Na De eerste uitbarsting van Bitcoin in het reguliere succes, veel nieuwe liefhebbers van cryptocurrency begonnen interesse te tonen in deze cryptomunt. Sommige mensen wilden alleen weten waar de hype over gaat, terwijl anderen zeer onvermurwbaar waren om te investeren in en geld te verdienen met Bitcoin..

Voor alles een cryptocurrency-holdingsportemonnee dat niet alleen volledig functioneel zou zijn, maar ook een hoog beveiligingsniveau zou hebben, zou de eerste prioriteit moeten zijn voor de laatste groep mensen. Daarom zullen we het vandaag hebben over de veiligste Bitcoin-portemonnee-opties en waar ze te vinden zijn.

We beginnen met snel een paar redenen te noemen waarom Bitcoin zou een interessante plaats voor enige potentiële investeerders buiten. Daarna zal ik de verschillende soorten portemonnees die er zijn, bekijken, erover praten voors en tegens en kijk of we de meest veilige Bitcoin-portemonnee die er is.

De Bitcoin

Hoe je er ook over denkt, het valt niet te ontkennen dat deze cryptocurrency voor wat ophef heeft gezorgd met zijn plotselinge en explosieve sprong in de mainstream.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

Maar is deze munt zo goed en bruikbaar als hij bedoeld is? Nou, voordat we proberen de veiligste Bitcoin-portemonnee, Ik zal je een paar belangrijke redenen vertellen waarom mensen geneigd zijn dat te denken, en dan laat ik je een besluit nemen.

  • Anonimiteit. Bitcoin biedt absolute anonimiteit als het gaat om de transacties die u uitvoert of waaraan u deelneemt. Elke keer dat u er een invoert transactie, een willekeurig adres wordt namens u gegenereerd – er is geen manier om deze transacties te volgen – uw geheimen zijn veilig bij Bitcoin.
  • Decentralisatie. Bitcoin is gedecentraliseerd, wat betekent dat niemand of organisatie er eigenaar van is. Dit betekent op zijn beurt dat niemand betrokken kan raken bij een transactie die u doet met een ander individu of bedrijf – de relatie is puur Peer naar peer zonder dat derden in de weg lopen.
  • Snel en goedkoop. In vergelijking met andere, fiat-methoden van geld betalen of verzenden, Bitcoin is supersnel en erg goedkoop. Omdat het gedecentraliseerd is, kan geen enkele regering uw betalingen en overboekingen belasten – waar ter wereld u zich ook bevindt!

Dit zijn de hoofdpunten van belang dat mensen onderstrepen wanneer ze het hebben over de voordelen van Bitcoin. Gezien de hierboven verstrekte informatie, rationaliseert het de opkomst van Bitcoin, in ieder geval een beetje.

Verschillende soorten Bitcoin-portefeuilles

Er zijn veel verschillende veilige Bitcoin-portefeuilles… Maar u bent hier om de veiligste Bitcoin-portemonnee te vinden, toch?

Voordat we proberen de veiligste Bitcoin-portemonnee te vinden, moeten we eerst de twee belangrijkste soorten wallets leren kennen die er zijn.

Hot portemonnees

De term “hot wallet” verwijst naar digitaal (online of desktop) portemonnees. Dit is software die uw Bitcoin (of een andere cryptocurrency) opslaat in versleuteld, online servers.

Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat digitale portefeuilles dat zijn de meest populaire keuze als het gaat om de bewaring van Bitcoin. Er zijn natuurlijk een paar redenen waarom dat het geval is.

Allereerst zijn ze de meest beschikbaar optie die er zijn. Het enige dat u hoeft te doen om er een te krijgen, is door gewoon naar een digitale portemonnee te gaan website en download het. Ja, zo eenvoudig is het.

Veiligste Bitcoin-portemonnee: digitale portemonnee.

Er zijn betaalde digitale portemonnees, maar meest van hen zijn helemaal gratis. Hierdoor kan bijna iedereen er een krijgen en kijken of ze geschikt zijn voor de titel ‘veiligste Bitcoin-portemonnee’.

Een andere grote reden voor hun populariteit is het feit dat ze dat kunnen bewaar alle cryptocurrencies.

Nu kan een enkele digitale portemonnee NIET elke cryptocurrency die er is, opslaan. Echter, voor elke afzonderlijke cryptomunt bestaand, er is een portemonnee gemaakt. Meestal zijn het team dat verantwoordelijk is voor het maken of ontwikkelen van een cryptocurrency de jongens die er ook een portemonnee voor maken.

Digitale portemonnees zijn dat vaak ook multifunctioneel. Sommige portemonnees bieden een enorme verscheidenheid aan functies, niet alleen een eenvoudig opslag-betalingssysteem. U kunt van taal veranderen, microbetalingen overdragen, enz.

Er zijn opmerkelijke nadelen van hot wallets, wel. Het belangrijkste probleem dat mensen met hen hebben, is veiligheid.

Digitale opslagsoftware voor cryptocurrency bevindt zich op een constante verbinding met internet. Uw gegevens worden bewaard online servers. Als zoiets als een technische storing of een hacker inbreuk zou gebeuren, lopen uw besparingen op cryptocurrency een enorm risico om te worden opgelicht en gestolen. Dit is een passieve, maar constante kwestie om in gedachten te houden.

Sommige websites bieden beter beschermde en veiligere versies van portemonnees dan andere, maar aan het eind van de dag, als uw spaargeld altijd online is, lopen ze constant risico.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Koude portefeuilles

Koude portemonnees zijn fysieke apparaten die zijn ontworpen om uw Bitcoin in een veilige en stevige omgeving op te slaan.

Deze apparaten bieden een hoog beschermingsniveau maar zijn nog niet zo ver populair als digitale portemonnees.

De belangrijkste reden hiervoor is hun prijskaartje. Fysieke crypto-opslagapparaten hebben de neiging word behoorlijk prijzig, vooral in vergelijking met hun gratis tegenversies – de digitale portemonnees.

Een andere populaire klacht over cold wallets is dat de meeste alleen zeer specifieke soorten cryptocurrencies opslaan. Bitcoin, Ethereum, Rimpeling en andere soorten populaire crypto’s zijn prima, maar als het gaat om de minder bekende of minder populaire munten op de markt, kan het zijn dat u moeite heeft om een ​​apparaat te vinden waarin u deze kunt opslaan.

Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

Het is echter de moeite waard om te vermelden dat hardware-crypto-muntenopslag vereist geen internetverbinding – het is een offline Bitcoin-portemonnee. De gegevens van uw munten worden in het apparaat opgeslagen – zelfs als u het aansluit op een computer met een keylogger of een ander type virus, bent u waarschijnlijk veilig.

De superieure portemonnee

Je zou waarschijnlijk elke keer dat je iemand zou vragen verschillende meningen krijgen over wat de betere optie is voor een portemonnee voor het opslaan van cryptocurrency – digitaal of offline Bitcoin-portefeuilles.

Sommige mensen zeggen van wel min of meer subjectief – dat het allemaal afhangt van de persoon en de specifieke situatie. Maar er is een belangrijk punt waarvan u op de hoogte moet zijn.

Stel je voor dat je tien Bitcoins hebt. Tegen de huidige Bitcoin-prijs is dat veel geld! U doet uw onderzoek en vindt een portemonnee die lijkt te voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. U draagt ​​alle Bitcoin over naar die portemonnee en gaat verder met uw leven.

Een week later ontdek je dat al je geld … gestolen. Ze zijn voor altijd verdwenen, allemaal omdat de portemonnee die u gebruikt, is gehackt.

Begrijp je wat ik probeer te zeggen? Zo nee, laat me herhalen: er is niets belangrijker als het gaat om portefeuilles met cryptocurrency dan beveiliging. Als je Bitcoins worden gestolen en je staat met lege handen, vind je het dan erg dat de gebruikersinterface wat onhandig is? Of kan het u schelen dat de overdrachtssnelheden de beste in de branche zijn? Waarschijnlijk niet, want op dat moment heb je niets meer om over te dragen.

Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

Veiligheid zou de nummer één dat u zorgen baart bij het kiezen van een portemonnee, of het nu een digitaal of een offline Bitcoin-portemonnee. Een veilige Bitcoin-portemonnee kan onhandig zijn, het kan lijden in het ontwerpappartement of zelfs enigszins traag zijn – als het de veiligheid garandeert, zou het een goed idee moeten zijn.

Met dat gezegd zijnde, laten we eens kijken enkele van de meest populaire en goed beschouwd (en veilig!) portemonnees die momenteel de markt domineren.

Beste Hot Wallets

We beginnen met het hebben van de beste beschikbare digitale portemonnees.

Coinbase

Hoewel Coinbase is een digitale portemonnee, het is best onconventioneel.

Deze hete portemonnee wordt door velen beschouwd als de veiligste Bitcoin-portemonnee beschikbaar. Haar multifunctioneel, geïntegreerd in zijn markt (wat betekent dat de overdrachts-, koop- en verkoopkoersen Super snel en GRATIS), is beginnersvriendelijk en goed geoptimaliseerd.

Wat super cool is aan Coinbase, is dat het je een 100% verzekering voor uw cryptocurrency. Dat betekent dat deze site GARANTIES jij dat je crypto’s zijn veilig en wel. Bovendien kunt u verificaties (zoals de authenticatie in twee stappen) en ze bieden zelfs de mogelijkheid om uw crypto’s in “kluizen” op te slaan voor maximale beveiliging.

Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

Klinkt te mooi om waar te zijn? Nou, er is een vangst: Coinbase accepteert alleen Bitcoin en Ethereum. Hoewel u, gezien het feit dat u een gids leest met de naam ‘Hoe vindt u de veiligste Bitcoin-portemonnee?’, U waarschijnlijk niet op zoek bent naar andere cryptocurrency-portefeuilles, toch??

UPDATE 2021: Coinbase accepteert nu meer dan 30 cryptocurrencies, inclusief Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere populaire munten.

Jaxx

Jaxx kan waarschijnlijk worden beschouwd als een hybride portemonnee – het valt vaak in de categorie ‘veiligste Bitcoin-portemonnee’, maar het is een beetje moeilijk te zeggen over wat voor soort portemonnee we het hebben.

Zie je, Jaxx kan worden gebruikt als een digitale portemonnee online of van uw bureaublad, maar het belangrijkste kenmerk is dat het de ‘s werelds eerste smartphone-portemonnee – dit feit plaatst het bijna in de categorie fysieke portemonnee.

Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

Jaxx is geweldig als het gaat om veilige Bitcoin-portefeuilles – het heeft alle verplichte functies die nodig zijn voor een veilige en beveiligde digitale portemonnee.

Vanwege Jaxx’s constante updates en nieuwe integraties, het is misschien moeilijk om het onder de knie te krijgen voor beginners die geen ervaring hebben op het gebied van cryptocurrencies.

Beste koude portefeuilles

Nu ga ik je vertellen over twee van de beste koude portefeuilles.

Trezor

Trezor wordt beschouwd als de originele hardware Bitcoin-opslag. Als u op zoek bent naar de veiligste Bitcoin-portemonnee, zou Trezor waarschijnlijk ergens bovenaan die lijst moeten staan.

Hoe vind je de veiligste Bitcoin-portemonnee?

De sterkste kwaliteit van Trezor is zijn veiligheid. Dit stuk hardware wordt ook wel het kluis van fysieke portefeuilles – je zou het op elk apparaat kunnen aansluiten, of het nu schoon of beschadigd is met malware, en het zou je sleutels veilig houden (probeer het echter niet. Serieus.).

Standaard Trezor-kosten ongeveer $ 99 – dit wordt beschouwd als een ietwat benchmarkprijs voor als het gaat om goede en gerenommeerde koude portefeuilles, en Trezor is een sterke kanshebber voor de ‘veiligste Bitcoin-portemonnee’-plek.

Ledger Nano S

De belangrijkste concurrent voor Trezor, de Ledger Nano S biedt zeer vergelijkbare gebruikerservaring en beveiligingsfuncties, maar voor een concurrerende prijs.

Veiligste Bitcoin-portemonnee: Ledger-portefeuilles.

Grootboekkosten ongeveer $ 65 USD en is compact en volledig functioneel. Het is een geweldig alternatief voor Trezor, en deze twee hardwareapparaten domineren de markt van veilige en betrouwbare offline Bitcoin-portefeuilles..

De veiligste Bitcoin-portemonnee?

U weet nu van twee van de meest populaire soorten cryptocurrency-portefeuilles, hun sterke punten en hun zwakheden. Dus … Wat is de veiligste Bitcoin-portemonnee die er is??

Als we de portemonnees puur beoordelen op hoe veilig ze zijn, Coinbase en Grootboek zijn waarschijnlijk uw beste weddenschappen als het gaat om respectievelijk warme en koude portefeuilles.

Dit betekent niet dat de andere wallets onveilig of niet betrouwbaar zijn – het is alleen dat Ledger en Coinbase bijna domineerde volledig de markt EN ze hebben een zeer sterke en duurzame basis voor de claims over hun veiligheid.

Gevolgtrekking

Deze gids was een zoektocht naar de meest veilige Bitcoin-portemonnee. Is het gelukt? Nou, ik denk niet dat er een is eenzijdig antwoord op deze vraag.

Het vinden en presenteren van het veiligste Bitcoin-portemonnee is niet gemakkelijk. Niet omdat er een gebrek aan informatie of competentie is, gewoon omdat die er zijn nogal wat kanshebbers voor de plek van de “veiligste Bitcoin-portemonnee”. Na verloop van tijd wordt het steeds moeilijker om de juiste te kiezen en te kiezen.

Ik heb alleen gegeven twee voorbeelden elk voor digitale en fysieke portefeuilles. Achteraf gezien is dit slechts een kras op het oppervlak van het aantal verschillende portemonnees dat er zijn. Maar de portemonnees die ik heb genoemd (Grootboek, Trezor en Coinbase) zijn de belangrijkste spelers in het spel – ze hebben allemaal jarenlange reputatieopbouw, technologische vooruitgang en algemene ontwikkeling achter de rug. Het is moeilijk te voorspellen wat voor soort beveiligingstechnologie we zullen zien in, laten we zeggen, over vijf jaar.

Als u het ermee eens bent dat de portefeuilles die ik in deze gids heb genoemd geschikt zijn voor de naam “beste Bitcoin-portemonnee”, aarzel dan niet en probeer ze zelf uit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me