CoinExchange is NEE langer beschikbaar! Het was gesloten in 2019 vanwege financiële problemen. Er is echter helemaal niets om je zorgen over te maken, die zijn er nog betere platforms die ik zou willen aanbevelen. Uitchecken TOP 3 cryptocurrency-uitwisselingen:

  • Binance
  • Coinbase
  • Kraken

Voor alle duidelijkheid: hieronder vindt u nog steeds een grondige CoinExchange-beoordeling.

Geïnteresseerd in het verhandelen van cryptocurrencies, maar weet u niet zeker waar u moet beginnen? Ik ken het gevoel … Het zijn er gewoon te veel verschillende uitwisselingen om uit te kiezen, en elk van hen wordt verhandeld aan verschillende soorten handelaren.

Aangezien u echter naar deze recensie bent gekomen, neem ik aan dat u overweegt CoinExchange. Vandaag zal ik u kennis laten maken met CoinExchange en alle aspecten die u moet weten over dit platform.

Ik zal deze CoinExchange-beoordeling starten met de bedrijfsachtergrond, gevolgd door de lijst met voor- en nadelen, evenals een stapsgewijze handleiding over hoe u het platform gebruikt en uw eerste transactie doet.

Dus aan het einde van deze CoinExchange-beoordeling heeft u alles de benodigde informatie om een ​​definitieve beslissing te nemen of CoinExchange het juiste platform is voor uw behoeften!


Waar wacht je nog op? Laten we meer te weten komen over CoinExchange!

Voordelen

  • Eenvoudig platform
  • Anoniem zoeken
  • Goede beveiliging

Nadelen

  • Geen fiat-stortingen
  • Hoge vergoedingen
  • Onbehulpzame klantenondersteuning

Wat is CoinExchange?

CoinExchange is een derde partij cryptocurrency-uitwisseling dat gespecialiseerd is in alt-munten. Voordat ik verder ga, wilde ik er zeker van zijn dat u begrijpt wat een altcoin is, aangezien veel mensen in de war raken door deze term.

De meeste mensen verwijzen naar een altcoin zoals elke andere cryptocurrency dat is niet Bitcoin. Dit is niet correct. Een altcoin is een cryptocurrency die zijn eigen native blockchain, Leuk vinden Ethereum of Rimpeling. Als het geen eigen unieke blockchain heeft, maar in plaats daarvan is gebouwd op Ethereum of NEO, enz., Dan is het een teken!

Logo's van cryptocurrency

Nu ik dat heb opgehelderd, gaan we verder!

CoinExchange is een crypto-naar-crypto-platform, wat betekent dat het niet betrokken is bij valuta’s uit de echte wereld, zoals USD / GBP / EUR. In plaats daarvan stort je een cryptocurrency zoals Ethereum en ruil je deze vervolgens in voor een andere cryptocurrency. Hetzelfde geldt voor opnames – u kunt alleen cryptocurrency opnemen.

Hoewel ik de hele dag heb geprobeerd de CoinExchange.io-locatie te achterhalen, kon ik helaas geen bruikbare informatie vinden. Dat is een beetje zorgwekkend, TBH.

Hoe dan ook, als u op zoek bent naar een altcoin of token die niet erg populair is, dan is de kans groot dat deze op CoinExchange wordt vermeld. In feite zijn er meer dan 400 verschillende cryptocurrency-paren beschikbaar op het platform, wat best veel is als je het mij vraagt.

Notitie: Een cryptocurrency-koppeling wordt gebruikt om twee verschillende munten te beschrijven die met elkaar kunnen worden verhandeld. Als u bijvoorbeeld wilde handelen Bitcoin (BTC) met Litecoin (LTC), moet u een BTC / LTC of LTC / BTC koppelen! Banken gebruiken ook koppelingen in de echte wereld, zoals USD / GBP of EUR / YEN!

Een ander ding dat CoinExchange doet, is een nieuwe host ICO’s. Kortom, wanneer een nieuw cryptocurrency-project wordt gelanceerd, zal het project zijn munt of token op CoinExchange vermelden, zodat mensen kunnen investeren.

Dus nu u korte informatie over het bedrijf kent, zal het volgende deel van deze CoinExchange-recensie gericht zijn op het voor-en nadelen

CoinExchange Review: voordelen & Nadelen

✓ Handelskosten. Een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een beurs, zijn de handelskosten. CoinExchange rekent een vast bedrag van 0,15% voor zowel het kopen als verkopen van munten.

Hoewel het niet de laagste vergoeding in de branche is, is het veel lager dan veel andere cryptocurrency-uitwisselingen u kunnen bieden. Ik heb het natuurlijk niet over de meest aanbevolen uitwisselingen, ze bieden zelfs nog lagere tarieven.

Gratis stortingen. Het enige dat u hoeft te betalen, zijn de transactiekosten voor de blockchain, die meestal helemaal niet veel kosten.

Eenvoudig platform. Zodra u de CoinExchange-website bezoekt, zult u als eerste opvallen hoe gemakkelijk het is om het te gebruiken. Dit betekent dat het gewoon is perfect voor beginners. Omdat de uitwisseling maar heel weinig kleuren gebruikt, is het ook erg prettig voor het oog!

Bereik van munten. Een van de grootste voordelen is dat CoinExchnage biedt honderden verschillende munten om te kopen, verkopen en verhandelen. U vindt niet alleen de meest populaire munten, zoals BTC of ETH, maar ook minder populaire opties.

Anonieme handel. Veel van de grotere cryptocurrency-uitwisselingen zullen u dit vragen ID indienen voordat u kunt handelen. Dit is geen vereiste bij CoinExchange, wat betekent dat u munten kunt kopen, verkopen en verhandelen anoniem.

Goede beveiligingstools. In februari 2018 besloot CoinExchange om alle gebruikers te laten installeren Twee-factorenauthenticatie (2FA). Dit betekent dat u een code die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden, moet bevestigen om munten te verhandelen of op te nemen. Dit voegt extra zekerheid toe aan uw geld!

Nu ik alle voordelen heb besproken, is het tijd om er eens naar te kijken CoinExchange nadelen.

Geen informatie over het bedrijf. De grootste zorg die ik heb als het gaat om CoinExchange, is dat ze vermeld geen informatie over hun bedrijf. Niemand weet waar het is gebaseerd, wanneer het platform is opgericht of van wie het is.

De reden dat dit een probleem is, is dat als er iets ergs gebeurt, zoals CoinExchange die de munten van iedereen steelt, het niet mogelijk is om erachter te komen wie het heeft gedaan. Dit heet verantwoording en CoinExchange heeft niets van dat.

Klantenservice. Een ander nadeel dat volgens mij belangrijk is om te vermelden in deze CoinExchange-recensie, is dat hun klantenondersteuning is slecht. Er is geen livechat of telefonische ondersteuning, en de enige manier om hulp te krijgen is door een online ticket te gebruiken. Hun help-sectie is ook vrij beperkt.

Geen Fiat-valutastortingen. Het is altijd teleurstellend wanneer een cryptocurrency-uitwisseling u niet toestaat om geld te storten met dagelijkse betaalmethoden zoals een bankpas / creditcard of bankrekening.

Hoge opnamekosten. Hoewel de kosten van CoinExchange duidelijk worden weergegeven, merkte ik dat toen ik de tijd nam om ze te analyseren sommige zijn vrij duur. Bijvoorbeeld als u dat wilt Ethereum intrekken (ETH), het kost u 0,01 ETH. Dit klinkt misschien niet zo veel, maar als Ethereum weer stijgt naar zijn vorige $ 1000, kost het je $ 10.

Minimale stortingen. CoinExchange heeft een high minimale storting op sommige van hun munten. Als u bijvoorbeeld Ethereum (ETH) wilt storten, moet u minimaal 0,1 ETH storten! Zoals ik in mijn vorige nadeel heb uitgelegd: als Ethereum $ 1000 was, zou dat een minimale storting van $ 100 betekenen!

Lage handelsvolumes. In vergelijking met andere beurzen heeft CoinExchange lage handelsvolumes. Zelfs hun meest populaire handelsparen bereiken niet meer dan $ 1 miljoen in een periode van 24 uur, waarbij sommige munten een handelsvolume hebben van minder dan $ 10 per dag! Dit kan het kopen en verkopen van munten bemoeilijken.

Technische problemen. Begin 2018 moest CoinExchange een andere domeinnaam (www.coinexchange2.com) als hun servers zijn uitgevallen. Ze zeiden later dat dit kwam omdat hun domein op de zwarte lijst stond.

Slechte recensies. Toen ik de cryptocurrency-forums doorzocht op gebruikersrecensies op CoinExchange, merkte ik dat er veel slechte klantervaringen zijn. Zaken als vertraagde opnames en downtime.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

CoinExchange Review: munten, vergoedingen en verificatie

Zoals ik eerder in deze CoinExchange-recensie al zei, zijn er honderden verschillende munten verstrekt door het bedrijf! U kunt kiezen uit BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, en vele andere opties.

Als het aankomt op handelskosten, zij zijn 0,15% elke keer dat je kopen of verkopen een munt en deposito’s zijn gratis! Binance, echter kosten minder dan 0,1%, dat is zelfs nog goedkoper.

Als het aankomt op verificatie, er is geen vereiste om documentatie door te sturen. U hoeft zelfs geen andere persoonlijke gegevens op te geven dan uw e-mailadres.

Dit is een groot voordeel voor degenen die dat willen handel anoniem. Er zijn ook geen opnamelimieten, waardoor het heel gemakkelijk is om geld te verplaatsen.

Vergelijk CoinExchange zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk CoinExchange zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Wie zou CoinExchange moeten gebruiken?

Als je dit hebt gelezen CoinExchange beoordeling tot nu toe, moet u van beide op de hoogte zijn voors en tegens van dit uitwisselingsplatform. Een van de positieve punten is dat het platform dat is makkelijk te gebruiken – waardoor het geschikt is voor beginners of mensen met weinig ervaring.

Een ander kenmerk dat mensen kan aanspreken, is het feit dat u U hoeft geen ID of persoonlijke gegevens op te geven starten. In feite, ongeacht hoeveel u handelt, heeft u zonder enige beperking toegang tot alle diensten van CoinExchange.

Ik denk ook dat CoinExchange goed is voor degenen die graag kopen minder populaire munten die normaal gesproken goedkoop zijn. Hoewel dit soort munten risicovolle investeringen kunnen zijn, kunnen ze soms ook lonend zijn.

ik zou het niet aanbevelen CoinExchange voor degenen die echt grote bedragen willen verhandelen. Dit komt omdat ze ervoor kiezen om anoniem te blijven. Dus als er iets mis zou gaan, zou het geld voor altijd op zijn.

Hoewel diefstal kan gebeuren bij elke externe uitwisseling, identificeren tenminste andere uitwisselingen zich graag. Als je alleen zoekt waarheen stort kleine bedragen, dan is CoinExchange wellicht geschikt voor uw behoeften!

Dus nu u weet welke gebruikers CoinExchange het beste passen, ga ik u een stapsgewijze handleiding over hoe u een account kunt openen! Dit is een heel eenvoudig proces en duurt slechts 5 minuten!

Hoe u een account aanmaakt?

1. Eerst moet u de officiële CoinExchange-website bezoeken.

2. Klik vervolgens op de green Registreer nu.

CoinExchange-beoordeling: Cryptocurrency altcoin exchange-registratie

3. Nu moet u uw e-mailadres invoeren en een gebruikersnaam kiezen. Je zult ook een echt moeten kiezen sterk wachtwoord. Dan klikken Registreren.

CoinExchange review: Hoe MiNEX op Coinexchange te kopen

4. U moet dan wel bevestig je email adres door op de link te klikken die CoinExchange u stuurt. En boem, je hebt nu een account!

CoinExchange-beoordeling: accountinstellingen en beveiliging op Coinexchange

5. Dit zou een goed moment zijn om uw accountbeveiliging in te stellen, aangezien u dit moet doen voordat u kunt handelen. Klik op Account instellingen & Veiligheid.

6. Klik op Google Authenticator en volg de instructies om uw CoinExchange-account te verbinden met uw mobiele telefoon!

Hoe munten te kopen op CoinExchange.io?

Dus nu je een account hebt bij CoinExchange, is het nu tijd om wat munten te gaan kopen! Het eerste dat u hoeft te doen, is wat geld storten. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door Ethereum te kopen met Coinbase en breng de munten vervolgens over naar CoinExchange.

Eerst moet u een account aanmaken bij Coinbase. Nadat u uw identiteit heeft geverifieerd en uw bankpas / creditcard heeft ingesteld, kunt u wat Ethereum kopen.

1. Klik op Kopen verkopen.

Coinexchange recensie

2. Klik vervolgens op Ethereum.

Coinexchange recensie

3. Scroll naar beneden en voer de hoeveelheid Ethereum in die je wilt kopen. Ik koop 125 euro waard. Vergeet niet dat wanneer u ETH stort op CoinExchange, dit minimaal 0,1 ETH moet zijn!

Coinexchange recensie

4. Klik ten slotte op Koop Ethereum direct. Je hebt nu je eigen Ethereum-munten!

ETH overbrengen naar CoinExchange

1. Klik bovenaan het Coinbase-scherm op Accounts.

Coinexchange recensie

2. Selecteer vervolgens Ethereum en klik op Sturen.

Coinexchange recensie

3. Hier moet u het adres van uw CoinExchange-portemonnee invoeren. Open dus een nieuw tabblad en log opnieuw in op uw CoinExchange-account.

4. Rechtsboven in het scherm klikt u op Mijn rekening, klik vervolgens op Weegschalen.

Coinexchange recensie

5. Het laden van deze pagina kan even duren, maar als dit eenmaal het geval is, voert u in Ethereum in het zoekvak.

Coinexchange recensie

6. Zoek de regel met Ethereum (ETH) en klik vervolgens op het blauw Acties knop. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Stort ETH.

Coinexchange recensie

7. CoinExchange zal u nu waarschuwen dat de minimale storting 0,1 ETH is. Klik vervolgens op Genereer een nieuw adres.

Coinexchange recensie

8. U ziet nu uw persoonlijke stortingsadres voor Ethereum. Kopieer het naar je klembord!Coinexchange recensie

9. Ga ten slotte terug naar je Coinbase-tabblad en plak het portefeuilleadres dat je zojuist hebt gekopieerd. Zodra u op klikt Sturen, het geld zou binnen 10 minuten op de CoinExchange-rekening moeten zijn.

Hoe CoinExchange.io te gebruiken

Nu uw CoinExchange-storting is verwerkt, zal ik u nu laten zien hoe u uw eerste transactie kunt uitvoeren! Ik zal je laten zien hoe je een token met de naam kunt kopen Minex (MNX), U kunt hetzelfde proces echter toepassen op de munt die u wilt kopen.

Coinexchange recensie

1. Klik op Selecteer een markt en kies dan ETH Ethereum.

Coinexchange recensie

2. Klik vervolgens op Selecteer een of meer markten en zoek vervolgens naar de munt die u wilt kopen. Terwijl ik Minex koop, klik ik op het MINEX / ETH koppelen.Coinexchange recensie

3. Klik nogmaals op het valutapaar.

Coinexchange recensie

4. Je komt nu in het handelsscherm voor de munt die je wilt kopen! Scroll naar beneden onder de grafiek en zoek naar de green Koop Minex doos.

Coinexchange recensie

5. In het Bedrag vak, voer het aantal munten in dat u wilt kopen.

6. Klik ten slotte op de green Plaats kooporder knop om uw transactie te voltooien!

Gevolgtrekking

Dat is het einde hiervan CoinExchange beoordeling! Ik hoop dat je het interessant vond en hier iets van hebt geleerd. Als je het van begin tot eind leest, zou je er nu een goed begrip van moeten hebben hoe de uitwisseling werkt, de voor- en nadelen ervan, en hoe u kunt beginnen met handelen.

CoinExchange is dat zeker niet de beste ruil daarbuiten, maar als u op zoek bent naar veel nieuwe handel altcoins en tokens, dan is dit wellicht de juiste ruil voor jou.

Mijn enige advies is om geen enorme hoeveelheden munten te storten, omdat ik me zorgen maak over hun beslissing om anoniem te blijven. Het belangrijkste is dat u nooit een bedrag verhandelt dat u niet kunt missen!

Als u een andere, veiligere cryptocurrency-uitwisseling wilt vinden, moet u eens kijken Binance, Coinbase en Kraken. Het zijn de meest betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen op de markt. Ze bieden niet alleen een sterke beveiliging en een lange lijst met cryptocurrencies om uit te kiezen, maar ook lage kosten en behulpzame klantenondersteuning.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me