Wat als ik je vertel dat er een weg is naar bijna elimineer digitale oplichting en fraude? Bovendien – dit is niet iets van de toekomst of het ‘nooit’ land. Nee, ik heb het over iets dat gemakkelijk benaderbaar en implementeerbaar is door mensen zoals jij en ik. Ik heb het over de Basis aandachtstoken.

Sommigen, na over de kenmerken van dit token te hebben gehoord, zouden het onmiddellijk afschrijven als een vorm van oplichterij of bedrog. Maar je kon het ze niet kwalijk nemen.

De afwezigheid van een derde partij in de driewegverbinding tussen gebruikers klinken adverteerders en uitgevers als iets uit een fantasie. Maar wees gerust: nadat u deze gids heeft gelezen, zult u zien dat dit is niet alleen mogelijk – het bestaat al! En eerlijk gezegd is het uitgangspunt erachter vrij eenvoudig!

Notitie: BAT kan worden gekocht op Binance – een van de meest betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingsplatforms. Het is ook cruciaal om uw munten op te slaan in betrouwbare crypto-portefeuilles, zoals Ledger of Trezor.

In deze gids vertel ik je alles over de KNUPPEL – wat het is, hoe het is gemaakt, waarvoor het wordt gebruikt, enzovoort. Dus laten we zonder verder oponthoud meteen beginnen!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.


Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Bezoek site Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Verschillende gebruiksmogelijkheden
 • Staat fooien toe
 • Voortdurend toenemende gebruikerspool
 • Gedecentraliseerd

Nadelen

 • Niet de meest populaire
 • Aannemingskwesties

Wat is een basis-aandachtstoken?

KNUPPEL staat voor “Basic Attention Token”. BAT is (allereerst) een hulpprogramma-token en een advertentie-uitwisselingsprogramma geïntegreerd in de Brave webbrowser. Haar gedecentraliseerd, open source en gebaseerd op de Ethereum blockchain. Deze eigenschappen maken het uniek. De huidige doelen van het team dat met BAT werkt, is om het uit te breiden naar andere, meer populaire, reguliere webbrowsers.

BAT-geschiedenis

BAT is gemaakt door een bepaalde persoon Brendan Eich en vervolgens verder ontwikkeld door de Brave Software. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat deze twee projecten afzonderlijke werken zijn.

Het hele concept van het token is dat het ernaar streeft verwijderen (of liever, ontwijken) eventuele fraude of tussenpersonen in verband met de traditionele digitale advertentiemethoden.

Basic Attention Token: The Complete Guide

De Schepper van de Basic Attention Token had een duidelijke visie op help klanten, adverteerders en gebruikers. Hij benadrukte het doel om elk ongemak tijdens het gebruik van internet te vermijden. Uiteindelijk besloot hij een ecosysteem te creëren met een plechtig doel om precies dat te bereiken.

Na enige tijd verstreken van de creatie en distributie van de BAT-tokens, sommige specifieke elementen van BAT zijn geïntegreerd in een bepaalde webbrowser – de Dappere browser, Om precies te zijn. De ontwikkelaars hebben deze elementen ontworpen om te passen in het Brave Payment-programma. Tot dat moment gebruikte het Bitcoin als de belangrijkste valuta voor transacties.

Hoewel de BAT-tokens het meest worden gebruikt en worden geassocieerd met de Brave-webbrowser, is deze niet hiertoe beperkt. BAT kan ook in andere webbrowsers worden geïmplementeerd.

Hoe werkt ‘BAT’?

Gebruikers, uitgevers en adverteerders komen meestal naar de Brave-webbrowser met de gedachte aan Basic Attention Tokens in gedachten. Deze webbrowser verandert in een geïsoleerd ecosysteem van een soort.

Uitgevers publiceren de inhoud die ze maken. Adverteerders komen dan naar de publishers en bieden hen een bepaald aantal BAT’s aan. Ze beslissen over dit bedrag volgens de gemeten aandacht van de gebruiker.

Gebruikers ontvangen dan op hun beurt enkele BAT’s om deel te nemen. Ze hebben nu twee opties: ze kunnen beide doneer deze BAT-tokens aan de uitgever of gebruik ze op het platform.

Basic Attention Token: The Complete Guide

Het belangrijkste idee hier is heel eenvoudig: de tokens bewaren alle gebruikersgegevens veilig en privé, en tegelijkertijd meer specifieke, gepersonaliseerde advertenties bieden. En dit is alleen van de gebruikerskant van de dingen!

Uitgevers profiteren van Basis aandachtsfiches omdat ze aanzienlijk minder fraude ervaren en tegelijkertijd hun beloningspotentieel maximaliseren. Adverteerders ontvangen op hun beurt veel betere en nauwkeurigere rapporten naast betere prestaties.

BAT ICO

De BAT ICOEerste muntenaanbieding) gebeurde weer 31 mei 2017. Het aanbod was de ERC-20 teken.

Was het een succes??

In minder dan 30 seconden wordt het token verhoogd ongeveer $ 35 miljoen.

Dus ja, ik denk dat het veilig is om te zeggen dat de BAT ICO inderdaad een groot succes op het moment van uitvoering.

Naast dit bedrag ontving het BAT-tokenproject (samen met zijn ontwikkelaars) $ 7 miljoen als een vorm van investering van verschillende durfkapitaalbedrijven.

De volledig bedrag van de levering voor de ERC-20 tokens was 1,5 miljard BAT-tokens. Een derde van dit bedrag kwam uiteindelijk terug bij het ontwikkelteam. Dit is logisch omdat zij het team zijn dat het token heeft ontwikkeld.

Het team gebruikt het ingehouden bedrag voor de verdere ontwikkeling van het Basic Attention Token-platform. Bovendien is het doel om de constante groei van gebruikers te vergroten en te motiveren.

BAT Gebruikersgroei

Nadat de ICO was afgelopen, was de volgende grote stap het aanpakken van het gebruikersgroeiprobleem.

De team achter het BAT-token project gaf weg (nou ja, misschien is ‘gedistribueerd’ een betere term om hier te gebruiken) 300 duizend tokens eind 2017. Deze tokens werden voornamelijk aan nieuw geregistreerde gebruikers gegeven. Daarna organiseerde het bedrijf weggeefacties, verwijzingsprogramma’s, enz.

Terugkijkend waren deze zakelijke verhuizingen een groot succes. De nieuwe gebruikerspool snel uitgebreid en nu komen gebruikers zelfs zonder enig financieel motief – ze doen het uit pure interesse en opwinding voor het Basic Attention Token.

BAT Portemonnee

BAT portemonnees zijn vrij specifiek – ze worden Brave-portefeuilles genoemd en worden gehost in de Brave-webbrowser. De belangrijkste doelen van deze portemonnees zijn om houd je BAT-tokens vast en andere verschillende transacties uitvoeren.

Om dit soort portemonnee te maken, moet u allereerst, open uw Brave-webbrowser en navigeer naar het venster Voorkeuren. Een andere manier om dit te doen, is door about: voorkeuren in de adresbalk te typen.

Basic Attention Token: The Complete Guide

Daarna moet u betalingen “AAN” zetten. Dit kan gedaan worden door de optie Brave Payments in het linkerdeelvenster te selecteren. Het kan een paar minuten duren, maar dat is het – je hebt officieel je Brave-portemonnee!

Als u al een soort cryptovaluta in uw bezit heeft, kunt u deze eenvoudig toevoegen aan uw (nu bestaande) Basic Attention Token-portemonnee. Het enige dat u hoeft te doen, is het type valuta selecteren dat u wilt toevoegen, kopiëren het adres en initiëren de transactie. Misschien gaan er een paar minuten voorbij en dan – voila! – je hebt nu geld in je Brave-portemonnee.

De BAT-tokens zijn gebaseerd op het Ethereum-netwerk. Dit betekent dat ETH transacties zijn meestal een stuk sneller, vooral in vergelijking met andere cryptocurrencies.

U kunt deze tokens ook toevoegen aan andere cryptocurrency-portefeuilles, met één voorwaarde: deze portefeuilles moeten op Ethereum gebaseerde transacties ondersteunen. En toch, wanneer ze samen met de Brave-portemonnee worden geplaatst, vallen deze in vergelijking.

De ontwikkelaars hebben deze wallets speciaal ontworpen voor de Basic Attention Tokens, wat de hele beproeving * dat * veel sneller en gemakkelijker maakt.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

BAT: Prijs en marktpositie

Op het moment van schrijven van deze handleiding zit het BAT-token comfortabel bij plaats 45 in de markt, volgens coindesk.com.

Basic Attention Token: The Complete Guide

De de huidige prijs van een BAT-token is $ 0,42. Uit de bovenstaande grafiek kunnen we zien dat het token vanaf begin dit jaar snel toeneemt. Het is duidelijk dat de prijs van het token constant stijgt en daalt. Het ervaart momenteel echter het meest snelle groei.

Waarom BAT?

Zoals ik in de vorige hoofdstukken heb vermeld, heeft het BAT-token een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden, wat het erg aantrekkelijk maakt voor alle verschillende soorten gebruikers. Nu wil ik u enkele eenvoudige voorbeelden geven van waarom specifieke groepen mensen de BAT-tokens zouden willen gebruiken.

 • Adverteerders: Adverteerders worden gestimuleerd om de basisaandachtstokens in hun lijst met advertenties te integreren. Daarbij krijgen ze een unieke mogelijkheid om zeer specifieke gegevens te ontvangen en andere verschillende analyses. Het BAT-token gebruikt veel verschillende tools (d.w.z. aandachtsmeetsystemen, op machine learning gebaseerde algoritmen, enz.) Om zoveel mogelijk duidelijke en specifieke gegevens te extraheren. Dit geeft de adverteerders een unieke kans om objectieve gegevens ontvangen over hoe hun specifieke advertenties presteren. Hierdoor kunnen ze op hun beurt meer creëren gepersonaliseerd, gebruiksvriendelijke advertenties in de toekomst.
 • Gebruikers: Bij gebruik van de Brave-webbrowser en interactie met de BAT-tokens, nemen gebruikers deel aan een scenario van het type “geven om te ontvangen”. Wanneer een gebruiker advertenties bekijkt, krijgt hij een bepaald aantal BAT-tokens als compensatie voor zijn tijd. Hij kan dan op zijn beurt kiezen wat hij met deze fiches wil doen. Sommige gebruikers kunnen ervoor kiezen om geef deze tokens uit (als een vorm van betaling) voor een breed scala aan services. Anderen zouden ze rechtstreeks aan de uitgever kunnen ‘doneren’.
 • Uitgeverij: Een uitgever is gecompenseerd door zowel de adverteerders en de gebruikers. Dit creëert een enorme prikkel om de publicatieplatforms voor verschillende soorten adverteerders verder uit te breiden. Uitgevers krijgen ook feedback van de gebruikers, die ze vervolgens laten kies de advertenties met de hand (en zelfs de adverteerders) die ze willen weergeven en waarmee ze willen werken. Enkele van de meer bekende uitgevers die werken met en accepteren Basis aandachtsfiches omvatten The Washington Post, Vimeo, Vice.

Er moet ook worden vermeld dat het heel eenvoudig is om BAT-munten op Binance te krijgen. Zorg ervoor dat u ze bewaart in een veilige cryptocurrency-portemonnee, zoals Ledger Nano S en Trezor.

Beveiliging en fooien

De schoonheid van zo’n driewegsysteem zit hem in de eenvoud van de bovengenoemde acties. BAT-tokens slaan alle verzamelde gegevens lokaal op. Derden kunnen zich niet in deze processen mengen (noch bij een transactie, noch bij data-analyse). Dus wat betekent dit??

EEN BAT-type van een ecosysteem elimineert bijna elke mogelijkheid van fraude of oplichting. Dit is een enorme factor bij het omgaan met online marktplaatsen.

Gebruikers, adverteerders en uitgevers zijn veilig als het gaat om kwade bedoelingen. Niemand zal het kunnen oplichting en stelen hun fondsen en activa.

Een ander geweldig voordeel van de Basic Attention Tokens is dat het staat fooien toe. Deze optie werkt op dezelfde manier als sites zoals Patreon – u kunt eenvoudig uw favoriete makers van inhoud (YouTubers, bloggers, Twitch-streamers, etc.) op elk gewenst moment.

Het elimineert het betrekken van derden (in dit geval zou dat een site als Patreon zijn). Door dat te doen, maximaliseert BAT-fooi de hoeveelheid fooi die de maker van de inhoud ontvangt. Mensen fooien in de vorm van genoemde tokens – op deze manier wordt het proces van de ontwikkeling en evolutie van de BAT-token nog sneller.

BAT: Samenvatting

Brendan Eich creëerde het Basic Attention Token met de bewonderenswaardige bedoeling van minimaliseren en elimineren opmerkelijke hoeveelheden online fraude, zwendel en slechte bedoelingen. Deze problemen waren – en zijn nog steeds – relevant voor de digitale marketinggemeenschappen. De maker en ontwikkelaars boden BAT aan als een van de mogelijke oplossingen.

Het is echter de moeite waard om te benadrukken dat BAT als oplossing een lange weg heeft afgelegd. Het begon met een interessant concept, ontwikkeling leiden, de krachten bundelen met het team van Brave Software.

Na verloop van tijd heeft het proces geleid tot het initiële BAT ICO, integratie in de Brave-webbrowser, het creëren van de BAT-portemonnee. Het belangrijkste is dat het heeft geresulteerd in een steeds groter wordende gebruikerspool.

Basis aandachtstoken: BAT-functies.

De allround mobiliteit van de BAT-cryptocurrency stelt het in staat om constant uit te breiden en verder te ontwikkelen. Het BAT-team (met de maker van BAT zelf als de drijvende kracht achter het project) werkt er hard aan om het gebruik van het token te maximaliseren. Ze streven ernaar om het in de marktpositie omhoog te duwen en het steeds breder beschikbaar te maken.

Met een geweldig pay-to-surf-bedrijfsmodel het Basic Attention Token fungeert als de etalage en heeft zijn positie als een verbazingwekkende gereedschap voor digitale marketing en interactie. Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst ervoor in petto heeft.

Vergelijk de basisaandachtstoken zij aan zij met andere

Wist je dat?

Vergelijk de basisaandachtstoken zij aan zij met andere

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

BAT: Conclusie

Naarmate de tijd verstrijkt, worden tools zoals BAT steeds meer nodig. Alles wat je aanbiedt de beveiliging verbeteren en bevorderen is cruciaal voor het welzijn van digitale marketing.

In deze tijd is het vrij moeilijk om te benadrukken hoe belangrijk een dergelijk systeem is. Mensen hebben elke dag last van oplichters en hackers. Een tool als het BAT-token is een ware messias op het gebied van digitale valutahandel en online winkelen.

Hier zijn de stappen die u moet volgen om BAT-tokens te krijgen

 1. Koop een betrouwbare BAT-portemonnee (Ledger Nano S of Trezor​.
 2. Maak een account aan.
 3. Vind uw BAT-adres.
 4. Zich inschrijven voor Binance.
 5. Koop BAT-tokens met fiat-valuta’s.
 6. Breng een deel of al uw activa over naar de Ledger Nano S- of Trezor-portemonnee.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me