BitDegree-tokens zijn nodig om online cursussen op het BitDegree-platform te kopen. Als je wat programmeertalen, webdesign, zakelijke of andere digitale vaardigheden wilt leren, heb je misschien wat BDG-munten nodig. U vraagt ​​zich echter af hoe u BitDegree-tokens kunt kopen? Welnu, deze gids zal u leren hoe u BitDegree-tokens kunt kopen met ETH.

Volg de onderstaande stappen om erachter te komen hoe u BDG-tokens op verschillende beurzen kunt kopen met behulp van ETH.

Heeft u geen ether om BitDegree-tokens mee te kopen? Leer hoe u Ethereum kunt kopen met creditcard en bankoverschrijvingen.

Waar kunt u BitDegree-tokens (BDG) kopen met Ether (ETH)?

Het is belangrijk om te onthouden dat slechts een paar cryptocurrency-uitwisselingsplatforms de mogelijkheid bieden om BDG-tokens te kopen. Bij een groot deel van de uitwisselingen kunt u ETH storten, maar u kunt geen BDG-munten kopen, dus het is uiterst belangrijk om de juiste uitwisseling te selecteren. En leren hoe u BitDegree-tokens kunt kopen, is helemaal niet moeilijk, het gaat erom dat u het juiste uitwisselingsplatform voor u kiest.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Heb je al BitDegree-tokens? Leer hoe u een BitDegree-cursus kunt kopen!

Om u te helpen uw weg te vinden in de cryptocurrency-markten, zal ik hieronder enkele van de beste uitwisselingen uitleggen om BitDegree-tokens met Ether te kopen!

HitBTC

HitBTC biedt een unieke functie waarmee gebruikers de service kunnen testen voordat ze deze gebruiken. Een ingebouwd demoplatform kan worden gebruikt om de handel uit te testen voordat u in grote volumetransacties springt. Dit is een hulpmiddel van onschatbare waarde voor nieuwe handelaren die moeten leren hoe ze het platform moeten gebruiken voordat ze kunnen handelen. HitBTC biedt ook meertalige ondersteuning, dus vaker wel dan niet is het mogelijk om in uw moedertaal te handelen. HitBTC is een van de grootste uitwisselingsplatforms. En de meeste mensen kopen BDG-munten op het HitBTC-uitwisselingsplatform vanaf het moment dat dit artikel wordt geschreven. Uw bestellingen worden mogelijk sneller gevuld en u heeft meer controle over de prijs waarvoor u uw tokens wilt kopen.

Als u wilt leren hoe u BitDegree-tokens kunt kopen met behulp van het HitBTC-uitwisselingsplatform, vindt u hieronder een stapsgewijze handleiding. De kosten zijn echter vrij hoog. Uitstekend geschikt voor mensen die snel en gemakkelijk willen handelen zonder veel om de vergoedingen te geven. Bovendien is HitBTC een goed alternatief voor informele handelaren. Als u uw cryptocurrency niet in en uit uw portemonnee hoeft te verplaatsen en regelmatig moet wisselen. HitBTC ondersteunt ook meer dan 50 verschillende cryptocurrencies, dus het is geen probleem om tussen verschillende cryptocurrencies te handelen.

voors PRO’s

✓ U kunt het platform testen voordat u het gebruikt

✓ Veel handelaren betekent snellere handel

✓ Meertalige ondersteuning

nadelen Nadelen

✗ De Exchange is in 2015 gehackt

✗ Hoge opnamekosten

✗ De reactietijden van klantenondersteuning zijn traag

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

IDEX

IDEX is een van de meest gedecentraliseerde beurzen, vooral wat betreft het aantal mensen dat IDEX gebruikt en het handelsvolume. IDEX gebruikt slimme contracten om alle transacties uit te voeren en functioneert alleen als een manier om 2 mensen te verbinden die willen handelen. En IDEX is exclusief voor het Ethereum-netwerk en staat alleen de handel in ERC-20-tokens toe. IDEX is een extreem veilige keuze omdat het is gebouwd om de veiligheid te maximaliseren. Alle privésleutels zijn versleuteld en zijn alleen toegankelijk binnen de IDEX-applicatie. Bovendien IDEX "vergeet" uw privésleutel zodra u zich afmeldt, dus er is een nog kleinere kans dat iemand toegang krijgt tot uw privégeld door de privésleutels te stelen.

Als u hier bent om te leren hoe u BitDegree-tokens kunt kopen met IDEX, vindt u hieronder een stapsgewijze handleiding. Houd er rekening mee dat IDEX naast Ethereum geen andere betaalmethoden toestaat. Dit betekent dat als u BDG-munten wilt kopen met Bitcoin, PayPal of uw creditcard, u niet kunt handelen op IDEX.

voors PRO’s

✓ Een grote verscheidenheid aan ERC-20-tokens, waaronder BitDegree-tokens

✓ Zeer veilig en maakt gebruik van slimme contracten

✓ De centrale is gedecentraliseerd

nadelen Nadelen

✗ Grotendeels afhankelijk van hoe het Ethereum-netwerk wordt gebruikt

✗ Geen Fiat-handel

✗ Ingewikkelde interface voor nieuwe gebruikers

Hoe BitDegree-tokens (BDG) te kopen met Ether (ETH)

HitBTC

Stap 1: Registreer een HitBTC-account door door op deze link te klikken.

Stap 2: Na registratie kunt u ook onze nieuwste gids raadplegen over het kopen van BitDegree-tokens op HitBTC. Als u verder gaat, moet u een aanbetaling doen vóór volgens deze gids. U kunt MyEtherWallet of andere wallets gebruiken. Het zal even duren voordat de ETH in uw HitBTC-portemonnee verschijnt (duurde 5 minuten op het moment dat u dit schreef)

Stap 3: Breng de ETH over van uw hoofd account aan jouw handelaccount.

hoe bitdegree-tokens te kopen - Breng BDG over

Stap 4: Koop BDG-munten op het uitwisselingsplatform. Klik op Uitwisseling. Kiezen ETH. Typ in BDG in de zoektocht. Klik op de Markt. Kies het bedrag dat u wilt kopen. Klik Koop Market.

hoe bitdegree-tokens te kopen - Market

Stap 5: Trek het BDG-token naar MyEtherWallet of andere wallets door volgens deze gids. Het kan even duren voordat de tokens uw portemonnee bereiken.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

IDEX

Stap 1: Bezoek de IDEX-website door op deze link te klikken.

Stap 2: Klik Nieuwe portemonnee naar creëer uw portemonnee. Creëer uw portemonnee met deze gids.

Stap 3: Stort ETH in uw IDEX-portemonnee door deze gids te gebruiken.

Stap 4: Zet de ETH over van uw portemonnee naar de IDEX-portemonnee. Om ETH te vinden, typ Ether in de zoekbalk en zoek naar ETH – ETHER. Klik Storting.

hoe bitdegree-tokens te kopen - Stort ETH

Stap 5: Klik op Weegschalen > Balans geschiedenis. U ziet een lopende transactie.

hoe bitdegree-tokens te kopen - IDEX-balansgeschiedenis

Zodra de transactie is voltooid, krijgt u een pop-up als deze.hoe bitdegree tokens te kopen - Storting voltooid

Stap 6: Zodra de transactie is voltooid. Klik Uitwisselingen en typ ‘BDG”In de zoektocht.

hoe bitdegree-tokens te kopen - IDEX-uitwisseling

Stap 7: Scroll naar beneden en selecteer in het type “Markt​Typ het bedrag van BDG dat u wilt kopen en klik op “Kopen”.

hoe bitdegree-tokens te kopen - Koop BDG

Stap 8: Trek uw BitDegree-tokens op en draag ze over door deze gids te volgen. Dit kan enige tijd duren, het duurde ongeveer 6 minuten vanaf het moment dat dit werd geschreven.

Hoe BitDegree-tokens met Ether te kopen: conclusie

Nu kunt u uw tokens gebruiken om BitDegree-cursussen te kopen. BitDegree-tokens kopen is niet moeilijk en lijkt alleen intimiderend als je dat nog nooit eerder hebt geprobeerd. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, elk met hun voor- en nadelen.

Alle opties zullen u naar hetzelfde resultaat leiden. Als u echter gewoon op zoek bent naar een snelle manier om BDG-tokens te kopen, dan zou ik HitBTC aanraden, met het hoge handelsvolume krijgt u de beste prijs, de snelste.

Als je al een aantal BDG-tokens hebt, lees dan zeker wat je ermee kunt doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me