Ontology Blockchain is een revolutionair project dat een krachtig openbaar platform voor applicaties is. Ontology wil een oplossing zijn om een ​​gedecentraliseerd vertrouwensecosysteem te bieden dat digitale identiteit ondersteunt en een netwerk van private, publieke en consortium blockchains mogelijk maakt.

Gelanceerd door OnChain richt zich op het bouwen van een brug tussen blockchain en het bedrijfsleven. Het heeft het voor bedrijven zonder voorkennis van blockchain en gedistribueerde netwerken gemakkelijk gemaakt om deze in hun infrastructuur te integreren. Het netwerk combineert verschillende databases van het gedistribueerde identiteitssysteem, gedistribueerde gegevenssamenwerking, gedistribueerde gegevensuitwisseling en gedistribueerde gemeenschappen.

Kenmerken van Ontology Blockchain

  • Gedistribueerd identiteitssysteem – Door een multi-factor identiteitsverificatiesysteem aan te bieden voor individuen, organisaties en objecten, verzekert het de privacy van gegevens en helpt het bij het opbouwen van een vertrouwensnetwerk.
  • Distributed Ledger-technologie – Ontologie houdt rekening met de procedureprotocollen, gedistribueerde gegevensuitwisseling, slimme contracten, gegevenssamenwerking en gedistribueerde attestatie. Deze modules worden ondersteund door een opslagsysteem over een gedistribueerd grootboek.
  • Auteursrechtelijke bescherming van gegevens – Een digitale identiteit die is gecreëerd tijdens het volledige proces van registratie, aanvraag, autorisatie en uitwisseling, wordt beschermd door middel van copyrightbescherming die op elke kopie is vastgelegd.
  • Gedistribueerde gegevensuitwisseling – Met gecentraliseerde database biedt Ontology nauwkeurigheid tijdens het zoeken en verzenden van gegevens tussen twee partijen door peer-to-peer gegevensoverdracht mogelijk te maken met behulp van blockchain-technologie.
  • Belangrijkste functies en modules – Modules zoals Ontology Marketplace (OM), Ontology Crypto Package (OCP) en GlobalDB worden gebruikt om verdere modules te bouwen volgens de vereisten van de klanten.

Voordelen van ontologie


Ontologie Blockchain

Ontology garandeert meer voordelen dan zijn tegenhanger cryptocurrencies en maakt daarmee een niche voor zichzelf. Enkele van de voordelen van Ontology Blockchain zijn onder meer-

  • Het biedt gebruikers absolute dekking tegen inbeslagnames van derden en niemand kan toegang krijgen tot de investering binnen het netwerk of deze overnemen.
  • Telkens wanneer er belangrijke beslissingen worden genomen, wordt rekening gehouden met de bijdrage van mensen en kunnen mensen het netwerk updaten. Dit wordt mogelijk gemaakt door knooppunten waarmee gebruikers eigenaar kunnen worden van het netwerk en er wijzigingen in kunnen aanbrengen.
  • Het heeft in de loop van de tijd een enorm groeipotentieel getoond sinds de lancering, zelfs na een daling van de waarde. Het streeft ernaar veerkrachtig te zijn en de komende maanden te groeien. Als het in staat is om dezelfde groei te behouden, kan het uitgroeien tot het niveau van de beste cryptocurrencies die beschikbaar zijn op de cryptomarkt.
  • Alle persoonlijke investeringstransacties zijn gecodeerd en de details zijn alleen toegankelijk voor de gebruiker. Zelfs de knooppunten die in het netwerk zijn verspreid, kunnen de eigenaren niet volgen.
  • Ontology blockchain is zeer betrouwbaar en helpt bij het beschermen van de activa en gebruikers bij cyberaanvallen.

Hoe ontologie werkt?

Ontology biedt een platform voor andere blockchains die in de kern kunnen worden ingebed en als zijketens kunnen worden uitgevoerd. Projecten zoals slimme contracten kunnen worden toegevoegd en verschillende andere blockchains kunnen worden aangepast voor meerdere bewerkingen. Ontology heeft het mogelijk gemaakt om waarde van de ene blockchain naar de andere te sturen zonder de twee netwerken te koppelen.

De eerste laag maakt het verificatieproces van mensen, rijkdom, dingen en organisaties mogelijk, terwijl de tweede laag zich richt op verificatie en koppeling van applicaties. De derde laag wordt gebruikt om linkmodules, protocollen, interfaces, enz. Te verifiëren en de laatste laag verbindt verschillende netwerkprotocollen.

Hoe Ontology Cryptocurrency (ONT) te kopen?

Ontology cryptocurrency kan worden gekocht via een bankoverschrijving door een ontologie portemonnee. De cryptocurrency-uitwisseling die de voorkeur heeft, kan worden geselecteerd via een platform dat directe betalingen accepteert, zoals Coinmama.

Een handelsaccount dat is geselecteerd en geverifieerd met behulp van persoonlijke gegevens, kan worden gebruikt en de munten kunnen worden gekocht in het aankoopgedeelte van de handelsbeurs van waaruit ze worden overgebracht naar de portemonnee. Portemonnees die de voorkeur hebben om ONT op te slaan, zijn Ledger Nano S en NEO Cli, omdat ze compatibel zijn met NEO-valuta.

ONT-tokens hebben geen openbare ICO-verkoop gehad en kunnen dus worden gekocht via airdrops. De meest recente was de ONT-airdrop via NEO, waarbij elke NEO 0.2 ONT ophaalde in de portemonnee van de gebruikers.

Toekomst van ontologie

Ontologie heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vinden van een oplossing om een ​​groter aantal mensen dichter bij blockchain-automatisering te brengen. In tegenstelling tot Ripple en Bitcoin, die zich alleen op de financiële markten richten, wil Ontology zich wagen aan IoT, de geneeskunde, de overheid en andere diverse industrieën. Ondanks dat het een vrij nieuwe cryptocurrency is, heeft het de aandacht kunnen trekken van durfkapitaalbedrijven zoals Sequoia Capital China.

Ontology heeft een positie veroverd in de top 20 cryptocurrencies en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer 3 miljard USD en een prijs van $ 8,22 USD. Het belooft een mooie en lucratieve toekomst voor zijn handelaren met zijn groeipercentage en de nieuwste upgrades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me