Als je op zoek bent naar de beste crypto-uitwisseling, het is je misschien opgevallen dat er online meerdere verschillende opties beschikbaar zijn waaruit je kunt kiezen. Coinbase, Binance, Kraken, Bittrex… Het kan behoorlijk overweldigend worden, vrij snel!

In een situatie als deze heb je alleen een objectieve, to-the-point beoordeling nodig van de top 10 crypto-uitwisselingen (of, in dit geval, de top 7). Welnu, ik geef u er graag een!

Toegegeven, het is niet echt de moeite waard om over de uitwisselingen te praten als je het niet echt weet de evaluatiecriteria Eerste rechts? Om ervoor te zorgen dat we hier allebei op dezelfde pagina zitten, zal ik u eerst een kort overzicht geven van de belangrijkste aspecten van hoe de beste plaats om cryptocurrency te kopen eruit zou moeten zien..

De crypto-uitwisselingsplatforms die we zullen bespreken, zijn:

 • Coinbase (beste overall)
 • Simplex (het beste bij aankoop met creditcard / betaalpas)
 • Binance (zeer lage tarieven)
 • Kraken (grote verscheidenheid aan cryptomunten om uit te kiezen)
 • Bittrex (hoog beveiligingsniveau)
 • Cex.io (zeer eenvoudig in gebruik)
 • Coinmama (goede klantenondersteuning)

Toegevoegde opties:

Beste crypto-uitwisseling: de evaluatiecriteria


Zoals opgemerkt in het inleidende deel van het artikel, is het cruciaal om te praten over de beste crypto-uitwisselingen begrijp eerst de feitelijke criteria waarop deze uitwisselingen worden gesorteerd.

Met andere woorden, voordat u zich aanmeldt bij een soort crypto-uitwisselingsplatform, moet u waarschijnlijk wat meer weten over haar veiligheids maatregelen, geschiedenis van eerdere inbreuken op de beveiliging (als er iets is), vergoedingen en prijzen, muntsoort, enzovoort.

Dat zijn eigenlijk enkele van de belangrijkste aspecten om naar te kijken bij het kiezen van de beste cryptocurrency-uitwisseling. Beveiliging is een no-brainer – als de uitwisseling dat niet heeft enkele fundamentele veiligheidsmaatregelen, het is niet eens de moeite waard om naar te kijken.

Sommige beurzen bieden echter zelfs meer dan de basisbeveiligingsfuncties – een voorbeeld hiervan zou zijn 2FAtweefactorauthenticatie), of het maken van aangepaste pincodes.

Beste crypto-uitwisseling: cryptomunten verspreid over een grafiek.

Natuurlijk wilt u dat de beste crypto-uitwisseling is makkelijk te gebruiken. Betekenis, snelle registratie- en verificatieprocessen worden zeer gewaardeerd, maar het zwaartepunt ligt nog steeds in de gebruikersinterfacegebruikersomgeving. Processen zoals handel, uitwisselen en cryptomunten kopen moet onfeilbaar en zeer gemakkelijk te realiseren zijn. Wallet-toegang en beveiligingsinstellingen zijn ook belangrijk!

Of u nu op zoek bent naar de top 10 crypto-uitwisselingen of de top 3, u wilt natuurlijk altijd de beste optie om hebben ondersteuning voor meerdere munten. Als de uitwisseling slechts 2 of 3 munten ondersteunt, is het in de meeste gevallen niet echt de moeite waard om u op te registreren.

Dus, met dat alles uit de weg, gaan we verder met de lijst met de beste crypto-uitwisselingen van het jaar!

1. Coinbase – Een leider in Crypto Exchange

Staat op nummer 1 van de 7 crypto-uitwisselingen

Coinbase recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Fiat-valuta – geaccepteerd
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Accepteert alleen de meest betrouwbare cryptocurrencies
 • + Heel veilig

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet in alle landen verkrijgbaar
 • Sommige van de minder bekende munten worden niet ondersteund

Bezoek de site

Als je ooit hebt gezocht naar de beste crypto-uitwisselingen, zonder enige twijfel, Coinbase moet nogal vaak op je radar zijn verschenen.

Dit is ook niet zonder een goede reden – Coinbase wordt vaak gezien als de beste plek om cryptocurrency te kopen, ongeacht wat die valuta is. Nou oke, misschien maakt het uit – maar daar komen we zo aan.

Dus wat maakt Coinbase dan zo speciaal? Nou, het vinkt bijna alle essentiële onderdelen van een geweldige crypto-uitwisseling aan.

Coinbase is zeer eenvoudig en ongecompliceerd te gebruiken. Het aanmeldings- en registratieproces is snel, en terwijl het moet Verifieer uw identiteit, dit duurt ook helemaal niet lang. De uitwisseling houdt de zaken heel simpel en, nog belangrijker, minimaal – het zal u niet overladen met een verscheidenheid aan verschillende interfaceschermen en functies.

Een ander ding dat Coinbase tot een van de beste crypto-uitwisselingen maakt, is het feit dat het platform erg veilig. Hoewel er meerdere verschillende pogingen zijn geweest om de beveiliging van de beurs te schenden, Coinbase moet nog een enorme hack ondergaandenk Mt. Gox-niveaus van “enorm”​.

Het enige probleem dat veel gebruikers hebben met het platform, is dat het mist enkele cryptocurrencies. Dit betekent dat u alleen specifieke crypto’s van de site kunt kopen, terwijl andere niet beschikbaar zullen zijn, ook al worden ze vermeld.

En we hebben het niet alleen over enkele onbekende, niche-crypto’s die hier ook niet beschikbaar zijn! Voorbeelden hiervan zijn Monero, Tether en Tron – dit zijn enkele van de bekendere namen in de branche!

Nu, toegegeven, qua kosten, Coinbase is ook niet de beste crypto-uitwisseling die er is. De vergoedingen op het platform zullen variëren van 1,49% tot 3,99%, afhankelijk van het land waar u woont, de hoeveelheid geld die wordt verhandeld, enzovoort. Dit zijn een paar hoge cijfers! Dat gezegd hebbende, Coinbase garandeert optimale beveiliging, en is erg vertrouwd onder de gemeenschap.

Bezoek Coinbase

…of lees onze Coinbase-recensie

2. Binance – Superlage tarieven

Staat op nummer 2 van de 7 crypto-uitwisselingen

Binance recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Een zeer bekend crypto-uitwisselingsplatform
 • + Er zijn meer dan 100 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • + Tweefactorauthenticatie

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Misschien een beetje moeilijk voor beginnende cryptoliefhebbers

Bezoek de site

Binance is een zeer bekende naam voor iedereen die ooit crypto-transacties heeft gedaan of op zoek was naar de beste crypto-uitwisseling. Haar een van de dominante beurzen in de branche, en er zijn een aantal goede redenen waarom dat het geval is.

Voor starters, Binance als een aantal behoorlijk hoge handelsvolumes. Als u een complete beginner bent als het gaat om cryptohandel (of gewoon handelen in het algemeen), weet u misschien niet hoe belangrijk dit punt eigenlijk is.!

Zie je, als een beurs hoge handelsvolumes heeft, betekent dit dat mensen vertrouwen het platform echt, en er zijn veel crypto’s die er constant doorheen lopen.

Maar zelfs meer dan dat, het betekent dat er zullen altijd concurrerende prijzen zijn beschikbaar voor u om te analyseren en misschien zelfs te gebruiken, als u snel genoeg bent.

Zie je, als je op zoek zou gaan naar een aantal top 10 crypto-uitwisselingen (of een aantal van de beste uitwisselingen, wat dat betreft), en er een zou kiezen met niet-bestaande handelsvolumes, zou je het behoorlijk moeilijk hebben om crypto te verkopen of te kopen. munten daar, tegen een aantal goede prijzen.

Binance is ook geweldig omdat het gebruikmaakt van 2FAtweefactorauthenticatie. Dit betekent dat de uitwisseling neemt de kwestie van veiligheid echt serieusook al had het enige tijd geleden enkele problemen met de beveiligingskant van de dingen​.

Eindelijk, het ding dat maakt Binance een van de beste crypto-uitwisselingen die er zijn de kosten dat het afdwingt. U betaalt tot 0,1% aan vergoedingen, het maakt niet uit wat voor soort of hoeveel cryptovaluta u verhandelt. Dat is geweldig!

Bezoek Binance

…of lees onze Binance-recensie

3. Coinmama – vriendelijke klantenondersteuning, maar hoge kosten

Staat op nummer 3 van de 7 crypto-uitwisselingen

Coinmama recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Hoge mate van beveiliging
 • + Handige klantenondersteuning
 • + Gebruiksvriendelijk platform
 • + Beschikbaar in 188 landen en de meeste Amerikaanse staten
 • + Accepteert creditcards / betaalpassen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Het is niet mogelijk om de ondersteuning telefonisch te bellen
 • Beperkt aantal cryptocurrencies

Bezoek de site

Coinmama is een van de namen die de neiging hebben om vrij vaak op te duiken wanneer u op zoek bent naar de beste crypto-uitwisseling. Hoewel de uitwisseling in kwestie goed afgerond lijkt, zijn er over het algemeen een aantal dingen die vrij snel opvallen.

Coinmama heeft naar verluidt een van de beste klantenondersteuning op de markt. Dat is zowel zeldzaam als zeer gewaardeerd! Gebruikers van het platform melden dat het om klantenondersteuning gaat zeer vriendelijk, maar toch nogal professioneel – u krijgt al uw vragen beantwoord, geen probleem!

De uitwisseling is ook gebruikersvriendelijk – de functies zijn allemaal eenvoudig en eenvoudig te vinden (en natuurlijk te gebruiken). Zelfs als je een complete nieuwkomer in de branche bent, zou je niet moeten worstelen om de interfaces van Coinmama te achterhalen.

De grootste (gerechtvaardigde!) Eigenschap waar mensen mensen mee hebben Coinmama zijn de kosten. Het platform brengt gebruikers kosten in rekening tot een vergoeding van 5,5% – dat is gestoord! Toch zijn de meeste andere aspecten van Coinmama redelijk goed – het komt nog steeds in aanmerking voor een plek op de “beste crypto-uitwisselingen” -lijsten.

Bezoek Coinmama

…of lees onze Coinmama-recensie

4. Kraken – Meer dan 150 cryptocurrencies beschikbaar

Staat op nummer 4 van de 7 crypto-uitwisselingen

Kraken recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Lage tarieven
 • + Een groot aantal fiat-valuta’s wordt geaccepteerd

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet de meest behulpzame klantenservice

Bezoek de site

Op zoek naar de beste crypto-uitwisseling, of gewoon de beste plek om cryptocurrency te kopen, zul je vroeg of laat tegenkomen Kraken.

Toegegeven, dit zou een van de betere opties kunnen zijn voor zover het het “beste” deel betreft.

Wat maakt Kraken zo speciaal? Nou, om te beginnen biedt de betreffende uitwisseling gebruikers meer dan 150 verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen, met betrekking tot handelen, kopen en verkopen. Hoewel dit verre van de 5000+ verschillende cryptovaluta is die er vandaag de dag bestaan, laten we eerlijk zijn – de meeste mensen zullen geïnteresseerd zijn in 3-7 cryptocurrencies, tops.

Met een selectie van meer dan 150 cryptomunten en tokens, Kraken biedt echt een goede variëteit aan keuzes! Om daaraan toe te voegen, waarmee je crypto’s kunt kopen fiat valuta’s op de beurs zelf – dit maakt de zaken aanzienlijk gemakkelijker!

Kraken heeft ook een geweldige mobiele app dat zowel intuïtief als eenvoudig te gebruiken is, en gebruikers wijzen erop dat, voor zover het de beste crypto-uitwisselingen betreft, deze zeker kan opscheppen over zijn Klantenservice.

Betaalbaar, Kraken overal mee naartoe nemen van 0% tot 0,26% van uw transactie. Echt enkele van de betere nummers, tenminste als het gaat om crypto-wisselkosten!

Bezoek Kraken

…of lees onze Kraken-recensie

5. Bittrex – Eersteklas beveiliging

Staat op nummer 5 van de 7 crypto-uitwisselingen

Bittrex recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Heel veilig
 • + Kleine, vaste tarieven
 • + Snelle uitwisselingen
 • + Grote verscheidenheid aan crypto- en fiat-valuta’s

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Enkele klachten van gebruikers over ondersteuning
 • Kan enigszins moeilijk zijn voor een nieuwkomer in de branche

Bezoek de site

Als veiligheid is iets waar je om geeft bij het kiezen van de beste crypto-uitwisseling (waar je ongetwijfeld om zou moeten geven), dan Bittrex is zeker een van die uitwisselingen waar u goed op moet letten.

Het belangrijkste dat laat zien hoe veilig Bittrex echt is, is het feit dat de uitwisseling houdt tot 90% van alle crypto-activa in koude opslag apparaten – met andere woorden, de crypto’s worden bewaard offline, zonder de mogelijkheid voor hackers om ze net zo eenvoudig te openen als bij sommige andere uitwisselingsplatforms.

Bittrex heeft ook ongeveer 200 verschillende crypto-activa waar gebruikers uit kunnen kiezen (dat is veel!), en de vergoedingen zijn vastgesteld op 0,25%. Hoewel het platform enkele problemen heeft gehad met “Pump-and-dump” oplichting voorheen lijken de zaken al een tijdje onder controle te zijn.

Alles bij elkaar genomen, zeker een van de beste crypto-uitwisselingen op de markt!

Bezoek Bittrex

…of lees onze Bittrex-recensie

6. Cex.io – Hoge beveiligingsniveaus, gemakkelijk te gebruiken

Staat op nummer 6 van de 7 crypto-uitwisselingen

CEX.io recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Makkelijk te achterhalen
 • + Verschillende handelsparen
 • + Goede hulp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

Bezoek de site

De eenvoud van Cex waarschijnlijk berucht op dit punt – voor zover de beste cryptocurrency-uitwisselingen gaan, Cex.io is zeker een van de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke platforms!

De uitwisseling heeft enkele zeer strikte veiligheidsmaatregelen, te. Deze zijn zichtbaar elke keer dat u inlogt op uw account – naast 2FA, je zult ook ontvang notificaties op uw geregistreerde e-mail over elke inlogpoging – dat is geweldig voor degenen die echt geven om de veiligheid en integriteit van hun cryptomunten.

Hetzelfde als bij sommige andere crypto-uitwisselingen, Cex aanbiedingen geweldige vergoedingen ook voor zijn gebruikers. De vergoedingen zullen variëren van 0% tot 0,25%.

Al met al is Cex.io zeker de moeite waard om op te letten!

Bezoek CEX

…of lees onze CEX-recensie

7. Simplex – Hoogwaardig platform voor creditcardverwerking

Staat op nummer 7 van de 7 crypto-uitwisselingen

Simplex recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan voor cryptocurrency betalen met een creditcard of betaalpas
 • + Zeer snelle betalingsverwerking
 • + Veilig en betrouwbaar
 • + Heel eenvoudig in gebruik

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Ondersteunt sommige cryptocurrencies niet
 • Hogere kosten dan bij sommige cryptocurrency-uitwisselingen

Bezoek de site

Nu, Simplex is een van de meest unieke vermeldingen op deze lijst – dat spreekt voor zich.

De reden hierachter is ook behoorlijk interessant – Simplex is eigenlijk geen cryptocurrency-uitwisseling, beginnen met. In plaats daarvan is het een creditcardverwerkingsservice.

Hoewel het misschien nogal misplaatst klinkt, is dat eigenlijk de belangrijkste sterkte van het platform in kwestie, ook – het stelt gebruikers in staat kopen hun gewenste cryptocurrency met een creditcard of betaalpas, zonder het proces van registratie op een andere beurs te hoeven doorlopen, daar een cryptomunt te kopen en deze vervolgens te gebruiken om een ​​andere elders te kopen.

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, is dit het geval best comfortabel. Dat gezegd hebbende, comfort is verre van het enige dat Simplex biedt – het zou hier niet op staan "beste crypto-uitwisseling" lijst als dat het geval was, zou het nu?

Als u uw gewenste cryptocurrency koopt via Simplex, kunt u er zeker van zijn uw betaling verloopt vlot en veilig. Het proces van het kopen van cryptovaluta via het platform is ook heel eenvoudig en ongecompliceerd, wat geweldig is voor zowel crypto-nieuwkomers als veteranen uit de industrie..

Terwijl sommige gebruikers erop wijzen dat de kosten van Simplex zijn enigszins hoog (tot 5%), dit wordt gerechtvaardigd door de ongeëvenaarde veiligheid en eenvoud (crypto kopen met een creditcard) die het platform biedt.

Bezoek Simplex

…of lees onze Simplex-recensie

Conclusies

Het kiezen van de beste cryptocurrency-uitwisseling is geen gemakkelijke taak. Zelfs met een uitgebreide lijst van de beste crypto-uitwisselingen, kan het moeilijk zijn om degene te kiezen die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Zorg er echter altijd voor dat u zich concentreert op aspecten zoals beveiliging en vergoedingen. Als het platform veilig is en er een aantal verbazingwekkende vergoedingen aan verbonden is, dan kan al het andere zeker over het hoofd worden gezien, althans tot op zekere hoogte.

Nou, DAT, en crypto-muntsoort – het is waarschijnlijk ook iets dat voor veel mensen van belang zal zijn. Hoe het ook zij, probeer nooit een ‘snelkoppeling’ te maken en een platform te gebruiken waar nog nooit iemand van heeft gehoord. Onthoud – uw cryptocurrency staat hier op het spel!

Met dat alles gezegd, hoop ik dat deze lijst met enkele van de beste crypto-uitwisselingen die er zijn, nuttig voor je was. Veel succes met uw transacties, en tot de volgende keer!

Zie Gebruikersrecensies

Andere crypto-uitwisselingen in deze categorie

Hier zijn andere crypto-uitwisseling gerelateerd aan de categorie, maar nog niet zo populair bij BitDegree.org Crypto Exchanges-lezers. Naar mijn persoonlijke mening zijn er tegenwoordig veel meer optimale crypto-uitwisseling in de lijst met de hogere beoordeling dan ik aanbevelen voor dezelfde prijsklasse of minder.

Bitstamp – Een betrouwbare crypto-uitwisseling met een langdurige reputatie

Bitstamp recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Handige klantenondersteuning
 • + Fiat-betalingen worden geaccepteerd
 • + Betrouwbaar

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Niet het beste voor beginners
 • Mogelijk ontbreken er cryptocurrency-opties

Toegegeven, Bitstamp misschien wel het minder genoemde cryptocurrency-uitwisselingsplatform, voor zover het deze lijst betreft. Als dat het geval is, wordt het ook als zo beschouwd een van de meest betrouwbare crypto-uitwisselingen in de branche!

De reputatie van Bitstamp is niet onwettig – de uitwisseling heeft een geschiedenis met enkele beveiligingsinbreuken. De verlossende factor hier is echter dat geen crypto-activa van gebruikers gingen verloren, en het bedrijf heeft echt objectieve inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat deze dingen niet opnieuw gebeuren.

In zeer algemene zin is Bitstamp een van die platforms die echt hun reputatie verdiend – het was niet eenvoudig, hoor! Tegenwoordig wordt Bitstamp, ongeacht naar welk punt u ook kijkt (klantenservice, vergoedingen, beveiliging of anders), vaak beschouwd als vrij hoog.

Als het om vergoedingen gaat, Bitstamp kan u in rekening brengen overal van 0,05% tot 5%. Hoewel dat een vrij breed bereik is, zijn de werkelijke kosten zelf zeker afhankelijk van uw favoriete betaalmethode.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me