Vandaag ga ik het je leren hoe te gebruiken Binance. Het kopen en verkopen van cryptocurrency kan stressvol zijn, dus het is belangrijk om kies een uitwisseling die u kunt vertrouwen. Het is ook belangrijk om een ​​uitwisseling te vinden voldoet aan uw behoeften, en is niet te ingewikkeld om te gebruiken. Er is niets erger dan een rekening openen op een beurs en dan beseffen dat u niet weet hoe het werkt!

Als je erover nadenkt om een ​​account bij Binance te openen, lees dan verder.

In deze Binance-tutorial leer ik je alles wat je moet weten over het gebruik van Binance. Ik zal u laten zien hoe u zich aanmeldt, hoe te handelen op Binance, en welke Binance-handelskosten u moet betalen. Ik zal je ook vertellen hoe veilig de centrale is om te gebruiken en zelfs voor wat voor soort gebruikers deze is ontworpen.

Tegen de tijd dat u klaar bent met lezen, weet u er alles over een van de grootste uitwisselingen in crypto en, nog belangrijker, je weet hoe je Binance moet gebruiken!

Ik begin met een korte inleiding op de uitwisseling.

De overlevering van Binance


Binance is in 2017 in China opgericht door Changpeng Zhao en Yi Hij. Hij en Zhao werkten allebei bij de OKCoin exchange voordat ze besluiten om hun crypto-uitwisseling op te bouwen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Het bedrijf werd in september 2017 gedwongen China te verlaten nadat de Chinese overheid de handel in cryptocurrency had verboden. Sindsdien heeft het kantoren in Japan en Taiwan. Het is momenteel gevestigd in Malta.

Binance heeft zijn cryptocurrency genoemd Binance-munt (BNB). De gebruikte uitwisseling een eerste muntenaanbieding van Binance Coin om te verhogen $ 15 miljoen aan financiering in juli 2017. Er worden kortingen aangeboden aan handelaren die BNB gebruiken om handelskosten te betalen (wat ik later in detail zal uitleggen!)

Hoe Binance te gebruiken: Binance-logo.

Notitie: Een eerste muntaanbieding (ICO) is een gemakkelijke manier voor cryptobedrijven om geld in te zamelen zonder ingewikkelder methoden zoals obligaties of aandelen te gebruiken.

CoinMarketCap geeft Binance weer als de op een na grootste crypto-uitwisseling op de markt. In de afgelopen 24 uur meer dan $ 1,4 miljard waarde van cryptocurrency is erop verhandeld.

Binance is een crypto-naar-crypto-uitwisseling. Dit betekent dat gebruikers kunnen het alleen gebruiken om cryptocurrencies te verhandelen. Als je nog geen cryptocurrency hebt, moet je er een kopen voordat je kunt gaan handelen met Binance. Ik stel voor om een ​​beurs te gebruiken die biedt fiat valuta handel Leuk vinden Coinmama, CEX.IO of Coinbase.

Notitie: Fiat-valuta’s zijn de officiële valuta’s van landen. Voorbeelden zijn de Japanse yen (JPY), de Amerikaanse dollar (USD) en het Britse pond (GBP).

Zodra u cryptocurrency heeft, kunt u deze gebruiken om mee te handelen meer dan 200 munten en penningen op Binance. Nu je weet wat het is, ben je klaar om te leren Binance te gebruiken!

Voordat ik je kan laten zien hoe je Binance moet gebruiken, moet ik het je laten zien hoe u een rekening opent.

Hoe u een account opent

Volg de eenvoudige instructies hieronder en u bent binnen de kortste keren aan het handelen!

1. Registreer: Het eerste dat u moet weten over het gebruik van Binance, is hoe u zich registreert! Ga naar de Binance-startpagina en klik op Registreren.Hoe Binance te gebruiken: registratie.

U wordt doorgestuurd naar de registratiepagina waar u dat nodig heeft voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.Hoe Binance te gebruiken: registratieformulier.

Notitie: Gebruik altijd een e-mailadres waarvan u weet dat het veilig is en dat u regelmatig controleert. Gebruik bij het maken van een wachtwoord een combinatie van cijfers, symbolen, hoofdletters en kleine letters.

2. Lees en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Binance en klik op Registreren.

3. Bewijs dat je geen robot bent. U wordt gevraagd een puzzel te maken die u gemakkelijk zou moeten vinden. Tenzij … je een robot bent!Hoe Binance te gebruiken: verificatiecontrole.

U ontvangt nu een e-mail. Klik op Verifieer Email Om je registratie te voltooien.Hoe Binance te gebruiken: accountactivering succesvol.

Gefeliciteerd! Je bent een Binance-accounthouder. Vervolgens laat ik je zien hoe je Binance gebruikt, maar eerst moet je je account beveiligen.

4. Beveilig je account: Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, wordt u gevraagd of u dit wilt instellen 2FA. U wilt WEL 2FA opzetten, het is zeer belangrijk! Als jij kiest Voor nu overslaan, je zult er later spijt van krijgen!Hoe Binance te gebruiken: 2FA of Two-Factor-Authentication.

Notitie: 2FA is tweefactorauthenticatie. Het is een beveiligingsfunctie die gebruikers een extra wachtwoord geeft. Bij gebruik van 2FA voeren gebruikers hun normale wachtwoord en een tweede code in die via sms naar een mobiel apparaat kan worden verzonden of door de Google Authenticator app.

Nadat u 2FA heeft ingesteld, bent u klaar om geld op uw account te storten. Dit betekent dat er cryptocurrency in moet worden verplaatst. U kunt dit doen door het verzenden van cryptocurrency vanuit een crypto-portemonnee of een andere exchange – Leuk vinden Coinbase – naar je Binance-account. Dit is hoe het werkt.

Hoe een account te financieren

Voor deze Binance-zelfstudie zal ik Coinbase als een voorbeeld van een manier waarop u geld kunt storten op uw Binance-account. Een soortgelijk proces is van toepassing op bijna elke andere beurs waarvandaan u het geld verstuurt. ik zal gebruiken Ethereum (ETH) als een voorbeeld van een cryptocurrency die u kunt gebruiken om uw Binance-account te financieren.

1. Ga naar Coinbase: Log in op uw Coinbase-account en klik op Accounts. Klik vervolgens op Sturen waar staat ETH-portemonnee.Hoe Binance te gebruiken: Coinbase ETH-portemonnee.

U wordt gevraagd om een Ontvanger. Dit is waar het Ethereum naartoe wordt gestuurd. Je stuurt het naar Binance, dus je hebt een Ethereum-adres nodig van je Binance-account.

2. Log in op je Binance-account. Klik op de taakbalk op Fondsen vervolgens Deposito’s.Hoe Binance te gebruiken: Binance-stortingen.

Voer nu de cryptocurrency in waarvoor u een adres nodig heeft. In dit voorbeeld gebruik ik Ethereum. Binance maakt een Ethereum-adres aan waarnaar u geld kunt sturen.Hoe Binance te gebruiken: Ether deponeren.

De ETH-stortingsadres is waar u uw Ethereum-geld naartoe stuurt, dus kopieer en plak het in het Ontvanger box in uw Coinbase-account.Hoe Binance te gebruiken: ETH verzenden via Coinbase.

Het enige dat u nu hoeft te doen, is bepaal hoeveel Ethereum u naar uw Binance-account wilt sturen en klik Sturen. De fondsen verschijnen in uw Binance-account zodra ze worden verwerkt door het Ethereum-netwerk.

Nu weet je hoe je Binance moet gebruiken om een ​​account te openen en te financieren. Vervolgens kunt u leren hoe u op Binance kunt handelen!

Hoe te handelen op Binance

Er zijn twee Binance-handelsinstellingen: Basic en Geavanceerd. Beginners moeten beginnen met in te ruilen Basic.

De Basic trade setting heeft een eenvoudige lay-out die gemakkelijk te begrijpen is. Alleen belangrijke informatie voor het maken van transacties wordt weergegeven. Dat moet je onthouden Binance is een professioneel handelsplatform, dus zelfs de Basic handelsinstelling lijkt misschien te ingewikkeld voor sommige nieuwkomers om te gebruiken. Het duurt echter niet lang voordat u het begrijpt!

De Geavanceerd trade setting geeft deskundige handelaren toegang tot alle prijsgrafieken en marktgegevens die ze nodig hebben om complexe transacties uit te voeren. Omdat dit een Binance-tutorial voor beginners is, laat ik je alleen zien hoe je op Binance kunt kopen Basic. Ik bewaar de lastige dingen voor een andere dag!

Laten we dus eens kijken hoe we Binance kunnen gebruiken voor Basic transacties.

Hoe Binance te gebruiken voor basistransacties

1. Log in op je Binance-account. Leuk en gemakkelijk!

2. Klik op Uitwisseling op de taakbalk en selecteer Basic.Hoe Binance te gebruiken: Basisuitwisselingsmodus.

3. Zoals je kunt zien, Basic is niet erg basic!

Binance gebruiken: Basic Binance-grafieken.

4. Kies een handelspaar. Binance somt honderden handelsparen op. Dit zijn muntenparen waarvoor Binance een wisselkoers biedt. Bijvoorbeeld, Bitcoin kan worden verhandeld met 143 verschillende munten, dus we zeggen dat Bitcoin 143 handelsparen op Binance heeft. In dit voorbeeld wordt ons account gefinancierd met Ethereum, dus we kunnen alleen handelen met Ethereum.

Selecteer om erachter te komen welke cryptocurrencies worden aangeboden voor handel met Ethereum ETH in de rechterbovenhoek. Dat kun je nu zien Ethereum heeft 140 verschillende handelsparen op Binance. Selecteer de munt waarvoor u Ethereum wilt inwisselen. U kunt bijvoorbeeld Ripple (XRP) kiezen.Hoe Binance te gebruiken: sorteren.

5. Kies welk type transactie u wilt maken. Binance biedt drie soorten van transacties:

  • Beperk bestellingen gebruikers de mogelijkheid bieden om de maximale prijs vast te stellen die ze bereid zijn te betalen voor munten of de minimumprijs waarvoor ze ze willen verkopen. Handelaren moeten dan wachten tot een koper of verkoper hun prijs accepteert.

  • Marktorders gebruikers in staat stellen munten te verhandelen tegen hun huidige marktprijs. Dit soort handel is de snelste en meest eenvoudige.

  • Stop-limietorders handelaren toestaan ​​om een ​​munt te kopen of verkopen zodra deze een bepaalde prijs heeft bereikt. Dit soort order wordt vaak gebruikt door pro-traders.

Vandaag laat ik je alleen zien hoe je op Binance kunt kopen met marktorders. Ze zijn snel, eenvoudig en perfect voor beginners.

6. Kies het bedrag dat u wilt verhandelen. Klik op de Markt als u tevreden bent met de huidige marktprijs en voer het aantal Ripple (of de door u gekozen munt) in dat u wilt kopen. U kunt dit invoeren als een bedrag of als een percentage van het Ethereum in uw account.Hoe Binance te gebruiken: XRP kopen.

Nu, het makkelijke deel! Klik op Koop XRP en dat is het. U bent nu een cryptohandelaar van Binance!

Nu u weet hoe u Binance moet gebruiken om transacties uit te voeren, moet ik u daarover vertellen Binance-handelskosten.

Handelskosten

De handelskosten van Binance behoren tot de laagste op de markt. Binance brengt gebruikers geen kosten in rekening voor het doen van stortingen. Dit komt omdat de uitwisseling alleen voor cryptocurrency is. Het vermijdt de hoge kosten die beurzen die fiat-handel aanbieden, in rekening moeten brengen.

Binance brengt verschillende opnamekosten in rekening voor verschillende cryptocurrencies, maar ze zijn allemaal vrij laag. Als u bijvoorbeeld Ethereum opneemt, worden er kosten in rekening gebracht 0,01 ETH en als u Ripple opneemt, worden er kosten in rekening gebracht 0,25 XRP.

De handelskosten voor Binance zijn beperkt tot 0,1% van elke aankoop of verkoop die gebruikers doen. Deze vergoeding wordt verminderd met 50% als handelaren Binance Coin gebruiken om ze te betalen. Dus dat is een uiteindelijke vergoeding van slechts 0,05%!

Hoe Binance te gebruiken: handelskosten.

U hoeft alleen de handelskosten van zijn concurrenten te controleren om te begrijpen waarom Binance is een van de meest populaire beurzen op de markt. Bittrex en Bitstamp staan ​​erom bekend dat ze lage tarieven hebben en ze rekenen allebei 0,25% voor elke transactie. Dat is vijf keer meer dan Binance!

Zoals u kunt zien, zijn de handelskosten van Binance een van de beste functies van de beurs. Vervolgens wil ik je vertellen over nog een van de functies ervan – veiligheid.

Een korte opmerking over Binance-beveiliging

Als ik je vandaag niets anders leer, leer ik je hoe je Binance veilig kunt gebruiken!

Er zijn verschillende manieren waarop Binance-gebruikers zichzelf kunnen beschermen tegen dieven en hackers:

Binance gebruiken: authenticatie met twee factoren.

Tweefactorauthenticatie:

Deze beveiligingsfunctie is zo belangrijk dat ik het twee keer heb genoemd!

Hoe Binance te gebruiken: phishing.

Negeer verzoeken van mensen die beweren afkomstig te zijn van Binance:

Niemand van het Binance-team zal ooit om uw wachtwoorden of uw 2FA-codes vragen. Ze zullen u ook nooit vragen om munten naar een “veilige rekening” of ergens anders te sturen!

Hoe Binance te gebruiken: officiële website.

Gebruik alleen de officiële Binance-site:

Klik niet op links naar Binance in e-mails / pop-ups. Controleer de officiële Binance-URL en maak er een bladwijzer van! Als u contact wilt opnemen met het Binance-team, gebruik dan de contactgegevens op de homepage.

Hoe Binance te gebruiken: antivirussoftware.

Gebruik sterke antivirussoftware:

Je Binance-account is zo veilig als het apparaat waar je toegang toe hebt. Zorg ervoor dat alle apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw Binance-account vrij zijn van bugs en virussen.

Het gebruik van een crypto-uitwisseling is iets anders dan het gebruik van de diensten van uw bank. Er zijn geen 24-uurs hulplijnen te bellen of gebouwen die u kunt bezoeken om te klagen! U bent verantwoordelijk voor de beveiliging van uw account, dus wees veilig, crypto-nieuwelingen!

Tot nu toe heb ik je geleerd hoe je Binance kunt gebruiken om een ​​account te openen en basistransacties uit te voeren. Ik heb je er ook over geleerd Binance-handelskosten en beveiliging. Voordat je naar Binance gaat en begint met handelen, wil ik snel kijken voor wat voor soort gebruiker Binance is ontworpen.

Voor wie is Binance?

Binance is ontworpen om zo veel mogelijk gebruikers aanspreken. De uitwisseling is eenvoudig genoeg voor nieuwkomers om te gebruiken en biedt voldoende munten en functies om ook ervaren handelaren tevreden te houden. Ik zou Binance aanbevelen aan cryptohandelaren van bijna elk ervaringsniveau.

De enige gebruikers die misschien moeite hebben om Binance te gebruiken, zijn nieuwe handelaren. Deze gebruikers hebben waarschijnlijk geen cryptocurrency en begrijpen de basisprincipes van cryptohandel mogelijk niet. Als dit klinkt zoals jij, dan stel ik voor om je aan te melden voor een uitwisseling zoals Coinbase. Met Coinbase kunt u uw eerste cryptocurrency kopen met fiat-valuta en enkele eenvoudige transacties uitvoeren. Dan ben je klaar om Binance te proberen.

Handelen met Binance brengt u van beginner naar expert via zijn Basic en Geavanceerd instellingen. U kunt beginnen met eenvoudige markttransacties en doorgaan naar de meer complexe limiet- en stop-limietordertransacties.

Binance biedt zijn gebruikers een geweldige selectie munten en het soort marktinformatie dat u op de meeste andere beurzen niet zult vinden. Het enige dat het niet heeft, is fiathandel. Maar dat gaat veranderen.

Op 28 juni 2018 kondigde Team Binance aan dat het zijn eerste fiat-handelsbeurs had gelanceerd in … Oeganda! Binance Oeganda zal traders toestaan ​​Binance te gebruiken om voor het eerst cryptocurrencies met fiat-valuta’s te kopen. Wanneer fiat-handel beschikbaar komt op alle Binance-platforms, voorspel ik dat de meeste gebruikers nergens anders heen hoeven.

Dus ik heb het er over gehad hoe te kopen op Binance, wie Binance kan gebruiken en hoeveel het kost om met Binance te handelen. Het enige dat u hoeft te doen, is nog een paar woorden van wijsheid met u delen voordat ik vertrek.

Conclusies

De cryptocurrency-wisselmarkt is erg druk. De uitwisselingen die slagen zullen degenen zijn die functies bieden die elke handelaar kan gebruiken en waarvan hij kan genieten. In deze Binance-zelfstudie denk ik dat ik je een uitwisseling heb laten zien die precies dat doet!

Binance heeft een handelsvolume van meer dan $ 1,4 miljard om een ​​goede reden – het werkt!

Binance heeft miljoenen tevreden klanten over de hele wereld. Ze gebruiken Binance omdat het eenvoudig is en geweldige handelsfuncties heeft. Als je me niet gelooft, weet je wat je moet doen! Ik heb je laten zien hoe je Binance moet gebruiken. Ga het nu zelf proberen! Laat het me weten als u een paar transacties heeft uitgevoerd. Ik zou graag horen wat je ervan vindt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me