Bitcoin kranen zijn een zeer populair thema binnen de verschillende cryptogemeenschappen over de hele wereld. Ze krijgen allebei veel lof en terugslag. Sommige mensen houden van ze, anderen denken dat ze niets meer zijn dan oplichterij. Welnu, in deze gids gaan we proberen om er niet alleen achter te komen welke groep heeft gelijk, maar zoek ook naar de beste Bitcoin-kraan beschikbaar – ervan uitgaande dat het natuurlijk legitiem is.

Ik zal je alles vertellen over het onderwerp: wat is een Bitcoin-kraan, waar worden ze voor gebruikt, waarom zijn ze überhaupt een ding? We zullen het hebben over hun impact op Bitcoin (of het nu goed of slecht is) en dan eindelijk kijken of we een legitieme en winstgevende Bitcoin-kraan kunnen vinden.

De betekenis van de Bitcoin-kraan begrijpen

Als je dat ooit hebt gedaan liet een kraan achter niet volledig gesloten in uw keuken of badkamer, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat er water uit druppelde. Als je er een kom onder zou zetten, zou deze de kom waarschijnlijk binnen een dag vullen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Dit is precies wat een Bitcoin-kraan doet – vervang alleen ‘water’ door ‘Bitcoin’.


Een Bitcoin-kraan is een website die u veel te bieden heeft kleine hoeveelheden Bitcoin in ruil voor het oplossen van captcha’s, het bekijken van advertenties of het uitvoeren van andere supergemakkelijke taken. De naam van de eenheden van Bitcoin die deze sites aanbieden, wordt genoemd satoshis (ter ere van de maker (s) van Bitcoin). Een satoshi wordt beschouwd als de kleinst denkbare hoeveelheid Bitcoin – een BTC is gelijk aan 100 miljoen satoshis.

Beste Bitcoin-kraan: bitcoin-kraan.

Het aantal satoshis dat een Bitcoin-kraan u zou kunnen bieden voor de taken, varieert – sommige sites hebben geweldige tarieven, terwijl andere … niet zo veel. Het is een scenario van geval tot geval.

Oorsprong en doel

De allereerste Bitcoin-kraan heette precies zo – De Bitcoin-kraan – en werd in 2010 vrijgegeven voor openbaar gebruik – een jaar na de introductie van Bitcoin zelf. Het is gemaakt door een man genaamd Gavin Andresen, die momenteel bekend staat als sterk betrokken bij cryptocurrencies, vooral Bitcoin.

De Bitcoin-kraan bood gebruikers een beloning van 5 Bitcoins.

Laat dat maar even bezinken.

Bitcoin bevond zich natuurlijk nog in de allereerste ontwikkelingsstadia en was dat ook met een waarde van ongeveer $ 0,01. In dit soort scenario’s biedt een website gebruikers verdien $ 0,05 voor het bekijken van een advertentie of het uitvoeren van een andere eenvoudige taak lijkt nog steeds genereus.

Maar als we dat zouden omrekenen naar de huidige prijs van Bitcoin, zou dat betekenen dat Gavin mensen bijna aanbood $ 29.000 voor het oplossen van captcha! Stel je voor dat!

Het origineel doel van een Bitcoin-kraan was aan bewustzijn verspreiden en mensen informeren over Bitcoin. Als u de site betreedt, biedt de kraan u allereerst een gamified methode om te leren over cryptocurrency-transacties – u zou wat gamecredits (munten) krijgen en verschillende transactiemethoden binnen de site (of app) kunnen proberen.

Beste Bitcoin-kraanhandleiding

Nadat u zich op uw gemak voelt en het gevoel heeft dat u weet wat u doet, de site laat je meedoen in verschillende activiteiten die je een bepaalde hoeveelheid satoshis opleveren. Het is een geweldige manier om het leerproces te gamificeren en tegelijkertijd nieuwe gebruikers binnen te halen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bedrijfsmodel

Nu je weet wat een Bitcoin-kraan is en hoe Bitcoin-kranen werken, denk ik dat je je waarschijnlijk afvraagt: hoe verdient het geld?

Eerlijk gezegd is het niet gemakkelijk winst maken met Bitcoin-kranen. Je zou de beste Bitcoin-kraan op de markt kunnen hebben en nog steeds moeite hebben om rond te komen.

Kraanbezitters storten meestal een soort van een hoeveelheid Bitcoin in hun cryptocurrency portemonnee (als u op zoek bent naar een betrouwbare portemonnee, bekijk dan Ledger Nano S en Trezor). Deze portemonnee is vervolgens verbonden met hun eigen, persoonlijke kraan-site. Nadat mensen een bepaald bedrag aan Bitcoin hebben verdiend door taken te voltooien en minigames te spelen binnen de site of app, wordt dat bedrag aan Bitcoin uitbetaald van de crypto-portemonnee aan de persoon in kwestie.

Geld verdienen en winst maken met een Bitcoin-kraanwebsite, dan zou je iets unieks en origineels moeten bedenken om je kraan te laten opvallen. Nieuwe Bitcoin-kranen zijn elke dag opduiken (zowel als websites als als apps), dus de markt wordt als zeer competitief beschouwd. Alleen de meest originele ideeën kunnen door de massa dringen.

Beste Bitcoin-kraan: bitcoin-kraan.

Je moet niet vergeten dat je aan het eind van de dag geld weggeeft (alleen in de vorm van Bitcoin). Dit maakt het nog moeilijker om break-even te draaien, laat staan ​​om winst te maken. Enkele opties van wat u met uw kraan zou kunnen doen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: meer adverteerders hosten, uw producten of services promoten met advertentierollen die niet kunnen worden overgeslagen, betaalde wedstrijden en prijzenwielen aanbieden, crowdfund, enz..

Unieke en opvallende inhoud helpt u niet alleen geld te verdienen of bekendheid te verspreiden, maar klimt ook in de gelederen van de beste Bitcoin-kraanwebsites op internet.

Beste Bitcoin-kranen

Dus je weet hoe kranen werken, hoe ze geld verdienen en hoe ze in de eerste plaats zijn ontstaan. Je bent geïnteresseerd en staat te popelen om de beste Bitcoin-kraan uit te proberen en wat Bitcoin te verdienen. Om dat te doen, heeft u echter een Bitcoin-kraanlijst nodig. Maar geen lijst – je hebt de lijst ‘Beste Bitcoin-kraan’ nodig, en dat is wat ik ga bieden.

Voordat we echter naar de lijst met Bitcoin-kranen springen, wil ik u graag vertellen over een site met de naam bestchange.com.

BestChange is een valutaprijsconversiesite. Het is een geweldige site om fiat-valutaprijzen om te zetten in cryptovaluta en vice versa. De reden dat ik het echter in deze tutorial naar voren breng, is dat je satoshis kunt omrekenen naar elke andere populaire valuta die je maar wilt. Dit is een geweldig hulpmiddel om snel te controleren hoeveel u zou verdienen met een specifieke kraan.

Nu, naar de Bitcoin kraan lijst.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens is een geweldig voorbeeld van een Bitcoin-kraan die zowel effectief als uniek is.

Beste Bitcoin-kraan: startpagina van Bitcoin Aliens.

BTC Aliens bieden u aan spelletjes spelen in ruil voor Bitcoin. De manier waarop dit werkt, is dat jij installeer een app registreer je op je Android- of iOS-apparaat en begin gewoon met spelen. Terwijl je dat doet, genereert de kraan specifieke hoeveelheden Bitcoin op de achtergrond (afhankelijk van het spel genereren verschillende acties die u uitvoert verschillende hoeveelheden BTC).

Deze Bitcoin-kraan staat ook bekend om zijn geweldige uitbetalingspercentages. Een enkele betaling van deze site is naar verluidt ongeveer 4000 satoshis, wat zich ruwweg vertaalt in $ 0,25.

Als u op zoek bent naar de beste Bitcoin-kraan die er is, moet u Bitcoin Aliens een kans geven.

Bitcoin Zebra

Bitcoin Zebra werd geboren uit frustratie en een behoefte aan kwaliteit – de ontwikkelaar achter deze kraan zei dat hij teleurgesteld was door het gebrek aan betrouwbare en goed werkende kraan sites, dus besloot hij er zelf een te maken.

Beste Bitcoin-kraanhandleiding

Wat Bitcoin Zebra uniek maakt, is dat het constant updates en nieuwe inhoud krijgt, dat er verschillende competities worden gehouden met geweldige prijzenpotten en dat de app up-to-date wordt gehouden met updates en changelogs..

De ontwikkelaar van Bitcoin Zebra is vastbesloten om de kraan aan de gang te houden zolang mensen er plezier aan beleven en actief zijn met “het voeden van de zebra”. De manier waarop de kraan werkt, is dat je ook op bepaalde periodes moet inloggen, nou… een geanimeerde zebra voeren. Door dit te doen, jij verdien wat satoshis elke keer.

Als de maker van de app eerlijk zal zijn & blijf bij zijn woorden en lever, Bitcoin Zebra heeft het potentieel om een ​​van de beste Bitcoin-kranen op de markt te worden, zo niet de beste Bitcoin-kraan die er is.

Maan Bitcoin

Een gevestigde Bitcoin-kraan, Maan Bitcoin heeft een toegewijde gebruikersgroep en wordt door velen beschouwd als een van de betere kranen die er zijn.

Beste Bitcoin-kraanhandleiding

Moon Bitcoin streeft ernaar nieuwe gebruikers aan te trekken door hen een reeks verschillende cryptocurrencies aan te bieden, terwijl ze ook dagelijkse inlogbeloningen hebben. Deze kraan geeft zijn betalingen om de paar minuten uit, dus je kunt gewoon een open tabblad in je browser laten en een film kijken of een game spelen, en gewoon om de paar minuten terugkomen naar Moon Bitcoin om je satoshis te claimen.

De site biedt u ook consistentiebeloningen – als je ten minste één keer per dag satoshis claimt, begin je na een bepaalde tijd steeds meer winst te behalen. Zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding, na 30 dagen van consistente claims, je potentiële winst zou kunnen stijgen met 4,7% – dit is een grote marge als je eraan denkt.

Net als de meeste andere Bitcoin-kraansites, biedt Moon Bitcoin zijn gebruikers aangesloten bonussen aan. Als u nieuwe gebruikers naar de site haalt, kan dat mogelijk verdien tot 10% meer met uw claims!

Moon Bitcoin is een geweldige aanvulling op elke lijst met ‘beste Bitcoin-kranen’, dus aarzel niet om het eens te proberen!

FamilieBTC

Hoe grappig het ook mag klinken, deze kraan wordt beschouwd als de meest “gezinsvriendelijke” die er is. Het is een van de minder bekende Bitcoin-kranen, maar het gebruikersbestand groeit voortdurend en het begint enige erkenning te krijgen in de gemeenschap van cryptocurrency-kranen.

FamilyBTC is uniek in dat het de gebruikers verschillende plannen biedt die ze kunnen kiezen om hun winstsnelheden te verhogen. De site ook heeft een verwijzingsbonus van 100%, wat behoorlijk belangrijk is als je rekening houdt met het gebruikersbestand van de kraan.

Al met al belooft dit een geweldige optie te worden als het gaat om de beste Bitcoin-kranen, ook al is het niet zo bekend als de andere vermeldingen op deze lijst.

De beste kraan kiezen

Dus nu ken je enkele van de beste Bitcoin-kranen die er zijn, en heb je wat informatie over hun ontstaan ​​en bruikbaarheid tot je beschikking. Maar hoe kies je de juiste kraan??

Allereerst jij zou jezelf niet tot één moeten beperken, enkele kraan. Dit zou uw potentiële verdiensnelheid ernstig vertragen en het zou erg lang duren om enige inkomsten op te merken.

Kies een paar verschillende kranen. De belangrijkste criteria die u moet volgen, zijn de hoeveelheden satoshis die de kranen bieden, uitbetalingsfrequenties en reputaties. Als een site je vertelt dat hij je een halve Bitcoin per dag betaalt, is dat zo waarschijnlijk een oplichterij – onderzoek altijd de kranen die u wilt gebruiken en lees enkele gebruikersrecensies op internet. Als u zeker weet dat de Bitcoin-kraan legitiem is, onthoud dan de parameters en zoek naar de volgende.

Zodra u vier of vijf gerenommeerde kraan-sites en -apps tot uw beschikking heeft, moet u de rotatie van elk ervan berekenen. Het is misschien even wennen, maar je zou er binnenkort niet eens aan moeten kunnen denken en je satoshis bijna automatisch verzamelen.

Gevolgtrekking

Er zijn zo veel sites beweren de “beste Bitcoin-kraan” te zijn, waardoor je uiteindelijk op een kruispunt terecht kunt komen – verward en niet weten welke legitiem zijn en welke oplichterij. Het kost tijd en kritisch denkvermogen om kies de legitieme degenen.

Vandaag heb je geleerd wat een Bitcoin-kraan is, hoe ze werken en waarom ze zelfs bestaan, en je hebt gelezen over enkele van de beste Bitcoin-kranen die er zijn. Onthoud dat de lijst in deze handleiding nauwelijks krassen op het oppervlak maakt – misschien wordt de kraan die perfect bij uw wensen en behoeften past hier niet eens genoemd.

Hoe dan ook, wees altijd voorzichtig en bekijk elke site die beweert de “beste Bitcoin-kraan” te zijn met een korreltje zout. Gebruik altijd uw analytisch denkvermogen en lees beoordelingen – het zal u misschien verbazen hoe slim mensen kunnen zijn als ze u willen bedriegen.

Onthouden – Beperk jezelf niet tot een enkele kraan. Maximaliseer uw potentiële inkomsten door ten minste een paar verschillende kranen te kiezen en te leren hoe ze werken. Vergeet niet om een ​​goede balans te vinden tussen websites en apps – dit zal u helpen om op de lange termijn niet uitgeput en verveeld te raken.

Kies ook een betrouwbare cryptocurrency-portemonnee om uw Bitcoins op te slaan. De meest aanbevolen opties zijn Ledger Nano S en Trezor.

Ik hoop dat deze gids nuttig voor je was, en als je besluit om Bitcoin-kranen zelf uit te proberen, wens ik je veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me