Als u enige tijd in de crypto-ruimte heeft doorgebracht en uw weg weet uitwisselingen, waar u zich waarschijnlijk ook goed van bewust bent Kraken. Het wordt vaak overwogen een van de beste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms die momenteel op de markt zijn. Iets dat echter niet zo vaak wordt besproken, zijn de portefeuillemogelijkheden van dit platform – dat is wat we gaan doen in deze Kraken-portemonnee-recensie!

Toegegeven, Kraken is misschien niet de eerste naam waar je naar op zoek bent een betrouwbaar, high-end crypto-portemonnee. Voor de meeste mensen, hardware-apparaten zijn degenen die op veiligheidsgebied de meeste aandacht trekken.

Als dat het geval is, ben ik hier om je dat te vertellen Kraken kan, voor een feit, een alternatief zijn voor het opslaan van uw crypto’s in koude portemonnee-apparaten. Maar natuurlijk zijn de dingen een beetje ingewikkelder dan dat, dus laten we geen tijd verspillen en meteen naar de discussie gaan!

Voordelen

  • Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit
  • Volledige SegWit-portemonnee-ondersteuning
  • Zeer veilig en betrouwbaar
  • Fatsoenlijke opnamekosten
  • Kan fiatgeld opnemen

Nadelen

  • Beperkte portemonnee-functionaliteit
  • Een bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee

Kraken Wallet Review: PROS

We beginnen onze Kraken portemonnee review door te bespreken de belangrijkste voordelen van de betreffende portemonnee. Voordat we dat doen, is het echter belangrijk om het podium goed neer te zetten en de olifant in de kamer aan te spreken – de algehele portemonnee-functionaliteit van Kraken.

Als je helemaal nieuw bent in de crypto-ruimte en net begint met het onderzoeken van Kraken, ben je misschien in de war – alle plaatsen waar je online naartoe gaat, zullen je dat vertellen Kraken is een uitwisselingsplatform voor cryptocurrency. Met andere woorden, het is een plek waar mensen naartoe gaan om naartoe te gaan kopen en verhandelen van crypto-activa.


Dus … Wat heeft dat met portemonnees te maken?

Kraken wallet review: de voorpagina van Kraken.

Nou, het is vrij eenvoudig – terwijl Kraken dat weliswaar is, een crypto-uitwisselingsplatform in de kern, het heeft portemonnee functionaliteit. Dit betekent dat u uw crypto-activa op Kraken kunt opslaan en ze daar voor onbepaalde tijd kunt bewaren.

Sinds zelfs Kraken brengt zichzelf op de markt als een crypto-uitwisseling en niet als een portemonnee, het kan veel mensen er gemakkelijk van weerhouden dieper te graven en de site te beschouwen als een haalbare crypto-opslagoptie. Dit is echter waar deze Kraken-portemonnee-recensie voor is!

Dus als je je afvraagt ​​”heeft Kraken een portemonnee?”, Wees gerust – het doet. Laten we het daarom hebben over voordelen en functies.

Een Exchange-portemonnee gericht op beveiliging

Een van de eerste vragen die u zou moeten hebben bij het analyseren van dit crypto-opslagalternatief is simpel: Kraken-portemonnee veilig?

Toegegeven, dit klopt met elke andere cryptocurrency-portemonnee die er is, te. Veiligheid zal altijd zo zijn de belangrijkste factor die het moet maken of breken voor potentiële gebruikers.

Exchange-wallets zijn in dit opzicht inderdaad vrij uniek. Hun beveiligingsfuncties zullen behoorlijk verschillen van die die u bijvoorbeeld zou aantreffen, koude opslag apparaten.

Kraken wallet review: beveiligingsfuncties van Kraken.

Bijvoorbeeld met een standaard crypto-portemonnee (of het nu om hardware gaat of om een ​​online), de beveiligingsfuncties zouden vooral geconcentreerd zijn op uw bezittingen beschermen tegen kwaadwillende derden die zouden proberen uw munten van u te stelen.

Aan de andere kant, als het om exchange-wallets, deze zelfde eigenschappen zijn 50/50 gesplitst – enerzijds richten de platforms zich meestal op de veiligheid van uw assetopslag, terwijl ze er anderzijds ook voor zorgen dat al uw handelsondernemingen zijn beschermd tegen fraudeurs en andere soorten oplichters.

Dus – dat is de korte introductie van het aspect van beveiliging met betrekking tot exchange-wallets. Dat gezegd hebbende, zullen Kraken-portemonnee-beoordelingen door meerdere gebruikers u dat vertellen beveiliging is iets dat Kraken heel goed aanpakt, op alle fronten.

Kraken wallet review: 24/7 ondersteuning.

Dingen beginnen, natuurlijk, je hebt alle kernfuncties van een betrouwbare portefeuilleservice. Kraken gebruikt tweefactorauthenticatie op alle gebruikersaccounts – tegenwoordig een eenvoudige en algemene beveiligingsmaatregel, maar toch zeer effectief.

Kraken ook versleutelt al hun persoonlijke gebruikersgegevens. Dit lijkt misschien een beetje ongewoon voor een portefeuilledienst, en je zou kunnen zeggen – welke persoonlijke informatie? Portefeuilles hebben zoiets niet!

Daarop zou ik antwoorden – speciale portemonnees, Ja. Maar exchange-wallets zullen meestal gegevens over u bezitten – de meeste van die gegevens betreffen KYC-vereisten.

Tabel: algemene informatie over de Ledger Nano X en Trezor Model T

Maar om te herhalen, Kraken zorgt ervoor dat uw informatie versleuteld wordt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw portefeuilleadres wordt gecompromitteerd en op de een of andere manier naar u als individu wordt herleid.

Aan een meer geavanceerde kant van de dingen, Kraken houdt 95% van het geld van zijn gebruikers in cold wallet-apparaten die geografisch verspreid zijn, en 24/7 beschermd door toegewijde bewakers en specifieke video-observatieapparatuur.

Kraken wallet review: beveiligingsfuncties.

Dat is nogal significant! Aangezien 95% van uw geld in een koude opslag wordt bewaard, kunt u er zeker van zijn dat het veilig en gezond blijft, en uit de buurt van online aanvallen of pogingen tot diefstal. Daarmee zullen gebruikers Kraken-portemonnee-beoordelingen u dat echter ook vertellen het platform heeft een reserve waarmee je op elk moment in munten kunt handelen, zonder vertraging.

Als je je nog steeds afvraagt ​​of de Kraken-portemonnee veilig is, moet je je er ook van bewust zijn dat het bedrijf in dienst is aanpasbaar API sleutel rechten, account time-outs, en staat een op sms gebaseerde portemonnee niet toe (account) herstel. Het is zeker een zeer beveiligingsgericht platform – geweldig nieuws voor alle cryptoliefhebbers!

Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit

Je hebt deze waarschijnlijk zien aankomen, toch?

Zoals opgemerkt door vrijwel elke afzonderlijke gebruiker Kraken-portemonnee-recensie, en eerlijk gezegd, elke andere plaats op internet waar u discussies over crypto kunt vinden, Kraken is in de eerste plaats een uitwisseling. Daarmee heeft de portefeuilleservice die het biedt, theoretisch ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit.

Waarom is dat zo belangrijk? Nou, je zou door kunnen gaan en beweren dat het zo is een van de meest opvallende kenmerken van de portemonnee in kwestie! Het is absoluut een van de meest gebruikte, dat is zeker.

Ingebouwde uitwisselingsfunctionaliteit betekent dat u dit kunt handel cryptocurrencies op een bepaald moment in de tijd. Om specifieker te zijn, u hoeft niet enige tijd te wachten totdat uw tegoeden van de portemonnee naar de beurs zijn gegaan en vice versa.

Dit is enorm – vooral voor individuen die deelnemen aan daghandelactiviteiten.

Kraken wallet review: meest vertrouwde cryptocurrency-uitwisseling.

Als je een daghandelaar (of proberen er een te worden), iedere seconde telt – soms kunnen een paar seconden de doorslaggevende factor zijn om grote winsten te behalen of een geweldige kans te missen. Er is geen markt waar dit zo waar zou zijn als bij cryptocurrencies.

Dit is een sentiment dat ook duidelijk wordt uit het lezen van gebruikersbeoordelingen van Kraken Bitcoin-portemonnee. Wat het ook mag zijn BTC, ETH, of elke andere altcoin, u wilt waarschijnlijk dat al uw transacties snel en soepel verlopen en niet lang in beslag nemen.

Toegegeven dat Kraken zijn gebruikers eersteklas uitwisselingsfunctionaliteit biedt, lost dit alle mogelijke problemen op! Hoewel, zoals eerder besproken, de meeste van uw activa zullen zijn offline gehouden, de reserve zal ook deze factor dekken.

Kraken Wallet Review: handel in cryptocurrencies.

Als je echter een andere portemonnee voor Kraken zou gebruiken, zou dit niet het geval zijn! Uw overdracht zou neem wat tijd, en mogelijk ook kost veel aan vergoedingen (Ik hoef waarschijnlijk niets te zeggen over de huidige Ethereum-gaskosten).

Dus – kortom, als u op zoek bent geweest naar beoordelingen van Kraken-portefeuilles van gebruikers om erachter te komen of u al dan niet gemakkelijk crypto’s kunt verhandelen met deze specifieke portemonnee, wees gerust – u zult dat zeker doen.!

Ondersteunt een brede selectie van crypto-activa

In 2017 had de reguliere wereld voor het eerst sindsdien gehoord over Bitcoin zijn oprichting in 2009. Tegenwoordig lijkt het erop dat iedereen BTC kent – en een heleboel andere altcoins, te.

Inderdaad, zelfs individuen die niet echt geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency-scene, kennen waarschijnlijk meer dan slechts één cryptocurrency – Bitcoin. Met de toegenomen interesse in altcoins en crypto-tokens, natuurlijk is er ook een toegenomen vraag ook voor hen.

Waar dit uiteindelijk toe leidt, is dat mensen dat willen bewaar al hun crypto-activa in één, specifieke portemonnee. Helaas zullen meerdere Kraken-portemonnee-beoordelingen van gebruikers u vertellen dat dit vaak onmogelijk is.

Dat gezegd hebbende, kunt u met deze specifieke portemonnee voor Kraken speel met 50 verschillende cryptocurrencies. Dat is veel!

Kraken Wallet Review: beschikbare middelen op Kraken.

De meeste mensen hebben niet echt ruimte nodig voor 50 verschillende crypto’s. Als u echter iemand bent die dat wil diversifiëren hun portefeuille Het is best wel goed om te weten dat je dit met Kraken kunt doen.

Het beste hier is echter het feit dat je geen aparte portemonnee nodig hebt voor al die crypto-activa! Zie je, elke individuele crypto die er is, heeft een speciale portemonnee – u kunt desgewenst afzonderlijke gebruiken. Dat is echter buitengewoon lastig.

Met de portemonnee voor Kraken in kwestie kun je al dat gedoe overslaan en al je munten in één aangewezen portemonnee storten. Soort van.

Zie je, elk crypto-activum zal dat ook echt zijn apart opgeslagen. Ze bevinden zich echter allemaal op uw Kraken-account – met andere woorden, u kunt ze allemaal openen vanaf hetzelfde exacte dashboard.

Fatsoenlijke opnamekosten

Vergoedingen zijn een belangrijk aspect om te overwegen, ongeacht het type portemonnee waarnaar u op zoek bent. Natuurlijk zijn ze een nog prominenter discussiepunt onder gebruikersrecensies van Kraken-portemonnee!

Dit komt door de uitwisselingsfunctionaliteit van het platform. Als u iets van Kraken naar een ander portefeuilleadres wilt overbrengen, moet u dat doen betaal een vast bedrag, naast datgene dat wordt belast met die specifieke crypto.

Maar met een andere portemonnee – zeg maar, een Ledger Nano X -, dat is niet het geval. Dit komt omdat de portemonnee is volledig onder uw controle, en u bent plechtig verantwoordelijk voor de bescherming van uw eigen vermogen.

Kraken Wallet Review: opnamekosten en minima.

Omdat Kraken biedt services voor het opslaan van cryptocurrency, ze hebben echter wel een vast bedrag. Wanneer u de vergoeding echter toevoegt aan een aantal andere, cryptomuntspecifieke vergoedingen, lijkt het erop dat de situatie dat ook is nogal fatsoenlijk!

Hoewel de specifieke kosten afhankelijk zullen zijn van de crypto in kwestie, kunt u er zeker van zijn dat deze cijfers, in vergelijking met sommige andere beurzen, nog steeds onder het gemiddelde zullen liggen..

Volledige SegWit en native SegWit Wallet-ondersteuning

Als je online Kraken-portemonnee-beoordelingen van gebruikers leest, lijkt het erop dat de meest populaire cryptocurrency om op te slaan en terug te trekken uit Kraken nog steeds is Bitcoin. Dat is waarschijnlijk helemaal niet verrassend.

Wat de meeste Kraken-portemonnee-beoordelingen u echter NIET zullen vertellen, is het feit dat dat er wel is een paar verschillende soorten BTC-adressen, en ze worden niet allemaal ondersteund met sommige uitwisselings- of handelsplatforms die er zijn.

In totaal heeft Bitcoin momenteel drie soorten portemonnees – Legacy, SegWit, en Native SegWit (ook wel bech32 genoemd).

Kraken wallet review: SegWit-ondersteuning.

De adressen van de oude portemonnee beginnen met een ‘1​Dit zijn de originele BTC-portemonnees. SegWit was een zachte vork dat werd geïntroduceerd in de Bitcoin blockchain, en dat creëerde een nieuw type portemonnee – een die begint met een “3​Deze portemonnees laten toe hogere transactiesnelheden, en ook kleinere vergoedingen. Dezelfde situatie is met Native SegWit (bech32) -adressen – ze beginnen met een “bc1​.

Als u iemand bent die op zoek is naar een recensie van een Kraken Bitcoin-portemonnee, zult u blij zijn te weten dat de betreffende exchange-wallet ondersteunt SegWit-adressen, helemaal! Met andere woorden, als u een aparte BTC-portemonnee heeft met een SegWit- of bech32-adres, kunt u trek uw BTC uit de Kraken-portemonnee naar de betreffende portemonnee.

Waarom is dit zo belangrijk? Welnu, precies om de hierboven genoemde reden – uw transacties zullen dat zijn veel sneller, en ook minder kostenintensief. Beide functies zijn uiteraard erg belangrijk!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Kraken Wallet Review: CONS

Met de meeste van de essentiële functies van deze Kraken-portemonnee-recensie besproken, gaan we nu verder met enkele van de minder ideale ideeën en meningen over Kraken (althans van de portemonnee-kant van de dingen).

Beperkte portemonnee-functionaliteit

Wat is het eerste dat naar voren komt als je iets googelt in de trant van ‘heeft Kraken een portemonnee?’ Of ‘is de portemonnee van Kraken veilig?’? In de meeste gevallen zal het zo zijn de officiële website van het betreffende platform, met een van de tabbladen “Kraken is geen portefeuilleservice​.

Als u de informatie leest die door het bedrijf zelf wordt verstrekt, is het duidelijk – Kraken richt zich op zijn uitwisselingsfunctionaliteit, en brengt zichzelf als precies dat op de markteen uitwisseling. De portefeuillediensten die het biedt, zijn een zakelijke.

Wat dit betekent is dat je het zult zijn opbergen (deponeren) uw geld op een zakelijke portemonnee – deze specifieke portemonnee zal hebben een stortingsadres. Als u de diensten van de beurs gebruikt voor uw handelsbehoeften, krijgt u ook een hot wallet-adres – u zult dit gebruiken voor handels- en ruildoeleinden.

Kraken wallet review: uitzetfunctionaliteit.

Hoewel de opslag van een zakelijke portemonnee een apart probleem is, is het feit dat we hier bespreken dat de portemonnee-functionaliteit van Kraken, weliswaar vrij slecht, is. Het is een sentiment dat ook wordt weerspiegeld door een flink aantal Kraken-portemonnee-recensies van gebruikers.

Als je een beginnende handelaar, of gewoon op zoek zijn naar een veilige plek om uw cryptocurrencies in te bewaren, is dit misschien niet zo’n groot probleem. Als u echter iemand bent die dat wil deelnemen aan daghandelactiviteiten, of gewoon handel regelmatig in specifieke crypto’s, dit is het overwegen waard.

Zakelijke cryptocurrency-opslag (bewaarportefeuille)

Zakelijke cryptocurrency-opslag is weliswaar iets waar u echt naar moet kijken bij het kiezen van een betrouwbare portemonnee voor crypto-opslag op de lange termijn. Om specifieker te zijn, in de meeste gevallen wilt u dergelijke portemonnees waarschijnlijk vermijden.

Kraken is misschien een uitzondering, wel. Om dit echter volledig te begrijpen en om erachter te komen waarover gebruikers Kraken-portemonnee-beoordelingen praten als ze zeggen ‘bedrijfsopslag’, moeten we het van bovenaf bekijken.

Zakelijke portefeuilles met cryptocurrency worden vaak simpelweg “bewaarnemingsportefeuilles​Een bewaarportefeuille is er een waarmee u al uw crypto’s erop kunt houden, maar u krijgt geen privésleutel – dit wordt bewaard door de portemonnee-controlerende partij. In dit geval is het Kraken.

Kraken wallet review: een uitwisseling met zakelijke portemonnee-functionaliteit.

Wat zijn privésleutels? Nou, dat zijn ze de belangrijkste sleutels die u zou gebruiken om toegang te krijgen tot uw cryptocurrencies. Als er iets met uw portemonnee zou gebeuren, kan niemand die niet over de privésleutel beschikt, er toegang toe krijgen.

Natuurlijk, zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, privésleutels zijn buitengewoon belangrijk – ze zijn eigenlijk de single, meest cruciale stukje informatie gerelateerd aan crypto’s!

Dat gezegd hebbende, is er een gezegde onder liefhebbers van cryptocurrency – “niet je sleutels, niet je portemonnee”. Je zou kunnen zien waar ik hiermee heen ga.

Gebruikersbeoordelingen van Kraken-portemonnee zullen u vertellen dat de betreffende portemonnee dat is bewaring – de privésleutels zijn van Kraken. Wat dit betekent is dat de exchange-wallet heeft volledige controle over wat er met uw activa gebeurt.

Dit is niet alleen het geval met betrekking tot de beslissingen van Kraken, maar ook bedreigingen van derden, te. In het geval van een hacking of een andere inbreuk op de beveiliging van Kraken, zou u geen controle hebben over wat er met uw crypto-activa gebeurt. Niet goed.

Kraken Wallet Review: financieringsmethoden.

Kortom, een goede vuistregel is om vermijd bewaarnemingsportefeuilles. Ik zei echter wel dat Kraken een beetje een uitzondering zou kunnen zijn. Waarom is dat?

Nou, om te beginnen, Kraken is een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingsplatforms op de markt. Dit heeft op zijn beurt enkele extra voordelen. Een van deze voordelen is het feit dat de exchange-wallet een reputatie heeft opgebouwd uiterst betrouwbaar en transparant.

Veel mensen over de hele wereld (vooral in de EU) vertrouwen Kraken met al hun crypto-opslag- en handelsbehoeften. Tot op de dag van vandaag heeft het platform geen grote controverses gehad, wat betreft beveiliging of opslag van activa.

Dus voor iedereen die zich afvraagt ​​of Kraken een portemonnee heeft en leert dat het inderdaad een bewarende manier heeft om crypto’s op te slaan, zou dit als enige troost moeten komen. Maar als je dat graag zou willen zijn in volledige controle van uw cryptocurrencies, is het altijd een beter idee om een ​​hardware wallet te kopen, zoals de Ledger Nano X, of het Trezor Model T.

Vergelijk Kraken-portemonnee zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Kraken-portemonnee zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Hoe de Kraken-portemonnee te gebruiken?

Op dit punt hebben we het besproken alle belangrijke voor- en nadelen van Kraken, als alternatief voor de opslag van cryptovaluta. We hebben genoeg informatie voor u verzameld om te beslissen of u Kraken al dan niet wilt gebruiken en of u ‘s nachts rustig kunt slapen, wetende dat al uw crypto’s op dit platform zijn opgeslagen.

Als de Kraken-portemonnee zichzelf inderdaad aanbiedt als een haalbare opslagoptie voor cryptocurrency, is het enige dat u nu hoeft uit te zoeken hoe u zich registreert op het platform, en begin met het verzenden en ontvangen van crypto’s.

Hoe te registreren op Kraken?

Zoals gewoonlijk beginnen we met het registratieproces.

Stap 1: Ga naar de officiële website van de Kraken-uitwisseling. Sinds het een uitwisselingsportefeuille, u wilt zich op dezelfde manier registreren als bij een beurs: het is dezelfde website en hetzelfde registratieproces.

Stap 2: In de rechterbovenhoek van het scherm ziet u een “Maak account”Knop. druk erop.

Kraken wallet review: startpagina van Kraken.

Stap 3: Nu moet u vul uw e-mailadres in, maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan, en ook kies uw land van verblijf.

Kraken Wallet Review: maak uw account aan.

Stap 4: Volgende, account activeringsproces. Ga naar uw e-mail om uw adres te bevestigen.

Kraken Wallet Review: accountactivering.

Stap 5: En dat is het – je doet mee!

Kraken wallet review: uw accountdashboard.

Het is duidelijk dat het proces voor het maken van een account (registratie) op Kraken is uiterst eenvoudig en ongecompliceerd – iets dat je ook zult vinden in Kraken-portemonnee-recensies van meerdere gebruikers!

Dit is natuurlijk niet het einde van de volledige accountverificatie – je zult het nog steeds moeten doen slagen voor enkele KYC-controles, en stort geld op uw rekening als u wilt beginnen met handelen. Wat het portefeuillegedeelte van het platform betreft, is dat het praktisch!

Kraken is inderdaad meerdere keren geprezen omdat het zo is erg makkelijk zowel registreren als gebruiken – dat spreekt voor zich! Nou ja, in ieder geval het registratiegedeelte – laten we eens kijken of het waar is voor zover het gebruiksaspect gaat, te.

Hoe de Kraken-portemonnee te gebruiken?

We zullen het controleren hoe u geld kunt storten en opnemen uit uw Kraken-portemonnee, en ook of er nog andere functies zijn om te verkennen op het platform. Functies met betrekking tot de portemonnee, natuurlijk – als u daar meer over wilt weten het uitwisselingsgedeelte van Kraken, u kunt uitchecken onze Kraken-uitwisselingsreview.

Stap 1: We beginnen met het dashboard van uw account – het gebied waarnaar u werd omgeleid toen u zich aanmeldde bij Kraken.

Stap 2: Ga op het dashboard naar de “Financiering”Sectie van de pagina. Je vindt het bovenaan de pagina, in de hoofdmenubalk.

Beoordeling van Kraken-portemonnee: tabblad Financiering.

Stap 3: Hier kun je alles zien uw portemonnee saldi, en cryptocurrencies die beschikbaar zijn voor opname en stortingen. U kunt ook bekijken uw spot en uitzetbalansen afzonderlijk – conveniant!

Kraken Wallet Review: rekeningsaldi (portemonnee).

Stap 4: Jij kan zowel geld storten als opnemen – dit kan in drie verschillende valuta’s, inclusief EUR en USD. Stortingen zijn vrij eenvoudig – u kunt geld storten via een methode naar keuze, zij het overschrijving of een krediet (of afschrijving) kaart. Uiteraard moet u eerst alle vereiste KYC-controles doorstaan!

Stap 5: Opnames werken ook hetzelfde als stortingen. U kiest het activum (valuta) dat u wilt opnemen, voldoet aan de KYC-vereisten als u dit nog niet heeft gedaan en trekt het geselecteerde activum vervolgens op naar een geschikte portemonnee of bankrekening.

Met name zullen gebruikers Kraken-portemonnee-beoordelingen dat niet nalaten te vermelden Kraken is een van de weinige uitwisselingsportefeuilles waarmee u fiatgeld rechtstreeks op uw bankrekening kunt opnemen. Zeker de moeite waard om in gedachten te houden – het is een geweldige functie!

Stap 6: Zoals eerder vermeld, kan dat ook bekijk de saldi van uw portemonnee op een aparte manier – Eerlijk gezegd worden de saldi van uw spot- en staking-rekening afzonderlijk weergegeven. Dit ontgaat het feit dat Kraken dat inderdaad heeft uitzetfuncties geïntegreerd in het platform – kijk maar eens naar Ethereum!

Het komt nogal zelden voor dat u bij een uitwisseling activa rechtstreeks vanuit de online portemonnee kunt inzetten. Het wordt echter ook zeer gewaardeerd!

Kraken wallet review: Kraken en grafieken.

Het is dus duidelijk dat zowel het storten als opnemen van geld van en naar uw Kraken-portemonnee een eenvoudige prestatie is. Zelfs als je je er nog nooit in hebt verdiept crypto-handel daarvoor zou je moeten geen problemen ondervinden door uit te zoeken hoe Kraken werkt en hoe u alle functies ten volle kunt benutten.

Toegegeven, Kraken heeft niet echt veel functies die je portemonnee-gewijs kunt gebruiken! Voor zover de bovengenoemde “Financiering”Tabblad gaat, zul je kunnen controleer uw rekeningsaldi, storting & geld opnemen, en ook beheer enkele uitzetfuncties – dat is het.

Het is echter de moeite waard om te herhalen – als u iemand bent die de beoordelingen van Kraken-portefeuilles heeft gelezen, simpelweg omdat u op zoek bent naar een veilige plek om uw crypto-activa op te slaan en niet echt een aantal geavanceerde tools voor portefeuillemanagement nodig heeft, zijn de functies die Kraken zou redelijk goed moeten volstaan!

The Kraken Wallet – Is het het waard??

Nu dan – de laatste vraag blijft. Is de Kraken-portemonnee de moeite waard, en mocht je zelfs maar aandacht besteden aan dit platform, althans wat betreft de crypto-opslagmogelijkheden?

Het is een duidelijk ja aan mijn kant – terwijl exchange-wallets altijd lastig zullen zijn, Kraken is een van de best beoordeelde, en is dus zeker de moeite van het bekijken waard.

Het heeft natuurlijk een aantal nadelen. Het functionaliteitsaspect is een beetje beperkt, en het feit dat Kraken zelf het idee probeert af te dwingen ze zijn geen portemonnee, maar eerder een uitwisseling (dat wil zeggen plechtig) is niet echt een geruststellend feit. Als u dit echter in gedachten houdt, is er hier echt geen probleem.

Kraken biedt zijn gebruikers geweldige gebruiksfuncties, in de zin dat het supergemakkelijk te gebruiken is. Als u een nieuwkomer bent in de ruimte en op zoek bent naar een eenvoudige manier om te beginnen, kunt u er zeker van zijn dat Kraken u zowel een geweldige portefeuilleservice als een betrouwbare uitwisselingsoptie biedt..

Kraken wallet review: Kraken-logo op een telefoon.

Het platform biedt volledige SegWit-adresondersteuning, dus u zult niet echt problemen ondervinden bij het opnemen en storten BTC. Het ondersteunt ook fiat geldopnames – een zeldzame en zeer gewaardeerde functie!

Ten slotte zijn er nogal wat cryptocurrencies voor jou om uit te kiezen en ook te ruilen! Hoewel dit meer een uitwisselingsfunctie is, kan het u wel bieden een geweldige kans om uw portefeuille te diversifiëren, en bewaar alle altcoins op dezelfde, enkele portemonnee.

Nou ja, dezelfde portefeuilleservice. Onthoud dat Kraken heeft verschillende adressen voor het storten en opnemen van crypto’s! Dit kan een beetje verwarrend zijn, maar zorg ervoor dat u geen stortingen naar uw opnameadres stuurt, en vice versa – en u bent gouden!

Conclusies

We hebben het einde van ons bereikt Kraken portemonnee recensie – bedankt voor het lezen! Ik hoop oprecht dat het artikel nuttig voor je was en dat je nu meer weet over het platform in kwestie.

Dit geldt zowel voor de portemonnee van Kraken functionaliteit, en ook het uitwisselingsgedeelte van de site. Als u meer wilt weten over Kraken als cryptocurrency-uitwisseling, moet u dat zeker doen bekijk deze recensie, te!

Besteed ook wat tijd aan het onderzoeken alternatieve uitwisselingsplatforms en portemonnees! Hoewel Kraken met een aantal geweldige aanbiedingen komt, is het goed om op de hoogte te zijn van andere opties die op de markt beschikbaar zijn!

Tabel: de voor- en nadelen van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Dit geldt vooral als het gaat om portemonnees – voor een compromis tussen maximale veiligheid en eersteklas gemak, zorg ervoor dat u gebruik maakt van de diensten van zowel een warme als een koude portemonnee, in samenhang met elkaar. Wat het laatste betreft, Grootboek en Trezor zijn de twee namen die u zou moeten overwegen!

En daarmee nogmaals bedankt voor het lezen van de Kraken Bitcoin wallet review, en veel succes! Tot de volgende keer!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me