Hallo, cryptostudent! Ik hoor dat je Litecoin wilt kopen met een creditcard of betaalpas?

Litecoin is een van de meest populaire cryptocurrencies ter wereld en sommige mensen noemen het zelfs het “Zilver naar Bitcoin’s Goud”! Eind 2017 beleefde de munt zijn hoogste punt ooit en bereikte hij $ 20 miljard aan marktkapitalisatie!

Als gevolg hiervan is het nu mogelijk om Litecoin te kopen bij honderden verschillende cryptocurrency-beurzen. Slechts enkelen van hen accepteren echter een creditcard. Om je op weg te helpen, laat ik je vijf van de allerbeste beschikbare opties zien en begeleid ik je bij het gebruik ervan om Litecoin te kopen met een creditcard / betaalpas.!

Dus laten we beginnen!

Waar kun je Litecoin kopen met een creditcard / betaalkaart?

De eerste is de meest populaire optie in de stad: Coinbase!


Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Coinbase

Coinbase is een cryptocurrency-makelaar waarmee u vier verschillende munten kunt kopen en verkopen. Dit zijn Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en natuurlijk – Litecoin! Het platform is gevestigd in San Francisco en werd voor het eerst gelanceerd in 2012.

Het uiteindelijke doel van Coinbase is om een ​​heel eenvoudige en gebruiksvriendelijke uitwisseling te bieden voor mensen om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Daarom is er geen voorkennis van handelen nodig om het platform te gebruiken.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van Coinbase is dat u hiermee geld kunt storten en opnemen met behulp van een reeks echte betaalmethoden. Raad eens? Dit betekent dat je Litecoin kunt kopen met een creditcard, betaalpas en zelfs een bankrekening!

De kosten voor het gebruik van een creditcard / betaalpas bedragen 3,99% van het totale transactiebedrag. Als u bijvoorbeeld $ 1.000 stort, moet u $ 39,99 aan vergoedingen betalen. Hoewel dit vrij hoog is, moet Coinbase dit doen om zichzelf te beschermen tegen terugboekingen van creditcards.

Hoewel handelskosten 1,49% kosten elke keer dat u een munt koopt, biedt Coinbase een van de beste marktprijzen in de branche. Onthoud dat hoewel u Litecoin kunt storten en kopen met een creditcard of betaalpas, u uw geld niet kunt opnemen op uw kaart. In plaats daarvan heeft u een bankrekening nodig.

Wanneer u voor het eerst een account bij Coinbase registreert, moet u de uitwisseling enkele persoonlijke gegevens verstrekken, zoals uw volledige naam en nationaliteit. U moet ook een kopie van uw identiteitsbewijs uploaden, dit kan een paspoort, rijbewijs of nationale identiteitskaart zijn. Maakt u zich geen zorgen, het duurt slechts ongeveer 5 minuten om te openen, aangezien het verificatieproces is geautomatiseerd!

Als het op beveiliging aankomt, is Coinbase een van de veiligste beurzen om te verhandelen. 98% van het geld van de klant wordt bewaard in koude opslag, tweefactorauthenticatie is beschikbaar en als het in een USD-portemonnee wordt bewaard, is het geld beschermd tot $ 250.000. Verder zijn er ook andere functies beschikbaar, zoals een tijdslot voor 48 uur intrekken en handtekeningen voor meerdere personen.

Voordat ik verder ga, wil ik snel de voor- en nadelen samenvatten van het gebruik van Coinbase om Litecoin te kopen met een bankpas of creditcard..

Voordelen:

 • Makkelijk aan te melden
 • Accepteert creditcard / betaalpas en bankrekening
 • Munten kunnen direct worden gekocht
 • Uitstekende beveiliging
 • Het geld van de klant in de USD-portemonnee dekt de dupe tot $ 250.000
 • Zeer gebruiksvriendelijk

Nadelen:

 • Vergoedingen vrij duur
 • Kan niet terugtrekken naar creditcard of betaalpas

Dus nu je de voor- en nadelen van Coinbase kent, gaat het volgende deel van mijn ‘Buy Litecoin with credit card’ kijken naar Coinmama.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Coinmama

Coinmama is een cryptocurrency-makelaar gevestigd in Israël. Ze zijn gemaakt in 2013 en stellen gebruikers in staat in totaal acht verschillende cryptocurrencies te kopen. Dit omvat Litecoin, samen met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, QTUM en Ethereum Classic.

Volgens het team hebben meer dan 1.000.000 klanten in 188 verschillende landen Coinmama gebruikt, waardoor het een erg populaire uitwisseling is!

Net als Coinbase kun je met Coinmama Litecoin kopen met een creditcard of betaalpas. Ze staan ​​u echter niet toe om een ​​bankrekening te gebruiken. Coinmama is iets anders dan andere beurzen, want zodra je je aankoop hebt afgerond, wordt de Litecoin rechtstreeks naar je portemonnee gestuurd!

Als het om vergoedingen gaat, is Coinmama vrij duur. U moet 5,5% transactiekosten betalen als u uw creditcard gebruikt om Litecoin te kopen en 5,9% transactiekosten voor elke aankoop die u doet..

Voordat u Litecoin bij Coinmama mag kopen, moet u uw identiteit verifiëren. Om dit te doen, moet u:

[1] Upload een kopie van uw identiteitsbewijs

[2] Upload een selfie van jezelf met het identiteitsbewijs met een notitie waarop ‘Coinmama’ en de datum worden weergegeven

Hoewel elk document handmatig moet worden geverifieerd, duurt Coinmama meestal slechts ongeveer 10 minuten, wat snel is!

Onthoud dat u, in tegenstelling tot Coinbase, niet in staat zult zijn om onmiddellijk munten terug te verkopen voor echt geld, aangezien Coinmama uw munten automatisch naar uw portemonnee stuurt zodra u ervoor betaalt. In plaats daarvan zou u ze vanuit uw portemonnee naar een platform zoals Coinbase moeten sturen waarmee u voor fiat-valuta kunt verkopen.

Hier is een korte samenvatting van de voor- en nadelen van het kopen van Litecoin met een creditcard bij Coinmama.

Voordelen:

 • Accepteert zowel creditcards als pinpassen
 • Er zijn acht verschillende munten beschikbaar om te kopen
 • De meeste landen zijn geaccepteerd
 • Snelle verificatie

Nadelen:

 • Vergoedingen erg duur
 • Kan geen munten terug verkopen aan Coinmama

Dus nu u Coinmama kent, is Bitpanda de volgende uitwisseling op mijn ‘Koop Litecoin met een bankpas of creditcard’ lijst.!

Bitpanda

Bitpanda, dat aanvankelijk bekend stond als Coinimal voordat het werd omgedoopt, werd voor het eerst gelanceerd in 2014. Met het platform kunnen gebruikers een reeks cryptocurrencies kopen en verkopen en de uitwisseling is voornamelijk gericht op Europese klanten.

Beschikbare cryptocurrencies zijn onder meer Litecoin, samen met Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash en Ripple. Een van de grootste kenmerken van het Bitpanda-platform is dat ze een van de grootste betalingsmethoden hebben.

Dit omvat natuurlijk een creditcard, maar ze accepteren ook Skrill, OKPAY, SEPA, Neteller, GiroPay, EPS en SOFORT!

Als het om vergoedingen gaat, moet u 5% transactiekosten betalen voor het storten van geld met uw creditcard. In termen van handelskosten kost het 1,49% om munten te kopen bij Bitpanda en 1,29% om ze te verkopen.

Net als alle andere cryptocurrency-uitwisselingen waarmee u echt geld kunt gebruiken om te storten, moet u eerst uw account verifiëren. De uitwisseling maakt gebruik van een derde partij om uw ID te verifiëren, maar het is geautomatiseerd, wat betekent dat het meteen kan worden geactiveerd.

Zodra je dit hebt gedaan, kun je elke 24 uur tot 2.500 EUR aan cryptocurrency kopen! Om uw account verder te beschermen, kunt u met Bitpanda ook tweefactorauthenticatie instellen.

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het kopen van Litecoin met een creditcard bij Bitpanda!

Voordelen:

 • Een grote keuze aan betaalmethoden zijn onder meer creditcard en pinpas
 • Goede tarieven
 • Zes munten vermeld
 • Snelle verificatie
 • Het platform is erg gebruiksvriendelijk
 • Initiële limiet van 2.500 EUR

Nadelen:

 • Alleen gericht op Europese klanten
 • Gemiddelde beveiliging

Dus nu je Bitpanda kent, gaat het volgende deel van mijn ‘Litecoin kopen met creditcard’-gids kijken naar CEX.

CEX

CEX, opgericht in 2013, is een cryptocurrency-exchange in het VK. Met het platform kunnen gebruikers van over de hele wereld negen verschillende munten kopen en verkopen.

Dit omvat Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, Ripple, ZCash, Stellar Lumens, Bitcoin Gold en natuurlijk – Litecoin! Net als de andere wisselmakelaars die ik heb genoemd, kunt u met CEX een creditcard of betaalpas gebruiken om geld op uw rekening te storten.

Om u dit te laten weten, gebruikt het CEX-platform iets dat ‘Fill-or-Kill’ wordt genoemd. Dit betekent dat de bestelling volledig is voltooid of wordt geannuleerd. Ik zal u een snel voorbeeld geven.

 1. Billy plaatst een bestelling voor 10 Litecoins voor $ 150 / LTC.
 2. Het systeem vergrendelt deze prijs gedurende 120 seconden.
 3. Als er genoeg orders zijn om Billy in staat te stellen al zijn 10 Litecoins te krijgen voor $ 150 / LTC, dan wordt de order onmiddellijk uitgevoerd.
 4. Als er 120 seconden verstrijken en er niet genoeg bestellingen zijn, wordt de bestelling geannuleerd.

Tenzij u echter in zeer grote bedragen handelt, zou dit geen probleem moeten zijn en zult u waarschijnlijk niet eens merken wat er aan de hand is, aangezien alles op de achtergrond wordt gedaan.!

Als het gaat om het storten van kosten bij CEX, brengt de uitwisseling u 3,5% in rekening elke keer dat u uw creditcard gebruikt. Bovendien voegen ze ook een kleine vaste vergoeding van $ 0,25 toe. CEX berekent ook een handelsvergoeding van 7%, die wordt toegevoegd aan de huidige marktprijs.

Aangezien u uw creditcard gebruikt om Litecoin te kopen, moet u uw identiteit verifiëren voordat u kunt storten. Net als Coinmama moet u een kopie van uw identiteitsbewijs uploaden, evenals een foto waarop u deze naast uw gezicht houdt!

Helaas is de tijd die het team nodig heeft om uw identiteit handmatig te verifiëren vrij traag, waarbij gebruikers aangeven dat dit normaal gesproken 48 uur duurt. Als je Litecoin meteen met een creditcard moet kopen, is CEX misschien niet de juiste ruil voor jou!

Het platform is waarschijnlijk het meest geschikt voor meer ervaren cryptocurrency-handelaren, omdat de website een breed scala aan handelshulpmiddelen biedt die een beginner misschien niet begrijpt.

In termen van veiligheid slaat CEX het merendeel van de gebruikersfondsen op in koude opslag, wat betekent dat ze offline worden gehouden. Bovendien is niet alleen tweefactorauthenticatie beschikbaar, maar kunnen gebruikers ook accountwaarschuwingen aanvragen via e-mail of sms. Er was slechts één klein probleem met de beveiliging, met een hack in 2013 die ertoe leidde dat één gebruiker $ 7.000 van zijn account werd gestolen. Sindsdien zijn er echter geen problemen meer.

Hier is een lijst met de voor- en nadelen van de beurs.

Voordelen:

 • Accepteert creditcards en pinpassen
 • Goed handelsvolume
 • Negen verschillende munten vermeld
 • Afgezien van een kleine hack uit 2013, uitstekende beveiliging

Nadelen:

 • Trage verificatie met veel vereiste documenten
 • Hoge vergoedingen
 • Het beste voor meer ervaren handelaren

Dus nu u meer weet over CEX, is BitStamp de laatste uitwisseling van mijn ‘Buy Litecoin with a debit card or credit card’ gids.!

BitStamp

Bitstamp, opgericht in 2011, is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee mensen een reeks digitale munten kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Oorspronkelijk begonnen in Slovenië, heeft het platform nu kantoren in het VK en Luxemburg. De beurs verwerkt elke dag honderden miljoenen dollars aan handel, waardoor het een van de grootste in de branche is.

Als het gaat om betaalmethoden, heeft Bitstamp een reeks real-world fiat-opties beschikbaar. Dit omvat een bankoverschrijving, evenals een creditcard of betaalpas. Bij gebruik van uw creditcard op Bitstamp wordt 5% van het totale transactiebedrag in rekening gebracht.

In termen van handelskosten begint dit bij 0,25% voor degenen die minder dan $ 20.000 per maand handelen, helemaal tot 0,10% voor maandelijkse transacties van $ 20 miljoen of meer..

Om fiat-valuta te kunnen gebruiken bij Bitstamp, moet u eerst uw account verifiëren. Hiervoor moet u een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, een bewijs van verblijf (zoals een bankafschrift) uploaden en uw telefoonnummer bevestigen. Volgens het team kan het tot 24 uur duren voordat uw account is geverifieerd.

Beveiliging is ook erg goed bij Bitstamp, waarbij de beurs het merendeel van het geld in koude opslag houdt. Net als Coinbase beschermen ze ook rekeningen in Amerikaanse dollars bij FDIC.

Voordat ik verder ging met het volgende deel van mijn gids ‘Litecoin kopen met creditcard’, dacht ik dat ik snel de voor- en nadelen van het handelen in Litecoin bij Bitstamp zou samenvatten..

Voordelen:

 • Accepteert creditcards / betaalpassen en stortingen op bankrekeningen
 • Veel liquiditeit
 • Rond sinds 2011
 • Goede beveiliging
 • Redelijke vergoedingen

Nadelen:

 • Langzame verificatie
 • Meer geschikt voor gemiddelde en gevorderde gebruikers

Daar ga je dan! Vijf verschillende beurzen waarmee u Litecoin met een creditcard kunt kopen! Ik ga je nu stapsgewijze instructies geven over hoe je het met elk van hen moet doen!

Hoe Litecoin te kopen met een creditcard / betaalkaart

Nogmaals, als we beginnen met de aankoophandleidingen, is de eerste stap Coinbase!

Coinbase

 1. Bezoek de Coinbase-website via hier klikken.
 2. Een rekening openen. Hier moet u uw gegevens invullen. Zorg ervoor dat deze correct zijn, aangezien u ze in de volgende stap moet verifiëren!
 3. Voer nu uw creditcard- of betaalpasgegevens in. Het factuuradres moet overeenkomen met uw thuisadres.
 4. U moet Coinbase nu uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs verstrekken. U kunt dit doen door het tegen uw webcam te houden of door het als pdf te uploaden.
 5. Uw account moet onmiddellijk worden geverifieerd!
 6. Klik nu op Kopen verkopen.

  koop litecoin met creditcard op Coinbase

 7. Klik op Nu naar beneden scrollen en voer de hoeveelheid Litecoin in die u wilt kopen. Klik dan op Koop Litecoin direct.

  litecoin kopen met creditcard

 8. Bevestig ten slotte uw creditcard- / betaalpasnummer en dat is het: u heeft zojuist Litecoin gekocht!

Dus nu je weet hoe je Litecoin kunt kopen met een creditcard bij Coinbase, laten we eens kijken naar Coinmama.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Coinmama

 1. Bezoek eerst de officiële Coinmama-website door klik hier op mijn link.

  koop litecoin met creditcard op coinmama

 2. Klik op Registreren en vul je gegevens in. Vergeet niet dat u uw identiteit moet verifiëren, dus zorg ervoor dat u deze correct invoert!
 3. Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd, wordt u gevraagd om uw verificatiedocumenten te uploaden. Upload een pdf van uw paspoort of rijbewijs. Maak daarna een foto van jezelf terwijl je je identiteitsbewijs naast je gezicht houdt, samen met een briefje met de tekst ‘COINMAMA’ met de datum van vandaag. Zorg ervoor dat de kwaliteit van de foto duidelijk is, anders zal Coinmama je vragen om nieuwe kopieën te uploaden.
 4. Uw documenten moeten binnen 10 minuten worden geverifieerd. Bekijk je emails!
 5. Nu je klaar bent, ben je klaar om Litecoin te kopen met een creditcard. Klik aan de linkerkant van het scherm op Koop Litecoin.

 6. Selecteer de valuta waarmee je wilt spelen en kies vervolgens je pakket, gevolgd door Koop nu.

  litecoin kopen met creditcard

 7. U wordt vervolgens gevraagd om uw creditcardgegevens in te voeren. U moet ook het Litecoin-portefeuilleadres invoeren waarnaar u uw munten wilt verzenden!
 8. Zodra de transactie is verzonden, worden uw munten rechtstreeks naar uw Litecoin-portemonnee gestuurd!

Dus nu je weet hoe je Litecoin kunt kopen met een creditcard bij Coinmama, laten we eens kijken naar Bitpanda.

Bitpanda

 1. Eerst moet u de officiële Bitpanda-website bezoeken via klik hier op mijn link.

  koop litecoin met creditcard op Bitpanda

 2. Klik op Aanmelden bovenaan de pagina en volg de procedure voor het openen van een rekening. U moet enkele persoonlijke gegevens invoeren, zoals uw volledige naam, nationaliteit en adres!
 3. U wordt dan doorgestuurd naar een website van een derde partij, die uw identiteit zal verifiëren. Houd uw paspoort voor uw webcamera en het systeem zal het automatisch verifiëren!
 4. Zodra u terug bent gebracht naar Bitpanda, gaat u naar het betalingsgedeelte.
 5. Selecteer nu Litecoin, gevolgd door Visa / MasterCard. U moet ook aangeven hoeveel u in uw lokale valuta wilt kopen. Onthoud dat u bij uw eerste aankoop tot 2.500 EUR kunt kopen!

  litecoin kopen met creditcard

 6. Voer uw creditcardgegevens in, controleer het bedrag en bevestig de transactie. Dat is het!

CEX

 1. Eerst moet u de CEX-website bezoeken, wat u kunt doen door op te klikken mijn link hier.

  koop litecoin met creditcard op cex

 2. Klik op Registreren bovenaan de pagina en volg de instructies voor het openen van een rekening.
 3. U moet nu het CEX-verificatieproces doorlopen. Het is een beetje ingewikkelder dan andere platforms, dus luister goed! Allereerst moet u een kopie van uw identiteitsbewijs uploaden. Daarna moet u uw creditcardgegevens invoeren. Daarna moet je een selfie maken van jezelf terwijl je je creditcard vasthoudt! Ten slotte moet u dan een foto van uw creditcard maken naast uw identiteitsbewijs!
 4. Ik ben bang dat er nog een stap is! CEX brengt een heel klein bedrag in rekening van uw creditcard. Controleer uw online creditcardafschrift en voer het exacte bedrag in dat in rekening is gebracht. Dat is alles, uw account is nu geverifieerd en u bent klaar om Litecoin met een creditcard te kopen!
 5. Klik nu op Storting.
 1. Klik bovenaan het scherm op Kopen verkopen. Selecteer Litecoin en uw favoriete stortingsvaluta.
 2. Scroll naar beneden en voer het aantal munten in dat je wilt kopen.
 3. Klik ten slotte op de green Kopen en uw transactie zal onmiddellijk worden verwerkt, aangezien u uw kaart al heeft geverifieerd!

Dus nu je weet hoe je Litecoin kunt kopen met een creditcard bij Bitpanda, laten we eens kijken naar BitStamp!

BitStamp

 1. Bezoek de officiële BitStamp-website door op te klikken mijn link hier.

  koop litecoin met creditcard op bitstamp

 2. Klik op Creëer Account en vul je gegevens in.
 3. U moet dan uw identiteitsdocumenten overleggen. Dit moet een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een adresbewijs zijn. Helaas moet u 24 uur wachten voordat het team uw account verifieert, dus u kunt niets doen totdat u een bevestigingsmail heeft ontvangen.
 4. Zodra u de e-mail heeft ontvangen ter bevestiging van uw verificatie, kunt u inloggen op uw account. Klik dan op Storting.
 5. Selecteer Litecoin uit de lijst met cryptocurrencies, gevolgd door uw favoriete fiatvaluta (USD of EUR).
 6. Selecteer vervolgens hoeveel munten u wilt kopen.
 7. Voer ten slotte uw creditcardgegevens in en klik op verzenden! Uw Litecoin is nu beschikbaar in uw BitStamp-saldo.

Gevolgtrekking

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gids ‘Litecoins kopen met creditcard’! Elk van de uitwisselingen die we hebben besproken, heeft zijn voor- en nadelen, en daarom wilde ik u voldoende keuze geven!

Litecoin is een van de meest verhandelde cryptocurrencies in de branche, dus het is logisch dat steeds meer beurzen op zoek zijn naar creditcarddiensten. Dit maakt het gemakkelijk om voor de eerste keer Litecoin te kopen.

Andere cryptocurrencies hebben niet zoveel geluk, omdat je eerst een andere cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum moet kopen en deze vervolgens moet inwisselen voor de munt die je wilt!

Het enige probleem op dit moment is dat het gebruik van een creditcard om Litecoin te kopen een beetje te duur kan zijn. U moet niet alleen transactiekosten voor uw creditcard betalen, maar ook transactiekosten!

Ik raak ook een beetje geïrriteerd als ik selfies moet nemen om mijn account te verifiëren!

Met welke beurs heb je Litecoin gekocht? Is het verificatieproces soepel verlopen? Laat me weten wat je ervaringen zijn in de comments hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me