Tegenwoordig zijn er veel portemonnees om uit te kiezen bij het zoeken naar een plek om uw crypto’s op te slaan. Maar met zo’n enorme verscheidenheid aan opties, kan het moeilijk zijn om de juiste te selecteren. Ieder mens heeft verschillende wensen en behoeften, dus dezelfde portemonnee is niet voor iedereen geschikt. Daarom zoeken steeds meer mensen naar online beoordelingen om de best mogelijke portemonnee voor hen te vinden.

In deze Muntbetalingen review, wil ik je alles vertellen over de CoinPayments-portemonnee en zijn functies. Bovendien zal ik je voorstellen het bedrijf achter de portemonnee, zijn geschiedenis en doelen. Daarna gaan we verder met de daadwerkelijke portefeuillebeoordeling – voor- en nadelen, beschikbare functies enzovoort.

Hoewel CoinPayments bekend staat als een bedrijf dat gespecialiseerd is in cryptobetalingen en -transacties, zullen we in deze CoinPayments-beoordeling focus vooral op de portemonnee.

Voordelen

 • Heeft kluizen die extra veiligheid bieden
 • Ondersteunt meer dan 1900 altcoins
 • Helemaal veilig

Nadelen

 • Niet zo veilig als portemonnees voor koude opslag
 • Inbraak in 2017

Het bedrijf

CoinPayments, Inc. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betalingen en transacties in cryptocurrency. Het is echter ook een portemonnee voor het opslaan van digitale valuta.

Het bedrijf was opgericht in 2013 en is gevestigd in Vancouver, Canada. Het bedrijfsmodel is voornamelijk gericht op potentiële investeerders en handelaren in cryptocurrency. Het bedrijf wil deze mensen aantrekken door een vast bedrag van 0,5% – dit betekent dat wanneer u cryptocurrencies koopt, verkoopt of verhandelt, 0,5% van het bedrag door het bedrijf als belasting wordt beschouwd.


CoinPayments recensie

Ik zal hier in de komende hoofdstukken uitgebreider over praten, maar het is de moeite waard om te vermelden dat CoinPayments vergoedingen maken een groot deel uit van de discussie rond het bedrijf en het platform. Het is ook een strategisch businessplan van de vestiging zelf.

Muntbetalingen streeft ernaar om de leider te worden in cryptobetalingen samen met het bereiken van de status van de meest populaire portemonnee voor het opslaan van cryptocurrency buiten. Het platform biedt veel functies om deze doelen te ondersteunen – laten we ze hierna bespreken in deze CoinPayments-recensie.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

CoinPayments-functies

Een van de dingen waar het bedrijf erg trots op is, is zijn assortiment aan functies. Veel online beoordelingen van Coinpayments-portefeuilles benadruk dit feit als een van de belangrijkste redenen voor het succes van het platform. Laten we de individuele functies van CoinPayments eens nader bekijken.

App-versie van de portemonnee

CoinPayments is over het algemeen een online portemonnee (net als Coinbase) maar is ook verkrijgbaar als mobiele app.

De app wordt beschouwd als goed geoptimaliseerd en makkelijk te gebruiken. Hiermee hebt u toegang tot uw portemonnee, kunt u transacties uitvoeren en persoonlijke betalingen accepteren.

Omdat de CoinPayments-portemonnee in de eerste plaats een online portemonnee is, zou je denken dat de mobiele versie ervan niet zo functioneel of, nou ja … zo goed zal zijn. Maar volgens gebruiker CoinPayments, reviews gevonden online, de mobiele versie van de wallet is eigenlijk best goed en werkt perfect.

De mobiele versie van de CoinPayments-portemonnee is beschikbaar op Android en appel mobiele toestellen.

Altcoins overal

Waarschijnlijk een van de meest geprezen functies die CoinPayments aanbiedt (en die geen enkele recensie van CoinPayments vergeet te vermelden) zijn de aantal altcoins die het bedrijf accepteert en aanbiedt aan zijn gebruikers.

Voordat ik het magische getal onthul, zou het waarschijnlijk een goed idee zijn om je te vertellen wat een altcoin is.

Altcoins zijn alle verschillende cryptocurrency-munten op de markt die dat niet zijn Bitcoin. Bitcoin wordt beschouwd als *de* originele munt – een hoofdbestanddeel van cryptocurrencies. Alle andere crypto’s die zijn ontstaan ​​(en de markt) nadat het de naam “altcoins” heeft gekregen. “Alt” betekent gewoon alternatief.

Bij het schrijven van deze tutorial zijn er 5.862 cryptomunten in de wereld.

CoinPayments ondersteunt 1925 altcoin cryptocurrencies. Indrukwekkend, toch? CoinPayments recensie

Dit is zonder twijfel een van de sterkste en meest opvallende kenmerken dat CoinPayments heeft. Zoals ik al zei, benadrukken alle beoordelingen van CoinPayments online dit feit – en met goede reden! Met CoinPayments kunnen gebruikers niet alleen een grote verscheidenheid aan cryptomunten in hun portemonnee hebben, maar ook eenvoudig wisselen en ruilen.

BitGo Instant

BitGo Instant is een software die is geïntegreerd in de Muntbetalingen systeem. Het is een speciaal type programma dat de processen die binnen CoinPayments plaatsvinden een stuk eenvoudiger en sneller maakt.

Het is geen geheim dat de transactietarieven van Bitcoin behoorlijk laag zijn – op een slechte dag kan het enkele uren duren voordat uw betaling of omwisseling is bevestigd. Dit heeft een aantal redenen, maar de belangrijkste is veiligheid (je zou alleen hierover een hele aparte CoinPayments-beoordeling kunnen maken).

CoinPayments review: functies.

Zie je, om de Op Bitcoin gebaseerde transacties veilig en anoniem, elke verkoop, aankoop of uitwisseling die u met de munt doet, moet blockchain-geverifieerd zijn. Dit is in theorie geweldig, maar het is meestal een erg langzaam proces. Dit is waar BitGo Instant binnenkomt.

De software stelt je in staat transacties uitvoeren in bijna een oogwenk. Zodra het systeem een ​​ontvangstbewijs ontvangt, wordt de transactie geverifieerd en voltooid. Wat hier geweldig aan is, is dat het geen enkele vorm van veiligheid of anonimiteit opoffert – BitGo vereenvoudigt het proces eenvoudig en maakt het vloeiender.

De kluis

Als je Harry Potter ooit hebt gezien, herinner je je waarschijnlijk de Gringotts Wizarding-bank uit de eerste film. Denk aan alle verschillende obstakels, kettingen, en sloten die Harry moest omzeilen om toegang te krijgen tot de kluis. Stel je nu voor dat hij de Steen der Wijzen niet in de kluis vond, maar eerder een enorme voorraad cryptomunten.

Dat zou het exacte scenario zijn als Harry zou proberen toegang te krijgen tot de CoinPayments-kluizen, behalve dat ze fysiek niet toegankelijk zijn.

De CoinPayments gewelven zijn een functie waarmee gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan in een superveilige online database. Het bijzondere aan deze database is dat zodra de munten erin zijn opgeslagen, u een tijd kunt instellen waarop ze op geen enkele manier toegankelijk zijn. Dit wordt als een schat verborgen in een kluis – er is geen manier om in te breken in de database.

CoinPayments review: online verzending.

Omdat mensen blijven vragen “is CoinPayments veilig?”, Moet u weten dat deze optie is geïntroduceerd als een preventief mechanisme. In het geval van een hackpoging of een inbreuk op de beveiliging, konden de boosdoeners geen enkele hoeveelheid cryptocurrencies stelen die gebruikers in de kluis zouden hebben opgeslagen, omdat het zou een bepaalde periode nodig hebben om te verstrijken.

Betaal op naam

Een van de meest unieke functies die CoinPayments biedt, is “Betaal op naam​.

Veel beoordelingen van CoinPayments leggen deze functie op veel verschillende manieren uit, maar waarschijnlijk de duidelijkste van de mogelijke verklaringen is een vergelijking van vingerafdrukken.

Net zoals elke persoon in deze wereld een unieke vingerafdruk heeft, biedt CoinPayments zijn gebruikers de mogelijkheid om iets te creëren unieke en unieke naamlabels. Zodra u uw naamlabel heeft, kunt u deze gebruiken om snel en zorgeloze transacties.

Uw tag zou er ongeveer zo uitzien:

$ Naam

Dus als uw naam bijvoorbeeld Tim is, is uw tag $ Tim. Simpel, toch?

Vergelijk CoinPayments zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk CoinPayments zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Vergoedingen

Afgezien van de platformfuncties, willen veel mensen meer weten over CoinPayments-vergoedingen. Ik heb het al genoemd toen ik het over het bedrijf zelf had, maar voor een goede beoordeling van de CoinPayments-portemonnee is een aangewezen sectie voor dit onderwerp.

CoinPayments-beoordeling: vergoedingen.

CoinPayments gebruikt. Ze maken meedogenloos reclame voor hun plat 0,5% belasting – in vergelijking met de fluctuerende vergoedingen van andere bedrijven, lijkt dit een goede deal, vooral als je het hebt over grotere sommen cryptomunten.

De kosten van CoinPayments beginnen pas te verschillen als we het hebben over servicekosten, conversies en opnames. Deze belastingen zijn afhankelijk van transactietarieven en prijzen van de betreffende munten.

Is CoinPayments een veilig platform?

We hebben al alle belangrijke functies van het platform besproken, nu is het tijd om ons te concentreren op beveiliging.

Dus, is Coinpaymments veilig? Om deze vraag te beantwoorden, presenteer ik een specifieke gebeurtenis die plaatsvond in 2017, en laat ik jou de rechter zijn.

In Juni 2017, hackers zijn erin geslaagd inbreken in de CoinPayments Ripple die beveiligingsdatabases opslaat. Er zijn enorme hoeveelheden Ripple gestolen van de gebruikers die deze munt hadden. Natuurlijk hebben mensen die hun XRP-munten hebben bewaard gewelven slaagde erin om deze hacking te vermijden – anderen waren echter niet zo gelukkig.

CoinPayments heeft in de loop van de tijd een aantal verklaringen afgegeven en in december (6 maanden nadat de inbreuk plaatsvond) erin geslaagd om elke gestolen Ripple-munt terug te geven aan de mensen die werden getroffen.

Het team verzekerde hun gemeenschap dat een dergelijke situatie niet meer zou gebeuren, maar de reacties liepen uiteen.

De meerderheid van de mensen leek echter behoorlijk begripvol te zijn. De meesten van hen benadrukken het feit van hoe goed het bedrijf met de situatie omging en hoe transparant ze waren, zou het herstelproces moeten doorstaan. Zeker, CoinPayments heeft hierdoor veel gebruikers en reputatie verloren, maar om te zeggen dat deze inbreuk schadelijk was voor hun toekomstige succes zou een enorme overdrijving zijn.

Afgezien van dit ene evenement, heeft CoinPayments echt een vlekkeloos trackrecord. Dit is vrij zeldzaam voor bedrijven die zo ambitieus zijn met hun projecten als CoinPayments.

Samenvatting CoinPayments Review

Laten we een korte blik werpen op de voor- en nadelen van CoinPayments.

PROS Nadelen
 • Relatief veilig (ondanks die ene gebeurtenis waar we het niet over hebben);
 • Ondersteunt meer cryptocurrencies die u ooit nodig zou kunnen hebben;
 • De tarieven zijn geweldig;
 • Heeft kluizen die extra veiligheid bieden.
 • Een inbraak die plaatsvond in 2017;
 • Niet zo veilig als portemonnees voor koude opslag.

Eerlijk gezegd, als het je lukt om de beruchte over het hoofd te zien (of gewoon te vergeven en te vergeten) Ripple inbraak, CoinPayments wordt een zeer interessante en geweldige portemonnee. Het biedt veel aantrekkelijke eigenschappen, heeft echt sterke beveiligingsmaatregelen en het team achter het bedrijf is zeer gemotiveerd om het platform naar nieuwe hoogten te blijven verbeteren.

Het team achter het bedrijf is onvermurwbaar over het bouwen van een multifunctioneel platform dat zou het leidende voorbeeld zijn van portefeuilles met cryptocurrency.

Gevolgtrekking

Daarom is het niet zo eenvoudig om een ​​portemonnee voor het opslaan van cryptovaluta te vinden die dit kan ondersteunen meer dan 1900 altcoins. CoinPayments heeft meerdere aantrekkelijke functies, waaronder de "Betaal op naam" functie maakt het u gemakkelijk om zowel transacties uit te voeren als "Gewelven" die erin slagen uw meest gewaardeerde bezittingen veilig te houden (dat is een bewezen feit!).

Als u op zoek bent naar een goede en gebruiksvriendelijke cryptocurrency-portemonnee, moet u CoinPayments zeker eens proberen! Als je dat echter denkt portefeuilles voor koude opslag zou vanwege veiligheidsredenen geschikter voor u moeten zijn, zorg ervoor dat u Ledger- en Trezor-hardwareportefeuilles bekijkt.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me