Denkt u erover om Bytecoins te kopen, maar weet u niet zeker of dit het juiste moment is? Of misschien heb je er al een paar, maar wil je weten of je moet verkopen of vasthouden en ben je op zoek naar Bytecoin-prijsvoorspelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In mijn Bytecoin-prijsvoorspellingsgids ga ik alles bespreken wat u moet weten. Ten eerste ga ik je een kort overzicht geven van wat het Bytecoin-project eigenlijk is. Vervolgens ga ik kort uitleggen hoe belangrijk het is om te begrijpen dat prijsvoorspellingen met de nodige voorzichtigheid moeten worden genomen, aangezien het precies dat is – voorspellingen!

Hierna zult u enkele van de factoren overwegen die de prijs kunnen beïnvloeden, samen met enkele voorbeelden van andere Bytecoin-prijsvoorspellingen. Aan het einde ervan zou u een beter idee moeten hebben van wat u wilt doen!

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met ervoor te zorgen dat we weten wat het Bytecoin-project eigenlijk is!

Wat isBytecoin

Bytecoin is een cryptocurrency die gespecialiseerd is in privé- en anonieme transacties, waardoor iedereen ter wereld geld kan verzenden en ontvangen zonder hun identiteit prijs te geven. Het werd in 2012 gemaakt door een groep anonieme ontwikkelaars, die tot op de dag van vandaag nog steeds onbekend zijn.


Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Door geld te sturen via de Bytecoin blockchain, duurt het slechts 2 minuten voordat de overdracht is bevestigd. Dit is veel sneller dan het gebruik van Bitcoin, wat tot 10 minuten duurt.

Een ander belangrijk verschil is dat Bitcoin gebruikers in staat stelt veel transactie-informatie op de openbare blockchain te bekijken, maar Bytecoin-transacties gebruiken zoiets als "Ring handtekeningen", wat betekent dat alles privé blijft.

Hoewel Bytecoin Proof-of-Work gebruikt zoals Bitcoin, is er een klein verschil. Bitcoin (dat het SHA-256-algoritme gebruikt), geeft mensen de duurste hardware de grootste kans om de mijnbeloning te winnen.

Bytecoin (dat iets gebruikt dat Egalitarian Proof-of-Work wordt genoemd) stelt mensen echter in staat om te minen met behulp van standaard GPU’s en CPU’s, waardoor het een veel eerlijker systeem wordt..

De native Bytecoin-cryptocurrency wordt ook wel BCN genoemd en in totaal zal er een maximale voorraad zijn van 184.470.000.000 munten.

Dus nu u weet wat de munt eigenlijk doet, gaat het volgende deel van mijn Bytecoin-prijsvoorspellingsgids ervoor zorgen dat u begrijpt dat voorspellingen altijd met de nodige voorzichtigheid moeten worden genomen.

Belangrijke opmerking over prijsprognoses voor cryptocurrency

In werkelijkheid kan niemand de toekomst voorspellen, want als we dat konden, zouden we allemaal heel rijk zijn. Dit geldt vooral in de cryptocurrency-industrie, aangezien de markten erg volatiel zijn. Soms kun je een munt krijgen die op één dag meer dan 1.000% omhoog gaat, zonder duidelijke uitleg waarom het is gebeurd.

De belangrijkste indicator of een cryptocurrency omhoog of omlaag gaat, zijn gebeurtenissen in de echte wereld. Als een cryptocurrency bijvoorbeeld een partnerschap is aangegaan met een heel groot bedrijf, zal de prijs waarschijnlijk stijgen. Aan de andere kant, als een cryptocurrency een hack zou ondergaan, zou de prijs waarschijnlijk dalen. Bedenk echter dat dit niet altijd het geval is.

Een investeringsbeslissing mag u nooit louter op basis van een prijsvoorspelling nemen. Voer altijd uw eigen onafhankelijk onderzoek uit en zorg ervoor dat u begrijpt dat voorspellingen niets meer zijn dan meningen.

Nu ik dat uit de weg heb geruimd, gaat het volgende deel van mijn Bytecoin-prijsvoorspelling kijken naar enkele dingen die van invloed kunnen zijn op de Bytecoin-waarde in 2018.

Bytecoin prijsvoorspelling 2018

Om u een idee te geven van hoe voorzichtig u moet zijn bij het bekijken van de prijsvoorspellingen van ‘Expert’ Bytecoin, bekijkt u de volgende afbeelding.

Bytecoin prijsvoorspelling voor 2018

Deze prijsvoorspelling werd in januari 2018 vrijgegeven door een Twitter-pagina die zichzelf de “Bytecoin Foundation” noemt en ze hebben bijna 6000 volgers. Er zijn enkele duidelijke problemen met deze voorspellingen, die ik hieronder zal toelichten.

Als ik het heb over marktkapitalisatie, is dit de beste manier om te begrijpen hoeveel de cryptocurrency in totaal waard is, op basis van de huidige marktprijs. Dit wordt bereikt door de huidige prijs van de cryptocurrency te vermenigvuldigen met het totale aantal munten in omloop.

Als er bijvoorbeeld 1 miljoen munten zijn en elke munt $ 0,50 waard is, dan is de totale marktkapitalisatie $ 500.000.

Volgens de bovenstaande prijsvoorspelling van Bytecoin zal de prijs in december 2018 $ 7,5850 zijn. Als u dit vermenigvuldigt met het totale aanbod van iets meer dan 184 miljard, zou dit Bytecoin een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 1,3 biljoen opleveren..

Om u te laten zien waarom dit een belachelijke Bytecoin-prijsvoorspelling is: Apple, een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld, had in juni 2018 een totale marktkapitalisatie van $ 953 miljard. Gelooft u echt dat dit zal gebeuren? Zo ja, hoeveel zal Bitcoin waard zijn??!

De Bytecoin Foundation voorspelde dat Bytecoin in mei 2018 $ 0,2680 zou bereiken, maar het hoogste dat het bereikte was $ 0,017. Daarna bleef de prijs dalen en is Bytecoin in januari 2021 slechts $ 0,00019 waard. Dus, welke andere Bytecoin-prijsvoorspellingen zijn er??

Een van de meer realistische voorspellingen is van Cryptoground dat gelooft dat de BCN-prijs tegen het einde van 2021 zou kunnen stijgen tot $ 0,0006..

Bytecoin Prijsvoorspellingen2021 en daarna!

Ik kwam een ​​website tegen met de naam CoinLiker die beweert zich specifiek te richten op voorspellingen van cryptocurrency. Volgens hun prijsmodel dachten ze dat Bytecoin eind juni 2018 $ 0,2775 zal bereiken.

De hoogste prijs die Bytecoin eerder heeft bereikt, is $ 0,01541, wat gebeurde in januari 2018. Dit betekent dat het zijn prijs met ongeveer 1.700% zou moeten verhogen. Sinds 2018 is de prijs van Bytecoin echter blijven dalen en is het momenteel slechts $ 0.00019 waard.

In werkelijkheid, zoals ik eerder al zei, kan de prijs van een cryptocurrency heel snel stijgen of dalen, dus een verhoging van die omvang zou niet onmogelijk zijn. In de 12 maanden van 2017 verhoogde Ethereum bijvoorbeeld zijn prijs met 10.000%!

CoinLiker biedt ook een Bytecoin-prijsvoorspelling voor het jaar 2023, waar ze schatten dat de prijs zal stijgen tot $ 0,6792. Terugkomend op mijn berekeningen van marktkapitalisatie, betekent dit dat de totale Bytecoin-waarde $ 124 miljard zal bedragen.

4 jaar is echter lang, vooral in de cryptocurrency-industrie. Dus de voorspelling zou heel goed kunnen blijken te zijn! Wie weet?!

CoinLiker verstrekt echter geen gegevens die uitleggen hoe ze aan hun Bytecoin-prijsvoorspelling zijn gekomen. Dit maakt het moeilijk om te beslissen of de voorspellingen betrouwbaar zijn of niet. Met dit in gedachten denk ik dat het het beste is dat ik enkele dingen bespreek die de prijs zouden kunnen laten stijgen, met een specifieke focus op de Bytecoin-roadmap.

Bytecoin Roadmap – Hoe kan dit de prijs beïnvloeden?

Voordat ik kijk naar enkele van de belangrijkste gebeurtenissen die worden verwacht in de Bytecoin-roadmap, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om te praten over wat er in de eerste drie jaar van het project is gebeurd..

Tijdens de eerste drie handelsjaren zag de BCN-munt praktisch helemaal geen interesse. In feite bedroegen de dagelijkse handelsvolumes slechts een paar duizend dollar. Toen, in mei 2017, na bijna 12 maanden zonder communicatie van het team, kondigde Bytecoin plotseling aan dat ze hard aan het werk waren om hun doelen te realiseren..

Dit resulteerde in een enorme prijspiek, waarbij de prijs in minder dan 2 weken handelen van $ 0,0002 naar $ 0,0048 ging. Hoewel deze cijfers niet veel klinken, duidt het in feite op een stijging van 2300%!

Dit laat ons zien dat zelfs een kleine update zoals de bovenstaande een enorme prijsstijging van Bytecoin kan veroorzaken! Groter nieuws kwam echter in mei 2018, toen de grote cryptocurrency exchange Binance aankondigde dat het Bytecoin zou gaan noteren. Dit is eigenlijk heel goed nieuws, aangezien Binance verantwoordelijk is voor bijna $ 2 miljard aan dagelijks handelsvolume.

Slechts in de eerste paar uur na de aankondiging van Binance, steeg de prijs met bijna 166%, waarna het netwerk uitviel omdat het het volume niet aankon! Veel mensen denken dat dit de grote kans van Bytecoin had kunnen zijn om echte winst te maken, maar de technologie laat het in de steek.

Als gevolg hiervan zal Bytecoin tijdens de eerste grote etappe van 2018 een hard fork uitvoeren, die gepland staat voor eind augustus. Een hard fork is wanneer de code van een blockchain wordt gekopieerd, maar er worden wijzigingen aangebracht om deze te verbeteren. Volgens het Bytecoin-team zal dit het netwerk veiliger en stabieler maken.

Zodra de harde vork is voltooid, moet deze worden getest. Als alles lukt, kan dit leiden tot een prijsstijging. De volledige lijst met functies die Bytecoin wil bereiken, is nog niet vrijgegeven, maar ze hebben geadviseerd om een ​​dynamisch vergoedingssysteem te installeren.

Bytecoin ontwikkelingsroadmap voor 2018

Hoewel dit betekent dat transactiekosten kunnen stijgen als het netwerk drukker is, zorgt het ervoor dat transacties niet in een blok blijven steken, dus het is over het algemeen een goede zaak. Het zijn gebeurtenissen zoals deze die de meest betrouwbare manier zijn om een ​​Bytecoin-prijsvoorspelling te doen.

Na de hard fork is Bytecoin van plan om in Q3 of Q4 een Public Testnet uit te brengen. Hierdoor kan iedereen nieuwe software-ideeën testen die de Bytecoin-ontwikkelaars bedenken terwijl ze opmerkingen en suggesties achterlaten.

Dit zou een heel succesvolle toevoeging aan het Bytecoin-project kunnen zijn, omdat het de gemeenschap in staat zal stellen om met nieuwe ideeën en verbeteringen te komen. Nogmaals, het succes van deze specifieke upgrade zou de prijs van Bytecoin kunnen doen stijgen.

Helaas is dit zover de Bytecoin-roadmap gaat, dus het is moeilijk om andere voorspellingen te doen op basis van hun ontwikkelingsdoelen.

Dus nu ik de beschikbaarheid van Bytecoin-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna heb besproken, evenals enkele van de gebeurtenissen binnen hun routekaart die van invloed kunnen zijn op de prijs, ga ik nu bespreken of ik denk dat het een goede investering is..

Is Bytecoin een goede investering?

Voordat ik mijn mening geef, dacht ik dat ik duidelijk zou maken dat mijn Bytecoin-prijsvoorspellingsgids geen financieel advies is. Zoals alle voorspellingen is het niets meer dan een mening. U moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u een investering doet.

Hoe dan ook, ik geloof dat er beide goede punten zijn waardoor de Bytecoin-waarde zou kunnen stijgen, maar ik geloof ook dat er ook negatieve punten zijn.

Ten eerste heeft het qua technologie veel voordelen ten opzichte van de meest populaire cryptocurrency, namelijk Bitcoin. Zoals ik eerder al zei, kan Bytecoin een transactie binnen 2 minuten bevestigen, terwijl Bitcoin 10 minuten nodig heeft. Bytecoin is ook anoniemer dan Bitcoin, wat het veel gemakkelijker maakt om transacties privé te verzenden.

Er zijn echter eigenlijk andere privacymunten die beter presteren dan Bytecoin. Deze omvatten Dash, dat een transactie in slechts enkele seconden kan bevestigen via het InstantSend-protocol.

Ik denk ook dat de hard fork mogelijk een belangrijke gebeurtenis kan zijn, aangezien het Bytecoin-team van plan is om enkele nieuwe functies toe te voegen. Niemand weet wat deze zijn, dus we zullen moeten afwachten.

Aan de andere kant zijn er ook een aantal problemen waarvan ik denk dat de prijs van Bytecoin kan dalen. Ten eerste houden regeringen niet van privacymunten, omdat dit het erg moeilijk maakt om erachter te komen of hun burgers technologie gebruiken om een ​​misdrijf te plegen.

In Japan, dat mogelijk een van de cryptovriendelijke landen ter wereld is, beginnen hun toezichthouders bijvoorbeeld druk uit te oefenen op cryptocurrency-uitwisselingen om te stoppen met het aanbieden van privacymunten. Als dit in de hele branche gebeurt, kan de prijs van Bytecoin zeer ernstig worden beïnvloed.

Ten tweede maak ik me ook een beetje zorgen dat het ontwikkelingsteam van Bytecoin ervoor kiest anoniem te blijven. Als er ooit iets mis zou gaan met het project, zou er geen manier zijn om erachter te komen wie er achter zat.

In die zin is het voor mij moeilijk te adviseren of Bytecoin een goede investering is. Uiteindelijk moet u een beslissing nemen op basis van uw eigen onderzoek.

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn Bytecoin-prijsvoorspellingsgids! Ik hoop dat de informatie die ik heb verstrekt, uw besluitvormingsproces heeft geholpen. Als je mijn gids van begin tot eind hebt gelezen, zou je een goed begrip moeten hebben van wat het Bytecoin-project is en wat andere mensen denken dat de prijs de komende jaren zal zijn..

Zoals u zult zien, kunnen prijsvoorspellingen variëren, afhankelijk van wie ze geeft, dus bedenk altijd hoe ze tot hun conclusie kwamen. Ik heb ook enkele van de gebeurtenissen uitgelegd die ervoor kunnen zorgen dat Bytecoin zowel stijgt als daalt.

Het belangrijkste is dat u begrijpt dat prijsvoorspellingen alleen iemands mening zijn, dus probeer zoveel mogelijk te lezen.

Wat vind je van de manier waarop Bytecoin zal gaan? Overweegt u een investering te doen, of heeft u al munten en wilt u weten of u deze moet aanhouden of verkopen? Laat me uw huidige situatie weten en, nog belangrijker, wat u van plan bent te doen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me