De vragen die iedereen in 2017 minstens één keer bezighield: wat is een Bitcoin en hoe werkt Bitcoin?

Bitcoin bestaat uit twee woorden, ‘Beetje​ & ​Munt​Als u de informatie in computers in kleinere stukjes knipt, vindt u 1’en en 0’en. Dit worden bits genoemd. U weet al van munten.

…en wat zijn Bitcoins?

Bitcoins zijn slechts het meervoud van Bitcoin. Het zijn munten die op computers zijn opgeslagen. Ze zijn niet fysiek en bestaan ​​alleen in de digitale wereld! Daarom worden Bitcoin en andere cryptocurrencies vaak digitale valuta genoemd.

In het begin kan het nogal verwarrend lijken, maar in deze gids zal ik het redden zo makkelijk mogelijk – welkom bij Bitcoin voor nieuwkomers! Aan het einde van de gids zullen zelfs totale beginners begrijpen wat Bitcoin is, hoe ze aan Bitcoin kunnen komen en hoe ze Bitcoin moeten gebruiken.

Overweeg ook om er een paar te bekijken betrouwbaar crypto-uitwisselingen (d.w.z. Coinbase of Binance), als u van plan bent Bitcoin te kopen of verkopen! Bovendien is het cruciaal om uw Bitcoins binnen te houden veilige portemonnees, Overweeg dus hardware-opties, zoals Ledger Nano S en Trezor.


U moet ook weten dat de eenvoudigste manier om koop Bitcoins met uw tegoed kaart is via Simplex – fraudevrije betalingsverwerking. De keuze is aan jou.

Laten we beginnen!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Transparantie
 • Gedecentraliseerd
 • Aangedreven door de gemeenschap
 • Geen verificatie voor nieuwe gebruikers

Nadelen

 • Wisselende tarieven
 • Niet zo snel in vergelijking met andere cryptocurrencies

Hoe werkt Bitcoin? Waarom is Bitcoin uitgevonden??

Laten we beginnen met de basis…

Er zijn drie soorten mensen in deze wereld: de producent, de consument, en de tussenpersoon. Als je een boek op Amazon wilt verkopen, moet je veel betalen 40-50% kosten. Dit is in bijna elke branche hetzelfde! De tussenpersoon krijgt altijd een groot deel van het geld van de producent.

Om te begrijpen wat Bitcoin is, is het belangrijk om te weten waarom het is gemaakt. Bitcoin is uitgevonden verwijder een type tussenpersoonde banken. Als u $ 5000 van uw land naar uw vriend in het Verenigd Koninkrijk moet overmaken, moet het geld via een bank in uw land gaan. Ze vragen een vergoeding voor de verwerking. Zodra het geld de bank in het VK bereikt, brengt de bank van uw vriend ook een vergoeding in rekening.

Hoe werkt Bitcoin: een stapel cryptomunten.

Het zijn niet alleen de vergoedingen die het probleem vormen, het is de gegevens die ze opslaan. Banken slaan veel privégegevens over hun klanten op. Veel banken zijn de afgelopen 10 jaar gehackt zeer gevaarlijk voor mensen die van die banken gebruik maken. Daarom is het belangrijk om te begrijpen hoe werkt Bitcoin.

In tegenstelling tot Bitcoin, banken kunnen rekeningen van mensen blokkeren / blokkeren wanneer ze maar willen. Ze hebben te veel controle over de mensen die de banken gebruiken, en ze hebben hun macht misbruikt. Banken speelden een grote rol in de financiële crisis van 2008, te. Bitcoin begon in 2009, net na die crisis. Veel mensen geloven dat de crisis een van de redenen was om Bitcoin te maken.

Wie heeft Bitcoin gemaakt? De maker van Bitcoin is onbekend. De gebruikte naam was Satoshi Nakamoto, maar dit was een valse naam en niemand weet wie de echte maker is.

De oplossing was om een ​​systeem te bouwen dat heeft geen enkele autoriteit (zoals een bank). Een enkele autoriteit mag niet de macht krijgen om mensen te controleren. De banken en de regeringen controleerden de valuta’s, dus er moest een nieuwe valuta worden gecreëerd.

Bitcoin is de oplossinghet heeft geen enkele autoriteit. Dat betekent dat er geen banken, geen PayPal, geen overheid zijn die de bank kan vertellen om uw rekening te blokkeren. Het is geweldig, toch? De vraag waar iedereen nu aan denkt, moet zijn ‘hoe werkt bitcoin?’.

Hoe Bitcoin werkt?

De maker van Bitcoin gemaakt drie hoofdconcepten voor Bitcoin die essentieel zijn om de principes van Bitcoin te begrijpen:

Laten we elk concept een beetje nader bekijken.

Gedecentraliseerde netwerken

Wanneer u naar uw internetbrowser gaat en ‘www.google.com’ intypt, uw computer begint een gesprek met de computers van Google. Vervolgens beginnen beide computers met elkaar te praten en toont uw browser afbeeldingen, knoppen, enz. Als de servers van Google om de een of andere reden niet beschikbaar waren, zou u deze afbeeldingen en knoppen niet kunnen zien. Dit komt omdat de gegevens worden opgeslagen op een gecentraliseerd netwerk – het is op één plek.

Hoe werkt Bitcoin: gecentraliseerde en gedecentraliseerde applicaties.

Om te begrijpen hoe Bitcoin werkt, is het essentieel om erachter te komen wat een gedecentraliseerd netwerk. In een gedecentraliseerd netwerk zijn de gegevens overal. Als Google een gedecentraliseerd netwerk zou gebruiken, zou u de gegevens nog steeds kunnen zien, omdat deze overal zijn en niet slechts op één plek. Dit betekent dat Google nooit offline zou gaan!

Cryptografie

In de Tweede Wereldoorlog, cryptografie werd veel gebruikt. Het zette radioberichten om in code die niemand kon lezen. Om het te kunnen lezen, zou u het terug moeten converteren naar het oorspronkelijke bericht. Om dat te doen, had je nodig een sleutel. Het was mogelijk door middel van wiskundige formules!

Bitcoin gebruikt cryptografie op dezelfde manier. In plaats van radioberichten te converteren, gebruikt Bitcoin cryptografie om te converteren transactie data. Daarom heet Bitcoin een cryptocurrency. Als u dat weet, komt u een stap dichter bij het begrijpen van hoe Bitcoin werkt.

Bitcoin doet dit met behulp van de blockchain. De maker van Bitcoin heeft de blockchain-technologie uitgevonden!

Vraag en aanbod

Vorige week, toen John de bakkerij bezocht, was er nog maar één taart over. Vier andere mensen wilden het ook. Normaal gesproken kost de cake slechts $ 2. Maar omdat 4 andere mensen de taart wilden, moest hij er $ 10 voor betalen.

Dit is het belangrijkste concept van vraag en aanbod: als er iets is beperkt, het heeft meer waarde. Hoe meer mensen het willen, hoe meer de prijs ervan zal stijgen. Het is hetzelfde als zeldzame oldtimers.

Hoe werkt Bitcoin: levering & amp; vraag naar.

Bitcoin gebruikt hetzelfde concept. Het aanbod van Bitcoin is beperkt. Bitcoin wordt geproduceerd op een vast tarief, die in de loop van de tijd zal afnemen – het halveert elke vier jaar. Bitcoin heeft een limiet van 21 miljoen munten; Zodra er 21 miljoen Bitcoins zijn, kunnen er geen munten meer worden gemaakt. Hoeveel Bitcoins zijn er op dit moment? Welnu, momenteel (27.07.20) zijn er 18,5 miljoen Bitcoins gemaakt. We hebben nog een lange, lange weg te gaan voordat het 21 miljoen bereikt!

Dus dat beantwoordt een deel van ‘hoe werkt Bitcoin?’, Maar het beantwoordt niet alles. Om echt te leren hoe Bitcoin werkt, moeten we verder gaan met hoe het Bitcoin-transacties werk…

Hoe gebeuren transacties??

Laten we nu eens kijken hoe deze concepten samenwerken. Om transacties vast te leggen, moeten we ze invoeren een database (zoals een Excel-blad).

Dit zou normaal gesproken op één plaats in een gecentraliseerd netwerk worden opgeslagen. Maar omdat Bitcoin gebruikt een gedecentraliseerd netwerk, de Bitcoin-database wordt gedeeld. Deze gedeelde database staat bekend als een gedistribueerd grootboek en het is toegankelijk via de blockchain. Voor meer informatie over blockchain-technologie en om beter te begrijpen wat Bitcoins zijn vanuit het blockchain-perspectief, lees mijn "Blockchain uitgelegd" gids.

Om Bitcoin naar iemand te sturen, moet u een bericht digitaal ondertekenen met de tekst “Ik stuur 50 Bitcoins naar Peter”. Het bericht wordt vervolgens naar alle computers in het netwerk verzonden. Ze slaan uw bericht op in de database / het grootboek.

Kan iemand mijn identiteit vervalsen?

Wanneer u een Bitcoin-portemonnee aanmaakt (om uw Bitcoin op te slaan), ontvangt u een openbare sleutel en een privésleutel. Openbare sleutels en privésleutels zijn een reeks lange cijfers en letters; ze zijn als uw gebruikersnaam en wachtwoord. Beide zijn erg belangrijk om echt te begrijpen hoe Bitcoin werkt.

Mensen hebben jouw publieke sleutel als ze je geld willen sturen. Omdat het slechts een reeks cijfers en cijfers is, hoeft niemand uw naam of e-mailadres te weten, enz. Dit maakt Bitcoin-gebruikers anoniem!

Hoe werkt Bitcoin: de privésleutel van de Blockchain-portemonnee.

Wat betreft uw prive sleutel, je zou het nooit aan iemand moeten laten zien. Op de blockchain is uw privésleutel uw identiteit. U gebruikt uw privésleutel om toegang te krijgen tot uw Bitcoin. Als iemand het ziet, kunnen ze al je Bitcoin stelen – dus wees heel voorzichtig!

Dus ja, technisch gezien kan uw identiteit worden vervalst. Als iemand uw privésleutel krijgt, kunnen ze deze gebruiken om Bitcoin van uw portemonnee naar hun portemonnee te sturen. Daarom moet u uw privésleutel heel, heel veilig bewaren.

Uw echte identiteit (uw naam, adres, enz.) Kan echter niet worden vervalst, omdat u deze niet hoeft te gebruiken om Bitcoin te verzenden of te ontvangen.

Kan iemand Bitcoin tweemaal uitgeven?

Bitcoin-transacties worden gegroepeerd en in blokken opgeslagen. Deze blokken zijn in serie aan elkaar gekoppeld. Dit is waarom het een blockchain wordt genoemd.

Elke transactie in het blok heeft een openbare sleutel erop geschreven. Als het uw Bitcoin is, is het uw privésleutel die erop is geschreven. Omdat elk blok is verbonden met het blok ervoor, kan geen Bitcoin twee keer worden uitgegeven.

Hoe werkt Bitcoin: een man die een Bitcoin vasthoudt.

Laten we begrijpen hoe Bitcoin werkt enkele praktijkvoorbeelden. Als iemand twee keer zou proberen dezelfde Bitcoin te verzenden, zou dit gebeuren:

 1. David stuurt John een Bitcoin;
 2. De transactie wordt opgeslagen in een blok op de blockchain;
 3. De volgende dag probeert David dezelfde Bitcoin naar iemand anders te sturen;
 4. De Bitcoin-transactie gaat naar het huidige blok op de blockchain;
 5. De computers die de blockchain draaien, controleren het laatste blok waarin de Bitcoin is gebruikt;
 6. In het laatste blok waarin de Bitcoin werd gebruikt, zegt de transactie dat de Bitcoin naar de openbare sleutel van John is gestuurd.

Omdat het niet de openbare sleutel van John is die op de Bitcoin staat die naar het huidige blok wordt gestuurd, laten de computers die de blockchain draaien de Bitcoin niet gebruiken.

Wat als iemand probeert de blokken te manipuleren?

Als iemand de transactiegegevens in een van de blokken probeert te wijzigen, wordt deze alleen in zijn eigen versie gewijzigd, net als een Microsoft Word-document dat op uw computer is opgeslagen.

Dit is een van de belangrijkste elementen van hoe Bitcoin werkt. Om de wijziging naar de gedeelde database te laten gaan, zodat deze op ieders versie staat, moeten ze controle hebben 51% van de computers in het netwerk.

Wat als iemand 51% van de computers in het netwerk bestuurt??

Dit is technisch mogelijk, maar het is bijna onmogelijk bereiken. Zelfs als iemand 51% van de computers in het netwerk heeft gehackt (ook wel knooppunten genoemd), is er nog een beveiligingslaag die hen in de weg staat.

Om nieuwe blokken aan de blockchain toe te voegen, moeten ze gedolven. Dit proces wordt mijnbouw genoemd omdat de knooppunten die het doen, worden beloond met Bitcoin – zoals goudzoekers die worden beloond met goud.

Bij mijnbouw moeten de knooppunten Bitcoin-transacties verwerken en verifiëren dat ze echt zijn. Om dit te doen, moeten ze een wiskundig probleem oplossen. Als het probleem is opgelost, wordt het transactieblok geverifieerd en wordt er een nieuw blok aangemaakt. Elk blok heeft een nieuw probleem en een nieuwe oplossing die miners kunnen vinden.

Hoe werkt Bitcoin: een hacker die op een laptop werkt.

Het eerste knooppunt dat dit probleem oplost, krijgt nieuwe Bitcoins. Mijnbouw verbruikt veel elektriciteit, dus de mijnwerkers moeten worden beloond!

Nog enkele real-life uitleg over hoe Bitcoin werkt: hier is wat er zou gebeuren als een hacker 51% van de nodes zou controleren en zou proberen een blok te veranderen:

 1. De hacker zal de gegevens in het blok wijzigen zodat de Bitcoin naar zijn / haar publieke sleutel is gestuurd;
 2. Omdat de gegevens in het blok zijn veranderd, is er een nieuw wiskundig probleem en moet de hacker dit oplossen;
 3. De elektriciteit die de hacker nodig heeft om het probleem op te lossen kost meer dan wat de Bitcoin in het blok waard is;
 4. De hacker kan doorgaan en het probleem oplossen, maar zal daarbij geld verliezen.

Zoals u kunt zien, heeft een hacker bijna geen zin om een ​​aanval op de blockchain uit te voeren. Daarom is het zo veilig.

Wat zijn de voor- en nadelen van Bitcoin?

U zou al moeten weten wat de meeste voordelen van Bitcoin zijn nadat u dit tot ver in de gids hebt gelezen. Ik heb er echter niet veel over gesproken de nadelen, heb ik?

Er zijn echter nog enkele voordelen waar ik het nog niet over heb gehad, dus laten we beginnen met de voordelen en dan kijken naar de nadelen. Dan zul je volledig op de hoogte zijn van en een expert zijn op het gebied van de vraag – hoe werkt Bitcoin?

De voordelen van Bitcoin

✓ Internationale betalingen zijn veel sneller dan banken;

✓ De tarieven zijn laag;

✓ Blockchain – bijna onmogelijk om te hacken;

✓ Gedecentraliseerd – kan niet op één punt worden uitgeschakeld;

✓ Transparant – u hoeft niemand te vertrouwen;

✓ Anoniem – u hoeft uw naam niet te gebruiken;

✓ Aangedreven door de gemeenschap – de vergoedingen worden gedeeld in plaats van naar een enkel punt te gaan (d.w.z. een bank of PayPal);

✓ Geen verificatie voor nieuwe gebruikers – iedereen kan het gebruiken.

Geen verificatie voor nieuwe gebruikers: waarom is dit zo belangrijk??

Een ander belangrijk element van hoe Bitcoin werkt, is dat iedereen, waar ook ter wereld, geld naar elkaar kan sturen. Er is geen KYC (Ken-uw-klant) – u hoeft de ID niet te gebruiken om een ​​Bitcoin-portemonnee te openen.

Hoe werkt Bitcoin: toegang tot mobiele banken.

Bij een bank moet u uw ID gebruiken wanneer u een rekening aanvraagt. Daarom, honderden miljoenen mensen over de hele wereld hebben geen bankrekeningen. Ze kunnen geen geld verzenden of ontvangen. Maar nu kunnen ze met Bitcoin eindelijk!

Internationale betalingen: een groot voordeel

Als u een internationale betaling wilt verzenden, duurt het normaal gesproken 3+ dagen bij uw bank en kost het u een vergoeding van ongeveer $ 10-15 of meer. Het is in elk land anders, maar het is nog steeds duur en duurt lang.

Als u het met Bitcoin verzendt, duurt het slechts ongeveer 10 minuten. Soms duurt het langer (tot een uur of langer), maar het is nog steeds veel sneller dan de 3+ dagen die de banken nodig hebben. De vergoeding voor Bitcoin verandert vaak en de ontwikkelaars proberen deze zo laag mogelijk te houden. Op dit moment (27.07.20) ligt het gemiddelde rond de $ 3.

Het is goedkoop omdat er is geen tussenpersoon (banken, PayPal, etc.) om te betalen! Dit is waar Bitcoin over gaat.

Laten we nu eens kijken de tekortkoming van hoe Bitcoin werkt.

De nadelen van Bitcoin

✗ Mijnbouw verbruikt veel elektriciteit;

✗ Niet zo snel als andere cryptocurrencies;

✗ Vergoedingen veranderen veel;

✗ Anoniem – gebruikt voor misdaad;

✗ Moeilijk te gebruiken – privésleutels, openbare sleutels, enz.

Kosten en snelheid: Bitcoin is bijna 10 jaar oud

Bitcoin begon in 2009, weet je nog? Nou, dat is bijna 10 jaar geleden! Sindsdien zijn er veel nieuwere cryptocurrencies gemaakt die een stuk sneller zijn dan Bitcoin. Ook, De kosten van Bitcoin zijn soms opgelopen tot $ 28!

De kosten werden hoog omdat de populariteit van Bitcoin te hoog was voor het Bitcoin-netwerk om mee om te gaan – er waren te veel mensen die het gebruikten. Dit is iets dat de Bitcoin-ontwikkelaars proberen te verbeteren, en tot nu toe lijkt het te werken. Zoals ik al eerder zei, zijn de Bitcoin-vergoedingen teruggebracht tot $ 1!

Bitcoin is niet erg gemakkelijk te gebruiken

Het nadeel van hoe Bitcoin werkt, is dat het nodig heeft privésleutels, openbare sleutels, openen en gebruiken van een portemonnee, enz. Het is niet erg gemakkelijk voor mensen die geen vertrouwen hebben in het gebruik van computers. Als u iemand een betaling wilt sturen, moet u een lange reeks cijfers en letters (hun openbare sleutel) in uw computer typen.

Dit is hetzelfde als toen internetbrowsers voor het eerst startten – u moest een lang nummer in de adresbalk typen. Later hebben de (www.) Adressen die we vandaag gebruiken, deze vervangen. Bitcoin moet gebruiksvriendelijk worden, zodat iedereen ter wereld het kan gebruiken, net als surfen op internet.

Elektriciteit en milieu

Zoals ik eerder zei, elektriciteitskosten voor mijnbouw zijn hoog. De miners worden beloond met Bitcoin, dus ze maken nog steeds winst. De elektriciteit die door mijnwerkers wordt gebruikt, is dat wel erg slecht voor het milieu (nu kent u enkele nadelen van de vraag hoe Bitcoin werkt).

Andere cryptocurrencies, zoals NEO en Lisk, gebruiken een ander mijnsysteem dat veel minder elektriciteit verbruikt. Dit systeem heet PoSBewijs van inzet​.

Hoe werkt Bitcoin: elektrische pylonen.

Weet je nog dat in het systeem van Bitcoin de mijnwerker die het blok als eerste verifieert, degene is die wordt beloond met Bitcoin? Dat systeem heet PoWBewijs van werk​Het is als een race, nietwaar?

Bewijs van werk

Alle mijnwerkers werken tegelijkertijd aan hetzelfde blok en proberen de race te winnen. Dit betekent dat alle mijnwerkers elektriciteit gebruiken op elk blok dat wordt gecreëerd.

Bewijs van inzet

In PoS kan slechts één mijnwerker het blok minen. Wanneer het volgende blok is gemaakt, wordt een andere mijnwerker gekozen om het te minen. Op deze manier gebruikt slechts één mijnwerker elektriciteit op elk blok. Dat is veel goedkoper en beter voor het milieu!

Het strafregister van Bitcoin

Een van de donkerste kanten van hoe Bitcoin werkt, is dat u uw identiteit niet hoeft te gebruiken, omdat Bitcoin veel in het nieuws is geweest. wordt gebruikt door criminelen. Je hebt misschien gehoord van iets dat heet Zijderoute. Dit was een markt op het dark web – een anoniem deel van internet dat moet worden geopend met een speciale browser.

Op Silk Road kon je er veel kopen illegale dingen, en Bitcoin de valuta die wordt gebruikt. Silk Road begon in 2011 maar was gesloten in 2013 door de FBI.

Dit was heel slecht voor Bitcoin, en sommige regeringen hebben om deze reden geprobeerd de cryptocurrency te verbieden. Het is het grootste voorbeeld van hoe Bitcoin kan worden misbruikt, hoewel misdaad met alle valuta’s kan voorkomen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoe koop ik Bitcoin?

U weet hoe Bitcoin werkt, wat het is, waar het goed voor is en waarvoor het slecht is. Het enige dat overblijft, is weten hoe u het moet kopen. Dus, hoe koop je Bitcoin??

Er zijn drie hoofdopties.

Uitwisselingen tussen makelaars

Dit is de eenvoudigste maar normaal gesproken moet u uw identiteit gebruiken. Dit betekent dat u uw naam, adres en paspoort / rijbewijs gebruikt. Kosten voor uitwisselingen tussen makelaars kosten normaal gesproken tussen 1-5%, maar het hangt van uw locatie af hoe u betaalt.

Het goede is dat u kunt betalen via bankoverschrijving, bankpas / creditcard en zelfs PayPal. ik raad aan Binance omdat het gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar is. Hoe werkt Bitcoin: een man aan de telefoon.

Het gebruik van een tussenhandel is een beetje zoals wanneer u naar een reisbureau gaat om uw lokale valuta om te rekenen naar een vreemde valuta (zoals USD voor JPY, bijvoorbeeld).

P2P (peer-to-peer) uitwisselingen

Dit zijn als uitwisselingen tussen makelaars, maar ze maken geen gebruik van een tussenpersoon – er is geen makelaar. John kan bijvoorbeeld geld naar Amy sturen en Amy zal John wat Bitcoin sturen. Er is geen makelaar, dus ze betalen geen kosten!

Amy zal John altijd de Bitcoin moeten betalen omdat P2P uitwisselingen gebruik een escrow-service. Wanneer John Amy om de Bitcoin vraagt, wordt de Bitcoin naar de escrow gestuurd. Als John Amy zijn geld betaalt, stuurt de borgsom John zijn geld. John en Amy hebben geen controle over de borgsom, dus het is altijd eerlijk. Eerlijke handel is een van de belangrijkste voorwaarden om te begrijpen hoe Bitcoin werkt.

Sommige verkopers op P2P-uitwisselingen zullen u om een ​​ID vragen, maar sommige verkopers niet. Het is dus mogelijk om P2P-uitwisselingen te gebruiken om anoniem Bitcoin te kopen. U kunt zelfs contant betalen (papiergeld)!

U kunt ook betalen via bankoverschrijving! Ik raad aan om de LocalBitcoins.

Bitcoin-geldautomaten

Dit is de minst gebruikelijke manier om Bitcoin te kopen. Er zijn niet veel Bitcoin-geldautomaten in de wereld, dus u zult er gebruik van moeten maken deze kaart om te zien of er een bij u in de buurt is. Als dat het geval is, kunt u er naartoe gaan en uw Bitcoin contant kopen, maar de kosten zijn duur – 5-10%.

Hoe werkt Bitcoin: Bitcoin ATM.

Om meer te weten te komen over Bitcoin-geldautomaten, P2P-uitwisselingen en uitwisselingen van makelaars, lees onze gids voor het kopen van crypto’s. In die gids geef ik u volledige instructies over het opzetten van uw portemonnee, het verifiëren van uw identiteit en het kopen van Bitcoin met elke betaalmethode.

Vergelijk Bitcoin zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Bitcoin zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

De uitvinding van Bitcoin is nog maar het begin. Sommige mensen gebruiken Bitcoin en andere cryptocurrencies in plaats van banken, maar het heeft de banken nog steeds niet volledig vervangen. Wat zijn uw gedachten? Denk je dat Bitcoin banken zal vervangen? Of moet het eerst verbeteren?

Door de bovenstaande vragen te beantwoorden, kunt u testen wat u in deze handleiding hebt geleerd. U kunt ook proberen de vraag “hoe werkt Bitcoin?” Te beantwoorden. in slechts drie zinnen. Probeer het – het helpt je te onthouden wat je hebt geleerd. Plaats uw antwoord in de comments!

Onthoud ten slotte – gebruik alleen de meest betrouwbare uitwisselingen bij het kopen of verkopen van Bitcoin!

Laten we het proces doorlopen van hoe Bitcoins te kopen nogmaals:

1. Krijg een betrouwbare cryptocurrency-portemonnee die dat wel zal doen bewaar uw bezittingen veilig (Ledger Nano S en Trezor behoren tot de meest aanbevolen hardwareportefeuilles).

2. Meld u aan bij Coinbase.

3. Koop Bitcoin in USD of een andere beschikbare valuta.

4. Kopieer het adres van uw Bitcoin-portemonnee.

5. Stuur uw Bitcoins uw portemonnee.

OF

Kies en zelfs eenvoudiger manier en Bitcoins kopen met uw creditcard via Simplex – fraudevrije betalingsverwerking.

Dat is het, nu bezit u Bitcoins!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me