Heb je ooit een multifunctionele blockchain gewenst? De blockchain-industrie brengt elke dag nieuwe projecten voort. Waarom zou je geen blockchain hebben die in alle situaties toepasbaar is? Dus, wat is Stratis en de relevantie ervan?

wat is stratis

Afbeeldingscredits: Stratis

Stratis is een ambitieus project. De bovenste slots in het cryptoverslag zijn gevuld met Bitcoin en Ethereum. Maar deze hebben zo hun uitdagingen, waardoor nieuwe projecten moeten worden ingehaald. Een mogelijke kanshebber voor de beste slots is Stratis.


Misschien heb je wel eens gehoord van ‘iets als een dienst’. Stratis is een schoolvoorbeeld van exploitatie van dit concept. Zijn vindingrijkheid zit hem in de financiële dienstverlening.

Stratis is veel onontgonnen. Hoe is het begonnen? Wat is het team achter Stratis? Wat maakt het tikken? Dus, wat is Stratis?

Met Stratis kunnen bedrijven hun aangepaste blockchain-applicaties bouwen. En je kunt Stratis niet noemen terwijl je de technologieën van Microsoft uitsluit.

Wat is Stratis: The In-depth Exploration

Wat is de geschiedenis van Stratis?

Met weinig bekend over zijn geschiedenis, werd het platform opgericht in het VK en gelanceerd in augustus 2016.

Tijdens zijn reis heeft Stratis te maken gehad met hikken. Een incident dat je zal opvallen, is de afwijzing en acceptatie door Nicolas Dorier. Dorier was toen een geobsedeerde Bitcoin-ontwikkelaar. Uniek is dat de incidentie is gedocumenteerd om te laten zien hoe Stratis heeft geworsteld om te zijn waar het is.

Ze zeggen vaak dat wanneer de tijd van een idee is gekomen, niemand het zal stoppen. De reis van Stratis heeft deze gedachte gevolgd. Ooit benaderde Chris Trew, de CEO van Stratis, Nicolas Dorier voor hulp. Helaas keerde Nicolas hem de weg, maar bleef hij steken in de ontwikkeling van Bitcoin.

Chris zou niet wanhopen. In plaats daarvan zag Chris een kans. De kans lag in de miljoenen computers die de Microsoft’ss.Net- en C # -talen gebruikten. Bovendien was een andere motivatie dat Microsoft open source.Net en C # had. Hij wist dat hij de miljoenen zakelijke computers zou bereiken.

Later zag Nicolas het visioen van Chris, veranderde van gedachten en stemde ermee in om met hem te praten. Dus gedurende 2 jaar werkte Nicolas aan de ontwikkeling van een Bitcoin-knooppunt in C #.

Bovendien had Nicolas geen compensatie en geen goed evenwicht in het leven. Dus koos Chris ervoor om Nicolas te betalen om het Bitcoin-werk te voltooien. In het plan zou Stratis niet alleen de Bitcoin-gemeenschap ten goede komen, maar ook zichzelf.

Het eindresultaat van deze opstelling was een kloon van Nicolas-werk. In het bijzonder zou de kloon de ontwikkeling van Stratis versnellen.

Laten we na de lancering eens kijken naar het team dat dit project bevordert en onderhoudt.

De Stratis ICO

De Stratis ICO werd gelanceerd in juni en liep door tot juli 2016.

Het project slaagde erin om meer dan $ 600.000 waarde van 915 BTC op te halen. Dit bedrag waardeerde en gaf het Stratis-token (STRAT) uit voor $ 0,0073 per token.

In de eerste 5 dagen van de ICO genoten de investeerders van een bonus van 20%. In feite is de bonus in de afgelopen 11 dagen geleidelijk afgenomen tot nul. Dat hinderde echter niet, investeerders die op de laatste dag 561 BTC hebben bijgedragen.

In combinatie met een ontwikkelingsdoel heeft het project in totaal 98 miljoen tokens uitgedeeld. Het project verdeelde 85,7% van STRAT onder de investeerders. Maar het team hield de resterende 14,3% voor ontwikkeling en vooruitgang.

Om het feest te bereiken dat Stratis heeft, moet het een visionair en sterk team achter zich hebben. Laten we nu eens kijken naar wat Stratis Team is.

Het team achter Stratis ?

Chris Trew zal gemakkelijk in je opkomen na een afwijzing. En later een inspirerende acceptatie krijgen. Ondanks de incidentie moet je zijn rollen en ook andere leden nog steeds kennen.

Het team bestaat dus uit:

 1. Chris Trew

Chris is de CEO en oprichter van Stratis. Hij heeft ruime ervaring in Enterprise IT. Eerder werkte hij voor financiële topinstellingen en voor juridische en luchtvaartinstellingen. In het recente verleden heeft Chris het Blitz-project in handen gehad.

 1. Krushang Patel

Krushang is het hoofd communicatie. Zijn eerste ontmoeting met blockchain was eind 2013 met Bitcoin. Deze technologie fascineerde hem tot het punt dat hij een sterk geloof in blockchain heeft gekregen..

 1. Carlton Pringle

Carlton is de projectleider. Hij is een veteraan op het gebied van de software-industrie. Hij richt zich op het bouwen van projecten die de technologieën van Microsoft gebruiken. En dus is hij gepassioneerd door C #. Toevallig heeft C # Carlton beschikbaar gesteld voor Stratis.

 1. Nicolas Dorier

Nicholas is de Bitcoin Development Adviser. Met uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van Bitcoin heeft Stratis zijn nuttige inzichten nodig. Onthoud dat hij heeft deelgenomen aan het klonen van Bitcoin-knooppunten, waardoor de groei van Stratis werd versneld.

 1. Dan Gershony

Dan is een Stratis-ontwikkelaar. Hij is een software-engineer die voornamelijk bekwaam is in C # en.Net-framework. Deze vaardigheden stellen hem dus bloot aan vaardigheden in de ontwikkeling van Stratis. Dan kwam in 2013 in aanraking met de blockchain-technologie. En maakt er sindsdien deel van uit.

 1. Pieterjan Vanhoof

Ook een Stratis-ontwikkelaar met ervaring in.Net-framework. Hij is actief geweest in de blockchain-wereld. Klanten hebben hem de opdracht gegeven oplossingen op maat te maken op het gebied van blockchain. Zijn betrokkenheid bij de industrie was tijdens de eerste ontmoeting met Bitcoin in 2013.

 1. Jeremy Bokobza

Jeremy is ook een.Net- en C # Stratis-ontwikkelaar. Actieve deelname aan Enterprise Application van meer dan 10 jaar geeft hem de ervaring. Zijn interesse in blockchain begon in 2013. In Stratis werkte hij aan Cloud Stratis, Full Node en Wallet.

 1. Benoit Philibert

Gebruikers van de Stratis-interface moeten comfortabel en gelukkig zijn. Benoit is de UI en UX-ontwerper bij Stratis. Omdat hij de beste in zijn vakgebied is, werkt hij aan het leveren van Stratis-interfaces.

De Stratis-functies

Laten we nu de werking van Stratis eens leren kennen en wat het u, de gebruiker, oplevert.

C # Programmeertaal

Stratis is een softwareplatform. En let wel, het team moet een taal kiezen om Stratis in te ontwikkelen. De taal is C #.

Ethereum, een grens in slimme contracten, maakt gebruik van Solidity. Een van de hindernissen van Solidity is dat het moeilijk is om te leren. Terwijl het team C # gebruikte, een zeer vertrouwde en bekende taal.

Een voordeel van het gebruik van C # is dat bedrijven geen extra kosten willen maken voor het opleiden van hun eigen ontwikkelaars. Ze gebruiken dus liever de reeds geaccepteerde en betere C #.

Daarom lanceerde Stratis hun ontwikkelingsraamwerk dat programmeren in C # en.NET mogelijk maakt. Daarom kunnen ontwikkelaars de eenvoudige en krachtige taal gebruiken.

Bewijs van inzet

Stratis implementeert het Proof-of-Stake-algoritme. Eerder in de vroege stadia sloeg Stratis STRAT-tokens met behulp van de Proof-of-Work.

De krijgsgevangene was de enige manier om nieuwe STRAT-tokens tot stand te brengen.

Met POS worden nieuwe blokken beveiligd door validators. De validators worden willekeurig geselecteerd door native munthouders op het netwerk.

Ze worden achtereenvolgens aan de blockchain toegevoegd. In dit proces neemt een knooppunt deel door een deel van het bestaande geld in te zetten voor het oplossen van een blok, vergelijkbaar met het plaatsen van een weddenschap.

Het POS-algoritme werkt om een ​​gebruiker te beperken tot het valideren van nieuwe blokken met dezelfde waarde als het aantal munten dat ze inzetten. Dus dat betekent dat als u meer munten heeft, u meer transacties kunt valideren. En de beloning is meer munten.

Het netwerk selecteert stakers uit een pool van knooppunten die een bepaald bedrag in portefeuilles hebben. Om speciale portefeuilles uit te zetten zijn nodig.

Proof-of-Stake-methode biedt een gemakkelijke manier om meer munten te krijgen. Bitcoin en Ethereum gebruiken de zware POW waardoor de prijzen stijgen. Maar de POS maakt Stratis efficiënt en gemakkelijk te verkrijgen.

Zie het als uw STRAT in uw portemonnee steken en meer beloond worden voor het inzetten van uw bestaande munten.

Slimme contracten

Dit is misschien wel het belangrijkste in de blockchain-sfeer. Het heeft aanzienlijke voordelen bij gebruik. En nu wil elke blockchain dit concept opnemen.

Gelukkig voor Nick Szabo is dit concept ook in Stratis werkelijkheid geworden.

Slimme contracten maken uitvoering van transacties mogelijk zonder tussenkomst van derden.

Alle slimme contractimplementaties zijn vergelijkbaar, het enige verschil zit in de efficiënte ontwikkeling. Slimme contracten van Stratis zijn geschreven in C #, wat gebruikelijk, gemakkelijk en krachtig is. Dit geeft ontwikkelaars gemakkelijk tijd om de slimme contracten in Stratis vooruit te helpen.

Een ander voordeel is dat mensen systemen van slimme contracten op dezelfde blockchain kunnen maken. En het bestaan ​​van de slimme contracten zal de primaire blockchain niet verstoren.

Het Stratis-team zal in een latere versie ondersteuning voor F # toevoegen. Een taal die populair is in de financiële sector.

Blockchain-as-a-Service (BaaS)

Stratis wordt geïmplementeerd als een service. Het wordt zo een BaaS-platform. In feite zijn de blockchains die op het netwerk draaien, toegankelijk via de cloud.

Voor bedrijven is het dus niet nodig om een ​​volledig volledig knooppunt te hebben om toegang te krijgen tot hun specifieke blockchain. Het voordeel is dat het systeem de middelen van een bedrijf vrijmaakt.

Deze ontwikkeling bevordert de acceptatie van blockchain in bedrijven. De bedrijven maken gebruik van de cloudgebaseerde blockchain, slimme contracten en applicaties.

Veilige netwerken

Dit is de inherente eigenschap van blockchains. Een draai aan deze eigenschap bestaat voor Stratis.

Het team heeft Stratis op Bitcoin ontwikkeld. Het draagt ​​dus de beveiligingsvoordelen van Bitcoin met zich mee. Van daaruit probeert Stratis de tekortkomingen van Bitcoin te verzachten. Met Stratis kunnen ontwikkelaars bijvoorbeeld applicaties op Bitcoin implementeren.

Betaalbare netwerken

De piek in de ontwikkeling van blockchain is het hoogst. Dat zal in de nabije toekomst zo blijven, aangezien elke entiteit zijn blockchain lijkt te hebben. Stratis voorziet in dit inzicht.

Als gevolg hiervan heeft Stratis het voordeel om zowel publieke als private blockchains aan te drijven. Dit wordt mogelijk gemaakt met STRAT-tokens die native waarde hebben voor het platform.

Er is een voordeel aan het hebben van een privé-blockchain. U kunt applicaties maken en aanpassen aan uw behoeften.

Bovendien zijn er de lagere kosten voor het uitvoeren van hardware om tokens te minen dankzij de Proof-of-Stake.

Implementatie met één klik

Nog een goede eigenschap voor bijna alle niveaus in ontwikkeling. Uw bedrijf wil niet alle tijd nemen om een ​​blockchain te configureren.

Met deze functie gebruikt de ontwikkelaar een blockchain-implementatieprogramma met één klik. De functie belooft een heel netwerk in één klik. Wie wil er nou niet zo’n Stratis gemak?

De functie met één klik genereert eigenschappen van een blockchain afkomstig van de bovenliggende keten. U kunt eenvoudig een aanpasbare zijketen inzetten.

Deze mogelijkheid strekt zich verder uit naar andere blockchains. U kunt een blockchain inzetten op andere platforms zoals Ethereum en Bitcoin. Verder kunnen de functies die native worden aangeboden in de andere blockchains, worden benut.

ICO-platform

In het verleden draaiden de meeste ICO’s op Ethereum. En het zag een opgeblazen gevoel in het netwerk vanwege de vele ICO’s die op de belangrijkste blockchain draaien. Er is een nieuwe en betere optie in Stratis.

In mei 2018 bracht Stratis het volledige product uit met een uitgebreide functie om te gebruiken. Het garandeert implementatie in minuten met behulp van de klik op Deploy to Azure.

Het Stratis ICO-platform heeft:

 • Aanpasbaar ontwerp dat gemakkelijk past bij uw unieke branding
 • Gebruik van fiat, BTC, STRAT en meer dan 50 extra altcoins
 • Know-Your-Customer-service om te screenen tegen het gebruik van witwaspraktijken
 • Hiërarchische deterministische (HD) portefeuilles om het verzamelen van fondsen veilig te stellen
 • Gratis gebruik van het ICO-platform waardoor de hoge kosten van crowdfunding worden verlaagd

Het platform verbetert de gebruikerservaring drastisch voor zowel ICO-emittenten als bijdragers – Chris Trew, CEO Stratis

Door de efficiëntie op Stratis ICO zullen bedrijven het gebruiken en op hun beurt meer verkeer veroorzaken. Dus een gunstige stijging van de waarde van het STRAT-token

Zijketens

Extra blockchains die mensen op Stratis inzetten, zijn private sidechains. Ze maken maatwerk mogelijk door gebruik te maken van de eigenschappen van de bovenliggende blockchain. Bovendien kunt u ook uw sidechain bijwerken zonder de anderen te beïnvloeden.

In juni 2018 bracht Stratis de Federated Sidechains Alpha uit.

Bedrijven zullen de mogelijkheid hebben om hun sidechain in te zetten. De sidechain-functie heeft:

 • Aanpasbare zijketens met flexibele functies zoals consensus, blokgrootte en privacy
 • Schaalbare blockchain
 • Cross-chain-transacties tussen de moederketen van Stratis en de zijketens

Het team werkt aan een latere release om slimme contracten op zijketens mogelijk te maken.

Het project heeft de huidige functie gemarkeerd met een testomgeving. Het team noemt de omgeving Apex. Uit de tests is gebleken dat Apex naadloos samenwerkt met de hoofdketen. En gebruikers kunnen dit proberen met TSRAT- en TAPEX-munttransacties.

Sidechains bieden een middel om snel een op maat gemaakte blockchain te leveren, sandboxen en implementeren die is afgestemd op specifieke bedrijfsprocessen – Chris Trew

Fiat gateway-integratie

Deze functie is vanaf het begin in Stratis ontworpen. Financiële instellingen zullen waarde overdragen die gemakkelijk door reguliere consumenten wordt geaccepteerd. De daarin overgedragen waarde zal onderhevig zijn aan schadelijke volatiliteit.

Uiteindelijk kunnen bedrijven genieten van het beste van twee werelden met naleving van het beleid. De bedrijven zullen dus profiteren van transactiesnelheid, kosten, transparantie en valutastabiliteit.

Breeze portemonnee

Breeze-portemonnee is gericht op het vergroten van de financiële privacy voor gebruikers van Stratis en Bitcoin. De portemonnee voegt daar de innovaties van TumbleBit aan toe.

Voor de privacyverbeteringen is er ook het Full Block Secure Payment Validation-systeem.

Het projectteam breidt ook het Stratis Financial Privacy-protocol uit. Het protocol zorgt voor een betrouwbaar en gedecentraliseerd protocol in de blockchain en sidechains.

TumbleBit is gekozen na verschillende overwegingen omdat:

 • Transacties zijn niet koppelbaar en privé
 • Veilig: niemand kan betalingen stelen – dus het niet-vertrouwde eigendom
 • Het is compatibel met het protocol van bitcoin
 • Betrouwbare uitwisseling als een veilige uitwisseling van een Bitcoin-STRAT-paar

De relatie tussen Stratis en Bitcoin zal een instroom van Stratis-gebruik van de Bitcoin-gemeenschap zien. Het zal deze portemonnee veranderen in de standaardportemonnee voor gebruik binnen de twee cryptogemeenschappen.

Masternodes

Stratis masternodes op een onvermijdelijk punt in de branche. De blockchain biedt nuttige services terwijl de services gedecentraliseerd en fraudebestendig blijven. De vroege implementatie is het Breeze Privacy Protocol. Maar naast diensten is er anticipatie.

De masternode-functie omvat:

 • Live Masternode draait op Microsoft Azure
 • Ondersteuning van het Service Discovery Protocol configureren om het Breeze-privacyprotocol uit te voeren
 • Onderpandverificatiefunctie die vereist dat de operator 250000 STRAT in het bewaakte adres heeft, waardoor de levering van de juiste middelen die door het netwerk nodig zijn, wordt gestimuleerd.

De masternode-functie levert een advertentie- en ontdekkingsmechanisme-resistente verandering.

Segwit klaar

Hoewel controversieel, kan deze functie gemakkelijk worden geactiveerd. De ontwikkelaars hebben het binnen de Stratis-codebase gebouwd.

Het is een belangrijke functie bij het verhogen van transactiesnelheden. Het bereikt de snelheden door een transactie in twee sectoren te splitsen. En het verwijdert de ontgrendelingshandtekening. Het voegt verder de handtekening toe als een nieuwe structuur aan het einde van de transactie.

Stratis identiteit

De Stratis-ontwikkeling voorziet in identiteitsbeheer. Een vereiste voor de regulering van cryptocurrencies was de motivatie voor dit concept.

Als reactie daarop heeft Stratis een applicatie voor identiteitsbeheer in KYC gebouwd. En de app valideert uw identiteit een keer en later, alleen het attest is nodig. De applicatie is een samenwerking tussen Stratis en Escalate Group.

De applicatie draait op de Stratis met behulp van de Proof-of-Concept. In feite zijn identiteiten een onveranderlijk grootboek dat met anderen kan worden gedeeld.

Houd er rekening mee dat er geen persoonlijke gegevens worden gedeeld zonder uw voorafgaande toestemming.

Uniek is dat de app gebruikmaakt van de zakelijke oplossingen van Microsoft. En dit zijn de gemaakte voordelen:

 • Sociale accounts, e-mails en aangepaste ID’s gebruiken
 • Er is ondersteuning voor open standaarden en alle platforms
 • Beveiliging en schaalbaarheid zijn verzekerd
 • Promoot uw merk met een white label-oplossing
 • U kunt de identiteitservaring aanpassen

Ze hebben de iOS- en Android-app. Maar de Android-app bestaat als een bèta.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid van Stratis?

Stratis Academie

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is een aspect waar Stratis naar kijkt. Dat wil zeggen, Stratis wil de directe samenleving helpen.

Stratis opende deuren naar hun academie. Het doel van de academie wordt een hub waar ontwikkelaars leren. Ontwikkelaars zullen onschatbare vaardigheden leren met betrekking tot blockchain-technologie.

De hub is momenteel online. Het bestaat als een bibliotheek met inhoud die de fundamenten van blockchain omvat. Bovendien heeft het ook leermodules voor individuele functies op het Stratis-platform.

Het leermateriaal is voor elk productaanbod van Stratis gerangschikt in hoofdstukformaat.

Vormen van Stratis Token Acquisition

Stratis markt

Volgens CoinMarketCap heeft elke STRAT een waarde van $ 2,70. Op dit moment is de marktkapitalisatie meer dan $ 250 miljoen.

Met het potentieel van enorme groei, bent u misschien geneigd om het te verwerven. Maar vragen over mijnbouw en het kopen ervan zullen in je zweven.

Nu leer je de manieren om het te krijgen.

Is mijnbouw mogelijk?

In de beginfase was mijnbouw mogelijk op Stratis. Maar vanaf nu wordt het POS-algoritme gebruikt. Daarom kun je niet de mijne. In plaats daarvan kunt u uw bestaande munten inzetten om meer te krijgen.

Onthoud dat staken inhoudt dat u munten in uw portemonnee moet houden. En de blockchain beloont je in de vorm van interesse. Omdat uitzetten het netwerk helpt beveiligen, beperkt het systeem de rente met 0,5-1% per jaar.

De bestaande munten maken u vatbaar om ze te hebben verworven door eerdere aankopen.

Dus, hoe koop je?

Hoe Strats

U kunt STRAT kopen op gevestigde cryptobeurzen zoals:

 • Bittrex
 • Binance
 • Poloniex
 • GDAX
 • Tweelingen

Op de beurzen is de gemeenschappelijke lijst met paren Ethereum en Bitcoin. Dit betekent dat u uw fiat-valuta moet inwisselen voor Ethereum of Bitcoin.

De verworven ether of BTC wordt dan ingewisseld voor STRAT.

Nadat u uw Stratis-tokens heeft ontvangen, moet u ze gebruiken of opslaan, afhankelijk van uw strategie. Opslag hangt af van uw voorkeur. Hier zijn de mogelijkheden:

 • Electrum – Stratis portemonnee
 • Stratis-QT-portemonnee om uit te zetten
 • Breeze portemonnee
 • Ledger Nano S-portemonnee (hardware voor maximale veiligheid)

Stratis-wegenkaart

De Stratis-weg zit vol met ambitieuze functies en productreleases. Sommige functies zijn in uitvoering, terwijl andere, het team erin geslaagd is om volledige versies uit te brengen.

Hier is de vermelding van hun roadmap-details:

wat is stratis

Afbeeldingscredits: Stratis

Het team heeft de volledige versie uitgebracht van de:

 • ICO-platform is volledig vrijgegeven
 • Stratis Identity iOS-app
 • Stratis Academy met de community-sectie

Het team werkt aan:

 • Volledig knooppunt en de bijbehorende GUI in de bètaversie van Mainnet
 • Stratis Identity Android-app in bètaversie
 • Sidechains in alpha-release
 • Breeze Privacy Protocol in Mainnet Beta-release
 • Slim contract in alfaversie

Ze zijn niet beperkt tot de genoemde functies. Het team zal ervoor willen zorgen dat Stratis uitstekend is en zich aansloot als de beste blockchain. Let dus op nieuwe functies, want hun routekaart is gebaseerd op kwartalen van het jaar.

Stratis-partnerschappen

In de crypto moeten versprojecten samenwerken met anderen om de invloed te vergroten. Stratis heeft onschatbare partnerschappen beheerd in Escalate Group, Gluon, C # Corner, Beyond Global Trade en Earth Twine.

Het Stratis-Earth Twine-partnerschap creëert een speciale blockchain voor het volgen van gegevens van de internationale visindustrie. Het systeem bevat ook SPARKL. Biedt ook middelen voor het bijhouden van gegevens voor IUU-conformiteit.

Beyond Global Trade deals in productie. Het is aanwezig in China, Singapore, de VS en Taiwan. Dus de betrokkenheid bij Stratis was het hosten van hun ICO op het platform.

Samen met Stratis kunnen we processen verder optimaliseren, vervalsingen bestrijden en het vertrouwen in de handel vergroten. – Peter Chin, oprichter en CEO Beyond Global Trade

Stratis Concurrenten

De competitie voor Stratis bestaat in Ethereum, Ark, Lisk en Rise.

Lisk is misschien wel de grootste directe concurrent van Stratis in het aanbieden van zijketens. In tegenstelling tot Stratis is Lisk echter in JavaScript geschreven. De blockchains zijn ook openbaar en gebruiken de gedelegeerde Proof-of-Stake (DPOS).

Ark en Rise zijn ook concurrenten van Stratis. Ze ondersteunen niet alleen meerdere talen buiten C #, maar ook zijketens. Ze gebruiken ook DPOS, wat potentieel is voor centralisatie en aanvallen.

Laatste gedachten

Het Stratis-platform biedt op zichzelf een groot potentieel.

STRAT als token heeft een recordhoogte bereikt van ongeveer $ 20. Dit toont aan dat het team veel moeite heeft gedaan om Stratis vooruit te helpen.

Bovendien gebruikt de echte wereld Stratis. De toepassingen omvatten het leveren van medisch onderzoek, bedrijfslogistiek op internet en fintech-oplossingen.

In de BaaS-niche heeft Stratis veel te bieden in de mogelijke nabije toekomst, aangezien de ontwikkeling doorgaat.

Vind meer details over hun website en twitter.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me