De gewone investeerders waren altijd bang om in de blockchain-technologie te investeren. De reden is vrij eenvoudig en begrijpelijk: vluchtigheid. Zelfs sommige investeerders zijn van mening dat de wereld van blockchain-investeringen te onvoorspelbaar en onzeker is. Het interessante is dat ze niet helemaal ongelijk hebben! Misschien is dat de belangrijkste reden voor de drastische daling van de ICO-investeringen in het laatste kwartaal van 2018. Wat zou de oplossing kunnen zijn voor dit lastige probleem? Welnu, er is een nieuwe oplossing aan de horizon – Security Token.

Het idee van het beveiligingstokenplatform is vrij nieuw. Omdat de veiligheidscommissies zoals de SEC zich te veel zorgen maakten over recente incidenten, voorspelden we een soort modernere technologie die in het spel zou komen. Kortom, de beveiligingstokens lossen enkele van de fundamentele problemen van de traditionele ICO’s op.

We zijn ons allemaal terdege bewust van de DAO-incidenten en sommige andere ICO’s met een hoog octaangehalte mislukken. De investeerders hebben veel verloren door de frauduleuze ICO’s. Nu is SEC te streng om de ICO toe te staan. Geleidelijk aan ontstond de lijst met beveiligingstokens crypto, de uitgiftebedrijven en beveiligingsbeurzen.

We geloven dat de beveiligingstokens een grote rol zullen spelen in het blockchain-scenario en binnenkort zullen we zelfs positieve gradiënten in de investeringen zien..


Omdat het hele concept van het beveiligingstokenplatform vrij nieuw is voor de massa, dachten we te werken aan een definitieve gids om u te helpen het hele concept te begrijpen.

Dus pak een kopje koffie, leun achterover en geniet van deze gids.

Contents

Hoofdstuk-1: De SEC versus Blockchain
Hoofdstuk-2: Wat is een beveiligingstoken?
Hoofdstuk-3: Wat maakt beveiligingstokens zo wenselijk?
Hoofdstuk-4: Beveiligingstokens: de aard van de markt veranderen
Hoofdstuk-5: Platforms voor uitgifte van beveiligingstoken
Hoofdstuk-6: Top 4 bestaande getokeniseerde effecten
Hoofdstuk-7: Populaire uitwisselingen van beveiligingstoken en aanstaande projecten
Hoofdstuk-8: Beperkingen van beveiligingstokens: zijn er?
Hoofdstuk 9: Conclusie

VEILIGHEIDSTOKEN INFOGRAPHIC

Wat is een beveiligingstoken?

Hoofdstuk-1: De SEC versus Blockchain

Voordat we verder gaan met de lijst met crypto-beveiligingstokens, laten we het even hebben over wat SEC is en over hun taken. SEC staat ook bekend als de Amerikaanse Securities and Exchange Commission en is een van de onafhankelijke agentschappen die onder de federale overheid van de Verenigde Staten werken.

Hun primaire verantwoordelijkheden omvatten – om gefedereerde wetten en effecten af ​​te dwingen, industriële veiligheidsregels, verschillende veiligheidsregels voor te stellen, effectenbeurzen en andere organisaties te onderhouden. Ze bieden ook elektronische zekerheden aan.

Hun belangrijkste zorg is echter om beleggers te beschermen en een efficiënte en eerlijke markt te behouden.

Met de integratie van blockchain-technologie en token-economie overal, is het een wonder waarom de SEC’s deze tokens niet eerder als effecten hebben geclassificeerd. In 2016 leek de SEC niet de moeite te nemen om ICO’s te onderzoeken en regelgeving af te dwingen.

Dat scenario veranderde echter volledig met de ineenstorting van Ethereum later dat jaar.

De val van DAO

DAO was op dat moment het meest door crowdfunding gefinancierde project in de geschiedenis van blockchain. Ze braken bijna elke maand records en haalden $ 150 miljoen op, wat nogal verrassend is. Het is omdat velen zich zorgen maakten over het systeem en dachten dat het mogelijk te hacken was. Maar toch schonken investeerders hun geld de een na de ander in hun ICO.

Op dat moment stelden de oprichters de critici verschillende keren gerust met de opmerking: ze hebben alles onder controle en elk ingezameld fonds is buitengewoon veilig. Helaas vond de hacker een algoritmische maas in de wet en stal hij $ 50 miljoen van het geïnvesteerde geld, en Ethereum kreeg een grote hit en daalde tot 50%.

Veel investeerders waren totaal teleurgesteld en namen contact op met de SEC. Het was toen dat SEC zich voor het eerst ging bezighouden met crypto en blockchain. Ze publiceerden een rapport voor de toepassing van cryptocurrencies met de fundamentele principes onder het nieuwe paradigma. De nieuwe standaard definieerde hen als digitale organisaties die elke vorm van blockchain-technologie of gedistribueerd grootboek gebruiken om geld of kapitaal op te halen.

Met deze nieuwe wet van kracht, zouden cryptocurrencies niet langer de ongereguleerde digitale valuta zijn zoals voorheen. Als ze willen bestaan, moeten ze worden gedefinieerd als een beveiligingstokenplatform. Na de DAO-incident, het werd heel snel vermeld als een beveiligingstokenplatform. We kunnen dus in de toekomst veel nieuwe spelers zien met de lijst met beveiligingstokens crypto.

Hoe kunnen regelgeving Crypto beïnvloeden?

Nadat de SEC erbij betrokken raakte, doen veel van de ICO’s (Initial Coin Offerings) hun best om niet geassocieerd te worden met effecten. Wat meer is, u zult een ander type bedrijf zien groeien dat u zal vertellen hoe u beveiliging kunt vermijden en dat zo kunt houden.

Maar waarom proberen bedrijven zo wanhopig te voorkomen dat ze een platform voor beveiligingstoken zijn? Kunnen beperkingen crypto echt op een slechte manier beïnvloeden?

Welnu, enkele van de mogelijke redenen kunnen de beperkingen en regels van de SEC zijn. Als een regulier token een platform voor beveiligingstoken wordt, zou het bedrijf standaard met alle regels te maken krijgen. Het dekt ook het betalen van vergoedingen om investeerders te compenseren als de zaken niet lopen zoals ze zouden moeten.

Veel bedrijven proberen het om deze reden te omzeilen – om eventuele juridische gevolgen te vermijden. En in andere gevallen is het probleem een ​​beetje hoog. Ze verachten de betrokkenheid van de overheid. Dit is een van de belangrijkste kwesties van regulering bij crypto.

De aard van de cryptocurrencies vraagt ​​om een ​​gedecentraliseerd platform zonder enige tussenkomst van de overheid. Maar als de SEC erbij betrokken raakt, zal bepaalde decentralisatie niet mogelijk zijn, en het zou indruisen tegen de centrale filosofie van de blockchain.

Het blockchain-netwerk heeft een enigszins wild marktkarakter en veel flexibele investeerders kunnen in korte tijd heel veel geld verdienen. Dat is de reden waarom dit soort investeerders proberen het netwerk zo te houden, zodat ze op alle mogelijke manieren kunnen blijven profiteren.

Niet elk teken kan een zekerheid zijn

Aan de andere kant definieert de SEC de beveiligingstokens een beetje anders. Omdat elke token een andere aard heeft, kan niet alle token hand in hand gaan met de regels. Hiervoor kunnen veel tokens nooit als beveiligingstokens worden gedefinieerd.

Het tactische verschil tussen deze twee rivalen is de belangrijkste reden waarom crypto’s niet zo gefascineerd zijn door de regelgeving.

Laten we bijvoorbeeld bitcoin nemen. Bitcoin heeft geen ontwikkelingsteam en biedt investeerders ook geen winstbeloftes. Aan de andere kant is Ethereum veel gecompliceerder. Het heeft echter een utility-token. Maar de houders van Ethereum verwachten eigenlijk niets van het team. Ze hopen niet op winst van de ontwikkelingsgroep, en mensen vinden het goed, dan moet het zo worden gehouden.

Voor andere tokens zijn de resultaten nogal verwarrend. Wat als een nieuw cloudopslagplatform een ​​ICO de belofte geeft om de winst onder de investeerders te delen en hen ook opslagruimte te bieden? Zal er ruimte zijn in de voorziening of het beloofde voordeel? Hoe zouden ze onderscheid maken tussen deze twee faciliteiten??

Dus wat het betreft, de situatie is nog steeds vrij gecompliceerd, en we zouden evenveel aandacht moeten besteden aan de SEC en de uitkomst. De dingen beginnen echter te veranderen en de markt verschuift naar een security token-platform in plaats van vast te houden aan reguliere ICO’s. Laten we eens kijken wat de statistieken ons hier vertellen.

Vervangt het aanbieden van beveiligingstoken ICO’s? – De statistieken

Laat ik beginnen met terug te gaan naar waar de eerste rage voor ICO begon. Het begon in mei 2017, waar ICO’s ongeveer $ 200 miljoen ophaalden, en het bleef groeien en groeien. Gedurende de volgende twee maanden hebben ICO’s meer dan het dubbele van het bedrag opgehaald – $ 650 miljoen! In augustus viel de markt echter een beetje naar beneden. Maar na augustus begon het weer te groeien en in december bracht het meer dan $ 1,7 miljard op.

Tijdens het eerste kwartaal van 2018 haalden de ICO’s ongeveer $ 7 miljard op, en de hype was super intens. In de volgende twee kwartalen kregen de hoofdsteden echter een enorme klap en waren ze sindsdien aan het dalen. Maar toch slaagde het erin om geld in te zamelen, en het totale bedrag komt uit op $ 12,3 miljard.

Dus hoewel de ICO’s in 2017 $ 5,6 miljoen hebben opgehaald, heeft de rage hen in 2018 naar een ander hoogtepunt gebracht. Als we het gemiddelde kapitaal voor elk token berekenen, krijgen we $ 29,7 miljoen..

Maar in 2018 mislukte bijna 58% van de token crowdfunding, en slechts 42% slaagde erin om geld op te halen.

Dus, waarom faalden de ICO’s of begonnen ze alle interesse te verliezen?

Welnu, er zijn een aantal problemen waarom ze faalden. Het belangrijkste probleem moet het gebrek aan productwaarde zijn. Ja, er werden bij elke tokenverkoop veel spannende producten geïntroduceerd; slechts enkelen konden echter behouden wat ze hun investeerders aanboden.

Ten tweede gaven de meeste ICO’s niet veel uit voor hun marketingcampagnes, en door het gebrek daaraan werd hun product uiteindelijk gedoemd.

Een ander groot probleem zijn de toenemende oplichterij-ICO’s. Er zijn verschillende meldingen geweest van ICO-zwendel tijdens de ICO-rage, en veel investeerders verloren hun geld omdat ICO’s geen legale back-ups voor hen bieden. Aan de andere kant waren veel investeerders onzeker over de nieuwkomer of het niet-ervaren ontwikkelingsteam om in hun symbolische verkoop te investeren.

Het resultaat was dat de SEC tussenbeide kwam en de situatie onder controle kreeg. De geruststelling van de voorschriften en veiligheidsmaatregelen trok de investeerders aan en de lijst met beveiligingstokens crypto begon aan populariteit te winnen.

Zo, eind 2018, ICO verliest zijn publiek, terwijl het beveiligingstokenplatform ze daarentegen wint.

Hoofdstuk-2: Wat is een beveiligingstoken?

Beveiligingstoken is een token dat is onderworpen aan voorschriften en zekerheden. In eenvoudige bewoordingen krijgen deze tokens op blockchain hun waarde uit externe en verhandelbare bronnen. Daarom zullen deze altijd federale voorschriften hebben, waardoor het een veiligere keuze is.

Vanuit een ander gezichtspunt is het effectentoken een soort verhandelbare activa zoals aandelen, obligaties, bankbiljetten, stemrechten, opties, obligaties en warrants. Als u aan aandelen denkt, kunt u het idee duidelijker krijgen.

Als u aandelen of aandelen bezit, zou u een deel van een bedrijf bezitten zonder er daadwerkelijk bezit van te nemen.

Veel bedrijven en de overheid gebruiken deze methode al om geld in te zamelen bij de verschillende soorten investeerders om de projecten te verbeteren of te voeden. Maar wat krijgen de investeerders daarover? Ze krijgen een belofte van interesse of delen in de winst van het bedrijf in welke vorm dan ook.

Wanneer u op een cryptografische manier met deze scenario’s omgaat, wordt dit het beveiligingstoken genoemd.

Dingen gemakkelijker maken

Hoofdzakelijk, vergeleken met typische ICO’s of utility-tokens hier, zullen de investeerders altijd een zekere belofte van winst hebben. Terwijl voor ICO’s de winst een soort gok is. Dit beveiligingstoken zal in elk type activum of token investeren om de aangeboden winst te leveren. En dit zorgt voor de kwestie van de liquiditeit.

Vroeger, waar mensen papieren back-ups kregen voor hun aandelen of obligaties, wordt de liquiditeit een grote zorg, maar nu met de integratie van cryptografie in de zaak, hoeft u het probleem niet aan te pakken..

Stelt u zich eens een scenario voor waarin u wordt betaald voor het automatisch voldoen aan specifieke regels of voorwaarden met behulp van de slimme contracten in het blockchain-platform. Zou dat de zaken niet veel gemakkelijker maken?

Alle programmeermogelijkheden van dit beveiligingstokenecosysteem kunnen het proces dus versnellen en van een typische vorm naar veel meer overgaan. Net zoals het bedrijf zal groeien, zal je winst en de features toenemen voor elk token.

Als een van de bedrijven de functies die ze u beweren niet te bieden of nalaat; ze zullen met juridische problemen te maken krijgen. Je blijft dus niet in de lucht hangen.

Wat is het verschil?

In praktische gevallen kunt u het vergelijken met ICO’s. Net als de ICO’s komen deze ook met investeerders. Maar de overeenkomsten eindigen hier. Voor een ICO, als u erin investeert, kunt u verwachten te profiteren van het token-succespercentage of het platform zelf vrij te gebruiken. Voor ICO-aanbiedingen heeft u het token nodig om het netwerk correct te onderhouden of te gebruiken. Het platform zelf zou echter succesvol kunnen zijn en de prijs van de tokens zou kunnen stijgen. Maar dat is een gok.

Aan de andere kant zullen investeerders in het ecosysteem van beveiligingstoken investeren in de verwachting te ontvangen in toekomstige rechten of contanten of obligaties die rechtstreeks aan de tokens zijn gekoppeld.

Bovendien is het ecosysteem van beveiligingstoken compatibel met de wet- en regelgeving, zodat investeerders van over de hele wereld kunnen deelnemen als ze erin slagen de regels te volgen. Dit kan veel opties openen waar wetten relatief streng zijn, zoals de VS..

Bovendien kunnen alle bedrijven met behulp van het ecosysteem van beveiligingstoken zwarte en witte lijsten maken. Deze lijsten voldoen aan de rapporten van AML (Anti-money Laundering) en KYC (Know Your Customer). De bedrijven zullen transparanter opereren en zullen meer alert zijn op de opgehaalde fondsen en bedrijfsfaillissementen.

Dus waar ICO’s geen enkele zekerheid voor uw geld hebben, zijn uw geldmiddelen in beveiligingstoken veiliger dan ooit.

Hoe werkt het?

Oké, nu u alles weet over wat het ecosysteem van beveiligingstoken is, gaan we eens nader bekijken hoe het werkt. Het volgt dezelfde regel als al het tokenisatiebedrijf volgt. Ten eerste zal een uitgevende instelling een beveiligingstoken uitgeven dat elk deel of aandeel van een onderneming vertegenwoordigt. Daarna maakt de uitgever een witte lijst aan en in die lijst staan ​​de portefeuilleadressen van de investeerders die kunnen deelnemen aan de tokenverkoop. Het portefeuilleadres is voorlopig meestal Ethereum.

De beursgenoteerde beleggers op de witte lijst zouden moeten bewijzen dat ze voldoen aan de regels en voorschriften van de uitgevende instelling. De wetten variëren per ecosysteem van beveiligingstoken, dus u kunt veel variaties zien als u in veel hoogwaardige beveiligingstokens investeert.

Dit houdt nauw verband met AML- en KYC-voorschriften, samen met het bewijzen van uw identificatie met geloofwaardige bronnen. Niet dat elk beveiligingstoken ICO wordt ondersteund door honderden voorschriften. De emittent zou er echter aan kunnen voldoen met een groot aantal om de investeerders er gemakkelijker uit te filteren.

Misschien heeft u in sommige gevallen een bepaalde achtergrond of carrière nodig om deel te nemen.

Outsourcing voor investeerders

De uitgevende instelling zou de investeerders ook kunnen uitbesteden om de laatste oproep te doen. Ze kunnen dit doen door gebruik te maken van diensten van derden, zoals gecentraliseerde beurzen, om te weten welk type beleggers doorgaans in bedrijven investeert. Deze lijsten worden dan de liquiditeitsgroep. Hier kan iedereen op de lijst het beveiligingstoken met elkaar verhandelen als ze dat willen.

Maar wat gebeurt er als iemand anders probeert op de witte lijst te komen terwijl hij de eerste lijst niet heeft gemaakt??

Welnu, in dat geval zal de uitgever u helpen. Het bedrijf kan de derde partij toestaan ​​om de KYC / AML-regel op te volgen en tegelijkertijd nieuwe investeerders op de witte lijst toe te voegen. Op deze manier hoeft de derde partij niet elke keer naar de uitgever te gaan als iemand in een beveiligingstoken wil investeren.

Op de lange termijn pompt deze regeling de liquiditeit van het systeem echt op, waardoor ze in de toekomst waardevoller worden.

Er zijn geen beperkingen voor hoe u uw beveiligingstoken kunt verhandelen, maar u moet wel op de witte lijst staan. Nu kunt u met veel beurzen zoals Open Finance of tZERO de effecten op hun platform verhandelen, net als typische crypto-beurzen.

Als de uitgever relatief nieuw is en niet weet hoe hij een verkoop van beveiligingstoken moet starten, zijn er bedrijven die hem kunnen helpen. Sommige van de netwerken, zoals het Harbour-netwerk of het Polymath-netwerk, zijn enorm populair. Deze bedrijven helpen de uitgevende bedrijven om de beveiligingsactiva te tokeniseren. Ze nemen de echte waarden en veranderen deze in een programmeerbaar token in de blockchain.

Kan niet worden gehackt

Een ander leuk feit over het ecosysteem van beveiligingstoken is dat het geen instrumenten zijn die iemand gemakkelijk van je kan stelen. In typische gevallen, als iemand op blockchain uw privésleutel krijgt, kan hij / zij uw cryptocurrencies uitgeven zonder dat u er iets aan doet.

Alsof je $ 100 bent kwijtgeraakt, dan kan iemand het gewoon oppakken en uitgeven. Je zult er eigenlijk niets aan kunnen doen, toch? Maar om veiligheidsredenen kunnen ze uw token niet eenvoudig overzetten naar hun portemonnee om deze te gebruiken.

Ze zouden ook moeten voldoen aan de KYC / AML om op de witte lijst te worden geplaatst. Dus als iemand toch inbreekt en zijn / haar weg naar uw portemonnee hackt, kunt u deze herleiden naar hun op de witte lijst geplaatste portemonnee en vervolgens juridische stappen tegen hem / haar ondernemen..

Dus uiteindelijk biedt de lijst met beveiligingstokens crypto veel zekerheden, net als hun naam.

STO versus ICO: bepalen of een token een beveiliging is?

Om in beveiliging te investeren, moet u weten wat het onderscheidt van ICO. Als je wilt weten of een token een beveiliging is met betrekking tot STO versus ICO-debat, moet je meer weten over de Howey-test.

Laten we dus eens kijken wat de Howey-test is en hoe u met deze test het token kunt beoordelen.

De Howey-test

Laat ik beginnen met te zeggen hoe de Howey-test voor het eerst tot stand kwam. In 1946 kreeg het Hooggerechtshof voor een zaak te maken met vreemde omstandigheden. Deze zaak was tussen de Howey vs. SEC, en het was de tijd waarin de basis van de Howey-test ontstond.

De zaak resulteerde in een uitkomst waarbij het Hooggerechtshof een test afsloot. In deze test kan men bepalen of een bepaald project al dan niet als een investeringsovereenkomst zou worden beschouwd.

Kortom, het verhaal is ongeveer zo; twee gedaagde bedrijven uit Florida verstrekten onroerendgoedaandelen in het land voor citrusboomgaarden. De kopers boden de investeerders de kans om een ​​deel van de grond van hen te bezitten. En ze zouden het landgoed onderhouden en de citrus oogsten en op de markt brengen en daar winst mee maken.

De meeste investeerders waren geen boeren, dus ze hadden eigenlijk geen landbouwkennis. Maar het voorstel was goed genoeg om hen daarin te laten investeren.

De SEC probeerde echter het project van de beklaagden illegaal te laten lijken en verklaarde dat ze geen beveiligingsback-ups hadden verstrekt. Daarna werden ze daarvoor aangeklaagd.

De SEC was van mening dat de beklaagden hun project niet als een veiligheidsverklaring hadden geregistreerd, dus overtraden ze de wet. Na onderzoek en leasing van documenten kwam het Hooggerechtshof er echter achter dat het project inderdaad een beveiliging was en dat ze geen enkele wet overtreden.

Een nieuw voorstel

Om er zeker van te zijn dat deze situatie zich niet meer voordoet; de rechtbank heeft een test uitgevaardigd om te bepalen of een project of nieuwe business onder de vereiste van veiligheidsregistratie valt.

Dus om te weten of het een investeringscontract is of niet, zou het aan drie hoofdcriteria moeten voldoen:

 • U zou met geld moeten investeren.
 • De investering zal alleen plaatsvinden in een gemeenschappelijke onderneming en niet in meerdere ondernemingen.
 • Alle investeerders zullen profiteren van de resultaten van het project of bedrijf.

Hier kan “gemeenschappelijke onderneming” veel dingen zijn. Maar de meeste federale rechtbanken definiëren het als een ruimte in de onderneming waar de investeerders al hun geld in één keer kunnen bundelen en rechtstreeks in het project kunnen investeren..

Na vele jaren werd de term “geld” meer uitgebreid en kunnen mensen nu investeren met activa of andere methoden.

Een ander aspect is dat, of de investeerders de winst beheersen of niet. Als de controle niet in handen is van de investeerders, is het project al een zekerheid.

Dus hier zullen de digitale tokens beveiliging zijn als het token de drie regels van de Howey-test volgt. Als het een van de regels niet handhaaft, zou het geen ICO-beveiligingstoken zijn.

Regelgeving van beveiligingstokens

Er zijn een aantal bepaalde regels die elk ecosysteem van beveiligingstoken moet volgen om opgenomen te blijven in het genre. De federale regels gaan in vanaf de allereerste dag; het kan echter van land tot land verschillen, afhankelijk van hun federale wetten.

In de Verenigde Staten moet een beveiligingstoken aan bepaalde regels voldoen:

 • Verordening-S
 • Reglement-A+
 • Verordening-D

 • Voorschrift D

Deze verordening stelt een bedrijf in staat om bepaalde aanbiedingen te doen, maar ze moeten een “formulier D” indienen nadat al hun effecten zijn verkocht. Het bedrijf of de persoon die het beveiligingstoken ICO zou aanbieden, zou de investeerders kunnen vragen om erin te investeren als het bedrijf voldoet aan Sectie 506C.

Maar wat is de sectie 506C?

De 506C-sectie vereist verificatie van alle investeerders en biedt zichzelf aan tijdens de uitnodiging. Het betekent dat elke verklaring van het bedrijf geldig is en dat er geen misleidende informatie over is.

 • Voorschrift A+

Met dit soort regelgeving kan het bedrijf SEC-goedgekeurde zekerheid bieden aan niet-geverifieerde investeerders. Maar ze zouden via algemene kanalen moeten werven en kunnen elke belegger tot $ 50 miljoen laten investeren.

Voor deze verordening kan de uitgifte echter veel meer tijd in beslag nemen dan andere, en daarom is het duurder.

 • Voorschrift S

Dit type regelgeving vindt plaats wanneer een bedrijf zijn lijst met beveiligingstoken-aanbiedingen uitvoert in een ander land en niet in de VS. Daarom zal het niet worden blootgesteld aan de registratieverplichting die valt onder sectie 5 van de wet van 1993. Het bedrijf moet echter nog steeds de regels volgen van het land waar ze hun ICO-verkoop van beveiligingstoken uitvoeren.

Notitie: Ik moet zeggen dat de bovenstaande voorschriften slechts interpretatie zijn. U dient dit niet als juridisch advies te beschouwen. Overleg dus altijd met uw advocaat om het nader te onderzoeken voordat u een lijst met het aanbieden van beveiligingstoken opstart.

Hoofdstuk-3: Wat maakt beveiligingstokens zo wenselijk?

 • Fundamentele waarden

De lijst met beveiligingstokens crypto biedt fundamentele waarden zoals stemrecht, winstaandelen, schuldencontrole, rechtszekerheid en nog veel meer. Legalisatie is de belangrijkste fundamentele winst van dit tokensysteem.

U zult dit niet vinden in typische utility-tokens. In Utility-token kunt u alleen minimale waarden hebben die aan uw tokens zijn gekoppeld, zoals met uw token kunt u toegang hebben tot de service of het product. Maar met het beveiligingstoken zou u veel waarden hebben die rechtstreeks verband houden met het beveiligingstoken dat u vasthoudt. En je zou er alle voordeel uit halen.

Beveiligingstoken geeft u een wettelijk recht, waardoor u de intrinsieke waarde van het uitgevende bedrijf bezit. Deze zullen een hogere waarde hebben en dus het risico enorm verminderen. U kunt de fundamentele waarde op verschillende manieren berekenen.

U kunt de verdisconteerde cashflow, de architectuur voor residueel inkomen en de verdeelde kortingsmethode gebruiken om deze te berekenen. Simpel gezegd, een beveiligingstoken met de fundamentele waarde heeft al een waarde vanaf de dag dat u erin investeert.

Het kan later toenemen of hetzelfde blijven, maar u krijgt vanaf het begin de voordelen van het beveiligingstoken.

Bovendien is het beveiligingstoken een geldige vorm van investering omdat ze een eenvoudigere en basisarchitectuur hebben. TZERO levert bijvoorbeeld 10% van de winst aan zijn investeerders, en u zou het vanaf het begin goed krijgen.

 • Transparant systeem

Het framework biedt een extra laag transparantie aan zijn gebruikers. Op deze manier kunnen gebruikers het systeem gemakkelijk en zonder twijfel vertrouwen.

Met het beveiligingstoken kunnen alle investeerders de geloofwaardigheid van hun aanbod onderzoeken. Alvorens te investeren, kunnen de investeerders informatie verzamelen zonder iets te verbergen. Dus alle lijst met uitgegeven, aangeboden en gedistribueerde beveiligingstokens staat voor iedereen open om te bekijken.

De belangrijkste prioriteiten van een beveiligingstoken zijn om drie basiscriteria te volgen:

Een gezonde manier om het kapitaal te vormen.

Bescherm investeerders tegen het maken van fouten en bescherm hen tegen externe fraude-activiteiten.

Het inhuren van een geschikt kanaal om eerlijkheid in het systeem te behouden en orde op de markt te garanderen.

De architectuur van het security token ICO is voor iedereen zichtbaar; het netwerk zelf is echter onveranderlijk. Dus hoewel het super transparant is, kan niemand zomaar het systeem hacken met die informatie. Dat is de reden waarom het beveiligingstoken ICO alle drie de doelen kan behouden en een beter landschap voor de investeerders kan bieden.

 • Regelgeving

Regelgeving op het netwerk is lucratiever voor alle investeerders die willen investeren in het gedigitaliseerde token-systeem. Het zorgt voor efficiëntie en een hogere verzekering voor de gebruikers.

De lijst met crypto-beveiligingstokens die meer in overeenstemming is met de wet, wint veel aan populariteit bij ervaren beleggers. Deze hebben meer efficiëntie, zorgen voor een gestaag tempo en transparantie in vergelijking met typische cryptocurrencies.

ICO’s domineerden de 2017 en het grootste deel van 2018. Maar nadat de SEC op het toneel verscheen, verklaarden ze veel ICO’s als beveiligingstokens. De classificatie heeft de ICO echter gedoemd, aangezien de meeste bedrijven effecten zijn, maar niet zijn geregistreerd of de bijbehorende regels niet kunnen handhaven.

Dat is de reden waarom de SEC veel juridische stappen heeft ondernomen tegen deze ICO’s, en de afname van ICO-verkopen begon te gebeuren. Dus om dit soort problemen niet tegen te komen, zou het beveiligingstoken zich vanaf het begin moeten registreren.

Als ze een voorsprong hebben van vroeger, wordt het veel gemakkelijker om de wet en blockchain samen te trekken. Door dit te doen, zullen veel beveiligingstokens een voordeel hebben ten opzichte van andere bedrijven die na hen kwamen.

 • Herstel-eigenschap

Virtuele activa gaan altijd gepaard met de angst om alle activa te verliezen. Deze tokens hebben echter herstelprotocollen die de veiligheid van uw activa garanderen. Als u het op de een of andere manier verliest, kan het opnieuw aan u worden uitgegeven.

Ik denk dat we allemaal weten hoe elke belegger van de digitale activa bang is voor het verlies van hun virtuele valuta. Ik bedoel, het verliezen ervan is veel gemakkelijker dan fysieke activa. Met de opkomst van cryptocurrencies is het gebrek aan herstelprotocollen echter een van de belangrijkste nadelen van deze nieuwe markt.

Aan de andere kant, als een beveiligingstoken correct is geconstrueerd, zou u kunnen genieten van de heruitgiftefunctie. Om deze functie te hebben, moet u echter vanaf het begin aantonen dat u daadwerkelijk over het beveiligingstoken beschikt.

Er kunnen verschillende manieren zijn om te verifiëren of bewijs te leveren. Het wordt meestal van tevoren uit het bedrijf geschetst.

 • Hoogtepunten KYC / AML

Know Your Customer (KYC) en anti-witwaspraktijken (AML) hebben altijd de hoogste prioriteit van alle beveiligingstokens. Deze structuur biedt de gebruikers meer betrouwbaarheid.

Deze twee protocollen vormen de kern van het mainframe van de beste beveiligingstokens. De constante vereiste van audits en het verstrekken van rapporten kan echter een last worden; toch heeft het beveiligingstoken hiermee te maken.

Het is vrij eenvoudig om AML te integreren in typische beurzen waar u te maken hebt met het normale banksysteem. Maar als het gaat om het gedistribueerde grootboek, wordt het veel complexer. Omdat de adressen anonieme investeerders zijn, is het een beetje een uitdaging om ze te controleren.

Maar met het beveiligingstoken zou het bedrijf transacties kunnen volgen en volgen om ervoor te zorgen dat iedereen de regels volgt. Het stelt de makers ook in staat om op basis van de output betere waarden aan hun klanten te bieden.

Het mainframe staat ook niemand toe om buiten de whitelist-adressen te handelen. Dit biedt een betere efficiëntie voor de wetshandhaving, aangezien elke investeerder rechtstreeks juridische stappen kan ondernemen tegen een ander adres als hij / zij probeert te knoeien met andere accounts.

Hoofdstuk-4: Beveiligingstokens: de aard van de markt veranderen

 • Liquiditeit ontgrendelen

Top security tokens kunnen een flinke hoeveelheid liquiditeit bieden voor de traditionele financiële systemen.

Vroeger kostten typische banksystemen veel tijd om een ​​transactie te verwerken. Maar het proces is in de loop der jaren wel versneld; toch heeft het meer brandstof nodig. Vroeger duurde het vijf dagen na de handelsdatum en nu duurt het slechts twee dagen.

Maar met de weekenden zijn velen niet in staat om in tijden van nood gewoon meteen geld te sturen. Met zoveel transacties die elke dag plaatsvinden, wordt het proces van het vereffenen van elke betaling elke dag robuuster. En dit soort scène trekt de liquiditeit van de financiële sectoren in.

Aan de andere kant, als u zich kunt ontdoen van de gebruikelijke grenzen van het typische banksysteem, kunt u het proces gemakkelijk versnellen. Stelt u zich eens een scenario voor waarin u onmiddellijk geld naar een ander kunt sturen zonder op verwerkingstijd te wachten.

Voorbeelden van beveiligingstokens 2018 kunnen dat gemakkelijk doen, en transacties kunnen veel sneller en veiliger zijn. Dat is de reden waarom een ​​beveiligingstoken de typische financiële sectoren kan vormgeven en omvormen tot iets nieuws.

 • Uitbreiden naar wereldwijde markten

Gelegaliseerde tokens kunnen nieuwe wegen openen op de wereldmarkt. Dit hangt meestal af van de verschillende soorten beveiligingstoken of hoe het bedrijf de gebruikers erin laat investeren. Een persoon die in de VS woont, zou bijvoorbeeld het eigendom kunnen kopen van een kleine barista in China of andere landen. En dit kan andersom gaan.

Maar in hoeverre kan de wereldmarkt eigenlijk output leveren? Er zijn enkele gevallen waarin het stablecoin-token investeerders uit meer dan 50 landen en meer aantrok. Dit zou dus de beste optie kunnen zijn voor andere landen om een ​​aandeel te bemachtigen dat echt moeilijk te begrijpen is.

Dit verenigt de hele wereld samen in plaats van te differentiëren en kan wereldwijd efficiënter groeien.

 • Non-stop handelen (24/7/365)

In typische traditionele beurzen zul je merken dat ze 6-7 uur per dag werken en alleen op weekdagen open zijn. Dit is enigszins storend voor gewone beleggers, omdat ze hun aandelen niet kunnen controleren of verkopen als de prijzen dalen.

Beveiligingstoken biedt echter het hele jaar door 24/7 handel, in tegenstelling tot traditionele aandelenbeurzen. Daar kunnen investeerders enorm van profiteren. Op deze manier kunnen geen bedrijven plannen maken tegen de investeerders of het gebruiken om hun prijzen te laten stijgen.

Iedereen zal elke dag en elke seconde gemakkelijk zijn beveiligingstokens kunnen verhandelen en controleren.

 • Integratie van activa

In de nabije toekomst kan dit type tokens zorgen voor tokenisatie van bijna elk activum. De beste beveiligingstokens zullen in de toekomst een nieuw type markt openen. Met behulp hiervan kan alles uit ons dagelijks leven worden tokenized. Alleen al door dit te gebruiken, kunnen gebruikers activa maken uit hun eigen bezittingen en winst of andere voordelen bieden aan de investeerders of aandeelhouders.

Op deze manier zullen gebruikers wereldwijd uitbreiden van de typische beperkingen. Het zou kunnen betekenen dat het ecosysteem volledig kan verschuiven op basis van het beveiligingstoken. Een belegger kan mogelijk in verschillende topbeveiligingstokens investeren en deze samen in hetzelfde portefeuilleadres houden.

Het zal niet alleen veel gemakkelijker zijn om ze tegelijkertijd te beheren, maar het zullen zeker veel geautomatiseerde processen zijn. Door dit te doen, zou de wereldwijde liquiditeitspool geleidelijk toenemen.

 • Voldoet aan Marketplaces

Soms wordt het een hindernis voor typische activa om in elk marktscenario te worden opgenomen. Verschillende marktplaatsen hebben hun eigen regels en voorschriften. En aangezien typische juridische activa in elke wet moeten worden geïntegreerd, wordt het behoorlijk ingewikkeld.

Met veel papierwerk en veranderende vermogenskenmerken om op een bepaalde manier te handelen, zijn meer investeringen dan winst vereist. Het is echter heel eenvoudig om beveiligingstokens te integreren met verschillende marktplaatsen. Deze hebben de mogelijkheid om verschillende voorschriften voor verschillende netwerken te volgen.

Omdat u gewoon een beveiligingstoken ICO kunt programmeren om op een bepaalde manier te handelen, kost het minder tijd en minimaal papierwerk. Velen zijn van mening dat de beste beveiligingstokens in de nabije toekomst de typische effecten zouden overnemen.

 • Programmeerbare beveiligingsuitvoeringen

Omdat deze tokens programmeerbaar zijn, is het een stuk eenvoudiger om ze te koppelen aan regelgeving of om meer beveiliging toe te voegen.

Dividenden aanbieden

Het aanbieden van dividenden in de verste dagen was een beetje typisch en een beetje oneerlijk. Vanwege het gebrek aan papierwerk of automatiseringsprocessen zullen veel bedrijven geen extra dividend uitkeren aan individuen die hun aandelen heel lang hebben behouden.

Stel je bijvoorbeeld voor dat jij en Mike dezelfde aandelen bezitten. Je had het echter van de afgelopen drie jaar en Mike begon er een paar dagen geleden in te investeren. Als het bedrijf nu dividend biedt, is het niet eerlijk als zowel jij als Mike hetzelfde krijgen, juist?

Omdat beveiligingstokens kunnen worden geprogrammeerd om dienovereenkomstig te handelen, zou het bedrijf een algoritme kunnen gebruiken om loyale investeerders te volgen en hen een betere oplossing te bieden.

Als investeerders meer winst maken door de aandelen te lang aan te houden, zouden mensen meer geneigd zijn om in die bedrijven te investeren.

Stemrechten

Dit is vergelijkbaar met hoe het beveiligingstoken ICO de dividenden kan programmeren om de winst efficiënter te verdelen. Maar in plaats van dividenden kunnen ze stemrechten gebruiken om meer variabiliteit in het winstaanbod toe te voegen. Als u de aandelen drie jaar in bezit heeft gehad, krijgt u uiteraard elke vorm van stemrecht of bestuursrecht.

Hoewel het thema niet nieuw is, bieden veel blockchain-bedrijven deze functie al aan. Met behulp van de getokeniseerde effecten kunt u dit proces echter eenvoudig stroomlijnen. Dit zorgt ook voor een beter architectonisch overheidssysteem binnen het netwerk.

Unieke privileges

Stel je voor dat je een speciale promo krijgt voor de producten van het bedrijf of speciale kortingen als je hun aandelen voor een zeer lange tijd in bezit hebt. Als het bedrijf meer korting biedt voor de langere tijd, zullen investeerders gretiger zijn om stand te houden en de prijzen te verhogen.

U kunt dit doen door de identificatiemethode te integreren, en dit zou verder het nieuwe aangesloten scenario kunnen zijn. Veel bedrijven doen dit echter al om hun populariteit te vergroten en om de waarheid te vertellen dat het werkt.

 • Nieuwe marktvisie en fractionele investeringen

Een meer opwindende manier om getokeniseerde effecten de markt te beïnvloeden. Het kan een fractioneel eigendom van elk product introduceren. Stel je voor dat je wilt investeren in onroerend goed, maar de prijzen zijn te hoog om in te investeren. Je wilt ook geen enorm risico nemen door zoveel geld uit te geven aan één onroerend goed. Om de waarheid te zeggen, het hele concept van investeren is een gok.

Dus, wat kunt u in dat aspect doen? Welnu, met tokenized effecten kan een gebruiker een fractie van een actief bezitten. Dit opent een nieuwe visie voor investeerders. Dus als het om een ​​specifiek onroerend goed gaat, kunt u gewoon een klein deel kopen dat u zich samen met andere mensen kunt veroorloven.

Dus wanneer het onroerend goed wordt verkocht en u de winst krijgt, wordt het automatisch verdeeld op basis van uw eigendomsstatus. U kunt elk product op elk moment boeken of kopen. U kunt in elk type beveiligingstoken investeren.

Het bedrijf kan het automatiseringsproces uitvoeren met behulp van slimme contracten, en iedereen krijgt een eerlijk deel van de winst. Niemand heeft te maken met het papierwerk of kopers te zoeken of mensen het huis te laten zien om het te verkopen. Het is nu supergemakkelijk.

Hoofdstuk-5: Platforms voor uitgifte van beveiligingstoken

 • Polymath

Het is een prachtig blockchain-platform dat uitgiftediensten biedt van alle getokeniseerde effecten, samen met de integratie van de SEC-voorschriften. Dit betekent dat als u uw eigen beveiligingstoken wilt lanceren, het Polymath-netwerk u zeker zal helpen bij het uitgeven van uw token en het naleven van de voorschriften van tevoren.

Het protocol van het Polymath-netwerk stroomlijnt elk proces van het lanceren van een financieel product op het blockchain-platform met ingesloten financiële overzichten.

Het Polymath-netwerk biedt ook een platform dat investeerders kunnen laten verifiëren voor het verhandelen van beveiligingstoken, uw bedrijf in contact kunnen brengen met juridische adviseurs en u toegang kunnen geven tot de ontwikkelaarsmarkt. U zou hun token “Poly” moeten gebruiken, wat een ERC20-token is om hun platform te gebruiken.

Het Polymath-netwerk is buitengewoon populair bij nieuwe uitgevers en ze hebben tot nu toe met verschillende beveiligingstokens gewerkt.

 • Haven

Dit is een ander platform voor bedrijven die zonder gedoe willen overstappen op de tokenized securities-lijn. Harbor is tegenwoordig een van de populaire uitgifteplatforms en veel bedrijven gebruiken hun services om hun eigen beveiligingstoken te starten.

Deze klacht zorgt ervoor dat elk bedrijf dat zijn activa naar het blockchain-raamwerk migreert, een klacht krijgt met de juiste regelgeving.

Het platform biedt toegang tot ICO met behulp van Reg D om te voldoen aan de tokenverkoop. Hun andere functies zijn onder meer standaardprotocollen zoals rapporten, audits, certificering, belastingregels en KYC / AML-integratie met elk nieuw token dat hun platform gebruikt. Harbor kan dus een geweldige oplossing zijn voor bedrijven die hun tokenized securities willen starten, maar daarbij hulp nodig hebben.

 • Securitiseren

Dit is tegenwoordig weer een van de populaire keuzes voor het uitgeven van beveiligingstoken. Ze bieden een cloudoplossing die voldoet aan de regelgeving. Ze zijn echter het meest expert in het tokeniseren van verschillende fondsen, bedrijven en andere entiteiten die hun beveiligingstokenproject helemaal opnieuw willen starten.

Securitize biedt een breed scala aan diensten voor het uitgevende bedrijf. Allereerst zouden ze ervoor zorgen dat de uitgevende instelling en het ontwikkelingsteam volledig in overeenstemming zijn met de regelgeving. Ze zouden ook de whitelisting-processen stroomlijnen door KYC / AML-authenticatie te gebruiken. Behalve deze twee kunnen ze ook slimme contracten aanpassen aan het schema van de uitgever.

Securitize heeft hun diensten al geleverd aan veel populaire bedrijven die hun lijst met beveiligingstoken aanbieden tot $ 500 miljoen. De projecten zijn – Lottery.com, 22X Fund en nog veel meer.

 • Swarm Fund

Met behulp van het SR20-protocol is Swarm Fund een ander topplatform voor uitgifte dat nu op de markt is. Dit is een cryptografische protocolstandaard voor alleen beveiligingstokens en stelt dit bedrijf in staat om elke real-life asset in de blockchain te tokeniseren.

Na het tokeniseren van het echte activum, wordt de lijst met beveiligingstoken-aanbiedingen een beheerd, beheerd en verhandeld token op het zwermsysteem. U kunt het SR20-token in handen krijgen met andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum in plaats van met geld. Voor investeerders die het SR20-token krijgen, kunnen ze aanvullende overheidsrechten hebben, het beveiligingstoken legaal verhandelen en zullen ze winsten hebben die uit het token zelf komen.

Het beste van dit uitgifteplatform is dat ze een breed scala aan gebieden bestrijken, zoals onroerend goed, landbouw, technische niche, hedgefondsen, hernieuwbare energie, impactbeleggingen en nog veel meer.

Hoofdstuk-6: Top 4 bestaande getokeniseerde effecten

In het begin van de beste beveiligingstokens vindt u momenteel een handvol emittenten. Er zijn nog andere projecten onderweg, maar ze zouden enige tijd nodig hebben om de grens van financiële investeringen te worden. Laten we eens kijken wat de populaire, opwindende voorbeelden van beveiligingstokens 2018 zijn.

 • Blockchain Capital of BCap

Dit is het eerste bedrijf dat beveiligingstokens heeft geïntroduceerd bij het openbare aanbod voor hun investeerders. Door hun STO blockchain-verkoop wilden ze het typische scenario van de token-verkoop verbeteren. In plaats van dezelfde beperkte voordelen te bieden, wilden ze de investeerders een veilige manier bieden om in eigendom te investeren.

Deze aanbieding werd de blauwdruk van de huidige beveiligingstoken. BCap investeerde in andere potentiële ICO’s en nam alleen investeringen aan van op de whitelist geplaatste investeerders. Ze hadden een brutowinst van $ 10 miljoen binnen slechts zes uur na de release.

Elke winst die van het bedrijf komt, gaat rechtstreeks naar hun fondsen. Van daaruit nemen de beheerders van de pret 2,5% voor beheer en nog eens 25% voor een prestatievergoeding. De resterende winst wordt uitgekeerd aan alle STO-blockchainhouders.

 • Wetenschap Blockchain

Dit is een iets ander type uitgever van beveiligingstoken. Science Blockchain werkt als een soort incubator voor nieuwe blockchain-investeringen en verbindt meerdere blockchain-projecten met elkaar. Ze geloven dat blockchain de toekomst is en ze willen mensen een optie geven om te profiteren van de stroom nieuwe tokens die ze zouden introduceren..

Wat ze doen is dat ze geld investeren in andere blockchain-bedrijven en andere investeerders via hen laten investeren. Op deze manier komt de winst die de geïncubeerde bedrijven opleveren ook de investeerders ten goede.

Ze zamelden in eerste instantie geld in voor hun project via een lijst met beveiligingstoken en boden de investeerders een SCI-token aan. Het SCI-token is rechtstreeks gekoppeld aan de winst van andere bedrijven die onder hen werken. Van de winst krijgen de investeerders tot 70%. Maar het beste is dat dit veel liquiditeit op verschillende platforms verbetert.

Hun STO blockchain-verkoop eindigde en ze brachten $ 12,3 miljoen op.

 • Loterij. com

Als je van goede doelen houdt en wilt investeren in een humaniseringsdienst, dan zal Lottery.com je verbazen. Dit bedrijf is een mobiel loterijspelplatform. Het primaire doel van de Loterij is om de transparantie uit te breiden, de wereldwijde barrière te doorbreken en meer flexibiliteit in de markt te bieden.

Ze willen echter een beetje een andere weg inslaan dan anderen. Het bedrijf zamelt geld in om te helpen bij het oplossen van humanitaire behoeften. De STO blockchain-verkoop van dit bedrijf is privé en er wordt gezegd dat het een bereik van negen cijfers heeft.

De visie van Lottery.com ziet er veelbelovend uit en veel investeerders zijn er enorm enthousiast over. Andere bedrijven zoals Cashbet of Securitize zijn de partner voor hun STO en willen deze helpen populairder te worden in de markt.

Ze hebben nog steeds doorlopende beveiligingstoken die lijstverkoop aanbieden, dus het totale opgehaalde bedrag is voorlopig onduidelijk.

 • SPiCE VC

SPiCE VC haalde $ 40 miljoen op uit hun STO blockchain-verkopen en is een van de leidende krachten in de STO blockchain-niche. Venture Capitals is een andere populaire vorm van real-life investeringen, en SPiCE VC heeft de neiging om naar een hoger niveau te tillen.

Met behulp van blockchain-technologie geloven ze dat biljoenen activa kunnen worden tokenized en gebruikt voor de verbetering van de financiële sectoren. Via SPiCE VC kunt u beleggen in tokenized VC-fondsen en op elk moment genieten van de instant liquiditeitsfunctie.

Waarom zijn ze populair? Welnu, in een typisch risicokapitaalfonds zou u minimaal zeven tot twaalf jaar moeten wachten om toegang te krijgen tot uw fondsen. Maar in SPiCE VC krijgt u onmiddellijk toegang en kunt u deze verhandelen met andere op de witte lijst geplaatste investeerders.

Hoofdstuk-7: Populaire uitwisselingen van beveiligingstoken en aanstaande STO-projecten

Uitwisselingen:

Laten we nu eens kijken wat de populaire uitwisselingen van beveiligingstoken zijn die u kunt gebruiken om te handelen, alle voorbeelden van beveiligingstokens 2018 eenvoudig.

tZERO

U moet de naam van tZERO hebben gehoord. Dit bedrijf staat vooral bekend om het ondersteunen van veel blockchain-oplossingen om de markt te bereiken. Op dit moment biedt het bedrijf echter veel diensten die voornamelijk gericht zijn op het uitwisselingsplatform voor beveiligingstoken. Enkele van hun basisdiensten omvatten beheersystemen voor voorraadinventaris, makelaarsdienst, slimme routeringsoplossing waar ze meer dan 100 gekwalificeerde makelaars aanbieden.

Behalve deze krijg je ook een handelsplatform dat elke dag 24/7 open is. tZERO zamelt nog steeds geld in via hun beveiligingstoken die lijstverkoop aanbiedt en wil hun platform uitbreiden om andere effecten te accommoderen. Investeerders moeten hun tZERO-token kopen om een ​​aandeel in het bedrijf te krijgen, en met dat token ontvangen ze de winst.

Op dit moment hebben ze meer dan $ 114 miljoen ingezameld, en het is nog steeds aan de gang. Experts geloven dat het in de toekomst een van de populaire uitwisselingen van beveiligingstoken is.

Orderboek

Een andere populaire uitwisseling van beveiligingstoken is Orderbook. Het behandelt beroemde voorbeelden van beveiligingstokens 2018 op hun platform. Met dit platform kunt u beveiligingstoken uitwisselen met andere investeerders. Orderbook beheert het platform echter met behulp van hun speciale beveiligingstoken, de RAP. Dit token zorgt ervoor dat de investeerders op het platform worden geverifieerd en controleert ook elke investeerder voordat hij een transactie doet.

In eenvoudige bewoordingen, als een gebruiker alleen toestemming heeft om een ​​ander beveiligingstoken te verhandelen, zal de RAP de uitwisseling verwerken. Maar als de investeerders niet op de witte lijst van andere beveiligingstokens staan, kan hij de transactie niet uitvoeren.

Dit soort regelgeving op het systeem kan echt een nieuwe weg inslaan voor investeerders van beveiligingstoken en helpen om de wetten van SEC te handhaven. Veel beleggers staan ​​te popelen om de uitwisselingen van beveiligingstoken te gebruiken.

OpenFinance-netwerk

OFN of OpenFinance Network is een open source platform dat zich bezighoudt met de markt van alternatieve tokenisatie van activa. Dit uitwisselingsplatform bestaat vanaf 2014 en vanaf toen bewezen ze handelsdiensten samen met afwikkelingsprocessen.

Onlangs heeft dit bedrijf echter hun platform geüpgraded en behandelt het nu ook voorbeelden van beveiligingstokens 2018. Met hun hulp kunt u een beveiligingstoken op het platform uitwisselen en u kunt er ook een uitgeven. Ze hebben dus min of meer alle diensten voor u. OFN heeft hun eerste zelfs geverifieerde beveiligingstoken-transactie uitgevoerd en kijkt er nu naar uit om uitgevers van beveiligingstoken te accepteren.

Uit hun serie “A” token-verkoop wisten ze $ 2,2 miljoen op te halen.

Aankomende STO-projecten:

Eigendom munt

Lucratieve aankomende STO-projecten staan ​​voor de deur, en Property Coin is daar een van. Maar wat brengt deze munt naar de wereld??

Ze hebben betrekking op de grootste marktplaatsen van allemaal: onroerend goed. Volgens hen zullen ze beveiligingstoken-aanbiedingen bieden die 100% ondersteunen van de onroerendgoedactiviteiten die ze voorstellen. Dit zou dus uw beste kans kunnen zijn als u in de vastgoedniche wilt investeren. Het aanbod van beveiligingstoken wordt beheerd door Aperture en ze willen het bedrijf in twee helften splitsen.

 • Om woningen om te draaien.
 • Leen eigendommen aan investeerders.

Elke investeerder op zijn netwerk krijgt 50% van de totale winst via zijn investeringen. Aperture denkt meer dan $ 50 miljoen op te halen via hun Property Coin-beveiligingstoken. Het is een van de populaire voorbeelden van beveiligingstokens 2018.

22X Fonds

Fondsenwerving voor startende bedrijven is vrij moeilijk omdat beleggers graag bekende gezichten zien voordat ze ergens in investeren. En daarom kwam een ​​grote groep startups samen en vormden het beroemde 22X Fund-project.

Hier zal het selecteren uit 500 bedrijven geld inzamelen voor hun bedrijf via het aanbod van beveiligingstoken. Onder de bedrijven die geslaagd zijn voor hun tests en waarvan wordt aangenomen dat ze een lange weg gaan, zijn er 30. Dus in eerste instantie zouden ze beginnen met de 30 bedrijven en daarin investeren.

Elk bedrijf krijgt 2,5% – 10% geld op basis van hun projecten en zodra ze winst beginnen te maken, zullen de investeerders ook profiteren. Dit zou een nieuwe deur kunnen openen om de liquiditeit onder de startups te vormen.

Momenteel hebben ze meer dan $ 22 miljoen ingezameld, en hun primaire doel is om tot $ 35 miljoen te gaan. 22X Fund is een andere opkomende STO om naar uit te kijken.

Plak

Het is een soort vergelijkbare niche als Property Coin. Slice biedt een grensoverschrijdend platform voor investeerders en doorbreekt de wereldwijde grens. Ze zijn voornamelijk een commercieel investeringsplatform voor onroerend goed. Hun primaire doel is om op te treden als emittent, plaatsingsagent en underwriter.

Via Slice kunt u een hoog netto beleggersprofiel creëren, aangezien zij alle vooraanstaande beleggers opsommen, waardoor andere onroerendgoedbedrijven meer geneigd zijn om met u samen te werken. U krijgt de keuze waar u de driemaandelijkse cashflow-uitkeringen kunt kiezen of kunt investeren in hoog geprijsde eigendommen met grote dividenden.

Het hangt allemaal af van uw voorkeuren. Slice voldoet volledig aan de regelgeving van de SEC en wil doorgaan als liquiditeitsplatform voor commerciële vastgoedactiviteiten.

Op dit moment hebben ze meer dan $ 2 miljoen opgehaald en wilden ze meer halen uit hun aanstaande aanbod van beveiligingstoken. Slice is een van de populaire voorbeelden van beveiligingstokens 2018.

Siafunds

Dit is een hybride netwerk waarbij het systeem zowel een hulpprogramma als een beveiligingstoken gebruikt om de blockchain te onderhouden. De gedecentraliseerde cloudopslagruimte verhuurt zijn opslagruimte aan investeerders. Twee tokens op het platform zijn – Siacoin en Siafunds. Siacoin is het utility-token en de verhuurders en huurders zullen deze munt gebruiken om hun deal te bezegelen.

Voor het gebruik van het platform zouden echter zowel de verhuurders als de huurders 3,9% van het totale bestede bedrag moeten betalen. Als je extra opslagruimte te huur hebt, kun je dat doen via hun platform en de host worden. Voor het betalen van de vergoeding ontvangt u de security token Siafunds in verhouding tot de vergoeding die u eerder heeft gegeven.

Het bedrijf biedt voorlopig 750 Siafunds aan, en dit security token is geregistreerd onder Regulation D. De fondsenwerving is nog gaande. Dit is weer een aanstaande STO om naar uit te kijken.

Hoofdstuk-8: Beperkingen van beveiligingstokens: zijn er?

Bij elke nieuwe technologie komen er goede kanten en slechte kanten. Het beveiligingstoken opent een nieuwe deur voor investeerders, maar heeft het geen beperkingen? Laten we eens kijken met welke beperkingen u te maken kunt krijgen als u ermee omgaat.

 • Regelgeving kan ook een vloek zijn:

Ja, ze bieden veel wet- en regelgeving. Deze regelgeving biedt de investeerders een extra beveiligingsniveau, maar regelgeving brengt ook beperkingen met zich mee. Regelgeving kan de goede output van deze systemen soms zelfs beperken. Waarom? Nou, het is simpelweg omdat blockchain en wetgeving niet goed met elkaar samengaan.

Met de introductie van regelgeving op het blockchain-platform, wordt het gedecentraliseerde aspect enigszins weggenomen en is het gebonden aan de gecentraliseerde wetshandhaving. Daarom proberen veel ICO’s te voorkomen dat ze een beveiligingstoken zijn.

 • Liquiditeit en handel:

Zoals u inmiddels al weet, is het verhandelen van effecten niet zo flexibel als typische cryptocurrencies. U zou op de witte lijst moeten staan ​​om het beveiligingstoken in beide partijen te verhandelen. Als u bijvoorbeeld beveiligingstoken “X” hebt en deze wilt ruilen voor beveiligingstoken “Y”. Zowel “X” – als “Y” -bedrijven moeten u op hun witte lijst plaatsen.

Als u uw naam niet heeft ingevoerd op de lijst met ‘Y’-bedrijven, kunt u’ X ‘daar niet voor inruilen. Deze functie kan de algehele liquiditeit van de investeerders beperken.

Hoofdstuk 9: Conclusie

Security Token kan een nieuwe revolutie zijn voor investeringsbedrijven. Ja, met de introductie van ICO’s en blockchain kregen mensen veel opties om in te investeren. Het toenemende onvermogen om de belofte van winst te bieden, doet de populariteit van ICO’s echter afnemen..

Ik bedoel, waarom zou u er in moeten investeren als het bedrijf geen enkele zekerheid biedt voor uw geïnvesteerde geld of niet in staat is om u de prestaties te geven waarvan zij dachten dat het zou kunnen.

Het is nog steeds onduidelijk hoe de SEC in de mix zit en het aanbod van beveiligingstoken al het probleem zou kunnen oplossen. Dit is op dit moment nog in de onvolwassen fase. Alles ziet er tot nu toe echter veelbelovend uit. Het is dus afwachten hoe het afloopt.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me