Welkom, Bitcoin-beginners! In deze gids ga ik je leren hoe je Bitcoin kunt kopen met creditcardbetalingen.

We gebruiken elke dag creditcards om allerlei soorten aankopen te doen. Het enige dat u met een creditcard niet kunt kopen, is Bitcoin (BTC)! Er zijn honderden beurzen waar u Bitcoin kunt kopen, maar slechts een paar waarmee gebruikers met een creditcard kunnen betalen.

Vandaag zal ik je vertellen waarom zo weinig uitwisselingen creditcardaankopen aanbieden. Wat nog belangrijker is, ik zal u vier beurzen laten zien waar u Bitcoin kunt kopen met een creditcard. Tegen de tijd dat u klaar bent met lezen, kunt u beslissen welke uitwisseling de beste plaats is om Bitcoins direct te kopen met creditcardbetalingen..

De uitwisselingen waar ik het over ga hebben zijn; Coinmama, Cex.io, Bitstamp, en Bitpanda. U leert hoe u elke exchange gebruikt, welke services ze aanbieden en welke kosten ze in rekening brengen voor het kopen van Bitcoin met creditcardbetalingen.

Voordat ik je leer hoe je Bitcoins direct kunt kopen met creditcardbetalingen, zal ik je vertellen waarom er niet veel platforms zijn die de service aanbieden …

Het probleem met het kopen van Bitcoin met creditcardbetalingen


Er zijn twee hoofdredenen waarom de meeste crypto-uitwisselingen gebruikers niet toestaan ​​Bitcoin met een creditcard te kopen. Zij zijn;

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

  1. Terugboekingen: Wanneer u een aankoop doet via een betalingsprovider zoals PayPal of Visa creditcard, heeft u de mogelijkheid om een ​​terugboeking aan te vragen. Dit betekent dat u de aankoop kunt terugdraaien en uw geld terugkrijgt. Terugboekingen vormen echter een ernstig probleem voor uitwisselingen die hun gebruikers in staat willen stellen BTC te kopen met creditcardbetalingen. Hier is hoe … Bitcoin bestaat alleen op een blockchain. Blockchains zijn enorme gedeelde databases met transactie-informatie. Een soort informatie die niet op de Bitcoin-blockchain wordt opgeslagen, zijn de namen van de gebruiker! Dit betekent dat het erg moeilijk is om te bewijzen wie de eigenaar is van Bitcoin. Als ik je Bitcoin verkoop, heb ik geen gemakkelijke manier om te bewijzen dat ik het je heb gestuurd! Je zou me dan met een creditcard kunnen betalen, nadat ik je de Bitcoin had gestuurd, zou je kunnen doen alsof ik dat niet had gedaan! Uw betalingsprovider kan een terugvordering uitvoeren, zodat u het geld en de Bitcoin behoudt. Dit probleem maakt veel crypto-uitwisselingen erg nerveus om hun klanten Bitcoins direct te laten kopen met creditcardbetalingen.
  2. Wedstrijd: Betalingsproviders, zoals Visa en PayPal, zien cryptocurrencies als een grote bedreiging voor hun bedrijven. Bitcoin wil goedkope en snelle betalingsdiensten aanbieden aan miljoenen mensen over de hele wereld. Als ze slagen, kunnen ze veel traditionele financiële organisaties vernietigen. Daarom maken deze organisaties het mensen zo moeilijk mogelijk om Bitcoin met een creditcard te kopen. Het is niets persoonlijks, het is gewoon zakelijk!

Dus dat is het slechte nieuws voor crypto-nieuwelingen die BTC willen kopen met creditcardbetalingen. Vervolgens het goede nieuws! Ik ga je laten zien hoe je Bitcoin kunt kopen met creditcardbetalingen op vier bekende beurzen. De eerste uitwisseling waar ik het over ga hebben is Coinmama …

Coinmama

Koop Bitcoin met creditcard - Coinmama

Coinmama is een cryptomakelaarsuitwisseling in Slowakije, maar eigendom van een Israëlisch bedrijf genaamd New Bit Ventures Ltd. Het is opgericht in 2013 en opereert in 188 landen, inclusief 23 staten in Amerika.

Notitie: Een broker-exchange koopt of verkoopt cryptocurrency voor zijn klanten. Gebruikers doen geen transacties met andere gebruikers, ze kopen rechtstreeks bij de beurs.

Hoe werkt Coinmama?

U kunt Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Qtum (QTUM), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) kopen met Coinmama.

Gebruikers moeten worden geverifieerd om Bitcoin met een creditcard te kopen. Dit betekent dat u persoonlijke gegevens moet verstrekken om een ​​account aan te maken. De informatie die u moet verstrekken, omvat; uw e-mailadres, naam en thuisland.

U moet ook uw identiteit verifiëren door een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto (rijbewijs, paspoort, enz.) Te scannen. Dit wordt niveau 1-verificatie genoemd en kan enkele uren duren.

Na verificatie kunt u Bitcoin kopen met een creditcard van Mastercard of Visa. Elke gebruiker heeft een dagelijkse bestedingslimiet van 5000 Amerikaanse dollars (USD) en een maandelijkse bestedingslimiet van 20.000 USD.

Dus, wat brengt Coinmama in rekening om gebruikers in staat te stellen BTC te kopen met creditcardbetalingen??

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Coinmama-vergoedingen

Coinmama rekent een vergoeding van 5,9% elke keer dat u BTC koopt met creditcardbetalingen. Dit is echter niet alles wat u betaalt. De creditcardverwerker van de beurs, Simplex, voegt zijn vergoeding toe van 5%. Dit betekent dat de laagste vergoeding die u ooit op Coinmama betaalt 10,9% is.

Koop Bitcoin met creditcard - Transactiekosten

Om erachter te komen hoeveel Bitcoin u voor elke aankoop krijgt, neemt u het bedrag dat u bereid bent te besteden en deelt u dit door 1,05. Als u bijvoorbeeld 1000 USD te besteden heeft, deelt u dit door 1,05. U krijgt dus 952 USD aan Bitcoin voor elke 1000 USD die u uitgeeft.

Casestudy’s hebben echter aangetoond dat kosten die door de kaartaanbieder van een gebruiker worden gemaakt, extra kunnen toevoegen 10% bovenop dit bedrag! Verwacht dus meer dan 20% aan kosten te betalen wanneer u Bitcoins direct koopt met creditcardbetalingen.

Laten we, voordat we naar een andere uitwisseling kijken, eens kijken hoe veilig Coinmama is…

Hoe veilig is Coinmama?

Coinmama serveert over 600.000 klanten per maand en heeft tot dusver geen grote beveiligingsproblemen gehad. Het heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd als een veilige plek om Bitcoin met een creditcard te kopen.

Koop Bitcoin met creditcard - Coinmama-beoordelingen

De centrale heeft een zeer belangrijke beveiligingsfunctie. Het bevat geen gebruikersgeld. Als een exchange geen gebruikerssaldo heeft, kan het deze niet verliezen! Coinmama biedt geen portefeuilleservice, wat betekent dat gebruikers hun Bitcoin-portemonnee moeten hebben voordat ze een aankoop kunnen doen.

Notitie: Een Bitcoin-portemonnee is een stukje software waar toegangsinformatie voor de Bitcoin van een gebruiker wordt bewaard. Veel crypto-uitwisselingen bieden portefeuillediensten aan, maar het is veel veiliger om uw Bitcoin in uw privéportefeuille te bewaren.

Coinmama is een veilige en snelle manier om Bitcoins direct te kopen met creditcardbetalingen. Maar hoe verhoudt het zich tot andere beurzen op de markt? Laten we eens kijken, te beginnen met Cex.io…

Cex.io 

Koop Bitcoin met creditcard - CEX.io

Cex.io werd in 2013 in Londen opgericht en is daarmee een van de oudste cryptohandelbeurzen op de markt. De uitwisseling opereert in 99% van de wereld inclusief 24 Amerikaanse staten.

Notitie: Een handelsbeurs stelt gebruikers in staat om cryptocurrency met elkaar te verhandelen tegen door hen vastgestelde prijzen.

Hoe werkt Cex.io?

Cex.io biedt veel meer handelsfuncties dan Coinmama. Gebruikers kunnen cryptocurrencies kopen en verkopen met verschillende transacties. De site heeft vier verificatieniveaus; basis, geverifieerd, geverifieerd plus en zakelijk.

U heeft alleen een basisaccount nodig om BTC te kopen met creditcardbetalingen. Gebruikers kunnen geld op hun Cex.io-account storten met een creditcard, direct aankopen doen en zelfs geld opnemen op een creditcard. Dit is een service die de meeste beurzen niet aanbieden.

De snelste manier om Bitcoin te kopen met een creditcard op Cex.io is met een onmiddellijke aankoop. Voor dit soort transacties gelden hogere kosten, dus laten we de Cex.io-kosten eens nader bekijken…

Cex.io-vergoedingen

Voor directe aankopen op Cex.io worden kosten in rekening gebracht 7%. Dit is voor een transactie waarbij u Bitcoin rechtstreeks met een creditcard koopt. Als u ervoor kiest om een ​​account te financieren met een creditcard, wordt er minder in rekening gebracht. Cex.io rekent een vergoeding van 3,5% voor stortingen gedaan met een creditcard.

De handelskosten worden maandelijks berekend en liggen tussen 0,16% -0,25% als u minder dan handelt 5 BTC (wat u waarschijnlijk zult doen omdat 5 BTC meer dan 35.000 USD waard is!). Met een basisaccount kunt u maximaal 1000 USD per dag of 3000 USD per maand met een creditcard van Visa of Mastercard.

Met Cex.io kunnen gebruikers dus Bitcoins direct kopen met creditcardbetalingen voor minder dan Coinmama. Maar is het veiliger?

Hoe veilig is Cex.io?

Cex.io is voorbij 700.000 gebruikers en volgt enkele van de strengste financiële wetten ter wereld. Deze omvatten Amerikaanse FinCEN-wetten, evenals de voorschriften van de Britse overheid. Cex.io gebruikt ook codering om alle gebruikersgegevens te verbergen en is PCI DSS-compatibel.

Notitie: Voldoet aan PCI DSS betekent dat Cex.io een reeks regels volgt voor het afhandelen van creditcardbetalingen, de zogenaamde Payment Card Industry Data Security Standard.

Cex.io is echter door sommige gebruikers bekritiseerd omdat ze geld verliezen en traag reageren op klachten. Het heeft een gebruikersbeoordeling van 5,2 op 10 Aan Trustpilot, wat suggereert dat het slechts ongeveer de helft van zijn klanten tevreden houdt!

Koop Bitcoin met creditcard - CEX.io op Trustpilot

Cex.io rekent minder dan Coinmama om BTC te kopen met creditcardbetalingen en biedt meer handelsopties, maar heeft een slechtere reputatie op het gebied van veiligheid en klantenservice. Vervolgens wil ik het hebben over Bitpanda…

Bitpanda

Koop Bitcoin met creditcard - BitPanda

Bitpanda is een in 2014 opgerichte broker exchange en is gevestigd in SEPA. De centrale bedient voornamelijk klanten binnen de SEPA, maar biedt ook diensten aan internationale gebruikers.

Notitie: De SEPA is de Single Euro Payments Area. Het is een organisatie van 33 Europese landen die snelle eurobetalingen over hun grenzen mogelijk maken.

Hoe werkt Bitpanda?

Gebruikers van Bitpanda kunnen acht verschillende cryptocurrencies kopen of verkopen; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Komodo (KMD) en IOTA (IOTA). Gebruikers kunnen betalen met Mastercard, Visa, Skrill en Neteller.

U moet zich laten verifiëren om Bitcoins direct met een creditcard te kopen. Het verificatieproces omvat verschillende stappen. Ten eerste moeten gebruikers een telefoonnummer, een e-mailadres en hun gegevens (naam, adres, etc.) opgeven. Vervolgens tonen gebruikers hun paspoort in een verificatievideo-app. Rijbewijzen worden door Bitpanda niet als ID geaccepteerd.

Gebruikers kunnen Bitcoin kopen met een waarde van maximaal 2500 EUR per dag met een creditcard. Dit betekent dat Bitpanda een hoge dagelijkse bestedingslimiet heeft in vergelijking met Cex.io, maar hoe zit het met de kosten??

Bitpanda-vergoedingen

Bitpanda rekent een vergoeding van 1,49% voor alle aankopen van Bitcoin. Dit lijkt laag, maar omdat Bitpanda een beursmakelaar is, zal de prijs die het voor Bitcoin biedt hoger zijn dan die aangeboden door handelsbeurzen..

Een vergelijking tussen Bitstamp (mijn volgende onderwerp!) En Bitpanda liet een verschil zien van 2,1% in de prijzen die ze voor Bitcoin aanboden. Dit zou de uiteindelijke vergoeding voor het kopen van Bitcoin met creditcardbetalingen op Bitpanda dichter bij 3,5% brengen. Dat is echter nog steeds goedkoop in vergelijking met de kosten die Coinmama en Cex.io in rekening brengen.

Bitpanda is goedkoop, maar wel veilig?

Hoe veilig is Bitpanda?

Bitpanda heeft een goede reputatie bij zijn gebruikers en is niet gehackt. Het heeft een gebruikersbeoordeling van 8.5 op 10 op Trustpilot. Het is echter slechts 899 keer beoordeeld.

Koop Bitcoin met creditcard - BitPanda-beoordelingen op Trustpilot

Dit is het probleem met Bitpanda. Er is onvoldoende bekend over het platform. De code is niet open-source, de kosten kunnen moeilijk te voorspellen zijn en de Startpagina zegt dat het “100% veilig” is zonder uit te leggen waarom!

Bitpanda is een lastige. Het biedt snelle transacties tegen lage kosten, maar meer informatie over hoe de beurs werkt zou leuk zijn! Vervolgens laat ik u zien hoe u Bitcoin kunt kopen met creditcardbetalingen op Bitstamp…

Bitstamp

Koop Bitcoin met creditcard 8

Bitstamp is een crypto-handelsbeurs. Het werd in 2011 in Slovenië opgericht en is momenteel gevestigd in Luxemburg. De centrale biedt voornamelijk diensten aan klanten in de SEPA, maar creditcard- en Amerikaanse dollaraankopen kunnen door internationale gebruikers worden gedaan in meer dan 60 landen.

Hoe werkt Bitstamp?

Klanten kunnen BTC kopen met creditcardbetalingen nadat ze een account hebben geregistreerd en geverifieerd. Het Bitstamp-verificatieproces is vrij lang en gebruikers zullen veel persoonlijke informatie moeten verstrekken. Dit bevat; naam, e-mailadres, een gescand identiteitsbewijs met foto en een bewijs van verblijf, zoals een telefoonrekening of bankafschrift.

Na verificatie kunnen gebruikers BTC kopen met creditcardbetalingen. De beurs biedt ook aan om te handelen met Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) en Ethereum (ETH). Geverifieerde gebruikers kunnen Bitcoins direct kopen met creditcardbetalingen ter waarde van maximaal 5.000 EUR / USD per dag of 20.000 EUR / USD per maand. Bitstamp heeft dus dezelfde bestedingslimieten als Coinmama, maar is het goedkoper?

Bitstamp-kosten

Bitstamp rekent een vergoeding van 5% elke keer dat u Bitcoin koopt met een creditcard. Het Bitstamp-team herinnert zijn gebruikers er echter snel aan dat providers zoals Visa en Mastercard mogelijk extra kaartkosten in rekening brengen..

Nu je weet hoe goedkoop Bitstamp is, laten we eens kijken hoe veilig het is…

Hoe veilig is Bitstamp?

Bitstamp is een van de veiligste beurzen op de markt. Het team is erg serieus over accountbeveiliging en winkels 98% van gebruikersgelden offline. Onlinefondsen zijn volledig verzekerd tegen diefstal.

Koop Bitcoin met creditcard - BitStamp-beoordelingen op Trustpilot

De centrale is in 2014 en 2015 gehackt, maar werd geprezen om de manier waarop deze met de incidenten omging. Bitstamp heeft gegevensversleuteling en sms-tekstwaarschuwingsservice aan het platform toegevoegd om ervoor te zorgen dat dezelfde fouten niet opnieuw worden gemaakt. De uitwisseling is erg open over hoe het werkt en het was ook de eerste crypto-uitwisseling die een volledige licentie kreeg van een Europese natie (Luxemburg).

Over het algemeen is Bitstamp een professionele beurs met hoge bestedingslimieten en redelijke vergoedingen. Voordat u kiest welke uitwisseling de beste plaats is om Bitcoin met een creditcard te kopen, zal ik u een paar eigen aanbevelingen geven…

Gevolgtrekking

In deze gids heb ik je verteld over vier van de meest populaire beurzen waar je Bitcoin kunt kopen met een creditcard. Nu hoeft u alleen nog maar te kiezen welke het beste bij u past.

Bepaal hiervoor wat belangrijk is. We zijn allemaal dol op het vinden van een beurs waar het kopen van Bitcoin met creditcardbetalingen snel, gemakkelijk, goedkoop en veilig is. Helaas is er geen uitwisseling die al deze kwaliteiten op één plek heeft.

Als ik een crypto-uitwisseling kies, volg ik altijd het advies van mijn oma op en denk eerst aan veiligheid! Om deze reden zou ik ervoor kiezen om te handelen met Coinmama of Bitstamp. Ze zijn allebei open over hoe ze werken en slaan weinig of geen gebruikersgeld online op.

Vanaf hier zou mijn keuze afhangen van of ik lage kosten of een snelle transactie wilde. Ik zou de snelle en eenvoudige service van Coinmama kiezen als ik mijn Bitcoin snel wilde hebben. Ik zou echter voor Bitstamp kiezen als ik meer handelsfuncties en lagere kosten wilde. De verificatie van Bitstamp duurt langer dan bij andere uitwisselingen, maar ik denk dat de aangeboden service het wachten waard is.

Dus daar is het; mijn complete beginnershandleiding voor het kopen van Bitcoin met creditcardbetalingen. Denk eraan om heel voorzichtig te zijn wanneer u Bitcoin koopt met een creditcard. Crypto-uitwisselingen zijn nu professioneler dan ooit tevoren, maar de industrie heeft nog een lange weg te gaan. Beurzen bieden nog steeds niet het niveau van klantenondersteuning dat u bij uw lokale bank krijgt. Bitstamp en Coinmama komen echter redelijk in de buurt!

Laat het me weten als je een beurs hebt gevonden waar je snel, goedkoop en veilig Bitcoin kunt kopen met een creditcard. Ik hoor het graag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me