Dus je hebt wat cryptocurrencies gekocht en je bent er nu een paar gaan lezen Jaxx portemonnee beoordelingen over of deze portemonnee de beste plaats is om ze op te slaan? Nou, vandaag ga je het ontdekken! In deze complete Jaxx wallet review ga ik het je vertellen alles wat u moet weten over de betreffende portemonnee.

Om te beginnen zal ik je geven een overzicht van wat de portemonnee eigenlijk is en hoe lang hij al bestaat. Daarna komen we bij de volledige beoordeling van de Jaxx-portemonnee vergoedingen en functies, gevolgd door een overzicht van zijn veiligheid. Ten slotte zal ik je helpen met het instellen en gebruiken van het programma, met enkele echt nuttige schermafbeeldingen!

Voordelen

  • Ondersteunt meer dan 90 verschillende cryptocurrencies
  • Makkelijk te gebruiken
  • Ingebouwde uitwisseling
  • Cross-platform koppeling
  • Gratis te gebruiken

Nadelen

  • Enkele beveiligingsproblemen

Jaxx Wallet Review: wat is de Jaxx Wallet?

Elke Jaxx-portemonnee-recensie van een gebruiker die er is, zal u dat waarschijnlijk vertellen Jaxx is een digitale portemonnee dat stelt u in staat verzend en ontvang een reeks verschillende cryptocurrencies, en om gebruikers een veilige plek te bieden om ze op te slaan. De portemonnee is in 2014 gemaakt door Anthony Diiorio, wie is een van de medeoprichters van Ethereum!

INTERESSANT FEIT

Volgens een recente publicatie met een rijke lijst van Forbes is Anthony Diiorio de 8e rijkste persoon in de wereld van cryptocurrency, met een geschat vermogen tussen $ 700 miljoen en $ 1 miljard.!


Jaxx wallet review: Anthony Diiorio.

De Jaxx-portemonnee is een "portemonnee met meerdere valuta’s", en stelt u in staat om veel verschillende cryptocurrencies allemaal op dezelfde plaats op te slaan. In feite kan op het moment van schrijven in juli 2021 de Jaxx-portemonnee worden opgeslagen meer dan 90 verschillende munten (waarvan ik er enkele hieronder heb opgesomd), en er worden er steeds meer toegevoegd.

Jaxx wallet review: ondersteunde cryptocurrencies.

Als u de beoordelingen van de Jaxx-portemonnee van gebruikers leest, zult u ook merken dat de portemonnee beschikbaar is om te downloaden op de meeste apparaattypen. Dit bevat ramen, Mac, en Linux voor desktop-apparaten en Android en iOS voor mobiele apparaten. Verder is de Jaxx wallet ook beschikbaar om te gebruiken als een Google Chrome-extensie, wat betekent dat het gemakkelijk toegankelijk is, waar u ook bent.

Jaxx wallet review: ondersteunde platforms.

In maart 2018 maakten de Jaxx-ontwikkelaars dat bekend hun portemonnee was meer dan 1,2 miljoen keer gedownload, waardoor het een van de meest populaire portemonnees op de markt is!

Dus nu je een goed overzicht hebt van wat de Jaxx wallet is, gaat het volgende deel van deze Jaxx wallet review nader bekijken de belangrijkste kenmerken en voordelen.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Kenmerken en voordelen

Hieronder vindt u enkele van de meest in het oog springende voordelen van Jaxx waar gewoonlijk naar wordt verwezen.

Portemonnee met meerdere valuta’s

Een van de beste eigenschappen van het gebruik van de Jaxx-portemonnee is dat het slaat veel verschillende cryptocurrencies op. Zoals u in de bovenstaande lijst kunt zien, omvat dit populaire munten zoals Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) en Ethereum (ETH). Het bevat echter ook veel minder populaire munten zoals Eenhoorn goud (UKG), Storm (STO) en Gnosis (GNO)!

Tabel: de cryptocurrencies die worden ondersteund door de Coinbase Wallet en Jaxx

Dit maakt het perfect voor mensen die dat wel hebben veel verschillende cryptocurrencies omdat ze anders elke munt in een individuele portemonnee zouden moeten bewaren. Stel je voor hoe frustrerend het zou zijn als je BTC, ETH en LTC zou hebben, maar voor elk ervan een andere portemonnee zou moeten downloaden?

Cross-platform koppelen

Zei ik eerder alle verschillende apparaten u kunt de Jaxx-portemonnee downloaden naar. Nou, Jaxx heeft ook een geweldige functie genaamd platformonafhankelijke koppeling – het verbindt alle portefeuilles met elkaar!

Als u bijvoorbeeld de Jaxx-portemonnee downloadt naar uw Android-mobiel en uw desktop, al uw geld is toegankelijk op beide apparaten. Dit is een groot voordeel, want als een portemonnee niet platformonafhankelijk kan worden gekoppeld, zou u slechts één apparaat voor uw portemonnee kunnen gebruiken.

Interne cryptocurrency-uitwisseling

Een ander fantastisch voordeel van het gebruik van de Jaxx-portemonnee is dat deze een ShapeShift API ingebouwd. ShapeShift is een externe omruilservice waarmee je de ene cryptocurrency voor de andere kunt inwisselen, allemaal binnen de Jaxx-portemonnee!

Jaxx wallet review: interne uitwisseling.

Dit betekent dat, als u vastgehouden Bitcoin, maar besloot dat je wat wilde ruilen voor Ethereum, je zou het kunnen doen in de Jaxx-portemonnee! Zonder deze omruilservice zou u dit echter wel moeten doen stuur uw geld naar een andere cryptocurrency-uitwisseling, ruilen, en toen trek ze terug naar uw Jaxx-portemonnee.

Gebruikers vriendelijkheid

Met meer dan een miljoen gebruikersdownloads, de Jaxx-portemonnee heeft een van de meest gebruiksvriendelijke interfaces die er zijn. Dit is geweldig, omdat het perfect is voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers van cryptocurrency.

Echt, je hebt zelfs geen Jaxx-portemonnee-beoordelingen nodig om je dit te vertellen – zoals je kunt zien aan de onderstaande schermafbeelding, heeft het platform heel eenvoudige kleuren, duidelijke tekst en zijn heel gemakkelijk om uw transactiegeschiedenis te bekijken.

Jaxx wallet review: interface-ontwerp.

QR-scannen

Als je een fan bent van gemak, dan zul je genieten van de QR scanfunctie die beschikbaar is in de Jaxx-portemonnee. Laat me het uitleggen: ten eerste, als u wat Bitcoin van een cryptocurrency-uitwisseling wilt opnemen naar uw Jaxx-portemonnee, in plaats van uw lange Bitcoin-portemonnee-adres in te voeren, kunt u eenvoudig scan de code met uw gsm!

De QR-scanfunctie van de Jaxx-portemonnee is ook erg handig als je dat wilt stuur iemand onderweg munten. Als u zich bijvoorbeeld in een echte winkel bevindt die cryptocurrency accepteert, kunt u eenvoudig het apparaat van de winkeleigenaar scannen en de Jaxx-portemonnee zal de overdracht uitvoeren!

Vergoedingen

Het maakt niet uit op welk apparaat u de portemonnee wilt installeren, de Jaxx wallet is volledig gratis! Dat is een koopje!

Natuurlijk doet Jaxx geen zaken om geld te verliezen, dus maken ze winst wanneer gebruikers cryptocurrencies uitwisselen via de ShapeShift API. Als het echter gaat om het verzenden van cryptocurrencies naar een andere portemonnee, u betaalt alleen de blockchain-netwerkkosten, die varieert afhankelijk van de munt en hoe druk het netwerk is. Jaxx verdient hier geen geld aan.

Dus nu je alle voordelen kent, gaat de volgende sectie in deze Jaxx wallet review kijken naar de beveiligingsfuncties!

Vergelijk Jaxx zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Jaxx zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Is Jaxx Wallet veilig? Beveiligingsoverzicht

Bij het kiezen van een cryptocurrency-portemonnee is het erg belangrijk om te overwegen hoe veilig het is. Het is altijd goed als een portemonnee leuke functies heeft, zoals gebruikers vriendelijkheid en ondersteuning voor meerdere valuta’s. Als de beveiliging echter zwak is, moet u wellicht ergens anders zoeken.

Dus laten we eens kijken – is de Jaxx-portemonnee veilig?

Persoonlijke controle

Ten eerste wanneer u de portemonnee downloadt, u wordt niet om persoonlijke informatie gevraagd. Dit is geweldig voor degenen onder u die van privacy houden, en het betekent ook dat u, en alleen u, toegang heeft tot uw privésleutels. Vergeet nooit dat als u uw privésleutels verliest, uw geld voor altijd op zal zijn.

Jaxx Wallet recensie

Het Jaxx-team nooit heeft toegang tot uw privésleutels, zoals ze zijn lokaal op uw apparaat bewaard. Hoewel dit een extra beveiligingsniveau toevoegt, betekent dit dat als u zou worden gehackt, zij uw geld niet zouden kunnen terugkrijgen.

Back-upzaad

Om uw portemonnee verder te beschermen, is het aan te raden maak regelmatig een back-up. Hier krijgt u een seed-zin (zoals een wachtwoord), die u kunt noteren voor bewaring. Dit is geweldig in het geval dat uw apparaat (en) beschadigd raken, omdat u het kunt gebruiken om uw portefeuillesleutels te herstellen.

Inlogbeveiliging

helaas, er is geen tweefactorauthenticatie (2FA) of ondersteuning voor meerdere handtekeningen binnen de Jaxx-portemonnee. Te oordelen naar de feedback die wordt geboden door gebruikersrecensies van Jaxx-portemonnee, dit is een van de belangrijkste zwakke punten van de portemonnee, te.

De 2FA-functie die beschikbaar is in andere wallets, betekent dat je een code moet invoeren die naar je persoonlijke mobiele telefoon wordt gestuurd voordat je een transactie kunt uitvoeren (zoals geld verzenden of zelfs inloggen).

Jaxx Wallet recensie

Ondersteuning voor meerdere handtekeningen is wanneer dat nodig is bevestig uw login op meer dan één apparaat. Het is jammer dat geen van deze functies beschikbaar is.

Is Jaxx eerder gehackt?

De Jaxx blockchain wallet ervaren een grote hack eind 2017, waar meer dan $ 400.000 aan Ethereum (ETH) is gestolen uit de portemonnee van een gebruiker. De hack werd mogelijk gemaakt toen een gebruiker de Jaxx-portemonnee downloadde naar een "gejailbreakt" iPhone. Dit is wanneer een mobiele telefoon wordt ontgrendeld, zodat deze op elk netwerk toegankelijk is.

Het betekent echter ook dat er is geen garantie dat gedownloade apps veilig zijn. Het resultaat was dat een hacker de back-upzin van de gebruiker kon bemachtigen, waardoor hij de munten naar zijn eigen persoonlijke portemonnee kon overboeken..

Jaxx Wallet recensie

Hoewel dit niet helemaal de schuld van Jaxx was, was het probleem dat ze zich daadwerkelijk bewust waren van de kwetsbaarheid, maar ze hebben niets gedaan om het te repareren. Jaxx-ontwikkelaars beweerden dat ze geen grote wijzigingen aan het platform wilden aanbrengen, omdat dit de portemonnee moeilijker te gebruiken zou hebben gemaakt.

Al met al, dit is de enige kwetsbaarheid die de Jaxx-portemonnee heeft ervaren sinds de lancering in 2014. Dus, zolang u uw privésleutels veilig bewaart, probeer de app niet te downloaden op een gejailbreakte telefoon, en voer regelmatig een back-up uit, dan zou uw geld veilig moeten zijn.

Nu je weet dat Jaxx-portemonnee veilig is, laat het volgende deel van deze Jaxx-portemonnee-recensie zien hoe je het kunt instellen!

Hoe de Jaxx-portemonnee in te stellen?

Als je deze Jaxx blockchain wallet review tot nu toe hebt gelezen, weet je dat Jaxx kan op de meeste apparaattypen worden geïnstalleerd. Ik zal u nu laten zien hoe u het instelt met behulp van de desktopportemonnee, maar het installatieproces is vergelijkbaar voor alle apparaattypen.

1. Eerst moet u bezoeken de officiële Jaxx-website en download het juiste bestand voor uw apparaattype.

Jaxx Wallet Review: aan de slag.

2. Voordat uw download begint, zal Jaxx u voorzien van een “checksum”. Hiermee kunt u controleren of het bestand dat u downloadt echt is door het te vergelijken met de checksum die u bij de installatie hebt opgegeven.

Jaxx wallet review: setup.

3. Het downloadbestand is ongeveer 65mb, dus afhankelijk van uw internetsnelheid kan het zijn dat u een paar minuten moet wachten. Zodra de download is voltooid, klikt u op het .EXE het dossier.

Jaxx Wallet Review: downloaden.

4. Jaxx zal nu de benodigde bestanden naar uw apparaat uitpakken.

Jaxx wallet review: installatieproces.

5. Zodra de Jaxx blockchain-portemonnee is geïnstalleerd, ziet u het volgende platform. Standaard toont uw scherm u details over uw Bitcoin-portemonnee. Dit bevat uw persoonlijke portemonnee-adres, balans, Equivalent in Amerikaanse dollar, en uw QR-code.

Jaxx wallet review: QR-code.

6. Met de Jaxx wallet kun je opbergen meer dan 90 verschillende munten. Laten we dus eens kijken hoe we een andere cryptocurrency kunnen controleren – ik ga op zoek naar Civic (CVC).

7. Klik op het menupictogram rechtsboven in uw portemonnee.

Jaxx wallet review: transactiegeschiedenis.

8. Scroll naar beneden en zoek de cryptocurrency die u wilt controleren. Zoals je kunt zien, is Civic (CVC) niet aangevinkt, dus ik moet het vakje aanvinken.

Jaxx wallet review: controleren van specifieke cryptocurrency.

9. Klik vervolgens bovenaan de portefeuille op de kleine pijl (die naar rechts wijst).

Jaxx wallet review: selectieproces.

10. Blijf op de pijl klikken totdat u de gewenste cryptocurrency ziet. Als je dat eenmaal hebt gedaan, klik je erop.

Jaxx wallet review: een specifieke cryptomunt selecteren.

11. Zoals u kunt zien in de onderstaande schermafbeelding, kunt u nu alle vereiste informatie voor de door u gekozen munt zien.

Jaxx wallet review: cryptocurrency-saldo controleren.

Gefeliciteerd, u weet nu hoe u de Jaxx-portemonnee moet opzetten! Voortbordurend op onze beoordeling van de Jaxx-portemonnee, ga ik u laten zien hoe u munten kunt verzenden en ontvangen!

Hoe de Jaxx-portemonnee te gebruiken?

Allereerst het verzendproces.

Geld overmaken

1. Eerst moet u de cryptocurrency vinden die u wilt verzenden. Vergeet niet dat u er wellicht voor moet zorgen dat het vakje is aangevinkt in het instellingenmenu (stap 8 hierboven).

2. In mijn voorbeeld ga ik verzenden Ethereum. Klik op de Sturen knop bovenaan het scherm.

Jaxx wallet review: cryptocurrency verzenden.

3. Er verschijnt dan een vak waarin u het portefeuilleadres moet invoeren waarnaar u de munten wilt verzenden.

Jaxx wallet review: ontvangend adres.

4. Hier heb je twee opties. Kopieer en plak hier uw gewenste adres, of als u een mobiele telefoon gebruikt, kunt u dat doen klik op de afbeelding van de streepjescode en maak een foto van de streepjescode van de ontvanger die automatisch het volledige portefeuilleadres zal invoeren.

Jaxx wallet review: scan QR-code.

5. Voer ten slotte het aantal munten in dat u wilt verzenden en klik op Sturen. Zoals u in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, wordt het Amerikaanse equivalent bijgewerkt wanneer u het bedrag invoert dat u wilt verzenden..

Jaxx wallet review: sommen en andere getallen kiezen.

Ontvangende fondsen

Als u geld in uw Jaxx-portemonnee wilt ontvangen, is er een echt coole functie waarmee u dat kunt genereer een QR-code met het exacte bedrag – Ik zal je hieronder laten zien hoe.

Als u echter geen QR-code wilt gebruiken, klikt u op ontvangen, kopieert u uw (openbare) ontvangstadres en stuurt u het naar de persoon die u munten stuurt..

1. Klik bovenaan het scherm op Te ontvangen. Omdat ik Ethereum (ETH) in mijn vorige voorbeeld heb gebruikt, zal ik het opnieuw gebruiken. Vergeet niet om deze te wijzigen in de cryptocurrency die u wilt ontvangen voordat u dit doet.

Jaxx Wallet Review: geld ontvangen.

2. Voer vervolgens het aantal munten in dat u wilt ontvangen. Zoals u in de onderstaande schermafbeelding zult zien, wordt het equivalent in Amerikaanse dollars bijgewerkt. Als de bedragen er goed uitzien, klik dan op de green Genereer knop.

Jaxx wallet review: controleer het ontvangen bedrag.

3. De Jaxx-portemonnee zal je nu laten zien een unieke barcode. Als iemand het scant, weet zijn portemonnee dat het 2ETH naar je Jaxx-portemonnee moet sturen! Dit is erg handig als u geld van een externe centrale naar uw Jaxx blockchain-portemonnee moet sturen!

Jaxx wallet review: ETH aanvragen vanaf een adres.

Gevolgtrekking

Dus ik hoop dat je hiervan genoten hebt Jaxx portemonnee recensie! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu een goed begrip moeten hebben van wat de Jaxx-portemonnee is en hoe deze werkt.

Dit bevat een overzicht van al zijn belangrijkste kenmerken, zoals de Jaxx-portemonnee vergoedingen, gebruikersomgeving, ondersteunde valuta’s, en de ShapeShift API-protocol! Heb ik ook besproken de bewaking van de portemonnee.

Hoewel de portemonnee een van de veiligste is, valt dat tegen het heeft geen 2FA of een optie voor meerdere handtekeningen bij het inloggen. Het feit dat het team de beveiligingslek eind 2017 niet heeft opgelost, is ook zorgwekkend.

Tabel: de connectiviteitsfuncties van de Trezor Model T en Jaxx

Ik heb je ook gegeven stapsgewijze instructies over hoe u de Jaxx-portemonnee instelt en hoe u geld kunt verzenden en ontvangen.

Persoonlijk, Ik hou echt van de Jaxx-portemonnee vanwege het gemak. Ik heb een Jaxx-portemonnee op zowel mijn mobiele als desktop-apparaten, dus ik kan te allen tijde geld verzenden en ontvangen!

Hoe dan ook, dat is het voor nu. Als je denkt dat er een betere softwareportefeuille beschikbaar is, laat het me dan weten in de reacties hieronder!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me