Als je wilt beginnen kopen en verkopen van cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ether, Dash of Stellar weten echter niet welke centrale ze moeten gebruiken CEX.io recensie zou u moeten helpen beslissen.

In deze review zal ik de volgende onderwerpen behandelen:

 • Wat CEX.io is?
 • Een korte geschiedenis van CEX.io.
 • De voor- en nadelen van het platform.
 • Digitale valuta die u kunt kopen, verkopen en verhandelen.

Aan het einde van deze CEX.io-recensie, jij zou moeten kunnen beslissen of CEX.io de juiste cryptocurrency-uitwisseling voor u is. U zult ook op de hoogte zijn van het begin, de beveiligingsfuncties, de aangeboden munten, de kosten en nog veel meer.

Met zoveel te behandelen, zouden we waarschijnlijk moeten beginnen! Laten we eens kijken wat deze populaire beurs te bieden heeft.

Voordelen

 • Makkelijk te achterhalen
 • Verschillende handelsparen
 • Goede hulp

Nadelen

 • Mogelijk ontbreken van muntopties

CEX.io Review: wat is CEX.io?

Laten we deze CEX.io-recensie vanaf de basis beginnen. CEX.io is een cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Het accepteert meerdere soorten stortingen en ondersteunt verschillende digitale activa. Het is geweldig voor zowel gevorderde gebruikers als beginners die aan de slag gaan met het kopen en verkopen van cryptocurrencies.


Als je je afvraagt: is CEX.io legitiem? Of is CEX.io veilig? Het antwoord is Ja en nee. De site is zeker legitiem, aangezien deze in de Verenigde Staten is geregistreerd als een Money Services-bedrijf. Het bureau waarvoor het een licentie heeft, wordt de Netwerk voor handhaving van financiële misdrijven (FinCEN). Dit betekent dat het zeer onwaarschijnlijk is dat ze u plotseling een exit-scam zullen geven!

CEX.io recensie

CEX.io biedt gebruikers ook bescherming onder een niveau twee DSS-certificaat. Dit betekent dat het heeft bewezen een bepaald beveiligingsniveau te hebben voor het opslaan, verwerken en verzenden van betaalkaartgegevens.

Dat gezegd hebbende, moet CEX.io niet als volledig veilig worden beschouwd. Het is tenslotte een cryptocurrency-uitwisseling. Het feit dat ze enorme hoeveelheden verschillende valuta’s opslaan, maakt het een groot doelwit voor hackers.

De geschiedenis van digitale valuta staat vol met voorbeelden van uitwisselingen die worden gehackt en er is niets dat erop wijst dat de toekomst anders zal zijn. Dit is waarom je zou moeten bewaar uw cryptocurrency nooit op een exchange! In plaats daarvan zou u moeten overwegen om een ​​veilige portemonnee te gebruiken, zoals MyEtherWallet of Exodus.

Laten we vervolgens kijken hoe de uitwisseling is geëvolueerd tot het vertrouwde platform dat het nu is.

CEX.io Geschiedenis

CEX.io was opgericht in Londen, VK, in 2013. Oorspronkelijk was het een cloudminingprovider die eigenaar was van het GHash.io mijnbouw zwembad. In 2014 was GHash een van de grootste mijnbouwpools die er waren.

Begin 2015 nam CEX.io de beslissing om te stoppen met het leveren van cloud-mijnbouwdiensten. Dit was gebaseerd op de laag Bitcoin prijs op dat moment, evenals het feit dat het bedrijf geen mijnbouwhardware bezat. De mijnbouwpool van GHash.io is beëindigd. CEX.io zou echter voortleven, alleen als een cryptocurrency-uitwisselingsplatform.

Notitie: Cloud mining is een proces van mining voor cryptocurrency in een groep of pool. Gebruikers delen de verwerkingskracht in de cloud, wat betekent dat ze niet over hun eigen hardware hoeven te beschikken. Ze krijgen een deel uitbetaald van elke blokbeloning die de pool verdient. Vergelijk CEX zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk CEX zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Voordelen en nadelen van CEX.io

Ik zal u de voors en tegens van CEX.io cryptocurrency-uitwisselingsplatform.

PROS Nadelen
 • Geweldige ondersteuningssectie. Als u moeite heeft om te begrijpen hoe u iets moet doen op CEX.io, is er waarschijnlijk een pagina in de ondersteuningssectie die dit uitvoerig uitlegt. Als dit niet het geval is, biedt het platform een ​​gebruiksvriendelijk e-mailondersteuningsformulier.
 • De beurs biedt verschillende handelsparen en meerdere fiat-valuta’s om uit te kiezen. Dit betekent dat u verschillende crypto’s kunt kopen en verkopen met de door u gekozen valuta. Het is niet nodig om eerst terug te gaan naar Bitcoin. Minder transacties betekent minder kosten!
 • Gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Zelfs de geavanceerde handelsvensters zijn schoon en overzichtelijk. Dit maakt het browsen op de CEX.io-website plezierig en geweldig voor beginners.
 • Margehandelopties (handel met geleend geld). Dit is een zeer risicovolle vorm van handelen en wordt absoluut niet aanbevolen voor beginners!
 • Geregistreerd en veilig. Het bedrijf is geregistreerd als een Money Services Business bij FinCEN in de VS. Het heeft ook een DSS-certificaat op niveau twee.
 • CEX.io heeft geen erg lange lijst met beschikbare cryptocurrencies. Als het op basis van marktkapitalisatie nog nooit in de top tien van cryptovaluta heeft gestaan, kunt u er zeker van zijn dat u het niet bij CEX.io kunt kopen. Dat is een nadeel voor deze CEX.io-recensie.
 • Zoals bij elke uitwisseling, is het belangrijk om niet te veel vertrouwen te stellen in de veiligheid ervan. Elke uitwisseling kan worden gehackt. Het is daarom belangrijk om geen geld op de website achter te laten, zoals ik al eerder zei. Dit geldt zowel voor fiat-valuta als voor cryptocurrency.

Welke munten kunt u kopen op CEX.io?

Er zijn een weinig verschillende digitale activa die u kunt kopen met Bitcoin of fiat-valuta op CEX.io. Ik heb hieronder enkele van de populairste items op een rijtje gezet die momenteel beschikbaar zijn.

CEX.io recensie

CEX.io biedt ook een verscheidenheid aan andere, minder populaire munten.

Betaalmethoden en Fiat-valuta’s

Een van de beste dingen van CEX.io is dat het platform veel verschillende fiat-valuta’s accepteert. Dit maakt het handig voor mensen uit veel verschillende landen. Hier is de lijst voor fiat valuta’s die CEX.io worden ondersteund

 • Amerikaanse dollar (USD)
 • Euro (EUR)
 • Britse pond (GBP)
 • Roebel (RUB)

CEX.io Review: Crypto kopen.

CEX.io accepteert ook verschillende betalingsmethoden om het account te financieren met ofwel deze fiat-valuta’s of cryptocurrency:

 • VISA
 • MASTERCARD
 • SNEL.
 • ACH
 • Snellere betalingen
 • Sepa
 • QIWI
 • Skrill

Daarom maakt de verscheidenheid aan betaalmethoden alles supereenvoudig voor nieuwe gebruikers.

CEX.io Review: accountverificatie

Er zijn verschillende accountniveaus op CEX.io. Zij zijn:

CEX.io Review verschillende niveaus van accountsVerschillende accountniveaus op CEX.io: Basic, Verified, Verified Plus, Corporate

Bij elk account komt een niveau verschillende voordelen. Deze omvatten extra betalingsopties en hogere limieten voor transacties en opnames.

De corporate en geverifieerd plus accounts zijn voor meer gevorderde gebruikers. Daarom zal ik er niet te veel op in gaan.

Maar zelfs nieuwe gebruikers zullen waarschijnlijk de “geverifieerde” accountlaag willen bereiken. Ik heb de voordelen hiervan uitgelegd na het gedeelte over basisaccounts.

Basisaccounts

Basisaccounts op CEX.io zijn de standaard account die u maakt zodra u zich aanmeldt voor CEX.io. De enige betaalmethode die wordt geaccepteerd voor fiat-stortingen met een basisrekening is een Visa of MasterCard.

Individuele betalingsmethoden hebben hun eigen “aanbevolen” maximale en minimale stortingsbedragen.

Geverifieerde accounts

Als gebruikers fiatgeld willen opnemen of hun betalingslimieten willen verhogen, moeten ze hun identiteit verifiëren. Maar maak je geen zorgen. Dit is makkelijk. In het volgende deel van deze CEX.io-recensie wordt precies uitgelegd hoe u dit moet doen. Ik zal dan de precieze voordelen bespreken van het hebben van een geverifieerd gebruikersaccount.

CEX.io recensie

Hoe u een door CEX.io geverifieerd account kunt krijgen: Fase 1

Gebruikers moeten enkele persoonlijke informatie en documenten om het geverifieerde accountniveau te bereiken. Het zijn echter allemaal standaarddingen. De informatie is nodig om ervoor te zorgen dat het bedrijf hieraan voldoet anti-witwaspraktijken (AML) en ken uw klant (KYC) voorschriften. Laten we beginnen met onze CEX.io-beoordeling van accountverificatie.

Hieronder heb ik alle vereiste documenten op een rijtje gezet en hoe u deze kunt indienen bij CEX.io. Volg deze stappen nauwkeurig. Als u een document niet verstrekt zoals het bedrijf het wil, zullen ze uw verzoek om uw account te upgraden afwijzen en moet u opnieuw beginnen. Wanneer u een cryptocurrency koopt en verkoopt, kan dat betekenen dat u een enorme prijsschommeling misloopt!

 • Ten eerste moet u de gegevens indienen van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. Dit kan uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs zijn.
 • Vul het formulier met uw persoonlijke gegevens. Dit omvat geslacht, voornaam, middelste naam (optioneel) achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, contactnummer en een link naar sociale media (optioneel).
 • Vervolgens moeten gebruikers invullen hun adressen. Dit omvat een woonadres (waar u woont op het moment dat u zich aanmeldt bij CEX.io) en uw vaste adres. Als de twee hetzelfde zijn, is er een optie om de uitwisseling dit te vertellen. Klik op het vakje met het label “hetzelfde als residentieel”. Het staat naast de velden ‘permanent adres’.

  CEX.io recensie

 • De volgende stap bij het verifiëren van uw identiteit is om stuur een scan of foto in van een paar identiteitsdocumenten. Deze moeten aan de volgende eisen voldoen:
 • De uitgiftedatum moet in de toekomst liggen (document moet geldig zijn op de dag dat het wordt ingediend).
 • Kopieën van beide zijden van het document moeten worden ingediend.
 • Gescande afbeeldingen moeten in kleur en in een hoge resolutie zijn.
 • Documenten moeten de indeling jpg, gif, png, tiff of pdf hebben.
 • Het bestand mag niet groter zijn dan 15 MB.
 • De foto of scan mag niet ouder zijn dan drie maanden.
 • Documenten moeten worden ingevuld in het Latijnse alfabet (a, b, c, d …)

  CEX.io recensie

Hoe u een door CEX.io geverifieerd account kunt krijgen: fase 2

Laten we doorgaan of CEX.io review van het Verificatie proces. Gebruikers moeten dan hun identiteitsbewijs overleggen, een selfie van zichzelf die het document vasthoudt en een bewijs van adres.

Het identiteitsbewijs moet zijn uitgegeven door de overheid en moet dezelfde zijn als waarmee u het bovenstaande formulier heeft ingevuld. Geaccepteerde identiteitsdocumenten zijn nationale identiteitsbewijzen, paspoorten, rijbewijzen.

De selfie met het identiteitsbewijs moet de eigenaar van het document bevatten (jij) die het document vasthoudt. Er zijn nogal wat richtlijnen en het kan moeilijk zijn om een ​​foto te maken die duidelijk genoeg is. Om deze reden is het misschien beter om een ​​vriend of familielid te vragen om u te helpen bij het maken van een “selfie”. De fotograaf moet voldoen aan de volgende criteria

 • Je moet recht in de camera kijken.
 • De achtergrond moet licht of neutraal van kleur zijn.
 • De selfie zelf moet in kleur zijn.
 • Geen “rode ogen”.
 • Niets dat het zicht op uw gezicht belemmert (zonnebrillen, hoeden, hoofdbanden, bandana’s, enz.)
 • De informatie op het document moet duidelijk zichtbaar zijn.

Het bewijs van ingezetenschap moet ook een foto of scan zijn. Het moet uw adres bevatten (het adres vermeld op het verificatieformulier). De het volgende wordt geaccepteerd als bewijs van ingezetenschap

 • Energierekening (geen mobiele telefoon, tv-contract of gedrukte internetrekeningen).
 • Elektriciteitsrekening.
 • bankafschrift.
 • Belastingaangifte of aanslag gemeentebelasting.

De CEX.io-ondersteuning document geeft aan dat ook andere bewijsstukken van ingezetenschap worden geaccepteerd. Elektronische facturen en afschriften, online screenshots, mobiele telefoonrekeningen en creditcardafschriften worden echter uitgesloten.

CEX.io Review: voordelen van een geverifieerd account

Zoals ik al zei, gebruikers met een geverifieerd account kan meer gebruiken Betaalmethoden en hebben hogere stortings- en opnamelimieten. Het is ook van vitaal belang dat gebruikers een geverifieerd account hebben als ze willen opnemen in fiat-valuta’s. Het is dus erg belangrijk om dit in de CEX.io-recensie te vermelden.

Met een account op een hoger niveau dan basis (geverifieerd, geverifieerd plus of zakelijk) kunt u storten en opnemen met bankoverschrijvingen en alle cryptocurrencies die worden vermeld op CEX.io (hierboven).

De totale accountlimieten voor al deze hogere accounts zijn onbeperkt, maar er zijn enkele aanbevolen stortings- en opnamelimieten verbonden aan elke betaalmethode. We hebben ze deze keer niet vermeld omdat ze enorm zijn!

CEX.io Review: voor wie is CEX.io bedoeld??

Het noemen van doelgebruikers is erg belangrijk voor een CEX.io-recensie. CEX.io is geweldig voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Hieronder hebben we enkele functies opgesomd die het account geschikt maken voor beide gebruikerstypen.

Waarom CEX.io goed is voor beginners? Daar zijn een paar redenen voor:

 • Zeer gebruiksvriendelijk koppel. Zelfs als je geen ervaring hebt met het gebruik van een cryptocurrency-uitwisselingsplatform, is CEX.io supergemakkelijk om erachter te komen.
 • Geweldige ondersteuningssectie. Voor nieuwe handelaren of investeerders kan het een beetje eng zijn om voor het eerst digitale valuta te kopen. Het ondersteuningsgedeelte van de website heeft veel veelgestelde vragen en alsof dat nog niet genoeg is, kunt u eenvoudig contact opnemen met CEX.io dankzij het e-mailaanvraagformulier.
 • Gebruikers moeten meer zoeken geavanceerde koop- en verkoopopties. Dit maakt het proces minder eng omdat sommige uitwisselingen gebruikers begroeten met een pagina zoals hieronder. Dit is begrijpelijkerwijs erg verwarrend voor hen:

  CEX.io recensie

Bron: cledd

Waarom CEX.io goed is voor gevorderde gebruikers? Hier is het antwoord:

 • Het biedt alle koopopties je zou verwachten van een geavanceerd platform. Ze worden gepresenteerd op een overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren platform (hierboven afgebeeld).
 • Het kan handel met een marge (met geleend geld). Nogmaals, dit wordt absoluut niet aanbevolen voor nieuwe gebruikers!
 • Geen grenzen voor geverifieerde gebruikers. Als u een meesterhandelaar bent, kunt u enorme winsten maken en deze zonder problemen opnemen met behulp van verschillende stortings- en opnamemethoden. Best cool, hè?

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Conclusies

Dus dat is onze recensie van een van ‘s werelds meest populaire fiat-to-crypto-uitwisselingen. Met zijn talrijke stortingsopties, meerdere digitale activa en gebruiksvriendelijk ontwerp is het duidelijk waarom CEX.io is de afgelopen jaren zo succesvol geweest.

Nu u deze handleiding hebt gelezen, zou u een beter idee moeten hebben van wat het CEX.io-platform is en of het geschikt voor u is. Als u denkt dat er een beter platform voor u is, zou u dat moeten doen bekijk Coinbase, Binance en Kraken.

Dus, wat denk je ervan? Is CEX.io een oplichterij? Is het niet wat het lijkt? Of is het in feite een geloofwaardige, waardevolle uitwisseling? Gaat u het gebruiken voor uw cryptocurrency-behoeften? Schrijf in de reacties hieronder!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me