Bitcoin wordt een populaire investeringskeuze voor mensen (en zelfs bedrijven) over de hele wereld. Het is geen verrassing dat mensen op zoek zijn naar manieren om Bitcoin snel te krijgen met behulp van een cryptocurrency-uitwisseling om Bitcoin online te kopen met fiat-valuta.

Niet iedereen kan het zich echter veroorloven om Bitcoins te kopen vanwege hun financiële situatie. In deze gids laten we het je zien hoe u gratis Bitcoins kunt verdienen geld verdienen. Elke methode is door ons beproefd en getest en is beschikbaar voor iedereen met een mobiele telefoon en internetverbinding.

Hoe u gratis Bitcoins kunt krijgen

Hier zijn zes manieren om gratis Bitcoins te verdienen (zonder mijnbouw):

Snelle manier om Bitcoin te krijgen

Bitcoin kan op verschillende manieren worden gekocht in kleine fracties van het volledige bedrag. De meest populaire manieren om snel Bitcoins te krijgen zijn:


 • Met behulp van een cryptocurrency-handelsbeurs
 • Wissel contant geld in voor Bitcoin met een vriend of familielid
 • Ruil een cadeaubon in voor Bitcoins
 • Gebruik een lokale Bitcoin-geldautomaat

Gebruik een Crypto Exchange

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn online websites of handelsapps waarvoor een internetverbinding nodig is om mensen toe te staan stort lokale fiat-valuta en wissel voor digitale valuta zoals Bitcoin. Deze platforms zijn sterk gereguleerd en over het algemeen veilig voor beleggers om geld te storten zodra hun identiteit is geverifieerd. Enkele van de meest populaire handelsbeurzen zijn websites zoals Coinbase, Binance en Crypto.com.

Ontvang Bitcoins van vrienden of familie

Een populaire methode is om met contant geld te betalen bij een vertrouwde vriend of familielid die bereid is hun Bitcoin te verkopen. Hoewel deze methode niet zo gebruikelijk is, is dat wel het geval geen vereiste maak een account aan met een uitwisseling en volledige identiteitsverificatie.

Contant geld in een cadeaubon

Peer-to-peer-uitwisselingen zoals Paxful brengen bereidwillige kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact. Het platform is een van de weinige die Bitcoin-betalingen accepteert met prepaidkaarten, iTunes-vouchers, Amazon-cadeaubonnen en vele anderen. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om digitale valuta zoals Bitcoin te kopen, maar de vergoedingen kunnen iets hoger zijn dan bij traditionele betalingsopties via een telefooncentrale.

De beste manieren om gratis bitcoins te krijgen

Het vinden van de beste manieren om online Bitcoin of cryptocurrency te verdienen, is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals moeilijkheidsgraad, tijdsbesteding en winstpotentieel. We hebben elke methode gerangschikt op basis van de moeilijkheidsgraad voor beginners om online geld te verdienen met Bitcoin.

Bitcoin Cashback-apps

Een van de gemakkelijkste manieren om gratis Bitcoin te krijgen, is het gebruik van een cashback-loyaliteits-app. Dit zijn loyaliteitsprogramma’s waarmee gebruikers een kleine commissie kunnen verdienen wanneer ze winkelen bij een online handelaar of verkoper die het cashback-programma ondersteunt. Twee van de meest populaire Bitcoin Cash Back & Rewards-apps zijn:

Bitcoin-beloningen-apps zijn gratis te downloaden en er zijn geen kosten verbonden aan het aanmelden en aanmaken van een account. Shoppers zullen een Chrome-extensie in hun internetbrowser moeten installeren om Bitcoin-kortingen te verdienen bij hun online aankopen. Er is geen inspanning of risico aan verbonden en iedereen kan het.

lolli-app

Download de Lolli-app en verdien Bitcoins online.

Bitcoin cashback-beloningsapps werken door een klein percentage van het verkoopbedrag uit te betalen aan de Bitcoin-portemonnee van de klant. Het percentage is afhankelijk van de winkelier en er kan een wachttijd zijn van maximaal 90 dagen. Bitcoin-beloningsapps zoals Lolli bieden toegang tot duizenden online winkelaanbiedingen en kortingen van populaire online winkels over de hele wereld, zoals hieronder weergegeven.

Zodra de app op Chrome is geïnstalleerd en de gebruiker een ondersteunde online winkel bezoekt, verschijnt automatisch een pop-up met het kortingspercentage. Wanneer een aankoop wordt gedaan, wordt het account van de gebruiker gecrediteerd met Bitcoins zodra de terugbetalingsperiode is verstreken.

De gratis Bitcoins kunnen vervolgens worden opgenomen in een Bitcoin-portemonnee voor bewaring. Hieronder ziet u een voorbeeld van een Lolli-account met verdiende 0,0054 gratis Bitcoins, het equivalent van USD $ 96 tegen huidige prijzen voor het online kopen van een paar artikelen.

lolli beloningen

Bitcoin-renterekening

Een van de meest populaire manieren om online geld te verdienen, is het gebruik van een spaarrekening in digitale valuta. Met deze services kunt u rente op crypto verdienen op een manier die vergelijkbaar is met het delen van dividenden. Een Bitcoin-spaarrekening is een perfecte optie voor beleggers die ernaar op zoek zijn laat hun Bitcoin-investering op lange termijn terugverdienen zonder enige tijd of moeite te besteden. De meest populaire Bitcoin-renterekeningen die algemeen bekend zijn, zijn onder meer:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Celsius-netwerk
 • Binance
 • Crypto.com

Sommige aanbieders van cryptolening bieden rentetarieven tot 12% per jaar, wat aanzienlijk hoger is dan rentetarieven die worden aangeboden door traditionele financiële instellingen en banken op fiatvaluta..

KRIJGEN $ 50 GRATIS IN BITCOIN. AANBIEDING EINDIGT 31 DECEMBER 2020

Ontvang $ 50 gratis nexo-website

In wezen stellen deze digitale uitleenplatforms leners en geldschieters in staat om onderling geld uit te wisselen om een ​​door cryptovaluta gedekte lening te ontvangen (betaald in fiatvaluta) of om een ​​spaarrekening met hoge rente te creëren om crypto-activa op te slaan. De opgebouwde rente binnen een rentespaarrekening op platforms zoals BlockFi (tarieven worden hieronder weergegeven) zijn wordt dagelijks betaald, waardoor de Bitcoin-rente kan samenkomen en snel groeit.

Gebruikers die een account aanmaken, moeten een KYC-proces doorlopen om hun identiteit te verifiëren, wat standaard is voor bedrijven die financiële diensten aanbieden waarmee Bitcoin-investeerders al vertrouwd zouden moeten zijn..

Hieronder ziet u een voorbeeld van een nieuw BlockFi-account met 0,37 Bitcoin en 1,85 Ethereum gestort. In de afgelopen 2 maanden heeft dit account $ 54,08 aan gratis rente verdiend. Dit lijkt misschien een klein bedrag, maar met samengestelde rente wordt de het rekeningsaldo zal toenemen van $ 7.657 tot ongeveer $ 9.612 in de komende 48 maanden door het geld op de renterekening op te slaan.

Bezoek de BlockFi-website om te zien hoeveel u kunt verdienen.

blockfi rente

Meer informatie over Crypto

Het verdienen van gratis cryptocurrency is toegankelijk voor iedereen met een Coinbase-account. De uitwisseling biedt een educatief programma dat betaalt beloningen voor het leren over blockchain-projecten. Het beloningsbedrag varieert afhankelijk van de specifieke munt. Het bedrag dat in crypto wordt ontvangen voor elke quiz die wordt voltooid, kan met Coinbase Pro worden omgezet in Bitcoin.

hoe Coinbase Earn werkt

Elke in aanmerking komende Coinbase-gebruiker kan deelnemen aan Coinbase-inkomsten om educatieve inhoud voor de ondersteunde cryptocurrency-munten op de website te bekijken. Naar verdienen mof meer dan $ 500 aan gratis cryptocurrency, deelnemers moeten:

 • Bekijk educatieve video’s over de geselecteerde munt
 • Slaag aan het einde van de meerkeuzetoets
 • Ontvang cryptocurrency in de Coinbase-portemonnee

De selectie van aangeboden cryptocurrencies verandert wel en is slechts voor een beperkte tijd geldig. Over het algemeen is Coinbase Earn voor beginners in de cryptocurrency-ruimte een eenvoudige en gemakkelijke manier om een ​​paar honderd dollar te verdienen voor het leren over een blockchain-project.

Voltooi peilingen & Enquêtes

De informatie van de consument wordt elke dag online verzameld en met winst verkocht aan externe organisaties. Gedecentraliseerde netwerken voor gegevensuitwisseling zoals INSTARS stellen gewone mensen in staat dit te doen verdien gratis cryptocurrency door hun gegevens en feedback over toestemming te verkopen.

instars-functies

Gebruikers kunnen populaire cryptocurrencies zoals INSTAR, EOS en DAI verdienen door deel te nemen aan het platform door deel te nemen aan de volgende activiteiten. Deze tokens kunnen op het platform worden ingezet om extra beloningen te verdienen of worden overgezet naar een handelsbeurs voor Bitcoin.

 • Registratiebonus voor het verifiëren van een nieuw account
 • Maak een foto van winkelbonnen
 • Enquêtes en peilingen invullen
 • Leren over cryptocurrency en blockchain-projecten
 • Delen met een vriend (of twee)

Een populaire manier om gratis Bitcoins te verdienen, is door online peilingen en enquêtes in te vullen. Met behulp van het INSTARS-platform kunnen gebruikers voltooi dagelijkse activiteiten en word beloond met EOS-tokens voor elke taak voltooid. De enquêtes zijn gebaseerd op de informatie in het gebruikersprofiel.

crypto-peilingen

Gebruikers kunnen ook een ontvangstbewijs van goederen of dienstaankopen uploaden met een feedback van de ervaring om gratis crypto te krijgen. Elke persoon kan maximaal drie bonnen per dag uploaden en moet duidelijk de bedrijfsnaam, het adres, de datum, het transactienummer en het totale bedrag vermelden. Zodra de afbeelding en beschrijving van de ervaring met een beoordeling zijn beoordeeld, wordt hun portemonnee gestort met EOS-tokens.

Doorverwijzing & Affiliate marketing

Individuen kunnen via mond-tot-mondreclame cryptocurrency-producten promoten aan vrienden en familie om een ​​kleine bonus te verdienen. Bedrijven zijn bereid om het nieuwe bedrijf te belonen met een registratiebonus voor het doorverwijzen van nieuwe klanten. Iedereen kan deelnemen aan deze verwijzingsprogramma’s gebruik maken van een speciale promotiecode of verwijzingslink om extra inkomsten te genereren. Een van de meest populaire crypto-verwijzingsprogramma’s is Coinbase, die $ 10 USD beloont voor elke nieuwe klant die de beurs verhandelt.

Hoe het werkt:

Personen met een social media-account of een website met een volgelingen kunnen deelnemen aan partnerprogramma’s om gratis digitale valuta te verdienen. Met hetzelfde voorbeeld zullen Coinbase Affiliates zijn gebruikers belonen met 50% van de doorverwezen klanten handelskosten voor de eerste 3 maanden. Hoe hoger het aantal aangesloten accounts, hoe groter de kans op terugkerende inkomsten.

Handel in Bitcoin met behulp van een uitwisseling

Handelen in Bitcoin met behulp van een cryptocurrency-platform kan een winstgevende ervaring zijn voor bekwame en ervaren handelaren om meer Bitcoin te verdienen. Een handelaar kan in relatief korte tijd een klein bedrag omzetten in een groot bedrag.

Deze methode omvat het gebruik van een uitwisseling waar een gebruiker zijn Bitcoin kan storten en deze als onderpand kan gebruiken om tegen andere valuta’s te handelen. Cryptocurrency-derivaten zijn een populaire keuze, omdat de handelaar een marge tot 100: 1 kan gebruiken om te speculeren op digitale valuta om de grootte van zijn Bitcoin-account te vergroten. Twee van de meest populaire beurzen om met marge te handelen zijn:

 • Bybit
 • FTX
 • eToro

bybit-interface

Handel brengt een aanzienlijk risico met zich mee en deze methode is alleen geschikt voor gevorderde handelaren. Er is weinig geluk aan verbonden en een nieuwe handelaar kan meer verliezen dan het kapitaal dat op een handelsrekening is gestort. Beginners die besluiten om te handelen, kunnen overwegen om een ​​handelscursus te kopen en deze Bitcoin-handelstips te volgen om winstgevend te worden:

 • Gebruik een eenvoudige en gemakkelijk te volgen handelsstrategie
 • Beperk positiegrootte en hefboomwerking
 • Wees geduldig en forceer geen transacties
 • Houd een dagboek bij van elke transactie en verbeter

Er zijn verschillende gerenommeerde platforms die een demo-account aanbieden om te oefenen met handelen met nepgeld, zoals eToro en Plus500. Het gebruik van een gesimuleerd handelsaccount dat de werkelijke Bitcoin-prijzen op de live markt volgt, is een geweldige manier om te leren hoe u met succesvolle handelaren kunt handelen en zelfs kunt kopiëren..

Veel Gestelde Vragen

Kan ik Bitcoin krijgen zonder geld?

Individuen kunnen zonder geld aan de slag met Bitcoin en een gat achterlaten op de bankrekening. Een paar eenvoudige manieren om Bitcoin te gaan verdienen zijn:

 • Betaald worden in Bitcoin voor kleine taken
 • Goederen en diensten verkopen in ruil voor Bitcoin
 • Het invullen van online enquêtes / peilingen die in Bitcoin uitbetalen
 • Content publiceren met platforms zoals Steemit dat betaalt voor boeiende artikelen

Welke apps geven gratis Bitcoin?

Er zijn verschillende cryptocurrency-apps die gratis Bitcoins uitbetalen. EEN populaire mobiele app om gratis Bitcoin te verdienen, is de Lolli-app dat is een loyaliteitsprogramma dat online shoppers beloont met een kleine korting in BTC bij aankopen bij ondersteunde verkopers. De verdiende Bitcoin kan vervolgens worden overgezet naar een Bitcoin-hardwareportefeuille.

Gevolgtrekking

Ter afsluiting van onze gids over hoe u Bitcoin online kunt krijgen, hopen we dat het nu duidelijk is dat u geen fiat-valuta hoeft te gebruiken om Bitcoin te kopen. Er zijn alternatieve methoden om Bitcoin gratis te verkrijgen zonder geld uit te geven als investering. Vergeet niet om uw nieuwe Bitcoin veilig te houden met een gerenommeerde en vertrouwde Bitcoin-hardwareportefeuille en blijf sats stapelen.

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 8 beste uitwisselingen om crypto zonder kosten te verhandelen (nul commissie)
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supereenvoudig
 • 7 Beste Crypto Swap-platforms (snel, veilig & Veilig)
 • Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • 4 beste plaatsen om Tezos (XTZ) in te zetten & Verdien beloningen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me