Maak je geen zorgen als je aan de zijlijn hebt gestaan. Je bent niet de enige.

In feite loopt u al voor op het peloton door dit artikel te lezen en hebt u de slimme beslissing genomen om de reguliere media te negeren die angst en onzekerheid verspreiden op de cryptocurrency-markt..

Hier zijn 3 redenen waarom u minstens 1 Bitcoin zou moeten kopen en de 1% van de wereldbevolking zou moeten worden die dit revolutionaire bezit bezit.

1. De factor ‘schaarste’ van Bitcoin

Om iets waardevol te laten zijn, moet het schaars zijn, wat betekent dat het een eindige voorraad heeft. Edelmetalen, antiek, geslagen munten en honkbalkaarten zijn waardevol omdat ze schaars zijn. Digitale objecten, zoals foto’s, films en muziek, zijn daarentegen helemaal niet schaars. Hierop is een uitzondering.

In het geval van Bitcoin heeft het een vaste limiet van 21 miljoen.


Ongeveer 17 miljoen Bitcoins zijn gedolven in de afgelopen 10 jaar sinds hun bestaan. Het bereiken van de limiet van 21 miljoen zal pas rond het jaar 2140 plaatsvinden. Dit betekent NIET dat u 121 jaar de tijd heeft om Bitcoin te kopen.

bitcoin schaarste

Laten we een beetje dieper duiken.

Satoshi Nakamoto, de mysterieuze maker van Bitcoin, heeft het zo ontworpen dat het aantal Bitcoin dat in de loop van de tijd wordt gedolven afneemt naarmate de moeilijkheid bij het minen toeneemt. Voor de eerste 210.000 ontgonnen blokken werden mijnwerkers beloond met 50 nieuw gemaakte Bitcoins per blok. In 2012 is dit aantal gehalveerd tot 25 Bitcoins beloond per blok, en in 2016 weer gehalveerd tot 12,5 Bitcoins.

De volgende ‘halving’ vindt medio 2020 plaats. Dus wat betekent dat? Elke halvering produceert een grotere schaarste naarmate het aantal Bitcoin’s dat kan worden gedolven, afneemt.

Schaarste is een belangrijk principe als het gaat om waarde en investeren. Nu de volgende halvering snel nadert, zal de vraag naar Bitcoin toenemen.

Maar wat onderscheidt Bitcoin van andere activa met de ‘schaarstefactor’, zoals edelmetalen? Het is een nut als een betalingssysteem waarvan we kunnen verwachten dat het op grote schaal wordt toegepast en dat een hogere vraag (en waarde) naar de niet-fiat-valuta zal zien.

2. Toename van de adoptie van Bitcoin

De wereldwijde acceptatie van deze nieuwe beleggingscategorie neemt toe ondanks de recente prijscorrectie. Bitcoin heeft de hoogste acceptatiegraad in vergelijking met de andere cryptocurrencies en biedt vertrouwen en geloofwaardigheid.

De acceptatiegraad voor Bitcoin groeit indrukwekkend. In 2013 waren er 1.789 handelaren die Bitcoin accepteerden en in december 2018 waren er 14.346 locaties wereldwijd die Bitcoin accepteerden. Dit is een stijging van 700% – wat aangeeft dat de adoptie constant groeit en dit door de jaren heen zal blijven doen.

Steeds meer mensen willen digitale valuta gebruiken voor hun dagelijkse aankopen. Het zal gemakkelijker worden naarmate duizenden wereldwijde organisaties middelen beginnen toe te wijzen voor onderzoek naar blockchain-technologie om te onderzoeken hoe dit een positieve invloed kan hebben op hun reeds succesvolle bedrijven..

Enkele van de meest populaire bedrijven ter wereld accepteren nu Bitcoin-betalingen, zoals Wikipedia, Microsoft en Expedia.

Lezen: 18 grote bedrijven die Bitcoin accepteren als betaling

En dan is er Facebook. De gigant op het gebied van online sociale media en sociale netwerkdiensten onthulde details over zijn nieuwe cryptocurrency met de codenaam Weegschaal. Dit zou als een verrassing kunnen komen, aangezien Facebook iets meer dan een jaar geleden alle cryptocurrency-gerelateerde advertenties verbood. Ik vraag me af waarom?

De reguliere acceptatie door deze grote bedrijven is een signaal dat blockchain op het punt staat enorm te worden. Net als bij de dotcom-boom, zal de impact op ons dagelijks leven aanzienlijk zijn.

Dit zal de trending mening onderschrijven dat Bitcoin (en andere cryptocurrencies) een integraal onderdeel zijn van een toekomstige wereldwijde onderneming. Om nu Bitcoin te bezitten vóór de massale acceptatie, is een slimme beslissing.

Bezoek Coinmap om een ​​heatmap van winkels of geldautomaten bij u in de buurt te bekijken, accepteert u Bitcoin over de hele wereld.

muntenkaart

3. Er moet nog veel geld komen

Grote institutionele groepen zijn volgens Bloomberg aan de cryptocurrency-race begonnen. Het is geweest gemeld dat grote kopers zoals hedgefondsen consequent meer dan $ 100.000.000 aan digitale munten hebben gekocht via privétransacties.

Het ‘wachten tot institutionele beleggers crypto omarmen’ is lang de strijdkreet geweest voor liefhebbers van digitale valuta, maar dit zal voor de meeste beleggers te laat zijn..

Bijvoorbeeld, Goldman Sachs is de eerste investeringsbank geworden die haar klanten een bitcoin-handelsproduct aanbiedt. Het is dus zeer waarschijnlijk dat deze tendens in 2019 een echte trend zal worden.

wall street crypto

Afgelopen jaar, Trouw, Nasdaq en de Intercontinental Exchange (ICE) hebben plannen aangekondigd om in 2019 cryptocurrency-handelsaanbiedingen voor institutionele beleggers te lanceren. Fidelity is een van ‘s werelds grootste vermogensbeheerders met $ 2,6 biljoen aan fondsen lanceert cryptoproducten.

Het belangrijkste is dat ICE’s nieuwe onderneming “Bakkt” naar verwachting meer Wall Street-bedrijven zal introduceren in de handel in Bitcoin. Het geplande gereguleerde handelsplatform voor activa wordt gelanceerd met Bitcoin-derivaten en een cryptocurrency-bewaarservice. Verder zijn er plannen om in de niet zo verre toekomst betalingsdiensten voor handelaren uit te rollen.

Bakkt heeft ook een aandelenovereenkomst bereikt met Starbucks waardoor Bitcoin kan worden gebruikt om drankjes in hun winkels te kopen.

Door de invoering van financiële regelgeving gaan de sluisdeuren open. Geld zal van een triljoen dollar markt naar Bitcoin stromen, die zijn waarde zal verhogen om alle time highs te noteren.

Conclusie: mis het kopen van Bitcoin niet

Hopelijk heb je nu een betere reden om minimaal 1 Bitcoin te kopen. Als u hier niet bent, zijn er nog een paar redenen om BTC te kopen:

  • De technologie is revolutionair (duidelijk)
  • Het aanbod is beperkt en de prijzen zijn in 2019 gestegen
  • Grote bedrijven blijven crypo-betalingssystemen ontwikkelen
  • De blockchain-ruimte is nog jong (d.w.z. pre-1999 dot com kinderschoenen)

Als u niet zeker weet waar en hoe u Bitcoin of andere cryptocurrencies kunt kopen, hebben we een gemakkelijk te lezen gids samengesteld over de beste crypto-uitwisselingen ter wereld.

Verdere voorgestelde lezingen:

  • 3 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren
  • Beste crypto-hefboom-handelsbeurzen vergeleken
  • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
  • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
  • Beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin op te slaan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me