Wist je dat Monero het wordt beschouwd als de meest populaire op privacy gerichte cryptocurrency ter wereld? U heeft waarschijnlijk wel eens van gehoord Bitcoin en Ethereum inmiddels, maar er zijn letterlijk duizenden andere munten, en elk van hen beweert verschillende verbeteringen aan Bitcoin te bieden.

Sommigen hebben goedkopere transacties, sommige zijn sneller. Het (bijna) unieke verkoopargument van Monero is echter dat het zo is volledig anoniem.

Dat klopt! Dankzij een aantal behoorlijk hightech cryptografie, de afzender, ontvanger en de hoeveelheid verzonden Monero is onmogelijk te zien door iemand anders.

Om deze reden heeft Monero een unieke toepassing gevonden bij het omzeilen van internationale sancties door onder meer Noord-Korea, of als betaalmiddel op het Dark Web. Er zijn echter ook enkele goede redenen om een ​​privévorm van geld te hebben niet onwettig. Ik zal er later een paar uitleggen.

Monero: een privé digitale valuta.

Hopelijk laat deze “wat is Monero” -gids je kennismaken met Monero op een manier die dat is makkelijk te begrijpen. Helaas is het onderwerp nogal verwarrend, en om alle functies van Monero volledig te begrijpen, zou je het nodig hebben een sterk begrip van cryptografie. Aangezien dit een artikel is dat is bedoeld voor beginners, zullen we hier niet te veel tijd aan besteden, want ik wil u niet in verwarring brengen!


Aan het einde van deze handleiding zou u een duidelijk begrip moeten hebben van de geschiedenis van Monero, een idee hebben van hoe de privacyfuncties werken, hoe deze verschilt van Bitcoin, de huidige Monero-waarde een portemonnee opzetten op de gemakkelijkst mogelijke manier (en hoe u Monero kunt kopen), en de voor-en nadelen van Monero. Voordat ik afsluit, zal ik ook enkele ideeën introduceren over de toekomst van Monero waar u over na kunt denken.

Maar voor dat alles moeten we helemaal teruggaan naar voordat Monero zelfs maar bestond!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Een van de meest privacygeoriënteerde cryptocurrencies
 • Zeer schaalbaar
 • Transacties kunnen niet aan u worden teruggekoppeld
 • Gerespecteerd in de cryptowereld

Nadelen

 • Een beetje moeilijk om mee om te gaan (opslag, etc.)
 • Veel wallets ondersteunen Monero niet

De geschiedenis van Monero

Om de oorsprong van Monero te achterhalen, moeten we naar een andere cryptocurrency kijken – Bytecoin.

Bytecoin werd gelanceerd in de zomer van 2012. Het was de eerste digitale valuta die werd geschreven met behulp van een technologie genaamd CryptoNote.

CryptoNote is tegenwoordig de ruggengraat van de meeste op privacy gebaseerde cryptocurrencies die er zijn. Dit geldt ook voor Monero. De privacy van CryptoNote-munten wordt gegarandeerd door openbare sleutels samen te groeperen. Door meerdere sleutels in één transactie te combineren, is het onmogelijk om te zeggen wie ze heeft verzonden!

Het gebruik van deze “ringhandtekeningen” om transacties te ondertekenen zorgt voor de anonimiteit van de CryptoNote-technologie.

Bytecoin was een goede poging bij een anonieme cryptocurrency. Er waren echter een paar problemen met de eerste distributie. Toen het werd gelanceerd, bleek dat 80% van de munten die ooit zouden worden gedolven, bestond al.

Monero: het kernteam van Monero.

Dit leidde een groep zeven ontwikkelaars om de Bytecoin-blockchain te splitsen en de nieuwe valuta zou bekend staan ​​als Bitmonero. Dit werd uiteindelijk ingekort tot eenvoudig Monero dat is Esperanto voor "munt".

Van de zeven ontwikkelaars die oorspronkelijk Monero hebben gemaakt, vijf van hen besloten dat ze hun identiteit geheim zouden houden. Er zijn slechts twee van deze Monero-ontwikkelaars bekend – Riccardo Spagni (de belangrijkste ontwikkelaar van vandaag) en David Latapie. Riccardo Spagni is ook bekend onder de bijnaam "Fluffypony".

Wat Monero anders maakt?

Er is veel over Monero dat vergelijkbaar is met veel andere cryptocurrencies. Haar een open-sourceproject dat is geheel toestemmingsloos. Deze tweede functie is mogelijk wereldveranderend. Er is geen autoriteit die u ervan kan weerhouden een cryptocurrency te gebruiken.

De complete gids voor Monero Cryptocurrency

Dit betekent dat degenen die geen toegang hebben tot moderne bankfaciliteiten, kunnen deelnemen aan een digitale economie zoals nooit tevoren. Het enige wat ze nodig hebben is een internetverbinding en een apparaat om er verbinding mee te maken. Er zijn letterlijk miljoenen mensen over de hele wereld die geen toegang hebben tot bankfaciliteiten, maar wel een smartphone en lokale wifi-hotspots hebben. India is een schoolvoorbeeld van een land met veel van deze "bankgeld" burgers.

Privacy

Het belangrijkste dat Monero waarde geeft, is zijn privacyfuncties. Niemand kan u koppelen aan een cryptocurrency-transactie van Monero. Dit maakt het om verschillende redenen een favoriete valuta voor diegenen die zich zorgen maken over privacy. Niet al deze redenen zullen onwettig zijn, hoewel sommige dat duidelijk zullen zijn.

Stel je voor dat je een homoseksueel was en bij een zeer religieus gezin woonde. Het kan voor u moeilijk zijn om mensen te ontmoeten in een vergelijkbare positie als u. Hoewel het zeker niet illegaal is, kan het stigma dat aan homoseksualiteit in bepaalde religieuze groepen kleeft, een jongere tot een depressie drijven, of erger. Een valuta als Monero kan worden gebruikt om te betalen voor sociale of "koppelaarster" type toepassingen. In zo een situatie, privacy is een noodzaak, ook al wordt er geen wet overtreden.

Er zijn ook gevallen waarin een wet wordt overtreden, maar die is zo onrechtvaardig dat een anderszins gezagsgetrouwe burger tot de zogenaamde criminaliteit wordt gedreven. Ik zal een ander verzonnen, maar geloofwaardig voorbeeld gebruiken om dit te laten zien. Stel je voor dat jij en je partner net samen een kind hebben gekregen. Toen uw baby werd geboren, hadden ze ernstige epilepsie.

Monero: wat Monero heeft dat anderen niet hebben.

Nadat je je kind een helse schema van traditionele geneeskunde had laten doorlopen – veel pillen meerdere keren per dag, zag je een nieuwsbericht over medicinale cannabis. Een gezin in dezelfde situatie als jij leeft over een denkbeeldige lijn op een kaart, was wettelijk toegestaan ​​om hun kind sterke doses cannabisextracten te geven. Dit leek de epileptische aanvallen bij het kind onmiddellijk te genezen.

Het lijkt verkeerd om de toegang tot een dergelijk medicijn te worden ontzegd op basis van de locatie waar u bent geboren. Monero kan u ook in dergelijke situaties helpen.

Fungibiliteit

Een ander zeer belangrijk kenmerk van de Monero-cryptocurrency die betrekking heeft op zijn privacy, is dat het is volledig vervangbaar. Maak je geen zorgen, ik zal uitleggen wat ik hiermee bedoel!

Het is mogelijk om Bitcoin-transacties van de ene gebruiker naar de andere te volgen. Afhankelijk van hoe de gebruiker Bitcoin gebruikt, is het mogelijk dat u hun identiteit niet kunt achterhalen, maar u kunt elke Bitcoin van adres tot adres volgen.

Dit betekent dat een gebruiker kan zien of een bepaalde Bitcoin betrokken was bij een misdrijf. Dit is geen ideale kwaliteit voor het geld!

De complete gids voor Monero Cryptocurrency

Laten we een voorbeeld bekijken om dit te bewijzen. Stel dat je een volledig legaal item hebt verkocht op een platform als Open Bazaar, en je hebt Bitcoin als betaling ontvangen. Het blijkt echter dat de Bitcoin die u heeft ontvangen eerder is gebruikt in een drugsdeal. Voor jou is dat misschien geen probleem. Wanneer u het echter ergens anders probeert uit te geven, de persoon die het ontvangt, kan besluiten dat hij dit niet wil "besmet" munt.

Dankzij de geavanceerde privacyfuncties van Monero kan niemand zeggen bij welke transacties elke munt daadwerkelijk betrokken was. Het zou volkomen onmogelijk zijn om een ​​enkele Monero-munt te koppelen aan een misdrijf uit het verleden. Er is geen transactiegeschiedenis gekoppeld aan Monero-munten. Dit betekent dat ze vervangbaar zijn!

Ik word overspoeld door mensen die mij om aanbevelingen vragen over cryptocurrencies. Als je je hoofden zou gebruiken, zou je erachter komen dat de privacymunten (anonieme transacties) de grootste toekomst zullen hebben. Munten zoals Monero (XMR), Verge (XVG) of Zcash (ZEC) kunnen niet verloren gaan.

– John McAfee (@officialmcafee) 13 december 2017

Dynamische schaalbaarheid

Een ander gebied dat Monero probeerde te verbeteren op Bitcoin, is in termen van zijn schaalbaarheid. Simpel gezegd, schaalbaarheid betekent gewoon hoe goed het netwerk kan groeien in relatie tot de vraag. Op blockchain gebaseerde cryptocurrencies zijn per definitie beperkt in omvang.

Voor een groot deel van zijn verleden had Bitcoin een limiet voor de blokgrootte van 1 MB. Dit betekent dat slechts 1 MB aan transactiegegevens past in elk van de blokken die elke 10 minuten op het Bitcoin-netwerk worden gedolven.

Helaas, wanneer er veel gebruikers zijn die tegelijkertijd transacties proberen te doen met Bitcoin, wordt de blockchain gevuld met transactiegegevens. Die transacties die niet in een blok passen, moeten wachten tot een mijnwerker ze opneemt.

Omdat mijnwerkers er de voorkeur aan geven transacties met de hoogste kosten, als het netwerk erg druk is, moedigt het mensen aan om de vergoedingen te verhogen om hun transacties inbegrepen te krijgen. Dit is wat er in het voorjaar van 2017 gebeurde met de Bitcoin-blockchain. Voor sommige transacties was eigenlijk een vergoeding van $ 30 + vereist om te worden gevalideerd!

De complete gids voor Monero Cryptocurrency

Monero is anders. Er is geen "vooraf ingesteld" maximale blokgrootte. Hoewel dit zorgt voor meer transactiegegevens in elk blok, is er een keerzijde: spammers kunnen de blockchain vullen met transacties. Dit zou enorme blokken opleveren.

De Monero-ontwikkelaars introduceerden echter een blokbeloningssysteem. De gemiddelde grootte van de laatste 100 blokken wordt genomen. Als het nieuwe blok waaraan de miners werken, de mediaan van de vorige honderd blokken overschrijdt, de blokbeloning wordt verlaagd. Dit ontmoedigt spamtransacties, aangezien mijnwerkers geen blokken ontginnen die onderhevig zijn aan zo’n hoge straf als het niet langer winstgevend voor hen is om dit te doen.

De blokbeloning zal nooit onder 0,3 XMR dalen, waardoor Monero een desinflatoire valuta wordt: de inflatie zal ongeveer 1% zijn in 2022 en voor altijd dalen, maar de nominale inflatie blijft 0,3 XMR per minuut. Dit betekent dat er altijd een stimulans zal zijn voor mijnwerkers om Monero te minen en zo de blockchain veilig te houden, met of zonder een fee-markt.

Monero

ASIC-weerstand

Een ander waargenomen probleem met Bitcoin is dat het minen van het netwerk nu alleen nog winstgevend is gespecialiseerd mijnbouwmateriaal. Deze systemen gebruiken componenten die bekend staan ​​als Application Specific Integrated Circuit chips. Ze zijn duur en dit betekent dat alleen de rijksten mijnbouwactiviteiten kunnen opzetten.

Monero verschilt. Het gebruikt een alternatief hash-algoritme voor Bitcoin genaamd CryptoNight. CryptoNight gebruikt veel geavanceerde functies om de productie van ASIC-chips die geschikt zijn voor het minen van Monero onrendabel te maken.

De details zijn een beetje ingewikkeld voor deze inleiding tot de Monero-valuta, maar het enige dat u echt hoeft te weten, is dat Monero kan winstgevend worden gewonnen door beide te gebruiken CPU’s en GPU’s. Dit zou moeten betekenen dat de valuta de potentie heeft om te zijn nog meer gedecentraliseerd dan Bitcoin.

Meerdere sleutels

Monero gebruikt een ander sleutelsysteem dan Bitcoin en Ethereum. In deze valuta’s is er maar één paar sleutels – een openbare sleutel en een privésleutel. Monero gebruikt een openbare weergavesleutel, een privéweergavesleutel en zowel openbare als privéuitgavesleutel.

 • Er worden alleen verborgen openbare adressen gebruikt en alleen openbare weergavesleutels worden gegenereerd..
 • Om de blockchain te controleren en te verifiëren dat er geld is ontvangen, is een private view-sleutel nodig.
 • Om de handtekening van een transactie te verifiëren, is een openbare bestedingssleutel vereist.
 • Persoonlijke bestedingssleutels worden gebruikt om uitgaande transacties te creëren.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Monero en zijn uiteindelijke aanbod

In tegenstelling tot Bitcoin, er is geen vast aantal Monero-tokens dat ooit zal worden gedolven. De munt is ooit zo licht inflatoir. Er zullen in eerste instantie 18,5 miljoen munten zijn, daarna zal het aanbod met toenemen rond 0,87% in het eerste jaar.

Dit percentage daalt elk jaar. Er wordt geschat dat het 117 jaar zal duren om het dubbele van de oorspronkelijke distributie te bereiken. Om dit cijfer opnieuw te verdubbelen, duurt het 234 jaar.

Monero en de bredere cryptocurrency-markt

De huidige prijs voor een enkele XMR-munt is $ 101,25. De valuta is de 12e meest populaire in termen van totale marktkapitalisatie.

Hieronder heb ik de grafiek opgenomen van de prestaties van de Monero-munt sinds de lancering. Zoals je kunt zien, zoals bij de meeste cryptocurrencies, steeg de waarde rond januari 2018 en is sindsdien behoorlijk gedaald. het hoogste punt ooit van $ 480.

Monero: de prijsgrafiek van Monero.

Hoe bewaart u Monero

Het bewaren van Monero was vroeger een hele klus. U zou de portefeuille moeten uitvoeren met behulp van opdrachtregels. Hoewel dit je het gevoel gaf dat je een geheime overheidsdatabase hackte, was het niet bepaald gebruiksvriendelijk!

Gelukkig is er nu een veel gemakkelijkere manier om Monero op te slaan!

Ga eerst naar www.mymonero.com.

1. Klik op “Maak account​.

Hoe u een account aanmaakt op de Monero-website

2. Lees en begrijp de pagina over het belang van het veilig opslaan van uw aanmeldingsgegevens voor uw privésleutel.

3. Schrijf op uw persoonlijke inlogsleutel.

4. Typ de persoonlijke aanmeldingssleutel in het vak onder de sleutel. Dit is om te controleren of u het daadwerkelijk hebt genoteerd. De hieronder afgebeelde is een leeg account. U kunt het met alle middelen controleren, maar u zult uw tijd verspillen!

Monero: privé-inlogsleutel.

Dat is het! U heeft zojuist uw eerste Monero-portemonnee gemaakt. Nu ga ik ervan uit dat je wat XMR-munten in de portemonnee wilt stoppen. Ik heb de stappen hieronder uiteengezet om dit te doen:

XMR opslaan

1. Noteer het adres bovenaan het scherm Rekeningoverzicht.

Monero: portemonnee-adres.

2. Ga naar het uitwisselingsaccount waarvan u wilt sturen, van waaruit u Monero wilt verzenden.

3. Voer het adres in dat u zojuist hebt genoteerd in het gedeelte over opname van de beurs.

4. Volg de instructies op het scherm om de opname te voltooien. Sommige uitwisselingen kunnen u vragen om te bevestigen dat u de opname doet door op een link in een e-mail te klikken.

5. Als je Monero van een vriend ontvangt, stuur hem dan gewoon het adres en hij of zij zou moeten weten wat ze ermee moeten doen!

Als u Monero vanuit uw portemonnee wilt verzenden, heb ik u de instructies gegeven om dit ook te doen.

XMR verzenden

1. Klik eerst op “Sturen​.

Monero

2. Voer het adres in waarnaar u Monero wilt verzenden. U krijgt dit van een uitwisseling, een contactpersoon (vriend of collega, enz.), Of een andere service die Monero accepteert als betalingsoptie.

3. Typ het bedrag dat u wilt verzenden in het vak met het label ‘EENmonteren​.

4. Selecteer hoe privé u de transactie wilt laten zijn. Hoe groter de “ringmaat”, hoe hoger de transactiekosten zullen moeten zijn.

5. Druk op ‘Stuur de betaling​.

Dat is alles, dat is alles wat er is om de MyMonero-portemonnee te gebruiken. Ik denk dat je het ermee eens bent dat het veel gemakkelijker is dan worstelen met de opdrachtprompt-portemonnee. U zult echter niet veel elite hacker-punten winnen door MyMonero te gebruiken!

Dit alles gezegd hebbende, moet u zich er ook van bewust zijn dat u vanaf eind november 2018 Monero kunt opslaan (in plaats daarvan de Monero-portemonnee kunt integreren) in een van de meest populaire hardware cryptocurrency walletsde Ledger Nano S. Dit maakt beide de opslag, en de aankoop aspecten met betrekking tot Monero eenvoudiger, sneller en veel soepeler!

De voor- en nadelen van Monero

duimen omhoog PRO’s

✓ Een van de meest persoonlijke cryptocurrencies.

✓ Transacties zijn niet te koppelen aan een persoon.

✓ Transacties zijn niet te traceren.

✓ De blockchain heeft geen limiet. De dynamische schaalbaarheid van het betekent dat de vergoedingen niet enorm zouden moeten oplopen, zelfs niet als het veel wordt gebruikt.

✓ Het is mogelijk om te kiezen wie uw transacties kan zien. Als u bijvoorbeeld voor belastingdoeleinden wilt aantonen dat u eigenaar bent van een bepaald bedrag aan Monero, kunt u uw persoonlijke weergavesleutel delen met de belastingdienst van uw land. Dit maakt het minder waarschijnlijk dat toezichthouders zullen proberen Monero te verbieden.

✓ Een geweldig team van toegewijde ontwikkelaars werkt aan het project.

duimen omlaag Nadelen

✗ Ondanks dat ze ASIC-resistent zijn, is er nog steeds een grote mate van centralisatie van mijnwerkers op Monero. Ongeveer 43% van de hash-snelheid wordt beheerd door slechts drie pools.

✗ Er zijn niet veel wallets die zijn ontwikkeld voor Monero. U vindt geen ondersteuning voor Monero op alle hardware wallets of multi-crypto-oplossingen zoals Jaxx.

✗ Monero op een goed beveiligde manier opslaan is veel moeilijker dan bij de meeste andere cryptocurrencies. Dit is misschien de reden waarom het niet op grotere schaal is overgenomen door de bredere gemeenschap.

✗ Omdat Monero niet op Bitcoin is gebaseerd, is het moeilijker om applicaties te ontwikkelen die interageren met de blockchain.

Monero in de toekomst

In een wereld waar absoluut niets meer echte privacy lijkt te bieden, is er zeker een roep om op privacy gerichte valuta’s als Monero. Ik noemde zowel een juridisch voorbeeld waarbij privégeld eerder een goede zaak was, als een illegaal, maar moreel verdedigbaar voorbeeld (hoewel je nooit de wet mag overtreden!).

Monero heeft het potentieel om mensen in staat te stellen vrijwel onmiddellijk transacties over de hele wereld uit te voeren zonder toestemming van enige autoriteit. In landen met onderdrukkende regeringen zou dit kunnen worden gebruikt als een zeer krachtig instrument bij het nastreven van vrijheid.

Dat gezegd hebbende, stellen criminelen ook de privacymogelijkheden van Monero op prijs. Dark Web-markten zijn voor iedereen toegankelijk en zullen een werkelijk schokkende reeks drugs, wapens en andere criminele voorwerpen verkopen. Monero heeft snel een plaats gevonden als de valuta bij uitstek op deze illegale websites.

Niet alleen dat, maar Monero is ook gebruikt door regeringen zoals Noord-Korea om internationale sancties te omzeilen. Om beide redenen is het heel goed mogelijk dat Monero wordt aangevallen door regeringen die minder enthousiast zijn over het idee van een volledig privé betaalmiddel dat door iedereen kan worden gebruikt, van kinderpornografen en drugsdealers tot internationale terroristische organisaties en mensenhandelaren..

Hoe succesvol zo’n hardhandig optreden tegen Monero zou zijn, zal een interessante test zijn van de ‘anti-kwetsbare’ eigenschappen van cryptocurrencies.

Vergelijk Monero zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Monero zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Conclusies

Dus – dat was onze gids over Monero. Ik hoop dat je er nog veel meer over hebt geleerd de meest populaire op privacy gerichte cryptocurrency. Ik heb geprobeerd de technische dingen tot een minimum te beperken. Als u meer wilt weten over de functies die Monero anoniem maken, zijn er tal van geweldige bronnen online. Pas echter op, het zal heel snel ingewikkeld worden!

In deze gids hebben we heel wat behandeld. Laten we dus, voordat ik me afmeld, een samenvatting geven. Je had moeten leren:

 • Wat is Monero?
 • Monero’s geschiedenis.
 • Waar Monero nuttig voor is.
 • Een beetje over hoe het zijn privacy en anonimiteit bereikt.
 • Hoe u een Monero-portemonnee op de gemakkelijkste (hoewel niet veiligste) manier instelt en gebruikt.
 • Hoe Monero verschilt van Bitcoin.
 • De huidige en eerdere Monero-waarde.
 • De voor- en nadelen van het gebruik van Monero.
 • De toekomst van Monero.

Ik hoop dat je deze gids voor Monero hebt gevonden interessant en leerzaam! Monero heeft het potentieel om te worden een zeer krachtig middel van verzet, net zoals een handige betaalmethode voor diverse goederen en diensten.

Nu we het er toch over hebben, als u betalingen met Monero wilt doen, moet u waarschijnlijk eerst een deel van de cryptocurrency in bezit hebben! Als u Monero wilt kopen, is een van de beste plaatsen waar u dat kunt doen Binance. Het enige dat u hoeft te doen, is:

 1. Registreer op de site;
 2. Doorloop het verificatieproces;
 3. Kies Monero (XMR), uw betalingsmethode, en voer de betaling uit!
 4. Het enige dat u dan hoeft te doen, is het doen bewaar uw nieuwe munten in een veilige portemonnee.

Wat vind je van Monero, met al je nieuw opgedane kennis? Heeft dit project een toekomst, of zullen de regeringen van de wereld proberen het volledig te verbieden? Ik hoor graag uw mening over het onderwerp!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me