Dit artikel biedt de correlatie tussen blockchain en supply chain en gaat over het belang en de levensvatbaarheid van de blockchain- en supply chain-cursus op 101 Blockchains.

De vraag naar blockchain en supply chain is de afgelopen jaren enorm gestegen. Omdat Blockchain een revolutionaire technologie is, blijkt het tenslotte de moeite waard te zijn. In werkelijkheid lijkt de supply chain-industrie de perfecte match om blockchain-gebaseerde oplossingen te verkennen.

Blockchain lost alle problemen op het gebied van supply chain management heel efficiënt op. Grote ondernemingen zijn dus al vastbesloten om er meer over te weten. Als gevolg hiervan zijn veel professionals op zoek naar blockchain-certificering voor de toeleveringsketen om te begrijpen hoe deze technologie werkt en hoe deze de toeleveringsketen kan beïnvloeden.

Bent u dus ook op zoek naar blockchain voor supply chain training, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Schrijf nu in: Enterprise Blockchains en Supply Chain Management-cursus


Is de supply chain-industrie perfect?

Voordat we beginnen, denkt u misschien: waarom zou u überhaupt moeten overwegen om uw bedrijfsmodellen in de toeleveringsketen te veranderen? Er zijn veel mensen die niet eens op de hoogte zijn van de toenemende problemen waarmee deze branche elk jaar wordt geconfronteerd. Dat is de reden waarom de argumenten voor blockchain voor supply chain alleen maar toenemen met de dag.

Dus zonder deze problemen weg te nemen, zou het buitengewoon moeilijk zijn om zelfs maar in een continu tempo inkomsten binnen te halen.

Maar wat zijn de belangrijkste kwesties in de supply chain waarmee we vandaag worden geconfronteerd?

Globalisering

Door de globalisering worden voorraden uit meerdere landen uitbesteed. Als gevolg hiervan wordt een toeleveringsketen complexer om te onderhouden. Het opnemen of bijhouden van elke subketen is niet zo efficiënt als het zou moeten zijn. Er zijn dus veel fouten in het proces.

Snelle veranderingen in de markt

Functies toevoegen aan bestaande en voorspellen wat de consument wil, is een hectische klus. Omdat de markt snel verandert, wordt het moeilijker om iets te voorspellen. Bovendien is ons typische model niet uitgerust om ook bepaalde marktanalyses te voorspellen.

Naleving en kwaliteit

In het supply chain-proces willen consumenten altijd producten van hoge kwaliteit tegen lagere prijzen. De ondernemingen voelen dus een constante druk om hun kwaliteit tegen een lagere prijs te behouden. Maar de last van het werk neemt al snel toe met toenemende eisen, met als resultaat dat de kwaliteit van de producten afneemt.

Gebrek aan doorzichtigheid

In werkelijkheid kent geen enkele klant de originaliteit van de producten die ze elke dag kopen. Meer nog, er is niet eens een manier om veilig te weten of een product authentiek is of niet. Het leidt dus tot namaakproducten en ontevreden klanten.

Lees meer over hoe gebrek aan transparantie een van de problemen is die blockchain oplost.

Corruptie

Corruptie is een van de belangrijkste problemen die de toeleveringsketen niet alleen kan oplossen. In feite vereist het dat elke persoon zijn taken eerlijk uitvoert. Maar het echte scenario spreekt anders.

Omdat mensen gemakkelijk waarden in de bestaande netwerken kunnen wijzigen, verhoogt een kleine wijziging meer verlies voor de ondernemingen.

Hoge kosten

Bedrijven worden in elke supply chain-cyclus geconfronteerd met hoge kosten. De vier soorten kosten kunnen op de lange termijn tot een groot verlies voor een bedrijf leiden. In principe kunnen voorraadkosten, kwaliteitskosten, transportkosten en aanschafkosten elke dag hun tol eisen van een nieuw bedrijf.

Relatief traag

Het hele proces of systeem van supply chain management is nog steeds gebaseerd op legacy-netwerken, wat relatief traag is. Het is dus gevoeliger voor problemen en geeft aanleiding tot het mislopen van inkomsten als gevolg van fouten.

Meer nog, het afronden van een transactie via normale kanalen kan tot 3-5 werkdagen duren. Kortom, het vertraagt ​​het hele proces, waardoor het ineffectief wordt. Dit is een van de kernideeën over het gebruik van blockchain in de toeleveringsketen.

Slechte klantenservice

Het supply chain-proces omvat ook klantenservice. Het gaat niet alleen om de producten. Dus zonder een goede klantenservice aan het eindpunt, wordt het moeilijker om merkwaarde op de markt op te bouwen.

In feite slagen bedrijven er tegenwoordig niet in om hun consumenten tevreden te stellen. Daarom verliest het langzaam zijn merkaanwezigheid in de markt.

De oplossing is – Blockchain!

Blockchain is de belangrijkste oplossing voor deze enorme puinhoop. Zoals u al kunt zien, hebben supply chain-industrieën een geüpgraded systeem nodig om deze problemen aan te pakken. En dit is waar blockchain de intrede doet.

Blockchain kan er echt van profiteren en al het gedoe van deze industrie wegnemen. Het kan de processen stroomlijnen en tegelijkertijd transparant zijn. Het kan ook alles in realtime volgen en de transacties sneller verwerken.

Dus, zoals u kunt zien, is blockchain de belangrijkste oplossing voor al uw problemen.

Maar u kunt blockchain pas in uw systeem gebruiken als u volledig begrijpt hoe het de branche daadwerkelijk beïnvloedt.

Om er meer over te weten te komen, moet u een cursus over blockchain-toeleveringsketencertificering volgen. Een blockchain-certificeringcursus voor de toeleveringsketen zal u eigenlijk helpen de werkelijke waarde van blockchain in de toeleveringsketen te evalueren.

Meer nog, de meeste van deze cursussen hebben ook blockchain voor supply chain-training.

Lees verder: Lijst met de 50 beste bedrijven die Blockchain-technologie gebruiken

Waarom de cursus Blockchain en Supply Chain-certificering volgen??

Een blockchain- en supply chain-certificeringcursus helpt u meer te weten te komen over de onderliggende architectuur van blockchain-technologie. Zonder te weten wat deze nieuwe technologie is en hoe deze werkt, kunt u deze niet in uw systeem opnemen.

Maar maakt u zich geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor al uw zorgen. Hier bij 101Blockchains bieden we alleen voor jou een blockchain- en supply chain-cursus aan. Onze cursus biedt de juiste hoeveelheid blockchain voor supply chain-training die u nodig heeft.

Laten we dus eens kijken wat voor soort waarde we op dit moment bieden.

Onze cursus Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Cursusduur

101 Blockchains Enterprise Blockchain en Supply Chain Management-cursus is efficiënt ontworpen om u op een eenvoudige manier te helpen meer te weten te komen over blockchain in de supply chain. Onze cursus kost u slechts een maand om erover te leren.

In feite hebben we de volledige cursus blockchain en supply chain management opgedeeld in 4 weken.

In elke week heb je slechts 3-4 uur van je tijd nodig. Alles staat uiteraard online. U kunt er dus voor kiezen om u in te schrijven wanneer u maar wilt!

Een andere leuke functie is dat we een flexibel leerplan bieden. Het betekent dat u in uw eigen tempo kunt leren. Zelfs als je geen vrije tijd van 3-4 uur per week hebt, kun je de cursus op elk moment onderbreken.

De cursus Blockchain en supply chain management kan u zeker helpen bij het leren van het blockchain-proces in de supply chain.

Schrijf u in voor de cursus supply chain en blockchain als u –

 • Sturen bedrijfsactiviteiten aan
 • Blockchain willen integreren in zakelijke bedrijfsprocessen
 • Je professionele vaardigheden op het gebied van blockchain wilt vergroten
 • Willen verdienen aan blockchain is supply chain-transformatie

Zoals u kunt zien, kunnen de aanbiedingen van deze cursus u helpen bij de blockchain-bedrijfsstrategie van uw bedrijf.

Blockchain in supply chain cursusoverzicht

De cursus blockchain en supply chain management is speciaal ontworpen voor professionals die willen leren over de praktische invalshoek van blockchain in de supply chain..

Meer nog, de cursus gaat ook dieper in op hoe de toeleveringsketen van ondernemingen wordt beïnvloed door blockchain.

Zoals je inmiddels al weet, verstoort blockchain al de typische supply chain-modellen. Afgaande op de manier waarop het in opkomst is, kun je niet verwachten dat je de verstoring zonder blockchain te integreren, niet zult overleven.

Leren over de digitale transformatie in deze cursus over blockchain en supply chain management is dus erg belangrijk.

Hoe dan ook, onze blockchain- en SCM-cursus zal u ook vertrouwd maken met het supply chain-proces. Maar je hebt begeleiding van onze cursussen nodig om een ​​succesvolle blockchain-oplossing volledig te ontwikkelen.

Evenzo zullen softwareleveranciers en consultants sterk profiteren van onze blockchain- en supply chain-cursus. Deze cursus helpt je bekwaam genoeg te worden om de onderliggende blockchain-architectuur te begrijpen. Bovendien leert u hoe u de functies kunt identificeren die geschikt zijn voor de behoeften van elke klant.

Ben je er nog niet klaar voor? Je kunt altijd onze gratis Enterprise Blockchain Fundamentals-cursus proberen.

Wat u zult krijgen in onze cursus Blockchain en Supply Chain

Onze blockchain- en supply chain-cursus biedt consultants, bedrijfsleiders en softwareontwikkelaars alle benodigde tools om het algemene concept beter te begrijpen.

Bovendien kunt u herkennen welke onderdelen van de supply chain kunnen profiteren van bestaande enterprise blockchain-applicaties.

De cursus blockchain en supply chain behandelt de volgende onderwerpen –

 • Basisprincipes van supply chain management
 • Hoe u waarde kunt creëren met behulp van supply chain management
 • Huidige blockchain-oplossingen voor ondernemingen in de toeleveringsketen
 • Gebruiksscenario’s uit de praktijk en mogelijke blockchain supply chain
 • Hoe u enterprise blockchain-applicatie kunt integreren in uw supply chain-model

Lees verder: Hoe u Blockchain implementeert om uw bedrijf krachtiger te maken?

101Blockchains is meer dan genoeg om u uit te rusten met alle technische kennis in uw blockchain voor supply chain-training. Meer nog, we zullen u ook voorbereiden op het omgaan met alle echte problemen van deze branche.

De combinatie is meer dan efficiënt om u te kwalificeren voor een digitale blockchain-transformatie van uw bedrijf.

Daarom raden we je aan om je nu in te schrijven voor onze cursus en je zo snel mogelijk voor te bereiden op de revolutie.

Schrijf nu in: Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) cursus

Wat de cursus Supply Chain en Blockchain bevat?

We hebben onze volledige cursus opgedeeld in 4 verschillende modules, waarbij elke module hoofdstukken over het onderwerp bevat. En aangezien u de modules een voor een doorloopt, wordt uw begrip van gedistribueerde grootboektechnologie scherper.

Zorg er dus voor dat u de juiste volgorde volgt en sla geen modules of lessen over. Als u in werkelijkheid naar de laatste modules springt in plaats van de eerste te doorlopen, zult u het moeilijk vinden om het te begrijpen.

Laten we hoe dan ook eens kijken naar het materiaal van deze supply chain en blockchain-cursus.

Module-1: Grondbeginselen van Supply Chain Management

De allereerste module van onze supply chain en blockchain-cursus maakt u vertrouwd met de bedrijfsprocedures van de supply chain. Bovendien worden er voorbeelden uit de sector behandeld om u te helpen de verantwoordelijkheden en rollen te begrijpen waaraan u als manager moet deelnemen.

In werkelijkheid is deze module uiterst cruciaal voor iedereen die op zoek is naar een baan in deze branche. Omdat het u zal helpen meer te weten te komen over de verantwoordelijkheden, moet u wellicht in een bedrijfsomgeving spelen.

Nadat u de eerste module van onze cursus over toeleveringsketen en blockchain heeft voltooid, bent u klaar om de volgende module te begrijpen.

Het zal hebben –

 • Hoofdstuk-1: Wat is de toeleveringsketen?
 • Hoofdstuk-2: Functieverantwoordelijkheden van de supply chain manager

Module-2: Hoe Supply Chain Management verantwoordelijk is voor waardecreatie

Zodra u deze module hebt voltooid, kunt u eindelijk het proces waarderen van het creëren van waarde in bedrijfsprocessen van ondernemingen met behulp van de toeleveringsketen. Verder bevat deze module ook extra SCM-lijsten met de sleutelwaarden.

Bovendien krijgt u ook een praktisch hulpmiddel om te evalueren hoe u de managementwaarde van supply china in uw bedrijf kunt meten.

Kortom, de module in deze blockchain in supply chain-cursus omvat –

 • Hoofdstuk-1: Werkkapitaal en bedrijfswaarde
 • Hoofdstuk-2: Hoe u uw SCM-oplossing kunt meten met behulp van een economisch toegevoegde waarde of een EVA-model
 • Hoofdstuk-3: Supply chain management beïnvloedt werkkapitaal

Module-3: voorbeelden uit de praktijk van blockchain voor gebruikssituaties in de toeleveringsketen

De derde module in onze cursus blockchain in supply chain begint met een overzicht van de SCM-stroomdynamiek. Hiermee kunt u de enterprise blockchain-applicatie efficiënt categoriseren.

Het beste van deze module is dat u veel praktijkvoorbeelden krijgt in meerdere sectoren van de toeleveringsketen en blockchain.

Het zal u dus zeker helpen om uw projectideeën ook efficiënter te schetsen.

In 101Blockchains zoeken we voortdurend naar echte voorbeelden die u kunnen helpen bij de acceptatie van uw zakelijke blockchain. Zo krijgt u altijd en overal bijgewerkte inhoud van ons.

De module in onze blockchain in supply chain-cursus behandelt –

 • Hoofdstuk-1: Impact van blockchain in supply chain-stromen
 • Hoofdstuk-2: Echte voorbeelden van enterprise blockchain voor gebruikssituaties in de supply chain

Module-4: Blockchain in implementatie van supply chain

Dit is de laatste module van onze blockchain in supply chain-cursus. In deze krijg je een sjabloon die het proces van de supply chain in blockchain evalueert. Bovendien is de tool handig bij het prioriteren van bepaalde functies in uw zakelijke blockchain-oplossingen.

Dus als je de tool eenmaal hebt en leert gebruiken, zul je het gemakkelijker vinden om je strategie voor de digitale blockchain-transformatie uit te stippelen..

Bonusmateriaal

Sjabloon voor het in kaart brengen van supply chain-proces versus enterprise blockchain. Dit is een bruikbare sjabloon die de perfecte beoordeling biedt van welk proces enterprise blockchain-integratie in uw supply chain-project moet gebruiken.

Je hebt opties om te selecteren en je invoer te geven. Daarna zal het model u de zakelijke impact van uw transformatieoplossing laten zien. Meer nog, u kunt ook leren hoe moeilijk het kan zijn om te implementeren in uw huidige bedrijfsscenario.

Op basis van deze resultaten kunt u dus het perfecte plan bedenken.

Inclusief bonusmateriaal

Exclusieve interviews

Krijg toegang tot exclusieve interviews met ‘s werelds beste zakelijke blockchain-professionals en -experts.

Bruikbare sjabloon

Gebruik de actiegerichte sjabloon om op veel manieren uit te blinken in uw oplossing.

Persoonlijke begeleiding

Ontvang onze premium ondersteuning, e-mailbegeleiding en wekelijkse trainingsspreadsheet zodra u zich aanmeldt voor de cursus.

Lees verder: Implementatiehandleiding voor blockchain: geef uw bedrijf meer mogelijkheden

Wie is geschikt om onze cursus te volgen??

De cursus is specifiek ontworpen om te helpen bij het leren van supply chain blockchain voor professionals uit de industrie, consultants, senior managers, bedrijfsleiders, enzovoort. Met deze cursus kunt u verwachten dat u de blockchain-technologie en de impact ervan op de supply chain begrijpt.

Als je bent –

 • Bedrijfsanalist
 • Bedrijfsleider
 • Adviseur
 • Beslisser
 • Marketing specialist
 • Innovatiemanager
 • Programma- en productmanager
 • Industrieprofessional
 • Ondernemer

Dan ben je geschikt om onze cursus te volgen. In principe komt iedereen die diep geïnteresseerd is in blockchain-technologie in de supply chain in aanmerking voor onze cursus. Meer nog, we hebben ervoor gezorgd dat je vaardig wordt als je een carrière op dit pad nastreeft.

 Schrijf nu in: Enterprise Blockchains en Supply Chain Management-cursus

Bevat het een certificering?

Helaas bieden we voor deze cursus vanaf nu geen blockchain-toeleveringsketencertificering aan. We werken er echter aan. Als het behalen van een certificering in dit onderwerp uw primaire doel is, raden we u aan onze cursus Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) te bekijken.

In die cursus hebben we ook aandacht besteed aan supply chain management en blockchain. Bovendien biedt die cursus je ook een certificering.

Het hoeft niet per se een blockchain-certificering voor de toeleveringsketen te zijn. U kunt deze certificering echter aan uw bedrijf laten zien en uw expertise op dit gebied ondersteunen.

Hoe dan ook, we zullen hopelijk in de toekomst een blockchain- en supply chain-certificering introduceren. Dus tot die tijd raden we je aan om al onze cursussen te bekijken.

Veelgestelde vragen over onze cursus

FAQ-1: kan iedereen zich aanmelden voor deze cursus?

Dat is een grote Ja! Onze cursus staat open voor elk soort professional of expert die het blockchain-proces van ondernemingen wil begrijpen en hoe dit de supply chain-sectoren beïnvloedt..

De cursus is specifiek ontworpen om te helpen bij het leren van supply chain blockchain voor professionals uit de industrie, consultants, senior managers, bedrijfsleiders, enzovoort..

FAQ-2: Zal ​​ik contact hebben met het team??

Ja absoluut! We geloven dat een student veel kan profiteren en alle vragen kan oplossen die ze in hun hoofd hebben als ze in contact komen met ons team. Daarom zorgen we ervoor dat ons team er is om u volledig te ondersteunen en al uw vragen met plezier te beantwoorden.

Dit is iets waar de rest van de cursussen enorm aan ontbreekt. Meer nog, het beste is dat je toegang krijgt tot onze leerforums en ook met andere studenten kunt communiceren.

FAQ-3: Hoe is de cursus opgebouwd?

We hebben deze cursus ontworpen om 4 weken in beslag te nemen. In elke sessie moet u 3-4 uur investeren! Dus in 16 uur kun je onze cursus daadwerkelijk afmaken. Het kan echter meer tijd kosten als u geen 3-4 uur per week kunt besteden.

FAQ-4: Waarom zou ik deze cursus van 101Blockchains volgen??

In werkelijkheid verschillen onze cursussen van de rest die er is. Allereerst hebben we de neiging om onze cursussen uitsluitend te richten op het koppelen van blockchain aan zakelijke bedrijfsprocessen, aangezien de scopes voor blockchain voor enterprise-scenario indrukwekkend zijn. Helaas doen niet veel cursussen het.

Als gevolg hiervan kun je bekwaam worden in een technisch aspect, maar als het gaat om een ​​zakelijk perspectief, kom je veel tijd te kort. Het wordt dus moeilijk voor u om vanuit een zakelijk oogpunt een project te leiden als u zich in een bedrijfsomgeving bevindt.

Maar als u zich inschrijft voor onze cursussen, kunt u gemakkelijk een verbinding maken tussen de twee industrieën – blockchain en supply chain.

Ten tweede werken we onze cursussen vaker bij en zorgen we ervoor dat alle informatie in de lessen relevant is voor de huidige scenario’s.

Ten slotte zijn onze cursussen niet alleen voor werknemers maar ook voor werkgevers. Met onze gedegen begeleiding ben jij ook in een mum van tijd een blockchain-expert.

Uiteindelijk

Supply chain management sector heeft te maken met veel problemen, maar met zeer beperkte oplossingen. Hier kan blockchain in de supply chain de volgende springplank voor de mensheid worden. In werkelijkheid bestaat blockchain al geruime tijd, en het heeft al een enorme impact op de toeleveringsketenindustrieën.

De mogelijke oplossing voor u is dus om u aan te melden voor een blockchain- en supply chain-certificeringcursus voordat deze ook uw bedrijf verstoort. Het is de hoogste tijd dat u uw bedrijfsmodellen verandert en blockchain aanschaft voor supply chain-training. En met onze cursus kunt u het nu moeiteloos doen.

Bekijk dus zeker de meest uitgebreide Blockchain- en Supply Chain-cursus online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me