Ark Blockchain helpt bij het overbruggen van de kloof tussen de duizenden cryptocurrencies in de wereld van vandaag. Gebruikers kunnen nu verschillende cryptocurrencies verbinden met behulp van het Ark-platform.

De cryptocurrencies die momenteel bestaan, werken meestal onafhankelijk van elkaar. Elke cryptocurrency heeft zijn blockchain-netwerk met zijn token, waardoor compatibiliteit tussen hen erg moeilijk is.

Met de Ark-cryptocurrency kunnen gebruikers echter snel van de ene cryptocurrency naar de andere gaan, aangezien het platform fungeert als een link tussen de verschillende cryptocurrencies. Dit maakt het het eerste blockchain-netwerk waarmee gebruikers kunnen hopen van het ene blockchain-netwerk naar het andere, wat het leven van cryptocurrency-gebruikers erg gemakkelijk zou maken, vooral voor degenen die tegelijkertijd verschillende cryptocurrencies willen gebruiken..

Daarom betekent dit dat een gebruiker van één cryptocurrency-netwerk snel kan zoeken naar services die niet beschikbaar zijn in de blockchain van die specifieke cryptocurrency, van andere cryptocurrency-blockchains. Een gebruiker van Zscash-cryptocurrency kan bijvoorbeeld ZEC-tokens bezitten en slimme contracten van het Ethereum blockchain-netwerk gebruiken.


Ark geschiedenis

Ark lanceerde zijn eerste muntenaanbod in 2016. Het mainnet ging live in maart 2017 en heeft sindsdien een aantal updates ondergaan.

Een team van 27 leden heeft het opgericht. Het kernteam is echter geleidelijk teruggebracht tot het huidige kernteam van 17 leden.

Ark-functies

Wat is ARK?

Afbeeldingscredits: ARK

Naast de SmartBridge-technologie heeft Ark een reeks andere functies waardoor het een van de best ontwikkelde cryptocurrencies aller tijden is.

 1. Hoge transactiesnelheden: De transactiesnelheid is 8 seconden per blok en is daarmee een van de snelste cryptocurrencies ter wereld.
 2. Zeer schaalbaar: Het ontwikkelingsteam wilde het blockchain-netwerk slank houden en tegelijkertijd de extreem hoge uitvoeringssnelheden behouden. Om grote schaal te bereiken door middel van de SmartBridge-technologie. Daardoor kan het blockchain-netwerk de functies opzij zetten die niet van wezenlijk belang zijn bij het vervullen van zijn taken. De blockchain van Ark bestaat uit vele zijketens die met de hoofdketen zijn verbonden. Daarom worden alleen de essentiële gegevens doorgegeven aan de hoofdketen voor verwerking tijdens een transactie; de overige niet-essentiële data blijven in de zijketens.
 3. Open source systeem: De blockchain van de cryptocurrency is ook volledig open source en gebruikers kunnen het netwerk gebruiken om hun SmartBridge-compatibele blockchains te lanceren.
 4. Het Ark-teken: Het blockchain-netwerk gebruikt een token dat ARK wordt genoemd en dat wordt uitgevoerd op een consensussysteem van Delegated Proof of Stake (DPoS). Door gebruik te maken van de DPoS kan de Ark de rekenkracht decentraliseren en energieverspilling tegengaan.
 5. Privacy: Ook worden transacties over het netwerk meestal gedaan via een anonieme netwerkintegratie. Alle transacties en diensten die op het platform worden aangeboden, zijn privé.
 6. Veiligheid: Het blockchain-netwerk van de cryptocurrency is ook erg veilig. Het ontwikkelingsteam voert continue interne penetratietests uit om ervoor te zorgen dat het systeem volledig beveiligd blijft tegen hackers.
 7. Gebruiksvriendelijk platform: Het platform van de cryptocurrency is ook erg gebruiksvriendelijk en gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot het platform.
 8. ARK Portemonnee: Gebruikers kunnen hun ARK-tokens opslaan in de ARK-portemonnee.

Hoe werkt Ark?

In de afgelopen jaren was het bijna onvoorstelbaar dat er een tijd zou komen dat het mogelijk zou zijn om de verschillende cryptocurrencies te koppelen vanuit één blockchain-netwerk. De Ark-cryptocurrency heeft het echter tot realiteit gemaakt en gebruikers van cryptocurrency kunnen nu verbinding maken en communiceren met een afzonderlijke cryptocurrency-blockchain.

Om de verbinding en communicatie tussen de verschillende netwerken mogelijk te maken, maakt het gebruik van SmartBridge-technologie, die fungeert als de brug van het ene blockchain-netwerk naar het andere.

Ten eerste moet een cryptocurrency-blockchain verbinding maken met het Ark-blockchain-netwerk. De verbinding wordt mogelijk gemaakt door een uniek codefragment binnen de Ark-blockchain.

Vervolgens wordt via de speciale sectie voor gegevensverwerking van SmartBridge, die bekend staat als Vendor-velden, en via de speciaal gecodeerde listener-knooppunten communicatie tussen de verbonden blockchains tot stand gebracht. De speciaal gecodeerde listener-knooppunten doorzoeken de gegevens die over de blockchain-netwerken worden verzonden terwijl het probeert een taak te vinden die moet worden uitgevoerd.

Met de blockchains van de cryptocurrencies die verbonden zijn en communiceren, zijn de use-cases eindeloos. Gebruikers kunnen alles doen wat ze willen. Een gebruiker kan bijvoorbeeld Ethereum smart contract gebruiken op de Dash blockchain. Ze hoeven alleen de blockchains van de twee cryptocurrencies te hebben die via de Ark zijn verbonden.

In eenvoudige bewoordingen heeft de cryptocurrency van Ark een revolutie teweeggebracht op het gebied van cryptocurrencies. Door de cryptocurrencies te verbinden, worden ze sterker, omdat het voor de gebruiker mogelijk wordt om een ​​uitgebreid scala aan real-time problemen op te lossen door de diensten die worden aangeboden door de verschillende blockchain-netwerken te combineren..

Wat is de routekaart van Ark

Ark’s Routekaart heeft geen specifieke tijdlijnen zoals het geval is bij de meeste cryptocurrencies.

Na de release van het hoofdnet, heeft de cryptocurrency continue updates ondergaan, waarbij sommige updates zijn voltooid en andere nog in ontwikkeling zijn..

Voltooide updates

Tot op heden heeft het ontwikkelteam het volgende kunnen doen:

 1. Vorming van een zakelijke entiteit. Ark heeft de IE Foundation opgericht, wat een belangrijke stimulans zal zijn voor hun toekomstige ideeën en projecten.
 2. Eerste integratie van SmartBridge-technologie. Het ontwikkelingsteam bouwde de eerste gecodeerde listenercode en verbond deze met de Main Chain.
 3. Website herontwerp. De hoofdwebsite is volledig herzien.
 4. Een compleet herontwerp van de blokverkenner
 5. Het bouwen van mobiele portemonnees voor iOS / Android

Ark SmartBridge-technologie

Afbeeldingscredits: ARK

Projecten die nog in ontwikkeling zijn

Er zijn andere projecten die zich in verschillende ontwikkelingsfasen bevinden. Deze omvatten de:

 1. Een complete herziening van de cryptocurrency Core to Core V2
 2. Technische documentatie. Het team introduceert een technische protocoldocumentatie met een samenvatting van hoe de blockchain updates heeft ondergaan.
 3. Integratie van de ARK Virtual Machine (ARKVM) om gebruikers in staat te stellen slimme contracten af ​​te geven.
 4. Integratie van verschillende ontwikkel-, implementatie- en programmeertalen zodat ontwikkelaars het gemakkelijk kunnen vinden om hun blockchains te ontwikkelen, die compatibel zijn met de blockchain, met behulp van de programmeertalen waarmee ze het beste vertrouwd zijn.
 5. Het mogelijk maken van de implementatie van blockchains naar de hoofdketen van de cryptocurrency met behulp van drukknoppen. Hierdoor is het voor startups eenvoudig om blockchains in te zetten en aan de hoofdketen te koppelen. Het zal ook gemakkelijk zijn om te forken.
 6. Inter-planetary File System (IPFS) -integratie om te zorgen voor de hoeveelheid gegevens die in de blockchain wordt verwerkt. Dit vermindert de kans op een opgeblazen gevoel.
 7. Integratie van TestNetclones voor de inzetbare blockchains met drukknoppen, zodat gebruikers gemakkelijk tests kunnen uitvoeren terwijl ze hun blockchains bouwen die compatibel zijn met de blockchain van Ark.
 8. Het team maakt ook SmartBridge-documentatie en instructievideo’s om het de gebruikers gemakkelijker te maken de technologie te begrijpen.
 9. Het accepteren van hun token voor betalingen in de Merchandise Store van de cryptocurrency. Dit wordt echter operationeel zodra ze de bedrijfsentiteit volledig hebben ontwikkeld.
 10. Het team doet onderzoek naar en ontwikkeling van veel Smart Card / NFC-materialen.
 11. Het team doet ook onderzoek naar het verkooppunt Hardware R&D

Ark gemeenschap

De Ark heeft een zeer actieve gemeenschap. Gewoonlijk plaatst het team blogupdates, updates op sociale media en GitHub-toevoegingen, zodat de gebruikers op de hoogte worden gehouden van wat er met de cryptocurrency gebeurt..

Er zijn ook tal van ontwikkelaars die veel bijdragen aan de groei van het ecosysteem. Gewoonlijk zijn er premiebeloningen voor de ontwikkelaars om hen aan te moedigen bij het ontwikkelen van oplossingen.

Er is ook het team van Ark Contract Execution Services (ACES), dat deel uitmaakt van het ontwikkelteam.

Ark Team

Het Ark-team bestaat uit 17 hoofdleden die deel uitmaken van de 27 oprichters van deze cryptocurrency. De kernleden komen uit 11 verschillende landen en laten zien hoe gedecentraliseerd dit project is.

Het 17-koppige team bestaat uit Mike Doty (algemeen directeur), FX Thoorens (CTO), Lars Rensing (CFO), Travis Walker (bestuurslid), Rok Černec (bestuurslid), Scott McPherson (bestuurslid), Mathew DC (CSO ), Velislav Valkov (Lead Network Architect), Chin Song (Support Director), Khanh Vuong, Stefan Neagu (Project Manager), Lúcio Rubens (Full-Stack Developer), Oleg Shcherbyna (UI / UX Designer), Juan Martín (Full- Stack Developer), Alex Barnsley (Full-Stack Developer), Arnaud Deborne (General Secretary), Kristjan Košič (Core Developer), Simon Downey (IoT Team / Developer) en Adrian Kerchev (Network Architect).

Crypto Exchanges met ARK-token

ARK Token wordt vermeld op een aantal Crypto-beurzen voor het geval gebruikers het ook willen verhandelen.

Enkele van de prominente crypto-uitwisselingen die de ARK hebben vermeld, zijn Binance, Brittex, CoinSwitch, CryptoMate, LiteBit.EU, Cryptopia en Upbit en nog veel meer.

De huidige marktkapitalisatie van ARK-token is $ 156.561.326, wat gelijk is aan 23.697 BTC.

Het totale aanbod is 134.609.230 ARK. Het huidige aantal tokens in omloop is echter 103.359.230 ARK.

De ARK lijkt beter te presteren dan sommige cryptocurrencies die lang daarvoor op de markt kwamen. De waarde van één token wordt nu gewaardeerd boven $ 1, en deze zal naar verwachting stijgen naarmate de cryptocurrency zich blijft ontwikkelen.

Waar bewaar je je ARK-tokens?

Na het kopen van ARK-tokens, hebben gebruikers drie portemonnee-opties om hun tokens op te slaan. De drie opties zijn de desktopportemonnee, de papieren portemonnee en de mobiele portemonnee.

De meest gebruikte wallet is de desktop wallet, die ook compatibel is met de Leger Nano S hardware wallet. Maar als u uw mobiele apparaat wilt gebruiken, kunt u de Web Lite Wallet voor mobiele apparaten gebruiken. Er zijn twee versies van de Web Lite Wallet; de iOS-versie en de Android-versie voor gebruik op iOS- en Android-besturingssystemen.

Je kunt dit geweldige project volgen in Twitter evenals hun bezoeken website.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me