In deze tijd zou het waarschijnlijk moeilijk zijn om iemand te vinden die nog nooit van gehoord heeft Bitcoin en cryptocurrency-uitwisselingen. Deze cryptocurrency heeft de crypto-industrie omhooggeschoten naar de mainstream – tegenwoordig willen steeds meer mensen dat een aandeel hebben in wat deze markt te bieden heeft.

Afgezien van Bitcoin en Ethereum heeft niet iedereen er echter van gehoord cent cryptocurrencies. En daarom gaan we het vandaag in deze lijst met cent cryptocurrency precies daarover hebben – we zullen de meest veelbelovende en bekende cent crypto’s analyseren die er zijn.

Om te beginnen zullen we de terminologie. Ook al heb je misschien al een idee of twee over wat een ‘cent cryptocurrency’ zou kunnen zijn, we moeten toch weten dat we het over hetzelfde hebben.

Daarna zullen we proberen het beste cent cryptocurrency beschikbaar – er zijn bepaalde specifieke vereisten waaraan zo’n cryptomunt moet voldoen om de beste te zijn, en we zullen het allemaal bespreken terwijl we door de tutorial gaan.

Penny Cryptocurrencies Verklarend

Zoals de naam al aangeeft, is een cent cryptocurrency een cryptomunt waarvan de marktprijs lager is dan $ 1. Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, kunnen de meeste cryptocurrencies die momenteel op de markt bestaan, worden geclassificeerd als centcrypto’s..


Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoewel de namen en prijzen van cryptomunten vaak worden rondgegooid in verschillende discussies, wordt er zelden aandacht besteed aan waarom deze munten geprijsd zijn zoals ze zijn. Het lijkt erop dat het natuurlijk is geworden om te zien Bitcoin als de absolute cryptocurrency, zie dan munten zoals Ethereum en Litecoin als vervolgacties, en dan is er al de rest. Maar hoe komt dat??

Goed, Bitcoin is een uniek geval. Je zou kunnen zeggen dat de prijs te wijten is aan het feit dat het de eerste gedecentraliseerde cryptocurrency in de wereld (en dat draagt ​​zeker bij aan de reden), maar er spelen meer factoren een rol.

Penny cryptocurrencies: Bitcoin-handel.

Bitcoin heeft het niveau bereikt waarop de reputatie van de munt en bekendheid spreken voor zich. Het is het hoofdbestanddeel geworden van alle cryptocurrencies die er zijn. Zelfs taalkundig gezien worden alle cryptocurrencies die geen Bitcoin zijn altcoins genoemd (keuzes voor Bitcoin).

Het was ook de cryptocurrency die duwde deze hele markt naar de mainstream – mensen besteedden weinig tot geen aandacht aan het onderwerp crypto’s totdat Bitcoin groot begon te worden. Plots heb je enorme bedrijven en organisaties die plechtig toegewijd zijn om hun gebruikers cryptogerelateerde diensten te bieden.

Daar moet echter rekening mee worden gehouden Bitcoin is een erg uniek geval. De meeste andere cryptocurrencies die momenteel op de markt zijn, hebben bepaalde, specifieke redenen waarom ze geprijsd zijn zoals ze zijn.

Het is echter niet altijd gemakkelijk om deze redenen te begrijpen, vooral als het gaat om cent cryptocurrencies. Dat gezegd hebbende, er zijn methoden om deze munten volgens bepaalde criteria te classificeren.

De lijst met cent cryptocurrencies van deze tutorial is samengesteld volgens een aantal van deze criteria, dus het zou waarschijnlijk een goede beslissing zijn om ze kort te bespreken.

Categorieën

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om penny-cryptocurrencies te classificeren, gebruik ik een methode die naar mijn mening de duidelijkste en meest begrijpelijke is.

Er zijn drie categorieën in totaal: nieuwe cryptocurrencies, stagnerende cryptocurrencies, en crashende cryptocurrencies. Deze drie categorieën zouden waarschijnlijk de meeste populaire centcrypto’s moeten omvatten die er zijn.

Nieuwe cryptocurrencies

Voordat een cryptocurrency wordt vrijgegeven, wordt de hype rond zijn ICO (eerste muntenaanbieding). Dit gebeurt op verschillende marketinggerelateerde manieren, maar het komt allemaal neer op één eenvoudig criterium: is deze cryptocurrency nuttig?? De prijs van de nieuwe cryptomunt is grotendeels afhankelijk van zijn ICO, terwijl het succes van een ICO sterk afhankelijk is van het nut van de betreffende munt..

Penny Cryptocurrencies: zijn ze het waard?

Meeste van de nieuw uitgebrachte cryptocurrencies beginnen met een super lage marktprijs, en dus in staat zijn om te classificeren als een cent cryptocurrency. Als de munt echter als nuttig wordt beschouwd, zal de prijs zeker snel na de eerste release beginnen te stijgen.

Als u in een vroeg stadium een ​​van deze cent cryptocurrencies wilt kunnen vangen en er met succes in wilt investeren, zou u dat moeten doen kijk naar de markt en doe diepgaand onderzoek met nieuwe, opkomende cryptomunten. Lees de whitepapers van de bedrijven, volg het nieuws en denk logisch na: zal deze nieuwe crypto in een behoefte voorzien? Zal het een nut hebben? Dan is het misschien een goede optie om in te investeren.

Houd er rekening mee dat de prijs van de nieuwe crypto kan nog geruime tijd laag blijven nadat het is uitgebracht, ook al lijkt het een veelbelovende munt te zijn. Dit komt meestal doordat mensen het simpelweg niet opmerken of niet genoeg aandacht schenken aan wat het doet of welk doel het dient.

Het meest voorkomende scenario is dat zodra een nieuwe en goed uitziende munt door een paar mensen wordt opgemerkt, de dingen beginnen te sneeuwballen en de munt prijs begint snel te stijgen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Stagnerende cryptocurrencies

Een ander type cryptocurrencies dat u kunt tegenkomen, wordt genoemd stagnerende cryptocurrencies. Deze cryptomunten zijn meestal al geruime tijd op de markt, maar hun prijs lijkt helemaal niet te fluctueren.

Hier kunnen veel verschillende redenen voor zijn. Het hangt af van op welk niveau u het wilt analyseren – sommige situaties kunnen betrekking hebben op inmenging van het bedrijf, andere – een eenvoudig verlies van interesse of een tijdelijke onderbreking van de handel (hier wordt ‘kortstondig’ als brede term gebruikt).

Dit is een enigszins moeilijk type crypto’s – de niet-fluctuatie van hun prijs kan zowel een goede als een slechte zaak zijn. Aan de ene kant zou je blij kunnen zijn dat de prijs van de munt niet daalt. Dit zou kunnen worden opgevat als een teken dat de crypto nog steeds waardevol is en veel wordt gebruikt, zelfs als het stilletjes gebeurt.

Penny Cryptocurrencies: zijn ze het waard?

Aan de andere kant kan de stagnatie van een cryptocurrency er echter voor zorgen dat de ontwikkelaars traag zijn het project verlaten en zijn niet van plan om het netwerk waarop de munt is gebaseerd te ontwikkelen of te bevorderen, net zo min als ze al hebben. Dit leidt tot een langzaam maar gestaag renteverlies aan de kant van de gebruiker, wat op zijn beurt resulteert in een stagnerende dood voor de cryptocurrency.

Als je dergelijke cent-cryptocurrencies toevallig tegenkomt in een soort van online gevonden cent-cryptocurrency-lijst, lees dan altijd het nieuws rondom die munt. Hiermee kun je op de lange termijn misschien een kogel ontwijken.

Crashen van cryptocurrencies

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje vanzelfsprekend, nietwaar? Als de prijs van een cryptocurrency crasht, betekent dit dat de munt waarschijnlijk aan het afsterven is, toch? Nou, niet per se.

Op een bepaald moment in December 2017, de cryptocurrency-markt begon als geheel te crashen. Tot dat moment, sinds de zomer van hetzelfde jaar, bleven cryptomunten gestaag in prijs stijgen – Bitcoin bijvoorbeeld overschreed bijna de grens van $ 20.000!

Na het aanvankelijke stoppen van de stijgende prijzen en de plotselinge koerswijziging, in januari 2018, kwam de cryptomarkt voor onbepaalde tijd gecrasht – bijna elke cryptocurrency kende een grote deflatie van prijs en marktwaarde.

Penny Cryptocurrencies: zijn ze het waard?

Hierdoor wordt het bijna onmogelijk om te zeggen dat “als een cryptocurrency crasht in prijs, dat betekent dat het gedaan is voor”. De markt ziet de laatste tijd een soort van stabilisatie en veel crypto-experts beloven geweldige dingen die zullen komen. Ik denk dat we maar zullen moeten afwachten.

Betreffende investeren in cent cryptocurrencies, dit wordt nog lastiger. U zou veel onderzoek moeten doen voordat u een investering in zo’n munt doet. Het lezen van een lijst met cryptocurrencies van centen is echter niet genoeg – u moet voldoende kennis over de munt hebben verzameld om te proberen te voorspellen WANNEER het zal stoppen met crashen in prijs, om het beste tijdsbestek te vinden voor het plaatsen van een investering.

Natuurlijk zijn er veel andere soorten cryptocurrencies die in verschillende categorieën kunnen vallen (tokens, munten die in prijs stijgen, enz.). Deze drie categorieën zouden echter de meeste van de belangrijkste soorten cent-cryptocurrencies moeten omvatten die u tegenkomt.

Laten we nu, zonder verder oponthoud, naar de penny-cryptocurrency-lijst springen en praten over enkele van de meest opmerkelijke penny-cryptocurrencies die er zijn.

Rimpel (XRP)

Van alle cent cryptocurrencies in deze tutorial, Rimpeling is waarschijnlijk de meest bekende en gewaardeerde. Ook al is ‘Ripple’ het bedrijf dat de munt heeft gemaakt (de munt zelf wordt ‘XRP‘), Raakte iedereen er zo aan gewend om de munt Ripple te noemen dat ik ter wille van de klaring hetzelfde zal doen.

Rimpeling onderscheidt zich van de cryptocurrency-menigte door de enige te zijn gecentraliseerde cryptocurrency om de top van de markt te bereiken. Op zijn hoogtepunt was Ripple erin geslaagd om de tweede plek in de marktpositie te bereiken en werd hij beschouwd als al snel “de Bitcoin-killer” te worden. Dat is echter niet gebeurd.

Er zijn nogal wat enkele redenen waarom mensen van Ripple houden. Enkele van de belangrijkste zijn onder meer: snelheid (in vergelijking met Bitcoin), schaarste, levensduur, de team achter de ontwikkeling, vloeibaarheid van de munten, het wordt door veel banken en regeringen over de hele wereld geaccepteerd, enz.

Penny Cryptocurrencies: zijn ze het waard?

Ripple wordt beschouwd als een van de beste cryptocurrencies om in te investeren als u net begint in de investeringswereld. De meeste van de penny cryptocurrencies-lijst die u online zult vinden, verwijst naar Ripple als de meest populaire penny-crypto ter wereld.

Cardano (ADA)

Cardano is door sommigen van de meesten een zeer ambitieus project deskundig cryptocurrency-experts van over de hele wereld. Het heeft tot doel de schaalbaarheid van cryptovaluta te verbeteren, transacties veel sneller te laten verlopen en een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop cryptocurrencies in het algemeen werken.

Hoewel het een van de minst besproken munten op de markt is, wordt Cardano (ADA) door veel experts en cryptoliefhebbers nog steeds gezien als een van de meest veelbelovende projecten die er zijn..

Cardano heeft het Proof-of-Stake-algoritme in hun systemen geïmplementeerd. Dit betekent dat je Cardano niet kunt MIJN – in plaats daarvan wel zet je munten in en verifieer de transacties die andere Cardano-houders maken binnen de blockchain. Afhankelijk van het aantal ADA-munten dat je hebt ingezet, ontvang je achteraf een deel van de opbrengst.

Cardano lijkt een veelbelovende toekomst voor zich te hebben, en geen cent van cryptocurrencies vergeet het te vermelden als een van de munten waar mensen het meest op moeten letten.

Qlink (QLC)

Qlink is een beetje een speciale vermelding op deze lijst. Het is de eerste ter wereld gedecentraliseerde mobiele netwerkdienst. De makers van het bedrijf willen ouderwetse mobiele netwerken onder de mat vegen door een nieuw, peer-to-peer-gebaseerd systeem te introduceren.

Een van de belangrijkste manieren waarop mensen kunnen verdienen QCL-tokens is door hun WiFis met andere Qlink-leden om het gebruik van de dienst mogelijk te maken. Het bedrijf heeft ook geïntroduceerd gedecentraliseerde sms-berichten op hun platform – als je een groot aantal ongebruikte sms’jes hebt, kun je ze gewoon verkopen voor extra inkomsten.

Het bedrijf Qlink, het eerste in zijn soort, had te maken met (en doet dat in veel opzichten nog steeds!) veel moeilijke hindernissen die het succes van hun project in de weg stonden. Ze gaan echter langzaam maar zeker vooruit – het project is voortdurend in ontwikkeling.

Het is simpelweg omdat deze service zo nuttig is voor een grote verscheidenheid aan mensen over de hele wereld dat de munt nog steeds veelbelovend is – als u op zoek bent naar goede investeringen als het gaat om cryptocurrencies, geef Qlink dan zeker een cheque.!

Conclusies

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen zouden willen vinden de beste cent cryptocurrency. Sommigen zijn geïnteresseerd in de groei van cryptomunten sinds hun begindagen hebben anderen simpelweg niet veel geld om te investeren in crypto’s en munten die minder dan een dollar waard zijn, lijken een geweldige plek om te beginnen.

Wat de motivatie ook mag zijn, het is duidelijk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar minder bekende, nog te bloeien cryptomunten in de huidige markt..

Als u op zoek bent naar de beste cryptocurrency, houd er dan altijd rekening mee dat de cryptomarkt is een zeer volatiele plaats. Prijzen kunnen op elk moment veranderen, schijnbaar zonder een goede reden. U kunt de “verrassingsfactor” minimaliseren door uw onderzoek te doen en dieper te graven, maar dit zal de uitkomst echter niet veranderen.

Trouwens, als u overweegt om in cryptocurrencies te handelen, moet u eens kijken de meest aanbevolen cryptocurrency-uitwisselingen: Coinbase, Binance en Kraken.

Ik hoop dat deze tutorial “Penny Cryptocurrencies” nuttig voor je was en dat je zult toepassen wat je hebt geleerd bij het zoeken naar de beste cryptomunt die er is. Bedenk echter dat investeringen een lastige zaak kunnen zijn. Raadpleeg altijd een professional voordat u geld in cryptocurrencies investeert. Veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me