Blockchain Academy is zeker een cruciaal onderdeel als het gaat om het worden van een blockchain-professional. U zult geen betere manier vinden om meer te weten te komen over blockchain-technologie zonder daarvoor de Blockchain Academy te gebruiken.

Er zijn veel mensen of professionals die meer dan vaardig zijn in het technische perspectief, maar het ontbreekt hen aan een groot tekort aan het zakelijke perspectief. Als gevolg hiervan maken ze veel fouten als het gaat om het koppelen van zowel de blockchain- als zakelijke bedrijfsprocessen.

Daarom leidt het ook tot veel verspilling van middelen en tijdverlies. Maar hoe kunt u deze situatie overwinnen??

Welnu, de blockchain-academie kan daar de perfecte oplossing voor zijn. Kortom, leren van blockchain academy kan de beste manier zijn om te begrijpen hoe je deze twee kunt koppelen.

Blockchain Academy-cursussen zijn er ook altijd om u de beste kennisbasis en training te bieden.


Daarom bieden we hier in 101 Blockchains de blockchain-academie aan die u online hebt gezocht.

Niet alleen dit, maar onze eersteklas blockchain academy-cursussen zullen je laten begrijpen hoe deze technologie werkt en hoe je zijn ware krachten kunt ontketenen.

Daarom zullen we in deze gids alles bespreken met betrekking tot de blockchain-academie. Dus laten we beginnen!

Contents

Wat biedt onze Blockchain Academy-training??

Welnu, de blockchain academy training biedt veel faciliteiten voor jou. Laten we eens kijken wat u kunt verwachten om de blockchain-academie te vormen.

 

 • Een uitgebreide kennisbank

Welnu, ons team besteedt graag hun tijd en inspanningen aan alle activiteiten van onze academie. Aangezien we een brede verzameling cursussen voor u hebben, moet u er rekening mee houden dat ze allemaal boordevol informatie staan.

We nemen ook nooit informatie op die voor verwarring kan zorgen. Pas als we er zeker van zijn dat alle informatie absoluut correct is, maken we cursussen.

 

 • Regelmatige updates

Blockchain Academy-cursussen worden regelmatig bijgewerkt. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze cursussen alle informatie bevatten die u nodig heeft. In werkelijkheid is het vinden van bijgewerkte inhoud relatief moeilijk. Als u informatie met terugwerkende kracht gebruikt, kan uw oplossing zelfs mislukken.

We kennen dus de ernst van de situatie en bieden het best mogelijke resultaat.

 

 • Premium ondersteuning

Zou je het niet geweldig vinden als je de premium ondersteuning zou krijgen bij het volgen van onze cursussen? Om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring bij ons hebt, behandelen we al onze studenten met de grootste zorg.

In werkelijkheid denken we dat al onze studenten het beste van de beste ervaring verdienen. En dus staat ons team altijd paraat om een ​​prettige ervaring te garanderen.

 

 • Flexibele leerplannen

Een ander ding dat de academie je biedt, is de ruimte voor flexibel leren. Het betekent dat u de cursussen die we aanbieden kunt pauzeren en starten wanneer u maar wilt. Uiteraard bieden we voor elke cursus een gestructureerde fase aan.

Maar je krijgt de ultieme overhand. U kunt de cursus ook zonder extra kosten opnieuw volgen!

 

 • Eenvoudige lesstructuur

Velen van jullie zijn misschien helemaal nieuw in het onderwerp. Daarom is het noodzakelijk dat u een vereenvoudigde vorm van informatie krijgt die u gemakkelijk kunt begrijpen. Om u te helpen, worden al onze cursussen daarom geleverd met een eenvoudige lesstructuur die supergemakkelijk te begrijpen is.

Daarom is het een geweldige manier om uw digitale blockchain-transformatie te starten.

 

 • Exclusief bonusmateriaal

We bieden altijd bonusmateriaal aan bij al onze studenten. In werkelijkheid kunt u interviews of professioneel advies verwachten van eersteklas blockchain-innovators.

Bovendien kunt u altijd wekelijkse follow-up-e-mails met work-outspreadsheets, begeleiding, enzovoort.

Kan het nog beter worden dan dat??

 

Hoe u de perfecte Blockchain-cursus uit onze collectie kiest?

Onze blockchain academy-cursussen bieden u de perfecte oplossing en de perfecte manier om uw vaardigheden onder de aandacht te brengen in een zakelijke omgeving. Kortom, door onze cursussen te gebruiken, kunt u aantonen dat u daadwerkelijk aan de technologie kunt werken of op zijn minst de kennisbasis hebt om de perfecte strategie te bedenken..

Je leert ook over verschillende blockchain-architecturen, use-cases, platforms, enzovoort. Meer nog, de beste manier van handelen is om alle gratis cursussen die u willekeurig op internet vindt, te vermijden.

Hoe kun je trouwens ook echt een blockchain-cursus kiezen voor jouw behoeften? We raden u aan om al onze cursussen te bekijken en vervolgens de cursus te selecteren die bij uw behoeften past.

Stel uzelf daarom deze vragen om de perfecte te vinden –

 • In wat voor soort branche werk ik?
 • Zit ik in een leidinggevende of adviesfunctie of in een ontwikkelaarspositie?
 • Heb ik een certificering nodig of niet?
 • Als ik een certificering nodig heb, welke cursus gaat dan hand in hand met mijn carrièremogelijkheid?
 • Ga ik het platform ontwikkelen? Zo ja, heb ik de tools om dat te doen?

Leren van de blockchain-academie is een geweldige manier om je carrièremogelijkheden een boost te geven. Omdat we trots zijn op onze blockchain-cursussen, kunnen zelfs niet-technische personen gemakkelijk en zonder gedoe over technologie leren.

Maar als u nog steeds niet zeker weet wat u moet kiezen, kunt u onze gratis cursussen bekijken of zelfs contact met ons opnemen voor een goede begeleiding. Daarom hoef je je alleen maar aan te melden en meteen aan je blockchain academy-training te beginnen.

 

Waarom zijn onze Blockchain Academy-cursussen belangrijk??

Nou, het is niet alsof we opscheppen over onze blockchain academy-training zonder een goede reden. Maar we moeten zeggen dat we momenteel de beste verzameling blockchain-cursussen op de markt hebben.

Daarom verschillen cursussen in de blockchain academy enorm van alle andere cursussen in de markt. Maar hoe blink je daarin uit als de anderen nog ver achterlopen?

In werkelijkheid zijn er enkele cruciale elementen in onze cursussen die het zo anders maken dan alle andere. Laten we dus eens kijken hoe we anders zijn.

Allereerst richten andere blockchain-cursussen op de markt zich meestal uitsluitend op het technologische deel van deze nieuwe revolutie. Daarom vertellen ze u nooit hoe u deze technologie kunt gebruiken en uw onderneming kunt laten groeien.

We weten dat het creëren van dit soort technologie voornamelijk is om onze zakelijke manieren of dagelijkse levensstijl vooruit te helpen. Maar u weet niet hoe u deze technologie kunt gebruiken in zakelijke tarwe, het gaat erom dat u het gebruikt?

Daarom houden we bij al onze cursussen rekening met het feit dat ze ook moeten aansluiten bij de bedrijfssectoren. Alle cursussen zijn dus uitgerust met technologie voor een paar bedrijven en bieden u de perfecte combinatie.

Dus als je leert van de blockchain-academie, weet je zeker dat je die kennis hebt om het hoofd te bieden aan elk scenario of elke situatie die je bedrijf naar je toe gooit.

Weet u dat bedrijven nu massaal worstelen om een ​​perfecte kandidaat te vinden die zowel de technologie als de bedrijfsprocessen begrijpt? Dit is een unieke kans die u moet aangrijpen en uw plaats in een groot bedrijf veilig moet stellen.

 

Bovendien?

Ten tweede zijn al onze cursussen in de academie ontworpen op een eenvoudige maar informatieve manier die weinig tijd kost om ze te begrijpen.

Denk ook niet dat al onze cursussen en trainingen alleen voor de werknemers zijn. Elke werkgever kan onze cursussen gebruiken om ook hun kennis over het onderwerp uit te breiden. In werkelijkheid, als u nog maar een beginner bent in deze technologie, dan kunnen onze cursussen u ook helpen.

Hoe dan ook, blockchain verstoort en zal in de toekomst veel industrieën ontwrichten. Het is dus het beste dat u zich eerder dan later op het onvermijdelijke voorbereidt.

En daarom is onze academie erg belangrijk voor jou. Zoals u kunt zien, krijgt u alleen de premium-ervaring van ons, dus waarom zou u het niet gewoon eens bekijken?

 

Hoeveel tijd moet u investeren om 101Blockchains Certified Professional te worden?

Dit is een van de belangrijkste vragen die we krijgen over onze academie. In werkelijkheid weten we dat je misschien een druk leven hebt en misschien niet de tijd hebt om in een lange cursus te investeren. Daarom hebben we al onze blockchain academy-trainingen zo gemaakt dat je er maximaal 16 uur over doet.

Omdat we de cursussen echter in verschillende delen hebben opgedeeld, duurt het maximaal 4 weken om er meer over te weten te komen. Als je wilt, kun je de cursus ook op elk moment pauzeren.

In werkelijkheid is ons motto dat u zeker in uw eigen tempo moet leren. Dus het is aan jou om te leren van de blockchain-academie. Niemand zal je dwingen om de lessen sneller of langzamer af te ronden dan je wilt.

Hoe dan ook, onze kleinste cursussen kunnen ongeveer 75 minuten duren. Dus, zoals u kunt zien, hoeft u zich geen zorgen te maken over het volgen van de cursus als u überhaupt een drukke carrière heeft.

In werkelijkheid is het allemaal aan jou!

 

Wat is het echte proces?

De blockchain-academie biedt een eenvoudige manier om je in het rijk van deze technologie te brengen. Maar vergeet niet dat alle regels niet in steen gebeiteld zijn. U kunt het altijd naar wens aanpassen.

 

 • Begin door je in te schrijven voor een van de blockchain-cursussen in onze academie. Deze cursussen zullen uw geest zeker verruimen en ervoor zorgen dat u over de juiste informatie beschikt.
 • Zorg ervoor dat u de materialen die de cursussen u bieden volledig begrijpt en bestudeert. Als u ergens over twijfelt, neem dan op elk gewenst moment contact met ons op.
 • Je kunt onze informatieve artikelen in de blogsectie bekijken om ook meer perspectief te krijgen op het ecosysteem van blockchain.
 • Gebruik altijd wekelijks onze e-mailbegeleiding en trainingsspreadsheets om uw vaardigheden aan te scherpen.
 • Meer nog, de cursusdocent biedt je opdrachten en studiemateriaal aan. Daarom zorgt het ervoor dat u ze dienovereenkomstig bestudeert voor een later betere evaluatie.
 • Neem altijd de tijd, haast je niet door de online lessen.
 • Je krijgt toegang tot ons forum waar je kunt communiceren met andere studenten. Je kunt dus altijd om hulp vragen bij je studiemateriaal.

 

Blockchain-cursusverzameling in onze academie

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Cursusoverzicht

Dit is een van de blockchain-cursussen die je veel waarde en certificering zullen bieden. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Bestudeer de blockchain-technologie en deze heeft invloed op het algehele zakelijke ecosysteem.
 • Lees meer over de bredere analyse van de wereld van blockchain.
 • Weet hoe u de technologie strategisch kunt implementeren.
 • Begrijp het transformatieproces met behulp van bijgewerkte toolsets.

 

Welke modules heeft het?

M-1: Basisprincipes van Blockchain-technologie

 • Grondbeginselen van blockchain
 • Hoe blokken worden gemaakt
 • Slim contract
 • Private en openbare blockchains
 • Consensusmechanismen

 

M-2: een dieper begrip van enterprise blockchain-platforms

 • Corda
 • Ethereum
 • Hyperledger-stof

 

M-3: Blockchain in handelsfinanciering

 • Fundamentals of Ripple
 • Cryptocurrencies en crypto-activa
 • Blockchain-resoluties in handelsfinanciering

 

M-4: Blockchain-toepassingen in grote industrieën

 • Blockchain-transformerende bedrijven
 • Grondbeginselen van op blockchain gebaseerd beheer van de toeleveringsketen
 • Real-world use-cases van Blockchain-toeleveringsketens

 

M-5: gebruiksscenario’s voor blockchain

Hoe u blockchain in verschillende sectoren kunt inzetten

 

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Cursusoverzicht

Dit is een van de cursussen over blockchain die u een mix van waarde biedt met specifieke vooruitzichten voor supply chain management. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Hoe u blockchain kunt integreren in de enterprise-industriemodellen.
 • Neem deel aan de training over blockchain-gerichte zakelijke kansen.
 • Lees meer over blockchain-specialistische vaardigheden in het aspect van de toeleveringsketen.

 

Welke modules heeft het?

M-1: Fundamentals of Supply Chain Management Process

 • Supply chain-proces uitgelegd
 • Supply chain manager mogelijke rollen in een bedrijf en grote verantwoordelijkheden

 

M-2: Waardevorming in SCM

 • Ondernemingswaarde schatten met uw werkkapitaal
 • Model met economische toegevoegde waarde (EVA) voor evaluatie van supply chain management
 • Toeleveringsketenproces en werkkapitaalrelatie

 

M-3: Supply Chain Blockchain Real-world voorbeelden en use cases

 • Impact van blockchain op verwerkingsstromen in de toeleveringsketen
 • Supply chain management-systemen die gebruikmaken van blockchain-technologie

 

M-4: Ontwikkeling van een innovatief supply chain-project

 • Het algemene proces van het ontwikkelen van een stapsgewijze oplossingsmethode

 

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Cursusoverzicht

Dit is een van de cursussen over blockchain die je inzicht geven in de wereld van handelsfinanciering en blockchain. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Evalueer hoe blockchain de handelsfinancieringssector en de bestaande bedrijfsmodellen verandert.
 • Weet wat voor soort grote bedrijven deze technologie momenteel gebruiken.
 • Lees meer over op blockchain gebaseerde use-cases om de beste voor uw bedrijf te kiezen.
 • Bekijk de training over blockchain-platforms die de handelsactiviteiten kunnen stroomlijnen.

 

Welke modules heeft het?

M-1: werkproces van de handelsfinancieringssector

 • Basiselementen van handelsfinanciering
 • Problemen van handelsfinancieringsindustrieën

 

M-2: Blockchains-rol in het ontwikkelingsproces van handelsfinanciering

 • Overzicht van op blockchain gebaseerde initiatieven, voorbeelden en modellen
 • Handelsfinanciering met blockchain-voordelen
 • Hoe veranderen verschillende blockchain-oplossingen voor handelsfinanciering de industrie??

 

M-3: sleutelonderdelen van blockchain voor handelsfinanciering

 • Kredietbrief (LC)
 • Bill of Lading (BoL)
 • Grensoverschrijdende betalingen

 

M-4: verschillende blockchain-aangedreven handelsfinancieringstoepassingen

 • Overzicht van Marco Polo
 • Overzicht-van-contour
 • Overzicht van TradeLens
 • Overzicht van We. Handel

 

M-5: Ontwikkelingen in op blockchain gebaseerde handelsfinancieringsbedrijven

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

 

Enterprise Blockchains Fundamentals

Cursusoverzicht

Dit is een van de cursussen over blockchain die u een gratis analyse biedt van hoe deze technologie werkt en hoe u deze kunt gebruiken. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Bestudeer het blockchain-ecosysteem en hoe het anderen beïnvloedt.
 • Weet over verschillende essentiële termen zoals consensus, knooppunten, enz.
 • Krijg training over blockchain en zijn rol in de toonaangevende sectoren.

 

Welke modules heeft het?

M-1: grondbeginselen van blockchain-technologie

 • Een bredere uitleg van wat blockchain is
 • Hoe werkt deze technologie??

 

M-2: de verschillende blockchain-termen onderschrijven

 • Dubbele uitgaven
 • Validators
 • Toegestane blockchain
 • Consensusprotocollen

 

M-3: Smart Contract Essentials

 • Hoe werken slimme contracten??
 • Wat zijn de voordelen van slimme contracten?

 

M-4: Blockchain die de wereld transformeert

 • Verschillende branches van blockchain die de industrieën transformeren
 • Toonaangevende industrieën die blockchain-technologie gebruiken

 

Inleiding tot Enterprise Blockchain

Dit is een van de cursussen over blockchain die u een gratis analyse biedt van hoe deze technologie werkt en hoe u deze kunt gebruiken. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Lees meer over de essentie van blockchain-technologie.
 • Weet over belangrijke blockchains-onderdelen.
 • Begrijp hoe de digitale transformatie plaatsvindt.

 

Welke modules heeft het?

M-1: grondbeginselen van blockchain-technologie

 • Een bredere uitleg van wat blockchain is
 • Hoe werkt deze technologie??
 • Geschiedenis van blockchain
 • Vergelijking van verschillende soorten netwerken
 • Vergelijking van publieke en private blockchain
 • Belangrijkste voordelen van blockchain

 

M-2: de verschillende blockchain-termen onderschrijven

 • Dubbele uitgaven
 • Validators
 • Toegestane blockchain
 • Consensusprotocollen
 • Knooppunten

 

M-3: Smart Contract Essentials

 • Hoe werken slimme contracten??
 • Wat zijn de voordelen van slimme contracten?
 • Wat zijn de nadelen van slimme contracten?
 • Slimme gebruikssituaties voor contracten

 

M-4: Blockchain die de wereld transformeert

 • Verschillende branches van blockchain die de industrieën transformeren
 • Toonaangevende industrieën die blockchain-technologie gebruiken
 • Gebruik case-dissectie van IBM Food Trust

 

M-5: Hoe Blockchain de wereld naar een eerlijk systeem kan veranderen

 • De voordelen van Web 3.0
 • Webgeschiedenis
 • Overzicht van een federatieve blockchain
 • Federatieve omgeving en top use cases
 • Vergelijking van gedecentraliseerd en gecentraliseerd internet

 

Enterprise Blockchains-sjablonen

Dit is een van de cursussen over blockchain die u sjablonen biedt die u kunt gebruiken bij het sneller implementeren van blockchain-technologie. Bekijk waarom u deze cursus zou moeten gebruiken –

 • Werk aan bedrijfsgerichte blockchain-oplossingen.
 • Zorg ervoor dat uw project klaar is voor de officiële lancering.
 • Maak een prachtige presentatie voor uw investeerders.

 

Welke sjablonen heeft het?

 • Heeft u een blockchain nodig? – Het is een besluitvormingstool die u kunt gebruiken om te kiezen of u blockchain wilt gebruiken of niet.
 • Gereedheid voor Blockchain-projecten – Het is een controletool die u op basis van uw input vertelt wanneer uw project klaar is.
 • Een Enterprise Blockchain-project presenteren – Met deze kun je een verbluffende presentatie maken voor je blockchain-project.
 • In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Het zal beide in kaart brengen op basis van uw bedrijfsstatus en u laten weten waar u blockchain wilt gebruiken.

 

Wie moet de Blockchain-cursussen volgen??

De blockchain-academie is ontworpen om de juiste blockchain-training te bieden aan bedrijfsleiders, experts uit de industrie, managers, leidinggevenden, enzovoort..

Als je bent –

 • Bedrijfsanalisten
 • Marketing specialisten
 • Innovatiemanagers
 • Professionals uit de industrie
 • Software ontwikkelaars
 • Ondernemers
 • Zakelijke leiders
 • IT-professionals
 • Adviseurs
 • Besluitvormers
 • Software-ingenieurs
 • Programma- en productmanagers

Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op onze academie. Als je een complete newbie bent in deze niche, moet je onze cursussen bekijken, want deze zullen ook helpen in je carrière. Zorg ervoor dat u de juiste kiest en meld u er zo mogelijk aan.

 

Veelgestelde vragen over onze Blockchain Academy

FAQ-1: Biedt 101Blcokchains Academy certificeringen aan?

Ja, er zijn certificatiecursussen in onze academie die training over blockchain aanbieden. Zonder certificering is het vrij moeilijk om uw ware vaardigheden aan de grote bedrijven te laten zien. Daarom kan een bewijs dat je aan een blockchain-project kunt werken echt helpen om je carrière te stroomlijnen.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat u zich al in een bedrijfsomgeving bevindt, dan zal het gebruik van blockchain om de manieren van bedrijfsmodellen te verbeteren u ook helpen.

 

FAQ-2: Kan ik contact opnemen met de instructeurs of het team??

Natuurlijk! Ons team helpt u graag bij elke vraag die u kan helpen meer te weten te komen over blockchain. In werkelijkheid weten we dat u na het afronden van de cursus wellicht andere vragen heeft over bepaalde onderdelen. Het is alleen maar natuurlijk.

Daarom zullen we altijd zorgen voor de beste van de beste ervaring voor u met ons team. Weet u niet zeker hoe u onze Blockchain Academy-cursussen moet benaderen? Waarom vraag je het nu niet aan ons team??

 

FAQ-3: Hoe gekwalificeerd zijn de cursusinstructeurs in uw academie?

Training over blockchain-technologie moet afkomstig zijn van een betrouwbare bron die de ins-ad-outs van deze technologie kent. In werkelijkheid kan niemand je echt lesgeven of zelfs online cursuslessen aanbieden op basis van willekeurig internetonderzoek.

Daarom komen al onze instructeurs uit high-end bedrijven met een diploma om de technologie beter te begrijpen. Omdat ze actief hebben deelgenomen aan of zelfs hebben gewerkt aan de ontwikkeling van blockchain-oplossingen, kunnen ze u er nauwkeuriger over leren.

Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwalificaties van onze instructeurs.

 

FAQ-4: Hebben jullie nog speciale aanbiedingen in de Academie??

Ja, we hebben altijd een soort speciale aanbieding op de academie. Meestal bieden we extra kortingstarieven voor de cursussen. Maar het varieert van tijd tot tijd en van seizoen tot seizoen.

Daarom, als u een krap budget heeft, maar er toch meer over wilt weten, meld u dan eerst bij ons aan. We zullen je altijd een e-mail sturen als we een kortingsaanbieding hebben voor bepaalde cursussen. Blijf dus op de hoogte en mis de kans niet om meer te weten te komen over blockchain.

 

Start nu uw Blockchain-reis met onze Blockchain Academy!

Leren van de blockchain-academie kan op dit moment het beste zijn wat je kunt doen. In werkelijkheid is onze blockchain-academie voor bedrijven geen dure manier om kennis te maken met de technologie. Bovendien streven we er altijd naar om ervoor te zorgen dat u op een betaalbare manier kennis maakt met de technologie.

Zoals je al weet, is blockchain een blijvertje. Dus de beste manier van handelen is om er bovenop te blijven. In werkelijkheid, wanneer het de industrie voorgoed volledig zal ontwrichten, zal het moeilijker zijn om de concurrentie bij te houden.

Onthoud ook altijd om freebies die u van online krijgt te vermijden, omdat deze vaak verkeerde informatie bevatten.

Dus waar wacht je op? Bekijk nu onze academie!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me