Als je hier alles over hebt gehoord cryptocurrency rage en je wilt meedoen, je bent niet de enige! Elke dag besluiten meer mensen om digitale valuta eens te proberen, om veel verschillende redenen. Sommigen houden van de politieke aspecten (zijnde uw eigen bank, vrij van overheidscontrole), anderen willen hoe gemakkelijk het is om online betalingen te doen met cryptocurrencies.

Hoe dan ook, voordat u aan uw reis naar digitale valuta begint, moet u er echt wat kopen Bitcoin of Ethereum!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om aan digitale valuta te komen. Het aantal verschillende opties kan het moeilijk maken om te beslissen welke service u wilt gebruiken. U wilt natuurlijk weten of uw geld dat is veilig. Daarom hierin Tweelingen VS Coinbase vergelijking, we zullen het bespreken twee zeer populaire beurzen.

Als beginner in crypto wil je ook een service die dat is makkelijk te gebruiken. Ten slotte moet u een service gebruiken die beschikbaar in uw land. Al deze punten en meer zullen bepalen waar u uw eerste cryptomunten daadwerkelijk koopt.

Ik heb deze Coinbase VS Gemini-gids voorbereid om je te geven een eerlijke vergelijking tussen twee van de grootste en meest vertrouwde beurzen in de cryptocurrency-industrie. Na het lezen, zou u iets moeten weten over het verleden van beide beurzen, de verschillende functies die ze aanbieden, de kosten die ze in rekening brengen, de verschillende digitale activa die u van elk kunt kopen, de beveiligingsfuncties van Gemini en Coinbase en het volume van digitale valuta’s die elke beurs verhandelt.

Hopelijk weet je aan het einde ervan of Gemini beter is dan Coinbase voor je eigen crypto-behoeften.


Er komt veel kijken om u een volledig begrip te geven van elk uitwisselingsplatform. Dus laten we geen tijd verspillen en er meteen aan beginnen!

Coinbase VS Gemini: wat is Coinbase?

Laten we beginnen met deze Gemini VS Coinbase-recensie van Coinbase. Coinbase is waarschijnlijk de bekendste digitale valutawissel ter wereld. Het werd in 2011 opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Het heeft momenteel zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Coinbase heeft hiervoor verschillende mogelijkheden koop en verkoop verschillende digitale activa snel en gemakkelijk. Het begunstigt een no-nonsense aanpak om mensen te laten wennen aan het handelen, kopen en verkopen van cryptocurrencies. Er zijn niet veel sites zoals Coinbase. Meeste zijn meer geavanceerde uitwisselingsplatforms. Dit geeft Coinbase een unieke positie op de markt.

Gemini VS Coinbase: de voorpagina van Coinbase-websites.

Er is een meer geavanceerd platform gekoppeld aan Coinbase. Dit staat bekend als de GDAX Exchange en het lijkt meer op Tweelingen en andere uitwisselingen. GDAX biedt meer geavanceerde koop- en verkoopopties. Deze omvatten “limietorders”, “marktorders” en de mogelijkheid om uw prijs voor een order in te stellen en deze een tijdje te laten staan ​​om te zien of deze wordt gevuld. Dit maakt GDAX geschikter voor handelaren of meer gevorderde gebruikers.

Het ontbreken van deze geavanceerde opties op Coinbase betekent dat het is zeer geschikt voor beginnende gebruikers. Als u eenmaal vertrouwd bent geraakt met het kopen van een cryptocurrency op Coinbase, is het eenvoudig om een ​​GDAX-account aan te maken als u dat wilt begin regelmatiger te handelen. Je hoeft alleen maar verifieer uw identiteit bij het bedrijf. Juist – laten we verder gaan met het bespreken van wat Gemini is voor deze Gemini VS Coinbase-vergelijking. Ook is er volledige informatie over Coinbase te vinden hier.

Gemini VS Coinbase: Wat is Gemini?

Tweelingen is een andere gerespecteerde cryptocurrency-uitwisseling. Het is het geesteskind van twee van de eerste investeerders in Bitcoin – de Winklevoss-tweeling. Als je niet weet wie Cameron en Tyler zijn, ze schoten in 2004 bekendheid vanwege een juridisch geschil met Mark Zuckerberg – de maker van Facebook.

Gemini werd een stuk later opgericht dan Coinbase – in 2015. De naam is een verwijzing naar het sterrenbeeld dat een tweelingpaar voorstelt. Slim, he?

Gemini VS Coinbase: voorpagina van Gemini-websites.

Het Gemini-uitwisselingsplatform is gevestigd in New York. Het is snel geworden een van de meest gerespecteerde beurzen in de cryptocurrency-ruimte. Dankzij de strikte naleving van de bestaande regelgeving. Het biedt ook gebruikers veel extra beveiligingsfuncties die ontbreken bij veel andere, minder bekende uitwisselingen.

Net als Coinbase biedt Gemini gebruikers een “off-and-ramp” naar cryptocurrency. Dit maakt het een directe concurrent van dergelijke CEX.io, Bitstamp, en Kraken. Klanten bij Gemini kunnen dat wel koop en verkoop digitale activa met fiat valuta. Dit verschilt van uitwisselingen zoals Bittrex en Kucoin die alleen stortingen in cryptocurrency toestaan ​​voordat transacties mogelijk zijn.

Nu we hebben geleerd over de twee uitwisselingen, is het tijd om uit te zoeken wat het betere alternatief is voor Gemini VS Coinbase. U kunt meer lezen over Tweelingen hier.

Is Gemini het beste alternatief voor Coinbase?

Introducties uit de weg, laten we aan de slag gaan met de echte kwestie – de Gemini VS Coinbase-vergelijking.

Kenmerken van elke uitwisseling

Veel van de functies van Coinbase zijn vergelijkbaar met die van Gemini. Er zijn echter enkele verschillen tussen de platforms waarop moet worden gewezen:

Functies bij beide beurzen:

 • Stortingen van Fiat en cryptovaluta.
 • Bitcoin en Ether koop- en verkoopopties.
 • Het kan zowel in fiat-valuta als in cryptocurrency opnemen.
 • Geld en cryptocurrency offline opgeslagen om te beschermen tegen hacking.
 • Goede klantenondersteuning.
 • Bank- en bankstortingsopties.
 • Zeer gerespecteerde basisproducten van de cryptocurrency-industrie.

Kenmerken van Coinbase Only:

 • Vereenvoudigde opties voor direct kopen.
 • Bitcoin Cash en Litecoin beschikbaar.
 • Creditcardstortingen.
 • Beschikbaar in: Singapore, Australië, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, San Marino , Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, VK, Canada en de Verenigde Staten.

Kenmerken van Gemini Only:

 • Geavanceerde handelsopties – verschillende soorten koop- en verkooporders.
 • Accepteert stortingen die zijn gedaan met behulp van ACH (automatisch verrekenkantoor) in de VS..
 • Beschikbaar in: de VS, Canada, Hong Kong, Puerto Rico, Zuid-Korea en het VK.

Dat is gebruiksvriendelijker?

In termen van hun gebruiksvriendelijke functies, Coinbase heeft zeker de voorsprong in de Coinbase VS Gemini-vergelijking. Ze bieden aan een onmiddellijke optie om cryptocurrency te kopen en verkopen. Het duurt letterlijk een paar minuten om je aan te melden, geld naar de site te uploaden en je eerste cryptocurrency-aankoop te doen!

Bij zowel Gemini als Coinbase moet je dat doen verifieer uw identiteit om cryptocurrencies te kopen. Dit is een wettelijke vereiste. Gebruikers zijn verplicht om dien verschillende documenten in, samen met foto’s van zichzelf. Ze moeten ook een telefoonnummer en een betalingsmethode registreren. Het is heel eenvoudig, maar het duurt een dag of twee om volledig te verifiëren.

Hoewel het registratieproces bij Coinbase en Gemini veel op elkaar lijkt, Coinbase is veel gemakkelijker te gebruiken voor een beginner. Het lijkt meer op het gebruik van een online winkel dan op een wisselkantoor. U zult bij Coinbase geen potentieel verwarrende termen als ‘limit buy’, ‘market sell’ of ‘stop-limit’ tegenkomen. U logt gewoon in en koopt of verkoopt wat u wilt, voor de vermelde prijzen.

Gemini VS Coinbase: koop Bitcoin met Gemini.

Gemini is veel meer betrokken dan Coinbase. Het is een goede cryptocurrency-uitwisseling die alle functies biedt die een gevorderde gebruiker zou verwachten. Dus voor gevorderde gebruikers, als het gaat om Gemini VS Coinbase, is de keuze misschien voor de hand liggend. Koop- of verkooporders kunnen tegen elke prijs worden ingesteld en er kunnen verschillende voorwaarden aan verbonden zijn.

Dit alles gezegd, als u een vaste handelaar wilt worden en de meer geavanceerde koop- en verkooporders begint te gebruiken, Gemini is perfect gebruiksvriendelijk. Het biedt een schone, overzichtelijke interface en alle opties zijn duidelijk uiteengezet. Echter, voor absolute beginners, Coinbase is qua gebruiksgemak niet echt te verslaan.

Gemini VS Coinbase: die betere beveiliging biedt?

Zowel Coinbase als Gemini hebben verschillende aanvullende beveiligingsmaatregelen getroffen om het geld en de cryptocurrencies van gebruikers te beschermen. Ten eerste scheiden ze allebei het geld van hun klanten van het geld dat de respectieve bedrijven nodig hebben om te opereren.

Zowel Coinbase als Gemini handhaven ook tweefactorauthenticatie. Dit vermindert aanzienlijk de kans dat een account bestaat phished of gehackt. Tweefactorauthenticatie vereist in dit geval dat gebruikers iets gebruiken dat ze weten (wachtwoord) en iets dat ze hebben (mobiele telefoon) om hun account in te voeren. Een bericht met een code wordt naar uw mobiele telefoon gestuurd wanneer u probeert in te loggen. Deze code is vereist om verder te gaan.

Beide uitwisselingen hebben een groot aantal andere beveiligingsfuncties. Hier is een volledige en gedetailleerde uitsplitsing van de Gemini VS Coinbase-functie:

Coinbase-beveiligingsfuncties:

 • Gevoelige gegevens zijn opgeslagen op hardware die volledig is losgekoppeld van internet.
 • De gegevens zijn verdeeld over versleutelde USB-drives en papieren back-ups die zich in verschillende geografische gebieden over de hele wereld bevinden.
 • Alle website-informatie loopt over versleutelde SSL – HTTPS.
 • Portemonnees en privésleutels gebruiken AES-256-codering om ze te beschermen.

Gemini-beveiligingsfuncties:

 • De weinige digitale activa die online in een “hot wallet” worden opgeslagen, worden beveiligd met Amazon Web Services. AWS staat bekend om zijn hoge niveau van beveiligingsmaatregelen.
 • Alleen werknemers van hoog niveau hebben toegang tot munten die op hot wallets zijn opgeslagen.
 • Meervoudige authenticatie (een meer geavanceerde versie van tweefactorauthenticatie) is vereist om toegang te krijgen tot de hot wallet.
 • Warme en koude portefeuillesleutels zijn beveiligd op hardware die een hoog niveau van veiligheidscontroles heeft doorstaan.
 • Twee niveaus van koude opslag de beveiliging bij Gemini verder verhogen.
 • Om supply chain-problemen te voorkomen, is de hardware die betrokken is bij beveiliging van verschillende fabrikanten.
 • Toegang tot koude opslag vereist gelijktijdige acties van meer dan één medewerker.
 • Volledige reserve-uitwisseling. Het geld van de klant wordt gescheiden gehouden van dat van het bedrijf en bevindt zich altijd in een door de FDIC verzekerde bank.
 • Alle gevoelige informatie over accounts is gecodeerd.
 • Websitegegevens worden verzonden via gecodeerde Transport Layer Security-verbindingen zoals HTTPS.

Zelfs als u al deze veiligheidsmaatregelen niet helemaal begrijpt, kunt u dat zien beide beurzen nemen hun veiligheidsmaatregelen zeer serieus. De stappen die Gemini neemt om fondsen te verwerven, zijn echter iets extremer. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de Gemini-beurs werd gekozen om de Chicago Board Options Exchange Bitcoin-futures af te wikkelen toen ze in december 2017 werden gelanceerd.

Gemini VS Coinbase: verdien crypto met Coinbase.

Omdat het gebruikers biedt dergelijke hoogbeveiligde voorzorgsmaatregelen, Gemini is waarschijnlijk het beste alternatief voor Coinbase voor degenen die grote hoeveelheden cryptocurrency op een beurs moeten opslaan om professioneel te handelen.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te beseffen dat sites zoals Coinbase, Tweelingen, en een eventuele ruil is overigens niet geschikt voor langdurige opslag.

Gemini VS Coinbase: welke beurs biedt welke stortingsmethoden?

Coinbase en Gemini bieden gebruikers verschillende manieren om hun rekeningen te financieren. Coinbase’s zijn echter uitgebreider.

Bij Coinbase kunnen klanten hun cryptocurrency kopen met een creditcard of betaalpas, of een bankoverschrijving.

Bij Gemini kunnen ze dat alleen kopen hun digitale activa via een bankoverschrijving. Het is duidelijk dat Coinbase in Gemini VS Coinbase een voorsprong heeft als het gaat om stortingsmethoden.

U kunt ook storten met elke cryptocurrency die op beide beurzen wordt ondersteund.

Opnames zijn mogelijk met dezelfde methoden als stortingen op beide beurzen.

Gemini VS Coinbase: hoe zit het met vergoedingen?

Een ander gebied dat Gemini presteert echt beter dan Coinbase in termen van vergoedingen. Ze zijn iets ingewikkelder dan hoe de vergoedingen bij Coinbase worden berekend. Om deze reden zal ik eerst de kosten van Coinbase uitleggen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Coinbase-kosten

Coinbase-kosten een vast bedrag voor alle transacties onder $ 200. Het exacte bedrag wordt bekendgemaakt wanneer u een transactie doet. alternatief, Coinbase brengt een percentage van de transactie in rekening. Het grootste bedrag is het daadwerkelijk betaalde bedrag.

Voor aankopen met een creditcard of betaalpas brengt Coinbase kosten in rekening 3,99%, en voor al het andere kopen en verkopen brengen ze kosten in rekening 1,49%. Bankoverschrijvingen zijn gratis om mee te storten, maar kosten $ 0,15 om op te nemen.

Bepaalde landen hebben een beperking op de stortings- en koopopties die ze kunnen gebruiken. Australië, Canada en Singapore kunnen bijvoorbeeld alleen aankopen doen met een creditcard of betaalpas.

Gemini-vergoedingen

Gemini brengt geen kosten in rekening om te storten. Er kunnen echter enkele kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de methode en de bank waarvandaan u geld verzendt.

De kosten die Gemini in rekening brengt voor het maken van uitwisselingen zijn afhankelijk van hoeveel transacties de gebruiker recentelijk heeft uitgevoerd. Er zijn zes niveaus die verschillende hoeveelheden Bitcoin of Ether vertegenwoordigen die worden gekocht of verkocht. Deze variëren van lichte handelaren tot die het uitwisselen van enorme hoeveelheden cryptocurrencies. Elke dag om middernacht UTC worden de vergoedingen voor elk handelspaar opnieuw berekend.

In plaats van dit uit te leggen, verwijs ik u naar de onderstaande tabel:

Gemini VS Coinbase: handelskosten voor Gemini.

Opmerking: klanten die een bestelling plaatsen die liquiditeit toevoegt aan de markt, staan ​​bekend als “makers”. Ondertussen staan ​​de klanten die liquiditeit nemen bekend als ‘nemers’.

Omdat Gemini gebruikers zulke lage kosten biedt, is de uitwisseling een veel beter alternatief voor Coinbase voor gebruikers die enorme hoeveelheden cryptocurrencies verhandelen. Professionele handelaren zouden merken dat sites als Coinbase veel te veel in hun winst opeten!

Gemini VS Coinbase: klantenondersteuning

Veel cryptocurrency-uitwisselingen worstelen als het gaat om Klantenservice. Echter, zowel Coinbase als Gemini doen het eigenlijk best goed op deze afdeling. Beide diensten hebben een uitgebreide lijst met artikelen die veel vragen van klanten beantwoorden.

Als gebruikers echt vastlopen of een klacht hebben, kan dat neem contact op met beide bedrijven via een e-mailformulier op de sites zelf. De responstijden voor deze services lijken te variëren van een paar uur tot 24 uur.

Als het gaat om het kiezen van een regelrechte winnaar voor klantenondersteuning in ons Coinbase VS Gemini-debat, geen van beide bedrijven kan de kampioen worden genoemd!

Gemini VS Coinbase: beschikbaarheid van munten

De munten die verkrijgbaar zijn bij Coinbase en Gemini zijn iets anders. Geen van beide platforms biedt een grote selectie van altcoins, maar Coinbase wint zeker van Gemini in de categorie van beschikbaarheid van munten.

 • Munten die gebruikers kunnen kopen bij Coinbase: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.
 • Munten die gebruikers kunnen kopen bij Tweelingen: Bitcoin en Ethereum.

Gemini VS Coinbase: welke beurs heeft een hoger handelsvolume?

Coinbase verhandelt aanzienlijk meer Bitcoin dan Gemini. Dit komt waarschijnlijk omdat in Gemini VS Coinbase de meeste gebruikers hun eerste aankopen doen met Coinbase dankzij de gebruiksvriendelijke opties. Degenen die gaan handelen, zullen zich verspreiden over een groot aantal verschillende beurzen, afhankelijk van hun eigen, persoonlijke voorkeuren.

Gemini VS Coinbase: DeFi-tokens worden ondersteund.

In de laatste zes maanden vanaf het moment van schrijven (mei 2018), Coinbase heeft 5,15 miljoen BTC verhandeld. Dit geeft het een marktaandeel dat op de tweede plaats komt Bitfinex. Het totale marktaandeel van Coinbase bedraagt ​​momenteel 15,3% volgens data.bitcoinity.org.

Ondertussen heeft Gemini in dezelfde periode alleen gehandeld 1,54 miljoen BTC. Dit geeft het een marktaandeel van 4,57%.

Gevolgtrekking

Dus dat is het! Dat is onze Tweelingen VS Coinbase gids. Hopelijk heb je nu een beter idee welke van de twee platforms het beste bij je past!

U zou nu veel meer moeten weten over deze twee populaire uitwisselingen. Ik heb alle aspecten van beide platforms behandeld: veiligheid, vergoedingen, volume, munt beschikbaarheid, welke landen kunnen elk van hen gebruiken, en Klantenservice. Dit zou je een duidelijk idee moeten geven van welke je moet kiezen als je vastzit!

Voor gloednieuwe gebruikers die nog nooit eerder in activa hebben gehandeld, Coinbase wordt waarschijnlijk meer aanbevolen. Het heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en zelfs als de kosten iets hoger zijn, het gemak is het waard. Ondertussen, Tweelingen zeker maakt een geweldig alternatief voor Coinbase voor degenen die serieuzer worden in het verhandelen van digitale activa, in plaats van alleen te investeren.

Nu ik klaar ben met het uitleggen van deze twee populaire platforms, wat denk je ervan? Is Gemini beter dan Coinbase?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me