Tegenwoordig bruisen er twee nieuwe technologieën in de technische wereld: kunstmatige intelligentie en blockchain. Beide technologieën hebben het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de wereld. Maar het meest besproken onderwerp tot nu toe is of deze twee echt gunstig voor elkaar kunnen zijn.

We weten al dat blockchain de mogelijkheid heeft om een ​​gedecentraliseerd grootboeksysteem aan te bieden en velen passen de technologie al aan. Aan de andere kant begon kunstmatige intelligentie ook processen te stroomlijnen in ons voordeel.

Maar kan op blockchain gebaseerde AI de volgende technologische mijlpaal zijn? Laten we eens kijken of blockchain echt in staat is om AI aan te drijven of niet.

Inleiding tot Blockchain + AI InfographicAI Blockchain

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: AI Blockchain – Een kijkje in kunstmatige intelligentie
Hoofdstuk-2: Wat is het huidige landschap van AI??
Hoofdstuk-3: De rol van blockchains in AI-technologie
Hoofdstuk-4: Opmerkelijke Blockchain AI PAAS
Hoofdstuk 5: Om het samen te vatten


Hoofdstuk 1: AI Blockchain – Een kijkje in kunstmatige intelligentie

Artificial Intelligent is de simulatie van mensachtige intelligentie door middel van computersystemen. Gewoonlijk zijn deze computersystemen zo geprogrammeerd dat ze menselijke handelingen nabootsen. Blijkbaar is het proces buitengewoon complex, aangezien menselijke activiteiten moeilijk te simuleren zijn.

Maar het primaire vermogen van kunstmatige intelligentie zou te rationaliseren zoals mensen en acties ondernemen op basis van intellectueel denken. Ze zullen niet alleen programma’s uitvoeren, maar zouden ook het concept erachter begrijpen.

AI bereikt dit niveau van intelligentie door middel van een deep learning-methode. Wat is diep leren? Dat zoeken we uit!

Deep Learning: Pathway to Human Intelligence

Deze nieuwe leertechniek is eigenlijk een vorm van machine learning. Hier is het algoritmemodel eigenlijk geïnspireerd door het menselijk brein. Hier leert de machine dus van een grote hoeveelheid gegevens. Het lijkt een beetje op onze leermethode op basis van ervaringen.

Bij deze methode zou de AI elke taak herhaaldelijk uitvoeren en het resultaat zien. Elke keer verandert het de taak enigszins om de prestaties te verbeteren. Ontwikkelaars geven eigenlijk de voorkeur aan deze methode boven typische machine learning.

Diep leren kan AI’s helpen om te leren denken of taken uit te voeren waarvoor vooraf moet worden nagedacht. Het proces is eigenlijk heel gaaf.

AI as a Service (AIaaS)

Kunstmatige intelligentie als een service verwijst naar alle AI-services die afkomstig zijn van een derde partij. Als u iets als een service wilt maken, moet u meestal kunnen worden gebeld vanaf een netwerk dat gebruikmaakt van de cloud.

Daarom is de software of technologie in veel gevallen meestal verkrijgbaar bij een externe leverancier. U kunt bepaalde wijzigingen aanbrengen en daarna de functies gebruiken. Soms kunnen deze producten volledig op uw wensen worden afgestemd.

Dit kan een uitstekende oplossing zijn voor diegenen die het zich niet kunnen veroorloven om de AI-technologie zelf te ontwikkelen of die hun middelen er niet voor willen verspillen. Het ontwikkelen van een AI zou veel geld vergen en het vervolgens testen ervan kost veel tijd.

Deze bedrijven kunnen vervolgens AI als een service gebruiken om de technologie met die van hen te integreren. Meestal biedt deze service:

 • Een optie om middelen te blijven gebruiken voor hun kernbedrijfstechnologie en het model voor afzonderlijke middelen te gebruiken.
 • Een transparante kostenbesparende oplossing.
 • Verlaagt het investeringsrisico voor het geval dingen niet lukken.
 • Verhoogt de voordelen van het gebruik van enorme hoeveelheden gegevens.
 • Zorgt voor flexibiliteit van hun bedrijf, aangezien AI als een service-oplossing altijd flexibel is.

Momenteel, in 2018, is de marktwaarde voor AIaaS meer dan $ 1,52 miljard. Deskundigen zijn echter van mening dat de hele markt in 2023 zou groeien tot $ 10,88 miljard.

Dus je ziet dat AIaaS in de nabije toekomst een van de toonaangevende technologieën zou zijn, dus waarom zou je er niet in gaan investeren? De ontwikkeling van AI ontbreekt echter nog op veel manieren. Om ermee om te gaan, kan Blockchain helpen en samen kunnen AI-blockchain-bedrijven de brandstof zijn van de volgende generatie technologie.

Hoofdstuk-2: Wat is het huidige landschap van AI??

Het probleem is dat elke AI-technologie zou groeien als deze een groot aantal gegevens kan gebruiken. Hoe meer gegevens het krijgt om te leren, hoe beter de output zal zijn. Dit vereist echter veel dure middelen en het is duidelijk dat kleine bedrijven dit niet kunnen bijhouden.

Grote bedrijven hebben nu de leiding. Ze hebben het budget of de middelen om alle trainingsprocedures te ontwikkelen die nodig zijn voor hun AI’s. Bovendien kunnen ze ook topexperts inhuren om verder te helpen bij het maken van nieuwe technologie.

Vanaf vandaag bekleden grote bedrijven zoals Amazon, Google en Facebook de topposities. Dus elk nieuw bedrijf dat in het veld wil spelen, moet op zijn minst deze machtige concurrenten overtreffen. Deze situatie is niet zo eenvoudig.

Het model zou een enorme database vereisen, en het belangrijkste is dat het kosteneffectief is geweest.

Het tweede probleem van de huidige AI-technologieën is dat ze allemaal gecentraliseerd zijn. Alle bedrijven beschikken over de informatie en beschermen hun algoritmen in plaats van deze open-source te maken.

Zijn gecentraliseerde AI betrouwbaar?

Het gebruik van een gecentraliseerde database voor het onderwijzen van AI is zeer twijfelachtig. Veel experts gaan er nu van uit of deze technologieën of entiteiten betrouwbaar zijn of niet. Omdat AI’s een onbevooroordeelde informatiebron zouden moeten zijn waar het zonder partij zou kunnen beslissen.

Veel van de huidige AI lijken echter een beetje bevooroordeeld ten opzichte van hun ontwikkelaars. Laten we bijvoorbeeld aannemen dat bedrijf ‘X’ een nieuwe AI-technologie heeft gemaakt. Wanneer echter van de AI wordt verwacht dat hij beslissingen neemt voor het grotere goed, lijkt het te gaan voor degene die het ‘X’-bedrijf het meest ten goede komt.

We hebben al veel onderzoeken gezien om dit feit te bewijzen, en als dit zo doorgaat, zouden we nooit de ideale AI kunnen bereiken zoals we nodig hebben.

In een gecentraliseerd veld geven de toonaangevende bedrijven ons geen toegang om te zien hoe ze hun AI trainen, dus we kunnen ze niet volledig vertrouwen.

Dit vormt ook een bedreiging voor de veiligheid. Algoritmen worden ook in het geheim verhandeld, zodat men weet waarvoor de AI precies wordt getraind. Je weet nooit hoe een AI het systeem zou kunnen beïnvloeden en of andere competities ervoor zouden betalen of niet.

Daarom kunnen AI-blockchainbedrijven de enige oplossing zijn om van deze tekortkomingen af ​​te komen en eerlijkheid op de markt te overheersen. Een gedecentraliseerd netwerk kan het scenario dus echt veranderen, en met AI-blockchainbedrijven kunnen velen in AI investeren.

De kosten zijn te hoog

AI-technologie is super fascinerend en kan veel deuren voor ons openen. Maar na enige tijd beseft elk bedrijf of individu dat deze technologie wil gebruiken, dat ze daarvoor een enorme hoeveelheid rekenkracht nodig hebben..

En dit is waar de hardwarespecificaties van pas komen. Het bouwen van een technologie met deep learning zou veel geld vereisen. U zult hier met veel factoren te maken krijgen. Eerst komt de supersnelle en krachtige CPU, GPU, SSD en krachtig moederbord. In het begin lijkt het misschien niet veel, maar om zoveel hightech te bouwen, moet je het beste van de beste hardware op de markt in handen krijgen.

Onnodig te zeggen dat deze niet goedkoop zijn. Maar AI-technologie draait niet alleen om de hardware-uitrusting. U moet ook rekening houden met de enorme rekeningen voor stroomvoorziening, onderhoud en airconditioning die daarmee gepaard gaan.

U moet ook rekening houden met schade aan componenten, omdat niet elke apparatuur te lang zoveel stroom kan belasten. Maar dat is niet het ergste.

Elke technologie blijft evolueren naarmate de tijd verstrijkt. Dus als u de concurrentie voor wilt blijven, moet u op de hoogte blijven van de nieuwste hardwarespecificaties. Dat is de reden waarom AI-technologie een echt kostenverslindende industrie aller tijden wordt.

In dit opzicht kunnen alleen high-end ondernemingen zoals Google of Facebook erover nadenken om hun AI-project nog lang voort te zetten. Maar wat gebeurt er met kleine of middelgrote ondernemingen? Is er geen manier om de kosten te verlagen??

Nou, dit is waar Blockchain in het spel komt.

Blockchain kan de GPU optimaliseren voor betere AI-services

We weten allemaal dat AI veel rekenkracht vereist. Dit wordt een probleem omdat rekenkracht nu schaarste wordt. Aan de andere kant kan blockchain het GPU-gebruik anders gebruiken. Buiten de mijnbouw vormen deze twee een uitstekende bron voor koppelingen.

Als een ontwikkelaar deze rekenkracht kan gebruiken, kan hij heel gemakkelijk supercomputers maken. Sommige bedrijven bieden ook GPU als een service aan, maar deze zijn meestal gecentraliseerd, dus het helpt uiteindelijk niet.

Google Cloud of Amazon biedt wel GPU-services, maar deze zijn ook gecentraliseerd. Dus in dit geval proberen veel AI-blockchain-bedrijven de scène te veranderen. Ze willen het gedecentraliseerde model introduceren en blockchain gebruiken samen met AI. Omdat blockchain al gebruikmaakt van de rekenkracht van hun gebruikers, kan dit op de lange termijn echt kostenefficiënt zijn.

We zullen deze bedrijven binnenkort behandelen.

Zoals u kunt zien, heeft blockchain-technologie een andere aard van technologie. Het gedistribueerde grootboek van deze nieuwe technologie kan echt helpen bij het bouwen van een supercomputer tegen goedkopere prijzen. De introductie van AI-blockchain kan de kosten tot wel 10 factoren verlagen! Met blockchain kunt u alle technische problemen zeer efficiënt oplossen.

Laten we eerst eens kijken hoe de convergentie van blockchain en AI elkaar kan helpen om het AI blockchain-spectrum te bereiken.

Hoofdstuk-3: De rol van blockchains in AI-technologie

Nu je weet hoe AI de op blockchain gebaseerde AI-technologie zal beïnvloeden, is het tijd om de blockchain-rol hierin te onderzoeken. Laten we eens kijken hoe blockchain AI kan verbeteren en een betere AI blockchain-oplossing voor u kan garanderen.

 • Help ons een gedistribueerde supercomputer te bouwen:

De AI-technologie lijdt aan een enorme hoeveelheid onverklaarde datawaarden. Waarom? Nou, het is omdat we meestal niet altijd de communicatie van elke AI met ons kunnen begrijpen. AI’s communiceren of geven output in waarden of datastromen.

Het debuggen van die datastromen kost veel tijd, en vaak wordt het proces veel te complex voor ons om te begrijpen en vereist het te veel stroom. Wat AI-blockchain hier kan doen, is u helpen bij het bouwen van een gedistribueerde supercomputer.

Gebruikers op het netwerk kunnen hun rekenkracht uitlenen en door ze met elkaar te verbinden, kan het in een mum van tijd een supercomputer worden.

Met de gedistribueerde aard kunt u het machine learning-proces volgen, aangezien alle gegevens in de blockchain een voor een worden toegevoegd. Ze zouden dus een duidelijke route kunnen bedenken over hoe de AI nieuwe informatie leert.

De AI en blockchain samen als een model zouden in staat zijn om de algehele ervaring van AI te vergroten. U zou in staat zijn om betere oplossingen, betere acties, creatievere resultaten en slimmere kunstmatige intelligentie te krijgen. Door het netwerk over het hoofd te zien, zou de AI sneller leren dan voorheen, en daarom zou de ontwikkeling van AI veel gestroomlijnder verlopen.

 • Verbind verschillende marktplaatsen:

Blockchain zou niet alleen alle marktplaatsen tegelijk kunnen verbinden, maar het zal ook leiden tot nieuwe bedrijven. Ik bedoel, je kunt al je informatie veilig op het netwerk opslaan, en ik zei al eerder dat je het ook zou kunnen verkopen.

Dit zal een nieuwe marktplaats voor data openen. Het opslaan van informatie op de blockchain zou ook de ontwikkeling van AI gedecentraliseerd maken. Dus de geheimhouding van elke AI-operatie zou worden opgeheven en iedereen zou ervan kunnen profiteren.

Het zal ook aanleiding geven tot een AI-marktplaats waar u AI-ontwikkeltools kunt krijgen van andere bedrijven die het verkopen.

Op deze manier zou de AI-markt vloeiender zijn. Dus de AI en blockchain samen zouden op alle mogelijke manieren kunnen schitteren.

 • Los het vertrouwensprobleem op:

Zoals u al weet, kunnen gecentraliseerde AI-technologieën niet volledig worden vertrouwd. Dus als alles zou worden opgeslagen in een gedecentraliseerde database, zou u een duidelijk spoor krijgen van wat de AI doet en hoe deze communiceert met andere instanties..

Het zal uw vertrouwen in AI weer opbouwen en u kunt er veilig op vertrouwen. Machine-to-machine-interacties worden ook vastgelegd, en u zult hun manier van communiceren beter begrijpen. Door blockchain en AI te combineren, zou het dus gemakkelijk de barrières kunnen doorbreken.

 • Verhoog de algehele AI-gebruikerservaring:

Met de AI-blockchain kan de gebruiker de beste AI-ervaring van zijn leven krijgen. Blockchain richt zich al meer dan wat dan ook op gebruikerservaring en beveiliging. Maar wanneer de blockchain de AI voedt, zijn de mogelijkheden van nieuwere toepassingen enorm.

Deze nieuwe AI Blockchain-technologie kan worden gebruikt om innovatieve slimme applicaties te bouwen die zich vooral richten op gebruikers. Niet alleen dit, maar met blockchain in de mix, zal het eindelijk een mogelijkheid zijn om de silo’s van dataproblemen op te lossen.

Hoofdstuk-4: Opmerkelijke Blockchain AI PAAS-leveranciers

 • A TOT Z

Dit bedrijf verenigt en bouwt het allerhoogste AI-platform aller tijden. ATOZ is een gedistribueerde grootboektechnologie die gebruikmaakt van de kracht van AI. Het primaire doel van ATOZ is om een ​​revolutie teweeg te brengen in de cloud computing-industrie en te zorgen voor een betere technologische output voor de AI.

Voor uw energie-hongerige deep learning-project biedt ATOZ een systematisch raamwerk waar ze datacenters op bedrijfsniveau met elkaar verbinden en u de kracht bieden die u wilt. Om u te helpen betere AI-technologie te ontwikkelen, biedt ATOZ u de meest gebruikte apparatuur in de AI-industrie met frameworks zoals Keras, Tourch, Caffe en Tensorflow.

Het kost geen installatietijd om uw nieuwe project op de ATOZ-werkplek te starten. Het starten van een op een GPU gebaseerde virtuele machine zou slechts enkele seconden duren en u kunt parallel op verschillende machines werken.

Het beste van ATOZ is dat dit bedrijf al hun middelen aan een kostenefficiënte oplossing besteedt. Ze weten hoe het ecosysteem van AI kostbare hardwarespecificaties vereist. Hiervoor kunnen veel kleine tot middelgrote bedrijven niet concurreren met de reeds gevestigde ondernemingen. Met ATOZ kunt u de totale kosten van deep learning met x5 factoren verlagen!

Dus voor uw AI-ontwikkelingsbehoeften kan ATOZ het hele pakket op één plek samenbrengen.

 • DeepBrain-ketting

Dit is een andere organisatie die AI en Blockchain samen heeft gebracht in hetzelfde platform. Ze bieden een DeepToken Exchange oplossing voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde neurale netwerktoepassingen op basis van AI-blockchain. Het belangrijkste doel van DeepBrain Chain is om een ​​marktplaats voor de ontwikkelaars te bieden. Hier zou iedereen toegang hebben tot de rekenkracht die nodig is voor AI’s.

Hier wordt iedereen echter ingedeeld in categorieën op basis van zijn rekenkracht. Miners vormen de grote knooppunten en kunnen hun rekenkracht verhuren aan bedrijven. Veel eenvoudigere computerhardware zal middelgrote tot kleine knooppunten zijn.

Elk bedrijf heeft er dan toegang toe als het nodig is. Alle personen die de rekenkracht huren, krijgen een DBC-token als betaling. Dit token wordt verhandeld via het slimme contract van NEO. Afgezien hiervan handhaaft het netwerk alle integriteit met behulp van gedelegeerd bewijs van inzet en bewijs van belang.

Op dit moment wil de DeepBrain-keten ontwikkelaars voorzien van goedkope, goedkope rekenkracht. Maar ze willen het uitbreiden naar meer opties, zoals een handelsplatform voor AI-algoritmen, modellen, data, enz.

 • SingularityNET

Een andere gedecentraliseerde marktplaats voor op AI gebaseerde projecten is SingularityNET. Ze zijn meestal voor AI-algoritmen. Hier zouden verkopers software- en hardwarediensten aan de klanten kunnen aanbieden in ruil voor cryptocurrency of een AI-service. Ik denk dat je al weet hoe moeilijk het kan zijn om relevante AI-services op de markt te vinden, om nog maar te zwijgen van hun prijzen.

Met SingularityNET kunt u het gedecentraliseerde platform gebruiken en uw AI-service krijgen als dat nodig is.

Elke ontwikkelaar die een AI-service aan het netwerk zou toevoegen, zou worden betaald via slimme contracten en in tokens worden betaald. Het matchmakingproces van het kopen en verkopen van faciliteiten voor slimme contracten. Het is een relatief eenvoudige marktplaats waar ze kopers en verkopers op één plek willen brengen.

Momenteel biedt dit bedrijf een AGI-token aan, een ERC20-token. Iedereen op het netwerk, voornamelijk agenten, gebruiken dit token om te betalen voor de AI-services. Maar deze tokens geven agenten ook stemrecht op het netwerk.

 • Golem

Dit is een vrij uniek gedecentraliseerd neuraal netwerkplatform voor AI-blockchain. Ze zijn een gedecentraliseerd netwerk waar ze een rekenkrachtdienst bieden. Iedereen kan deel uitmaken van het netwerk, of het nu een organisatie of een individuele entiteit is.

Het systeem is vergelijkbaar met Uber. Als u de rekenkracht over heeft, kunt u deze hier aan andere organisaties verkopen. Het netwerk is wereldwijd beschikbaar, wat betekent dat iedereen er gebruik van kan maken en extra geld kan verdienen.

Bedrijven die met AI of blockchain werken, hebben een enorme hoeveelheid rekenkracht nodig, die ze van hieruit kunnen huren.

Golem biedt een breed scala aan verwerkingskracht van de gebruikers; u kunt de kracht van een pc tot grote datacenters gebruiken. Daarom kan dit platform het beste voorbeeld zijn van AI-blockchain als geheel.

Maar hoe worden de gebruikers die hun rekenkracht huren betaald? Het is makkelijk. Het blockchain-netwerk is gebaseerd op Ethereum, zodat ze kunnen helpen bij het afwikkelen van elke vorm van betaling en het verstrekken van computerbronnen.

De netwerktoken GNT wordt gebruikt voor elke vorm van betaling. Als u wat rekenkracht wilt kopen, moet u erom vragen, en dan stelt u automatisch een slim contract in. Het slimme contract verwerkt de betaling zodra u klaar bent met het huren of kopen van de rekenkracht.

Het is dus supergemakkelijk.

 • Cortex

Cortex is een gedecentraliseerd platform met kunstmatige intelligentie die het netwerk aandrijft. Elke AI-ontwikkelaar zou zijn model kunnen uploaden en andere mensen hebben toegang tot degenen die Cortex native tokens betalen.

Ze zijn open source en bieden voorlopig alleen AI-modellen. In tegenstelling tot andere bedrijven bieden ze geen enkele vorm van rekenkracht voor het ontwikkelen of trainen van hun AI. Elk bedrijf dat het model koopt, krijgt een AI-toepassing voor machine learning en moet deze verder ontwikkelen om aan hun behoeften te voldoen. Cortex is meer geschikt voor gedecentraliseerde toepassingen van kunstmatige intelligentie.

Een ander pluspunt is dat dit bedrijf gebruikers in staat zal stellen hun gedecentraliseerde AI-applicaties te uploaden en deze op het netwerk te verkopen.

 • SONM

Dit is een ander op blockchain gebaseerd platform dat gedecentraliseerde fog computing biedt. Met behulp van SONM kunt u rekenkracht gebruiken als een mistachtig karakter. Fog computing is eigenlijk anders dan cloud computing.

Het belangrijkste verschil is het gedecentraliseerde karakter. In typische cloudservices krijgt u rekenkracht uit een gecentraliseerde bron of datacenters. Maar bij mistcomputers kunt u dezelfde voordelen krijgen, maar niet alleen van één bron. In plaats daarvan gebruikt u afzonderlijke apparaten om de service te krijgen.

Deze structuur lost het schaalbaarheidsprobleem echt op en zorgt ervoor dat het systeem gedistribueerd wordt. Fog computing biedt meer efficiëntie en prestaties in vergelijking met traditionele cloudarchitectuur.

Het belangrijkste doel van SONM is dus het creëren van een open marktplaats voor computationele bronnen. SONM gebruikt ERC20-token – een op Ethereum gebaseerd token om de betalingen te vereffenen. Het token SNM voedt het SONM-netwerk.

Op de markt worden individuen onderverdeeld in groepen: leveranciers en klanten. Leveranciers zorgen voor de rekenkracht en de klanten zullen ze kopen.

SONM gebruikt slimme contractfuncties van Ethereum om een ​​contract tussen deze twee groepen tot stand te brengen.

 • Tatau

Dit is een ander gedistribueerd computernetwerk, maar hun belangrijkste focus ligt op de ondernemingen. Tatau is een blockchain-gebaseerd platform en gebruikt AI om de onderbenutte computationele bronnen van de wereld te bemachtigen.

De ontwikkelaars van Tatau denken dat de moderne CPU-gebaseerde datacenters niet voldoende zijn om innovatieve uitvindingen van de toekomst te promoten. Deze centra kunnen niet de benodigde back-up bieden voor kunstmatige intelligentie, streaminganalyses en videoweergave. Daarom wil Tatau het probleem oplossen door zich te concentreren op rekenkracht die de moderne complexe architectuur kan aannemen.

U kunt services verwerken via hun op blockchain gebaseerde netwerk. Tatau ontwierp hun platform op een andere manier – verwerk kunstmatige intelligentie, videoweergave en maak gebruik van de GPU-kracht. Ze willen de GPU ook combineren met duurzame energiebronnen voor een breed scala aan industriële back-up.

Grote ondernemingen kunnen hun platform dus zonder problemen gebruiken om een ​​back-up te maken van hun hogere computertechnologieën.

Om de rekenkracht in handen te krijgen, zou de koper TATAU-token moeten kopen en dat vervolgens gebruiken om de leveranciers te betalen.

 • iExec

Een ander goed voorbeeld van AI-blockchain is iExec – een blockchain-platform met een marktplaats voor rekenkracht. iExec wil een nieuwe architectuur creëren voor cloud computing. Om aan het netwerk te werken, biedt dit bedrijf hun eigen cryptocurrency genaamd ‘RLC’. RLC staat voor “Draait op veel computers”, wat praktisch hun hele schema definieert.

Het token is een ERC20-token, dus het is gebaseerd op het Ethreums blockchain-platform. In het netwerk wordt elke gebruiker onderverdeeld in drie hoofdtypen: ontwikkelaar, provider en tokenhouder. Hier zijn de ontwikkelaars de klanten en gaan ze rekenkracht verhuren van de providers. De ontwikkelaars zouden de provider moeten betalen met het RLC-token.

Aan de andere kant zouden de providers hun rekenkracht kunnen verhuren aan de ontwikkelaars en in ruil daarvoor worden betaald. Tokenhouders op het netwerk zouden het betalingskanaal van iExec kunnen gebruiken om geld te verzenden of te ontvangen.

Maar er is een klein verschil met andere AI-blockchain-marktplaatsen. Hier kan de provider drie soorten verschillende stroomverhuurders worden: applicatie, data en server. Bovendien kunnen de ontwikkelaars ook CLI en JS op het netwerk ontwikkelen. Maar om ervoor te zorgen dat het systeem geen schaalbaarheidsproblemen heeft, wordt elke ontwikkeling off-chain uitgevoerd in de gedecentraliseerde cloud.

Een ander leuk feit is dat ontwikkelaars hun gedecentraliseerde applicatie kunnen toevoegen aan de winkel van iExec om hun nieuwe uitvindingen op de markt te brengen. U ziet dus dat dit platform veel mogelijkheden biedt voor zowel ontwikkelaars als niet-ontwikkelaars.

Hoofdstuk 5: Om het samen te vatten,

Kunstmatige intelligentie en blockchain zijn tot nu toe twee van de toonaangevende technologieën. En dus is AI Blockchain gewoon de combinatie van Blockchain en AI.

Met zoveel hindernissen op het pad van AI-evolutie kan blockchain het scenario zeker in grote mate verbeteren. Met blockchain zouden ontwikkelaars deep learning-mechanismen kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten.

AI-blockchain kan de ontwikkeling van supercomputers versnellen. Met blockchain in de mix, zijn er zeker innovaties op komst.

AI-blockchain kan de pionier van de volgende generatie in de technische wereld zijn. Het is moeilijk te zeggen hoe ze eruit zouden komen te zien, maar laten we voorlopig het beste hopen.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me