EEN cryptocurrency is alleen waardevol als het er is. De prijsschommelingen van Bitcoin of Ethereum als je er zelf geen had – zeker, het is nog steeds interessant, maar lang niet in de mate waarin je een aantal.

Er zijn echter mensen die proberen u van uw cryptocurrencies te beroven – of het nu gaat om een ​​keylogger, een virus, een inbreuk op de beveiliging of op een andere manier. Daarom hebben mensen een veilige cryptocurrency-portemonnee – en dat is precies waar we het hier over zullen hebben CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet vergelijking.

Tafel: de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S en de Trezor One

We beginnen met het vastleggen van de evaluatiecriteria. Daarna gaan we verder en praten we over de daadwerkelijke portefeuilles, hun voor- en nadelen, enzovoort. Helemaal aan het einde geef ik u een korte samenvatting en laat ik u beslissen welke portemonnee u het beste kunt gebruiken.

Inleiding – Evaluatiecriteria


Het zou moeilijk zijn om over en te praten het vergelijken van cryptocurrency-portefeuilles zonder vast te stellen op welke gronden we ze zouden kunnen vergelijken.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Er zijn veel verschillende aspecten en functies die een cryptocurrency zou moeten hebben om aantrekkelijk en bruikbaar te zijn, maar aangezien we vooral op zoek zijn naar het vergelijken van de drie crypto-portefeuilles en hun sterke en zwakke punten vinden, houden we ons bij de belangrijkste dingen.

De volgende zijn de criteria die we zullen gebruiken als basis voor onze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor vergelijking

 • Veiligheid. Zonder twijfel, beveiliging is het belangrijkste aspect als het gaat om het kiezen van een cryptocurrency-portemonnee. Hoewel CoolWallet, Ledger en Trezor dit standaard min of meer hebben gedekt (het zijn allemaal hardware-crypto-wallets), gaan we toch een beetje diepgaand naar elk ervan kijken en proberen beide sterke punten te onderscheiden en de tekortkomingen van dit aspect.
 • Toegankelijkheid. Als u een cryptocurrency-portemonnee koopt, zou u dat waarschijnlijk willen toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn veel onhandige en verouderde crypto-portefeuilles op de markt – ook al staan ​​ze misschien aan de goedkopere kant van het prijskaartje, ze zijn vreselijk om te gebruiken. In deze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet vergelijking, zullen we elk van de drie hardware wallets bekijken en kijken of we een duidelijke consensus kunnen bereiken over hoe gebruiksvriendelijk ze zijn..
 • Ondersteuning voor cryptocurrency. Bijna elke dag komen er nieuwe cryptocurrencies op de markt. De meeste mensen hebben nu niet één, maar twee of drie (of vijf of tien) verschillende cryptocurrencies, of het nu voor verschillende transacties of andere redenen is. Daarom is het belangrijk dat een goede hardware cryptocurrency wallet niet alleen geweldige opslagcondities voor cryptocurrency maar zou ook meerdere valuta-opslag mogelijk maken. We zullen zien of we een duidelijke winnaar kunnen vinden in deze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor vergelijking.
 • Visuele kant. Hoewel dit waarschijnlijk een van de minst belangrijke aspecten is als het gaat om goede portefeuilles voor het opslaan van cryptovaluta, is het altijd fijner om een ​​gelikt, esthetisch aantrekkelijk apparaat mee te nemen in plaats van een onhandig en afschuwelijk apparaat..
 • Prijskaartje. Ten slotte gaan we het hebben over de prijskaartjes van deze drie portemonnees. De prijs van een hardware cryptocurrency wallet is meestal de bepalende factor achter de beslissing om het apparaat te kopen of over te slaan. Houd er rekening mee dat we het hebben over drie van de meest geavanceerde crypto-portefeuilles in het spel – hun prijzen zullen dit feit waarschijnlijk weerspiegelen.

Dit worden de belangrijkste evaluatiecriteria die we zullen gebruiken om alle drie de portefeuilles te analyseren en te vergelijken. Maar laten we, voordat we beginnen, een kort overzicht hebben van elk van de portemonnees, zodat we kunnen weten waar we mee te maken hebben.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor – Een kort overzicht

Laten we, zodat we allebei op dezelfde pagina kunnen zijn, kort ingaan op de drie portefeuilles in kwestie.

CoolWallet S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

De CoolWallet S crypto portemonnee is ‘s werelds eerste mobiele cryptocurrency-portemonnee. Het bedrijf CoolBitX (en het product erachter) is niet zo bekend als de andere kanshebbers op deze lijst, maar de portemonnee vindt langzaam maar zeker zijn weg naar de mainstream.

Hoewel het bedrijf zelf pas in 2014 gelanceerd, steeds meer mensen die hun tijd doorbrengen in cryptocurrency-gemeenschappen over de hele wereld beginnen te horen hoe geweldig deze nieuwe speler in de cryptocurrency-portefeuillemarkt is.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Ledger Nano S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

De Ledger Nano S is een van de meest besproken hardware cryptocurrency wallets op de markt. Het heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd door aan de top te staan ​​als het gaat om betrouwbaarheid, veiligheid en algehele prestaties. Met meer dan 1 miljoen productverkopen wereldwijd is de Ledger nog steeds een van de toonaangevende cryptocurrency wallets op de markt.

Trezor

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

Trezor is het eerste hardware cryptocurrency portemonnee ooit gemaakt. Tot op de dag van vandaag wordt het gezien als de belangrijkste concurrent voor Ledger Nano S – beide hardwareportefeuilles domineren momenteel de markt. Omdat Trezor al zo lang actief is en strijden om de hoogste rangschikking van de beste crypto-portefeuilles die er zijn, dient dit als een geweldig bewijs van hoe betrouwbaar en beproefd deze hardwareportefeuille werkelijk is..

De vergelijking

Nu je een idee hebt van waar we mee te maken hebben, kunnen we eindelijk verder gaan met de daadwerkelijke CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor productvergelijking. De criteria waarmee we de portemonnees vergelijken, worden niet in een bepaalde volgorde vermeld, tenzij anders vermeld.

Veiligheid

Als het om beveiliging gaat, is de CoolWallet S crypto-portemonnee heeft momenteel geen tekortkomingen. Het biedt een paar verschillende beveiligingselementen, namelijk het Secure Element, gecodeerde Bluetooth, 2 + 1 factor-authenticatie en een paar andere.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: CoolWallet S-functies.

Vooralsnog bestaat de algemene publieke opinie over CooWallet S beveiliging is overweldigend positief – er zijn geen noemenswaardige inbreuken op de beveiliging die de cryptomunten van de gebruiker in gevaar zouden hebben gebracht of een of andere grote fout in het systeem zouden hebben blootgelegd.

Hetzelfde als CoolWallet, Grootboek is ook bovenop als het om beveiliging gaat. Het apparaat biedt offline opslag, een optie om een ​​back-up te maken en uw cryptomunten te herstellen als u de portemonnee verliest of als deze wordt gestolen (u heeft een herstelblad nodig), met een pincode beveiligde sloten, enz. De Ledger Nano S biedt eersteklas beveiliging, dat is precies wat u zoekt in een cryptocurrency-portemonnee.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano S en de CoolWallet S

Hetzelfde als zijn twee kanshebbers, de Trezor Model T heeft u gedekt op de veiligheidsafdeling. De portemonnee biedt ook op pincode gebaseerde beveiliging, met vergrendelingen, back-ups en meerdere bevestigingen ingeschakeld.

Er was de laatste tijd enige controverse over de beveiliging van zowel Ledger als Trezor, maar het bleek niet zo’n groot probleem te zijn. Nou ja, in ieder geval van de kant van de Ledger – Trezor kreeg een grotere klap. Maar zelfs dan zou een hacker in de buurt van uw apparaat moeten zijn en allerlei identificerende gegevens moeten kennen.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

Het is dus waarschijnlijk veilig om te zeggen dat, als het gaat om het beveiligingsaspect van de CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor-vergelijking, alle drie de portefeuilles de beste kanshebbers zijn.

Toegankelijkheid

Sinds een van de belangrijkste doelen van CoolBitX was om een ​​apparaat te maken dat gemakkelijk toegankelijk en leuk zou zijn om te gebruiken, biedt de CoolWallet S crypto-portemonnee geen problemen en werpt geen klachten op als het op dat aspect aankomt.

Het biedt een type met één druk op de knop van een gemakkelijke verbinding naar de app, werkt probleemloos en geeft je niet het gevoel dat je iets zou willen veranderen om ‘dingen gemakkelijker te maken’. Het feit dat de CoolWallet S mobielvriendelijk is, zegt veel over hoe toegankelijk hij is! Al met al een geweldige prestatie op dit onderdeel!

Net als de CoolWallet, Grootboek ook roept geen problemen op op de afdeling toegankelijkheid. Het is supergemakkelijk te gebruiken, overweldigt de gebruiker niet met een breed scala aan nutteloze functies en is dat ook vrij eenvoudig algemeen. Ledger heeft twee knoppen (één meer dan CoolWallet S) en alle bewerkingen kunnen direct op het scherm worden uitgevoerd en bekeken.

Trezor is super gemakkelijk te gebruiken – net als bij de Ledger kunt u uw bewerkingen op het scherm bekijken. De hoofdinterface bevindt zich echter op een specifieke, aangewezen website. Hoewel het algemene gebruik van de portemonnee vrij simplistisch is, biedt Trezor gebruikers de mogelijkheid om enkele van de meer complexe informatie en functies te bekijken, als ze dat willen..

Ondersteuning voor cryptocurrency

Aangezien dit een zeer belangrijk aspect is voor elke hardware-cryptocurrency-portemonnee die er is, is het zeker ook een van de belangrijkste analysefactoren in deze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto-portemonnee-vergelijking.

Met CoolWallet S kunnen gebruikers zes belangrijkste cryptocurrencies – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, ERC 20-tokens (degenen die zijn gebaseerd op het Ethereum-netwerk – BitDegree BDG-tokens worden ook ondersteund op de portemonnee!), Litecoin en Rimpeling. Hoewel het een relatief klein aantal valuta’s is, dekt de portemonnee de belangrijkste crypto’s van de markt.

Tabel: de ondersteunde cryptocurrencies van de CoolWallet S en de Trezor One

Naast de belangrijkste cryptomunten, ondersteunt de Ledger Nano S ook meerdere verschillende cryptocurrencies. Als u crypto wilt opslaan dat niet zo bekend of mainstream is, is de Ledger misschien wel de tool voor u.

Net als Ledger ondersteunt Trezor een breed scala aan altcoins, inclusief de belangrijkste die eerder zijn genoemd. Het feit dat Trezor gebruikers in staat stelt dergelijke munten op te slaan als Dash, NEM, ETH Klassiek en Dogecoin maakt het een zeer aantrekkelijk apparaat voor liefhebbers van altcoin.

Visuele kant

Wat zou een CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor vergelijking zijn zonder te praten over de esthetiek van de portemonnees, toch?

De CoolWallet S crypto-portemonnee onderscheidt zich van zijn kanshebbers door te zijn superslank en plat. Het is een esthetisch aantrekkelijke portemonnee dat trekt de aandacht en ziet er gewoon stijlvol uit. Een ander groot voordeel van het ontwerp van de portemonnee is dat het heel gemakkelijk overal past en overal mee naartoe kan worden genomen – door de grootte en vorm van het apparaat kun je het bijna overal neerzetten, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt..

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

Grootboek is vergelijkbaar met een standaard USB-apparaat – zowel in grootte als in de vorm van de hardware wallet. Het metalen ontwerp maakt het vrij onopvallend, wat altijd geweldig is als het gaat om crypto-opslagportefeuilles in het algemeen.

Van de drie, Trezor ziet de meest uniek – en de meest onhandige. De grootte en vorm zijn verre van moeilijk te hanteren of te verbergen wanneer dat nodig is, maar het schiet nog steeds tekort op het gebied van esthetiek, tenminste in vergelijking met zijn andere kanshebbers op deze lijst.

Prijskaartje

Eindelijk hebben we het prijskaartje bereikt. Laten we eens kijken naar de prijsverschillen die deze portemonnees bieden.

De CoolWallet S stelt u in staat om uit twee opties te kiezen: de hoofdportefeuille of de duo-versie. De CoolWallet S zelf kost $ 99, terwijl de duo-optie $ 159 bedraagt. Met de Duo-versie kun je 2 CoolWallet S-apparaten kopen in plaats van 1. Zo bespaar je ongeveer $ 20 per portemonnee.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

De Ledger Nano S staat op een prijskaartje van € 59, of bijna $ 68.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

Trezor Model T blijkt € 180,29 EUR of $ 206,85 te zijn.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: welke is beter?

Dus … Wat vertellen deze prijzen ons??

Ledger is de goedkoopste van de partij, waarbij Trezor de waanzinnig dure optie is om uw cryptocurrencies op te slaan. De CoolWallet S blijkt de sweet spot te zijn, omdat hij perfect betaalbaar is en geweldige prestaties biedt voor zijn prijs.

Voors en tegens

Laten we tot slot een korte samenvatting geven van deze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet-vergelijking, waarbij de voor- en nadelen van elk van de wallets worden benadrukt.

CoolWallet S

PROS Nadelen
 • Uitstekende beveiliging
 • Geweldig uitziend ontwerp
 • Waterbestendig
 • Beginnersvriendelijk – gemakkelijk te gebruiken
 • Is niet open-source
 • Ondersteunt slechts enkele van de belangrijkste valuta’s

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Ledger Nano S

PROS Nadelen
 • Ondersteunt veel verschillende cryptocurrencies
 • Ondersteunt en integreert met een flink aantal hot wallets
 • Biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding
 • Een beetje onhandig, in vergelijking met CoolWallet S
 • Het kan een beetje moeilijk zijn om op te zetten en erin te komen

Trezor

PROS Nadelen
 • Een gevestigde reputatie
 • Makkelijk te gebruiken
 • Heel veilig
 • Gebruikersvriendelijk
 • Heel prijzig
 • Alleen touchscreen-navigeerbaar

Conclusies

We hebben dus het einde bereikt van onze CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor hardware wallet review.

Zoals je waarschijnlijk zelf kunt zien en vertellen, hebben alle portefeuilles die we in deze tutorial hebben behandeld verschillende voor- en nadelen. Afhankelijk van de wensen en behoeften van mensen als het gaat om crypto-opslag, kan iedereen verschillende portemonnees vinden die het beste bij hen passen.

Deze tutorial van CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor was niet bedoeld om je over te halen het ene product boven het andere te kopen. In plaats daarvan wilde ik enkele van de meest prominente functies en tekortkomingen van elk van de portefeuilles benadrukken en u in staat stellen te beslissen wat volgens u de beste hardwareportefeuille is om te gebruiken.

Als u nog een alternatief wilt bekijken, raad ik u ten zeerste aan om Coinbase-portemonnee te bekijken.

Ik hoop dat dit vergelijkingsartikel “CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor” nuttig voor je was. Veel succes met al uw cryptocurrency-ondernemingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me