De meesten van ons wisten niet eens dat er begin 2017 cryptocurrencies bestonden. En degenen die dat wel wisten, wisten wel dat het allemaal om Bitcoin en Ethereum ging. Maar naarmate 2017 vorderde, groeiden cryptocurrencies meer dan ooit tevoren.

De marktkapitalisatie van cryptocurrencies groeide van $ 19 miljard in januari 2017 tot $ 795 miljard in januari 2018. Dat is een totale groei van meer dan 40000%!

Veel nieuwe cryptocurrencies werden onderdeel van dit succesverhaal, Monero is er een van. Monero was de 11e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $ 3,35 miljard terug in 2018. Begin 2021 is Monero echter de 17e grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $ 2,41 miljard.

Monero presteerde buitengewoon goed in 2018 en veel investeerders vragen zich af of het in 2021 zal worden herhaald. Degenen onder u die ook de toekomst van Monero in twijfel trekken, zijn hier aan het juiste adres..

Ik zal de beste Monero-voorspellingen voor 2021 in deze gids delen. Ik zal ook de basisprincipes van Monero en zijn historische prijsontwikkelingen behandelen, zodat je een goed begrip hebt van waartoe deze cryptocurrency in staat is.

Aan het einde van deze handleiding zou u een goed begrip moeten hebben van de Monero-toekomst. Naast het gebruik van deze informatie, raad ik u ook aan om een ​​financieel adviseur te raadplegen voordat u investeringsbeslissingen neemt.


Monero – Verbeterde versie van Bitcoin

Monero is een digitale valuta die is gebouwd met behulp van blockchain-technologie. Net als Bitcoin kan Monero ook worden gebruikt om betalingen te verzenden of te ontvangen. Dus, hoe verschilt het van Bitcoin en andere cryptocurrencies?

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Monero is niet gebouwd met de technologie van Bitcoin. Monero is opgericht in 2014, met de focus om het gebrek aan privacy in Bitcoin te verbeteren.

Als u Bitcoin naar iemand stuurt, kan iedereen zien wie de afzender en de ontvanger is en hoeveel de transactie waard is.

Externe gebruikers kunnen de namen van de twee gebruikers niet zien, maar iedereen kan het openbare adres van de Bitcoin-portemonnee van de gebruiker zien. En in de wereld van Bitcoin is uw openbare adres uw identiteit.

Niet alleen dat, maar iedereen kan alle eerdere transacties zien waarin een bepaalde Bitcoin is gebruikt. Dus als een Bitcoin die u in uw bezit heeft in het verleden in illegale handel is gebruikt, kan iemand weigeren deze van u te accepteren.

Dit is anders dan hoe Monero-transacties werken. Wanneer een Monero-transactie plaatsvindt, blijft de identiteit van de afzender en ontvanger privé. Monero-transacties kunnen ook niet aan elkaar worden gekoppeld. Elke Monero-transactie is privé, niet-koppelbaar en onvindbaar, net als fysiek contant geld.

Als iemand u betaalt met een rekening van $ 100, heeft u dan enig idee waar deze eerder is gebruikt? Of wie de vorige eigenaren van de rekening van $ 100 waren? Nee!

Dit is wat Monero toevoegt aan de cryptocurrency-transacties – het biedt u privacy. Als u een betaling uitvoert met Monero, kan niemand zien waaraan u uw geld uitgeeft. Wat voor sommigen een aantrekkelijke functie is gebleken!

Laten we nu eens kijken hoe Monero sinds de geboorte historisch heeft gepresteerd.

Monero historische prijstrends

Monero zag bijna 2 jaar lang niet veel actie nadat het werd opgericht in 2014. Het begon aan populariteit te winnen rond medio 2016 en 2017, het jaar waarin het een geweldige prestatie liet zien..

Monero, dat in januari 2017 rond de $ 12 lag, bereikte in januari 2018 een hoogtepunt van $ 494.

Monero koersvoorspellingstabel

Net als alle andere cryptocurrencies zijn de prijzen van Monero sinds januari 2018 echter ook gedaald.

Nu is het belangrijk om te begrijpen wat in het verleden heeft geleid tot stijgingen en dalingen van de prijs van Monero. Dus laten we er een paar bekijken, zullen we?

Redenen voor historische prijswijzigingen

  • De eerste grote prijsstijging van Monero vond plaats in de tweede helft van 2016. De prijs van Monero, die begin 2016 minder dan een dollar was, steeg tot ongeveer $ 14 in september 2016. Dat is een stijging van bijna 2700%!

Velen geloven dat dit werd veroorzaakt door de stijgende populariteit van Monero op de illegale handelsmarkt. Dit komt door de identiteit en transactieprivacy die Monero biedt.

In augustus 2016 is de darknet-marktsite Alphabay van start gegaan Monero accepteren als alternatief voor Bitcoin.

  • In augustus 2017 zag de prijs van Monero nog een piek (omhoog), hoewel de prijs van Bitcoin daalde. Hoewel het moeilijk is om helemaal zeker te zijn van een reden, kan dit te wijten zijn aan een aankondiging van de in Korea gevestigde cryptocurrency-exchange Bithumb.

Bithumb opende de beurs voor Monero handelde in augustus 2017, waardoor de toegankelijkheid van Monero voor investeerders werd vergroot.

  • De prijs van Monero ging weer omhoog in december 2017 toen er nieuws was dat Monero door een groep mensen werd geaccepteerd 45 zeer bekende muzikanten. Degenen die Monero begonnen te accepteren, zijn onder meer G-Eazy, Mariah Carey, Backstreet Boys, Sia en Fall Out Boy. Best cool, he?

Zoals u kunt zien, is er een breed scala aan factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van Monero. De prijs van Monero (en de meeste cryptocurrencies) heeft meestal betrekking op nieuwe technologische ontwikkelingen en mediahype.

Curently (Januari 2021) De prijs van Monero is $ 135 en de prijs lijkt snel te stijgen.

Monero-prijsvoorspelling: Monero-prijs 2021.

Nu is het voorspellen van de prijs van Monero (of een andere cryptocurrency) vrij moeilijk, zelfs voor experts. Het is bekend dat cryptocurrencies op onverwachte manieren presteren.

Maar wat ik wel kan doen, is de Monero-prijsvoorspelling voor 2021 met u delen, die u zal helpen beslissen of Monero een goede investering op korte of lange termijn is..

Laten we dus meteen naar onze Monero-prijsvoorspelling gaan.

Monero-prijsvoorspelling 2021

Laten we eerst eens kijken hoe de toekomst van Monero er dit jaar uitziet.

Monero-prijsvoorspelling 2021 met behulp van technische analyse

Technische Analyse: Historische prijstrends en handelsvolumetrends gebruiken om de toekomst van Monero te voorspellen. Deze taak wordt uitgevoerd door software die complexe wiskundige functies toepast op de historische gegevens.

Een website die technische cryptocurrency-analyses uitvoert, is Walletinvestor.com. Wat voorspelt dat de prijs van Monero rond zal zijn $ 184,58 USD in een jaar.

Bekijk de onderstaande schermafbeelding om te zien hoe de toekomst van Monero eruit ziet, volgens hun technische analyse.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Prijsvoorspelling van Monero 2021 – Gebaseerd op de privacyfunctie

Het lijdt geen twijfel dat Monero zich onderscheidt van andere cryptocurrencies vanwege de privacy die het biedt. Veel experts zijn van mening dat deze functie Monero tot grote hoogten kan brengen.

Op basis van deze Monero-prijsvoorspellingen lijkt 2021 een goed jaar te kunnen worden voor Monero. Afgezien van het feit dat het privacy biedt, zijn er verschillende andere voordelen aan het Monero-project. Wat ik later in dit artikel zal behandelen!

Daarvoor is het belangrijk dat u de langetermijnvoorspellingen van Monero begrijpt. Dus ik zal u nu enkele van de beste Monero-prijsvoorspellingen voor 2021 laten zien.

Monero-prijsvoorspelling 2021

Cryptocurrencies kunnen binnen een dag met grote percentages toenemen of afnemen. Dit maakt het moeilijk om langetermijnprijzen van cryptocurrency te voorspellen, inclusief Monero.

Laten we echter eens kijken naar enkele van de beste Monero-prijsvoorspellingen voor 2021.

Monero-prijsvoorspelling 2021 met behulp van technische analyse

Nu u weet wat technische analyse is, gaan we eens kijken naar de voorspelling van longforecast.com. Dit is een andere website die prijsvoorspellingen op zeer korte tot lange termijn biedt voor cryptocurrencies.

Volgens longforecast.com, de prijs van Monero zal in april 2021 tussen $ 95-109 liggen en in december stijgen naar $ 154-198.

Monero-prijsvoorspelling op lange termijn door John McAfee

John McAfee is een van de bekendste experts en beïnvloeders in de cryptocurrency-markt. Zijn tweets en opmerkingen over cryptocurrency kunnen een directe impact hebben op de prijs ervan.

Hoewel John McAfee geen exacte Monero-prijsvoorspelling heeft gedaan, heeft hij dat wel gezegd Monero heeft het potentieel om Bitcoin uit te dagen als een toonaangevende cryptocurrency. In interviews en op Twitter was hij zeer uitgesproken over zijn steun aan Monero.

Twitter-afbeelding van John McAfee

Net als bij elke andere prijsvoorspelling, kan dit wel of niet uitkomen, maar wat het ons vertelt is dat experts zoals McAfee geloven in de toekomst van Monero.

Zo ziet de prijsvoorspelling van Monero er voor 2021 uit. Het lijkt dus misschien een goede investering, maar er zijn veel dingen die de prijs in de toekomst kunnen beïnvloeden. We hebben tenslotte nog een lange weg te gaan tot 2021.

Monero is dus een goede investering?

Als ik terugkijk op de afgelopen 2-3 jaar, kan ik op zijn minst zeggen dat de markt voor cryptocurrency nogal onvoorspelbaar was.

Over het algemeen zijn de cryptocurrencies met de beste technologie en het sterkste team degene die het meest slagen. Dit is het geval gebleken bij munten als Ethereum, Litecoin en Ripple.

Hier zijn enkele redenen waarom Monero de komende jaren succesvol zou kunnen zijn:

Privacy

Monero is privé, waardoor de vraag naar zowel legale als illegale transacties toeneemt.

Hoewel u en ik het misschien niet eens zijn over het gebruik van Monero in illegale handel, verhoogt deze factor de vraag naar en de prijzen van Monero.

Hardware Wallet-release

Momenteel is er geen hardwareportefeuille die Monero-munten ondersteunt. Hardware wallets zijn erg belangrijk voor elke cryptocurrency, omdat ze de veiligste manier zijn om ze op te slaan.

Zowel de Monero-gemeenschap als Grootboek werken aan een hardware wallet voor Monero.

Opmerking: Ledger is een van de meest gereputeerde en populaire hardware wallet-bedrijven voor Bitcoin, Ethereum en vele andere cryptocurrencies.

Aankomende technologische verbeteringen

De technologie van alle cryptocurrencies bevindt zich nog in de kinderschoenen. Aan de meeste cryptocurrencies die er tegenwoordig zijn, wordt constant gewerkt en verbeterd. En Monero is een van de cryptocurrencies die precies dat doet!

Het Monero-team werkt aan een project genaamd “Kovri”, dat in feite probeert het privacyaspect van Monero nog verder te verbeteren. Ze werken ook aan het verbeteren van de schaalbaarheid van Monero.

Bewezen staat van dienst

Sinds 2017 is er een vloed aan cryptocurrencies, maar Monero is blijven overleven (momenteel op de 11e plaats!) In zo’n drukke markt. Dit laat zien dat het door veel investeerders een gewaardeerde munt is, en dat zou zo kunnen blijven.

Dit zijn de belangrijkste factoren die in de toekomst investeerders naar Monero zullen trekken. Naarmate de cryptocurrency-markt volwassener wordt, zullen mensen willen investeren in de munten die zichzelf hebben bewezen als topcryptocurrencies. Wat Monero in de loop der jaren heeft gedaan.

Persoonlijk denk ik dat Monero er is om te blijven en het potentieel heeft om op lange termijn een goed rendement te bieden. Ik denk niet dat er veel redenen zijn waarom het crasht, maar hier zijn enkele dingen waar u op moet letten:

Regelgeving

Eén ding is duidelijk: een toename van het aantal regels zal leiden tot een daling van de prijzen van cryptocurrencies (sommige meer dan andere). Regelgevers zouden echter kunnen proberen het gebruik ervan in de illegale handel te stoppen, wat betekent dat Monero meer dan anderen zou kunnen worden getroffen.

Als toezichthouders besluiten om Monero te verbieden, kan dat niet alleen leiden tot een verlaging van de prijs, maar ook tot een complete crash.

Toenemende concurrentie

Ja, Monero is een van de oudste cryptocurrency als het gaat om het bieden van privacy, maar het is niet meer de enige. Het heeft zware concurrentie van andere op privacy gebaseerde munten zoals ZCash, Dash, Verge en PIVX.

Een toenemend aantal opties voor op privacy gebaseerde munten zou de aandacht van beleggers kunnen afleiden van Monero en naar de nieuwere opties..

Dit zijn twee belangrijke dingen die u in gedachten moet houden voordat u in Monero investeert. Hoewel ik niet denk dat ze een onmiddellijke impact zullen hebben op de prijs van Monero, moet u ze in gedachten houden. En blijf altijd op de hoogte van nieuws met betrekking tot cryptocurrency-voorschriften.

De toekomst van Monero ziet er dus positief uit nadat we de voor- en nadelen hebben vergeleken. Wat denk je?

Laatste woorden

Nu heb je een duidelijk begrip van wat Monero is en hoe het verschilt van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin. U kent ook de beste Monero-prijsvoorspelling voor 2021.

Ik denk dat door te kijken naar de voorspellingen en de voordelen die Monero begunstigen, de toekomst van Monero er niet al te slecht uitziet!

Natuurlijk is er bij alle investeringen in cryptocurrency de mogelijkheid om goede winsten te maken. Het is echter belangrijk om het volgende te overwegen voordat u in een cryptocurrency investeert:

  • Investeer alleen geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen
  • Investeer niet al uw geld in slechts één cryptocurrency
  • Doe verder onderzoek en raadpleeg een financieel adviseur voordat u investeert

Dus, nu deze gids voorbij is, wat vind je van Monero? Is het uw investering waard? We horen graag uw mening!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me