Vandaag zullen we kijken naar een van de gemakkelijkst te gebruiken softwareportefeuilles in de omgeving vande Exodus-portemonnee. In deze Exodus-portemonnee-recensie zullen we het hebben aan de slag met de software, de verschillende munten die je op de portemonnee kunt bewaren, de beveiligingsfuncties het biedt, en een lijst met voor- en nadelen.

Aan het einde van de gids weet u hoe u Exodus kunt downloaden en installeren en hoe u verschillende cryptocurrencies kunt verzenden en ontvangen met behulp van de portemonnee. U zult ook weten hoe u het moet gebruiken de ingebouwde uitwisselingsfuncties, hoe maak een back-up van de portemonnee, en voor welke use-cases Exodus goed is en waarvoor het niet zo goed is.

Laten we dus geen tijd meer verspillen en verder gaan met onze Exodus-portefeuillebeoordeling!

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Heeft klantenondersteuning
 • Meerdere cryptocurrency-keuzes
 • Een op software gebaseerde portemonnee
 • Ingebouwde uitwisselingsfuncties

Nadelen

 • Gevoelig voor beveiligingsproblemen
 • De vergoedingen kunnen naar verluidt behoorlijk hoog zijn

Exodus Wallet Review: Wat is Exodus?

De Exodus-portemonnee is een relatief nieuwe softwareportefeuille. Het is gemaakt door JP Richardson en Daniel Castagnoli. Richardson heeft eerder de code voor veel cryptocurrency-producten geschreven en Castagnoli heeft als ontwerper gewerkt voor grote bedrijven zoals appel, BMW, en Nike.

Exodus is zo ontworpen een gebruikersvriendelijk, multi-cryptocurrency portemonnee. U kunt er veel verschillende crypto-activa mee gebruiken. Ik heb de munten die je ermee kunt gebruiken hieronder op een rijtje gezet (er zijn er veel!):


0X (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP), Bancor (BNT), BAT (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Civic (CVC), Dash (DASH) ), Decred (DCR), District0x (DNT), Edgeless (EDG), EOS (EOS), ETH Classic (ETC), Ethereum (ETH), FirstBlood (1ST), FunFair (FUN), Gnosis (GNO), Golem ( GNT), iExec RLC (RLC), Litecoin (LTC), Matchpool (GUP), Numeraire (NMR), OmiseGo (OMG), SALT (SALT), Status (SNT), WeTrust (TRST), Wings (WINGS)

U kunt ook alle momenteel niet-ondersteunde en aangepaste ERC-20-tokens met behulp van de Exodus-softwareportefeuille.

Waarom is Exodus geschapen??

Er zijn veel softwareportefeuilles al verkrijgbaar. Voorbeelden van concurrenten zijn Jaxx, Groen adres, en Brood portemonnee. Dus waarom wilde het Exodus-team er nog een maken??

De ontwerpers van Exodus wilden maken een gebruiksvriendelijke portemonnee dat zou alles een basis kunnen doen cryptocurrency gebruiker zou het willen. Dit, zo hoopten ze, zou de crypto-ervaring gemakkelijker maken voor mensen die niet gewend zijn aan het gebruik van de technologie.

Als deze beginners een prettige ervaring hebben met het gebruik van crypto, zullen ze het eerder aan hun vrienden aanbevelen. Dit is hoe wijdverbreide acceptatie plaatsvindt – dat blijkt ook uit het lezen van gebruikersrecensies van Exodus-portefeuilles!

Exodus Wallet recensie

Om deze reden is het Exodus-team erbij betrokken een gemakkelijk te lezen portfoliogedeelte om activa te helpen organiseren en hun waarde te vergelijken met verschillende fiat valuta’s. Ze bevatten ook een ingebouwde handelsfunctie. Hierdoor kunnen gebruikers de ene valuta omwisselen voor een andere. Het is ook hoe het Exodus-team sindsdien geld verdient de software zelf is gratis te gebruiken.

Opmerking: Fiat-valuta’s verwijzen naar door de centrale bank uitgegeven valuta’s. Voorbeelden hiervan zijn de Amerikaanse dollar, de euro en de Koreaanse won.

Vergelijk Exodus zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Exodus zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Wat maakt Exodus Wallet anders?

Laten we snel de belangrijkste dingen bespreken waardoor Exodus zich onderscheidt van de massa cryptocurrency wallets die momenteel beschikbaar zijn voor gebruik.

Ontwerp

Het team erachter de Exodus-portemonnee heeft hard gewerkt om een ​​stukje software te maken zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken. De gebruikersinterface (het stukje dat je kunt zien!) Is schoon en heeft functies die basisgebruikers waarschijnlijk willen gebruiken. Dit bevat de verzend- en ontvangstfuncties van elk item, een compleet portfoliooverzicht, de handelsfunctie, en back-up / herstel opties.

Exodus Wallet Review: ontwerp.

Het ontwerp was duidelijk erg belangrijk aan de makers van de Exodus Bitcoin-portemonnee. In het optiemenu kunt u het uiterlijk van de software wijzigen. Er zijn meerdere thema’s kiezen uit. Geen van hen is echter te gek en ze geven de software allemaal een professionele uitstraling.

Je kan ook verander de kleur van de achtergrond op de portemonnee. Deze optie is best grappig, omdat je alleen verschillende tinten donkerblauw, donkerpaars en zwart kunt kiezen.

Ondersteuning

Meerdere gebruikers Exodus-portemonnee-beoordelingen zullen u vertellen dat het enige dat ontbreekt in de meeste portefeuilles en cryptocurrency-services is goede klantenondersteuning. Omdat de meeste wallets open source en vrij, ze kunnen geen ondersteuning bieden, simpelweg omdat ze mensen zouden moeten betalen om de vragen van klanten te beantwoorden.

Exodus is echter anders.

Ze verdienen er geld mee kosten in rekening brengen voor transacties met de ingebouwde beurs. Dit betekent dat ze kunnen bieden juiste e-mailondersteuning.

Exodus Wallet recensie

Ik heb de klantenondersteuning op Exodus niet persoonlijk gebruikt. Het internet staat echter vol met verhalen van mensen over het gebruik ervan. Zij zijn meestal erg positief, en het klinkt alsof Exodus hun klanten uitstekend tevreden houdt.

Naast de klantenondersteuning kunnen Exodus-klanten ook kijken naar meer dan 100 artikelen op de website. Deze verklaren volledig de kenmerken van de portemonnee. Ze hebben ook informatie over vergoedingen en advies voor gebruikers met problemen. Veel van de artikelen hebben ook video’s. Deze laten u zien hoe u de functies van de portemonnee kunt gebruiken.

Handel

De Exodus-portemonnee heeft een ingebouwde handelsfunctie. Dit wordt verzorgd door het uitwisselingsplatform Shapeshift. Het maakt het wisselen van de ene valuta voor een andere heel snel en gemakkelijk. Het biedt misschien niet zo lage prijzen als op beurzen zoals CoinBase en Bittrex, maar het is geweldig voor niet-professionele handelaren die verschillende crypto’s willen kopen.

Is Exodus veilig te gebruiken?

Geen enkele beoordeling van de Exodus-portemonnee zou compleet zijn zonder ernaar te kijken de veiligheid van de software. Exodus biedt u een relatief veilige cryptocurrency-portemonnee voor dagelijks gebruik. Sinds het is een online portemonnee, het zal nooit zo veilig zijn als het achterlaten van digitale valuta koude opslag (zoals een papieren portemonnee).

Het mist ook enkele functies die het minder veilig maken dan andere, complexere softwareportefeuilles. Voordat we deze bekijken, laten we het er echter over hebben enkele van de veiligheidsvoorzieningen die Exodus heeft.

Back-upfuncties

Als het apparaat waarop de Exodus Bitcoin-portemonnee is opgeslagen (uw computer) verloren, gestolen of beschadigd is, je hebt nog steeds toegang tot je cryptocurrency. Exodus biedt zijn gebruikers twee manieren van het herstellen van hun portemonnee.

De eerste is om te gebruiken een standaard wachtwoordzin van 12 woorden. Deze wordt u gegeven wanneer u voor het eerst een account aanmaakt. Het is erg belangrijk dat u deze wachtwoordzin veilig opslaat. Schrijf het op en bewaar het in een kluis. Als u het verliest en uw computer breekt, heeft u geen toegang tot uw cryptocurrency.

Exodus Wallet Review: back-up en herstel.

Een andere handige back-upfunctie is de optie voor e-mailherstel. Wanneer u een account maakt, ontvangt u een e-mail met een back-uplink als bijlage. Als u hierop klikt, wordt uw account hersteld. U hoeft alleen maar uw wachtwoord in te voeren en u wordt herenigd met uw kostbare crypto!

Beveiligingsfouten

De bovenstaande functies maken het herstellen van uw portemonnee eenvoudig, maar bieden er geen bescherming op hoog niveau tegen hackers en malware. Met nog een paar extra functies zou de Exodus-portemonnee een veel betere beveiliging kunnen bieden. Na verloop van tijd kunnen deze functies echter zeker worden toegevoegd.

Exodus biedt niets aan tweefactorauthenticatie. Dit maakt het voor hackers gemakkelijker om te gebruiken een keylogger in te breken in een portemonnee. Het enige dat de portemonnee beschermt, is een enkel wachtwoord. Eenmaal binnen heeft een hacker toegang tot de cryptocurrencies die daar zijn opgeslagen.

Opmerking: een keylogger is een stukje malware dat de toetsen opneemt die op uw toetsenbord worden ingedrukt. Ze worden gebruikt om e-mailadressen en wachtwoorden te vinden.

Exodus Wallet Review: de Exodus-portemonnee gebruiken.

Een ander kenmerk dat de Exodus-portemonnee mist, zijn adressen met meerdere handtekeningen. Het idee erachter een adres met meerdere handtekeningen is als tweefactorauthenticatie. Het geeft nog een laag veiligheid naar een portemonnee. Met een portemonnee met meerdere handtekeningen kiest u hoeveel apparaten het netwerk moeten vertellen dat het ok is om geld te verzenden voordat er een wordt verzonden. Voorbeelden hiervan zijn bevestiging via e-mail of sms.

Het is gebruikelijk om een ​​portemonnee met meerdere handtekeningen op een laptop en een mobiele telefoon te hebben. Beide apparaten moeten een transactie bevestigen voordat deze naar het netwerk wordt uitgezonden. Dit maakt het veel moeilijker voor hackers om geld te stelen omdat ze dat moeten toegang tot twee apparaten in plaats van één.

Het is vanwege deze twee beveiligingsfouten dat Exodus zelf raadt af om grote hoeveelheden cryptocurrency op hun software op te slaan. De Exodus-portemonnee is veel geschikter om als dagelijkse portemonnee te gebruiken. Vergelijk het met uw echte portemonnee. Je loopt toch niet door de stad met je spaargeld in je portemonnee?

Hoe verhoudt de beveiliging van Exodus zich tot andere portefeuilles??

Laten we, als we verder gaan met deze Exodus-portemonnee-evaluatie, eens kijken hoe het beveiligingsaspect van de Exodus-portemonnee is vergelijkbaar met sommige andere wallets die er zijn.

VS een webportemonnee

De Exodus-portemonnee is veel veiliger dan een webportemonnee. Webportefeuilles, zoals die te vinden zijn op exchanges (zoals Coinbase), zijn het gemakkelijkst om geld van te verliezen. Ze hebben beveiligingsrisico’s die geen enkele andere portemonnee heeft. Deze omvatten het risico van de centrale servers van de centrale worden gehackt, of het risico van het bedrijf zelf failliet gaan.

Tabel: de beveiligingsfuncties van de Coinbase Wallet en Exodus

Om deze redenen, webportefeuilles zijn niet geschikt voor het opslaan van cryptocurrency. Als u een actieve handelaar bent, moet u het risico nemen. Dit komt omdat handelen vereist dat uw munten op korte termijn beschikbaar zijn, zodat u kunt profiteren van prijsbewegingen van bepaalde cryptocurrencies. Voor alle anderen is het gewoon niet de moeite waard om geld op te slaan op een webportefeuilleservice.

VS-portefeuilles van papier of hardware

De Exodus-portemonnee is veel minder veilig dan beide een papieren of hardware portemonnee. Geen van beide is altijd verbonden met internet zoals de meeste softwareportefeuilles. Dit verkleint de kans dat ze worden gehackt. Als uw softwareportefeuille zich op een computer bevindt die u elke dag gebruikt, is de kans groot dat u het downloaden van malware of keyloggers zijn veel hoger.

Exodus wallet review: Exodus en Trezor.

Als u uw cryptocurrency voor een lange periode wilt bewaren, papieren of hardwareportefeuilles zijn de beste optie. Portemonnees zoals de Exodus-portemonnee zijn geweldig voor mensen die regelmatig kleine hoeveelheden cryptocurrency gebruiken. Ze zijn ook goed als u de ene cryptocurrency wilt ruilen voor een andere.

Een Exodus-portemonnee maken en gebruiken?

Vervolgens laat ik het je in deze Exodus-portemonnee-recensie zien hoe u uw eigen portemonnee kunt krijgen. Het is heel eenvoudig om Exodus in te stellen en te gebruiken, dus ik heb de onderstaande stappen voor u uiteengezet.

1. Download de portemonnee van de officiële website. Pas op voor phishing (nep) websites. Controleer het beveiligingscertificaat van de site die u bezoekt door naar de groene tekst naast het websiteadres te kijken. Er moet “veilig” of de naam van het bedrijf op staan.

Exodus wallet review: Exodus in webbrowser.

2. Nadat u de software heeft gedownload, volgt u de instructies op het scherm om deze te installeren.

3. Als het is geïnstalleerd, opent u uw portemonnee en klikt u op de knop “portemonnee”Aan de linkerkant van het scherm.

Exodus Wallet Review: de Exodus-portemonnee.

4. Klik op de cryptocurrency die u aan Exodus wilt toevoegen. Klik vervolgens op ‘te ontvangen​.

5. U krijgt een adres en een QR-code te zien. Dit is uw openbare portemonnee-adres en is wat u geeft aan iemand die u wat crypto wil sturen. U kunt dit ook gebruiken om crypto vanuit een andere portemonnee van u naar uw Exodus-portemonnee te sturen. Als u crypto verzendt vanaf een ander apparaat met een QR-code scanner, u kunt de QR-code gebruiken om het adres op te halen.

Exodus wallet review: uw Ethereum-adres.

Opmerking: phishingwebsites zijn sites die zijn ontworpen om eruit te zien als populaire websites. Ze zijn gemaakt door oplichters om informatie zoals inloggegevens te stelen. Dit wordt vervolgens gebruikt om geld te stelen van de daadwerkelijke dienst waartoe het slachtoffer toegang probeerde te krijgen.

Cryptocurrency verzenden met Exodus

Volg de onderstaande stappen om uw Exodus-portemonnee te gebruiken om cryptocurrency te verzenden. Maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk – je hebt echt niet eens een Exodus-portemonnee-recensie van een gebruiker nodig om je te helpen!

1. Klik op “portemonnee”In het linkerpaneel.

2. Selecteer de cryptocurrency die u wilt verzenden.

3. Klik op “sturen”In het midden van het raam.

4. U krijgt de mogelijkheid om een ​​QR-code te scannen met de camera van uw apparaat of om een ​​adres in te voeren.

Exodus wallet review: ETH naar een adres sturen.

5. Scan de QR of voer het adres van de ontvanger in het gedeelte met het label “verzenden naar … adres” in.

6. Voer het bedrag in dat u wilt verzenden.

7. Klik op “sturen​.

Opmerking: op de Exodus Wallet wordt elke netwerkvergoeding automatisch voor u berekend. Dit is geweldig voor basisgebruikers. De vergoedingen zijn echter vaak veel hoger dan nodig is. Exodus-portefeuillekosten zijn ingesteld om zo snel mogelijk over te dragen, niet zo goedkoop mogelijk.

Met behulp van de Exchange

Net als andere functies van de Exodus-portemonnee, is de uitwisseling zeer eenvoudig in gebruik. Volg gewoon de onderstaande stappen. Ik neem aan dat u om te beginnen al geld op uw rekening heeft bijgeschreven.

1. Klik op “uitwisseling”In het paneel aan de linkerkant van het venster.

Exodus Wallet Review: Bitcoin en Ethereum uitwisselen.

2. Aan de linkerkant selecteert u de cryptocurrency die u ruilt. Aan de rechterkant selecteer je de cryptocurrency die je wilt ontvangen.

4. Klik op de linker optie. Het zal zeggen “Bitcoin” standaard. Verander het in de valuta die u wilt ruilen.

5. Herhaal dit voor de rechter optie. Dit is de valuta die u ontvangt.

6. Onderaan de pagina ziet u de huidige wisselkoers tussen de twee door u geselecteerde activa. Het zou iets kunnen zeggen als: “1 BTC = 12.6092 ETH”. Dit betekent dat je voor elke Bitcoin die je ruilt iets meer dan 12 Ether terug in je portemonnee krijgt.

7. Als u heeft gecontroleerd of u alle gegevens correct heeft ingevoerd, klikt u op de ruilknop. U zou uw nieuwe crypto-activum kort daarna moeten ontvangen.

Hoe u aangepaste tokens aan de Exodus-portemonnee kunt toevoegen?

U kunt uw Ethereum-adres gebruiken om op te slaan ERC20-tokens zelfs als ze niet in Exodus worden vermeld. Ether wallets en alle ERC20-tokens delen hetzelfde adres. Gaaf he?

Het is gemakkelijk om niet-ondersteunde en aangepaste ERC20-tokens toe te voegen aan Exodus.

 1. Vind eenvoudig uw Ethereum-adres door de bovenstaande stappen te volgen voor het ontvangen van cryptocurrencies.
 2. Verzend vervolgens het token vanuit de portemonnee waarin het is opgeslagen (meestal MyEtherWallet, vooral als je een aangepast token hebt gemaakt) naar je Ethereum Exodus-adres.

Gedaan!

Omdat ze echter niet worden ondersteund door Exodus, zullen ze niet verschijnen zoals de andere munten. Dus om te controleren of ze zijn aangekomen, moet u voer uw openbare Ethereum-adres in op een Ethereum blockchain-verkenner.

Het is een beetje moeilijker om deze tokens terug te sturen uit je Exodus-portemonnee. Maar maak je geen zorgen, ik zal je er stap voor stap doorheen helpen!

1. Ga naar het helpmenu op het linker paneel.

2. Scrol naar beneden en klik op ‘ontwikkelaarsmenu weergeven’.

3. Er verschijnen dan meer opties bovenaan het scherm.

4. Klik op “ontwikkelaar“En”middelen“, vervolgens “Ethereum​.

5. Klik vervolgens op “privésleutel exporteren​Er verschijnt een pop-upvenster waarin staat waar de privésleutel naartoe is geëxporteerd (meestal het bureaublad van uw computer).

6. Open dit bestand. Markeer en kopieer de privésleutel.

7. Bezoek “MyEtherWallet“En klik op”stuur Ether en tokens​.

8. Klik op “prive sleutel”En plak je privésleutel in het vak.

9. U kunt dan in uw portemonnee kijken.

10. Gebruik de verzendopties van MyEtherWallet om uw aangepaste tokens op dezelfde manier te verzenden als met elke andere portemonnee.

Voordelen en nadelen van de Exodus-portemonnee

De volgende in deze Exodus Wallet-recensie zal ik bekijken de voor- en nadelen van het gebruik van de software. Laten we beginnen met de goede dingen voordat we naar de niet zo goede dingen gaan.

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken. De Exodus-portemonnee is een van de meest gebruikersvriendelijk portefeuilles die ik ooit heb gezien.
 • Ondersteunt meerdere valuta’s. Door al uw bezittingen op één plek op te slaan, is het gemakkelijk om te handelen en uit te geven.
 • Ingebouwde handels- en portfoliofuncties. Valuta’s wisselen en het bijhouden van winsten of verliezen is heel gemakkelijk in Exodus.
 • Automatische tariefaanpassing. Beginners in cryptocurrency zijn misschien niet zeker van het instellen van de juiste netwerkkosten voor transacties. Exodus zorgt hiervoor voor hen.
 • Goede hulp. Dit is zeldzaam bij cryptocurrency-producten.
 • Software portemonnee. Veiliger dan een webportemonnee. Exodus is ideaal voor kleine aankopen en dagelijkse uitgaven.

Nadelen

 • Als een softwareportefeuille, de Exodus-portemonnee kan worden gehackt. Het is mogelijk om geld te verliezen als uw apparaat geïnfecteerd raakt met malware of keyloggers.
 • Beperkte beveiligingsfuncties. Zonder tweefactorauthenticatie of ondersteuning voor meerdere handtekeningen, u moet voorkomen dat u grote sommen geld op de Exodus-portemonnee achterlaat.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Gevolgtrekking

De Exodus-portemonnee is geweldig voor mensen die dat wel zijn nieuw in de cryptocurrency-ruimte. Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken portefeuilles die ik heb gezien, en het verwart zijn gebruikers niet met ingewikkelde extra opties. Alle functies van de portemonnee zijn heel eenvoudig te gebruiken met weinig mogelijkheden om een ​​fout te maken – dat wordt ook herhaald door gebruikersrecensies van Exodus-portemonnee.

Ik ben dol op Exodus-portemonnees opties voor klantenondersteuning en het feit dat de portemonnee je laat gebruik meerdere cryptocurrencies. De ingebouwde toegang tot de Shapeshift-uitwisseling is ook geweldig voor degenen die willen proberen te handelen, maar niet het risico willen lopen om geld aan te houden Bittrex, Kraken, of een gelijkaardige gecentraliseerde dienst.

Tabel: de Ledger Nano X en de Exodus-portemonnee

Hoewel er een paar nadelen zijn aan de Exodus-portemonnee, zouden deze geen probleem moeten zijn voor de meeste mensen die van plan zijn de portemonnee te gebruiken voor klein, dagelijkse transacties. Als u echter grote hoeveelheden cryptocurrencies wilt verhandelen, kunt u het beste de tijd nemen en Exodus wat nader bekijken.

Als je meer wilt weten over andere cryptocurrency-portefeuilles, bekijk dan gerust onze gids hoe u de beste cryptocurrency-portemonnee kiest.

Dat is dus onze recensie over de Exodus-portemonnee. Nu u de software een beetje beter begrijpt, wat denkt u ervan? Gebruikt u het voor uw dagelijkse crypto-uitgaven??

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me