Portefeuilles met cryptocurrency zijn een onderwerp dat men kan bespreken tot het einde der tijden. Of je nu wilt debatteren de beste crypto-portefeuilles op de markt, of gewoon bespreken hun types en kenmerken, je kunt er zeker van zijn dat er nogal wat verschillende meningen zullen blijven hangen. Maar vandaag gaan we het bespreken de beste hardware crypto-portefeuilles!

Hardwareportefeuilles zijn een niche en een heel specifiek type crypto-opslag dat u kunt gebruiken om uw munten veilig in te bewaren. Als ik echter niche zeg, bedoel ik niet ‘impopulair’ of ongebruikt – in tegendeel, hardwareportefeuilles zijn een van de meest populaire opslagopties voor cryptocurrency op de markt!

In plaats daarvan bedoel ik dat er niet echt een brede selectie van beschikbaar is om uit te kiezen. Dat gezegd hebbende, maak je geen zorgen – we zullen het hebben over de beste op deze lijst! Het bevat de volgende producten:

De kenmerken van de beste hardware Crypto-portemonnee

Nu dan, voordat we in onze lijst met de beste hardware-crypto-wallets van het jaar komen, zijn er een paar dingen die we eerst moeten bekijken. Een van de belangrijkste van deze dingen zou moeten zijn de functies waarnaar u in zo’n portemonnee moet zoeken.

Ongeacht het type portemonnee dat u van plan bent te gebruiken (of al gebruikt), het heeft waarschijnlijk een aantal geselecteerde functies en voordelen waardoor het zich onderscheidt van de rest. Hardware crypto-wallets zijn in dit opzicht niet anders.


Laten we onze discussie beginnen vanaf het meest opvallende kenmerk waar u naar moet kijken terwijl u de beste offline crypto-portemonnee kiest – veiligheid.

Beveiliging is ‘de naam van het spel’

Of je dat nu bent een ervaren crypto-hodler of een nieuwkomer, één ding zal essentieel zijn voor alle liefhebbers van cryptocurrency – de veiligheid van hun activa.

Het is zonder enige twijfel, het belangrijkste om naar te kijken bij het beslissen in welke portemonnee u uw crypto-activa wilt bewaren, welke beurzen en andere handelsplatforms zijn betrouwbaar en betrouwbaar, en zelfs welke munten de moeite van het bekijken waard zijn, te.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Wanneer ik met mijn collega’s de hardware-cryptoportefeuilles bespreek, geef ik altijd graag een specifiek voorbeeld dat te maken heeft met beveiliging. Sta mij toe het hier ook voor u te illustreren:

Stel je voor dat je er een paar vasthoudt Bitcoin. Op een gegeven moment besluit u dat het tijd is om te upgraden naar de beste hardware Bitcoin-portemonnee die u kunt vinden. Als je op internet zoekt, kom je een geweldig uitziende portemonnee tegen: het heeft een strak ontwerp, een breed scala aan verschillende functies en een geweldige en interactieve gebruikersinterface. Zonder er echt teveel naar te kijken, schaf je de portemonnee aan.

Hardware crypto wallet: de Ledger Nano S aangesloten op een computer.

Helaas mist deze specifieke hardwareportefeuille echter enorm op het gebied van beveiliging. Na enige tijd wordt het geschonden en wordt al uw BTC gestolen.

Dus, wat is het punt van mijn hierboven gegeven voorbeeld? Eenvoudig – hoe verbazingwekkend de functies van een bepaalde portemonnee ook zijn, als deze niet beveiligd is, het is om te beginnen uw aandacht niet waard.

Let altijd op bij het uitkiezen van de beste hardware crypto-portemonnee voor jezelf de beveiligingsmaatregelen die zij hanteert om uw bezittingen veilig en gezond te houden. Tweefactorauthenticatie, PIN-codes, firmware-updates, en een overvloed aan andere functies zijn slechts enkele van de belangrijkste dingen waar u naar moet kijken!

Voortdurende ontwikkelingen & Updates

Als u eenmaal het aspect van beveiliging heeft doorgrond en uw lijst met de beste offline crypto-portefeuilles heeft verkleind, is de volgende stap om te kijken naar de ondersteuning voor ontwikkeling en firmware-updates dat het product ontvangt.

Nou, eerlijk gezegd zou ik moeten zeggen – of het het in de eerste plaats ontvangt of niet.

Zie je, constante updates van de hardware wallet-firmware zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat de portemonnee zijn beveiligingsfuncties behoudt. Hackers, oplichters, en andere kwaadwillende derden slapen niet rond – er worden elke dag nieuwe methoden ontwikkeld om in te breken in crypto-portefeuilles!

Dit is de reden waarom het bedrijf achter een bepaalde hardwarecrypto-portemonnee voorop moet lopen en regelmatig nieuwe beveiligingsupdates moet uitbrengen.

Hardware crypto wallet: Trezor One op een toetsenbord.

Dat gezegd hebbende, beveiliging is slechts een deel van de vergelijking.

Firmware-updates zullen uw portemonnee natuurlijk up-to-date maken op de beveiligingsafdeling, maar er zijn ook andere gebieden waarop ze van invloed zijn. Bijvoorbeeld, nieuwe muntsteun kan worden toegevoegd aan de gebruikersinterface van de portemonnee (of zelfs de portemonnee zelf), verschillende bugs verholpen, en de gebruikersinterface wordt gladgestreken, in het algemeen.

Hoe u het ook bekijkt, één ding is duidelijk: de beste cryptocurrency-hardwareportefeuille moet constante updates hebben, punt uit.

Gebruiksfuncties (fysiek apparaat & Gebruikersinterface)

Bruikbaarheid is een van de meer ondergewaardeerde kenmerken van hardware-opslagapparaten voor cryptocurrency.

Denk er eens over na – waarschijnlijk zal het gebeuren uw portemonnee vrij vaak gebruiken, of het nu gaat om het overboeken van geld, het kopen of verkopen van cryptomunten, of gewoon om uw bezittingen in het algemeen te controleren. Aangezien dit het geval is, wilt u waarschijnlijk dat het apparaat dat is eenvoudig en ongecompliceerd te gebruiken, tenminste zoveel dat mogelijk is!

Dit geldt ook voor de grafische gebruikersinterface van het specifieke apparaat. Het is de software of applicatie die u gaat gebruiken om toegang te krijgen tot uw geld en deze te beheren. Het is belangrijk dat deze up-to-date is en gewoon prettig in het gebruik!

Hardware crypto wallet: de Ledger Nano S en enkele cryptomunten.

Zoals je kunt zien in onze lijst met de beste hardware-crypto-wallets hieronder, hebben de meeste high-tier hardware-crypto-wallets geweldige gebruikersinterfaces die zowel modern als eenvoudig zijn. & eenvoudig te gebruiken.

Dat gezegd hebbende, niet alle portemonnees hebben het schijnbaar “genageld” als het gaat om het fysieke aspect van hun ontwerp. Maar daar komen we op terug als de tijd daar is.

Extra functies

Ten slotte zou een geweldige hardware-crypto-portemonnee inderdaad moeten beschikken extra functies om aan zijn gebruikers aan te bieden.

Let wel, er is geen specifieke “regel” voor wat deze functies zouden kunnen zijn. Het kan van alles zijn, van je toelaten zet een aantal specifieke activa in vanuit het comfort van uw portemonnee, helemaal tot aan geavanceerde instellingen waarmee u meer controle heeft over uw activabescherming.

Deze extra functies zijn om een ​​aantal redenen belangrijk. Allereerst bieden ze gemak – als u elk aspect van uw crypto’s kunt beheren vanuit het comfort van een enkele hardware crypto-portemonnee, wordt het een stuk eenvoudiger!

Hardware crypto wallet: de Trezor One bij een stapel Bitcoins.

Bovendien, als uitbreiding op het hierboven genoemde punt, garanderen extra functies dat ook u hoeft niet de deur uit om een ​​aparte te kopen, extra portemonnee. Ik bedoel, als je alles in één specifiek apparaat hebt, hoef je dat gewoon niet te doen!

Al met al zijn dit enkele van de belangrijkste functies waar u naar moet kijken wanneer u voor uzelf de beste hardware-cryptoportefeuille kiest. Laten we nu, zonder verder oponthoud, verder gaan met onze lijst en alle best beoordeelde portemonnees in de branche bespreken!

1. Ledger Nano X – Verbazingwekkend fysiek ontwerp & UI, hoogwaardige beveiligingsfuncties

Staat op nummer 1 van de 5 crypto-uitwisselingen

Ledger Nano X recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • + Heel veilig
 • + Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • + Comfortabel ontwerp

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De Ledger Nano X is, zonder enige twijfel, een van de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles op de markt. Waar je ook online kijkt, je zult waarschijnlijk merken dat dit het algemene sentiment is – cryptohouders houden echt van en waarderen wat de Nano X te bieden heeft.

Wat zou dat kunnen zijn, vraagt ​​u zich af? Laten we het van bovenaf bekijken en ons een weg banen naar de lijst met functies en voordelen van de Ledger Nano X.

Om te beginnen kunt u natuurlijk verwachten het hoogste beveiligingsniveau van het betreffende apparaat. Het bezit een dubbele chip setup in zijn interne ontwerp, en vergrendelt al uw crypto-activa onder een aangepaste pincode. Elke keer dat u een belangrijke actie uitvoert, moet u die pincode op uw apparaat invoeren.

De Nano X is niet alleen aan de binnenkant veilig, maar ook aan de buitenkant. Het is misschien wel de beste hardware-portemonnee voor altcoins en Bitcoin, simpelweg vanwege het feit van hoe goed gemaakt het is! De Nano X heeft een ietwat omvangrijke, maar toch erg stevig, met een omklapbaar fob-achtig intern onderdeel van het apparaat met twee knoppen. Je moet het apparaat echt in je handen houden om te voelen hoe goed het is gemaakt!

Hardware crypto-portemonnee: Ledger Nano X.

Bovendien krijgt u door de Ledger Nano X aan te schaffen ook toegang tot de Ledger Live-gebruikersinterface. Zoals de naam al aangeeft, is dit de Ledger-versie van een hardware crypto wallet UI – een applicatie voor desktops en mobiele apparaten waarmee u op elk moment toegang hebt tot uw crypto-activa en deze kunt beheren.

Waarom noem ik het? Nou, gewoon vanwege rechtvaardigheid hoe mooi en modern de interface is! U kunt verwachten volledig reactievermogen en een beetje geweldige gebruiksfuncties – Super goed!

Constante firmware-updates, Bluetooth-functionaliteit, een universele USB-C-poort, Herstelzin van 24 woorden… Er zijn veel functies die de Ledger Nano X tot een geweldige keuze maken, en zeker een van de beste hardware-crypto-wallets die momenteel op de markt zijn!

De Nano X kost je ongeveer $ 119, indien gekocht van de officiële website van het bedrijf (de enige plaats waar je het zou moeten kopen, let wel). Het is zeker een van de duurdere hardware-wallets die er zijn, maar de kwaliteit is dat wel zeker de investering waard!

Bezoek Ledger Nano X

…of lees onze Ledger Nano X-recensie

2. Trezor Model T – Een van de meest veilige hardware cryptocurrency wallets

Staat op nummer 2 van de 5 crypto-uitwisselingen

Trezor Model T recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Touchscreen gebruikersinterface
 • + Makkelijk op te zetten
 • + Ondersteunt ongeveer 1000 crypto-activa

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Omvangrijk ontwerp
 • Prijzig

Bezoek de site

Iedereen die zelfs maar een dag heeft besteed aan het onderzoeken van hardware-crypto-wallets, zal dat weten veiligheid is de meest essentiële functie om naar te kijken bij het kiezen van de juiste optie voor jezelf – het is iets dat ik ook in dit artikel heb benadrukt!

Waarom breng ik het nu ter sprake? Nou, gewoon omdat het Trezor Model T is een van de beste voorbeelden van een eersteklas portemonnee met beveiliging.

Trezor is een van de twee belangrijkste merken voor cryptohardware-portemonnees op de markt, met de andere Grootboek. Hoewel beide bedrijven handelen in crypto-portefeuilles, hebben hun producten weliswaar enkele opmerkelijke verschillen, of dat nu zo is fysiek uiterlijk, functionaliteit, of enkele specifieke ontwerpkeuzes.

Het Trezor Model T is echter het meest bekend om hoe veilig het is. De portemonnee maakt gebruik van constante firmware-updates om ervoor te zorgen dat uw activa volledig beschermd zijn tegen mogelijke hackpogingen. Bovendien kan het ook fungeren als een universeel authenticatietoken met een tweede factor – het zou eigenlijk een van de handigere opties op de markt zijn, dankzij het weergavescherm!

Hardware crypto-portemonnee: Trezor Model T.

Daarover gesproken, de Model T biedt zijn gebruikers een touchscreen-display – dat is zeker een unieke functie als het gaat om de hardware crypto wallets! Geen enkele andere grote leverancier van de beste cryptocurrency hardware wallet biedt dit type portemonnee-ontwerp – het is absoluut uniek in zijn soort!

Nu is de fysieke ontwerpkeuze van de portemonnee … discutabel. Zie je, voor zover visuele esthetiek zijn bezorgd, het is een ding van voorkeur – Ik heb daar niets over te zeggen. De portemonnee is echter zeer opvallend – het is omvangrijk en ziet er niet echt uit als elk ander apparaat dat u in uw dagelijkse leven zou gebruiken.

Hoewel het er cool en uniek uitziet, klinkt het goed, maar het kan ook zo zijn een belemmering. Tenzij u iedereen om u heen wilt vertellen dat u crypto bezit, wilt u waarschijnlijk dat uw portemonnee dat ook is zo discreet mogelijk!

Aangenomen dat u uw crypto-overdrachten en al uw koop- / verkoopactiviteiten gaat uitvoeren vanuit het comfort van een discrete en veilige plek (d.w.z. thuis), dan is dat niet iets om je zorgen over te maken!

De portemonnee kopen van de officiële website van het bedrijf, de Trezor Model T gaat je kosten ongeveer $ 160. Toegegeven, dit zou net zo goed de duurste hardware-crypto-portemonnee op de markt kunnen zijn. Dat gezegd hebbende, het heeft zeker een uitstekende reputatie van zijn een zeer veilig en betrouwbaar alternatief voor crypto-opslag!

Bezoek Trezor Model T

…of lees onze Trezor Model T-recensie

3. Ledger Nano S – De ideale hardware-portemonnee voor beginners

Staat op nummer 3 van de 5 crypto-uitwisselingen

Ledger Wallet Review Dingen die we leuk vonden:

 • + Super veilig
 • + Bescherming tegen fysieke schade
 • + Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Relatief duur

Bezoek de site

De Ledger Nano S is een van de twee hardware-crypto-wallets die door het betreffende bedrijf worden aangeboden en verkocht. De Nano S is de oudere versie van de inmiddels beroemde Ledger Nano X. Tot op de dag van vandaag wordt de Nano S echter vaak beschouwd als de beste hardware-portemonnee voor altcoins, en ook Bitcoin!

Hoewel sommige meer cynische mensen je zouden vertellen dat de Nano X de oudere versie van de portemonnee overbodig heeft gemaakt, kan ik met zekerheid zeggen – dat is beslist niet het geval! In feite heeft de Ledger Nano S, net als elk ander apparaat op deze beste offline crypto-portemonnee-lijst, een zeer specifieke reeks voordelen en zal hij zeker meer geschikt zijn voor sommige groepen cryptoliefhebbers dan andere..

Het lijkt erop dat het algemene sentiment online (waar ik het overigens helemaal mee eens ben) dat is de Nano S is de perfecte portemonnee voor nieuwkomers in de branche, vooral degenen die op zoek zijn naar de beste hardware Bitcoin-portemonnee.

Toegegeven dat er een paar redenen zijn waarom dat het geval is, laten we het van bovenaf bekijken, zullen we?

Hardware crypto-portemonnee: Ledger Nano S.

Voor starters, de Ledger Nano S ondersteunt een paar verschillende munten. Nou, het biedt wel ondersteuning voor een brede selectie aan crypto’s, maar de ruimte op het apparaat is vrij beperkt – je kunt een paar van de belangrijkste cryptocurrency blockchains installeren, maar het kan moeilijk zijn om andere altcoins in de portemonnee te passen.

Dit kan inderdaad een non-issue zijn als u een beginnende cryptoliefhebber bent en alleen op zoek bent naar de beste hardware Bitcoin-portemonnee. U kunt alle belangrijke munten op de markt kopen, opslaan en beheren – dat is misschien wel voldoende!

De Ledger Nano S is ook uitgerust met alle essentiële beveiligingsfuncties die worden verwacht van een eersteklas hardware-cryptoportefeuille. Het ontvangt ook constant firmware-updates – deze updates zorgen ervoor dat de beveiligingskant van de portemonnee up-to-date is en in lijn met de huidige trends.

Bovendien kunt u met de Ledger Nano S ook beschikken over volledige toegang tot de Ledger Live-gebruikersinterface – u kunt uw crypto-activa zonder problemen beheren! Schitterend!

Het beste gedeelte? De Ledger Nano S kost je alleen maar ongeveer $ 59 – dit maakt het op zijn beurt een absoluut geweldige optie voor degenen die niet veel geld willen uitgeven, maar nog steeds op zoek zijn naar een best beoordeelde hardware-crypto-portemonnee. Echt een geweldig apparaat!

Bezoek Ledger Wallet

…of lees onze Ledger Wallet-recensie

4. Trezor One – Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Staat op nummer 4 van de 5 crypto-uitwisselingen

Trezor Wallet recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Eersteklas beveiliging
 • + Een zeer bekende crypto-portemonnee
 • + Bevat een groot aantal cryptocurrencies
 • + Constante firmware-updates

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Prijzig
 • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Bezoek de site

Trezor One is de oudere versie van het Trezor Model T. Beide portemonnees worden aangeboden en verkocht door Trezor – een van de toonaangevende fabrikanten van hardware-crypto-portemonnees ter wereld.

Trezor One is ook het vlaggenschipproduct van het bedrijf – het is deze specifieke portemonnee die Trezor op de radar heeft gezet voor veel cryptocurrency hodlers en enthousiastelingen.

Dus wat maakt de Trezor One dan zo speciaal? Nou, het is gewoon een allround goed gemaakte hardware crypto-portemonnee!

Op de echte Trezor-manier is het apparaat in kwestie zeker een van de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles als het gaat om veiligheid. Het apparaat behoudt uw bezittingen volledig veilig van alle soorten bedreigingen – u kunt verwachten keylogger bescherming, willekeurige pincode genereren, periodieke firmware-updates, en andere hoogwaardige beveiligingsmaatregelen dat zal uw crypto’s veilig en gezond houden.

Hardware crypto-portemonnee: Trezor One.

In tegenstelling tot de nieuwere versie van de portemonnee, is de Trezor One dat eigenlijk wel veel kleiner, en ook dunner. Dit kan worden gezien als een enorm voordeel voor degenen die van plan zijn het apparaat rond te dragen – hoewel dit in de eerste plaats niet wordt geadviseerd, als dit een noodzaak voor u is, is het veel beter om een ​​kleiner en minder opvallend apparaat te hebben dan een omvangrijk en opvallend apparaat een!

Het is vermeldenswaard dat de Trezor One dat ook is veel betaalbaarder dan zijn opvolger. De hardware crypto-portemonnee kopen van de officiële website van Trezor, het kost je ongeveer $ 59. Dat is absoluut een geweldige deal voor een van de beste hardware Bitcoin-portefeuilles op de markt!

Bezoek Trezor

…of lees onze Trezor-recensie

5. KeepKey – een betaalbaar alternatief voor hardware-portemonnee

# 5 van de 5 Crypto-uitwisselingen

KeepKey recensie Dingen die we leuk vonden:

 • + Veilige hardware-portemonnee
 • + Makkelijk te gebruiken
 • + Aantrekkelijke prijs

Dingen die we niet leuk vonden:

 • Ondersteunt slechts 40 cryptocurrencies
 • Kan zwaar zijn om mee te nemen

Bezoek de site

KeepKey is weliswaar een van de minder bekende hardware-crypto-wallets op de markt. Nou, nee, laat me dat anders formuleren – het is een van de minder bekende high-end hardware crypto-wallets op de markt.

Als je een van de cold wallet-lijsten van gebruikers op internet bekijkt, zul je dat snel merken de overgrote meerderheid van hen wordt gedomineerd door Grootboek en Trezor, en niet veel anders. Hoewel dit redelijk is in de mate dat deze twee bedrijven echt enkele van de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles in de hele branche maken, KeepKey is een andere optie die zeker het proberen waard is.

De portemonnee is erop gericht om zijn gebruikers te voorzien van optimale beveiligingsfuncties, terwijl ze ook zijn zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te gebruiken. In overeenstemming met de industriestandaarden, beschikt KeepKey over een willekeurige PIN-generator – dit is iets dat u helpt uzelf en uw crypto-activa te beschermen tegen keyloggers en soortgelijke hackpogingen.

Hardware crypto-portemonnee: KeepKey.

De portemonnee zelf is eenvoudig te gebruiken, en zou u geen problemen moeten bezorgen, ongeacht of u net begint met crypto of al een professionele handelaar / hodler bent. Dat gezegd hebbende, er is een deel van KeepKey dat een beetje … eigenaardig is.

Dat zou zijn het exterieurontwerp van de portemonnee. Het is omvangrijk – veel meer dan andere apparaten die op deze hardware-crypto-portemonnee-lijst worden genoemd.

Toegegeven, KeepKey heeft niet zo’n veelbetekenend ontwerp als bijvoorbeeld, het Trezor Model T – Dat is een goed ding. De portemonnee heeft echter een rechthoekige vorm, waardoor deze verder toeneemt het visuele omvangrijke element. Het is absoluut een hit of misser!

Qua prijs, KeepKey is er echter een van de meest betaalbare hardware crypto-wallets! Het apparaat kost je ongeveer $ 49, afhankelijk van wanneer u het koopt. Het is absoluut een geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

Bezoek KeepKey

…of lees onze KeepKey-recensie

Een interessant alternatief voor Cold Wallet

Laat me hierover zo openhartig mogelijk zijn – het komende hoofdstuk is meestal hier voor educatieve doeleinden, en ik zou niet adviseren u om het hieronder beschreven type crypto-portemonnee te gebruiken. Aangezien dit een lijst is met de beste offline crypto-portefeuilles, zou het onoprecht zijn om nog maar te zwijgen over papieren portefeuilles.

Ja, dat heb je goed gelezen – PAPIER portemonnees.

Hoewel het een superniche-manier is om crypto op te slaan, worden papieren portefeuilles door sommigen beschouwd als de veiligste optie om activa op de lange termijn op te slaan. De algemene manier waarop het werkt, is eigenlijk vrij eenvoudig – alles wat je nodig hebt is een portefeuilleadres en een privésleutel. Je zou ze genereren en ze vervolgens op een vel papier opschrijven.

Dat is het.

Hardware crypto-portemonnee: een papieren Bitcoin-portemonnee.

Dit levert natuurlijk veel problemen op, en er zijn complexe fijne kneepjes bij de hele beproeving. Het is vermeldenswaard dat u waarschijnlijk vrij goed thuis moet zijn in de wereld van crypto om te proberen een portemonnee als deze te maken.

Maar zelfs dan is het zo gewoon niet de moeite waard, en hardware crypto wallets zijn nog steeds een veel beter alternatief.

Denk er zo over na: een stuk papier is een erg kwetsbaar materiaal! Haar vatbaar voor slijtage, brand & waterschade, of gewoon verdwaald zijn onder andere stukjes papier die je misschien hebt.

Niet het geval met een eersteklas, beste hardware-portemonnee voor altcoins en Bitcoin.

Met een hardwareapparaat heb je het niet nodig enige technische knowhow om het op te zetten, en u kunt uw cryptocurrency-activa op een eenvoudige en snelle manier kopen, verkopen en onderhouden. Niets van dat alles zal echter beschikbaar zijn met een papieren portemonnee – de processen zijn veel complexer dan nodig is.

Kortom, papieren portemonnees bestaan, maar ze zijn meestal gericht op een zeer nichegroep van cryptoliefhebbers. De overgrote meerderheid van de mensen zal altijd de voorkeur geven aan de beste hardware cryptocurrency wallets – en terecht.

Hot Wallets – een alternatief of een toevoeging?

Om onze lijst met de beste hardware-crypto-portefeuilles op de huidige markt af te ronden, wil ik je er graag iets over vertellen een extra wallet die u zou kunnen gebruiken in combinatie met de hardware wallet van uw keuze.

Ja, je hebt het goed gelezen – een EXTRA portemonnee. Geen alternatief.

U ziet, hardware-crypto-opslag valt onder de overkoepelende term van koude portefeuilles. Dit zijn alle wallets die dat zijn niet verbonden met internet, in ieder geval het overgrote deel van de tijd – een voorbeeld hiervan zijn de eerder genoemde papieren portemonnees.

Tabel: de voor- en nadelen van de Coinbase- en Binance-wallets

Aan de andere kant van het spectrum heb je echter jouw hete portemonnees. Dit zijn online-gebaseerde crypto voor het opslaan van alternatieven – portefeuilles met webextensies, desktop- of mobiele apps of zelfs portefeuilles op basis van exchange.

Nu is het algemene sentiment onder veel cryptofans online dat je moet kiezen en kiezen de beste portemonnee voor jezelf, en gebruik het – betekenis, ENKEL EN ALLEEN het. Omdat hardware-crypto-wallets altijd een beter alternatief zullen zijn qua beveiliging, lijkt het een goed idee, toch?

Hardware crypto-portemonnee: Coinbase.

Nou, ik zou zeggen – de dingen zijn een beetje ingewikkelder dan dat!

Als je op zoek bent naar hodl en niets anders, natuurlijk – een koude portemonnee (eerder – de beste hardware Bitcoin-portemonnee) is de manier om te gaan. Als u echter iemand bent die deelneemt aan een hoeveelheid cryptocurrency-handel, kan het gebruik van de diensten van zowel warme als koude portefeuilles zijn een slimmer alternatief!

Idealiter zou u het merendeel van uw crypto-activa in een hardware-crypto-portemonnee willen houden, en de rest – op een exchange of ander type hot wallet. Coinbase, Binance, en Kraken zijn enkele van de meest populaire alternatieven, voor zover uitwisselingen gaan.

Als u een uitwisselingsportefeuille kiest, kunt u dat snel reageren op marktschommelingen, waardoor uw kansen op een winstgevende transactie maken. Zorg er echter voor dat u alleen kiest hoogwaardig, betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen, als u besluit om de exchange-wallet-route te volgen.

Merk tenslotte nogmaals op dat een hot wallet mag nooit een hardware crypto wallet vervangen. De beveiliging die u van een hardwareapparaat krijgt, is ongeëvenaard – kies voor uzelf het beste apparaat voor koude opslag en u kunt er zeker van zijn dat uw activa veilig en gezond zijn, 24/7!

Conclusies

Nu we het einde hebben bereikt van onze lijst met de beste hardware-crypto-portefeuilles op de huidige markt, wil ik u bedanken voor het lezen en vasthouden tot het einde – ik waardeer het!

Ik hoop ook dat deze lijst nuttig voor je was, en dat je die niet alleen hebt weten te vinden de beste hardware wallet voor cryptovaluta voor jezelf, maar ook kreeg meer kennis over het onderwerp crypto-wallets in het algemeen!

Houd er rekening mee dat, ongeacht welke van de hardwareportefeuilles u uit de bovenstaande lijst kiest, en hoewel ze allemaal hun voor- en nadelen zullen hebben, er één ding is dat ze allemaal verenigt – kwaliteit.

Wat het ook mag zijn Grootboek, Trezor, of KeepKey, alle hardware-crypto-wallets die in dit artikel worden besproken, bieden hun gebruikers eersteklas beveiliging en algemene functionaliteit. Al het andere is slechts een bijkomend voordeel!

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Houd er naast dat alles rekening mee dat u dat ook kunt maak gebruik van de diensten van een hot wallet naar keuze, ook, in combinatie met de beste offline crypto-portemonnee! Dit is iets dat vooral cool is voor mensen die graag vrij vaak handelen, omdat je er veel tijd mee kunt besparen, terwijl het ook een veel handigere methode is om crypto’s op te slaan..

Ten slotte, als u geïnteresseerd bent in het verhandelen van uw cryptocurrencies, zorg er dan voor dat u alleen de beste beurzen op de markt! Wat het ook mag zijn Binance, Coinbase, of een ander, zorg ervoor dat u van tevoren uw eigen aanvullende onderzoek doet!

Daarmee wens ik je veel succes bij al je toekomstige crypto-ondernemingen! Tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me