Bitcoin is nog steeds de grootste cryptocurrency, maar het is zeker niet de enige. Na het aanvankelijke succes van Bitcoin zijn er meer dan 1500 cryptocurrencies op de markt gelanceerd.

Als Electroneum zo’n cryptocurrency is die uw aandacht heeft getrokken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Electroneum, dat in september 2017 werd gelanceerd, behoort momenteel tot de top 100 van cryptocurrencies.

Deze gids beantwoordt vragen als:

 • Is Electroneum een ​​goede investering?
 • Wat is de prijsvoorspelling van Electroneum?
 • Hoe heeft Electroneum in het verleden gepresteerd??

Dus aan het einde van deze gids heeft u een goed idee van wat Electroneum-munt is en hoe deze verschilt van andere munten. U zult ook kennis hebben gemaakt met verschillende topprijsvoorspellingen van Electroneum, waaronder populaire 2021-voorspellingen.

Hoewel cryptocurrency een buitengewoon onvoorspelbare markt is, is het doel van deze gids om zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Het wordt altijd aanbevolen om een ​​financieel expert te raadplegen voordat u een investering doet in cryptocurrencies.

Het begrijpen van de basisprincipes van elke cryptocurrency is erg belangrijk als u van plan bent erin te investeren. Laten we dus eerst wat leren over Electroneum (ETN) zelf voordat we ingaan op ETN-prijsvoorspellingen.


Als u denkt dat u al voldoende bekend bent met Electroneum, ga dan gerust naar het gedeelte Electroneum Investment History.

Wat is Electroneum (ETN)?

Electroneum is, net als andere cryptocurrencies, een digitale valuta die is gebouwd met behulp van blockchain-technologie. Dus wat is er zo speciaal aan? Wat maakt het anders?

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Op zijn website, er staat dat het “The Mobile Cryptocurrency” is, die is ontworpen voor massale acceptatie. Het heeft tot doel dit mogelijk te maken door het extreem eenvoudig te maken voor smartphonegebruikers (waarvan er zijn 2,2 miljard) Electroneum verwerven.

Tegenwoordig is transacties in cryptocurrencies een complex proces dat het voor niet-experts moeilijk maakt om toe te treden tot de cryptocurrency-markt. Electroneum probeert dat te veranderen door het net zo eenvoudig te maken als het downloaden van een app.

Zodra je de Electroneum-app hebt gedownload, ben je helemaal klaar om Electroneum te kopen. Hoewel de meeste munten gespecialiseerde, krachtige apparatuur vereisen om ze te minen, kan Electroneum eenvoudig worden gedolven met behulp van de app.

De Electroneum-app heeft ook een ingebouwde portemonnee om de Electroneum-munten op te slaan die worden gedolven vanaf de telefoon van de gebruiker. Electroneum kan dus niet alleen worden beheerd, maar ook worden gedolven vanuit een mobiele app.

Behalve dat het erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te ontginnen is, zijn er enkele andere significante verschillen tussen Electroneum en Bitcoin. Laten we ze snel bekijken.

 • Het maximale aantal Bitcoins dat kan bestaan ​​is 21 miljoen, terwijl het maximale aantal Electroneum-munten kan zijn 21 miljard.
 • In de voetsporen van Monero-munt biedt Electroneum ook privacyfuncties.

Bij Bitcoin-transacties kan iedereen zien wie de afzender en de ontvanger zijn. Ook zijn de transacties terug te voeren naar de oorsprong. Maar alle transacties zijn volledig privé en onvindbaar in het geval van Electroneum.

 • Electroneum richt zich meer op het versnellen van de microtransacties, zoals het kopen van mobiele games, het doen van betalingen voor apps en het sturen van geld naar vrienden.
 • Zoals eerder vermeld, heeft Electroneum een ​​eigen app, portemonnee en mobiele mijnwerker. Wat Bitcoin allemaal mist.

Nu u een duidelijk begrip heeft van waar Electroneum over gaat, laten we eens kijken naar de prestaties uit het verleden. Kennis van historische prijsontwikkelingen zal nuttig zijn bij het maken van een Electroneum-prijsvoorspelling.

Electroneum investeringsgeschiedenis

De Electroneum ICO, die op 14 september 2017 werd gelanceerd, sloot vroegtijdig vanwege het bereiken van de harde limiet van $ 40 miljoen. Electroneum heeft een marktkapitalisatie van $ 0,141 miljard en is de allereerste Britse cryptocurrency.

Hoewel ze een zeer succesvolle ICO hadden, kregen ze kort daarna te maken met een grote hik. Veel Electroneum-gebruikersaccounts werden gehackt, wat leidde tot een plotselinge prijsdaling begin november 2017. Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, daalde de Electroneum-prijs van $ 0,23 naar $ 0,06.

lectroneum-prijsvoorspelling

De prijzen van Electroneum herleefden nadat de problemen waren opgelost en investeerders het potentieel zagen van deze mobielvriendelijke cryptocurrency. Het groeide van $ 0,06 in november 2017 terug naar $ 0,22 in januari 2018, met een groei van 122% in minder dan 3 maanden.

U kunt de historische prijsontwikkeling van Electroneum in de grafiek van de muntenmarktkap hieronder zien. Net als bij de meeste andere cryptocurrencies zijn de prijzen gedaald sinds januari 2018. Twee jaar later, in januari 2021, is de Electroneum-prijs slechts 0,005 en de toekomst lijkt niet zo rooskleurig te zijn. Electroneum prijsvoorspellingstabel

Electroneum heeft in het verleden vrij gemiddeld gepresteerd in vergelijking met andere cryptocurrencies. In feite zijn er een groot aantal cryptocurrencies die hun investeerders een veel beter rendement hebben opgeleverd dan Electroneum. Dat gezegd hebbende, heeft het interesse van investeerders kunnen wekken vanwege zijn unieke kenmerken, zoals mobiele mijnbouw.

Nu we meer weten over de investeringsgeschiedenis van Electroneum, laten we eens kijken naar een of twee Electroneum-prijsvoorspellingen.

Electroneum prijsvoorspelling 2021

Hier zien we een aantal prijsvoorspellingen voor Electroneum voor dit jaar.

Electroneum-prijsvoorspelling 2021 door John McAfee

Als je de cryptocurrency-markt hebt gevolgd, weet je al welke impact John McAfee op de prijzen kan hebben. Hij is een van de bekendste influencers in de cryptocurrency-markt.

In zijn zeer positieve tweet over Electroneum (zie onderstaande afbeelding) gaf hij aan dat hij verwacht dat het om de volgende redenen goed zal presteren:

 • Hij verwacht dat het vanwege het gebruiksgemak zowel technische als niet-technische app-gebruikers zal aanspreken
 • Het is een privacymunt
 • Het heeft een enorme aanhang van aanhangers op Facebook en andere gemeenschappen die de algemene acceptatie ervan kunnen helpen

  John McAfee twitterbericht over Electroneum

Zijn voorspelling kan wel of niet waar blijken te zijn, maar het is zeker een goede validatie voor Electroneum.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Electroneum-prijsvoorspelling 2021 met behulp van technische analyse

Voordat ik naar de voorspelling kijk, wil ik uitleggen wat wordt bedoeld met de technische analyse, een populaire methode die wordt gebruikt voor prijsvoorspelling.

Technische analyse maakt gebruik van historische prijsontwikkelingen en trends in handelsvolumes om de toekomst te voorspellen. Deze taak wordt uitgevoerd door software die complexe wiskundige functies toepast op historische gegevens.

Walletinvestor.com is een website die technische cryptocurrency-analyses uitvoert. Volgens deze website is Electroneum een ​​risicovolle investering van een jaar. De voorspelling van de Electroneum-prijs in 2021 is $ 0,00! Een beetje hard misschien?

Electroneum-prijsvoorspelling 2021 op basis van factoren zoals markttrends en technologie

Op basis van factoren als technologie, prestatie en markttrends wordt een website gebeld uslifed.com heeft een paar jaar geleden een Electroneum-prijsvoorspelling gedaan. Volgens deze ETN-prijsvoorspelling zou Electroneum in december 2018 rond de $ 0,74 moeten zijn. Echter, toen en nu (in 2021) is de ETN-prijs slechts $ 0,005. Ze baseerden hun Electroneum-voorspellingen op het feit dat het een enorme aanhang van aanhangers heeft en heel gemakkelijk te gebruiken is.

Ook Medium.com voorspelde dat de toekomstige prijs van ETN-munten zal groeien tot $ 0,03235, dus we zullen zien of het waar is in 2021.

Nu we een idee hebben over de Electroneum-voorspellingen voor dit jaar, gaan we proberen de toekomst op lange termijn van Electroneum te begrijpen.

Electroneum prijsvoorspelling 2021

Gezien de ongereguleerde aard van cryptocurrencies (op dit moment), is het vrij moeilijk om hun toekomst op lange termijn te voorspellen. Ik zal echter proberen om zoveel mogelijk informatie met u te delen.

Hieronder volgen de beste Electroneum-prijsvoorspellingen voor het jaar 2021.

Electroneum-prijsvoorspelling 2021 op basis van technische analyse

Coinliker.com is een website die technische analyses uitvoert en langetermijnprijsvoorspellingen geeft. Het geeft een voorspelling van $ 2,44 voor 2023. Op basis hiervan lijkt Electroneum op schema te liggen in 2021, en een investering van $ 200 zou in 2023 meer dan $ 23.000 waard kunnen zijn..

Electroneum-prijsvoorspelling 2021 op basis van factoren zoals markttrends en technologie

Uslifed.com leverde een paar jaar geleden ook Electroneum-voorspelling. Het voorspelde dat de Electroneum-prijzen begin 2018 rond de $ 0,812 zouden liggen en in december 2018 $ 1,10. Helaas is dat niet gebeurd en bronnen tonen aan dat de ETN-prijs zou kunnen stijgen tot 0 $ 0,1 in 2021..

Dat is dus de voorspelling van de Electroneum-prijs voor het jaar 2021, zoals blijkt uit twee verschillende bronnen. Het lijkt een goede investeringsoptie, maar zoals ik al eerder zei, is het erg moeilijk om de prijzen van cryptocurrency op de lange termijn te voorspellen..

In feite is het erg moeilijk om ze ook op korte termijn te voorspellen – dat moet ik duidelijk maken. Niemand kan in de toekomst kijken, hoewel we waarschijnlijk allemaal zouden willen dat we dat konden.

Electroneum is dus een goede investeringsoptie?

Zoals je hebt gezien, zijn de voorspellingen verdeeld over de toekomst van Electroneum. Het is belangrijk om bij het nemen van beslissingen rekening te houden met deze voorspellingen, maar het is ook belangrijk om naar de fundamenten van de medaille te kijken.

Hieronder volgen enkele van de redenen waarom Electroneum een ​​goede investering zou kunnen zijn.

Competent team met gedefinieerde doelen

Een van de belangrijkste factoren die de toekomst van elke cryptocurrency bepalen, is het team erachter. Electroneum heeft een ervaren en toegewijd team dat de show leidt. CEO, Richard Ells, heeft ervaring met het opbouwen van succesvolle techbedrijven. De meest recente is Retortal Ltd, die wordt gewaardeerd op meer dan $ 50 miljoen.

Tot nu toe heeft het team snel nieuwe functies ontwikkeld en eventuele problemen opgelost. Ze hebben hun investeerders ook op de hoogte gehouden van hun doelen en hoe ze deze gaan bereiken, in tegenstelling tot veel andere cryptocurrency-projecten..

Een enorme gemeenschap van supporters

Vanwege zijn aantrekkingskracht op niet-technische gebruikers, heeft het massale steun gekregen op het basisniveau. Mensen hopen dat Electroneum de munt kan zijn die zal leiden tot de massale acceptatie van cryptocurrencies vanwege de mobielvriendelijkheid..

Er waren ongeveer 765.000 ETN-live-gebruikers in januari 2018 en ze voegen er elke dag meer aan toe.

Dit zijn enkele van de redenen die Electroneum tot een goede investering kunnen maken. Ze kunnen mogelijk interesse wekken bij investeerders, aangezien ze in de goede richting lijken te gaan.

Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten in het geval van Electroneum. Hieronder volgen enkele van de dingen die de groei van Electroneum kunnen blokkeren.

Of is Electroneum een ​​slechte investeringsoptie?

Prestaties uit het verleden

2017 was een zeer succesvol jaar voor cryptocurrencies. Topcryptocurrencies zoals Litecoin, Monero, Ethereum gaven een rendement in het bereik van 5.000% tot 10.000%. Dat is enorm, toch?

Electroneum heeft echter geen vergelijkbare prestatieniveaus laten zien. Beleggers die in het verleden behaalde resultaten beschouwen als een maatstaf voor succes, zijn wellicht niet geïnteresseerd in beleggen in Electroneum.

Technische uitdagingen

Om te slagen, wil Electroneum mobiele gebruikers aanboren door gebruiksvriendelijke mobiele mijnbouw aan te bieden. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan, en sinds maart 2018 hebben ze te maken met technische problemen.

Tenzij ze de problemen kunnen oplossen, ziet de toekomst van het product van Electroneum er wankel uit.

Electroneum prijsvoorspelling twitter post

Vermelding op uitwisselingen

Ze hebben op dit vlak enige vooruitgang geboekt, maar Electroneum staat nog steeds niet op een van de belangrijkste beurzen zoals Binance, Bittrex en Poloniex. Voor sommige investeerders is dit frustrerend omdat ze het als een gebrek aan geloofwaardigheid beschouwen. Voor anderen levert het problemen op met betrekking tot liquiditeit.

Het afwegen van de voor- en nadelen van elke cryptocurrency is een zeer belangrijk onderdeel van de investeringsstrategie.

Naar mijn mening moet je wachten om te zien hoe goed hun mobiele mijnwerker presteert voordat je een investeringsoproep doet. Zodra duidelijk is dat ze technisch zijn uitgerust om de problemen op te lossen, kunt u een financieel adviseur raadplegen om uw investering te plannen.

Laatste woorden

U weet nu wat Electroneum is, wat de USP’s zijn, wat de fouten zijn en hoe sommige grote namen in de crypto-ruimte denken dat het de komende jaren zal presteren.

Als Electroneum in staat is om zijn doelen echt te bereiken, dan zullen ze een grote markt van meer dan 2,2 miljard smartphonegebruikers kunnen veroveren – daar komt het op neer. Dus als je het project leuk vindt, moet je het nauw volgen, samen met hun ontwikkelingen, zodat je er op het juiste moment in kunt investeren.

Dat is echter ALS u besluit dat het een goede investering is, die afhankelijk kan zijn van factoren zoals hoe goed ze omgaan met de huidige problemen die ze ondervinden.

Prijsvoorspellingen voor elektronen geven aan dat ze misschien een goede langetermijninvestering zijn, maar er zijn gemengde voorspellingen. Als de zaken in zijn voordeel gaan, kan het tussen $ 1 en $ 1,50 liggen, wat een rendement oplevert van meer dan 5000% op basis van de voorspellingen die we hebben bekeken.

Zoals ik al eerder heb gezegd, cryptocurrency is zeer onvoorspelbaar en het is altijd een goed idee om contact op te nemen met een financieel adviseur voordat u investeert..

Dus wat ga je doen? Is het de moeite waard om in te investeren? Wat is uw voorspelling van de Electroneum-prijs? Ik hoor graag uw mening!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me