Heb je er altijd al in willen komen cryptocurrency investering, maar alles leek zo ver en ingewikkeld? Als je antwoord “ja” is, dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag wil ik je daarover vertellen Volg munt, en alle onderwerpen die ermee te maken hebben.

Ik zal de munt introduceren en je vertellen waarom je er om moet geven en er wat aandacht aan moet besteden. We zullen het hebben over de geschiedenis van het bedrijf, hoe ze op het idee kwamen om te ‘volgen’, wat hun motivatie was, enzovoort. Daarna kijken we naar de munt zelf: het zijn prijsveranderingen, ICO, plannen, enz.

Ik kan je echter van tevoren vertellen dat als je wat Follow-munten wilt kopen, je dit moet doen een aangewezen crypto-uitwisseling, en met enkele andere cryptocurrencies. De beste manier om dit te doen, is door wat te kopen Ethereum (ETH) op beurzen zoals Coinbase of Binance, en ga dan wat Follow-munten halen.

Dus laten we er zonder verder oponthoud meteen in springen.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA


 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Een uniek concept voor een cryptocurrency
 • Elimineert veel inspanning van cryptocurrency-gerelateerd onderzoek

Nadelen

 • Onervaren team achter het project
 • Gebrek aan richting
 • Gebrek aan transparantie van het bedrijf

Volg Coin Origins

Laten we het vanaf de bovenkant bekijken: wat is volg munt??

Volgens het bedrijf erachter is Follow coin dat wel een revolutionaire nieuwe golf van cryptocurrency en blockchain-technologie. De belangrijkste focus van deze nieuwe munt is om de kloof te overbruggen tussen oude crypto-investeerders en absolute crypto-beginners.

Als je een beginner bent bij cryptocurrency-handel, dingen kunnen erg verwarrend en moeilijk worden – er is gewoon te veel informatie over de markt, ICO’s van munten, prijzen, enz. overweldigend – het is niet gemakkelijk om te beslissen welke informatie waardevol is en een verandering zal aanbrengen, en dat zijn slechts speculaties.

Dit is waar Follow Coin komt – dit gloednieuwe platform is niet alleen ontworpen om vernieuw de cryptocurrency-markt, maar helpt ook beginnende handelaren om handelsexperts van over de hele wereld te vinden en in contact te komen.

Hoe werkt het?

Met Volg de munt kun je verschillende cryptocurrency-investeerders van over de hele wereld vinden. Veel van deze investeerders verdiepen zich al sinds het begin in cryptocurrencies Bitcoin, dus ze weten over het algemeen wat ze doen.

De investeerders hebben speciale portfoliotabbladen waar u hun activiteiten uit het verleden, succesvolle handelskoersen, enzovoort kunt bekijken. Als u eenmaal besluit dat u een bepaalde specifieke belegger leuk vindt, hoeft u ze alleen maar te ‘volgen’.

Zodra u de investeerders volgt, krijgt u een melding wanneer hij bewegingen maakt op de cryptomarkt – of het nu gaat om handelen, kopen of verkopen..

Volg munt: een cryptocurrency-munt op een laptop.

Er is een optie voor u beschikbaar genaamd “Dubbele transactie​Als u ervoor kiest om dit te doen, doet u dat automatisch dupliceren en nabootsen van de transactie die de belegger heeft uitgevoerd.

Als de bovengenoemde transactie is succesvol, zowel u als de investeerder profiteren. U profiteert omdat het een succesvolle transactie was en u niets anders hoefde te doen dan op een knop te drukken (geen onderzoek, geen voorkennis, niets), en de belegger profiteert van een bepaald aantal volgmunten krijgen voor hun bijdrage.

Dit is om een ​​aantal redenen geweldig.

Handelsduplicatie

Allereerst lijkt de munt echt een geweldige toegangspoort tot de cryptocurrency-handelsindustrie voor mensen die altijd al hun geluk hebben willen beproeven, maar nooit echt rond zijn gegaan en hun onderzoek hebben gedaan. Het kan zijn omdat ze gewoon gebrek aan tijd, of ze hebben het niet voldoende middelen om toegang te krijgen tot de informatie.

Wat de reden ook mag zijn, Follow coin biedt een geweldige oplossing – u hoeft geen uren en uren te besteden aan het zoeken naar de beste investeerders en tips voor het verhandelen van cryptocurrencies – het ‘volgende’ platform doet al het harde werk voor u.

Het is ook geweldig voor investeerders – het enige wat ze hoeven te doen is hun profielen aanmaken en dan gewoon doorgaan met handelen, kopen en verkopen van verschillende cryptocurrencies, net zoals ze dat op een normale dag zouden doen. Elke keer dat ze een succesvolle transactie maken, is er altijd een kans dat ze extra inkomsten ontvangen, allemaal omdat iemand hun transactie heeft gedupliceerd.

Het bedrijf

Het bedrijf achter de Follow-munt heet precies zo: “Volg Coin​Ze zijn gevestigd in Amsterdam en zijn een dochteronderneming van Knijbel, een Nederlands softwareontwikkelingsbedrijf.

Follow Coin heeft hun eerste product – de “volgende” – eind 2017 uitgebracht. Ze hebben dit gedaan na de initiële financiering die ze rond die tijd hadden ontvangen.

Zoals het bedrijf zelf stelt, hebben ze geweldige kansen gehad om hun ervaring op het gebied van cryptocurrencies uit te breiden en om een ​​soort naam te maken in de gemeenschap van cryptobedrijven..

Volg Coin: een uitgebreide gids

Momenteel is het team enthousiast rebranding en revisie van hun Wit papier – ze zeggen dat ze veel hebben geleerd van hun eerste ICO en app-lancering en staan ​​te popelen om aan de slag te gaan met Follow coin 2.0.

Het bedrijf heeft ook iets dat ze “The Follow Coin Academy” noemen – een plek waar je alles kunt leren over cryptocurrency-gerelateerde onderwerpen. Ze hebben drie niveaus – Beginner, Gemiddeld en Deskundige -, en de verstrekte informatie wordt dienovereenkomstig gecategoriseerd.

Volg Coin Market Presence en ICO

De Follow-munt is geen actieve deelnemer aan de cryptocurrency-markt.

Het volg-munttoken – het FLLW – is gebaseerd op het Ethereum-platform van de blockchain. Dit betekent dat het token bepaalde kenmerken heeft die we zouden vinden in ETH of een andere op ERC-20 gebaseerde cryptocurrency.

Tijdens de Follow-munten eerste muntenaanbieding (ICO), werden 490 miljoen FLLW-tokens aan het publiek aangeboden. De oorspronkelijke prijs van een token was $ 0,0470. Dit betekent dat de hele ICO werd gewaardeerd ongeveer $ 23 miljoen. Ook, je kon alleen FLLW-tokens kopen met Ethereum – Nee fiat of andere cryptocurrencies werden geaccepteerd.

Volg munt: fiatgeld en cryptomunten.

Als het echter om de huidige prijs van Follow-munten gaat, lijken de dingen nogal een beetje anders.

Het FLLW-token is vrij gestaag in prijs gedaald. Hoewel de cryptocurrency-markt sinds eind 2017 en begin 2018 moeilijke tijden doormaakt, is het nog steeds een ongeziene prijsdaling voor bijna elk token op de markt..

De huidige prijs van de Follow-munt is $ 0,00032. Als we deze prijs vergelijken met degene die we tijdens de ICO hebben gezien – $ 0,0470 – we kunnen zien wat voor soort druppel dit is.

Het is vrij duidelijk dat de prijsdaling meer dan opmerkelijk was … Maar waarom is dat?

De prijsdaling

Er zijn veel redenen waarom de prijs van de Follow-munt zou kunnen zijn gedaald zoals hij deed. Een van de meest genoemde van deze redenen is dat het bedrijf en het team achter de Follow-muntcryptocurrency waren gewoon te hebzuchtig en begrepen niet wat ze aan het doen waren. Het is eerlijk gezegd een harde bewering. Laten we eens kijken hoe mensen er een back-up van maken.

Als we kijken naar de geldbedragen die in de ICO-periode circuleerden, begint het logisch te worden. Volgens de populaire mening verwachtte het team gewoon fantastische bedragen zonder echt een solide product te hebben aan de gemeenschap.

Natuurlijk is het idee om de kloof tussen beginners en professionals te overbruggen absoluut een nobele, maar te oordelen naar een aantal bepaalde factoren (d.w.z. het team was vrij onervaren, had niet echt een transparant bedrijfs- en ontwikkelingsplan, enz.), leek het bedrijf achter de Follow-muntcryptocurrency niet te weten waar ze aan begonnen.

Volg munt: cryptomunten in een portemonnee.

De gebrek aan transparantie en ervaring in het veld schijnbaar was geen ENORME hindernis, en het eerste muntenaanbod gebeurde. Als we echter de grafieken van de prijs van munten volgen bekijken, is het vrij duidelijk dat de prijs van de token kort daarna daalde..

Zoals ik eerder al zei, zou een ander groot deel hiervan kunnen zijn het gebrek aan transparantie aan de kant van het team als het ging om de ontwikkeling van het platform.

Er was niet veel informatie aan het publiek verstrekt vóór de ICO van het token. Het team legde hun belangrijkste doelen en visies uit op hun officiële website en gaf wat feedback & updates op sites zoals Reddit, maar dat was het. Het gebrek aan technische informatie (de whats, wherees en whys) was op zichzelf al een beetje alarmerend, maar waarschijnlijk het meest opvallend was de uitleg van het bedrijf Follow Coin over “waarom ze zoveel geld nodig hebben”.

Het bedrijf benadrukte dat het dat niet is ZE hebben zulke hoeveelheden geld nodig, maar het is eerder zo ONS – het gebruikersbestand. Al het geld zou worden gebruikt voor (meestal) twee grote doelen: platform ontwikkeling en marketing.

Het team had als doel om “het beste op gebruikerservaring gebaseerde platform” te creëren. Dit is op zich een moeilijk doel, vooral gezien het feit dat het bedrijf nog vrij nieuw was en dat de ICO nog niet eens was gebeurd.

Transparantiekwesties

Als het op marketing aankomt, hebben veel mensen gemerkt dat zelfs de nieuwe gebruikers die binnenkomen en interesse tonen in het bedrijf, niet begrijpen hoe dingen precies werken.

Met het gebrek aan transparantie (zelfs hun laatste Reddit-updatepost werd meer dan vijf maanden geleden gemaakt) en een paar andere sleutelfactoren, de Follow-munt belandde in de situatie waarin deze zich nu bevindt – de prijs heeft een dieptepunt bereikt.

U hoeft geen expert in cryptocurrency te zijn om dat te begrijpen het project was niet echt een succes – zelfs het bedrijf stelt zelf dat ze hun lessen hebben geleerd en nu gefocust zijn op rebranding en het creëren van een nieuwe en verbeterde versie van Follow Coin.

Naast alles is het waarschijnlijk de moeite waard om dat te vermelden een gebrek aan richting leverde ook een grote bijdrage aan de daling van de prijs en marktpositie van de Follow-munt.

Volg Coin: een uitgebreide gids

Het leek alsof het team achter het platform wist dat ze veel geld nodig hadden voor marketing en gebruikers & aantrekking van investeerders, maar had geen duidelijk plan om dit te doen.

Nu al deze factoren (en een paar andere) op hun plaats vallen, is het vrij duidelijk waarom de Follow-munt cryptocurrency een even grote crash ervaren als hij deed. Er zijn echter nog steeds gelovigen in de munt die overblijft – als je een kijkje neemt op online forums en chatrooms (vooral degenen die op ICO’s zijn gebaseerd), kun je zien dat er nog steeds mensen zijn die geloven in het platform en sporen anderen aan HODL (zoals in, vasthouden) hun penningen, en ze niet verkopen.

Deze mensen zijn meestal gelovigen in het idee zelf – het is niet elke dag dat u een platform tegenkomt dat mensen de kans biedt om in contact te komen met professionals en (figuurlijk gesproken) met hen samen te werken om cryptocurrencies te verdienen.

Vergelijk Follow Coin Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Follow Coin Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze wel NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

U hoeft maar één keer naar de cryptocurrency-markt te kijken om te zien hoeveel verschillende startups, bedrijven, projecten, en andere cryptogerelateerde ideeën komen er elke dag uit tevoorschijn.

Follow Coin was een van deze opkomende startups. Het begon als een geweldig idee voor een platform dat zowel beginnende cryptocurrency-handelaren als experts zou verenigen – allemaal voor een enkel, objectief doel van cryptocurrency-handel.

Het idee voor het project was niet alleen nobel, maar ook heel praktisch – je hoeft je niet langer te concentreren op het doen van eindeloze hoeveelheden onderzoek, uren doorbrengen op online forums en giswerk doen als het gaat om de beste experts in het veld (en hun voorspellingen). Nu, alles wat u hoefde te doen was download een app, aanmelden en eenvoudig kies de experts die u wilde uit een lijst. Comfortabel, gebruiksvriendelijk en volledig functioneel – wat wil je nog meer van een platform??

Hoewel het op zichzelf een geweldig idee was, waren er een paar sleutelfactoren die het zo maakten de prijs en marktpositie van de Follow-munt stortten bijna onmiddellijk na de ICO in.

De belangrijkste kenmerken hiervan worden geacht te zijn het gebrek aan transparantie en ervaring van het bedrijf.

Hoewel het bedrijf een enorme som geld nodig had voor zijn ICO, leken ze geen concreet en stappenplan te hebben voor hoe ze hun doelen gingen bereiken. Dit werd duidelijk door hun verklaring later: het bedrijf zei dat ze hun lessen hebben geleerd en klaar zijn om aan hun volgende project te werken en het uit te brengen – Volg munt 2.0.

Of je nu gelooft in het succes van het bedrijf of niet, het project waaraan ze werken is nobel en zou veel mensen in de cryptogemeenschappen over de hele wereld helpen. Dat gezegd hebbende, houd daar rekening mee als u zelf een aantal Follow-munten wilt kopen er zijn veel betere cryptocurrencies die er zijn – uitchecken Coinbase of Binance om er een te vinden die het beste bij u past!

UPDATE 2021:

Vanaf 2021 lijkt het erop dat het Follow Coin-project is verlaten, omdat er geen nieuwe informatie is over het bedrijf of de cryptocurrency erachter..

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me