Met de toenemende populariteit en rage van blockchain-technologie, is de markt van blockchain-providers tegenwoordig booming. Er zijn tal van bedrijven die diensten willen krijgen van blockchain-providers. De technologie is echter nog niet volwassen genoeg.

Hierdoor bieden de blockchain providers vooral diensten aan als strategisch advies of proof of concept. Er is een zeer laag aantal live-projecten geweest vanwege de complexe aard ervan.

Met de snelle ontwikkeling is het echter slechts een kwestie van tijd wanneer blockchain de ultieme volwassenheid bereikt. Het is dus het beste om nu een voorsprong te nemen op de grote race.

Daarom zal ik in deze gids de beste blockchain-providers op de markt introduceren om u te helpen. Bovendien leer je ook wat de huidige situatie is en met welke uitdagingen de onderneming wordt geconfronteerd op het gebied van blockchain-implementatie.


Dus laten we beginnen!

Contents

Hoofdstuk-1: Welke uitdagingen komen de onderneming tegen bij het implementeren van blockchain?

Laten we beginnen met de uitdagingen. Kortom, veel bedrijven hebben niet genoeg kennis van wat blockchain-technologie werkelijk is. Aan de andere kant begrijpen sommigen van hen het wel, maar worden ze geconfronteerd met andere problemen van blockchain-providers.

Hoe dan ook, ik verdeel alle uitdagingen in drie verschillende delen. Laten we eens kijken wat ze zijn –

Primaire uitdagingen

 • Ontzag voor blockchain-oplossingen

Veel van de ondernemingen hebben nog nooit gehoord over blockchain-technologie. Dus in veel gevallen raken ze, net nadat ze ervan op de hoogte zijn, overprikkeld en beginnen ze het te implementeren. Daarom mislukken ze in veel gevallen.

 • Geen begrip van hoe het systeem werkt

In de meeste gevallen begrijpen bedrijven niet hoe blockchains precies werken. Aan de andere kant weten ze ook niets van de extreme functionaliteit ervan. Als gevolg hiervan zoeken ze geen strategisch adviesformulier, blockchain-providers.

 • Geen volwassen technologie

In werkelijkheid is blockchain geen volwassen technologie. De meeste diensten die de blockchain-providers aanbieden, zijn dus ook niet volwassen. Dit vormt momenteel een enorme uitdaging voor de ondernemingen.

 • Niet genoeg succesverhalen

Vanwege de complexe aard ervan, kunnen veel blockchain-providers nog steeds niet het juiste aantal succesverhalen op de markt bieden. Dit wekt een verkeerde indruk op de onderneming.

 • Buy-in situaties en verstoringen

Als bedrijven deze technologie willen gebruiken, zullen ze in feite hun bedrijfsmodellen moeten veranderen. Dat zou echter alleen een bedreiging betekenen voor de stakeholders. Als gevolg hiervan kopen ze zich in op het moment dat het bedrijfsmodel begint te veranderen.

Hoe dan ook, bijna 90% van de ondernemingen gaat met deze primaire uitdagingen om bij het zoeken naar blockchain-providers.

Secundaire uitdagingen

Slechts 9% van de ondernemingen haalt het tweede niveau van uitdagingen. Dit zijn –

 • Gebrek aan duidelijkheid

In werkelijkheid hebben de meeste ondernemingen geen duidelijkheid over hoe de technische architectuur zou moeten zijn. Velen maken dus fouten terwijl ze proberen om zelf een platform te ontwikkelen.

 • Kan de voordelen niet kwantificeren

De voordelen van blockchain-platforms zijn enorm. Het is echter meestal de lange termijn en veel bedrijven hebben geen manier om de ROI te meten wanneer ze de technologie gebruiken.

 • Te veel uitdagingen voor consortia

Werken in een consortiumomgeving vereist veel managementvaardigheden. Bovendien moet u weten hoe u deze platforms moet opzetten en wat voor soort governance-rol uw onderneming moet spelen. Maar de meeste ondernemingen hebben in deze situaties de neiging met moeilijkheden te kampen.

 • Privacy- en beveiligingsproblemen

Zonder de juiste beveiligingslagen zijn ondernemingen kwetsbaar voor aanvallen. Ze slagen er echter niet in om de juiste beveiligingsprotocollen op te zetten en de privacy te behouden om hacks te voorkomen.

 • Besluiteloosheid

De meeste ondernemingen kiezen niet het juiste blockchain-type voor hun bedrijf. In principe kunnen ze niet beslissen of ze toestemmingloos of met toestemming moeten gaan.

Tertiaire uitdagingen

Dit zijn de laatste uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd. Slechts 1% van de ondernemingen haalt dit niveau.

 • Niet genoeg zorgen over formele voorschriften

Hoewel blockchain-providers een centrale autoriteit minder structuur bieden, moet het toch een aantal regels hebben om het volledig toepasbaar te maken. Bovendien moet elke onderneming een aantal specifieke voorschriften volgen van het land waarin ze zaken doen. Wanneer ze hun platforms echter naar de blockchain converteren, lijken ze alle regelgevingskwesties over het hoofd te zien.

 • Gebrek aan ervaren ontwikkelaars

Omdat blockchain een vrij nieuwe technologie is, is het erg moeilijk om de perfecte talenten te vinden om eraan te werken. In werkelijkheid hebben maar heel weinig ontwikkelaars ervaringen met blockchain. Het is dus het beste om met blockchain-providers samen te werken, omdat ze al een goede selectie blockchain-ontwikkelaars hebben.

 • Geen interoperabiliteit of marktstandaarden

Er zijn zeer platforms die een standaard bieden voor blockchain-platforms. Maar in de meeste gevallen zijn er geen adequate normen om te volgen. Aan de andere kant maakt het gebrek aan interoperabiliteit van deze platforms het moeilijk om uit te breiden.

 • Probleem met oudere netwerkintegratie

In werkelijkheid is het proces van integratie met legacy-netwerken vrij moeilijk en kostbaar. Sommige blockchain-providers bieden deze services nu echter aan.

 • Problemen met doorvoer of latentie

Tijdens de productiefasen wordt de belasting van het systeem te zwaar. Als resultaat wordt het handhaven van een optimale doorvoer veel moeilijker.

 • Ongedefinieerde serviceondersteuning

Er zijn veel blockchain-providers op de markt die geen goede uitleg geven over wat voor soort services ze zouden bieden. Als gevolg hiervan kiezen veel ondernemingen de verkeerde.

 • Omgaan met culturele veranderingen

Onze culturen zijn nauw verweven met onze industriële output. Dus als er een verandering in de industrieën plaatsvindt, heeft dit ook invloed op onze culturen. Soms wordt het moeilijk om de wijzigingen goed te managen.

Hoofdstuk-2: Impact van blockchain-providers

Blockchain-providers met hun oplossingen hebben een aanzienlijke impact op de industrieën. Volgens Gartner is het duidelijk dat bijna alle bedrijfstakken tegen 2030 ontwricht zouden zijn. Maar kleine veranderingen zijn al te zien bij de ondernemingen.

Laten we dus eens kijken welke veranderingen deze blockchain-providers zullen brengen.

Korte termijn: volledige bedrijfsimpact

Efficiencywinst

Welnu, nadat ze de platforms waren gaan gebruiken, zouden veel bedrijven de efficiëntie van hun productie zien toenemen. In werkelijkheid bieden blockchain-serviceproviders ook omzetstijgingen.

Traceerbaarheid en tracking

Het volgen van een product of proces is nu vrij moeilijk. Maar met blockchain-serviceproviders kunt u gemakkelijk een platform krijgen dat realtime monitoring biedt.

Procesuitmuntendheid

Het proces van het voeren van elk soort bedrijf zou snel veranderen. Het zou meer excellentie bieden bij de verwerking.

Digitalisering

In werkelijkheid zal de hele industrie een enorm digitaliseringsproces doormaken vanwege de blockchain-serviceproviders. De industrieën zouden dus veel geld en middelen moeten investeren om volledig naar een ander spectrum over te schakelen.

Identiteit

Digitalisering van identiteiten zou de laatste kans zijn die u op korte termijn zult zien. De meeste blockchain-serviceproviders bieden hoogwaardige ondersteuning voor gedecentraliseerde identiteiten. Daarom kan het de manier veranderen waarop we onze identiteit voor altijd opslaan of aanklagen.

Middellange termijn: nieuwe concurrerende infrastructuur

Na de kleine veranderingen op korte termijn zouden alle veranderingen voor sommige sectoren nieuwe infrastructuren introduceren.

Nieuwe IT-infrastructuur

Met hulp van blockchain-serviceproviders zal de IT-industrie een enorme verandering doormaken. Kortom, u zult een compleet andere IT-infrastructuur zien. Bovendien zouden ze volledig gedecentraliseerd zijn en zonder enige invloed van gecentraliseerde autoriteiten.

Ze zouden ook een hoger niveau van beveiliging en privacy bieden voor de gebruikers. En blockchain-providers zouden hierin een grote rol spelen.

Meer vertrouwen in samenwerkingen met meerdere partijen

Momenteel heeft een zeer klein aantal ondernemingen het volledige vertrouwen in samenwerkingen met meerdere partijen. Kortom, door het gebrek aan vertrouwen en managementkwesties vallen partnerschappen vaak uit elkaar. Met de populaire opkomst van consortiumplatforms zou het scenario echter sterk veranderen.

U kunt snel de juiste consortiumservice krijgen van leveranciers van blockchain-oplossingen. Bovendien zijn er veel aanbieders van blockchain-oplossingen die verschillende consortiumoplossingen bieden.

Nieuw transactiebeheersysteem

Nou, blockchain biedt wel een nieuw model voor transactiebeheer. In werkelijkheid mist ons typische transactiebeheersysteem veel tijd. Het duurt dagen om een ​​transactie te voltooien. Bovendien zijn overziene betalingen erg problematisch en kunnen ze veel dagen in beslag nemen.

Aan de andere kant bieden aanbieders van blockchain-oplossingen een snellere output. Het zal dus uiteindelijk de manier veranderen waarop de transactiebeheersector wordt behandeld.

Lange termijn: creatieve verstoring

Veel experts voorzien een creatieve verstoring voor de lange termijn. Hoewel blockchain-providers deze veranderingen op de lange termijn zouden zien, zullen deze uiteindelijk toch gebeuren.

Geen tussenpersonen meer

Kortom, op de lange termijn zouden bijna alle bedrijven blockchain gaan gebruiken. Zo zou elk systeem gedecentraliseerd zijn en zou het voorgoed van tussenpersonen afkomen. Aan de andere kant, nu providers van blockchain-oplossingen exponentieel bloeien, zul je een afname van services van derden zien.

In plaats daarvan zouden mensen meer naar peer-to-peer-diensten gaan.

Nieuwe vorm van bedrijfsmodellen

Welnu, de typische structuur van hoe we zaken doen, zou volledig veranderen. Bovendien zullen we veel nieuwe marktplaatsen zien openen vanwege de leveranciers van blockchain-oplossingen. Deze marktplaatsen omvatten gedecentraliseerde internetdiensten, gedecentraliseerde beveiligingsprotocollen, gedecentraliseerde applicaties en nog veel meer.

Traditionele bedrijfsonderbreking

Eindelijk zouden veel ondernemingen te maken krijgen met een totale bedrijfsonderbreking. Omdat de hele industrie zou neigen naar gedistribueerde grootboeken van leveranciers van blockchain-oplossingen, zouden gecentraliseerde bedrijven niet langer bestaan.

Het moet een einde maken aan alle problemen waarmee we worden geconfronteerd in een gecentraliseerd systeem en een veiligere en corruptievrije omgeving bieden.

Hoofdstuk-3: Blockchain-providers: verschillende fasenaanbiedingen

Doorgaans bieden blockchain-providers hun diensten momenteel in verschillende fasen aan. Omdat ze nog steeds geen volledige live projectimplementatie kunnen bieden, richten de meeste van hen zich op de eerste fasen van deze services.

Er zijn echter een handvol blockchain-providers die ook complexe oplossingen beginnen te bieden. Laten we dus eens kijken wat deze verschillende fasen zijn en wat de blockchain-providers in elk segment aanbieden.

Advies: 63% van alle Blockchain-infrastructuuraanbieders biedt deze services aan

 • Analyse van de impact

Aanbieders van blockchaintechnologie zouden analyseren hoe blockchain uw organisaties zou beïnvloeden.

 • Mogelijke zakelijke tactieken

Aanbieders van blockchaintechnologie zouden verschillende tactische modellen voor uw bedrijf kunnen bedenken.

 • Toekomstige routekaarten

Na overleg met u en op de hoogte zijn van de behoeften van uw bedrijf, zouden ze een toekomstige roadmap voor u bedenken.

 • Ideation Workshop

Om u een beter idee te geven, zouden deze blockchain-providers directe lezingen aanbieden om u te helpen begrijpen hoe het systeem werkt.

 • Gebruiksscenario’s identificeren

In werkelijkheid zouden ze mogelijke use-cases van blockchain bieden die het meest geschikt zijn voor uw onderneming.

 • Vereisten analyseren

De meeste blockchain-providers bieden de vereisten voor uw bedrijf om de blockchain-verstoring te weerstaan.

 • Businesscases ontwikkelen

Een andere geweldige oplossing voor serviceproviders voor blockchaintechnologie is het beheren van businesscases die rond uw bedrijf draaien.

Voorbeeld: slechts 22% van alle Blockchain-infrastructuuraanbieders biedt deze services aan

 • POC-ontwikkeling

Blockchain-technologiedienstverleners bieden ook POC-ontwikkeling aan voordat ze naar productieniveau springen. Het helpt bij het handhaven van een stabiele bedrijfsstrategie voor de lange termijn.

 • Ontwerpproces

Welnu, hier bieden voornamelijk de blockchain-providers technisch perspectief op het ontwerpproces.

 • Afstemming met belanghebbenden

Voordat u een prototype maakt, moeten alle belanghebbenden van uw bedrijf volledig zijn afgestemd op de nieuwe veranderingen. De blockchain-providers zouden dus een ontmoeting met hen hebben en hen op één lijn brengen met de veranderingen.

 • Voorgebouwde oplossingen

In veel gevallen bestaat de oplossing die u zoekt al. In werkelijkheid hebben deze providers eerdere ervaring. En dus kunnen ze u vooraf gebouwde oplossingen bieden om uit te testen.

 • Referentiearchitectuur

Deze bedrijven volgen in veel gevallen een referentiearchitectuur en brengen daar kleine wijzigingen in aan. Zo krijgt u een gemakkelijke oplossing met uw wensen.

 • Kaders implementeren

Het implementeren van de kaders gebeurt vooral in deze fase. In werkelijkheid laten ze u beslissen welk type framework u wilt en wat het beste is dat er is.

Pilot: slechts een handvol, zoals 9% van alle Blockchain-infrastructuuraanbieders, biedt deze services aan

Dit zijn enkele van de beperkte services die blockchain-providers uitrollen. Slechts een handvol bedrijven biedt deze oplossingen aan.

 • Technologie Strategie

In de volgende fase krijgt u technologische strategieën die ook direct zijn afgestemd op uw bedrijf. Zonder een goede technologische strategie zou u veel tijd en middelen verspillen.

 • API’s aanbieden

Veel van deze blockchain-providers bieden API’s aan. In werkelijkheid heeft u API’s nodig om de volledige functionaliteit uit uw blockchain-oplossing te halen.

 • Risico analyse

Risicomanagement is een grote noodzaak als het gaat om het implementeren van blockchain. Dus voordat u erin springt, moet u begrijpen met welke risicofactoren u te maken krijgt.

 • Legale termen

Juridische voorwaarden zouden ervoor zorgen dat uw blockchain-oplossingen geen wetten overtreden. Daarom hebben veel blockchain-providers juridische adviseurs om u te helpen.

 • Overheidsstructuur

Je moet hier heel voorzichtig mee zijn. In werkelijkheid heeft elke blockchain-technologie een ander soort overheidsstructuur. Dus als u diensten van de providers krijgt, moet u er zeker van zijn wat voor soort overheidsinfrastructuur u wilt. Het is duidelijk dat de bedrijven hun advies zouden geven, maar u moet ook met hen op de hoogte zijn.

 • Data Privacy

Slechts een handvol bedrijven kan deze aanbieden. En houd er rekening mee dat dit een van de risicovolle punten is.

 • Risicobeheer door derden

Er zijn voldoende risico’s verbonden aan blockchain-oplossingen. In werkelijkheid kunnen velen deze services niet aanbieden. Dus in plaats daarvan nemen ze deze services van derden wanneer u deze nodig heeft.

 • Naleving van de regelgeving

Elke blockchain-provider biedt in deze fase wettelijke compliances. Zonder goede regulering zou het systeem uit elkaar vallen.

 • Digitaal vertrouwen cultiveren

Laat de providers de marketing van uw digitale oplossing voor hun rekening nemen. In veel gevallen vertrouwen uw consumenten het nieuwe systeem niet volledig. Met de juiste hulp van de providers kunt u echter gemakkelijk het vertrouwen bij uw consumenten kweken.

Productie: slechts 5% van alle Blockchain-infrastructuuraanbieders biedt deze services aan

Slechts een handvol bedrijven kan deze diensten aanbieden voor de volgende fase.

 • Noodherstel

In geval van calamiteiten moet er een herstelplan worden opgesteld om dit te ondersteunen. In werkelijkheid is het systeem nog onvolwassen; dus een rampscenario zou geen schok zijn. Maar u heeft altijd een back-upplan nodig om de problemen op te lossen.

 • Voortzetting van zaken

U bent dus een oplossing aan het uitrollen. Maar u moet van tijd tot tijd wijzigingen aanbrengen en uw grenzen verleggen om uw bedrijf op de markt te houden. Je wilt zeker niet snel irrelevant worden.

 • Gegevens beveiligen

U heeft een extra beveiligingslaag in uw systeem nodig. Momenteel bieden slechts enkele bedrijven dit aan.

 • Integratie met oudere systemen

Het vervangen van legacy-netwerken zou veel tijd vergen om te verwerken. Bovendien is dit proces vrij complex. Hierdoor kunnen veel bedrijven ze aanbieden.

 • Wijziging van bedrijfsprocessen

De meeste blockchain-providers bieden modificatiediensten aan, waardoor er beter kan worden ingespeeld op de veranderingen.

 • Cloudbeheer

In de toekomst zouden alle netwerken in de cloud staan. Het heeft dus een goed cloudbeheer nodig om van de risico’s af te komen. Enkele van de adviesbureaus bieden deze oplossing aan.

 • Gegevensstandaarden

Datastandaarden zijn nodig om een ​​stabiel netwerksysteem te hebben.

Wat zijn de statistieken?

Zoals u kunt zien, bevindt slechts 5% van de providers zich in de laatste fase van het implementeren van blockchain. Er zijn dus nog maar een paar live projecten op de markt.

2017: In 2017 waren er maar minder dan 10 live projecten op de markt zonder problemen en goede functionaliteiten.

2018: hier waren de live-projecten groter dan 135 en namen ze snel toe.

2019: We hebben nog steeds geen exact aantal, maar het is zeker meer dan 2018.

Hoofdstuk-4: Top 10 Enterprise Blockchain-providers

IBM

IBM is momenteel een van de beste blockchain-providers op de markt. In werkelijkheid biedt het momenteel veel oplossingen. Dit zijn voornamelijk innovatieve adviesdiensten, supply chain-ecosysteem, ontwerpen en nog veel meer.

Het beste van deze enterprise blockchain-provider is dat het veel projecten onder zijn vleugels heeft. Bovendien is er een scala aan samenwerking en is hun slagingspercentage erg hoog. Behalve deze hebben ze ontwikkelaars van topkwaliteit die aan al uw behoeften voldoen.

In zekere zin zijn ze de pioniers van blockchain-providers en bekleden ze momenteel de toppositie. Een ander groot voordeel van dit bedrijf is dat ze een nauwe band hebben met hun klanten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw vereisten, want zij zouden voor alles zorgen.

U moet echter weten dat ze voorlopig alleen Hyperledger Fabric aanbieden als de basis van elke blockchain-oplossing.

Infosys

Infosys is nog een van de beste blockchain-providers op de markt. Ze bieden voornamelijk een speciaal kanaal voor onderzoek naar blockchain en hoe dit specifieke bedrijven zal beïnvloeden. Ze zorgen er ook voor dat ze voor elke branche de juiste oplossing kunnen bieden.

Hiermee kunt u een samenwerkingsomgeving creëren, waar u de waarde krijgt die u verdient. Bovendien is het bereiken van interoperabiliteit en het aanbieden van een volledig ecosysteem ook hun prioriteit.

Hoe dan ook, dit bedrijf biedt ook enkele beperkte diensten aan om voordelen te beheren en de mogelijke risicofactoren te ontdekken. Ook ervoor zorgen dat alle belanghebbenden bij het project betrokken zijn, is hun specialiteit.

Hoe dan ook, ze hebben een platformonafhankelijk raamwerk dat u kunt uitproberen. Verder hebben ze ook een hele grote schare fans.

Wipro

Wipro is momenteel een geweldige en een van de beste blockchain-providers. Om ervoor te zorgen dat je alle features van de blockchain krijgt, biedt Wipro altijd de laatste versie van een volwassen platform.

Op deze manier krijgt u een stabiel netwerk zonder verdere problemen. Ze richten zich sowieso vooral op workshops, ideaties, ontwerpen en co-creatie. Dit alles zal leiden tot de technische oplevering van het systeem. Maar voordat u met hen samenwerkt, moet u bij hun strategische adviseurs zitten en een stappenplan opstellen.

Door alle regels van de blockchain te volgen, leiden ze dus tot een succesvolle projectuitvoering. Enkele van hun diensten omvatten –

Technologie en industrie omvatten zaken, applicatie- en infrastructuurdiensten, bedrijfs- en technologieadvies, ecosysteemdiensten, strategieadvies en nog veel meer.

NTT-GEGEVENS

Nou, NTT DATA is nog een van de beste blockchain-providers op de markt. Ze geven vooral de voorkeur aan consultingbenaderingen in termen van blockchain-services. Dus allereerst moet je een volledig begrip krijgen van wat blockchain werkelijk is en hoe het de industrie kan veranderen.

Vervolgens doorlopen ze verschillende vormen van het ideevormingsproces, waarmee u een handige routekaart kunt maken. Het zal ook een haalbaarheidsstudie hebben om u te helpen. Met NTT DATA krijgt u echter Hyperledger of Ethereum. In werkelijkheid zullen ze een privé- en openbaar cloudsysteem gebruiken om het netwerk te creëren.

Hoe dan ook, later krijgt u POC-implementaties en -services van hen, en het zal helpen om van het project een enorm succes te maken.

Cognizant

Cognizant is momenteel nog een andere topaanbieder van blockchain. Met hen krijgt u de juiste acceptatie van blockchain, use-case-beoordeling, POC-creatie, uitvoerend advies en nog veel meer. Als je na alle fasen een werkend systeem krijgt, dan rollen zij het systeem ook uit.

Hoe dan ook, hun gestructureerde platform verbindt de blockchain met uw bedrijfsprocessen en helpt klanten om te selecteren welk platform voor hen het beste werkt.

Nadat het een POC heeft gebouwd, zal het een minimaal levensvatbaar ecosysteem ontwikkelen om sneller de aandacht van de consumenten te trekken. Het kan dus ook legacy-netwerken koppelen aan blockchain met behulp van API’s. Enkele van de gebruiksscenario’s zijn onder meer het volgen van inloggegevens, digitale identiteitsverwerking, betalingen of verrekeningen, 3D-printen en nog veel meer.

Ze richten zich sowieso ook op workshops, ideaties, ontwerpen en co-creatie. Dit alles zal leiden tot de technische oplevering van het systeem.

In werkelijkheid zijn ze partners met R3.

KPMG

KPMG heeft een begin om de administratieve praktijk van blockchain-experts af te ronden. Over het algemeen is 25% van de procedureprotocollen gewijd aan bedrijfsadvies rond belangrijke prioriteiten, zoals gebruiksscenario’s, demonstraties, instructies, werkmodellen en ontwerpplannen voor ecosystemen..

Daarom is het een van de beste blockchain-providers op de markt. De rest van hun diensten omvatten prototyping, benodigdheden, piloottesten, administratie, combinatie en productie.

Daarnaast krijgt u ook extra voordelen op het gebied van inspecteren, testen en ICO’s. KPMG legt de nadruk op de pasvorm van blockchain met andere ontwikkelingen in ontwikkeling en bedrijven die de industrieën versterken.

Hoe dan ook, de beste manier om hun diensten te krijgen, is om ook hulp te krijgen van hun adviesoplossingen. Omdat zonder goed advies het resulterende systeem misschien niet perfect is.

TCS

TCS betekent om u een belangrijke associatie te geven, klanten te helpen de blockchain-kansen in hun bedrijf te zien en zich aan te passen aan de regelingen en wijzigingen. Daarom worden ze ook beschouwd als een van de beste blockchain-providers op de markt.

In werkelijkheid probeert het model voor het leveren van bedrijfswaarde leden te helpen bij het behalen van blockchain-haalbare resultaten en een perfecte manier te ontwikkelen om met vorderingen om te gaan.

Hoe dan ook, ze bieden ook aan om systemen te maken om een ​​omgeving te beheren die past bij de systeemvereisten. Het biedt ook zelf POC-creatie en helpt je in verschillende fasen, en geeft je wat je het meest verdient.

De rest van hun diensten omvatten prototyping, benodigdheden, piloottesten, administratie, combinatie en productie.

Momenteel is TCS partners met Monax, IBM, BigchainDB en nog veel meer.

Accenture

Nou, je moet nu al van Accenture gehoord hebben. Momenteel staan ​​ze op de lijst van beste blockchain-providers van 2019. Met hulp van Accenture krijg je een ander perspectief wat betreft je blockchain-implementaties.

Praktisch gezien zijn ze zeer innovatief. Bovendien kennen ze de markt heel goed. Dus je helpen in het geval van een blockchain-platform zou een fluitje van een cent zijn. Hoe dan ook, hun uiteenlopende ervaringen maken hen zo lucratief.

In werkelijkheid zou u strategieën krijgen en praktische training krijgen om u te helpen uw oplossing perfect te bouwen. Ze zijn echter niet zoals andere typische providers op de markt.

Hoe dan ook, later krijgt u POC-implementaties en -services van hen, en het zal helpen om van het project een enorm succes te maken.

EY

EY heeft drie onderdelen van zijn actieplan, waarvan de eerste is om inkomsten te halen uit de verkoop van verschillende blockchainsoftware. Bovendien bieden ze ook op lidmaatschap gebaseerde administraties aan. Hoe dan ook, samen met deze, krijgt u adviserende administraties om op alle mogelijke manieren blockchain-oplossingen voor klanten te plannen en uit te voeren.

Bovendien geeft het evaluatie- en beoordelingsadministraties aan organisaties die te maken hebben met blockchain-omgevingen, en het garandeert het juiste gebruik van slimme contracten.

In werkelijkheid zijn ze behoorlijk populair en hebben ze veel succesvolle projecten onder hun vleugels. De ervaring maakt ze een van de beste blockchain-providers.

Maar u zult blij zijn te weten dat ze met Hyperledger, Ethereum, Corda, Quorum en meer populaire platforms hebben gewerkt.

Deloitte

Deloitte biedt adviesadministraties voor nieuwe bedrijven en onderneemt workshops om hun klanten te helpen. In werkelijkheid krijg je blockchain-ideeën, verbeteringen, modellen en faciliteiten voor het verbeteren van arrangementen. U haalt dus alle waarde uit uw investeringen en binnen de tijd ook.

Hiermee kunt u een samenwerkingsomgeving creëren, waar u de waarde krijgt die u verdient. Bovendien is het bereiken van interoperabiliteit en het aanbieden van een volledig ecosysteem ook hun prioriteit.

Momenteel hebben ze zes soorten adviesdiensten. Om te beginnen krijgt u dus een ander soort strategieën en plant u hoe u de visies van uw bedrijf kunt verbeteren. In latere stadia zouden ze veel platformontwerpprocessen aanbieden en roadmaps ontwikkelen.

Bovendien kun je ook nieuwe functies toevoegen aan hun bestaande platforms, wat heel gemakkelijk zou zijn.

Daarom staan ​​ze ook op de lijst van beste blockchain-providers op de markt.

Top 10 blockchain-providers op de markt

Blockchain-provider

Zomers

Succesvolle uitvoering

Innovatiemogelijkheden

Stem van de klanten

IBM

Heeft een aanzienlijk aantal live-projecten

4.75

4.5

4.5

Accenture

Advies en uitvoering van robuuste ecosystemen

3,25

4.3

2,75

Deloitte

Bedrijfsgerichte, platformonafhankelijke, multifunctionele en wereldwijde services

4

3,25

2.5

EY

Strategiegestuurde productiekwaliteitsoplossingen met een duidelijke visie

3.3

3,25

2.5

Infosys

Opgeschaalde mogelijkheden en services klaar voor de markt

3,25

3.8

3

Wipro

Toegewijd aan de acceptatie van blockchain door ondernemingen

3.20

4

2.5

NTT-GEGEVENS

Volledige technische ondersteuningsmogelijkheden en sterk klantenbeheer

3.20

3.8

2

Cognizant

Implementaties van fulltime blockchain-ecosysteem

2.5

3.8

2.1

KPMG

Een bedrijfsgerichte en multidisciplinaire aanpak

2.4

2,52

2.4

TCS

Strategische visie en investeringen op lange termijn

3

3,25

1,25

Notitie: Deze tabel is gebaseerd op een analyse van alle blockchain-interacties door de jaren heen. Houd er ook rekening mee dat dit slechts speculatie is. De werkelijke waarden kunnen variëren.

Hoofdstuk-5: Conclusie

Uiteindelijk zal blockchain de manier waarop de industrie momenteel werkt, verstoren. Er zouden verschillende fasen voor zijn, maar het eindresultaat zou hetzelfde zijn. Bovendien zouden veel bedrijven eindigen en zullen er nieuwe markten ontstaan.

In deze situatie moet u zeker een vliegende start maken met blockchain-providers. Hoe dan ook, ik heb alle uitdagingen beschreven waarmee u te maken kunt krijgen en wat voor soort diensten u kunt verwachten.

Je kunt ook de beste blockchain-providers bekijken om vanaf het begin premium-ondersteuning te krijgen. Hopelijk kun je met een goede strategie je plaats in de industrie van $ 3,1 biljoen dollar tegen 2030 veiligstellen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me