Welkom bij mijn gids voor het vinden van de juiste Verge-portemonnee. In deze gids vertel ik u alles wat u moet weten over het vinden van de perfecte Verge-portemonnee voor uw behoeften. Ik zal je vertellen welke portemonnees er zijn, welke functies ze hebben en welke het beste werken met Verge.

Ik moet eerst een paar belangrijke vragen stellen voordat ik op een van de gecompliceerde dingen kom;

 1. Wat is de rand?
 2. Wat is een crypto-portemonnee?

Tegen de tijd dat u klaar bent met lezen, heeft u de antwoorden op deze vragen en nog veel meer. Het belangrijkste is dat u weet welke Verge-portemonnee het beste bij u past.

Laten we beginnen met een snelle blik op wat de rand is…

Oorsprong van Verge Wallet

Verge Wallet-logo


Verge (XVG) is gemaakt in 2014. Het heette oorspronkelijk DogeCoinDark, maar veranderde zijn naam in 2016.

Verge is een cryptocurrency waarmee gebruikers anonieme en niet-traceerbare transacties kunnen uitvoeren. Dit betekent dat gebruikersidentiteiten en de transacties die ze uitvoeren, verborgen zijn. Verge gebruikt het Tor-netwerk om dit mogelijk te maken.

Notitie: Tor is een gratis stukje open-source software waarmee gebruikers anoniem kunnen communiceren. Het doet dit door gebruikersgegevens te verbergen met codering. Het routeert ook de communicatie via veel verschillende IP-adressen, waardoor ze onvindbaar zijn.

In april 2018 kondigde de pornowebsite voor volwassenen, PornHub (ik heb om voor de hand liggende redenen geen link aan!) Aan dat zijn gebruikers nu voor diensten met Verge kunnen betalen. Dit is een belangrijke ontwikkeling voor de munt en cryptocurrency in het algemeen.

The Verge heeft echter ook een paar problemen gehad. Het is sinds begin 2018 twee keer gehackt. De laatste aanval vond plaats op 21 mei en 1,4 miljoen USD waarde van Verge werd gestolen.

het lijkt erop dat sommige mining-pools onder een ddos-aanval staan ​​en we ondervinden een vertraging in onze blokken, we werken eraan om dit op te lossen.

– vergecurrency (@vergecurrency) 22 mei 2018

Dus dat is tot nu toe het verhaal van Verge. Vervolgens een korte blik op wat wallets zijn…

Raadpleeg mijn beginnershandleiding voor Verge voor een meer gedetailleerde kijk op Verge!

Inzicht in Cryptocurrency Wallet

Verge Wallet

Veel mensen denken dat crypto-portefeuilles cryptocurrency opslaan. Nou, dat is niet zo. Crypto-portefeuilles zijn een manier om informatie over cryptocurrency op te slaan. Cryptocurrency bestaat alleen op blockchains, dus je kunt het niet in een portemonnee, je broekzak of een kluis bij de bank stoppen.

Blockchains zijn enorme databases met transactie-informatie die zijn opgeslagen op duizenden computers die knooppunten worden genoemd. Om cryptocurrency op een blockchain op te slaan en te verplaatsen, hebben gebruikers twee soorten informatie nodig. Zij zijn:

 • P.klinken sleutels: Dit zijn unieke stukjes code die fungeren als digitale handtekening voor cryptotransacties. Ze moeten heel veilig worden bewaard. Als een gebruiker zijn privésleutels verliest, verliest hij zijn cryptocurrency.
 • Publieke sleutels: Dit zijn als digitale locaties voor cryptocurrency. Een gebruiker kan veel digitale locaties hebben waar zijn cryptocurrency wordt bewaard. Om een ​​cryptotransactie uit te voeren, moeten gebruikers het openbare adres weten waarnaar ze cryptocurrency willen verzenden.

Crypto-portefeuilles kunnen een volledig knooppunt of een lichtknooppunt zijn. Een full node wallet bevat de volledige blockchain en een light node niet. Een lichtknooppunt wordt bijgewerkt door een vertrouwde volledige knooppuntservice. Zoals u zich kunt voorstellen, kost het uitvoeren van een volledige node-portemonnee veel ruimte en energie op het apparaat van de gebruiker. Meer informele gebruikers zullen een portemonnee met een lichte knoop veel sneller en gemakkelijker uit te voeren vinden.

Dit zijn echter niet de enige soorten portemonnees. Laten we de verschillende soorten portemonnees eens nader bekijken. Vervolgens kun je kiezen in welke je je Verge-sleutels wilt bewaren…

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Soorten portemonnees

Verschillende portemonnees hebben verschillende eigenschappen. Elk type portemonnee heeft voor- en nadelen. Welke XVG-portemonnee u kiest, hangt af van welke functies voor u het belangrijkst zijn. Hier zijn de vijf belangrijkste soorten portemonnees;

Verge Wallet Bureaublad wallets zijn software die kan worden gedownload of geïnstalleerd op een laptop of pc. Het kunnen volledige of lichte portefeuilles zijn, maar ze kunnen alleen worden gebruikt op het apparaat waarop ze zijn geïnstalleerd. Desktopportefeuilles zijn zo veilig als de computers waarop ze draaien. Als uw computer een virus heeft, is gehackt of gestolen, kunt u de controle over uw cryptocurrency verliezen.

Verge Wallet Mobiel wallets zijn portemonnees met een licht knooppunt die als app op de mobiele telefoon van een gebruiker worden gedownload. Ze gebruiken veel minder geheugen dan een desktopportemonnee en hebben dus veel eenvoudigere functies. Mobiele telefoons worden vaak verloren of gestolen, dus het wordt niet aanbevolen dat gebruikers sleutels bewaren voor grote hoeveelheden cryptocurrency die erop zijn opgeslagen.

Verge Wallet Online wallets worden soms web-gehoste of cloudgebaseerde opslag genoemd. Ze zijn meestal toegankelijk via een website, cloudserver of browser. Online portemonnees zijn snel, gebruiksvriendelijk en hoeven niet te worden geïnstalleerd. Ze zijn echter riskant. Online wallets zijn een vorm van hot storage, wat betekent dat uw private keys online worden opgeslagen. Alle informatie die online wordt opgeslagen, valt buiten de controle van de gebruiker en loopt het risico gehackt te worden.

Verge Wallet Hardware portemonnees zijn meestal afneembare opslagapparaten zoals USB-sticks. Hiermee kunnen gebruikers hun privésleutels weghouden van apparaten die via internet toegankelijk zijn. Dit maakt ze tot een van de veiligste vormen van koude opslag. Gebruikers staan ​​echter voor het probleem om een ​​veilige plek te vinden om hun hardwareportefeuilles op te slaan! Gebruikers hebben ook toegang tot een ander veiligheidsapparaat nodig om transacties uit te voeren.

Verge Wallet Papier wallets zijn stukjes papier met private en publieke sleutels erop gedrukt, simpel! Ze kunnen met de hand worden geschreven of afgedrukt. Transacties kunnen worden gedaan met een papieren portemonnee door codes handmatig in te voeren of door de QR-code te scannen die erop is afgedrukt. Dit proces wordt vegen genoemd. Papieren portemonnees zijn zeer veilige vormen van koude opslag. Laat uw hond gewoon niet voor ze zorgen!

Nu u weet welke soorten portemonnees er beschikbaar zijn, gaan we terug naar Verge. Wat is momenteel de beste Verge-portemonnee op de markt en welke is het beste voor jou? Dat zoeken we uit…

Een Verge Wallet kiezen

Voor de rest van deze handleiding laat ik u een selectie van Verge-portefeuilles zien. Vervolgens beslist u welke XVG-portemonnee het beste bij u past. Laten we beginnen met een blik op uw keuzes voor een Verge-portemonnee voor desktops …

Desktop Verge-opslag

Er zijn twee hoofdkeuzes van de Verge-portemonnee voor uw desktop om over na te denken. Zij zijn:

Verge Wallet

 1. Electrum Verge portemonnee: Deze portemonnee is oorspronkelijk ontworpen als een Bitcoin-portemonnee, maar is aangepast om Verge op te slaan. De Electrum Verge is een licht knooppunt, dus transacties kunnen zeer snel worden uitgevoerd met SPV en het neemt niet veel ruimte in op uw apparaat. Notitie: SPV is een eenvoudige betalingsverificatie. Het is een snelle manier voor light node wallets om transacties te verifiëren met slechts een kleine hoeveelheid informatie die volledige nodes nodig hebben. De portemonnee kan worden gebruikt met Windows-, Linux- en Mac OS X-systemen. Het kan ook naast Tor worden gebruikt voor extra privacy. Elke versie kan worden gedownload van Verge’s Startpagina. Electrum heeft beveiligingsfuncties die twee coderingsniveaus en back-up van seed-frasen omvatten. Notitie: Back-up van seed-frasen is een functie waarmee gebruikers toegang hebben tot hun privésleutels met behulp van een reeks woorden die alleen zij kennen.
 2. QT Verge portemonnee: Deze portemonnee is ontworpen om de privacy van gebruikers te vergroten. Het is een portemonnee met volledige knooppunten, dus het neemt veel ruimte op uw apparaat in beslag en het ontwerp is minder gebruiksvriendelijk dan de portemonnee van Electrum Verge. De QT Verge-portemonnee heeft echter privacy- en beveiligingsfuncties toegevoegd. Dit zal gebruikers aanspreken die graag anonieme transacties doen. Het kan ook worden gedownload vanaf de Verge-startpagina en is compatibel met Windows-, Linux- en Mac OS X-systemen. De QT Verge-portemonnee kan niet worden gebruikt om meerdere munten op te slaan, dus het is niets voor jou als je al je sleutels op één plek wilt bewaren.

Ik raad de Electrum Verge-portemonnee aan voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare desktopportemonnee. Het is licht, snel en heeft een goede reputatie in de cryptogemeenschap. Het kan echter alleen worden gebruikt om Verge-sleutels op te slaan, dus als u veel verschillende munten bezit, is dit misschien niet de portemonnee voor u.

Vervolgens kijken we naar de beste Verge-portemonnee voor mobiele apparaten …

Mobiele randopslag

Als u het gemak van een mobiele portemonnee wilt, heeft u twee hoofdopties;

 1. Tor Verge portemonnee: Deze mobiele app kan worden gebruikt met Android-systemen en heeft geweldige privacy-instellingen omdat deze het Tor-netwerk gebruikt. Met de app kunnen gebruikers QR-codes van andere Tor-portefeuilles en papieren portefeuilles scannen. De Tor Verge-portemonnee heeft alleen een gebruikersbeoordeling van 3,4 van de 5 Bij Google Play van 634 beoordelingen. Dit suggereert dat de app moet worden verbeterd.
 2. Coinomi Verge portemonnee: Deze portemonnee is de eerste op onze lijst die opslag voor meerdere munten biedt, dus het is geweldig om al je sleutels op één plek te bewaren. Het is ook uitgeprobeerd en getest door de cryptogemeenschap. De Coinomi Verge-portemonnee heeft een score van 4 van de 5 van 5.619 recensies in de Google Store. Helaas is het nog niet beschikbaar als iOS-app. Het heeft echter een aantal geweldige functies. Om veiligheidsredenen gebruikt Coinomi back-up van seed-frasen en worden de IP-adressen van de gebruiker verborgen voor extra privacy. De portemonnee heeft ook ShapeShift erin ingebouwd. Dit betekent dat het zowel als handelsbeurs als als Verge-portemonnee kan worden gebruikt.

De duidelijke winnaar hier is de Coinomi Verge-portemonnee. Het is goed ontworpen en heeft genoeg functies om de meeste gebruikers tevreden te houden. Maar is het de beste Verge-portemonnee? Voordat u beslist, zijn er nog een paar opties om over na te denken…

Paper Verge-opslag

Het team van Verge is zo vriendelijk geweest om hun gebruikers een aangepaste generator voor papieren portemonnees te bieden. Dit betekent dat door deze te bezoeken koppeling, gebruikers kunnen een papieren XVG-portemonnee maken waarop hun sleutels zijn gedrukt.

De papieren XVG-portemonnee is een van de veiligste manieren om uw Verge-sleutels op te bergen. Deze opslagoplossing zal gebruikers aanspreken die volledige controle over hun rand willen. Het maken van uw papieren Verge-portemonnee is een beetje lastig, maar het is de moeite waard.

De belangrijkste dingen om te onthouden wanneer u een papieren Verge-portemonnee maakt, zijn:

 1. Kalibreer uw printer: De afdruk heeft codes op de voor- en achterkant die moeten overeenkomen, dus het is belangrijk om de instructies van Verge te volgen voor het instellen van de printer die je gebruikt..
 2. Draai de generator offline: Het is niet veilig om een ​​generator voor papieren portemonnees te gebruiken terwijl u verbonden bent met internet. Download de generator van de Verge-website en gebruik deze offline.

Het offline opslaan van sleutels in fysieke vorm wordt ten zeerste aanbevolen aan alle Verge-gebruikers. Papieren portemonnees crashen of worden nooit gehackt en nemen ook niet de helft van uw harde schijf in beslag!

De laatste Verge-portemonnee-optie waarover ik je wil vertellen, is online …

Online Verge-opslag

Er zijn geen webgebaseerde portefeuilles (die ik kan vinden!) Die Verge-opslag ondersteunen. Dat betekent echter niet dat u uw Verge-sleutels niet online kunt opslaan. Bijna elke cryptocurrency-uitwisseling biedt portemonnee-opslag. Dit betekent dat als u Verge van een beurs koopt of er een aanbetaling mee doet, de beurs uw sleutels voor u bewaart.

Het opslaan van uw sleutels in een online XVG-portemonnee is erg handig en is perfect voor incidentele gebruikers die geen tijd willen verspillen aan het downloaden van software of het kalibreren van hun printer! Online portemonnees zijn echter niet erg veilig. De uitwisseling die u met uw sleutels vertrouwt, heeft er volledige controle over. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers die sleutels op beurzen bewaren, ontbrekende bedragen en onbehulpzame klantenondersteuning melden.

Als u ervoor kiest om sleutels op te slaan in een online Verge-portemonnee, zorg er dan voor dat u een exchange gebruikt met een goede reputatie en een hoog niveau van accountbeveiliging. Mijn topkeuzes voor crypto-uitwisselingen die XVG-portemonneeopslag bieden, zijn:

 1. Bittrex: Deze handelsbeurs maakt het mogelijk om stortingen te doen bij Verge, die vervolgens kunnen worden opgeslagen in zijn online portemonnee. Bittrex-winkels 80-90% van gebruikersgelden offline om het te beschermen tegen hackers. Het vereist ook tweefactorauthenticatie voor al zijn accounts. Dit is een beveiligingsfunctie waarbij twee soorten wachtwoorden nodig zijn om toegang te krijgen tot een account.
 2. Bitfinex: Nog een handelsbeurs die een hoog niveau van accountbeveiliging en goede klantenservice biedt. Enkel en alleen 0,5% van het gebruikersgeld wordt online bij Bitfinex in hete opslag bewaard. Gebruikersaccounts worden beschermd met tweefactorauthenticatie en PGP-codering. Notitie: PGP is Pretty Good Privacy en het is een programma dat gebruikersinformatie verbergt.

Een online Verge-portemonnee is het beste voor gebruikers die kortetermijnopslag nodig hebben voor kleine hoeveelheden munten. Ik zou online wallets niet aanraden om grote hoeveelheden Verge voor langere tijd op te slaan.

En dat is het. Mijn complete gids voor het vinden van de juiste Verge-portemonnee voor jou. Maar ik weet wat je denkt … hoe zit het met hardwareportefeuilles?

Een opmerking over hardware-opslag voor Verge

Er zijn geen grote merken hardwareportefeuilles die ik kan aanbevelen voor het bewaren van uw Verge. Er zijn drie hardwareportefeuilles die ik vaak aanbeveel. Zij zijn KeepKey, Grootboek en Trezor. Helaas bieden deze momenteel geen ondersteuning voor Verge.

Er zijn misschien andere merken hardwareportefeuilles die dat wel doen, maar ik zou ze niet aanbevelen zonder ze eerst te onderzoeken. Als je iets weet wat ik niet weet, laat het me dan weten, dan kom ik er met alle plezier naar kijken en neem ik contact met je op!

Voordat u beslist welke XVG-portemonnee voor u geschikt is, heb ik een paar suggesties…

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Suggesties en aanbevelingen

Nu weet u alles wat u moet weten om de beste Verge-portemonnee te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Mijn eerste aanbeveling is om meer dan één portemonnee te gebruiken. De veiligste manier om cryptosleutels op te slaan, is op verschillende privésleutels (verschillende wallets). Bewaar nooit al uw cryptocurrencies onder één privésleutel.

Kies vervolgens een combinatie van portemonnees met functies die voor u belangrijk zijn. Als u bijvoorbeeld waarde hecht aan privacy, ga dan voor de QT Verge-portemonnee en een papieren Verge-portemonnee. Als u echter een desktopportemonnee wilt die goed wordt gerespecteerd in de cryptocommunity, moet u de Electrum-portemonnee kiezen. En vergeet niet dat u nog steeds een papieren reserveportefeuille nodig heeft!

Tabel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S en de Electrum-wallets

Als u een portemonnee wilt waarop u meerdere munten kunt opslaan en waar u ook toegang toe hebt, dan is Coinomi een goede keuze. Hoewel een uitwisselingsportefeuille zoals Bitfinex net zo goed is voor het opslaan van een klein aantal munten. Geen van deze opties mag echter alleen worden gebruikt. U heeft ook toegang nodig tot een desktop- of papieren portemonnee.

Als je niets anders uit deze gids hebt geleerd, leer dit dan. Veiligheid eerst!

Verge heeft in het recente verleden nogal wat problemen gehad. Als u er een bezit, zorg er dan voor dat u uw sleutels veilig opbergt. Het gebruik van een combinatie van warme en koude opslag met een papieren back-up is de beste Verge-portemonnee-oplossing die ik kan bedenken.

Maar genoeg van wat ik denk, wat denk je? Gebruik je een Verge-portemonnee waar ik het nog niet over heb gehad? Zijn mijn aanbevelingen fout? Laat het me weten, er is niets dat ik leuker vind dan een levendig debat!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me