Op zoek naar de beste blockchain-certificeringen om je blockchain-carrière naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De continu toenemende vraag naar nieuwe en opkomende vaardigheden is een van de formidabele trends op de IT-arbeidsmarkt. Sinds december 2017 was de brede erkenning van het belang van Blockchain-technologie en cryptocurrency, hoewel laat, een fenomeen dat wachtte om te gebeuren. Het jaar 2009 bracht de term ‘cryptocurrency’ onder de aandacht van bijna elk individu in de technische wereld.

Met name de financiële sector werd overweldigd door verwachtingen over kansen en uitdagingen die organisaties zouden moeten aangaan om zich aan te passen aan cryptocurrencies. Snel vooruit naar 2020; de wereld is bezig meer te leren over blockchain – de basis van cryptocurrency en hoe het de conventionele computerparadigma’s kan transformeren.

Daarom is de vraag naar de beste blockchain-certificeringen een expliciete observatie geworden voor elke aspirant-IT-professional. Beginners kampen echter vaak met verschillende twijfels bij het kiezen van de ideale blockchain-certificering op basis van hun carrièredoelen. De volgende discussie duikt in drie opmerkelijke blockchain-certificeringen die beschikbaar zijn bij 101 Blockchains Academy en die een formidabele boost kunnen geven aan je blockchain-carrière.

Schrijf nu in: Gratis Enterprise Blockchain Fundamentals-training


De juiste blockchain-certificeringen vinden

Dus, waar is het bewezen platform voor het vinden van de beste blockchain-certificering voor uw carrière? Omdat blockchain een nieuwe technologie is, kan het voor kandidaten moeilijk zijn om geloofwaardige platforms te vinden om blockchain-certificeringen te behalen. Laten we eens kijken naar de verschillende blockchain-certificeringen die beschikbaar zijn op 101 Blockchains. Een beter overzicht van de doelstellingen van elke certificering en de doelgroep voor elke certificering kan u helpen de ideale certificering te kiezen op basis van uw loopbaanvereisten.

1. Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

Certified Enterprise Blockchain Professional-certificering is een effectieve keuze voor professionals die de extra mijl tussen formeel onderwijs en transformatie naar een gerenommeerde enterprise blockchain-expert willen verminderen. De identiteit van CEBP als een van de beste blockchain-certificeringen wordt terecht gevalideerd in zijn structuur en doelstellingen.

CEBP-certificering is geschikt voor senior managers, professionals uit de industrie en bedrijfsleiders voor het verkrijgen van een sterk begrip en uitgebreide inzichten met betrekking tot de impact van blockchain-technologie. Daarom is de CEBP-certificering bij uitstek geschikt voor professionals die streven naar de volgende rollen,

 1. Senior leiderschap en besluitvormers in enterprise blockchain
 2. Innovatiemanagers
 3. Blockchain-oplossing en programmamanagers
 4. Bedrijfsanalisten en adviseurs
 5. Blockchain-technologieondernemers

CEBP is de beste blockchain-certificering op 101 Blockchains, omdat het bewezen voordelen heeft bij het overbruggen van de kloof tussen blockchain-theorie en -praktijk voor enterprise blockchain-beoefenaars. Wij van 101 Blockchains bieden een uitgebreide en goed gearticuleerde training van vier weken.

Aspiranten zouden elke week drie tot vier uur kunnen besteden om zich effectief voor te bereiden op de CEBP-certificering met de 101 Blockchains-training. Het belangrijkste is dat de ondersteuning van experts uit de industrie bij de training voor CEBP-certificering een bijkomend voordeel oplevert. Laten we nu eens nadenken over de essentiële domeinen die onder de CEBP-certificering vallen om de relevantie ervan voor blockchain-carrières te begrijpen.

De CEBP-certificering is gemakkelijk een van de beste blockchain-certificeringen vanwege de volledigheid. De certificering heeft niet alleen betrekking op de verschillende aspecten van blockchaintechnologie, maar richt zich ook op hun impact op de bedrijfsdoelen van verschillende ondernemingen. Kandidaten krijgen de kans om te bewijzen dat ze praktisch in contact kunnen komen met bedrijfsleiders.

Schrijf u nu in: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

Bovendien kunnen kandidaten de CEBP-certificering ook gebruiken om te bewijzen dat ze in staat zijn om de vereisten van bedrijfsleiders af te stemmen op redelijke en zeer effectieve blockchain-oplossingen. De CEBP-certificering zorgt ervoor dat kandidaten zijn voorbereid op dergelijke verantwoordelijkheden door de dekking van de volgende examendomeinen:

Module 1: Grondbeginselen van Blockchain-technologie

De eerste module in een van de beste blockchain-certificeringen van 101 Blockchains reflecteert op de werking van blockchain-technologie en de belangrijkste kenmerken ervan. Hier zijn de hoofdstukken die worden behandeld in het eerste domein van CEBP-certificering.         

 1. Blockchain-basisprincipes
 2. Bewijs van werk
 3. Creëren van een ketting van blokken
 4. Private en openbare blockchains
 5. Slimme contracten

Module 2: Enterprise Blockchain-platforms

De tweede module van CEBP-certificering richt zich op het belang van blockchain buiten het bereik van cryptocurrencies. De opmerkelijke hoofdstukken die in dit domein worden behandeld, zijn als volgt,

 1. Basisprincipes van Ethereum
 2. Basisprincipes van Hyperledger Fabric
 3. Basisprincipes van Corda

Module 3: Blockchain in handelsfinanciering

CEBP versterkt zijn identiteit als een van de beste blockchain-certificeringen op 101 blockchains met het derde domein. Dit domein richt zich specifiek op de betekenis van crypto-activa in handelsfinancieringstransacties over blockchain. De belangrijke hoofdstukken in het derde domein van CEBP-certificering omvatten de volgende,

 1. Cryptocurrencies en crypto-activa
 2. Basisprincipes van rimpel
 3. Handelsfinanciering met betrekking tot blockchain

Module 4: Blockchain-toepassingen

De vierde module in CEBP-certificering richt zich prominent op het begrijpen van de radicale impact van blockchain op supply chain management-operaties. Kandidaten moeten trainen voor de volgende hoofdstukken in dit domein van de CEBP-certificering,

 1. Basisprincipes van supply chain management op de blockchain
 2. Gebruik cases met betrekking tot supply chain management op de blockchain
 3. Digitale transformatie door gebruik te maken van blockchain-technologie

Module 5: Blockchain-gebruiksgevallen

Het laatste domein in de CEBP-certificering door 101 Blockchains legt de nadruk op verschillende voorbeelden van de praktische implementaties van blockchain-technologie. Kandidaten moeten hun bekwaamheid bewijzen om verschillende tools in specifieke real-life scenario’s te gebruiken.

Wil je een Blockchain-professional worden? Bekijk de beste tips om een ​​Blockchain-carrière te starten door de experts

2. Gecertificeerde Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -certificering

Certified Enterprise Blockchain Architect-certificering is ook een van de beste blockchain-certificeringen op 101 Blockchains. De CEBA-certificering is bedoeld om de capaciteiten van professionals te bewijzen om gebruik te maken van de juiste set praktische vaardigheden die nodig zijn voor blockchain-ontwikkelaars, IT-beoefenaars en blockchain-ingenieurs. Als je de volgende rollen ambieert, dan is de CEBA-certificering de eerste keuze uit de beste blockchain-certificeringen die momenteel beschikbaar zijn.

 1. Blockchain-oplossingsarchitecten en -ingenieurs
 2. Blockchain-ontwikkelaars en IT-managers
 3. Enterprise blockchain-beoefenaars en cloudarchitecten
 4. IT-managers en Chief Information Officers
 5. Pre-sales engineers en IT-sales executives

Het belang van CEBA als een van de beste blockchain-certificeringen in de huidige tijd wordt terecht duidelijk in de geleidelijk toenemende acceptatie van blockchain-technologie. Ondernemingen gaan langzaam over van proof of concept naar productie in grote aantallen, wat de duidelijke behoefte aan blockchain-expertise benadrukt.

De CEBA-certificering door 101Blockchain begeleidt een training op maat om de vaardigheden van kandidaten in de verschillende domeinen te verbeteren. Applicatieontwikkelaars, blockchain-gefocuste ingenieurs en IT-beheerders zouden de CEBA-certificering moeten gebruiken om hun carrièregroei te stimuleren. Laten we nu als volgt kijken naar de essentie van de verschillende modules die onder de CEBA-certificering vallen,

 1. Fundamentele en geavanceerde concepten met betrekking tot blockchain-architectuur zoals ontwikkeling
 2. Selectie van ideale blockchain-systemen voor verschillende gebruikssituaties
 3. Analyse van klantvereisten en evaluatie van ideale benaderingen voor het benutten van blockchain-beslissingsboom
 4. Efficiënt werken met het publiek en blockchain-systemen met toestemming zoals Hyperledger en Ethereum

Schrijf u nu in: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -certificering

De CEBA-certificering is een van de beste blockchain-certificeringen op 101 blockchains met uitgebreide dekking van de volgende domeinen,

Module 1: Blockchain-grondbeginselen

De eerste module van CEBA-certificering legt de nadruk op de basisconcepten van blockchain-technologie die relevant zijn voor blockchain-architecten. De belangrijkste hoofdstukken in deze module zijn als volgt,

 1. Definitie van blockchain
 2. Vergelijking van blockchain, tokens en cryptocurrency
 3. Sleutelcomponenten in blockchain
 4. Byzantijnse generaals probleem
 5. Consensusmechanismen
 6. Blokken schrijven op een blockchain
 7. Hashing
 8. Vereisten voor mijnbouw
 9. Slimme contracten
 10. Vorken en segwits
 11. Blockchain-typen
 12. Gebruik gevallen

Module 2: Enterprise Blockchains

De tweede module van CEBA-certificering richt zich op de bedrijfstoepassingen van blockchain. Kandidaten moeten zich voorbereiden op de volgende hoofdstukken om in aanmerking te komen voor een van de beste blockchain-certificeringen op 101 blockchains,

 1. Definitie van enterprise blockchain
 2. Waarde creëren in enterprise blockchain
 3. Kostenmodellering in enterprise blockchain
 4. Kostenoverwegingen bij blockchain voor ondernemingen
 5. Prestatieaspecten in enterprise blockchain
 6. Architectuur van enterprise blockchain
 7. Algemene use-cases in enterprise blockchain
 8. Zakelijke blockchain-oplossingen verkopen
 9. Zorgen over blockchain-technologie voor bedrijven
 10. Blockchain as a Service-model
 11. Enterprise blockchain-ontwikkeling
 12. Enterprise blockchain-beveiliging

Module 3: Overzicht van Ethereum

De derde module in CEBA-certificering richt zich op Ethereum-technologie. Kandidaten moeten hun capaciteiten op de volgende gebieden bewijzen om hun expertise voor CEBA-certificering te bewijzen.

 1. Overzicht van Ethereum
 2. Ethereum-ontwikkeling
 3. Ethereum-implementatie
 4. Ethereum gebruikt een case in het token-platform

Module 4: Overzicht van Hyperledger Fabric

Deze module in CEBA-certificering legt de nadruk op Hyperledger Fabric en behandelt de volgende belangrijke hoofdstukken,

 1. Overzicht van Hyperledger Project en Hyperledger Fabric
 2. Gebruik gevallen van Hyperledger Fabric
 3. Ontwikkeling in Hyperledger Fabric
 4. Logistiek gebruiksscenario van Hyperledger Fabric

Module 5: Overzicht van R3 Corda

De laatste module in een van de beste blockchain-certificeringen op 101 Blockchains omvat de volgende hoofdstukken,

 1. Fundamentals en use cases van R3 Corda
 2. Corda ontwikkeling

Twijfel je over de waarde van Blockchain-certificeringen? Dit zijn de belangrijkste redenen om uw Enterprise Blockchain-certificering te behalen.

3. Gecertificeerde Blockchain Security Architect (CBSE) certificering

Gecertificeerde Blockchain Security Architect-certificering is een van de beste blockchain-certificeringen. Het is specifiek op maat gemaakt voor blockchain-beveiligingsrollen en levert een veelbelovende boost op voor de carrièreportfolio van enterprise blockchain-architecten en -ontwikkelaars. De CBSE-certificering is ideaal voor de volgende rollen,

 1. Enterprise blockchain-architecten en -ingenieurs
 2. IT-managers
 3. CIO’s
 4. Blockchain-ontwikkelaars

De CBSE-certificering is goed voor de beste blockchain-certificeringen voor het versterken van uw conceptuele en praktische basis in blockchain-beveiliging. Blockchain-beveiliging is een verplichte vereiste voor verschillende stadia van bedrijfsplanning, softwareontwikkeling en architectuurontwerp met betrekking tot blockchain-technologie.

Aspirant blockchain-professionals kunnen de CBSE-certificering gebruiken om hun vaardigheden en kennis van verschillende blockchain-ontwerpoverwegingen en beveiligingsbedreigingen vast te stellen. Kandidaten moeten hun capaciteiten bewijzen in de volgende domeinen van de CBSE-certificering,

Module 1: Blockchain-introductie

De eerste module van CBSE-certificering richt zich als volgt op de belangrijke hoofdstukken,

 1. Grondbeginselen van blockchain
 2. Blockchain-structuur
 3. Blokken in blockchain
 4. Ketens in blockchain

Module 2: Blockchain-dreigingsmodellering

De tweede module in de CBSE-certificering richt zich op dreigingsmodellering, de meest kritische tools voor categorisering en discussie over cyberbeveiligingsdreigingen. De module behandelt de volgende hoofdstukken,

 1. Voordelen van dreigingsmodellering
 2. Meerlagig blockchain-ecosysteem
 3. Basisprincipes van het STRIDE-raamwerk voor het modelleren van bedreigingen
 4. Ontwikkeling van een blockchain-dreigingsmodel

Module 3: Basisprincipes van blockchaincryptografie

De derde module in CBSE-certificering op 101 blockchains omvat de volgende hoofdstukken,

 1. Basisprincipes van blockchain-cryptografie
 2. Basisprincipes van cryptografie met openbare sleutels
 3. Cryptografie met openbare sleutel met betrekking tot blockchain
 4. Cryptografie van openbare sleutels en veiligheidsaspecten
 5. Hash-functies in blockchain
 6. Beveiliging in hash-functies

Module 4: Beveiliging van consensusalgoritmen

Deze module in de beste blockchain-certificeringen op 101 Blockchains, d.w.z. CBSE-certificering richt zich uitgebreid op de volgende onderwerpen,

 1. Basisprincipes van blockchain-consensusalgoritmen
 2. Basisprincipes van Proof of Work
 3. Het bewijs van werk aanvallen
 4. Inleiding voor bewijs van inzet
 5. Het bewijs van inzet aanvallen

Module 5: Blockchain-knooppunt en netwerkbeveiliging

De belangrijkste onderwerpen die in dit domein worden behandeld, zijn de volgende,

 1. Blockchain-implementaties
 2. Blockchain-knooppuntaanvallen
 3. Blockchain-netwerkaanvallen

Module 6: Slimme contractbeveiliging

De opmerkelijke onderwerpen die in dit domein van CBSE-certificering worden behandeld, zijn als volgt,

 1. Basisprincipes van slimme contractbeveiliging
 2. Veelvoorkomende programmeerkwetsbaarheden
 3. Blockchain-gerelateerde kwetsbaarheden
 4. Platformgerelateerde kwetsbaarheden

Module 7: Evaluatie van Blockchain-systemen

De opmerkelijke onderwerpen die in dit domein worden behandeld, zijn als volgt,

 1. Inleiding tot blockchain-testen
 2. Overwegingen voor blockchain-architectuur
 3. Ontwerpoverweging
 4. Fouten bij de implementatie van blockchain

Module 8: Enterprise Blockchain-beveiliging

Het laatste domein in de CBSE-certificering omvat de volgende onderwerpen,

 1. Introductie van enterprise blockchain-platforms
 2. Corda introductie
 3. Veiligheidsoverwegingen van Corda
 4. Hyperledger introductie
 5. Beveiligingsoverwegingen in Hyperledger

Schrijf u nu in: Certified Blockchain Security Architect (CBSE) -certificering

Vraag naar Blockchain-carrière

Voordat we nadenken over de beste blockchain-certificering volgens uw vaardigheden, is het redelijk om u momenteel te concentreren op de vraag naar blockchain-certificeringen. De belangrijkste factor die veelbelovende kansen in een blockchain-carrière stimuleert, verwijst naar de nieuwe aard van blockchain-technologie.

Bedrijven in bijna elke sector proberen blockchain uit te proberen om extra waarde te creëren. Veel media- en onderzoeksbedrijven voorspellen een radicale groei in investeringen in blockchaintechnologie. Sommige schattingen suggereren dat de wereldwijde uitgaven voor blockchain-oplossingen in 2023 bijna 15,9 miljard zouden bedragen, tegenover 1,5 miljard in 2018.

De 2020 Global Blockchain Survey van Deloitte wees erop dat ongeveer 39% van de senior executives en blockchain-beoefenaars de integratie van blockchain in de productie van hun bedrijven heeft geverifieerd. Het belangrijkste van alles is dat het gerenommeerde professionele netwerkplatform LinkedIn in een recent rapport blockchain als een van de meest gevraagde hard skills voor 2020 beschouwt..

Bovendien hebben opmerkelijke namen in de zakenwereld, zoals Oracle, Microsoft, IBM, Amazon en JP Morgan Chase, blockchain-technologie overgenomen. Tegelijkertijd wint blockchain-technologie aan acceptatie in verschillende industrieën, zoals entertainment, landbouw, scheepvaart, gaming en gezondheidszorg. De vraag naar de beste blockchain-certificeringen put ook brandstof uit de verwachte jobtrends met betrekking tot de blockchain-markt.

Volgens het Emerging Jobs 2020-rapport van LinkedIn zou blockchain-ontwikkelaar een van de meest gevraagde functies zijn in 2021. Bovendien blijkt uit de gegevens die worden verzameld door een online leerplatform, Simplilearn, duidelijk dat het gemiddelde jaarsalaris voor een blockchain-ontwikkelaar in de Verenigde Staten is ongeveer $ 157.893. Deze trends en cijfers tonen het belang van de beste blockchain-certificeringen op de bestaande IT-arbeidsmarkt aan.

Wil je je Blockchain-carrière naar een hoger niveau tillen met een van de beste Blockchain-certificeringen? Bekijk hoe u een Certified Blockchain Expert kunt worden.

Voordelen van het verkrijgen van een Blockchain-certificering

De vraag naar blockchain-certificeringen is duidelijk omdat ze tastbare documentatie bieden over de blockchain-expertise van een professional. Werkgevers kunnen hun wervingsproces voor blockchain-talent stroomlijnen door certificeringen te gebruiken om de vaardigheden en kennis van sollicitanten voor specifieke blockchain-gebaseerde functies te verifiëren.

Blockchain-professionals zouden certificeringen kunnen gebruiken als instrumenten voor loopbaanontwikkeling en het verkrijgen van erkenning in professionele blockchain-gemeenschappen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar platform om de beste blockchain-certificering te behalen, dan is 101 Blockchains een veelbelovende optie.

Bottom Line

Tot slot: 101 Blockchains bieden onvermijdelijk de beste blockchain-certificeringen. Aspirant blockchain-professionals zouden de ideale certificering kunnen kiezen op basis van hun vaardigheden en carrièredoelstellingen. Als u bijvoorbeeld een carrière in blockchain-beveiliging wilt nastreven, dan is de CBSE-certificering de ideale keuze.

Aan de andere kant, als u uw carrière als enterprise blockchain-beoefenaar of professional wilt vestigen, dan dient de CEBP-certificering het juiste alternatief. 101 Blockchains verdient het keurmerk van geloofwaardigheid in blockchain-technologie en onderzoek met de uitzonderlijke kwaliteit van zijn trainingsbronnen. Neem de beslissing, word gecertificeerd met de beste Blockchain-certificering en markeer nu uw naam in het blockchain-ecosysteem!  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me