Het salaris van een Blockchain-baan kan sterk variëren, afhankelijk van wat voor soort functie het is. Meer nog, er zijn ook andere variabelen die het bereik van het salaris van blockchain-banen direct kunnen veranderen, zoals locatie, vraag, schaarste, land, bedrijfsprofiel, enzovoort..

In ieder geval is het niet meer dan normaal dat blockchain-professionals een iets hoger salaris krijgen dan verwacht. Waarom? Nou, het is omdat blockchain een zeer gecompliceerd onderwerp is, en alle soorten banen moeten er enige vorm van kennis over hebben.

Een blockchain-ontwikkelaar moet bijvoorbeeld weten hoe hij dergelijke technologie probleemloos moet ontwikkelen, maar een technische recruiter voor blockchain hoeft niet over dat niveau van de kennisbasis te beschikken..

Dus je ziet, ook al weet de recruiter misschien niet hoe hij moet programmeren, maar toch zal hij / zij moeten begrijpen hoe het werkt en de kandidaten op die verdienste moeten beoordelen.

In ieder geval is het salaris voor een blockchain-baan momenteel hoog. Het is dus het beste om nu op blockchain-banen te solliciteren! Maar hoe je een baan krijgt in blockchain?


Om u te helpen, zal ik alles wat u moet weten in deze gids behandelen.

Dus laten we beginnen!

 

Contents

Blockchain-technologiebaan en het salaris

Voordat ik ga ingaan op het vinden van een baan in blockchain, kijken we eerst naar de verschillende vacatures en het salarisbereik voor hen. Laten we beginnen!

Blockchain Professional

In de praktijk hebben blockchain-professionals de neiging om hogere blockchain-banenalarissen te hebben in vergelijking met andere tegenhangers. In werkelijkheid is de vraag naar banen voor blockchain-professionals meestal aan de hogere kant. Vooral omdat er niet veel mensen zijn met voldoende vaardigheden om foutloos blockchain-platforms te ontwikkelen.

Ook hier werk je in principe als een full-stack ontwikkelaar. Dus je moet weten hoe je moet coderen. Je moet hoe dan ook bekwaam zijn in C, C ++, SDL, .NET, MVC, SOAP, FTP, REST, XCOD, AJAX, Python, Solidity, JavaScript enzovoort.

Hoe dan ook, hier ga je voornamelijk knooppunten maken, netwerken opzetten, slimme contracten maken, enzovoort.

Salaris schaal

Het salaris van de blockchaintechnologie voor deze specifieke functie is hoog, variërend van $ 68.000 tot $ 200.000 per jaar! Dat is heel veel salaris voor een functie waar iedereen van kan dromen.

Hoe dan ook, het gemiddelde salarisbereik van een blockchain-professional ligt tussen $ 150.000 – $ 175.000. U kunt dus zien dat het bereik sterk kan variëren.

Ter vergelijking: de typische vacatures voor software-ingenieurs lijken elk jaar $ 137.000 te krijgen. Dus je ziet hoe alleen ontwikkelaars veel hoger worden dan typische software-experts op een ander gebied.

Maar je moet bekwaam zijn, en daarvoor kun je in ruil daarvoor een salaris van $ 200.000 van een bedrijf vragen.

Volgens een enquête Formulier ingehuurd, kan het salarisbereik van blockchain-professionals ook variëren afhankelijk van de locatie. Laten we de onderstaande tabel bekijken voor meer informatie over het probleem –

 

Plaats

Blockchain Professioneel salaris

Austin

$ 140.817

Denver

$ 142.615

Los Angeles

$ 147.541

SF Bay Area

$ 167.975

Boston

$ 149.144

Londen

£ 79.048

New York

$ 158.451

Chicago

$ 134.161

Dallas

$ 135.000

Frankrijk

€ 60.495

Washington D.C.

$ 136.541

Toronto

C $ 124.459

Seattle

$ 154.144

San Diego

$ 152.500

 

Dus, zoals u kunt zien, is het salaris het hoogste in de San Francisco Bay Area in vergelijking met andere locaties in de wereld.

Blockchain-adviseur

Blockchain-adviseur / adviseur is de volgende met een hoog blockchain-banenalaris. Maar wat doen de adviseurs tegenwoordig eigenlijk? Welnu, ze bedenken eigenlijk de perfecte strategieën en routekaart voor de zakelijke bedrijven die blockchain willen gebruiken om hun inkomsten te verhogen.

Hiervoor moet je hoe dan ook het bedrijf analyseren en begrijpen hoe hun bedrijf werkt. Meer nog, je moet weten wat en hoe blockchain-technologie werkt om de perfecte bedrijfsstrategie voor altijd te bieden.

Ik zal voorstellen om in dit geval een blockchain-certificeringsprogramma te gebruiken om uw vaardigheden te benutten.

 

Salaris schaal

De betaaldag voor blockchain-consultants loopt ook niet ver achter. U kunt elk jaar iets verwachten tussen de $ 69.000 en $ 179.000. Hoe dan ook, zoals je kunt zien, komt de lagere rang vooral van locaties waar blockchain-technologie nog niet zo veel wordt herkend.

Maar als je door alle hindernissen heen kunt komen of sneller kunt trainen, dan kun je vanaf het allereerste begin een hoog bedrag verwachten.

 

Blockchain-architect

Bedrijven willen graag blockchain-architecten inhuren voor hun internetgeoriënteerde heden. Ik bedoel, hoe kan een bedrijf zich anders concentreren op hun gebruikersaanwezigheid zonder een aantrekkelijke website of zo te gebruiken? Naast het maken van lucratieve websites, ontwerp je ook de gebruikersinterface voor elke afzonderlijke oplossing van je bedrijf.

Het aantrekkelijk maken is dus uw eerste keuze, omdat het een geweldige manier is om de consument te betrekken bij het vinden van de oplossing. Anders dan dat, kunt u ook de hoofdinfrastructuur van de blockchain-oplossing ontwerpen.

Ik zal er ook aan toevoegen dat je hier een hoog blockchain-banenalaris krijgt in vergelijking met typische ontwerpers.

 

Salaris schaal

In werkelijkheid verandert het salarisbereik voor een blockchain-architect enorm door de expertise van blockchain. Het kan echter ook sterk variëren, afhankelijk van het bedrijf. Er zijn veel bedrijven die bereid zijn een goed salaris te betalen voor het inhuren van infrastructuurontwerpers, specifiek voor blockchain-oplossingen.

U kunt dus verwachten dat het elk jaar tussen $ 31k en $ 140k zal liggen. Het is een royaal bedrag aan betaling voor deze functie. Meer nog, je kunt verwachten meer te krijgen als je in een senior architect zit.

 

Blockchain-projectmanager

Als projectmanager moet je ook beschikken over een hoog niveau van analytische vaardigheden, communicatieve vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden. Als u wordt aangeworven, moet u het hele project van begin tot eind uitvoeren.

In veel gevallen heeft u wellicht aanvullende vaardigheden nodig, zoals geavanceerde codeervaardigheden of andere methoden. Waarom? Nou, omdat de verantwoordelijkheid van deze functie vrij hoog is.

Bovendien ben je de directe schakel tussen het niet-technische team en het technische team. Het is dus absoluut normaal om hier een hoger blockchain-banenalaris te krijgen.

 

Salaris schaal

Je zult het leuk vinden om te horen over het salarisbereik voor blockchain-projectmanagers. Het is meestal van $ 38.000 – $ 111.000.

Het kan echter veranderen op basis van het bedrijf of de locatie, net als blockchain-ontwikkelaars. In werkelijkheid kan het startpunt voor een blockchain-projectmanager dalen tot $ 50K.

Als je een senior blockchain-ontwikkelaar bent of iemand met meer kaliber dan de rest van teamleden, is het een gemakkelijke taak om naar $ 200k te gaan.

Maar als u kunt aantonen dat u echt in staat bent om alle verantwoordelijkheden op zich te nemen, dan kunt u zeker een hoger salaris verwachten van alle high-end bedrijven..

Startups zijn om te beginnen misschien niet zo genereus.

 

Blockchain-ingenieur

Een andere geweldige functie voor deze niche is de blockchain-ingenieur. Het salaris voor deze blockchain-baan zit ook op de bovenste verdieping. In werkelijkheid is het een goede gelegenheid die u kunt gebruiken om uzelf een goede betaaldag te verzekeren.

Meer nog, er is ook al een grote vraag naar het werven van blockchain-ingenieurs.

Hier moet u de architectuur van de oplossingen ontwerpen, de infrastructuren opzetten, enzovoort. Meer nog, je moet begrijpen hoe de Hyperledger, Corda, Ethereum werkt, en kennis hebben van Python, Oracle en Java.

 

Salaris schaal

Je zult het leuk vinden om te horen over het salarisbereik voor blockchain-ingenieurs. Het is meestal van $ 104.000 – $ 186.000. Het kan echter veranderen op basis van het bedrijf of de locatie, net als blockchain-ontwikkelaars. In werkelijkheid kan het startpunt voor een blockchain-engineer dalen tot $ 50K.

Maar als u kunt aantonen dat u echt in staat bent om alle verantwoordelijkheden op zich te nemen, dan kunt u zeker een hoger salaris verwachten van alle high-end bedrijven..

Startups zijn om te beginnen misschien niet zo genereus.

 

Blockchain-marketingspecialist

Hoe kun je ooit proberen een blockchain-marketingspecialist te zijn als je niet weet hoe de technologie werkt? In werkelijkheid lijken blockchain-marketingspecialisten natuurlijk ook een hoog blockchain-banenalaris te hebben vanwege hun vaardigheden.

Hierin moet u weten hoe u de technologie van het bedrijf moet gebruiken en er mogelijke consumenten voor moet aantrekken. Meer nog, misschien moet u de consumenten ook leren wat deze technologie is.

Maar deze functie is voornamelijk voor die bedrijven die massa-oplossingen willen produceren voor de gebruikers en niet als hun interne netwerksysteem.

 

Salaris schaal

Het gebruikelijke gemiddelde salaris dat u van deze functie mag verwachten, ligt tussen $ 34.000 en $ 72.000. Het is eigenlijk een heel genereus bedrag voor het inhuren van een marketingspecialist. In werkelijkheid kunnen alleen high-end bedrijven verwachten dat ze u deze hoge rang betalen.

Op basis van uw vaardigheid kunt u echter om meer vragen als u uw volledige potentieel goed kunt laten zien.

Laten we hoe dan ook verder gaan met ons volgende punt in dit hoofdstuk, hoe we een blockchain-taakgids kunnen krijgen.

 

Blockchain Quality Engineer

Blockchain-kwaliteitsingenieurs moeten werken onder een blockchain-ingenieur of gewoon in een vergelijkbare positie als hen werken. In de praktijk moet u de kwaliteit van een oplossing analyseren voordat deze wordt vrijgegeven.

Hier, wanneer een ontwikkelaar of ingenieur klaar is met coderen, moet u het regel voor regel doorlopen om eventuele discrepanties te ontdekken. Je primaire doel is dus om de nieuwe oplossing uit te testen totdat je bugs of iets anders kunt vinden.

Je moet er dus veel architecturen en frameworks van blockchain voor begrijpen. Je kunt ook een groot blockchain-banenalaris verwachten.

 

Salaris schaal

De betaaldag voor blockchain-kwaliteitsingenieur loopt ook niet ver achter. U kunt verwachten dat u elk jaar iets binnen het bereik van $ 51.000 – $ 94.000 krijgt. Hoe dan ook, zoals je kunt zien, komt de lagere rang vooral van locaties waar blockchain-technologie nog niet zo veel wordt herkend.

Maar als je door alle hindernissen heen kunt komen of sneller kunt werken, dan kun je vanaf het begin een hoog bedrag verwachten.

Maar zorg ervoor dat u hiervoor ook een certificering krijgt.

 

Blockchain Juridisch Consultant

Nou, blockchain is relatief nieuw en vanwege zijn structuur is het vrij normaal om juridische problemen te hebben. In werkelijkheid is het zo vaak gedecentraliseerd dat het misschien niet 100% overeenkomt met de traditionele wetten. Hier kom je binnen als blockchain juridisch adviseur.

Bedrijven zullen dus uw expertise gebruiken om de regelgeving correct te volgen of zelfs casestudy’s te bedenken die hun bedrijf niet slecht zullen beïnvloeden.

Het is dus een grote verantwoordelijkheid. Je zult natuurlijk een advocaat moeten zijn en de technologie moeten begrijpen om eventuele discrepanties daarin te achterhalen.

Hoe dan ook, blockchain-juridische consultants hebben ook een hoog blockchain-banenalaris.

 

Salaris schaal

Het gebruikelijke gemiddelde salaris dat u van deze functie mag verwachten, ligt tussen $ 23.000 en $ 176.000. Het is eigenlijk een heel genereus bedrag voor het inhuren van een juridisch adviseur. In werkelijkheid kunnen alleen high-end bedrijven verwachten dat ze u deze hoge rang betalen.

Op basis van uw vaardigheid kunt u echter om meer vragen als u uw volledige potentieel goed kunt laten zien.

 

Blockchain technisch recruiter

Het inhuren van potentiële blockchain, de bekwame werknemer, is een enorme taak. Als je de juiste persoon niet kunt aannemen, wordt het lot van het bedrijf verstoord. In veel gevallen hoeven technische recruiters geen technische basiskennis te gebruiken.

Maar in blockchain moet je leren over technologie. Zonder de technologie te begrijpen, zal het moeilijk zijn om mensen aan te nemen die het voor elkaar krijgen.

Dus zelfs als je een HR-functie bekleedt, zal je een hogere kennisbasis moeten hebben. Zonder dit kunt u de juiste personen niet identificeren.

Dit is in ieder geval ook een geweldige kans om een ​​hoog blockchain-banenalaris te krijgen.

 

Salaris schaal

In werkelijkheid is het salarisbereik voor technische recruiter voor blockchain best veel. Waarom? Nou, omdat je moet begrijpen hoe de blockchain werkt. Dus daarvoor moet u meer tijd en middelen investeren.

Ook is het vrij moeilijk om een ​​potentieel goede kandidaat aan te nemen tussen andere kandidaten die niet gekwalificeerd zijn. U kunt dus elk jaar iets tussen $ 37k en $ 98k verwachten!

 

Blockchain-gegevenswetenschapper

Een ander goed betaald blockchain-banenalaris zijn de functies van de datawetenschapper. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat een datawetenschapper hier eigenlijk doet? Nou, in werkelijkheid is blockchain een enorm grootboeksysteem dat van tijd tot tijd extra hulp nodig heeft.

Dit is waar de datawetenschappers in het spel komen. Ze moeten al die gegevens doornemen en analyseren om eventuele discrepanties op te sporen.

Het is duidelijk dat privégegevens daar veilig voor zijn, maar er zijn andere cruciale gegevens die regelmatig moeten worden gecontroleerd.

 

Salaris schaal

In werkelijkheid verandert het salarisbereik voor een blockchain-datawetenschapper niet veel vanwege de expertise van blockchain. Het kan echter ook sterk variëren, afhankelijk van het bedrijf. Er zijn veel bedrijven die bereid zijn een goed salaris te betalen voor het inhuren van datawetenschappers specifiek voor blockchain-oplossingen.

U kunt dus verwachten dat het elk jaar tussen $ 65.000 en $ 154.000 zal liggen. Het is een royaal bedrag aan betaling voor deze functie. Meer nog, je kunt verwachten dat je meer krijgt als je in een senior datawetenschapper zit.

Laten we hoe dan ook kijken naar het volgende deel, hoe u een blockchain-taakgids kunt krijgen.

 

Welke vaardigheden heb je nodig om een ​​hoog blockchain-banenalaris te krijgen?

Er zijn een aantal vaardigheden die u moet beheersen als u voor elke functie een goed salaris wilt krijgen. Laten we eens kijken wat ze zijn –

Meer informatie over de basisprincipes en basisprincipes

Dit is een van de belangrijke vaardigheden voor een hoog blockchain-banenalaris. In werkelijkheid moet je hier meer te weten komen over de grondbeginselen van blockchain-technologie en ervoor zorgen dat je elk aspect goed begrijpt.

 

Begin met het ontwikkelen van uw disciplineoverschrijdende brede vaardigheden

Een andere belangrijke vaardigheid is om je disciplineoverschrijdende boardvaardigheden te benutten. Waarom? Nou, je hebt het nodig om je strategische vaardigheden op afstand te houden. Meer nog, deze vaardigheden zijn nodig om een ​​blockchain-oplossing te implementeren. Als u ze heeft, kunt u dus zeker het door u gewenste salaris voor blockchain-banen krijgen.

 

Begrijp hoe verschillende Blockchain-platforms werken

Het is echt een belangrijke factor voor uw hoge salaris voor een blockchain-baan. Zonder te weten hoe platforms werken, kunt u niet verwachten dat er veel wordt gedaan. In werkelijkheid geldt dat hoe meer u begrijpt dat ze werken, hoe meer kansen u op een baan krijgt.

 

Wees een technologie en zakelijk inzicht

Probeer een persoon te worden die zowel business als blockchain volledig kan integreren. In werkelijkheid geldt dat hoe meer u deze twee kunt koppelen, hoe meer u kunt verwachten om een ​​goed salaris voor blockchain-banen te krijgen. Hoe dan ook, ik zou willen voorstellen om een ​​blockchain-cursus te bekijken om details over zowel enterprise als blockchain te leren.

 

Krijg kennis van gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken

Leren over verschillende gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken is absoluut noodzakelijk om een ​​hoog salaris te krijgen voor een blockchain-baan. Zorg er dus voor dat u volledig begrijpt hoe elk type blockchain-technologie werkt.

 

Meer informatie over zakelijke bedrijfsprocessen

Je weet dat alleen het hebben van een technische kennisbasis niet helpt om een ​​goed salaris voor blockchain-banen te krijgen. Als u begrijpt hoe de bedrijfsprocessen van uw bedrijf werken, bent u perfect voor de functie.

Je moet laten zien wat je waard bent en dan een goed salaris verwachten in ruil voor je waarde.

Laten we hoe dan ook kijken naar de volgende vaardigheid om een ​​blockchain-taakgids te krijgen.

 

Leer vereenvoudigen

Het vereenvoudigen van een oplossing is noodzakelijk. Als u het te ingewikkeld maakt, kan dit tot veel problemen leiden. Meer nog, het kan ook de merkwaarde van uw bedrijf verminderen. Zorg er dus voor dat u elke vorm van blockchain-oplossing leert vereenvoudigen.

Als je de potentie ervan kunt laten zien, kun je een hoog salaris verwachten voor een blockchain-baan.

 

Word lid van een Blockchain-community

Probeer een persoon te worden die waarde kan bieden in een blockchain-gemeenschap. In werkelijkheid zijn blockchain-gemeenschappen perfect om te leren over blockchain-technologie. U kunt dus verwachten dat u uw vaardigheden ook veel sneller zult oppoetsen.

Integreer zowel business als blockchain helemaal. In werkelijkheid kun je verwachten dat je ook een goed salaris krijgt als je sneller bekwaam bent. Hoe dan ook, ik zou willen voorstellen om een ​​blockchain-cursus te bekijken om details over zowel enterprise als blockchain te leren.

 

Begrijp Blockchain-architectuurpatronen, ecosystemen en standaarden

Het is echt een belangrijke factor voor uw hoge banenalaris in blockchaintechnologie. Zonder kennis te hebben van de verschillende architectuurpatronen en het ecosysteem van blockchains, kun je de blockchain niet ontwikkelen. In werkelijkheid geldt dat hoe meer u begrijpt dat ze werken, hoe meer kansen u op een baan krijgt.

 

Leer waarde te communiceren

Een andere belangrijke vaardigheid is om waarde te leren communiceren. In werkelijkheid zal het u enorm helpen, omdat u uw ideeën gemakkelijker aan uw collega’s en klanten kunt doorgeven.

Waarom? Nou, je hebt het nodig om je strategische vaardigheden op afstand te houden. Meer nog, deze vaardigheden zijn nodig om een ​​blockchain-oplossing te implementeren. Als u ze heeft, kunt u dus zeker het door u gewenste salaris voor blockchain-banen krijgen.

 

Voltooi een Blockchain-certificeringsprogramma

Dit is een van de belangrijke vaardigheden voor een hoog banenalaris in blockchaintechnologie. In werkelijkheid moet je hier kennis opdoen over verschillende blockchain-technologieontwikkelingsprocessen en ervoor zorgen dat je elk aspect goed begrijpt.

Meer nog, u moet een certificeringsprogramma met succes voltooien voor een hoger functiesalaris. Daarom hebben we, om u te helpen, een Certified Enterprise Blockchain Professional Course. Dus zorg ervoor dat je het bekijkt!

 

Volg een Blockchain-cursus om meer te weten te komen over Blockchain-technologie

In werkelijkheid kan het behalen van een certificering van een blockchain-cursus de beste deal zijn om een ​​goed banenalaris voor blockchaintechnologie te krijgen. Om u te helpen, hebben we een groot aantal blockchain-cursussen die rijk zijn aan informatie en zijn opgesteld op basis van uw wensen.

 

Blockchain-cursussen die u kunnen helpen sneller te leren

We hebben een goede verzameling blockchain-cursussen waarmee je een baan met een hoog salaris kunt krijgen. Als je wilt weten hoe je een baan in blockchain kunt krijgen, bekijk dan nu onze cursus!

 

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Welnu, het antwoord op uw vraag “hoe u een baan in blockchain-technologie kunt krijgen” zijn onze cursussen. In werkelijkheid is deze cursus uitermate geschikt voor alle soorten blockchain-gerelateerde banen.

 

Wat leer je??

Blockchain-technologie Essentials

 • Basiselementen van blockchain
 • Private en openbare blockchains
 • Hoe blockchain blokken creëert
 • Slim contract

 

Gedetailleerde analyse van verschillende Enterprise Blockchain-platforms

 • Ethereum
 • Hyperledger-stof
 • Corda

 

Blockchain in de handelsfinancieringsindustrie

 • Blockchain-oplossingen in handelsfinanciering
 • Fundamentals of Ripple
 • Basisprincipes van cryptocurrencies en crypto-activa

 

Blockchain-apps voor bedrijven

 • Supply chain-proces en blockchain
 • Blockchain-digitale-transformatie
 • Blockchain supply chain echte use cases

 

Essentiële Blockchain-gebruiksgevallen

 • Echte bedrijven die blockchain gebruiken

 

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Dit is weer een van onze populaire secties. Met behulp van deze cursus weet u precies hoe u een baan in blockchain-technologie kunt krijgen en hoe u ook een hoger salaris kunt krijgen.

 

Wat leer je??

Supply Chain Management-proces

 • Supply chain-proces uitgelegd
 • Verantwoordelijkheden van een supply chain manager

 

Waardecreatie in SCM

 • Uw werkkapitaal afzetten tegen de bedrijfswaarde
 • Analyse van uw SCM-modellen met een economisch toegevoegde waarde (EVA) -model
 • Beheerproces van de toeleveringsketen en werkkapitaal

 

Supply Chain Blockchain-gebruiksscenario’s

 • Supply chain-applicaties met behulp van blockchain
 • Hoe supply chain-platforms werken met blockchain

 

Uw droomproject voor de toeleveringsketen implementeren

 • Hoe ga je zo’n project ontwikkelen??

 

Laten we eens kijken naar de volgende cursus in deze gids “Hoe krijg ik een baan in de blockchain”.

 

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Deze cursus is specifiek bedoeld voor de handelsfinancieringssector. Dus als je geïnteresseerd bent in een baan in de handelsfinancieringssector, bekijk dan nu deze cursus!

 

Wat leer je??

Hoe werkt handelsfinanciering??

 • Basiselementen van handelsfinanciering
 • Problemen in de handelsfinancieringssector

 

Impact van blockchains in het handelsfinancieringsproces

 • Voordelen van blockchain voor handelsfinanciering
 • Inzicht in blockchain-initiatieven voor handelsfinanciering
 • Inzicht in de basisprincipes van verschillende blockchain-platforms in handelsfinanciering

 

Real-world voorbeelden van blockchain voor handelsfinanciering

 • Grensoverschrijdende betalingen
 • Kredietbrief (LC)
 • Bill of Lading (BoL)

 

Verschillende op blockchain gebaseerde handelsfinancieringsplatforms

 • TradeLens
 • Contour
 • Handel
 • Marco Polo

 

Hoogwaardige Blockchain-vooruitgang in handelsfinanciering

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

 

Enterprise Blockchains-sjablonen

Het is een van de belangrijke blockchain-cursussen in onze gids ‘hoe krijg je een baan in blockchain-technologie’. Met behulp van deze sjablonen kunt u gemakkelijk en zonder problemen uw eigen blockchain-oplossingen ontwerpen.

 

Het sjabloonbereik –

 • Heeft u een blockchain nodig?
 • Gereedheid voor Blockchain-projecten
 • Een Enterprise Blockchain-project presenteren
 • In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain

 

Gevolgtrekking

Het krijgen van een hoog baissalaris in blockchaintechnologie kan moeilijk zijn als je niet weet hoe je het moet doen. In werkelijkheid kan alleen het beheersen van zeer specifieke vaardigheden u de baan opleveren. Zorg er dus voor dat u de lijst met adviezen opvolgt.

Wat betreft de functie, kun je ook zien dat elke vacature een goed salaris zal opleveren. Dus wat u ook kiest, u kunt uw toekomstplannen nu al veiligstellen.

Vergeet in ieder geval ook niet onze cursussen te bekijken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me