Als je naar deze gids bent gekomen, denk je waarschijnlijk aan investeren in OMG-munten. Voordat u dit doet, is het echter cruciaal om meer te weten te komen over deze munt en over cryptocurrency-uitwisselingen waar u deze kunt kopen.

Nou, je bent op de juiste plek, want ik ga je alles vertellen wat je moet weten investeren in OMG-munten.

In deze gids vertel ik je wat OMG is, hoeveel het waard is en wat de waarde ervan kan beïnvloeden. Ik zal kijken naar wat er voor OMG gaat gebeuren in 2021 en in de komende jaren.

Let op: kies altijd een gerenommeerd crypto-uitwisselingsplatform (bijvoorbeeld Coinbase) en zorg voor een veilige portemonnee (zoals Ledger Nano S en Trezor) voor uw vermogen.

Voordat u begint na te denken over de prijs van OMG-munten, moet u een goed begrip hebben van wat OMG is. Dus laten we beginnen.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.


Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Plasma-project
 • Potentieel
 • Actief ondersteund project

Nadelen

 • Kwestie van schaalvergroting
 • Investering op lange termijn

Wat is een OMG-munt?

OMG-munt is een white-label eWallet. Het was gebouwd op de Ethereum blockchain door een Thaise financiële dienstverlener genaamd Omise. De volledige naam is OmiseGo.

Notitie: Een white label-product kan door veel verschillende merken worden gebruikt. Zie het als een effen wit T-shirt waarop de namen van verschillende bedrijven kunnen worden gedrukt. Een eWallet is een stukje software dat de informatie bevat die nodig is om toegang te krijgen tot digitaal geld.

Met OmiseGo kunnen gebruikers munten overbrengen van de ene blockchain naar de andere zonder een traditionele uitwisseling te gebruiken. Het maakt het ook mogelijk geld over te dragen tussen blockchains en traditionele betalingsproviders zoals VISA en SNEL.

OMG-muntengids & amp; Voorspellingen

Het OmiseGo-platform is ontworpen voor gebruik door bedrijven in de echte wereld, snel en gemakkelijk. Het is de eerste implementatie van Plasma, een op Ethereum gebaseerde oplossing voor het probleem van schaalbaarheid.

Notitie: Schaalbaarheid is hoe gemakkelijk een platform zich kan aanpassen om enorme hoeveelheden gebruikersverkeer te verwerken.

Voordat ik inga op de prijsvoorspellingen van OmiseGo-munten, moet ik u er in het algemeen meer over vertellen.

Een korte opmerking over prijsvoorspellingen

Om er zeker van te zijn dat u alles duidelijk begrijpt, zijn er een paar aspecten waaraan ik wil dat u aandacht besteedt.

Wat u gaat lezen is geen financieel advies. Deze gids is gemaakt om u te helpen begrijpen hoe crypto-experts voorspellingen doen over de prijzen van munten zoals OmiseGo. Daarom moet u altijd een gekwalificeerde financieel adviseur raadplegen voordat u investeringen doet!

Zelfs de experts hebben niet altijd gelijk. Het is bijna onmogelijk te raden wat de prijs van OMG-munten over drie jaar zal zijn. Iedereen die beweert zeker te weten wat de toekomstige prijs van een cryptocurrency is, is een leugenaar! En je kunt ze vertellen dat ik dat zei!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

OmiseGo-investeringsles # 1: volg de mening van anderen niet, maar neem uw eigen beslissingen!

Het is altijd het beste om uw eigen prijsvoorspellingen te doen. Om dat te doen, heb je wat meer informatie nodig. Laten we beginnen met de informatie die u nodig heeft om een voorspelling op korte termijn over de prijs van OmiseGo-munt. Dus, wat is OmiseGo nu waard en hoe is het daar gekomen??

Wat OmiseGo waard was vóór juli 2017 – juni 2018

OMG-munt: voorspelling van de OMG-muntprijs.

OMG-munt werd beschikbaar om te kopen via de OmiseGo ICO. Een ICO is een eerste muntaanbieding. Het is een manier voor nieuwe cryptocurrencies om het geld op te halen dat ze nodig hebben om hun product te ontwikkelen. De OmiseGo ICO werd afgehandeld door Bitcoin Suisse in 2017 en 25 miljoen dollar opgehaald (AMERIKAANSE DOLLAR). Sinds de OmiseGo ICO is de prijs van de OMG-munt gestaag gestegen.

De openingsprijs van de OMG-munt was rond 0,5 USD medio juli 2017. Medio september 2017 was de prijs gestegen tot ongeveer 12 AMERIKAANSE DOLLAR. In december 2017 stegen de prijzen van cryptocurrencies over de hele markt. OMG’s ook! Op 19 december was de prijs van OMG gestegen 21.51 Amerikaanse Dollar.

De prijs van OmiseGo steeg weer toen de oprichter van Ethereum en allround crypto rockstar, Vitalik Buterin, getweet dat het een van zijn favoriete cryptocurrencies was. Het bereikte een nieuw hoogtepunt van 26.14 USD op 8 januari 2018.

OmiseGo-investeringsles # 2: Luister naar wat Vitalik te zeggen heeft!

Sindsdien zijn cryptocurrencies een bearmarkt geworden. Dit betekent dat prijzen, in het algemeen zijn geweest neerstorten in de eerste helft van 2018. Het lijkt er echter op dat de bearmarkt binnenkort kan eindigen. De meeste experts zijn ervan overtuigd dat de cryptoprijzen weer gaan stijgen.

Laten we eens kijken wat de experts denken dat de prijs van OMG-cryptocurrency zal zijn voor 2021…

OmiseGo-prijsvoorspellingen 2021

Wat gaat OmiseGo waard zijn in 2021??

De eerste plaats waar de meeste experts naartoe gaan als ze een prijsvoorspelling voor munten willen doen, is de homepage van de munt. Laten we dus naar de OMG-startpagina voor cryptocurrency gaan en een kijkje nemen.

OmiseGo-startpagina

De OmiseGo-website bevat veel informatie over wat het platform in de toekomst gaat doen, maar niet veel over wat het nu doet. Op de homepagina staat bijvoorbeeld dat dit kan bouw financiële apps met behulp van het platform, maar er worden geen bedrijven vermeld die dit doen.

OMG-muntengids & amp; Voorspellingen

Wat de OmiseGo-startpagina wel laat zien, is dat het platform een veel mogelijkheden. Er is een lange lijst met investeerders en partners van OmiseGo, zoals Ascend Capital en Golden Gate Ventures. Dit toont aan dat echte financiële organisaties vertrouwen hebben in het platform.

Het is ook duidelijk uit OmiseGo.network die OMG-munt krijgt veel positieve aandacht van de reguliere media. De site bevat links naar artikelen uit Bloomberg en International Business Times.

De startpagina van OmiseGo is niet erg gedetailleerd, dus ik raad aan om CoinMarketCap te bezoeken voor een beter idee van wat de prijs van OmiseGo voor de rest van het jaar zal zijn.

CoinMarketCap

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijke informatie die CoinMarketCap (CMC) registreert over OMG-munten en wat het betekent voor de prijs van OMG-crypto:

 • Historische gegevens: CMC brengt de prijs van OMG-munten in de loop van de tijd in kaart. Uit de gegevens blijkt dat de prijs stabiel is sinds de Omise ICO. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de prijs van OMG-munten plotseling zal stijgen of dalen. De munt is echter erg nieuw, dus alles is mogelijk!
 • Beschikbaarheid op de markt: CMC somt alle beurzen op die aanbieden om te handelen voor OMG-crypto. OMG-munten worden aangeboden om te handelen op meer dan 25 verschillende beurzen. Hieruit blijkt dat er een grote groep investeerders is die OmiseGo-munt wil kopen en dat handelsplatforms daar vertrouwen in hebben.

 • Schaarste: De totale voorraadlimiet van de OMG-munt is 140.245.398. Het totale aantal OmiseGo dat nu op de markt is, is 102.042.552 OMG. Dit betekent dat nu meer dan tweederde van het aanbod op de markt is. Als het totale aanbod op de markt is, wordt de OMG-munt schaars. Dit betekent dat het moeilijker zal zijn om te kopen en dat de prijs kan stijgen.

 • Marktkapitalisatie: De totale waarde van alle OMG-munten op de markt is $ 734.921.326 USD.

Dus, wat zegt dit ons allemaal over de prijs van OMG-munten in 2021??

2021 Voorspellingen

ThinkingCrypto voorspelde dat de OMG-munt in 2021 150-200 USD waard zou zijn. Deze waardering lijkt erg hoog en laat zien wat voor een grote impact de bearmarkt heeft gehad op de cryptoprijzen in het algemeen de afgelopen maanden..

Bitassist voorspelde dat de marktkapitalisatie van de OMG-cryptovaluta tegen het einde van 2021 ongeveer 10 miljard USD zou kunnen bedragen. Dit zou de prijs van elke OMG-munt op ongeveer 100 USD elk brengen. Dit is weer een hoge waardering, maar toont het niveau van vertrouwen en opwinding dat er is over dit platform.

UPDATE 2021: Geen van de voorspellingen was juist. OMG marktkapitalisatie is nu $ 734.921.326 USD en het is momenteel ter waarde van $ 5,24 USD (U kunt OMG-munten kopen op Coinbase). Het is echter belangrijk om te vermelden dat de prijs sinds april 2021 lijkt te stijgen.

OMG-muntengids & amp; Voorspellingen

OmiseGo heeft een veel mogelijkheden. Niemand weet echter echt of het zijn potentieel zal bereiken tegen het einde van 2021. Blijf op de hoogte van de wijzigingen op CMC en de startpagina van OmiseGo en u weet meer dan de meeste mensen over waar de prijs naartoe gaat..

OmiseGo-investeringsles # 3: doe je huiswerk!

Vervolgens wil ik het hebben over wat de komende jaren van invloed kan zijn op de prijs van OmiseGo-munten. Wat gaat OmiseGo in de toekomst waard zijn??

OmiseGo-prijsvoorspellingen: 2021 en daarna

Een manier om een ​​OMG-prijsvoorspelling op de lange termijn te doen, is door naar zijn concurrenten te kijken. Dit zijn de platforms die vergelijkbare services bieden als OMG. Als de volgende platforms slagen, is het de prijs van OMG kan worden beïnvloed.

Het valt echter niet te zeggen: in sommige opzichten kunnen investeerders het succes van een concurrent als iets goeds beschouwen, omdat het het potentieel van het gedeelde gebruik bevestigt..

Wedstrijd

 • VERZOEK: REQ of Request Network is een gedecentraliseerd betalingssysteem met een marktkapitalisatie van minder dan 100 miljoen USD. Het is op dit moment te klein om je zorgen te maken over de OMG-crypto, maar dat kan over een paar jaar wel gebeuren.

  UPDATE 2021: REQ marktkapitalisatie is nu slechts $ 32.537.153 USD.

 • RimpelingDit platform is een reus worden in de wereld van crypto. Net als OmiseGo biedt het betalingsdiensten voor financiële instellingen. Ripple is echter een gesloten netwerk en er is kritiek op gekregen omdat het te gecentraliseerd is. De twee platforms opereren in hetzelfde gebied maar werken op verschillende manieren.
 • Os: Met Ox kunnen gebruikers hun eigen gedecentraliseerde uitwisselingen creëren op de Ethereum-blockchain. Handelen is alleen beschikbaar voor ERC-20-tokens. Dit betekent dat het een kleinere markt zal hebben dan een platform als OmiseGo.
 • StellairDe belangrijkste concurrent van OmiseGo is waarschijnlijk Stellar. Beide platforms bieden op grote schaal open source betaaldiensten aan. Stellar heeft een marktkapitalisatie van meer dan 5 miljard USD en is de zevende grootste cryptocurrency ter wereld.

  UPDATE 2021: Stellaire marktkapitalisatie is nu $ 2.031.325.384 USD.

  OmiseGo munt zal moeten concurreren met al deze platforms in de komende jaren. Het is een erg moeilijke markt en OmiseGo heeft alle gebruikers nodig die het kan krijgen als de prijs blijft stijgen.

OmiseGo-investeringsles # 4: Onderzoek de markt!

De betalingsdienstplatforms die in 2021 en daarna slagen, zullen degenen zijn die nauwe relaties aangaan met echte bedrijven. Laten we eens kijken wat partnerschappen OMG cryptocurrency heeft gepland en hoe ze de waarde ervan kunnen beïnvloeden …

Partnerschappen

OmiseGo is een goed verbonden platform. Het profiteert van het feit dat het moederbedrijf, Omise, een gevestigde financiële dienstverlener is. Enkele van de belangrijkste partnerschappen van OmiseGo zijn:

 • McDonald’s Thailand: OmiseGo levert op proef betaaldiensten aan McDonald’s Thailand. De wereldwijde restaurantketen heeft 240 takken in Thailand. Dit zou ertoe kunnen leiden dat OmiseGo diensten levert aan duizenden andere McDonald’s-locaties over de hele wereld.

  Werken met een bedrijf van deze omvang kan de komende jaren een enorm positief effect hebben op de prijs van OmiseGo-munten.

 • Thaise / Japanse banken en overheden: Beide regeringen hopen hun land in de nabije toekomst cashloos te maken. OmiseGo is in gesprek met het Thaise Ministerie van Financiën en met de Centrale Bank van Thailand. OmiseGo heeft ook grote investeringen ontvangen van twee van de grootste banken van Japan, de Bank of Ayudhya en SMBC.

Als deze partnerschappen hun potentieel bereiken, zal OmiseGo niet alleen een belangrijke cryptocurrency zijn, maar ook een belangrijke wereldwijde instelling.

Vervolgens wil ik het hebben over de technische aspecten ontwikkelingen waar OmiseGo aan werkt en hoe ze de prijs zouden kunnen beïnvloeden. Om dit te doen, moeten we de roadmap van OmiseGo bekijken.

OMG Crypto-routekaart

OMG-munt: OMG Crypto Roadmap.

Een crypto-roadmap is een lijst met technische doelen die een cryptocurrency in een bepaalde periode hoopt te bereiken. Laten we eens kijken naar de belangrijkste innovaties voor OMG-munten:

 • Plasma: Alle blockchains hebben hetzelfde probleem: schaalbaarheid. OmiseGo hoopt dat ze door het gebruik van Plasma miljoenen gebruikerstransacties met zeer hoge snelheden kunnen verwerken.

  Notitie: Plasma is een aanstaande update voor Ethereum die een tweede laag introduceert in de Ethereum-blockchain. Het is te hopen dat applicaties die het gebruiken, kunnen concurreren met de transactiesnelheden van serviceproviders zoals VISA en SWIFT.

  Volgens de OmiseGo-roadmap zal OMG Plasma binnen de komende drie maanden gebruiken. Dit zal een enorme prestatie zijn voor het platform en kan de prijs aanzienlijk doen stijgen!

 • Bewijs van inzet: PoS is een snelle en efficiënte manier om transacties op een blockchain te verwerken. Gebruikers die OMG-munten (stakers) bezitten, ontvangen betalingen voor de ondersteuning die ze aan het netwerk geven. OmiseGo hoopt begin 2021 een volledig PoS-cryptocurrency te zijn.
 • DEX: OmiseGo ontwikkelt zijn eigen volledig gedecentraliseerde centrale met behulp van plasmatechnologie. In de roadmap van OmiseGo staat dat dit project volgend jaar live moet zijn.

Zoals u kunt zien, heeft het OmiseGo-team het druk gehad! Investeerders dienen de OmiseGo-roadmap zorgvuldig te bestuderen. Deze veranderingen zouden de OMG-munt veel kunnen maken meer waard.

OmiseGo-investeringsles # 5: Ken uw product!

Nu weet u alles wat u moet weten over het maken van een prijsvoorspelling voor OMG-munten. Laten we een korte samenvatting geven om u te helpen beslissen of de OMG-cryptocurrency een goede investering is …

Is OmiseGo een goede investering?

Wat gaat OmiseGo de komende maanden en jaren waard zijn? Als het meer waard wordt dan het nu is, dan is het een goede investering!

Laten we eens kijken wat sommige experts denken;

 • CoinLiker voorspelt dat de prijs van OMG-munten binnen een jaar rond de 29 USD zal zijn. Over vijf jaar denkt de site dat één OMG-munt bijna 92 ​​USD waard zal zijn.
 • TradingBeasts denkt dat elke OMG-munt in december 2021 ongeveer 4 USD waard zal zijn. Ze voorspellen ook dat elke OMG-munt in juni 2021 ongeveer 51 USD waard zal zijn.

  UPDATE 2021: OMG-munt is nu $ 5,24 USD waard, dus deze voorspelling was redelijk dichtbij.

 • Portemonnee Investeerder schat dat de prijs van OmiseGo volgend jaar zal verdubbelen en dat elke munt tegen 2023 ongeveer 60 dollar waard zal zijn.

Deze taxaties laten drie dingen zien:

 1. Er is veel vertrouwen in de technologie die OMG-munt gebruikt en in het team dat deze ontwikkelt. Het legt belangrijke verbindingen met echte bedrijven en ontwikkelt er enkele coole nieuwe technologie ook.
 2. De prijzen voor cryptovaluta’s zullen naar verwachting de komende zes maanden over de markt stijgen.
 3. Crypto-experts voorspellen nooit dat de prijs van cryptocurrencies zal dalen! (Sssh! Dat is een geheim!)

Ik weet niet of de prijs van OMG-munten omhoog of omlaag zal gaan. Ik weet alleen dat het een opwindend project is waar veel mensen deel van willen uitmaken. Het is aan jou om te beslissen of het een project is waarvan je deel wilt uitmaken.

Laatste gedachten

De cryptocurrency-markt is echt druk. De komende jaren zullen er meer verliezers dan winnaars zijn. De munten die slagen, hebben de perfecte combinatie van gemeenschap, technologie en echte waarde.

OmiseGo is bijna alle drie. Het wordt ondersteund door een aantal zeer krachtige organisaties, het heeft veel vrienden in de cryptogemeenschap en zijn technologie is even sterk als al zijn concurrenten. Dit alles maakt OmiseGo echter geen gegarandeerde winnaar, dus houd er altijd rekening mee dat de toekomst onvoorspelbaar is.

U moet nooit in cryptocurrency investeren en er zeker van zijn dat u geld zult verdienen. Het geld is slechts een bonus. U moet in cryptocurrency investeren om de technologie van de toekomst te ondersteunen. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dat hebben gedaan!

Het is ook cruciaal om uw cryptocurrency veilig te houden. Dergelijke koude portefeuilles als Ledger Nano S en Trezor worden als de veiligste opties beschouwd.

Hier zijn een enkele eenvoudige stappen om OMG-munten te krijgen en op te slaan

1. Koop een betrouwbare crypto-portemonnee (bekijk Ledger Nano S en Trezor).

2. Meld u aan bij Coinbase.

3. Koop OMG-munten.

4. Stuur uw OMG-munten naar Ledger of Trezor om uw bezittingen veilig te houden.

Vergelijk OMG-munten zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk OMG-munten zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

OmiseGo-investeringsles # 6: glimlach! Je maakt deel uit van de cryptofamilie!

Dus, wat is uw OmiseGo-prijsvoorspelling? Gaat u investeren? Zo nee, waarom niet? Laat het me weten! Ik hoor graag wat je ervan vindt!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me