Hallo daar, welkom bij ons Ethereum Prijsvoorspelling 2021-gids!

Heeft u momenteel Ethereum-munten in handen en wilt u weten wat de toekomst voor het project in petto heeft? Of vraag je je misschien af ​​hoe hoog Ethereum zal gaan in 2021? Hoe dan ook, ik heb het al uw vragen behandeld!

Interessant feit: wist je dat als je begin 2016 voor $ 10 aan Ethereum-munten kocht, ze eind 2017 meer dan $ 10.000 waard zouden zijn geweest?!?

In deze Ethereum-prijsvoorspellingsgids ga ik beginnen met een korte uitleg wat het Ethereum-project eigenlijk is, u voorzien van een snel overzicht van waar u rekening mee moet houden voordat u handelt op basis van een prijsvoorspelling.

Daarna zal ik bespreek enkele populaire prijsvoorspellingen die zijn gemaakt door verschillende analisten. Dan zal ik je mijn mening geven of ik denk dat het een goede investering is of niet.

Notitie: Als je wilt houd uw cryptocurrencies veilig, je zou moeten kiezen betrouwbare portemonnees. Enkele van de aanbevolen opties zijn onder meer Ledger Nano S, Trezor Model T en Coinbase.


Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met uit te zoeken wat Ethereum eigenlijk is!

Wat is Ethereum?

Ethereum was opgericht in 2015 door een Russisch-Canadese ontwikkelaar genaamd Vitalik Buterin. Het is een blockchain-protocol waarmee mensen van over de hele wereld geld kunnen verzenden en ontvangen zonder een derde partij nodig te hebben.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

In tegenstelling tot Bitcoin, Ethereum kan zoveel meer doen dan alleen financiële transacties uitvoeren. Het werd het allereerste blockchain-project dat iets genaamd slim contract technologie. Een smart contract is een stukje code waarmee mensen een overeenkomst kunnen aangaan zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Zodra bepaalde voorwaarden zich voordoen, kan het slimme contract dat automatisch geld van de ene persoon naar de andere verplaatsen. Net als slimme contracten is elke transactie die ooit in het Ethereum-systeem plaatsvindt beschikbaar om te bekijken op de openbare blockchain, waardoor het netwerk transparant wordt.

Qua prestaties kan Ethereum dat bevestig een geldbeweging in ongeveer 16 seconden. De blockchain kan maximaal 15 transacties per seconde opschalen, wat veel minder is dan andere smart contract-protocollen, maar ik zal later bespreken wat ze van plan zijn te doen om dit te vergroten.

Dus nu je weet wat Ethereum eigenlijk is, ga ik in het volgende deel van mijn Ethereum-gids voor prijsvoorspelling 2021 het belang bespreken van het voorzichtig nemen van prijsvoorspellingsgidsen..

Waarschuwing over prijsvoorspellingen

Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om snel te praten over enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het lezen van de prijsvoorspelling van iemand anders. In werkelijkheid, niemand kan de Ethereum-toekomst voorspellen. Terwijl sommige mensen voorspellingen goed doen, zijn er anderen die ze verkeerd hebben.

Geen enkele voorspelling kan ooit gegarandeerd uitkomen, want als dat zo was, zouden we allemaal heel rijk en rijk zijn! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd doe je eigen onafhankelijk onderzoek en investeer nooit alleen omdat u het geluid van een prijsvoorspelling leuk vindt.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

De markt voor cryptocurrency is een van de meest vluchtige industrieën ter wereld, met prijzen die vaak op en neer gaan zonder een duidelijke reden waarom. Wanneer ik prijsvoorspellingen analyseer, denk ik echter dat de belangrijkste dingen om te overwegen zijn real-world evenementen.

Dit omvat zaken als regelgeving, toekomstige ontwikkelingen, verbeterde technologie en partnerschappen. Aan de andere kant geven andere mensen er de voorkeur aan grafiek analyse om de toekomst te voorspellen, dus het is aan jou welke methode je het liefst vertrouwt.

Dus nu u weet waar u rekening mee moet houden bij het lezen van voorspellingen, gaat het volgende deel van mijn Ethereum-gids voor prijsvoorspelling 2021 bespreek enkele populaire prijsvoorspellingen.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Bobby Ullery

De eerste voorspelling waarover ik met je wilde praten, werd uitgebracht door een online analist gebeld Bobby Ullery. Het model dat Ullery gebruikt is gebaseerd op de wereldeconomie en de aanname dat blockchaintechnologie een veel grotere rol gaat spelen in de internationale handel.

Volgens de analist, Bitcoin en Ethereum zal elk houden 25% van de gehele cryptocurrency-industrie, waarvan hij voorspelt dat het een totaal zal hebben marktkapitalisatie van $ 4,5 biljoen in 2021.

Marktkapitalisatie wordt gebruikt om de totale waarde van een cryptocurrency, op dezelfde manier als echte bedrijven worden gewaardeerd. Het wordt bereikt door de huidige marktprijs van een munt te vermenigvuldigen met het totale aantal munten in omloop.

Als de waarde van de munt bijvoorbeeld de moeite waard was $ 20 en er waren 10 miljoen munten in omloop, dan zou de totale marktkapitalisatie zijn $ 200 miljoen.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Nu, in het geval van Ethereum, hoewel dat zo is geen vaste levering, Ullery gebruikt een totale muntomloop van 100 miljoen, omdat dit is wat Vitalik Buterin heeft voorgesteld dat er zal gebeuren.

Dus, gezien al het bovenstaande, gelooft deze specifieke Ethereum-prijsvoorspelling 2021 dat Ethereum $ 11.375 waard zal zijn. Dit zou Ethereum een ​​totale marktkapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen opleveren! Dus dit is mogelijk?

Om de Ethereum-prijsvoorspelling 2021 van Ullery uit te laten komen, zou het zijn hoogste punt ooit van iets meer dan $ 1300, met 775%. Dit is eigenlijk geen onrealistische voorspelling als je bedenkt dat Ethereum zijn prijs in 2017 met 10.000% heeft verhoogd! Maar wat denk je ervan??

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

LongForecast

De volgende Ethereum-prijsvoorspelling 2021 die ik wilde bespreken, was door een gebelde voorspellingsservice LongForecast. Deze specifieke analist is ook behoorlijk positief over de toekomstige prijs van Ethereum.

Zoals je op de onderstaande schermafbeelding kunt zien, schat LongForecast dat in december 2021 de prijs van Ethereum $ 3264 zal zijn.

Deze cijfers liggen ver boven het hoogste punt ooit dat Ethereum eind 2017 ervoer, dus de analist heeft vertrouwen in zijn toekomst. Het grootste probleem met deze voorspellingsservice is echter dat ze geef geen uitleg over hoe ze de prognose hebben gemaakt.

Dit is echt belangrijke informatie, maar het lijkt erop dat deze is weggelaten. Om een ​​prijsvoorspelling geldig te laten zijn, moet er naar mijn mening een zijn reden voor de voorspelling dat is gezegd. Daarom moet u op uw hoede zijn voor de voorspellingen die u online vindt.

CoinKir

Verderop, de volgende Ethereum-prijsvoorspelling die ik vond, was voorbij CoinKir. Het is gemaakt voor 2020 CoinKir gebruikt technische prijsanalyse om voorspellingen te doen voor de toekomst. Dit is wanneer u naar historische prijsbewegingen kijkt en naar trends kijkt die in de toekomst opnieuw zouden kunnen optreden.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Dit is een populaire strategie die wordt gebruikt in real-world financiële markten. Financiële markten hebben echter vaak meer dan 50 jaar aan gegevens om naar te kijken, wat de cryptocurrency-markten niet hebben. Niettemin zou volgens CoinKir de prijs van Ethereum in december $ 1455 bereiken. Om je de waarheid te zeggen, dit was heel dicht bij de waarheid zoals in Januari 2021 Ethereum is iets meer dan $ 1400 waard.

Dus nu u enkele van de meest populaire voorspellingen voor de toekomst van ETH kent, gaat het volgende deel van mijn Ethereum-gids voor prijsvoorspelling 2021 kijken naar enkele van de gebeurtenissen uit de echte wereld die de prijs kunnen beïnvloeden!

Ethereum Real-World-evenementen

U herinnert zich misschien hoe ik eerder heb besproken dat de Ethereum blockchain kan alleen verwerken ongeveer 15 transacties per seconde. Dit is eigenlijk een enorm probleem voor het project, aangezien het aanzienlijk moet toenemen om aan de wereldwijde vraag te voldoen.

Eind 2017 werd bijvoorbeeld een nieuw decentralisatie applicatie (dApp) gebeld CryptoKitties verwerkte zoveel transacties dat het netwerk bijna plat lag! Dit was maar één dApp, dus bedenk eens hoe erg het zou zijn als andere dApps steeds populairder worden?

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Als gevolg hiervan zijn er nu andere slimme contractblokketens die veel beter presteren dan Ethereum. Bijvoorbeeld, NEO kan transacties in duizenden per seconde verwerken en die zijn er andere blockchains die worden gebouwd die beweren miljoenen per seconde te kunnen verwerken!

Het Ethereum-team herkende deze uitdagingen en heeft een paar ideeën waar ze aan werken, waarbij elk van hen het mogelijke antwoord heeft op “Waarom gaat Ethereum omhoog?” in de toekomst.

Laten we dus beginnen met proof-of-stake!

Bewijs van inzet

Elk blockchain-platform heeft zijn eigen “consensusmechanisme” dat bepaalt hoe transacties worden geverifieerd op het netwerk. Ethereum gebruikt de hetzelfde model als Bitcoin, wat ‘proof-of-work’ wordt genoemd.

De proof-of-work mechanisme creëert echt complexe puzzels die geen mens kan oplossen, dus zij vereisen krachtige computers in plaats daarvan. Op voorwaarde dat u de juiste uitrusting, u kunt uw apparaat op het systeem aansluiten om de puzzel te helpen oplossen. Als je succesvol bent, verdien je de cryptocurrency als beloning. Dit heet mijnbouw.

Het probleem is dat Proof-of-work een zeer grote hoeveelheid elektriciteit. Wat meer is, aangezien de puzzel steeds moeilijker wordt naarmate meer gebruikers de cryptocurrency beginnen te minen, heb je echt nodig dure hardware om kans te maken op het winnen van de beloning.

Dit is de reden waarom Ethereum zijn consensusmechanisme wil overschakelen naar proof-of-stake. Het model werkt op een andere manier dan proof-of-work, omdat het het eerlijker maakt voor andere mensen om betrokken te raken bij het mijnbouwproces, en het vereist ook veel minder elektriciteit.

Gebruik makend van Bewijs van inzet, uw kansen om de mijnbeloning te winnen zijn op basis van het bedrag dat u heeft “Staked”, wat het aantal munten betekent dat u in het systeem heeft geïnvesteerd. De theorie is dat hoe meer munten je hebt, hoe meer motivatie je zult hebben om ervoor te zorgen dat de blockchain blijft bestaan veilig.

Dus dat is Proof-of-Stake. Het volgende deel van deze Ethereum-prijsvoorspellingsgids zal gericht zijn op hoe ze van plan zijn het aantal transacties te verbeteren dat het netwerk op een bepaald moment kan verwerken.

Sharding

Sharding is een protocol waar de ontwikkelaars aan werken om de manier waarop transacties worden geverifieerd te veranderen. Onder het huidige model moet elke afzonderlijke “node” die de blockchain ondersteunt bevestig elke transactie dat is ingediend.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021

Notitie: Een knooppunt wordt gebruikt om een ​​apparaat te beschrijven dat is verbonden met de blockchain om transacties te helpen verifiëren. Hoe meer knooppunten er zijn, hoe veiliger het netwerk is. Op het moment van schrijven in juni 2018 heeft Ethereum meer dan 16.000 individuele knooppunten! UPDATE 2021: Er zijn ongeveer 8.000 actieve ETH-knooppunten.

Laten we ons dat als voorbeeld eens voorstellen 100 transacties zijn verzonden binnen het Ethereum-systeem. Dit betekent dat ze allemaal moeten zijn geverifieerd door de blockchain voordat ze worden bevestigd. Dit zou betekenen dat alle 8000 knooppunten alle 100 transacties afzonderlijk moeten verifiëren, wat niet erg efficiënt is.

Sharding doet de dingen echter anders. Het zet knooppunten in groepen. Elke groep knooppunten wordt een “shard” genoemd, waarbij verschillende groepen aan verschillende delen van een transactie werken. Uiteindelijk creëert het een meer efficiënte manier om transacties te bevestigen en laat het netwerk de hoeveelheid verhogen die het elke seconde kan verwerken.

Plasma

Het plasmaprotocol is begaan met onnodige gegevens en wil Verwijder het van de belangrijkste blockchain om ruimte vrij te maken. Wanneer iemand bijvoorbeeld een nieuw smart contract aanmaakt, wordt dit automatisch op de hoofdpagina geplaatst Ethereum blockchain. Ook al wordt het slimme contract misschien lange tijd niet voltooid (of mogelijk helemaal nooit), het wordt nog steeds naar de blockchain gestuurd.

Dit heeft veroorzaakte veel problemen omdat knooppunten de transacties nog moeten verifiëren, wat betekent dat het vertraagt ​​het netwerk. De plasma-oplossing is van plan het creëren van een extra laag bovenop de belangrijkste blockchain, die zal worden gebruikt voor onvolledige slimme contracten.

Zodra het slimme contract in werking is, kan het naar de hoofdblockchain worden verzonden. Vitalik Buterin heeft verklaard dat hij zowel plasma als sharding wil installeren, wat betekent dat als dit lukt, de Ethereum-blockchain binnenkort duizenden, mogelijk miljoenen transacties per seconde kan verwerken!

Als dit het geval is, is de kans zeer groot dat dit de reden zal zijn waarom Ethereum in de nabije toekomst omhoog gaat. Veel analisten zijn echter van mening dat deze problemen het project tegenhouden om te groeien, zodra de wijzigingen zijn doorgevoerd, wie weet hoe hoog Ethereum kan gaan.

Het is echter cruciaal om te onthouden dat alle drie de hierboven genoemde oplossingen nog in de kinderschoenen staan, dus het is niet bekend wanneer ze echt klaar zullen zijn. U kunt het beste regelmatig online op updates controleren.

Dus nu u weet aan welke technische verbeteringen het team werkt en hoe dit de prijs kan beïnvloeden, gaat het volgende deel van deze Ethereum-gids voor prijsvoorspelling 2021 kijken naar wat er volgens mij zou kunnen gebeuren …

H.ow H.igh W.ziek E.thereum Gaan in Mijn mening

Voordat ik mijn mening over de Ethereum-toekomst bespreek, wilde ik dat duidelijk maken Ik geef u geen investering of financieel advies. Aan het eind van de dag weet niemand het antwoord op de vraag “Hoe hoog kan Ethereum gaan?”

Ten eerste is Ethereum het eerste en origineel slim contract blockchain-project, daarom is het de op een na populairste cryptocurrency voor zo lang. Mensen vertrouwen niet alleen het platform, maar ze weten ook dat het team echt getalenteerd is. Daarom denk ik dat Ethereum altijd het nummer één slimme contractplatform zal zijn.

Er zijn echter geen garanties, aangezien ontwikkelaars de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum echt moeten oplossen. Het is geweldig dat ze aan veel verschillende ideeën werken, maar als dat zo is duurt te lang of het is niet succesvol, dan kunnen andere blockchains het overnemen.

Ethereum-prijsvoorspelling: ETH-munt.

Ook al zijn de markten voor cryptocurrency dat wel nog in hun vroege dagen en er zijn geen garanties wat er gaat gebeuren, ik geloof dat Ethereum het kan. Mensen maken zich zorgen over toekomstige regelgeving, maar naar mijn mening zal dit een goede zaak zijn.

Bijvoorbeeld, Japan reguleert de cryptocurrency-industrie volledig op dezelfde manier als ze hun financiële dienstensector reguleren. Dit heeft ertoe geleid dat Japan een van de grootste handelsvolumes voor cryptocurrency heeft, maar ook meer dan 200.000 verschillende real-world winkels die het accepteren.

Ethereum-prijsvoorspelling 2021: Gevolgtrekking

Dus dat is het einde van mijn Ethereum-prijsvoorspelling Gids voor 2021! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu op de hoogte moeten zijn van het project en de plannen van het bedrijf.

Er zijn meerdere Ethereum-prijsvoorspellingen, en hoewel sommige ervan erg onrealistisch lijken, zijn andere eerder negatief. Wat belangrijk is om te onthouden dat niemand zeker weet wat de toekomst voor Ethereum zal brengen. Dus voordat u investeert, moet u altijd aanvullend onderzoek doen.

Nu, als je er al een hebt gekocht ETH-munten Aan Coinbase, Binance of zelfs Simplex – snelle en veilige betalingsverwerking, onthoud ook dat u uw cryptocurrencies in veilige portemonnees altijd.

Als u niet zeker weet welke portemonnee u moet kiezen, vindt u hier top 3 opties waarmee u rekening moet houden:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me