Dus je wilt erbij betrokken raken cryptocurrency, maar je weet niet wat een cryptocurrency-portemonnee is en / of wat de beste cryptocurrency-portemonnee is? Welnu, in dit artikel zal ik u door het voor-en nadelen van verschillende portefeuillediensten – van apps, hardwareportefeuilles tot websitediensten.

Portemonnees met cryptovaluta zijn plaatsen waar al uw cryptosleutels (die we later zullen bespreken) worden opgeslagen. Ze lijken een beetje op een automaat in een openbare ruimte – iedereen kan geld in de automaat stoppen, maar alleen degenen met de sleutels van de automaat kunnen het geld eruit halen.

Er zijn heel veel verschillende soorten crypto-portefeuillediensten. Er zijn app-gebaseerde cryptocurrency-portefeuilleservices, offline diensten, en webgebaseerde diensten kiezen uit. Tegen de tijd dat u deze handleiding hebt gelezen, kunt u de juiste portefeuilleservice kiezen voor uw eigen individuele behoeften en begin met het verhandelen van crypto veilig en zorgeloos!

Laten we eerst eens kijken wat een cryptocurrency-portemonnee eigenlijk is.

Beste cryptocurrency-portemonnee: wat is een cryptocurrency-portemonnee?

Een cryptocurrency-portemonnee is een softwareprogramma, online platform of een hardwareapparaat dat de sleutels bevat die u gebruikt om verschillende te verzenden en ontvangen blockchain cryptocurrency-tokens. Het slaat letterlijk uw ‘privé’-sleutels en uw’ openbare ‘sleutels op – de veilige manier waarop portefeuilles communiceren met blockchain-cryptocurrency-grootboeken.


Het laat je ook toe kijk naar uw cryptocurrency-saldi. De interface, de manier waarop de software eruitziet, helpt gebruikers hun cryptocurrency-bezit te begrijpen (hoeveel ze hebben in verschillende cryptocurrencies zoals Ethereum, Bitcoin of Rimpeling​.

De manier waarop blockchain werkt, is dat ‘grootboeken’ worden bijgewerkt op alle ‘knooppunten’ op het blockchain-netwerk. Dit betekent dat alle individuele ‘grootboeken’ tegelijkertijd worden bijgewerkt – een portemonnee bevat geen cryptogeld, maar een overzicht van transacties.

Beste portemonnee voor cryptocurrency: een portemonnee met volledige cryptomunten.

Opmerking: een ‘grootboek’ is een ander woord voor een ‘database’. Het woord ‘grootboek’ komt veel vaker voor dan ‘database’ in de cryptowereld, dus je zult het vaak horen!

Ook: een ‘knooppunt’ is wat wij crypto-geeks de individuele computers noemen die de blockchain draaien en onderhouden.

In tegenstelling tot de portemonnee in uw zak, slaat uw cryptocurrency-portemonnee geld niet op dezelfde manier op als een PayPal-rekening geld opslaat. Dit is het cruciale verschil tussen cryptocurrency-portefeuilles en andere online geldrekeningen.

Het belang van het beschermen van uw crypto

Investeren in crypto is niet eenvoudig. Jij moet verkrijg een crypto-portemonnee en stort geld op een exchange om verschillende crypto’s te kopen – en dan hebben we het nog niet eens over overschrijvingen tussen banken. Er zijn zoveel verschillende bewegende delen, en als ze werken zoals ze zouden moeten zijn, kan investeren in cryptovaluta eenvoudig zijn. Maar als een onderdeel stopt met werken, stopt het allemaal met werken.

In de wereld van cryptocurrencies wordt uw mobiele telefoon, uw harde schijf of verwijderbare opslag de bankkluis. Dat is wat decentralisatie heeft gedaan. Door het uitsnijden van de middelste man (banken en overheden), heeft crypto mensen onafhankelijker gemaakt, maar dit loopt allemaal een risico.

Beste cryptocurrency-portemonnee: een man die een computersysteem hackt.

Door u onafhankelijker te maken, legt het ook alle verantwoordelijkheid bij u om ervoor te zorgen dat uw cryptocurrency veilig is.

Laten we een voorbeeld bekijken – Maak kennis met Cody

Om u te laten zien hoe onveilig crypto-wallets kunnen zijn, wil ik u graag voorstellen Cody Brown. Cody is een blockchain- en cryptoschrijver, investeerder en allround ‘commentator’. Maar zelfs hij slaagde erin te verliezen $ 8000 dollar in 15 minuten.

Zijn verhaal moet iedereen duidelijk maken waarom beveiliging van crypto-portefeuilles belangrijk is.

Cody ontving om 23:31 een sms. Zijn gsm-provider stuurde hem een ​​bericht dat hij aan het bellen was met de klantenservice en dat er een nieuwe betaalmethode was toegevoegd. Dit verraste Cody, omdat hij niet aan de telefoon was met het mobiele bedrijf.

Hij maakte zich zorgen, dus probeerde hij zijn gsm-bedrijf te bellen, maar er kwam geen antwoord. In realtime keek hij hoe zijn telefoon was cyberaanval. Hij zag dat zijn Gmail-account werd geopend en dat zijn crypto-portemonnee werd gehackt.

Beste cryptocurrency-portemonnee: een cyberaanval.

Hij zag Ethereum, Litecoin, en Bitcoin verzonden vanuit zijn portemonnee naar het portefeuilleadres van de hacker. Dat is absoluut niet wat je wilt bij het kiezen van uw beste cryptocurrency-portemonnee.

Zo snel kan het gebeuren! Het vindt plaats dagelijks, dus je moet weten hoe je jezelf kunt beschermen en je crypto veilig kunt houden.

Het hebben van een echt veilige plek om uw cryptocurrency op te slaan is belangrijk. Uw crypto-portemonnee is uw vriend als het gaat om het veiliger maken van uw cryptocurrency-investeringen. De volgende sectie zal bespreken de voor- en nadelen van de verschillende beschikbare wallets.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Verschillende soorten cryptocurrency-portefeuilles

Wilt u cryptocurrency opslaan op een smartphone, een computer of offline? Er zijn veel verschillende manieren waarop u kunt bezit een cryptocurrency-portemonnee. In dit gedeelte worden de verschillende beschikbare portefeuilletechnologieën beschreven, en de voor- en nadelen betrokken bij het gebruik ervan.

Hardware portefeuilles

Hardware portemonnees zijn een van de veiligste manieren om investeringen in cryptocurrency op te slaan. Ze zijn wat bekend staat als “koude opslag​Dit betekent dat het offline is en veiliger is dan “hot storage” -portefeuilles (zoals softwareportefeuilles of webportefeuilles). Daarom is dit naar mijn mening het beste type cryptocurrency-portemonnee om uit te kiezen.

De hardware-portemonnee verschilt van de papieren portemonnee doordat deze voorziet hoog ingebouwde beveiliging. De hardware wallet, die eruitziet als een USB-stick, heeft geavanceerde beveiliging. Dit betekent dat het apparaat niet toegankelijk is voor mensen zonder het juiste wachtwoord. Het helpt om de beveiliging aanzienlijk te verbeteren.

Onthoud echter dat hardwareportefeuilles ook nadelen hebben. Als ze beschadigd raken, kunt u ze mogelijk niet herstellen. Bovendien, aangezien hardwareportefeuilles fysieke apparaten zijn, kunt u ze kwijtraken. Dergelijke aanbevolen koude portefeuilles zoals Ledger Nano S bieden u de woord zaad dat kan worden gebruikt herstel het.

Tafel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S en de Trezor One

Prijs is een ander nadeel. De kosten van papieren, web- of app-gebaseerde portefeuilles zijn een stuk lager dan voor hardwareportefeuilles. Dit komt omdat u een digitale veiligheid koopt. Het is een USB-stick met uitstekend geheugen en beveiliging. Ze beginnen bij $ 70- $ 99 +, en sommige kosten meer dan $ 2.000 dollar!

Als u van plan bent om met enige regelmaat cryptocurrency te verhandelen en offline (‘cold storage)’ crypto wallet-bescherming wilt, hardware wallets zijn een goede keuze. Onthoud dat dit hetzelfde is als het bezitten van een kluis. U moet de toegangscode onthouden, want niemand anders kan u helpen toegang te krijgen als u de code vergeet.

Ledger Nano S

Ledger Nano S is een van de meeste populair en betrouwbare hardware wallets. Het ondersteunt meer dan 1.500 cryptocurrencies en blijft de lijst uitbreiden. De belangrijkste reden waarom Ledger zo wordt aanbevolen, is beveiliging.

Beste cryptocurrency-portemonnee: Ledger-portefeuilles.

Net als andere cold wallets, bewaart Ledger Nano S uw privésleutels binnen het daadwerkelijke apparaat – offline, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over cyberaanvallen. Je moet ook een pincode en ontvang een Herstelzin van 24 woorden dat is nodig voor het geval u een pincode vergeet of uw apparaat kwijtraakt.

Ledger Nano S heeft een verbeterde versie dat heet Ledger Nano X. Het ziet er bijna hetzelfde uit, maar heeft een groter scherm en een paar extra functies die de bruikbaarheid verbeteren. Ledger-apparaten zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen fysieke schade.

Ledger Nano S kosten enkel en alleen $ 59, terwijl Ledger Nano X is duurder – $ 119. Hoewel ze een prijs hebben, moet beveiliging boven alles gaan.

Trezor portemonnee

Een van de meest aanbevolen hardwareportefeuilles is de Trezor portemonnee. Ik zou het mijn beste cryptocurrency-portemonnee kunnen noemen. Het is een ‘kogelvrije’ Bitcoin-portemonnee en is hyperveilig – het ondersteunt Windows, Linux, Max en heeft een van de beste Android-portemonnee-apps die beschikbaar zijn voor crypto-investeringen in koude opslag.

Beste cryptocurrency-portemonnee: Trezor-portefeuilles.

De Trezor hardware wallet heeft volledige tweefactorauthenticatie, een app voor wachtwoordbeheer, en is compatibel met ERC-20-tokens. Het biedt ook ondersteuning voor cryptocurrency voor een reeks verschillende cryptomunten, waaronder Dash, Bitcoin en Ether.

Het is gemakkelijk te gebruiken, u sluit de USB-adapter aan. U maakt verbinding via de computer en kunt resetten met behulp van de meegeleverde beheersoftware. Totale controle, totale veiligheid en totale gemoedsrust. Het is ook klein en past in de palm van je hand.

Trezor Model T prijs is kost $ 169,99. Ook al is het relatief duur, zo’n prijs is het absoluut waard.

KeepKey

KeepKey is een ander aanbevolen hardware wallet. Het heeft een enorm scherm dat wordt beschermd door een behuizing van polycarbonaat en stelt u in staat om het volledige cryptocurrency-adres te zien zonder heen en weer te hoeven scrollen.

Beste cryptocurrency-portemonnee

Omdat KeepKey een hardware-portemonnee is, is het echt veilig. Het geeft je een pincode en herstel zaden. Bovendien heeft het deze unieke functie die van tijd tot tijd van pincode wisselt, waardoor u wordt beschermd tegen malware die uw code kopieert.

De prijs van KeepKey is slechts $ 49, waardoor het een van de meest betaalbare hardware cryptocurrency wallets op de markt is.

Softwareportefeuilles

Software crypto-portefeuilles zijn “hot wallets”. Dit betekent dat ze zouden kunnen zijn op afstand gehackt vanwege internettoegang. Maar als u in lage volumes handelt, kunnen crypto-wallets voor desktopsoftware de beste cryptocurrency-portemonnee voor u zijn!

Coinbase

Als het aankomt op Coinbase, de meeste cryptofans kennen het als een uitwisseling. Hoewel dat waar is, heeft het ook zijn eigen software portemonnee en kan worden beschouwd als een online of webportemonnee (we bespreken dit later in dit artikel).

Coinbase Wallet Review: de functies van de Coinbase-app.

Hoewel softwareportefeuilles niet zo veilig zijn als hardwareportefeuilles, is het goede nieuws dat u dat wel kunt downloaden en gebruik het volledig gratis. Als het gaat om het kopen of verkopen van cryptocurrency, moet u natuurlijk de Coinbase-uitwisseling doorlopen die kosten in rekening brengt vergoedingen voor transacties (gemiddeld 3,75% per transactie) net als elke andere crypto-uitwisseling (alleen de kosten variëren).

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Coinbase Wallet en Electrum

Coinbase Wallet-versies zijn beschikbaar voor Apple iOS en Google Android gebruikers. Als u meerdere transacties per dag uitvoert, kunt u een deel van uw activa in hardwareportefeuilles of de Coinbase-softwareportefeuille houden en het andere deel in de Coinbase-uitwisseling die u dient als een online portemonnee en gemakkelijker kunt handelen.

Minder aanbevolen softwareportefeuilles

Electrum

Electrum is beschikbaar om te downloaden voor Windows-, Mac OS- en Linux-besturingssystemen. Het is een populaire portemonnee voor desktopsoftware, maar het is ook het meest technische. Als u nieuw bent met Bitcoin en crypto, is deze software misschien niet de juiste keuze voor u.

Beste cryptocurrency-portemonnee: de Electrum-cryptocurrency-portemonnee.

Het grootste voordeel van softwareportefeuilles – zoals Electrum – is de instelling van de tariefaanpassing. Wanneer het Bitcoin-netwerk druk wordt, gaan de kosten omhoog terwijl mensen wachten op transactiebevestigingen. Met Electrum kunnen gebruikers de transactiekosten wijzigen om de transactie te versnellen.

Exodus

Exodus is een prachtig ontworpen portemonnee die uitwisselingen met meerdere munten ondersteunt, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, en Dash. Het stelt u in staat uw sleutels te beheren, presenteert uw investering in gemakkelijk te begrijpen grafieken en is volledig aanpasbaar – wat betekent dat u het perfect voor u kunt maken.

Beste cryptocurrency-portemonnee: de Exodus cryptocurrency-portemonnee.

Software desktop wallets zijn niet voor iedereen geschikt. Als u grote sommen cryptocurrency in bezit heeft, zou het beter zijn om gebruik een veiliger type portemonnee, zoals een papieren portemonnee of een hardware-portemonnee, zoals Ledger Nano S en Trezor. De software-desktopportemonnee is beter dan de webportemonnee, maar het is niet het beste beschikbare type crypto-portemonnee.

Portefeuilles voor mobiele telefoons

App-gebaseerde portemonnees zijn ongelooflijk populair. Welke is de beste Android-crypto-portemonnee of Apple-portemonnee-app die beschikbaar is? Dat zoeken we uit.

Binance (Trust Wallet)

Binance is een van de beste opties als het gaat om TOP gsm-portefeuilles. Hoewel Binance beter bekend staat als een cryptocurrency-uitwisseling, heeft het ook zijn officiële mobiele app die wordt genoemd Vertrouw op Wallet.

Vertrouw op Wallet ondersteunt meer dan 40 blockchains, wat betekent dat het duizenden cryptocurrencies en tokens ondersteunt. Als u geen portemonnee kunt vinden die een specifiek token ondersteunt, moet u natuurlijk eens kijken naar Trust Wallet.

Bovendien is deze cryptocurrency-portemonnee gedecentraliseerd en verzamelt geen van uw persoonlijke gegevens. Het heeft meerdere verwerkers van kaartbetalingen geïntegreerd in de portemonnee, zodat u cryptocurrencies kunt kopen zonder dat u de mobiele app hoeft te verlaten.

Minder aanbevolen portefeuilles voor mobiele telefoons

Mycelium

Mycelium is een mobiele bitcoin-portemonnee-app dat is heel gemakkelijk te gebruiken en handig. Het heeft een sterke geschiedenis met Bitcoin en de cryptocurrency-industrie als geheel. Mycelium is gelanceerd in 2008 en is geweest een vroege speler op het gebied van cryptoportefeuilles – helpen bij het maken van een van de beste cryptocurrency-portefeuilles die beschikbaar zijn.

Beste cryptocurrency-portemonnee: de Mycelium Bitcoin-portemonnee.

Mycelium biedt zijn portefeuilleservice via een app voor smartphone gebruikers. Het heeft een zeer gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface (app-indeling). Het is makkelijk te gebruiken de tabbladen die zijn bedoeld om tussen verschillende taken te springen – van het verzenden of ontvangen van Bitcoin tot het zorgen voor uw beveiliging en instellingen.

Mycelium biedt Hiërarchische deterministische portemonnee-beveiliging. HD is een slimmere manier om het Bitcoin-adres en de privésleutels te beschermen door een alles-in-één Bitcoin-portemonnee-beveiligingssysteem te bieden. Een ander groot voordeel is dat Mycelium vaak wordt aangezien voor open source.

Maar in feite gebruikt het de Microsoft Reference Source-licentie, die een beperkte dekking biedt voor de onderliggende code van de technologie, waardoor de technologie veilig blijft.

Het grootste nadeel van Mycelium is slechte klantenservice en transactiekosten. Er is zeer beperkte klantenondersteuning en de transactiekosten zijn volatiel – ze kunnen springen met een aantal die bovengemiddelde vergoedingen voor Bitcoin-transactiekosten betalen..

Cryptonator

Cryptonator is een heel gemakkelijk te gebruiken cryptocurrency portemonnee-app. Het maakt directe en directe cryptocurrency-betalingen en uitwisselingen tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk – van Dash, Monero tot Bitcoin. Cryptonator’s populariteit is vanwege de functie voor meerdere valuta’s. Met de app kun je Bitcoin en andere populaire munten opslaan, verzenden en ontvangen vanuit het comfort van je mobiele telefoon.

Cryptonator is erg groot in beveiliging – wat betekent dat u de app kunt vertrouwen. Het gebruikt beveiligingstechnologie van bankkwaliteit wat betekent dat het professionele beveiligingssystemen gebruikt. Het gebruikt ook Versleutelde SLL webverbindingstechnologie met behulp van HTTPS Door Google goedgekeurde webverbindingsprotocollen, samen met Authenticatie in twee stappen en Trusted IP-technologie om te helpen voorzien de beste app-gebaseerde beveiliging.

Beste cryptocurrency-portemonnee: de Cryptonator cryptocurrency-portemonnee.

Een van de grootste voordelen van Cryptonator is de lage transactie- / verzendingskosten voor Bitcoin (rond 0.00010000BTC). Dit is lager dan bij andere aanbieders van cryptoportefeuilles. Dit helpt om Cryptonator een van de beste cryptocurrency wallets-services te maken.

Cryptonator heeft een slechte reputatie op het gebied van klantenservice. Dit is een groot nadeel. Mensen wachten vaak lang op het overmaken van geld en dit kan problemen veroorzaken wanneer mensen contact opnemen met de klantenservice – het wachten en de onzekerheid helpen niet.

Copay

Copay is ontwikkeld door Bitpay, die het heeft gemaakt ongelooflijk populair. Het is een portemonnee die puur ‘gemak’ heeft, wat betekent dat hij heel gemakkelijk te gebruiken is! De lay-out – de manier waarop de app werkt en hoe de gebruiker hem gebruikt – is erg makkelijk.

Het grootste voordeel van de Bitpay Copay-app is dat deze het heeft zeer goede beveiliging – en sterke privacy-instellingen -, wat betekent dat u de app kunt vertrouwen. Het maakt gebruik van de modernste HD-multi-signature-technologie van Bitpay. Het is ook ontworpen om te delen. Dit is wat het de beste crypto-portemonnee maakt die er is – je kunt het gemakkelijk delen met vrienden en familie, net als een gezamenlijke betaalrekening!

De HD-technologie die Bitpay gebruikt, betekent u kunt uw portemonnee herstellen als er iets misgaat. Dit is de beste keuze voor Apple-gebruikers boven andere soorten portefeuilles. Het is ook de beste Android-crypto-portemonnee die beschikbaar is.

Beste cryptocurrency-portemonnee: de Copay cryptocurrency-portemonnee.

Het enige nadeel is de klantenservice (we zien hier een patroon, nietwaar?). Dit is een probleem met alle app- / webgebaseerde providers – veel zijn kleine bedrijven en met honderdduizenden gebruikers, dus klantenservice is een probleem.

Over het algemeen hebben we dat gevonden telefoongebaseerde crypto-portefeuilles kunnen erg handig zijn. Er zijn problemen met de beveiliging, maar portefeuilles die gebruikmaken van HD- en 2FA-technologieën zijn dat wel echt veilig. Ze gebruiken degelijke beveiligingssystemen en bieden redelijke ondersteuning. Het grootste probleem is de klantenservice – alle bovenstaande voorbeelden hebben een vrij middelmatige klantenservice.

Mobiele portemonnees zijn zeker erg handig voor onderweg, maar zijn ze het beste type cryptocurrency-portemonnee? Laten we eerst de anderen bekijken voordat we beslissen.

Jaxx Liberty

Jaxx is rijk aan allerlei functies, de vernieuwde versie van de vorige Jaxx is niet alleen geschikt voor mobiele telefoons, maar ook desktop met webextensies.

In tegenstelling tot eerder genoemde portemonnee-nadelen, De klantenondersteuning van Jaxx Liberty is een van de voordelen. Goed opgeleide professionals zijn er om de gebruikerservaring nog soepeler te maken.

Met de portemonnee kun je aanpassen en aanpassen om alleen de tokens en munten te tonen die je wilt, niet allemaal tegelijk. De interface is zo ontworpen dat u getallen kunt begrijpen via diagrammen, dashboards en grafieken.

Beste cryptocurrency-portemonnee: Jaxx.

Om al je crypto-eigendommen veilig te houden, geeft Jaxx Liberty je volledige controle over je sleutels en kun je importeren of exporteren van of naar je andere wallets. Dat betekent dat alles hangt af van jou, en de portemonnee neemt zichzelf niet op in het proces en is niet verantwoordelijk voor uw acties.

Net als elke andere portemonnee, ook Jaxx Liberty brengt kosten in rekening voor uw transacties. Hoewel het de moeite waard is om te vermelden dat deze vergoedingen niet door de portemonnee zelf worden geïnd, worden ze naar de mijnwerkers in het netwerk gestuurd.

Kortom, ondanks het feit dat er geen 2-FA-functies zijn, is Jaxx Liberty zeker uw aandacht waard. Een gebruiksvriendelijke interface en goed opgeleide klantenondersteuning zullen al uw vragen onmiddellijk beantwoorden.

Webportefeuilles

Webportefeuilles zijn niet helemaal veilig – u krijgt nooit toegang tot uw eigen privésleutels. In het beste geval zijn ze een tijdelijke plaats om crypto van de ene plaats naar de andere te verplaatsen. Het is echter cruciaal om te vermelden dat het allemaal neerkomt op de vraag: hoeveel vertrouwt u een provider?

Coinbase

Een van de meest betrouwbare providers is Coinbase. Zoals eerder vermeld, heeft het zowel software als online portefeuilles. Coinbase is een populaire online crypto-uitwisseling waarmee u cryptocurrency kunt kopen en verkopen met fiatgeld (USD, EUR, enz.). Wanneer u uw crypto op Coinbase koopt, wordt deze opgeslagen in een Coinbase-webportemonnee.

Het slechte van webportefeuilles is dat ze zijn veel riskanter dan softwareportefeuilles – als de server van Coinbase wordt gehackt, kunt u al uw cryptocurrency verliezen. Echter, voor zover bekend, Coinbase is nog nooit eerder gehackt.

Beste cryptocurrency-portemonnee

In de laatste paar jaren, Mt. Gox en Coincheck, twee grote cryptoplatforms, werden gehackt. Tijdens deze hacks gingen honderden miljoenen dollars aan cryptocurrency verloren. Mensen verloren hun crypto en Mt. Het bedrijf Gox ging failliet.

Daarom, als u ervoor kiest om uw cryptocurrencies in online portefeuilles op te slaan, moet u op zijn minst een provider kiezen die u vertrouwt. Coinbase is een van de meest betrouwbare opties.

Voor de duidelijkheid: ik zou nooit raad aan om uw cryptocurrency op een exchange te laten staan!

Papieren portemonnees

Papieren portemonnees zijn een van de veiligste manieren om uw cryptocurrency te beveiligen – ze zijn een offline manier om een ​​cryptocurrency vast te houden. Simpel gezegd, het is letterlijk afdrukken QR-codes die uw openbare en privésleutels vertegenwoordigen. Dit offline vangnet betekent dat u absolute controle heeft over uw cryptocurrency-investeringen. Dit is een van de beste beschikbare formaten voor cryptocurrency wallets!

Echter, papieren portemonnees zijn niet voor iedereen geschikt. Als u dagelijks of wekelijks handelt, wordt het erg moeilijk om papieren sleutels te beheren – u zult veel QR-codes gebruiken.

De papieren portemonnee is het meest geschikt voor de langetermijnbelegger in cryptocurrency. Als u van plan bent om op de lange termijn groot te kopen, kan het gebruik van papieren portemonnees u de ultieme gemoedsrust bieden, aangezien dit een van de veiligste manieren is om uw cryptocurrency op te slaan.!

Beste cryptocurrency-portemonnee: Bitcoin-papieren portemonnee.

Diensten zoals BitcoinPaperWallet.com stelt gebruikers in staat om Bitcoin-papieren portefeuilles af te drukken voor de beste offline Bitcoin-opslagoplossing. U kunt een fraudebestendige offline papieren portemonnee kopen met volledige beschikbaarheid van QR-codes. Diensten zoals BitcoinPaperWallet.com kunnen Bitcoin-investeringszekerheid op de lange termijn bieden.

Houd er rekening mee dat papieren portefeuilles dat wel moeten zijn veilig opgeborgen. Elke water-, milieu- of brandschade kan resulteren in het volledige verlies van uw cryptovaluta. Je zou alles kunnen verliezen – maar dit geldt voor alle portefeuilles, als ze worden gehackt of verloren gaan.

Het gaat over verantwoordelijk zijn – voor uw codes zorgen. We raden u aan om indien mogelijk een kopie van uw papieren portemonnee bij een vertrouwd familielid te bewaren. Op deze manier heeft u een back-up van uw privésleutel als uw origineel verloren of beschadigd raakt.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Gevolgtrekking & Aanbevelingen

Deze gids heeft geprobeerd alle verschillende wallets samen te brengen die beschikbaar zijn voor beleggers in cryptocurrency. Elke crypto-investeerder, handelaar en de gebruiker heeft een portemonnee nodig, dus het is aan jou om je beste cryptocurrency-portemonnee te kiezen.

Wat we ontdekten was dat ‘hot wallets’ zijn niet 100% veilig – ze zijn alleen goed voor kleine transacties. Voorbeelden van “hot wallets” zijn onder meer Desktop Software Wallets en App / Web-based Wallets. "Koude portemonnees", aan de andere kant zijn ze veel beter om cryptocurrency op lange termijn vast te houden. Voorbeelden van cold wallets zijn papieren en hardware wallets.

Tabel: de beveiligingsfuncties van de Ledger Nano S en de Coinbase Wallet

Hier is de lijst met de beste cryptocurrency-wallets die we in dit artikel hebben opgenomen:

ik geloof hardwareportefeuilles zijn het beste type crypto-portemonnee, met papieren portemonnees niet ver achter!

Denk goed na over de beveiliging van je portemonnee voordat je slachtoffer wordt en laat je portemonnee hacken zoals Cody Brown deed! U wilt toch niet dat uw zuurverdiende cryptocurrency wordt gestolen? Neem verantwoordelijkheid, maak gebruik van goede portefeuilleservices en bewaar uw crypto’s veilig!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me