Ethereum-mijnbouwhardware - Ethereum CoinDus je hebt dagenlang onderzoek gedaan naar Ethereum, het laatste nieuws en de berichtgeving in de media bekeken, elk onderwerp met betrekking tot deze cryptocurrency verkend en nu ben je eindelijk klaar om te gaan minen. Maar hoe kiest u de juiste opties en voorkomt u dat u veel geld verspilt? Nou, goed dat we hier zijn om te praten over Ethereum-mijnbouwhardware. Om precies te zijn, de componenten die ervoor nodig zijn.

Ethereum-mijnbouwinstallaties worden enorm populair. Een van de redenen hiervoor is dat ze heel verschillend zijn in zowel kwaliteit als prijs. Je kunt ervoor kiezen om een ​​heel eenvoudige rig voor beginners spotgoedkoop te kopen, of je wilt misschien investeren in iets dat de profs gebruiken. Of misschien heb je zelfs besloten om je apparaat te bouwen?

Hoe het ook zij, je zult veel kennis over het onderwerp nodig hebben – welke componenten zijn goed in welke processen, hoe rigs werken, enz. Goed dat je deze handige gids bij de hand hebt – ik zal je leren alles wat u moet weten als u denkt aan de beste Ethereum-mijnwerkers!

Voordat u verder gaat, moet u ook weten dat er betere manieren zijn om dit te doen verkrijg Ethereum, dan het mijnen. U kunt kiezen uit verschillende cryptocurrency-uitwisselingen waarmee u ETH met fiatgeld kunt kopen en direct kunt beginnen met handelen. Enkele van dergelijke platforms zijn Coinbase, Binance en Coinamma.

Laten we nu verder gaan!


Ethereum Mining Hardware – Rig

Ethereum mining hardware (beter bekend als een Ethereum mining rig) is een specifiek ontworpen machine met een plechtig doel: Ethereum minen. Natuurlijk zou je dit apparaat theoretisch voor andere dingen kunnen gebruiken (zoals gamen of andere pc-bewerkingen), maar naarmate de tijd verstrijkt, gebruiken steeds minder mensen platforms voor andere doeleinden dan mijnbouw.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Soorten mijnbouwinstallaties

Over het algemeen zijn er twee soorten Ethereum-mijnbouwinstallaties: CPU en GPU.

CPU-mining-platforms gebruiken de CPU-processor om complexe algoritmen af ​​te dwingen om blokken op te lossen (degene die blockchains vormen). Dit type mijnbouw was vroeger een erg populaire keuze als het ging om de beste Ethereum-mijnwerkers, maar sinds kort wordt het niet meer algemeen gebruikt.

CPU-mijnbouwinstallaties waren (in sommige gevallen – nog steeds) erg populair onder beginnende mijnwerkers. De reden hiervoor is dat ze erg goedkoop en gebruiksvriendelijk zijn – u heeft alleen een computer nodig. Het nadeel hiervan is echter dat het proces extreem traag is – het kan maanden (zelfs jaren!) Duren voordat er een soort merkbaar resultaat wordt waargenomen..

GPU-mijnbouwinstallaties gebruiken grafische kaarten op dezelfde manier als de CPU-processors gebruiken, behalve dat de grafische kaarten geen algoritmen uitvoeren – ze voltooien de mijnbouwprocessen gewoon in gesloten netwerken.

GPU-mijnbouwinstallaties zijn in bijna elk aspect van de zaak superieur aan CPU-installaties. Maar het natuurlijke nadeel hiervan is dat ze super duur zijn. Een goede GPU-mijnbouwinstallatie kan overal tussen de $ 3000 en $ 5000 kosten!

Ongeacht het type, alle mijnbouwinstallaties bestaan ​​uit een voeding, moederbord, grafische kaarten, koelapparaat en een soort karkas om dit allemaal bij elkaar te houden – het kunnen houten of aluminium frames zijn.

Een mijnbouwinstallatie bouwen

Nu u weet waaruit de algemene soorten mijnbouwinstallaties bestaan, gaan we eens kijken hoe ze zijn gebouwd. Als je basiskennis hebt over hoe mijnbouwplatforms eruit moeten zien – goed! Maar als u dat niet doet, hoeft u zich geen zorgen te maken: wat u op internet ziet als u Google voor Ethereum-mininghardware gebruikt, zijn slechts voorbeelden van hoe een rig er het meest geoptimaliseerd uit zou moeten zien. Eerlijk gezegd kunt u uw Ethereum-mijnbouwhardware in elkaar zetten en laten zien zoals u dat wilt, zolang het maar goed werkt.

ethereum-mining-hardware

Voordat we het echter hebben over het proces van het bouwen van een rig, gaan we eerst kijken wat de beste essentiële onderdelen voor een rig zijn en waar we ze kunnen zoeken..

Beste GPU voor mijnbouw

Als u van plan bent een GPU-mijnbouwinstallatie te bouwen, zal deze waarschijnlijk meer dan één (of tien) grafische kaart bevatten. Maar om de juiste GPU te kunnen kiezen om uw inkomen te maximaliseren, moet u allereerst onderzoek doen naar de beste GPU’s voor mijnbouw.

Als het om GPU’s gaat, zijn er twee grote kanshebbers op de markt: Nvidia en AMD. De meeste lijsten die u online zult vinden en die beweren te praten over de ‘beste GPU voor mijnbouw’, vermelden niets anders dan grafische kaarten van Nvidia en AMD, tenzij anders vermeld.

Dit is echter volkomen logisch. Beide bedrijven hebben meer dan bewezen dat ze in staat zijn om hoogwaardige, geavanceerde technologie te creëren, daarom domineren de producten van beide bedrijven de lijsten..

Om het eerlijk te maken en om redundantie te voorkomen, ga ik een GPU van elk bedrijf opnoemen om voorbeelden te geven van hoe de beste GPU voor mijnbouw eruit zou moeten zien.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Nvidia GeForce GTX 1070

De Nvidia GeForce GTX 1070 wordt door velen beschouwd als de beste keuze als het gaat om het delven van cryptocurrencies. Gamers hebben al gemerkt hoe goed deze grafische kaart kan zijn, en cryptoliefhebbers waren snel te volgen.

De beste kwaliteit die deze GPU heeft, is dat hij een relatief hoge hashing-snelheid kan behouden zonder daarvoor kosmische hoeveelheden stroom te gebruiken. Gewoonlijk hebben GPU’s enorme hoeveelheden elektriciteit nodig om ze te voeden, wat op zijn beurt de portemonnee van de mijnwerker kan legen voordat hij zelfs maar enige winst van zijn mijnbouwinspanningen begint op te merken..

AMD Radeon RX580

AMD Radeon RX580 is de belangrijkste concurrent voor Nvidia’s GTX 1070. De hashrate van Radeon is onmerkbaar iets lager dan die van GTX, maar waar het ontbreekt aan hashrate, maakt de RX580 zijn prijs goed – het wordt gezien als een goedkopere, maar vergelijkbaar presterende alternatief voor Nvidia GeForce GTX 1070.

Net als de GTX, houdt Radeon ook een laag stroomverbruik om de potentiële winst te maximaliseren. Deze grafische kaart is zo gewild bij cryptoliefhebbers over de hele wereld dat het moeilijk kan zijn om er meteen een te vinden.

Zoals ik eerder in de gids heb vermeld, is GPU Ethereum-mijnbouwhardware niet goedkoop. En laten we het nu hebben over cijfers.

De Nvidia GeForce GTX 1017 kost bijna $ 470, terwijl de AMD Radeon RX580 ongeveer $ 320 kost. Stel je nu voor hoeveel je zou moeten investeren als je je GPU-rig zou willen maken van, laten we zeggen, zes grafische kaarten? Denk eraan om alle andere kosten (moederbord, voeding, enz.) Op te nemen in het bedrag waar u aan denkt.

Nu zie je wat ik bedoelde toen ik ‘duur’ zei?

Beste moederbord voor mijnbouw

Een ander zeer belangrijk onderdeel van elk stuk Ethereum-mijnbouwhardware is een moederbord. Op dit gebied van apparatuur zijn de twee belangrijkste concurrenten ASUS en ASRock.

ASUS B250 Mijnbouwexpert

De ASUS B250 Mining Expert wordt door velen gezien als het beste mijnbouwmoederbord ooit gemaakt. En deze claims zijn niet leeg – dit moederbord is gemaakt met de specifieke gedachte van mijnwerkers in gedachten.

Het kan maar liefst 19 ondersteunen – ja, 19 – GPU’s tegelijk. Stel je voor dat je dit beest aan 19 Nvidia’s of AMD’s hebt gehecht!

De ASUS B250 Mining Expert is speciaal ontworpen voor mijnwerkers. Het heeft een speciale mijnfunctie die het vervelende werk voor je afhandelt.

ASRock H110 Pro BTC+

De ASRock H110 Pro BTC + wordt door velen beschouwd als een goed alternatief voor ASUS ‘Mijnexpert. ASRock ondersteunt 13 GPU’s die, eerlijk gezegd, waarschijnlijk meer zijn dan je ooit nodig zou kunnen hebben.

Als het gaat om concurreren in de “beste mijnbouwmoederbord” -competitie, is er één probleem. Het enige echte nadeel van dit moederbord is waarschijnlijk dat het een beetje lastig is in te stellen en te gebruiken. Als je net begint, wil je misschien iets kiezen dat gemakkelijker is om mee om te gaan. Ben je echter een expert op het gebied van crypto’s en – vooral – Ethereum mining hardware, dan zou je geen probleem moeten hebben met de ASRock H110 Pro BTC+.

De ASUS B250 Mining Expert heeft een totale prijs van bijna $ 150, terwijl de ASRock H110 Pro BTC + te koop is voor $ 99,99. Nu kunt u deze prijzen toevoegen aan de “totaalprijs voor het bouwen van de beste Ethereum-mijnbouwhardware” -lijst.

Houd er ook rekening mee dat het cruciaal is om een hardware portemonnee om uw bezittingen veilig te houden. Enkele van de marktleiders zijn Ledger Nano X en Trezor Model T.

Hoe een mijnbouwinstallatie te bouwen?

Nu u een idee heeft van hoe de meest voorkomende soorten mijnbouwinstallaties worden gebouwd, kunnen we eindelijk aan het bouwproces beginnen. Je hebt je lijsten gemaakt, de materialen verzameld (inclusief de beste GPU voor mining en het beste mining-moederbord) en je bent klaar om wat Ethereum-mininghardware te bouwen.

Allereerst moet u het frame bouwen. Elk type stevig materiaal zal werken, en onthoud: het hoeft niet visueel perfect te zijn, zolang het zijn werk maar goed doet.

Nu is het tijd om het moederbord toe te voegen en alle kabels op hun respectievelijke aansluitingen aan te sluiten. Zodra u daarvoor hebt gezorgd, voegt u de GPU’s toe aan de afbeelding. Nadat je alles hebt aangesloten en de koeling en de voeding hebt toegevoegd, heb je een USB nodig met een besturingssysteem (Windows, Mac, enz.).

Als je eenmaal het besturingssysteem hebt geïnstalleerd en klaar bent met het instellen van dingen in het BIOS, hoef je alleen nog maar mijnsoftware en overkloksoftware te downloaden en te installeren. En je bent klaar! U kunt onmiddellijk beginnen met mijnen.

Een tuig kopen

Als tijd besteden aan het verzamelen en monteren van uw eigen Ethereum-mijnbouwhardware een te grote uitdaging lijkt, of als u gewoon geen doe-het-zelver bent, is een andere optie om de mijnbouwinstallatie van een externe verkoper te kopen..

ethereum-mining-hardware - mijnbouwinstallatie

Er zijn veel mensen die ofwel a) geassembleerde mijnbouwinstallaties verkopen, of b) uw mijnbouwinstallaties voor u monteren en samenstellen (tegen betaling). Deze mensen plaatsen meestal advertenties op populaire digitale marketingforums (zoals Craigslist) die hun producten of diensten aanbieden.

De platforms die u op deze manier kunt kopen, zijn misschien de moeite waard om naar te kijken, want als u geluk heeft, kunt u veel krijgen en veel geld besparen. Maar aan de andere kant moet je altijd opletten voor fraude en slechte bedoelingen – sommige mensen proberen je misschien op te lichten of ronduit te beroven, anderen proberen je misschien een kapotte, beschadigde, niet werkende of nauwelijks werkende machine te verkopen.

Om dit soort situaties te vermijden, moet u altijd een vriend hebben die weet wat hij doet (of beter nog: een expert in het veld), controleer de machine die u overweegt te kopen. Het is altijd beter om wat tijd te nemen en er zeker van te zijn in plaats van er later achter te komen dat u bent misleid.

Nu weet u alles over het bouwen en onderhouden van uw eigen Ethereum-mijnbouwhardware. Je kunt eropuit gaan en je eigen cryptocurrency-mijnbouwbedrijf beginnen. Als het in eerste instantie niet lukt, hoeft u zich geen zorgen te maken – het in elkaar zetten van een mijnbouwinstallatie is niet eenvoudig. Blijf gewoon proberen en geef niet op – je zult er uiteindelijk wel komen!

Gevolgtrekking

Er zijn veel verschillende manieren om naar Ethereum-mijnsoftware te kijken – u kunt het beoordelen op basis van het type (CPU of GPU), GPU-nummer, moederbordkwaliteit of zelfs de koelmethode. Er is echter een ontelbaar aantal manieren om uw mijnbouwinstallatie te bouwen.

De eenvoudigste manier om in de cryptocurrency-mijnwereld te komen, is door elk onderdeel van de informatie die er is te verzamelen, deze te analyseren en af ​​te ronden, en vervolgens de gefilterde informatie te gebruiken om je eerste rig te verzamelen en samen te stellen. Het hoeft niet sjiek of duur te zijn – beter nog, probeer aan de goedkope kant van de markt te beginnen. Dit geeft je de kans om je oordeel te vellen en door het proces te groeien.

Denk eraan om betrouwbare software te kiezen voordat u uw machine opstart. Daarna heeft u alleen nog te maken met de elektriciteitskosten en de koelingsomstandigheden.

Ethereum-mijnbouwhardware heeft de neiging heet te worden. Je moet een soort airconditioning en speciale koelapparatuur hebben. Als u uw machine niet koelen, zal deze uiteindelijk (wat betekent dat deze snel is) doorbranden. U heeft al uw investeringen en tijd verspild. Dat zou je waarschijnlijk niet willen, toch?

Wat elektriciteit betreft, kunt u het beste een plek vinden die supergoedkope elektriciteit biedt, maar enigszins ruim is (vooral als u op de lange termijn van plan bent om een ​​boerderij te bouwen).

Maar afgezien daarvan kunt u ook overwegen Ethereum kopen Aan betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen en overweeg zelfs om te beginnen met handelen. Enkele van de aanbevolen platforms zijn Coinbase en Binance.

Als je Ethereum al hebt, zorg er dan voor dat je een veilige hardware portemonnee, zoals Ledger Nano X en Trezor Model T.

Ledger Wallet-deal nu actief:

We hebben het einde bereikt van deze Ethereum-gids voor mijnbouwinstallaties. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen, en bovendien – ik hoop dat je deze informatie goed zult gebruiken!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me