Laten we eerlijk zijn – op deze dag heeft iedereen en zijn honden erover gehoord Bitcoin. De cryptocurrency heeft de deuren van mainstream succes volledig verbrijzeld en is nu populairder dan ooit tevoren. Niet iedereen is zich echter bewust van de tekortkomingen van de munt – die er misschien niet bij bestaan de Nano-munt.

Er zijn een paar grote problemen die Bitcoin heeft waar mensen naar blijven verwijzen en waar ze over blijven praten – en voor elk van deze problemen is er een altcoin om het op te lossen. In deze tutorial gaan we het hebben over zo’n altcoin – de Nano-munt. Tegen het einde van de recensie zul je zien waarom eenvoud echt de beste aanpak is als het gaat om het succes van cryptocurrency.

Ik zal je er alles over vertellen – wat de Nano-munt (de voormalige XRB-munt) is, hoe hij is ontstaan, waarvoor hij wordt gebruikt, enzovoort. Ik zal ook geven een XRB-prijsvoorspelling en vertel het je de beste plaatsen om te kopen en bewaar XRB.

Dus waar wacht je op? Laten we meteen naar de tutorial gaan!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.


Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Transacties zijn gratis
 • Zeer schaalbaar
 • Werkt op dezelfde manier als Bitcoin
 • Goed ontwikkelaarsteam

Nadelen

 • Niet zo populair als sommige andere munten op de markt
 • Moeilijkheden bij het kopen van NANO-munten met fiat-valuta’s

Wat zijn nanomunten?

De voorwaarde “NANO“Zelf is officieel omgedoopt tot wat bekend stond als”RaiBlocks​Begin 2018 besloten de functionarissen van het bedrijf om hun cryptocurrency-project (en de valuta zelf) Nano te noemen – dit markeerde een nieuw begin voor de munt.

Als een project en een cryptocurrency op zich, is Nano vrij duidelijk – dat is het ook een munt die tot doel heeft fiat-valuta’s te vervangen en crypto in het dagelijkse leven van mensen te brengen. De doelen en doelstellingen van de munt zijn bijna identiek aan die van Bitcoin.

In tegenstelling tot Bitcoin streeft Nano er echter naar om de taken (voornamelijk – transacties) van zijn blockchain op een veel snellere en flexibelere manier.

Nanomunt: de kenmerken van de nanomunt.

Nano-munt maakt gebruik van een combinatie van Bewijs van inzet en Bewijs van werk algoritmen. Het mengsel wordt een “gedelegeerde Proof-of-Stake” genoemd. De manier waarop het werkt, is dat, wanneer er een probleem is met een transactie in het systeem van de Nano-munt (laten we zeggen dat twee transacties botsen – een ervan is legitiem en de andere is een beroving of infiltratiepoging), er “afgevaardigden zijn” ”Die er zijn om op de legitieme transactie te stemmen en de fraude te verwerpen.

Afgevaardigde worden, je moet wat XRB in je portemonnee hebben – dit stimuleert mensen om deel te nemen aan de groei en vooruitgang van de nanogemeenschap.

De geschiedenis van Nano

Nano (ex-RaiBlocks) werd in 2015 gelanceerd door een man genaamd Colin LaMahieu (een software-engineer met jarenlange ervaring op het gebied van computersoftware). Het werd gelanceerd onder de naam RaiBlocks, maar na een paar jaar besloot het team om te rebranden. Waarom is dat?

De reden is vrij simpel. De oorspronkelijke naam resoneerde eenvoudigweg niet bij het reguliere publiek dat het bedrijf probeerde aan te spreken. Het is vermeldenswaard dat ze het niet bij het verkeerde eind hadden – na de aankondiging van de naamswijziging namen hun transacties enorm toe.

Dit is ook de reden waarom u vaak de Nano-munt tegenkomt die de “XRB-munt” wordt genoemd. Het is een tag die is achtergelaten sinds de dagen van RaiBlocks, en zowel Nano als XRB hebben gelijk als ze naar de munt zelf verwijzen.

Nano-munten: waar kunt u NANO-munten kopen.

Sinds het begin van wat uiteindelijk de nanomunt zou worden, had het één plechtig doel voor ogen – maken Peer naar peer cryptocurrency-transacties beter schaalbaar. Het is waarschijnlijk geen geheim dat niet alleen Bitcoin (hoewel vooral deze munt), maar veel andere oudere op blockchain-versies gebaseerde cryptocurrencies identificeren schaalbaarheid als het grootste probleem van allemaal. Dit resulteert in enorme transactiekosten, super lage handelssnelheden, enzovoort.

Veel verschillende altcoins hebben geprobeerd hun versies van blockchain te maken die de schaalbaarheid in kwestie zouden helpen verbeteren, en de Nano-cryptocurrency is daar een van. De voor de hand liggende vraag die bij u zou kunnen rijzen, zou kunnen zijn: wat is er dan zo speciaal aan de nanomunt? Mijn antwoord daarop zou een simpel ding zijn – blok-rooster.

Nano Block Lattice

Een moeilijke term op zich, blokrooster verwijst naar een mix van twee systemen – de traditionele blockchain, en wat een “gerichte acyclische grafiek” wordt genoemd, of DAG in het kort.

DAG is een soort datastructurering. Wanneer u bijvoorbeeld een transactie uitvoert (kopen, verkopen of gewoon verhandelen) met een traditionele cryptocurrency, wordt uw transactie gegroepeerd in een “blok” met een vooraf gedefinieerde ruimte en grootte – deze blokken vormen de blockchain. Met de DAG-structuur echter, je zou in staat zijn om individuele transacties te zien en hoe ze correleren in het grotere plaatje van de blockchain zelf.

Nanomunt: een open-sourceproject.

Wat goed is aan DAG, is dat het is extreem schaalbaar – precies wat de traditionele blockchain mist. Het nadeel is dat het niet bijzonder veilig is, maar dit is waar de beruchte beveiliging van blockchain tussenkomt.

De Nano-munt heeft tot doel het beste van deze twee werelden te verenigen – De schaalbaarheid van DAG en blockchain’s beveiliging.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoe werkt het?

Het werkingsprincipe achter de munt van Nano is vrij eenvoudig.

Om het te vereenvoudigen, Nano simpelweg slaat inkomende en uitgaande transactiegegevens op in aangewezen, individuele blokken in uw eigen, persoonlijke blockchain. Op deze manier wordt uw portemonnee-saldo altijd up-to-date en veilig gehouden, terwijl de blockchain ook soepel blijft werken.

Het algemene concept en idee achter de Nano-cryptocurrency is het drijvende doel achter dit proces. Het bedrijf heeft maar één focus – schaalbaarheid. Ze maken zich niet al te veel zorgen over beveiliging – dat is waar de blockchain zelf om de hoek komt kijken.

Het team richt zich eerder op het bieden van de snelst mogelijke transacties op het gebied van cryptocurrency. Op hun beurt, de “vergoeding”Onderwerp komt naar voren – er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Nano-munten in uw transacties. Ja, dat heb je goed gelezen – 0 vergoedingen.

Prijs

Om de prijsschommelingen en vorm mogelijk te analyseren XRB-prijsvoorspellingen, laten we de onderstaande grafiek eens bekijken.

Op het moment van schrijven van deze tutorial is de huidige prijs van de Nano-munt $ 1,31. Zoals je op de kaart kunt zien, is er een opmerkelijke geweest (of ik zou waarschijnlijk moeten zeggen – een ZEER opmerkelijk) prijsschommeling die de prijs van de Nano-munten beïnvloedde, en het gebeurde in januari 2018.Als u bekend bent met cryptocurrencies en deze al een tijdje volgt, weet u dat misschien de XRB-munt zelf had er niets mee te maken.

Aan het begin van het jaar (2017-2018) beleefde de cryptocurrency-markt de vreemdste periode van zijn leven – de prijzen van cryptocurrencies werden opgeblazen en vervolgens plotseling gecrasht – sommige volledig, andere – niet zozeer.

Nano Coin - en diepgaande evaluatie

Er waren veel redenen achter deze crash (het zou veel te lang duren om ze hier allemaal op te sommen), maar om er maar een paar te noemen: sommige regeringen hebben cryptocurrencies helemaal verboden, financiële experts voorspelden de ondergang van de cryptowereld, mensen begonnen in paniek te verkopen (ik zou moeten zeggen – dumpen) hun munten, enz.

Zoals je kunt zien, had dit heel weinig te maken met de Nano-munt zelf. En het laat zien – tegen september 2018 begon de prijs van de Nano-munten stabiliserend en bevindt zich momenteel in een vrij goede positie en vertoont zelfs tekenen van groei.

Wat betreft de XRB-prijsvoorspelling … Veel experts zeggen dat als het bedrijf hun technologie blijft ontwikkelen en gefocust blijft op het doel ‘gevoelloos, snel en schaalbaar’, de prijs van de nanomunt mogelijk langzaam blijft stijgen..

Opmerking: ik ben geen financieel expert of adviseur voor cryptocurrency. Investeer NOOIT uw geld in cryptocurrencies voordat u een legitieme financiële expert heeft geraadpleegd.

XRB kopen

Als het lezen van deze tutorial met nano-munten tot nu toe je interesse in de nanomunt nog meer heeft gewekt en je al nadenkt waar je XRB kunt kopen, lees dan verder!

Voor de duidelijkheid zal ik dit volgende deel onderverdelen in twee stappen.

Stap 1: Wallet

Het allereerste dat u moet uitzoeken voordat u erop uit trekt en Nano-munten koopt, is de juiste portemonnee om te gebruiken.

Het kan natuurlijk moeilijk zijn om de juiste portemonnee voor uw cryptocurrency te kiezen. U moet zich echter maar op één ding concentreren – veiligheid. Als een portemonnee niet veilig is, doet verder niets er toe.

De meeste cryptocurrencies die er zijn hun eigen, aangewezen portemonnees. Nano-munt is geen uitzondering – de Nano-portemonnee is een uitstekende keuze als de Nano-cryptocurrency de enige is die u interesseert. Haar veilig, open source, en je kunt het overal ter wereld gebruiken.

Als alternatief zou een nog betere optie zijn om te gebruiken een hardware wallet – namelijk, de Ledger Nano S. Met Ledger kunt u erop vertrouwen al je nano-munten zullen volkomen veilig en gezond zijn.

Stap 2: ETH verwerven en Nano kopen

Nou, niet per se ETH … Maar dat is de meest optimale manier om het aan te pakken.

Zie je, het is niet mogelijk om nano-munten te kopen met fiat valuta’s. Het netwerk ondersteunt die optie gewoon niet. In plaats daarvan moet u zoeken een gerenommeerd uitwisselingsplatform voor cryptocurrency en koop een andere cryptocurrency (bij voorkeur Ethereum) met fiat-valuta’s en gebruik die vervolgens om Nano te kopen.

Nano-munt: uitwisselingen waar u Nano kunt kopen.

Een goede optie zou zijn Binance. Als u geen Ethereum bezit, kunt u het daar kopen en het vervolgens gebruiken om Nano-cryptocurrency rechtstreeks in uw portemonnee te kopen. Binance heeft zijn legitimiteit als crypto-uitwisselingsplatform al vele malen bewezen – dat hebben ze gedaan lage tarieven en hoge transactiesnelheden.

Als alternatief kunt u sinds kort ook Nano-munten kopen via Simplex. Het platform stelt u in staat om met een creditcard of bankpas te betalen en zorgt ervoor dat al uw transacties plaatsvinden veilig en snel.

Als je echter Ethereum hebt, maakt dit het een beetje gemakkelijker. Het enige dat u hoeft te doen, is dezelfde crypto-uitwisseling gebruiken om nanomunten te kopen en dat is alles – u hoeft nu alleen nog maar te wachten tot ze in uw portemonnee verschijnen.!

Laatste woorden

Ik heb geprobeerd nogal wat uitgebreide onderwerpen te behandelen in deze zelfstudie over nano-munten. Laten we, om de informatie beter te laten kleven, doen een korte samenvatting van wat we al hebben besproken over de munt.

Nano-munt, als een cryptocurrency-platform, heeft zeer specifieke en directe doelen. Uiteindelijk is het bedoeld om peer-to-peer cryptohandel snel en vloeiend te maken. Dit is niet haalbaar met de oude versies van blockchain, maar Nano coin biedt uitkomst. Het samenvoegen van blockchain en de DAG-systemen lijkt een geweldige manier om deze problemen op te lossen – de tijd zal het leren of het in de praktijk werkt.

Het is echter belangrijk op te merken dat het team door de jaren heen enige merkbare vooruitgang heeft geboekt – de prijs van de munt lijkt dit redelijk goed weer te geven..

Als het aankomt op de werkelijke prijs van de munt, het zal echter een interessant proces zijn om te observeren. Uiteraard zijn er aan beide kanten experts die profeteer heel verschillende dingen – dit geldt echter voor cryptocurrencies in het algemeen. Het belangrijkste dat u in gedachten moet houden wanneer u nadenkt over de prijs van Nano-munten, is dat alles erin zit Onderzoek.

Mensen die erover nadenken om in nanomunten (en cryptocurrencies in het algemeen) te investeren, moeten uitgebreid onderzoek doen naar het onderwerp. En ik bedoel niet alleen het laatste nieuws lezen of de prijsgrafieken van de afgelopen weken bekijken. Je moet de zaak tot op de bodem uitzoeken – een goede manier om dit aan te pakken is door te luisteren naar crypto-experts en andere, mede-enthousiastelingen.

Vergelijk Nano zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Nano zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Conclusies

Als er niets anders is, bewijzen cryptocurrencies zoals Nano dat de cryptotechnologie gaat voortdurend vooruit en gaat vooruit. Zelfs na de beruchte marktcrash van eind 2017 – begin 2018 schuwde mensen niet weg – integendeel, steeds meer mensen lijken interesse te tonen in de wereld van crypto..

Daarmee ontstaan ​​elke dag nieuwe uitdagingen – cryptocurrency-platforms en de teams erachter moeten voortdurend vooruitgaan en zich ontwikkelen.

Een van de beste eigenschappen die Nano-munten bieden, is dat het zo is gemakkelijk. En dat bedoel ik absoluut niet vanuit technisch oogpunt – het is net zo ingewikkeld als de andere cryptocurrencies die er zijn. Nee, wat ik bedoel is dat het heeft zeer duidelijke doelen en taken voor ogen, eenvoudige manieren om ze te bereiken, en een goede leider en team om het te ondersteunen. Met zo’n combo kan de munt in de komende toekomst interessante hoogten bereiken.

In deze tutorial hebben we het onderwerp Nano maar kort aangestipt. Ik heb het gehad over de prijs van de Nano-munten en voorgesteld waar XRB te kopen, maar er is zoveel meer aan de medaille dan in deze korte gids kan worden behandeld.

Wat betreft de vragen waar u Nano kunt kopen en waar u het vervolgens kunt bewaren, wil ik u een kort overzicht geven:

 1. U zou zich registreren op een beurs zoals Binance, en indien nodig uw identiteit verifiëren;
 2. Als de beurs rechtstreeks Nano-munten verkoopt (wat misschien niet het geval is), kunt u gewoon uw gegevens invoeren en deze ter plekke kopen;
 3. Als de crypto-uitwisseling dat doet NIET Verkoop Nano-munten rechtstreeks, het kan zijn dat u Ethereum (of een andere crypto) moet kopen en daarmee Nano moet kopen;
 4. Als alternatief kunt u ook Nano-munten kopen via Simplex. Hier kunt u het misschien zelfs rechtstreeks doen, terwijl u met een creditcard of pinpas betaalt.

Onthoud ook dat u uw Nano-munten altijd moet bewaren een aangewezen, beveiligde portemonnee – uit alle portemonnees die er zijn, de Ledger Nano S wordt beschouwd als een van de beste alternatieven.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me