Binance en Bittrex: twee van de meest populaire cryptocurrency-handelsbeurzen die beschikbaar zijn.

We hebben er allemaal over gehoord, maar kent u de verschillen tussen hen? Weet u wat het beste voor u is??

Welkom bij een van de meest besproken onderwerpen in de wereld van cryptocurrencies – Binance versus Bittrex. Mijn plan is echter om het debat met deze gids te beëindigen.

In deze gids zal ik alle belangrijke verschillen tussen de twee uitwisselingen belichten en u helpen beslissen welke het beste voor u is – Binance of Bittrex.

Ik zal hun geschiedenis, team en diensten behandelen, zodat u hun geloofwaardigheid kunt beoordelen. Vervolgens zal ik ingaan op een volledige Bittrex versus Binance-vergelijking met betrekking tot zaken als beveiliging, interface, transactietijden, kosten en meer.

Aan het einde zult u een duidelijk inzicht hebben in de verschillen tussen de twee beurzen en voor welke soorten beleggers elke beurs beter is.


Dus laten we beginnen!

Binance versus Bittrex: wat is Binance of Bittrex?

Binance en Bittrex lijken erg op elkaar in termen van wat ze doen. Net als aandelenbeurzen of forexbeurzen, laten Binance en Bittrex gebruikers een actief verhandelen. Alleen bij Binance en Bittrex zijn de activa cryptocurrencies.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Op sommige beurzen kunt u cryptocurrencies kopen met fiatvaluta’s (USD, EUR, enz.). Die beurzen staan ​​bekend als brokerbeurzen.

Op Binance en Bittrex kun je echter geen crypto kopen met fiat. In plaats daarvan kunt u cryptocurrencies kopen met andere cryptocurrencies. U kunt bijvoorbeeld op Binance gaan om OmiseGo (OMG) te kopen met Ether (ETH). Dit is waarom het handel wordt genoemd, en Binance en Bittrex staan ​​bekend als handelsbeurzen.

Dus om Binance of Bittrex te gebruiken, moet je al wat crypto bezitten. Als je crypto wilt kopen om op Binance of Bittrex te gebruiken, lees ons dan Hoe cryptocurrency te kopen gids. Zodra u uw cryptocurrency heeft, kunt u deze overzetten naar Binance of Bittrex en beginnen met handelen.

Mensen gebruiken handelsbeurzen om vele redenen: sommigen gebruiken het om elke dag met winst te handelen en sommigen gebruiken het alleen om een ​​cryptocurrency te kopen die ze niet met fiat kunnen kopen. (Omdat u slechts een beperkt aantal cryptocurrencies kunt kopen op een effectenbeurs / met fiat).

Met dit in gedachten, laten we ons Binance vs Bittrex-onderzoek beginnen door naar de geschiedenis en basis van elke uitwisseling te kijken!

Binance

Vanuit Japan is Binance in juli 2017 gestart door Changpeng Zhao met behulp van een ICO. Het is een van de meest succesvolle ICO’s tot nu toe.

Opmerking: een ICO (Initial Coin Offering) is een crowdfunding-evenement dat wordt gehost op de blockchain met behulp van een slim contract. Zie ons voor meer informatie over ICO’s Wat is een ICO gids.

Zhao heeft veel ervaring met het werken in de cryptocurrency-markt. Hij had gewerkt Blockchain.info en OKCoin voordat u begint met Binance.

Ten tijde van de lancering verhoogde Binance $ 15 miljoen door de verkoop van 200 miljoen tokens. Het werd in minder dan een jaar tijd de grootste handelsbeurs voor cryptocurrency!

Volgens muntenmarktkapje, Binance handelt momenteel (14.03.18) voor ongeveer $ 1,24 miljard per dag! Dat is gek!

Binance ondersteunt honderden munten en is een geweldige plek geworden voor nieuwe munten en tokens om aan populariteit te winnen. Als een munt / token op Binance wordt vermeld, zullen heel veel mensen het zien. Hierdoor kan Binance veel geld in rekening brengen voor nieuwe cryptoprojecten die op hun beurs willen worden vermeld.

Zelfs met de listingkosten die ze in rekening brengen, heeft Binance munten aan zijn platform toegevoegd tegen een zeer hoge snelheid. Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, heeft het zelfs een tabblad genaamd ‘Launchpad’, waar het aankomende blockchain-projecten en hun muntlanceringen bevat.

Dit is een erg populaire plek geworden voor investeerders die op zoek zijn naar nieuwe projecten om in te investeren.

Binance LaunchPad blockchain-projecten

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bittrex

Bittrex, opgericht in 2014, is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen. Het werd opgericht door Bill Shihara en Richi Lai in Las Vegas, VS, en opereert nog steeds van daaruit.

Bij het vergelijken van Binance versus Bittrex, bestaat Bittrex al veel langer dan Binance en heeft daarom een ​​meer bewezen staat van dienst.

Volgens muntenmarktkapje, Bittrex heeft een omzet van ongeveer $ 240 miljoen per dag! Dat is niet zo veel als Binance’s $ 1,24 miljard, maar het is nog steeds enorm.

Bittrex werd onder meer populair omdat het veel nieuwe munten aanbood terwijl de meeste andere beurzen slechts een paar grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin aanboden..

Momenteel ondersteunt Bittrex ongeveer 190+ munten, maar de laatste tijd is het traag met het toevoegen van nieuwe munten. In feite ontbreekt de meeste ICO-actie van Bittrex. Dit is een van de redenen waarom het gebruikers begint te verliezen – investeerders die nieuwe tokens rechtstreeks uit ICO’s willen kopen, zijn gedwongen om naar andere beurzen te gaan om het token te vinden dat ze willen.

Dus nu we wat meer weten over deze twee beurzen en hoe ze zijn begonnen, kunnen we de vergelijking van functies van de meest populaire handelsbeurzen bekijken..

Binance vs Bittrex: de vergelijking

Ik wil u graag door een gedetailleerde vergelijking van deze twee uitwisselingen leiden, waarbij ik me concentreer op de belangrijkste punten die u helpen beslissen welke het beste bij u past. Het eerste punt zijn vergoedingen …

Vergoedingen

Zowel Binance als Bittrex brengen handelskosten in rekening. Hieronder volgen de vergoedingen per transactie die door de twee beurzen in rekening worden gebracht:

Als u Binance (BNB) -tokens heeft, kunt u BNB standaard gebruiken om transactiekosten te betalen. Als u dat doet, zijn uw kosten slechts 0,05%!

Opmerking: het BNB-token is de cryptocurrency van Binance zelf. Ik zal daar later meer over praten.

Zoals je kunt zien, is Binance in een gevecht tegen Bittrex – Binance de duidelijke winnaar wat betreft de handelskosten. Deze vergoedingen kunnen een aanzienlijk verschil maken, vooral als u veel en / of elke dag handelt.

Laten we van de ene belangrijke factor naar de andere gaan, laten we eens kijken hoe goed Binance en Bittrex presteren met hun beveiliging.

Veiligheid

Honderden miljoenen dollars zijn verloren gegaan door hacks op cryptocurrency-uitwisselingen, dus het is uitermate belangrijk om te weten hoe veilig deze twee uitwisselingen zijn. Laten we eens kijken hoe ze overeenkomen …

Binance

Binance biedt de e-mailbevestigingen voor overboekingen en tweefactorauthenticatie om in te loggen. Dit betekent dat je elke opname die je doet bij Binance moet bevestigen met je e-mailadres – je ontvangt een e-mail met een bevestigingslink elke keer dat je een overzetten van uw Binance-portemonnee naar een andere portemonnee.

Dit zijn slechts de functies waarmee u uw eigen account kunt beschermen. Maar om de eigenlijke servers waarop Binance draait te beschermen, heeft Binance zijn eigen beveiligingsfuncties. Vanwege deze functies moet Binance nog met succes worden gehackt.

Bittrex

In een match-up van Binance vs Bittrex is de beveiliging die door Bittrex wordt geboden dezelfde als die aangeboden door Binance. Het biedt tweefactorauthenticatie en e-mailbevestigingen.

De beveiliging die het op zijn servers legt, lijkt ook redelijk goed te werken, net als Binance. In zijn lange ambtstermijn van ongeveer 4 jaar is het nooit gehackt.

Het is veilig om te zeggen dat beide even goed zijn wat betreft het veiligheidsaspect.

U zou echter moeten nooit laat grote hoeveelheden crypto achter op een beurs. Niet op Bittrex, niet op Binance, niet op een beurs. Crypto opslaan op een exchange is de minst veilige manier om crypto op te slaan. In plaats daarvan zou u een software- of hardwareportefeuille moeten overwegen.

Hardware wallets zijn het veiligste type, en ik raad de Ledger Nano S aan. De Trezor wallet is ook erg goed. Het is moeilijk om te beslissen welke je moet gebruiken, dus lees mijn Trezor tegen Ledger bekijk of je wat hulp nodig hebt.

Installatie en gebruiksgemak

Opstelling

Als het gaat om het instellen en gebruiken van Binance versus Bittrex-accounts, lijken beide uitwisselingen behoorlijk op elkaar.

Of het nu Bittrex of Binance is, je moet jezelf verifiëren nadat je je hebt geregistreerd. De gegevens die u moet verstrekken, zijn onder meer e-mailadres, identiteitsbewijs met foto, contactnummer en adres, enz.

Eenmaal geregistreerd en geverifieerd, ontvangt u een bevestigingsmail die u vertelt dat u kunt beginnen met handelen.

Hoewel het gemakkelijk en eenvoudig is om te registreren op Binance en Bittrex, is het niet altijd toegankelijk. Wat ik hiermee bedoel is dat Binance en Bittrex zo druk zijn geweest met registraties (ze ontvangen tienduizenden registraties per dag), dat ze soms niet toestaan ​​dat nieuwe gebruikers zich aanmelden.

Voordat u beslist voor welke u zich aanmeldt, moet u er dus voor zorgen dat u weet of ze momenteel nieuwe gebruikers accepteren.

Klik hier om te registreren op Binance en hier om te registreren op Bittrex.

Makkelijk te gebruiken

Geen van de genoemde handelsbeurzen krijgt punten in een gevecht Binance versus Bittrex, geen van hen is geweldig voor het gebruiksgemak – ik zou aanraden om enkele YouTube-tutorials te bekijken als je een complete beginner bent. Zoals je in de onderstaande afbeeldingen kunt zien, zien ze er nogal ingewikkeld en onvriendelijk uit voor beginners.

Binance-interface

De interface van Binance is moeilijk direct te begrijpen en vereist dat de gebruiker er wat tijd aan besteedt om eraan te wennen. Er gebeuren veel dingen op één scherm – hoewel dit geweldig is voor ervaren handelaren, kan het er voor een nieuweling behoorlijk beangstigend uitzien.

Interface van Binance-platform

Bittrex-interface

Bittrex heeft een iets gebruiksvriendelijkere interface in vergelijking met Binance, maar het is nog steeds niet zo eenvoudig als het zou kunnen zijn voor beginners. Het is echter gemakkelijker te gebruiken en de grafieken zijn iets eenvoudiger te lezen voor beginners.

In tegenstelling tot Binance heeft Bittrex ook grafieken van 1 minuut beschikbaar.

Interface van Bittrex-platform

Als we een winnaar van Binance vs Bittrex moeten kiezen voor het gebruiksgemak, dan zou het Bittrex zijn. Bittrex is een goed alternatief voor Binance wat betreft de interface.

Hoewel ik heb gezegd dat Binance en Bittrex niet de vriendelijkste sites voor beginners zijn, is het belangrijk op te merken dat dit hetzelfde is voor de meeste handelsbeurzen. Het is zeer zeldzaam om een ​​handelsbeurs te vinden die net zo gebruiksvriendelijk is als een beursbeurs (zoals Coinbase, Coinmama, enz.).

Als we het alleen maar over handelsbeurzen hebben, zouden Binance en Bittrex tot mijn topkeuzes behoren voor de meest beginnersvriendelijke.

Dus nu we de Binance versus Bittrex-platforms zelf hebben bekeken, laten we het hebben over hun klantenondersteuning. Klantondersteuning kan een zeer belangrijke rol spelen, omdat de meeste gebruikers van deze platforms helemaal nieuw zijn in cryptohandel.

Ondersteuning

Een ander aspect van waaruit we het vermogen van de teams achter Binance vs Bittrex kunnen beoordelen, is klantenondersteuning.

Bittrex-klantenondersteuning

Onlangs heeft Bittrex veel klachten ontvangen over het gebrek aan klantenondersteuning. Overal op internet hebben gebruikers gezegd dat Bittrex traag reageert op vragen van klanten.

In het verleden waren er gevallen waarin Bittrex-klanten zich zorgen maakten over het gebrek aan transparantie van het Bittrex-team.

Dit leidde tot veel zorgen en wantrouwen, vooral toen veel Bittrex-klanten vorig jaar hun cryptocurrency eigenlijk niet konden opnemen. Wat de situatie helaas nog erger maakte, was het gebrek aan reactie van het Bittrex-team …

Binance klantenondersteuning

Binance versus Bittrex en hun klantenondersteuning vergeleken, Binance heeft niet zoveel klachten gehad als Bittrex, dus dit is absoluut een puntenscorer. Ze reageren op klanten via e-mails & sociale media, en ze lijken er ook niet lang over te doen!

Met het toenemende verkeer op hun platform heeft Binance te maken met enkele technische problemen, maar ze lijken er goed voor te zorgen en al de vragen van hun klanten te beantwoorden

Ik zou zeggen dat Binance de winnaar is in deze kwestie en een goed Bittrex-alternatief biedt wat betreft klantenondersteuning.

Mobiel handelen

Binance heeft hier een voordeel omdat het mobiele apps heeft voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Bittrex heeft geen app en de website is ook niet erg gemakkelijk te gebruiken op smartphones.

In de huidige samenleving hebben smartphones computers vervangen voor veel verschillende taken. Veel gebruikers geven er de voorkeur aan om vanaf hun telefoon toegang te krijgen tot cryptocurrency-uitwisselingen. Op het gebied van mobiel handelen is Binance een duidelijke winnaar!

Binance (BNB) munt

Zoals beloofd aan het begin van deze gids, zal ik je nu een beetje vertellen over de BNB-munt. In deze Binance vs Bittrex-vergelijking biedt de BNB-munt een groot voordeel voor Binance!

BNB is het token dat Binance heeft gemaakt en vrijgegeven bij zijn ICO. Het kan worden verhandeld voor elke andere cryptocurrency op de Binance-beurs. Als u handelt met BNB, bespaart u bovendien 50% op uw transactiekosten! Dat is niet bepaald een klein bedrag, nietwaar?

Ten tweede, als de Binance-beurs goed presteert en blijft groeien, is het heel goed mogelijk dat de prijs van BNB ook zou stijgen. Er is dus een kans om goede winsten te maken met het BNB-token zelf.

Het BNB-token van Binance was zelfs een van de best presterende cryptocurrencies van 2017. Zoals je in de onderstaande grafiek kunt zien, ging het van bijna nul naar een hoogste punt van ongeveer $ 24 dollar in minder dan een jaar..

Grafieken van Binance-munten

BNB steeg op 14 maart 2018 met ongeveer 25% door de aankondiging dat Binance zijn eigen openbare blockchain lanceert. Binance doet dit om een nieuwe gedecentraliseerde centrale creëren. Als dit gebeurt, wordt Binance meer een community dan een bedrijf, wat misschien goed nieuws is voor de gebruikers.

Bittrex heeft zelf geen munt en heeft nog geen aankondiging gedaan om zoiets te lanceren. Misschien zal Bittrex later iets soortgelijks doen, misschien niet. We zullen zien!

Dus ik heb nu de meeste belangrijke punten behandeld die u moet weten voordat u beslist welke uitwisseling het beste bij u past: Bittrex of Binance. Laten we samenvatten waar we naar hebben gekeken door de voor- en nadelen te belichten.

Binance vs Bittrex: voors & Nadelen

Binance

Voordelen

 • Lage transactiekosten van 0,1% per transactie
 • Regelmatig worden er veel nieuwe munten en ICO’s toegevoegd
 • Heeft zijn eigen token – BNB-munt, die kan worden gebruikt om tegen een lagere vergoeding van 0,05% te handelen
 • Tot dusver zijn er geen beveiligingsinbreuken geweest
 • Het team dat de uitwisseling ondersteunt, is zeer ervaren en dynamisch – ze werken ook aan het lanceren van hun eigen blockchain
 • Heeft mobiele apps voor iOS en Android

Nadelen

 • De interface is niet erg gebruiksvriendelijk
 • Zeer nieuwe uitwisseling dus het moet zich nog op lange termijn bewijzen
 • Klantenservice is beter dan Bittrex, maar moet nog worden verbeterd
 • Accepteert geen fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bittrex

Voordelen

 • Heeft een bewezen staat van dienst van ongeveer 4 jaar – een goede reputatie
 • Nooit gehackt – Binance ook niet, maar Bittrex gaat al 3 jaar langer mee dan Binance, dus het heeft langer overleefd zonder te worden gehackt
 • Makkelijker te begrijpen dan Binance voor een beginner
 • Ondersteunt meer dan 190 munten

Nadelen

 • Hoge transactiekosten van 0,25% per transactie
 • Gebrek aan reactie en transparantie van klantenondersteuning
 • Voegt niet regelmatig nieuwe munten toe
 • Ze hebben geen eigen munt of token zoals Binance doet
 • Accepteert geen fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)
 • Ze hebben geen mobiele app

Binance vs Bittrex: voor welke uitwisseling u moet kiezen?

Beide zijn erg populaire beurzen en worden wereldwijd door een groot aantal gebruikers gebruikt. Dus of u voor Binance of Bittrex kiest, hangt echt af van wat het belangrijkste voor u persoonlijk is.

Waar zoek je naar in een uitwisseling?

Als u op zoek bent naar een uitwisseling met geloofwaardigheid en gebruiksvriendelijkheid, dan is Bittrex wellicht de winnaar voor u. Als uw handelsvolume laag wordt en u het niet erg vindt om een ​​hogere vergoeding te betalen, kan Bittrex voor u werken.

Maar als u wilt investeren in aankomende ICO’s en nieuw genoteerde munten, dan zou u waarschijnlijk een alternatief voor Bittrex moeten vinden … Binance, misschien?

Binance is een geweldige optie als u op zoek bent naar een uitwisseling om nieuw genoteerde munten en tokens rechtstreeks bij ICO’s te kopen. Ze voegen regelmatig nieuwe munten toe en reageren snel op berichten. En de meest voor de hand liggende reden om voor Binance te kiezen, vooral als uw handelsvolume hoog is, zijn de lagere vergoedingen die Binance biedt.

(Onthoud dat als u handelt met BNB, u nog eens 50% bespaart op uw handelskosten.)

Binance heeft in zo’n korte tijd zo’n goede reputatie opgebouwd – het is ongelooflijk. Het enige grote nadeel is voor mij dat ze langer moeten overleven zonder gehackt te worden om zichzelf te bewijzen.

Ze doen het tot nu toe heel goed op het gebied van veiligheid, maar kunnen ze het volhouden? Ik hoop het graag.

Veel serieuze handelaren gebruiken zowel Binance als Bittrex samen. Op deze manier krijgen ze de beste eigenschappen van beide. Als beginner hoeft u dat misschien niet te doen, maar in plaats daarvan kunt u er maar één kiezen – afhankelijk van wat het beste bij u past.

Binance vs Bittrex: laatste gedachten

Je hebt nu een goed begrip van wat Bittrex vs Binance is, wanneer ze zijn begonnen en hoe ze van elkaar verschillen. U weet hoe ze zich verhouden in termen van handelskosten, ondersteunde munten, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, team en andere belangrijke factoren.

Gebruikmakend van de voor- en nadelen van elke uitwisseling, zou u moeten kunnen beslissen welke uitwisseling het beste is voor u en uw behoeften.

Dus ik hoop dat je deze gids leuk vond en dat het je heeft geholpen om je beslissing te nemen voor Binance vs Bittrex! Laat me weten welke je voorkeur heeft, wat je er leuk aan vindt en hoe je denkt dat het nog verder kan worden verbeterd! Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me