Blockchain-technologie is een potentiële technologie die overheidsdiensten gemakkelijk kan verbeteren en eerlijke en transparante burgerrechten kan bevorderen. Blockchain voor de overheid is dus een prachtige technologie die de overheidsprocessen kan optimaliseren en een veilige, maar efficiënte manier van delen kan bieden.

Bovendien wordt blockchain geleverd met tal van toepassingen voor het publiek van een land. Bovendien kunnen ze met behulp van de blockchain-technologie eindelijk verschillende diensten leveren, bureaucratie elimineren, belastingfraude voorkomen en verspilling verminderen. Dus, wat kan een betere manier zijn voor een regering om het te gebruiken??

Aan de andere kant kan het concept van digitaal contant geld elk groot transactiebeleid dat ze hebben, gladstrijken. Het zou de regeringen ook helpen om hun financiële transacties opnieuw vorm te geven. Zoals je al kunt zien, zijn er al tal van use-cases voor blockchain.

Omdat blockchain echter een relatief nieuwe technologie is, zijn veel overheden er niet zo happig op om het te gebruiken. Daarom hebben we het vandaag over blockchain voor de overheid en of het een must is voor de overheid of niet.

Dus laten we beginnen!


 

Contents

Inhoudsopgave

 

Hoofdstuk-1: Wat betekenen gecentraliseerde overheidsdiensten??

Het probleem met overheidsinstellingen is dat ze te gecentraliseerd zijn. In werkelijkheid zijn er maar een handvol services die niet helemaal passen bij de corrupte situatie. Ja, gecentraliseerde systemen zijn niet zo slecht; In veel gevallen gebruiken autoriteiten echter hun macht om oneerlijkheid te bevorderen.

Bovendien is er geen ruimte voor kritiek omdat de centrale autoriteiten te veel macht tot hun beschikking hebben. Dit is waar de monarchie opkomt, en mensen gebruiken hun bevoegdheden om individuen te ontslaan en bevorderen voor niemand een eerlijke grond.

Aan de andere kant kunnen deze overheidsdiensten geen burgerrechten bieden zoals de overheid beweert te bieden. Kortom, de relatie tussen overheid en burger verschuift ver uit elkaar. De economische groei van een land loopt dus een groot risico als de mensen daarbinnen de regering niet goedkeuren.

Elk aspect van onze overheidsdiensten is vatbaar voor corruptie en andere inefficiënties. Om u echter meer inzicht te geven in het hele spectrum, zullen we het hebben over het pijnpunt van het overheidssysteem. Dus laten we beginnen!

 

Wilt u meer weten over Blockchain? Bekijk nu de Blockchain-presentatie!

 

Hoofdstuk-2: Blockchain voor de overheid – Pijnpunten van overheidsorganisaties

Gecentraliseerde overheidssystemen hebben een slechte naam als het gaat om openbare diensten. Bovendien vrezen mensen voortdurend iets te moeten doen waar de overheid bij betrokken is. Dit omvat diensten zoals wachten in lange rijen om formulieren in te vullen, extreem traag proces van het invullen van belastingen. Daarom hebben de meeste burgers het gevoel dat overheidsfunctionarissen niet hun 100% geven of niet genoeg zijn om een ​​land te besturen.

We kunnen het niet helemaal met hen oneens zijn; er zijn echter bepaalde redenen waarom de overheid in alle opzichten tekortschiet.

We zullen enkele pijnpunten van een overheidsorganisatie bekijken om een ​​idee te krijgen waarom ze het niet zo goed doen.

 

 • Ondoorzichtige bewerkingen

Overheidsorganisaties missen in alle opzichten transparantie en er zijn geen realtime updates over de cashflow.

Alle dingen die de regeringen doen, lijken een beetje mysterieus, vind je ook niet? Zeker als het gaat om de lage toegankelijkheid van documenten en onvoldoende informatie over hoe de overheid ons belastinggeld besteedt.

Bovendien hebben burgers vaak moeite om zelfs maar toegang te krijgen tot hun eigen persoonlijke informatie. Aan de andere kant moeten ze een jaar wachten om te weten of de overheid al hun belastinggeld uitgeeft of niet.

Er zijn dus geen realtime updates over het belastinggeld of de cashflow. Bovendien lijkt het geld altijd in het niets te verdwijnen; we zeggen niet dat dat precies is wat er gebeurt. Maar door het gebrek aan transparantie lijkt het wel zo.

Het probleem is dat als er geen transparantie is, er ook geen ruimte is voor verantwoording. Bovendien lijken de federale instanties altijd discreet te vergaderen, en subjectieve rapporten maken de burger achterdochtiger. Dus in zekere zin heeft de regering te maken met een ondoorzichtige operatie die het vertrouwen van de overheid en de burger wegvaagt.

 

 • Inefficiënt en traag

Wat kan het beste voorbeeld zijn van een inefficiënt en traag proces dan om licht te werpen op de archiveringsoptie? Voor elke vorm van uitkeringen moeten de burgers ze indienen. Bovendien duurt het proces behoorlijk lang en, wat nog belangrijker is, vereist het verschillende stappen om te verwerken.

Een ander probleem is het geavanceerde archiveringsproces. Het systeem is zo traag dat de mensen drie tot vier maanden van tevoren een dossier moeten indienen. Bovendien heeft elk overheidsprogramma persoonlijke documentatie van mensen nodig. Dus verzamelen ze die via online portals of mailing. Het proces van menselijke verificatie in meerdere stappen kost echter ook veel tijd.

Bovendien is het overmaken van het geld meestal afhankelijk van snail mail, en bij meerdere gelegenheden komen cheques niet op tijd aan. Om nog maar te zwijgen van de dominante frauduleuze activiteiten.

 

 • Privacyproblemen

Geen respect voor de privacyrechten van burgers, aangezien overheidsorganisaties de privé-informatie van elke burger opslaan zonder volledige opheldering. Hoewel we misschien niet precies weten waar al ons belastinggeld naartoe gaat, is de overheid te veel om onze persoonlijke gegevens op te slaan. Maar hoe doen ze het??

Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Gewoonlijk verbergen veel overheidsdiensten het feit van spionage in naam van andere diensten. Neem bijvoorbeeld de defensie-afdelingen, die gebruiken hun geavanceerde technologie om rond te snuffelen in ons privéleven in naam van het bieden van veiligheid..

Bovendien bespioneren de mobiele telefoons die we gebruiken ons zelfs. Er is echter geen officiële opheldering over. Dus als de overheid andere middelen had om informatie te verzamelen zonder inbreuk te maken op de privacy, zou dat een geweldige oplossing voor dit probleem zijn.

 

 • Uitgebreide corruptie

Vervalsing van gegevens, identiteitsdiefstal, belastingfraude, corrupte persoonlijke bezwaren de overheidsorganisaties die corruptie in elke sector veroorzaken. Bovendien zorgt corruptie bij lokale verkiezingen niet voor een eerlijk stemsysteem.

In werkelijkheid is oneerlijkheid in elke sector van de overheid. De burgers zijn echter ook niet zo eerlijk gedreven. Veel burgers plegen frauduleuze activiteiten zoals belastingontduiking, geënsceneerde dood voor sociale zekerheid, valse verzekeringsclaims en nog veel meer.

In werkelijkheid loopt corruptie van de laagste overheidsdienst tot het federale en presidentiële scenario.

 • Verspilling en duur

Veel publieke sectoren zijn verkwistend voor wanbeheer en worden duur door miljarden geldverspilling. Bovendien kost het hele proces van registratie, documentverificatie en het werk dat voor deze taken nodig is, echt veel geld. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze allemaal volkomen verspillend zijn.

In werkelijkheid, als deze taken op een strikt specifieke manier kunnen werken, kan de overheid elk jaar miljarden geld besparen. Andere aspecten zijn dat de overheid groter wordt en groeit naarmate het land zich ontwikkelt. Het wordt dus best moeilijk om ook de uitgaven bij te houden.

Veel regeringsfunctionarissen vervalsen ook rekeningen en nemen veel geld op voor hun eigen bestwil.

 

 • Onnauwkeurige kostenberekening

De kostenberekening voor elke publieke sector wordt in de meeste gevallen als onnauwkeurig beschouwd; de financiering is te hoog of te laag. In werkelijkheid zijn de personen achter dit budgetteringssysteem de feitelijke boosdoener. Ofwel vertragen ze hun werk en leveren ze geen nauwkeurige informatie.

Of vanwege de aard van wanbeheer hebben ze uiteindelijk geen toegang tot de echte informatie. Hoe het ook zij, de overheidssectoren factureren altijd te laag of te veel in termen van een overheidsproject.

Er is dus een groot economisch probleem dat zich in de loop van de dagen steeds verder opstapelt.

 

 • Gebrek aan digitalisering

Het bijhouden of gebruiken van moderne technologie is niet een van de sterkste kanten van de overheid. Ze missen of zijn niet terughoudend in digitalisering. In werkelijkheid hebben ze de neiging om de oude netwerken keer op keer te gebruiken. Ook al is er nog een veel betere oplossing, ze zijn nog niet klaar om hun oude methoden los te laten.

Als gevolg hiervan kan de overheid haar burgers niet de luxe bieden die ze verdienen. Omdat ontwikkelde landen in veel gevallen geavanceerde digitalisering voor hun burgers bieden, terwijl dit in de ontwikkelingslanden een zeldzame gebeurtenis is.

 

 • Verouderde netwerken

Het interne netwerksysteem van elke overheidsorganisatie draait op legacy-netwerken, wat inefficiënt en traag is. Bovendien lijkt de trend om legacy-netwerken te gebruiken met de dag toe te nemen. Alle overheidsinstellingen hebben nog steeds hetzelfde systeem als in de jaren 90.

Ja, de veranderingen gaan langzaam onder hen, maar in dit tempo zou het jaren duren om alle legacy-netwerken eruit te krijgen.

Bovendien, als de overheid legacy-netwerken blijft gebruiken, zitten veel burgers die op deze plekken werken ook vast aan het gebruik van de oude netwerken..

Niet alleen deze netwerken kunnen de klus niet klaren, maar ze hebben ook enorme veiligheidsrisico’s.

 

 • Onbekwaamheid om burgerrechten te verlenen

Overheden zijn incompetent in het bieden van burgerrechten, wat tot onvrede leidt bij de burger van een land. Bij elke verkiezing doen de partijen bepaalde beloften; slechts een handvol van hen bewaart ze echter.

Uiteindelijk komen burgers vast te zitten met een typische overheid die alle beloften kan waarmaken, maar deze niet echt kan nakomen. In werkelijkheid zorgt het ervoor dat de burgers hun regering afbeelden als een incompetente entiteit die de klus niet kan klaren.

 

Hoofdstuk-3: Hoe blockchain kan schitteren in overheidssectoren

Blockchain-technologie is al geruime tijd in opkomst vanwege de immense functies als het assetmanagementsysteem. Dit komt voornamelijk doordat de meeste overheidsdiensten vermogensbeheer en transactiemogelijkheden nodig hebben.

Zoals we eerder zeiden, is de gebruikelijke manier waarop de overheid daadwerkelijk met het beheer omgaat, behoorlijk achterhaald.

Daarom kan blockchain voor de overheid er een prima oplossing voor zijn. In werkelijkheid wijken we elk jaar af van het op papier gebaseerde systeembeheer. Het gebruik van blockchain voor de overheid kan hier dus het perfecte platform zijn.

Bovendien komt met blockchain voor overheidsdiensten de web 3.0-technologie, en het kan nieuwe recordopslag, stemsystemen, zorgleveringen, belastingportalen en nog veel meer beheren.

Met blockchain voor overheidsdiensten kunnen mensen nu dus ook direct samenwerken met andere overheidspartijen.

Vandaag zullen we het echter hebben over enkele van de belangrijkste voordelen van de blockchain voor de overheid. Laten we dus eens kijken wat deze blockchain-functies zijn!

 

Leer nu meer over de geschiedenis van Blockchain!

 

 • Betrouwbare interacties en transacties

Blockchain voor overheidsdiensten biedt directe peer-to-peer-interacties binnen privékanalen, samen met betrouwbare transacties met de juiste verificatie. Bovendien is het een belangrijke functie omdat het vertrouwensproblemen wegneemt en niet volledig afhankelijk is van het papieren systeem.

Bovendien, als blockchain voor overheidsdiensten de technologie gebruikt om burgers te registreren, dan krijgen ze een op blockchain gebaseerde I.D. Zo kunnen ze het eindelijk gebruiken om hun real-time fraudevrije overheidstransacties te ondersteunen.

Bovendien, wanneer de burgers toegang geven tot hun documenten op de blockchain voor het overheidsplatform, wordt elk document veilig opgeslagen. In werkelijkheid zou het ook persoonlijke privacyregelingen benutten en alle interacties betrouwbaar en bureaucratisch maken. Dus uiteindelijk zou elke dienst veel betaalbaarder worden.

 

 • Veiligheid

Het kan hoogbeveiligde lagen bieden die hackers helpen weg te houden van gevoelige informatie. In werkelijkheid zijn regeringen het belangrijkste doelwit van hackers en proberen ze in de privacy van de burgers te wrikken. Om nog maar te zwijgen, ze verstoren of kwetsen ook organisaties door een grote som geld van hen te stelen.

U kunt deze beveiligingsproblemen echter eenvoudig voorkomen met behulp van de blockchain voor overheidsdiensten. Bovendien wordt het voor hackers buitengewoon moeilijk om binnen te komen wanneer u gedistribueerde gegevensopslag op een beveiligd netwerk gebruikt.

Gewoonlijk hoeft een hacker slechts één enkele server te hacken; aangezien de gebruikers over de hele wereld verspreid zijn, zouden ze alle gebruikers die op de zaklamp staan ​​moeten hacken. Dus als je miljoenen gebruikers op het netwerk hebt, zou hij / zij miljoenen servers moeten hacken, wat onmogelijk is. Deze blockchain bij de overheid helpt ons zeker op alle mogelijke manieren.

 

 • Onveranderlijke recordopslag

Blockchain voor de overheid biedt onveranderlijke recordopslag die overheden kan helpen informatie op te slaan zonder te knoeien. In werkelijkheid gebruiken regeringen onze gegevens om voorspellingen of projecties te doen, politieke analyses uit te voeren, budgetten te plannen en nog veel meer.

Dus hoe veiliger de gegevens zijn, hoe beter. Dus daarvoor moeten ze ze op een nauwkeurige en niet hackbare plaats opslaan. Dit is waar blockchain voor overheidsdiensten om de hoek komt kijken. Bovendien zorgt de onveranderlijkheidsfunctie ervoor dat de opslag niet doordringbaar of veranderbaar is. Niemand kan ze dus manipuleren in de blockchain voor overheidsplatform.

Het bevordert dus het vertrouwen en de transparantie voor blockchain in overheidsdiensten. We zullen zeker weten dat alle statistieken echt zijn, omdat niemand ermee zou kunnen knoeien voor de blockchain in het overheidsplan. Dus uiteindelijk verbetert het ook het residentie- en identiteitsbeheer op grote schaal.

 • Verbeterde efficiëntie

Het biedt ook meer efficiëntie voor overheden door derde partijen te verwijderen en verificatie van documenten op het netwerk te stimuleren. Dus als u het verificatieprotocol op de blockchain voor overheidsnetwerk gebruikt, heeft u geen extra personeel nodig om het thema te beheren.

Kortom, u krijgt meer efficiëntie zonder al te veel problemen of fouten. Bovendien zou er met behulp van directe transacties minder behoefte zijn aan persoonlijke of aanvullende middelen in de transactiesector, zag ell. Vanwege de slimme contractfunctie in de blockchain voor de overheid, zouden afspraken over het netwerk mogelijk zijn.

De blockchain-overheid kan dus ook de typische manieren echt veranderen.

 

 • Goedkoop

Blockchain voor overheidsdiensten heeft lagere kosten en door alles te stroomlijnen, wordt verspilling van financiering verminderd. Weet je nog dat overheidsdiensten veel te veel kosten dan nodig? Om nog maar te zwijgen van het feit dat er elk jaar geld wordt verspild.

Nou, blockchain bij de overheid kan in dat opzicht echt helpen. In werkelijkheid lijkt blockchain voor overheidsdiensten misschien veel te investeren, maar met de BAAS-providers kan het echt kostenefficiënt zijn.

U hoeft ook geen extra kracht te gebruiken om buitenlandse technologie te onderhouden, maar krijgt rechtstreeks hulp van de experts. Zo zouden regeringen die afhankelijk waren van veel verkwistende diensten verdwenen zijn, en zullen de budgettering en diensten uiteindelijk veel minder kosten.

 

 • Corruptievermindering en transparantie

Met een onveranderlijke database en een volgsysteem kunnen regeringen eindelijk corruptie verminderen en transparantie bevorderen. In werkelijkheid is er veel corruptie binnen de overheid, zoals u al weet. Er moet echter een goede manier zijn om het onmiddellijk te detecteren of te stoppen.

Echter, met een onveranderlijke database van de blockchain voor overheidsdiensten zal eindelijk eerlijkheid en transparantie worden bevorderd. Het zou dus ook de band tussen overheid en burgers herstellen. Bovendien kunnen burgers met behulp van blockchain in het overheidsnetwerk meer te weten komen over de cashflow.

Mensen zouden veel meer onbevooroordeeld zijn ten opzichte van nieuwsportalen, en stemmen zou eerlijker zijn. Zo kan een land eindelijk beginnen te groeien zonder enige negatieve energie.

 

 • Authenticatie

Met authenticatie zouden alleen bepaalde contactadvertenties toegang hebben tot gevoelige informatie. Geen enkele andere gebruiker zou daar toegang toe kunnen krijgen. Ja, het is een belangrijke factor als het om de overheid gaat. In werkelijkheid zijn alle overheidsdiensten openbare diensten; een organisatie zou echter niet alle informatie openbaar maken.

Daarom is authenticatie absoluut noodzakelijk als het gaat om blockchain voor overheidsdiensten. Bovendien hebben alleen mensen met een hogere rang toegang tot gevoelige informatie, niet iemand anders.

 

Bekijk onze fundamentele presentatie van Blockchain voor meer informatie over Blockchain!

 

Hoofdstuk-4: mogelijke blockchain voor gebruik door de overheid

 • Stemmen

Het maakt niet uit waar je in gelooft, maar je moet toegeven dat het al eeuwen bestaat om het stemsysteem kunstmatig te beïnvloeden. Het is dus een groot probleem binnen de overheid. Vanwege de aard van de politieke omgeving smeden of proberen de meeste mensen hun weg naar de macht te bedriegen.

In 1844 rapporteerden de stemmen in Tammany Hall in New York City bijvoorbeeld 55.000 stemmen. De kwestie was echter dat slechts 41.000 kiezers in aanmerking kwamen om een ​​stem uit te brengen, dus de extra 14.000 stemmen waren duplicaten!

Dat is een enorm aantal illegale stemmen daar.

De blockchain voor gebruiksscenario’s van de overheid kan dus de ideale match zijn voor deze toepassing. Bovendien zou het eindelijk een einde maken aan de buitenlandse betrokkenheid bij de verkiezingen. Bovendien testen veel staten al blockchain voor gebruik door de overheid in de stemsectie.

Bovendien zal de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit huis te stemmen via internet de participatie van kiezers vergroten, samen met extra gemak. Bovendien, aangezien de blockchain voor gebruiksscenario’s door de overheid onveranderlijk is, zou dit betekenen dat niemand aan de stemresultaten kan knoeien.

Zodoende zal eindelijk een eerlijk oordeel de overhand krijgen en zullen de burgers hun rechten terugkrijgen.

 

 • Nationale digitale valuta

Blockchain biedt niet alleen een platform, maar het biedt ook een optie om je eigen digitale valuta te lanceren. Welke technologie past beter bij het opslaan van digitale valuta dan blockchain, toch??

Voor jou lijken digitale valuta’s misschien vergezocht, maar er zijn veel landen waar de economie is ingestort en ze hebben een nieuwe valuta nodig om weer op te staan.

De economie van Venezuela stortte bijvoorbeeld in en nu kijken ze naar nationale digitale valuta om weer op te staan. Maar laten we u vertellen hoe een nationale digitale valuta een geweldige oplossing is om de economie van een land te beheersen.

Omdat alles digitaal is, kan het gemakkelijker zijn om de valutastroom te beheersen op basis van de vraag. Bovendien kan een overheid met de juiste regelgeving en hoogwaardige beveiligingsopslag machtiger zijn dan ooit, omdat ze geen middelen hoeven te verspillen aan beheer.

Een andere geweldige blockchain voor gebruik door de overheid is de vermindering van op papier gebaseerde valuta’s. Aan de andere kant zou het niet alleen het gebruik stabiliseren, maar het zou ook het witwasproces stoppen.

Bovendien zou het met de digitale valuta gemakkelijker zijn om valuta op te sporen die voor illegale doeleinden wordt gebruikt op de blockchain voor overheidsnetwerken.

 

 • Grens- en douanepatrouille

De douane en grenscontrole nemen aan de grenzen veel illegaal geïmporteerde goederen in beslag. De enorme hoeveelheid van die in beslag genomen goederen is echter slechts een naald in de hooiberg. Elk jaar komen miljarden goederen illegaal landen binnen en worden tegen een lager tarief verkocht. Het schaadt niet alleen de inkomsten van de overheid, maar het komt ook weg zonder belasting te betalen.

Bovendien zijn veel douanebeambten corrupt en nemen ze steekpenningen aan om het te laten glijden. Zo vertragen ze alleen de economische groei van de overheid. Dat is de reden waarom de blockchain voor gebruiksscenario’s van de overheid op deze manier echt zou kunnen helpen.

Het kan een grotere herkomst bieden van waar de productgoederen vandaan komen, waardoor alle illegale import voorgoed wordt gestopt. Bovendien kan het ook de corrupte contactadvertenties van het douanekantoor verwijderen en een transparante omgeving bevorderen.

Bovendien zouden de realtime records van de douane-agenten er ook voor zorgen dat alles onder controle blijft in de blockchain voor de overheid.

 

 • Budgettering

Budgettering is een groot probleem voor elke overheid, omdat een goed budget verspilling kan verminderen en de juiste investeringen kan bevorderen. Neem bijvoorbeeld de Raad van New York City. De burgemeester gaf een budget van $ 89 miljard, en de gemeenteraad eiste een grondig onderzoek van de eis.

Onnodig te zeggen dat de burgemeester geen goede grond kon bieden, en er waren veel mazen in de wet. In werkelijkheid is het niet helemaal een nieuwe scène. Bovendien hebben regeringen elk jaar verspilling in de budgettering. Bovendien is het te laat wanneer de burger zich realiseert waar zijn belastinggeld eigenlijk naartoe gaat.

En dus, als er enorm veel verspilling is in de overheid, kan blockchain voor overheidssysteem in dit geval echt schitteren. Blockchain voor gebruiksscenario’s van de overheid biedt transparante budgettering waar de burger kan zien waar zijn geld daadwerkelijk naartoe gaat.

Bovendien zou het ook de algehele efficiëntie verhogen en verspilling verminderen. Alvorens budgettaire eisen te accepteren, kunnen de autoriteiten precies zien wanneer en waar ze het geld voor willen gebruiken.

 

 • Gegevensinvoer

Nog niet zo lang geleden, in 2015, stond de HR-afdeling van de VS voor een groot probleem. In werkelijkheid zijn ze gehackt en is er veel gevoelige informatie gelekt. Bovendien is het schokkend dat de ontdekking dat de malware zich al meer dan een jaar op hun server bevond en dat ze alle records van de afgelopen 15 jaar in beslag hadden genomen..

Desalniettemin was het een buitenlandse hackgroep die de persoonlijke gegevens van 21,5 miljoen mensen in gevaar bracht! U ziet dus dat u bescherming nodig hebt, zelfs bij eenvoudig beheer van gegevensinvoer.

Echter, met de hulp van de blockchain voor gebruiksscenario’s van de overheid, kan de overheid nu eindelijk meerlaagse beveiligingsmaatregelen gebruiken. Bovendien kunnen ze, met de hulp van de blockchain voor de overheid, eventuele inbreuken in realtime detecteren.

Aangezien de gegevensinvoer niet alleen burgerservicenummers zijn, maar gevoelige identificatie van undercoveragenten, is blockchain volkomen logisch.

 

 • Gedigitaliseerde systemen

De opslagbehoefte van de overheid is enorm. In werkelijkheid kost het gemiddeld $ 2.603 om alleen voor een archiefkast met vijf laden te zorgen. Bovendien omvatten de kosten het salaris van de griffier, de kosten van het kabinet, de kosten voor het verwijderen van bestanden, indirecte kosten en nog veel meer.

Verder bevat het nationale archief bestanden uit 1775, dus 12 miljoen kaarten, bouwtekeningen, grafieken, 400.000 geluids- en video-opnames, 10 miljard pagina’s tekstuele records en 50 miljoen foto’s.

Zie je de enorme opslagbehoefte voor de overheid? En het zou in de toekomst alleen maar groeien, samen met de kosten.

Om ermee om te gaan, kan blockchain voor gebruikscasussen door de overheid helpen. Door het systeem te digitaliseren, is er geen behoefte aan archiefkastbeheer.

Bovendien zou het ook de hoeveelheid papierwerk verminderen en zullen er geen problemen met ontbrekende bestanden zijn. Het zou dus veel gemakkelijker zijn om een ​​bestand op te zoeken en de informatie te krijgen wanneer dat nodig is. Bovendien zou het ook heel gemakkelijk zijn om alles in de blockchain voor overheidsnetwerk te onderhouden.

 

 • Gegevensbeheer tussen instanties

Door het ontbreken van een goed managementsysteem bij de agentschappen zijn er miljoenen dollars aan belastinggeld verloren. Een standaardsysteem binnen de interinstantie zou een vermindering van de verspilling vereisen. Het bestaande systeem is echter in staat om de grote belasting tussen agentschappen aan te kunnen.

Het is duidelijk dat agentschappen ervoor moeten zorgen dat al hun middelen en geld worden gevraagd. Om nog maar te zwijgen van de informatie die ze verzamelen tijdens het trainen van officieren. Bovendien zijn extra administratieve kosten ook een grote verspilling.

Met behulp van de blockchain voor gebruiksscenario’s van de overheid zou het echter een fluitje van een cent zijn. Omdat het de agentschappen in staat zou stellen hun gegevens te beheren, zal het de verspilling van belastinggeld verminderen. Bovendien zou het ook helpen om de opleidingskosten van de medewerkers te verlagen als alles online kan.

Omdat het netwerk niet afhankelijk is van enige administratie, is er bovendien geen behoefte aan een centrale autoriteit in de blockchain voor het overheidssysteem.

 

 • Overheidsopdrachten

Vanwege de toenemende corruptie bij de regering zijn de meeste mensen in een land overdreven bang voor hoeveel steekpenningen ze moeten betalen om een ​​dienst te krijgen. Volgens een recent onderzoek staat de VS op de 16e plaats van de 180 landen voor corruptie.

Andere landen met een ranglijst als 135e tot 180e lijken grotere gevolgen van omkoping te hebben. Vanwege de buitensporige bestraffing van corruptie volgen de mensen in die landen dus geen omkoopbeleid.

De straf in de VS is echter veel minder dan in die landen, en dat is de reden voor overal toenemende corruptie.

In werkelijkheid lijkt het scenario misschien geen goed resultaat. Het goede nieuws is echter dat de blockchain voor gebruiksscenario’s door de overheid ook hier de natie kan redden. Bovendien, aangezien alles in de openbaarheid beschikbaar zal zijn, kunnen de autoriteiten de corrupte personen gemakkelijk achterhalen.

Elke vorm van omkoping of geknoei zal dus niet meer gebeuren in de overheidsdiensten. Als de burgers de uitgavenrecords van de regering kunnen bekijken, zou de corruptie zeker ten onder gaan. Ten slotte zouden overheidsopdrachten dus mogelijk zijn.

 

 • Gedeelde diensten

Een andere geweldige use-case van de blockchain-overheid is de verbetering van de gedeelde service. In werkelijkheid zijn er veel modellen voor gedeelde diensten, maar helaas kunnen ze niet 100% efficiëntie bieden.

Ja, ze waren behoorlijk verbeterd vanaf 2013, maar om het bedrijf in de toekomst draaiende te houden, zou een goed gebruik van technologie nodig zijn. Het toepassen van een meer op kennis gebaseerde en geavanceerde gedeelde service zou dus meer kostenreductie en betere inkomsten betekenen.

Daarom zou het op deze manier zeker nuttig zijn om blockchain voor de overheid te gebruiken. Bovendien kan het gemakkelijk de kosten voor elk gedeeld servicemodel besparen. Bovendien kan het ook het algehele systeem van de modellen verbeteren.

Een ander probleem achtervolgt de shared service enorm. Het zijn de overlappende functies tussen bureaus. Het schaadt niet alleen de organisaties, maar creëert ook een concurrentievoordeel, wat niet nodig is.

En dus zou het gebruik van blockchain voor de overheid hier voorgoed voor de overlappende situatie zorgen.

 

 • Belastingproces

Een van de belangrijkste problemen van elke regering is belastingfraude. Veel burgers in het land ontduiken elk jaar hun belastingbetaling. Bovendien vermindert het niet alleen de overheidsfinanciering, maar het treft ook de economie erg slecht.

U weet inmiddels duidelijk dat de overheid ons belastinggeld gebruikt om te betalen voor veel diensten die we genieten. Dus als je je plichten binnenvalt, doe je jezelf daarbij pijn. Een ander groot probleem is het belastingproces.

In werkelijkheid is het buitengewoon ondraaglijk en tijdrovend. Dit leidt tot veel wachttijden op het overheidskantoor, waardoor meer mensen minder enthousiast zijn over het goed betalen van belastingen.

Met behulp van blockchain-gebruiksscenario’s van de overheid kan het echter ook worden gedigitaliseerd. De overheid kan alle belastingbetalingen bijhouden en snel eventuele belastingontduiking lokaliseren. Bovendien zou het belastingproces met behulp van slimme contracten veel eenvoudiger zijn zonder wachttijd.

 

 • Intragouvernementele overdrachten

De intragouvernementele overdrachtssectie is behoorlijk achterhaald. Door het ontbreken van een goede database worden grote sommen geld niet verzoend met de federale begroting. Daardoor kost het afstemmen van deze budgetten veel tijd en zelfs meer.

Bovendien maakt het het ook moeilijk om voor de toekomst een federaal budget aan te bieden. Bovendien raken veel dingen verstrikt en wordt er geen rekening mee gehouden.

De intragouvernementele overdrachten blijven dus een zwak punt van de overheid. Met gebruiksscenario’s van de blockchain-overheid kunnen de dingen echter eindelijk veranderen. Bovendien kan het het verzoeningsproces van federale fondsen automatiseren. U hoeft dus geen extra geld of tijd meer aan het proces te besteden.

Om nog maar te zwijgen, het kan elk jaar triljoenen dollars besparen met de onveranderlijke transacties. Hoe kan je het doen? Welnu, het slimme contract van de blockchain voor de overheid kan het aan. Uiteindelijk krijgt u een beter beheersysteem en kunt u veel geld besparen.

 

 • E-Residency

Alleen al het concept van e-residency is superslim. In werkelijkheid moeten regeringen het juiste beheer van de residentie bijhouden, zoals grondbezit, pachtcontracten en nog veel meer. Door het oude netwerksysteem bewijzen veel burgers echter niet eens dat ze eigenaar zijn.

Bovendien knoeien hackers vaak met de documenten en krijgen ze processies van andere mensen op hun naam. Dit leidt tot meer frustraties bij de burger. Een ander belangrijk probleem zijn de stijgende prijzen voor residentie, die het voor alle burgers moeilijker maken.

Om ervoor te zorgen dat alles op één niveau staat, kunnen use-cases van blockchain-overheden de beste technologie zijn.

Met behulp van de use-cases van de blockchain-overheid kan de overheid virtuele residentie-authenticatie aanbieden. Bovendien krijgt een burger met grondbezit alle gegevens opgeslagen in zijn identificatie.

Het zou dus gemakkelijker zijn om op te sporen en te weten of die burger dat eigendom bezit of niet. Het gaat niet alleen om woonhuizen, maar veel organisaties kunnen hun documentatie ook online opslaan, wat niet hackbaar zou zijn.

 

 • Identiteit

Overheden hebben te maken met identiteitsbeheer in een land. Het is om ervoor te zorgen dat ze hun burgers hebben en dat er geen buitenlandse mensen illegaal in het land rondzwerven. Identiteitsmanagement is dus een van de cruciale kwesties die in de categorie vallen.

Het probleem is dat veel slechte spelers de identiteit van andere mensen stelen en hen geen ruimte laten om hun eigen bestaan ​​te bewijzen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat criminelen verschillende misdrijven plegen met behulp van die valse identiteiten. Het is dus noodzakelijk voor een sterke beveiliging bij het maken of opslaan van de identiteit van burgers in de database.

Met behulp van blockchain-gebruiksscenario’s van de overheid kunnen burgers draagbare identiteiten hebben. Met één identiteit kunnen ze deze dus in alle regeringskantoren gebruiken en toegang krijgen.

Het is duidelijk dat u de rang nodig heeft om toegang te krijgen tot bepaalde services; het wordt echter echt handig. Een ander groot voordeel is dat burgers toegang krijgen tot hun eigen gegevens. Bovendien zouden er geen identiteitsdiefstallen zijn met meerlaagse beveiligingsprotocollen.

 

 • Justitie Sectoren

Justitie is een groot onderdeel van de overheid. Zonder de juiste rechtvaardiging of wet kan geen enkel land zich ontwikkelen tot een grotere natie. Er moeten dus altijd strikte uitkomsten zijn wanneer iemand een misdaad begaat. Een liberale justitiële sector kan geen vrede brengen binnen een land.

De justitiële sector is echter ook overdreven corrupt. Bovendien hebben velen de neiging om met het bewijs in de rechtszaal te knoeien en onschuldige mensen te veroordelen en schuldigen te laten verliezen. In veel gevallen is de jury ook verantwoordelijk voor het nemen van slechte beslissingen.

Dat is de reden waarom, om al het bewijs op de juiste manier te bewaren, een vermelding met tijdstempel in de blockchain voor een overheidsplatform erg nuttig zou zijn. Bovendien krijgt elke beslissing van de jury of rechter ook tijdstempels.

Authenticatie van het bewijsmateriaal kan ook een geweldige use-case voor de blockchain-overheid zijn. Bovendien houdt het gebruik van technologie de corrupte personen buiten, zodat gepast recht wordt gediend. Er kan dus geen vertekening plaatsvinden.

 

 • Burgergezondheidszorg

Het aanbieden van betere gezondheidszorg aan de burger is een van de belangrijkste beloften van elke overheid. Doet men dat niet, dan gaat de relatie tussen overheid en burger verloren. Veel patiënten hebben echter niet het recht om zelfs maar om hun privacy te vragen.

In veel gevallen hebben de patiënten geen toegang tot hun eigen gegevens en kunnen artsen geen diagnose stellen met behoud van hun privacy.

Dat is de reden waarom use-cases van de blockchain-overheid hier goed zouden passen. Bovendien kan het helpen om het aantal leveringen in de gezondheidszorg te verminderen en tegelijkertijd de privacy van de patiënten te beschermen.

Bovendien zou het bijwerken van alle gezondheidsinformatie op de blockchain een gemakkelijke taak zijn. De patiënt heeft ook controle over zijn gegevensbeheer tijdens de behandeling. Ze kunnen ook aansluiten op hun verzekeringsdekking en daarmee de behandeling betalen.

 

 • Energiebeheer

Energiebeheer is ook een van de geweldige use-cases van de blockchain-overheid. Een regering van een land moet altijd een goede energiestroom in stand houden om elk gebouw en elke weg van stroom te voorzien. Door wanbeheer in de openbare energieketen is er echter te veel energie nodig om elk terrein te bedekken.

Dit leidt tot een stroomstoring en vele andere problemen. Om dit probleem te verminderen, kan blockchain voor de overheid echt helpen. Bovendien kunnen de burgers met een goed beheer tegen lagere kosten energie krijgen. Bovendien kunnen ze ook beginnen met het kopen en verkopen van hun zonnepanelenstroom en zo een volledig nieuw bedrijf op gang brengen.

 • Welzijnsverdeling

Overheden hebben altijd het budget voor welzijnsorganisaties. Bovendien doneren veel mensen elk jaar miljoenen aan deze besturende welzijnsorganisaties. Het is echter niet bekend of het geld de mensen in nood echt helpt of niet.

De introductie van blockchain voor het doneren en volgen van de donatie zou dus meer transparantie in de zaak vergroten. Bovendien kan het ook de efficiëntie van de welvaartsverdeling verhogen. Bovendien kan het in geval van rampen donaties in de getroffen gebieden automatiseren. Een andere coole use case zou zijn om indien nodig fondsen toe te wijzen aan deze organisaties.

Kortom, de overheid krijgt een volledig geautomatiseerde en solide technologie om deze sector te beheren.

 

 • Toerisme

Toerisme is een buitengewoon belangrijke sector voor elke overheid. Het is een van de grote inkomstenbronnen van de overheid. Deze sector heeft echter ook enkele veranderingen nodig. Met de veranderende trend kunnen mensen hun interesse in het bezoek verliezen als de toeristische sites niet technologisch genoeg worden bijgewerkt.

Het introduceren van blockchain voor overheidsoplossingen zou dus het toerisme kunnen stimuleren. Een mogelijk voorbeeld is het gebruik van digitale valuta om de attracties of hotelkosten te betalen in plaats van fiatgeld. Bovendien kan het gebruik van blockchain in het hotelmanagementsysteem ook veel liquiditeit openen.

Daarom zou het meer inkomsten opleveren met behulp van het blockchain voor overheidssysteem.

 

 • Sociale zekerheid

Er moet een behoorlijke hoeveelheid sociale zekerheid zijn van de overheid tot de burgers. Door het gebrek aan goed toezicht is de sociale zekerheid echter niet altijd beschikbaar. Dat is de reden waarom velen bang zijn om ‘s avonds laat de deur uit te gaan of een rustige of minder drukke plek te vermijden.

Wat de regering betreft, ze moeten de zekerheid bieden, maar als een natie in ongemakkelijke situaties voor hun leven vreest, heeft de regering dat zeker nagelaten. Hier kan blockchain voor de overheid echt schitteren, omdat het echte ID-gebaseerde vuurwapenlicenties kan bieden voor bescherming.

Het kan ook volgen wanneer en waar het vuurwapen wordt gebruikt. Ook kan een gedistribueerd register van de criminele activiteiten of waarschuwingen de mensen in de buurt waarschuwen om voorzichtig te zijn.

 

 • Voertuigveiligheid

Welnu, we gebruiken onze voertuigen om internationaal te reizen, nietwaar? Hoewel internationaal reizen nu veel gemakkelijker is, blijft de regelgeving met betrekking tot de voertuigen een landspecifieke optie. Daarom worden veel mensen of organisaties die met voertuigen te maken hebben, hiervoor met het probleem geconfronteerd.

Specifiek, als het om autofabrikanten gaat, zouden ze alle onderdelen uit verschillende regio’s met verschillende regels moeten verzenden.

De vraag is echter of u de voertuiginformatie of de identificatie van de bestuurder internationaal kunt delen zonder landspecifieke regels te overtreden?

Ja, dat kan. Gebruiksscenario’s van de blockchain-overheid zijn de beste oplossing voor dit probleem. Door blockchain voor de overheid te gebruiken, kun je voertuigen registreren, beter onderhoud krijgen en onderdelen volgen. Met geverifieerde chauffeursidentiteiten en ‘pay as you go’-beleid zou uw internationale reiservaring ook uitstekend zijn.

 

Hoofdstuk-5: Hoe regeringen over de hele wereld blockchain gebruiken

 • China

China is een van de voorbeelden van blockchain-projecten van de overheid. In werkelijkheid omarmt de regering van China de blockchain voor de overheid al lang. Bovendien hoopt het land de blockchain-krachtpatser te worden die zowel private als publieke blockchains zou gebruiken.

Een van de voorbeelden is de samenwerking van de stad Changzhou en Alibaba voor het beveiligen van zorginformatie op de blockchain voor overheidsplatform. Daarnaast werkt de Chinese Federatie van Logistiek en Inkoop ook aan blockchaintoepassingen voor de overheid met Tencent voor logistiek platform.

Onlangs, in 2019, introduceerde de regering enkele federale voorschriften voor de blockchain-providers om ervoor te zorgen dat ze de internetcensuurregels niet omzeilen. Bovendien werken veel steden zoals Hangzhou, Guiyang Guangzhou, Henan, Shanxi en Shanghai aan blockchain-projecten van de overheid. Bovendien staat de Xiong’an New Area nu op het punt een blockchain-hub te worden.

Cryptocurrencies hadden echter niet zoveel ondersteuning als de gedistribueerde grootboektechnologie zelf.

 

 • Isle of Man

De regering op het eiland Man werkt eraan om een ​​blockchain-hub te worden en werkt momenteel met veel blockchain-projecten van de overheid. Bovendien promoten ze met behulp van blockchaintoepassingen voor de overheid nieuwe bedrijvigheid op hun eiland.

De afhankelijkheid van de Britse kroon vormt een Blockchain-sandbox en een Blockchain-kantoor met behulp van voorschriften in de blockchain voor overheidsregelingen.

Bovendien zullen de blockchain-kantoren zorgen voor meer bedrijven en regulering bevorderen en ook andere bedrijven op het eiland helpen bij het ontwerpen van hun eigen blockchain voor overheidsprojecten..

Bovendien zouden ze ook helpen die blockchain-oplossingen te promoten, zodat hun overheid ervan kan profiteren.

In werkelijkheid is de blockchain Sandbox vooral bedoeld om deze aanvragers een goede omgeving te bieden om hun platformen te ontwikkelen en zelfs uit te testen. Een ander goed voorbeeld is de ontwikkeling van hun e-gaming-sectoren.

De e-gamingsector van het land bloeit en met behulp van blockchaintoepassingen voor de overheid willen ze meer efficiëntie bevorderen.

 

 • Venezuela

Venezuela gebruikt blockchain-projecten van de overheid om de economie van hun land nieuw leven in te blazen. Bovendien is hun blockchain voor overheidsprogramma nogal anders dan normaal. Ze gebruiken blockchain om hun eigen nationale digitale valuta te lanceren.

In werkelijkheid wordt Venezuela geconfronteerd met een groot probleem met zijn vernieuwde valuta. Dat is de reden waarom ze door blockchain-applicaties voor de overheid te gebruiken, de digitale valuta als alternatief willen gebruiken. Momenteel wordt de valuta petro genoemd en wordt deze ondersteund door de olie-, goud-, diamant- en ijzerbronnen van het land.

Dit zou op zijn beurt kunnen helpen om het overmatig drukken van geld te verminderen dat uiteindelijk hun papieren fiatgeld devalueerde.

Het gebruik van een alternatief is echter niet de enige voordelen van de blockchain voor de overheid. Als ze digitale valuta gaan gebruiken, kunnen ze hun deuren openen voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Aan de andere kant zou het veel gemakkelijker zijn om hun digitale geld bij te houden.

 

 • Verenigd Koningkrijk

Het Verenigd Koninkrijk loopt niet zo ver achter als het gaat om het gebruik van blockchain-projecten van de overheid. In 2018 gebruikte de Food Standards Agency van het VK de blockchain om hun vleesdistributie vanuit de slachthuizen op te sporen.

Volgens hen is dit de eerste keer dat een overheid de technologie heeft gebruikt om de voedselafdeling efficiënter te maken. Het goede nieuws is echter dat de blockchaintoepassingen voor de overheid het eigenlijk prima deden.

Ook andere sectoren of overheidsdiensten onderzoeken de technologie. Sectoren als kadaster, traceerbaarheid van voedsel, werk, pensioen en nog veel meer overwegen blockchain.

Bovendien is het Verenigd Koninkrijk van plan £ 10 miljoen pond te investeren voor het onderzoeken en innoveren van de technologie die beter aansluit bij hun toepassingen.

Hoewel ze al meerdere bedrijven hebben die blockchain al gebruiken, willen ze het toch gebruiken in stemsystemen, energie en liefdadigheidsinstellingen om hun bereik te vergroten. Blockchain voor de overheid is sowieso een geweldige oplossing geworden voor al hun sectoren.

 

 • De Europese Unie

Een ander goed voorbeeld van blockchaintoepassingen voor de overheid is de regeling van de Europese Unie. Momenteel wil hun Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie blockchain voor de overheid gebruiken om namaakproducten te bestrijden.

In werkelijkheid woedt de vervalsing de economie van de EU, en elk jaar verliezen ze € 60 miljard, wat een enorm bedrag is.

Om de oplossing te helpen escaleren, hielden ze een wedstrijd genaamd “Blockathon”, waar 11 teams meerdere oplossingen bedachten om namaak te bestrijden. Een team won de wedstrijd en stuurde naar de mensen voor een goede verificatie voordat het eindproduct werd uitgerold.

Bovendien onderhandelt EUIPO nu met andere particuliere sectoren om hun visie om te zetten in echt werkende producten.

Volgens de EU is het doel om voor de overheid een product of app op blockchain te hebben die het aantal namaakproducten kan stoppen of op zijn minst kan verminderen.

 

 • Estland

Om het e-Estonia-programma te realiseren, gebruikt Estland blockchaintoepassingen voor de overheid om hun ontwikkelingen te stimuleren. Wat ze van plan zijn, is om al hun blockchain-projecten van de overheid onder één platform te verbinden.

Bovendien is het project van plan om een ​​platform te hebben waar gevoelige informatie zoals de wetgevende macht, de rechterlijke macht, de gezondheidszorg, coderegisters, beveiliging, enz. Wordt opgeslagen. In werkelijkheid willen ze alle informatie op één plek bewaren en zo goed mogelijk beveiligen.

Een andere blockchain-technologie genaamd KSI helpt de systemen, gegevens en netwerken van het land te beveiligen.

Dit KSI-systeem kan overheden de bescherming bieden in tijden van cyberaanvallen op contractbasis en is nu beschikbaar in 180 landen.

Bovendien begonnen ze hun blockchain-testen terug vanaf het moment dat bitcoin voor het eerst bestond. Dus, ziet u, net toen een nieuw concept van technologie begon op te komen, greep de Estse regering de kans daar. Estland gaat dus langzaam op weg naar een volledig gedecentraliseerd land.

 

 • VS

De volgende is de VS, die ook veel blockchain-technologieën onderzoekt. Welnu, de meeste technologiebedrijven zijn gevestigd in Silicon Valley, dus het is geen verrassing dat het land er ook in geïnteresseerd zou zijn.

In werkelijkheid zouden de meest actieve blockchain-projecten van de overheid de samenwerking zijn van Food and Drug Administrations met IBM. IBM is een geweldige BAAS-provider die Hyperledger-blockchain-oplossingen biedt voor veel sectoren.

Samen met IBM onderzoekt de FDA blockchaintoepassingen voor de overheid in de zorg. Bovendien willen ze met de hulp alle patiëntgegevens delen door de vertrouwelijkheid van de patiënt veilig te bewaren.

Het creëren van meer transparantie en veiligheid in deze sector is een must voor de overheid en de FDA gebruikt daarvoor de beste technologie. Momenteel worden ze getest met oncologiegerelateerde gegevens.

Een ander voorbeeld van blockchain voor de overheid is het Department of Homeland Security om het te gebruiken voor het verzamelen en beschermen van Broder Patrol-sensoren en -camera’s.

 

 • Denemarken

Denemarken gebruikt blockchain nu voor overheidsregelingen in veel sectoren. In 2014 gebruikte de regering een op blockchain gebaseerd stemsysteem om een ​​stem uit te brengen. Tot op heden gebruikt de regering echter blockchaintoepassingen voor de overheid om hun interne verkiezingen mogelijk te maken.

Behalve deze hebben ze ook het gebruik van blockchain in de gezondheidszorg, digitale identiteit, het welzijnssysteem, bedrijfsondersteuning en nog veel meer. In werkelijkheid bieden ze ook met trots omgevingen aan voor de groei van het testen van blockchain en het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen. Ook om ervoor te zorgen dat vertrouwelijkheid en veiligheid voorop staan.

Ook hun welzijnssectoren bloeien heel mooi. Met hulp van de tech willen ze mensenrechten veiliger en sneller realiseren.

Blockchain-projecten van de overheid kunnen dus donaties overbrengen naar hotspots in de wereld. Dit is hoe de regering van Denemarken de technologie momenteel gebruikt. Bovendien hopen ze in de toekomst ook hun verantwoordelijkheden uit te breiden.

 

 • Dubai

Nou, je zou blij zijn te weten dat Dubai tegen het einde van 2020 transformeert in een door blockchain aangedreven regering.Ja, de regering van Dubai staat te popelen om de stad van de toekomst te worden met de hulp van zowel blockchain als AI..

In werkelijkheid zouden alle diensten van Dubai, zoals betaling van facturen, visumaanvragen en verlengingen van licenties, blockchain gebruiken voor overheidsregelingen.

Gewoonlijk zijn al deze services goed voor hun 100 miljoen documentatie per jaar. Blockchaintoepassingen voor de overheid zouden deze dus niet alleen borgen, maar ook digitale opslag opleveren.

Volgens hen zou deze ene stap hen elk jaar $ 1,5 miljard en 25,1 miljoen werkuren besparen! Om nog maar te zwijgen van de verbeterde efficiëntie die ze zouden krijgen dankzij de papierloze overheid. Dat is de reden waarom blockchain-projecten van de overheid Dubai veranderen om hun doelen snel te bereiken.

Een ander goed voorbeeld is het kadaster van Dubai dat blockchain en de overheid gebruikt om de manier waarop mensen onroerend goed kopen en verkopen te transformeren.

 

 • Zwitserland

Zwitserland staat ook op de lijst van het onderzoeken van blockchain-projecten van de overheid om de ontwikkeling van blockchain te ondersteunen. Sommige steden in het land accepteren al cryptobetalingen voor veel openbare diensten.

Aan de andere kant digitaliseerden ze ook hun ID-systeem op basis van blockchain voor overheidsregelingen. Bovendien hebben ze onlangs ook een proef rond e-stemmen afgerond.

Zug werkte samen met Luxoft en creëerde een aanpasbaar e-stemsysteem dat alle digitale identificatie van de burgers integreert. Om de stemresultaten te helpen beschermen, zal elke burger anoniem stemmen, en de resultaten zouden volledig fraudebestendig zijn.

Bovendien gaat het systeem naar drie verschillende datacenters, wat helpt om gegevensverlies en beveiligingsrisico’s geografisch te verminderen.

Daarnaast onderzoeken veel andere overheidsorganisaties de integratie van het systeem met hun openbare netwerk. De veranderingen in Zwitserland zijn dus al in veel sectoren onderweg.

 

 • Georgië

De regering van Georgië gebruikt blockchain- en overheidsprojecten om haar kadasterregeling van stroom te voorzien. Het project wordt voornamelijk geleid door het National Agency of Public Registry.

Samen met Bitfury heeft de NAPR een blockchain-systeem gemaakt, dat op maat is ontworpen. Het systeem is nu echter geïntegreerd met hun interne digitale archiefsysteem.

Bovendien is het netwerk geautoriseerd en privé en gebruikt het tijdstempels om de burgerdocumentaties voor het kadaster te ondertekenen en te verifiëren. Met behulp van de tijdstempels kunnen ze ook eenvoudig het eigendom van landrechten aantonen.

Maar wat is het werkelijke potentieel van het gebruik van blockchain voor overheidsregelingen in het kadaster? Welnu, volgens hen zouden de burgers nu de mogelijkheid krijgen om landtitels te maken. Meestal zijn eigendomsrechten iets waar niet alle mensen gemakkelijk toegang toe hebben.

Ook is het proces om land te verkrijgen behoorlijk ingewikkeld. Met behulp van de blockchain- en overheidsoplossing kunnen ze echter gemakkelijk hun land registreren.

Aan de andere kant zorgt het gebruik van blockchain voor de overheid voor een besparing van geld en tijd in het proces.

 

 • Gibraltar

Gibraltar lanceerde zijn eerste blockchain-gebaseerde product in 2016. In werkelijkheid kreeg de Gibraltar Stock Exchange toestemming om een ​​cryptocurrency genaamd BitcoinETI te lanceren. Bovendien introduceerde het bedrijf ook een licentiemethode voor bedrijven die met de beurs zouden werken.

Een andere coole blockchain- en overheidsoplossing is het blockchain-advocatenkantoor. Nu gebruiken ze advocatenkantoren om te adviseren over blockchain-regelgeving en helpen ze nieuwe ontwikkelingen om de regels dienovereenkomstig te volgen. Met de betrokken overheid moet de oplossing natuurlijk gereguleerd zijn.

In veel gevallen beschikken veel bedrijven echter niet over de juiste kennis of ondersteuning om een ​​back-up te maken. Als gevolg hiervan, hoe innovatief hun blockchain voor overheidsoplossing ook is, deze wordt stilgelegd of ze moeten een enorme boete betalen.

Daarom zou het gebruik van een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in de blockchain het land echt helpen bloeien.

 

 • Australië

Australië neemt de blockchain voor overheidsregelingen behoorlijk serieus. De regering van Australië steunt haar duurzaamheidsproject voor blockchain-suiker. Volgens de premier hebben ze meer dan twee miljoen Australische dollar geïnvesteerd in de suikerindustrie.

Bovendien willen ze ervoor zorgen dat de winstgevendheid, productiviteit en duurzaamheid enorm zouden toenemen als ze blockchain gebruiken voor overheidsregelingen. Het verlaagt dus de kosten en zorgt voor meer transparantie in de activiteiten.

Een ander geweldig initiatief van WWF Australië is om blockchain te gebruiken om mensenrechtenschendingen aan te pakken en illegale visserij te verminderen. Vanwege illegale visserij kopen veel consumenten tonijn van illegale personen. Met behulp van blockchain kunnen ze deze operators echter volgen en voor de rechter brengen.

Een ander mooi initiatief is de digitalisering van de vastgoedsector die de verkoop van gronden gemakkelijk kan stroomlijnen.

 

 • Malta

Een andere coole bijnaam voor Malta is nu ‘Blockchain Island’. Bovendien kijkt het er ook naar uit om hun eigen cryptobank te starten. Na het Binance-kantoor in het land kende de overheid een enorme groei in blockchain-projecten.

Bovendien keurde het parlement van Malta zelfs een regelgevingskader goed met het oog op de implementatie van blockchain-projecten. Een andere legale blockchain-technologie kreeg later in 2018 het groene signaal.

Een ander goed voorbeeld is dat de overheid liberaal is voor de startende blockchain-bedrijven. Ze promoten deze adoptie ook om hun economische groei te verzekeren.

Hoe dan ook, de regelgeving en vrijheid maken Malta de perfecte plek waar elke blockchain-speler zijn bedrijf kan starten.

 

 • Singapore

Singapore is momenteel weer een van de toonaangevende blockchain-voorbeelden. Een mogelijk voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen de Monetary Authority of Singapore en een financieel consortium voor een nieuw interbancair systeem in het land..

Om nog maar te zwijgen, de overheid werkt al aan een andere blockchain voor overheidsplannen om hun fiat om te zetten in digitale tokens. Bovendien verklaarde de regering ook 225 miljoen dollar te besteden alleen voor de ontwikkeling en implementatie van blockchain-schema’s.

Dus je ziet dat de Singaporese regering echt geweldige maatregelen neemt om hun technologische vooruitgang op te voeren.

Bovendien is er in het land een rage over blockchain, en veel investeerders willen hier graag investeren. Daarom zie je meerdere succesvolle blockchain-startups in opkomst.

Desalniettemin maakt de overheid ook gebruik van enkele van ‘s werelds beste blockchain-onderzoekers. In werkelijkheid verkennen ze ook het wereldwijde handelsplatform om hun handelsefficiëntie te vergroten.

 

 • Zweden

Zweden is een ander land dat al heel lang contant geld wil elimineren. Nu gebruikt de Zweedse regering echter blockchain en een overheidsregeling voor de verwerking van eigendomsrechten.

De Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit heeft zelfs meerdere cryptocurrencies gemaakt als betaalmiddel in het land. Iedereen die met de fiat wil communiceren, moet echter van tevoren een licentiehouder aanvragen.

In werkelijkheid hadden ze al een papierloos kadastersysteem. Maar dat was vatbaar voor hacks en had meer transparantie nodig. Daarom onderzoeken ze nu blockchain voor overheidsregelingen.

Momenteel testen ze het blockchain-platform nog steeds en gaan ze door naar de volgende fase. De eerste fase was een enorm succes met de implementatie van slimme contracten. Bovendien zou het project niet alleen ten goede komen aan de burgers, maar ook aan andere spelers.

Spelers zoals de overheid, banken, kopers, makelaars en verkopers kunnen het proces op het netwerk volgen.

 

 • Chili

Chili ligt al heel lang op schema voor een sterke economische groei, vooral vanwege hun mijnbouw. In feite verdiende de overheid in 2014 20% uitsteeksels met hun kopermijnen. Bovendien bestaat 45% van hun nationale export uit koper!

Dus, zoals je kunt zien, speelt koper echt een grote rol als het gaat om de Chileense economie, en de regering wil de industrie nu nog meer opvoeren. Maar het vereist veel elektriciteit en heeft goede onderhoudstechnologie nodig om de efficiëntie te verhogen. Daarom zoeken ze naar een ontwikkelde technologie die hen kan helpen.

In werkelijkheid gebruiken ze nu blockchain- en overheidsprojecten om aan hun toenemende energiebehoeften te voldoen. Het project is voornamelijk gebaseerd op Ethereum en op proef voor opslag en gegevensinvoer voor energie.

Een andere geweldige blockchain voor overheidsprojecten is het blockchain-platform voor belastinginning. De Chileense Algemene Schatkist van de Republiek houdt toezicht op het platform voor belastinginning, zodat de burgers een geweldige manier hebben om hun belastingen te betalen.

 

 • Canada

De Nationale Onderzoeksraad van Canada hanteert een andere benadering van blockchain en overheidsregelingen. Onlangs hebben ze een Ethereum blockchain-verkenner aangekondigd die ze hebben ontworpen.

Bovendien voegden ze eraan toe dat het Industrial Research Assistance Program de verkenner zou hosten op hun IPFS- of InterPlanetary File-systeem. Maar waarom dan? Welnu, met behulp van de IPFS zouden de webapplicaties onveranderlijk blijven, en mensen hebben er zelfs in de toekomst toegang toe. Bovendien maakt het niet uit of de host online of offline is.

Een ander cool aspect van de verkenner is om het te gebruiken om te zoeken naar bijdragegegevens en gepubliceerde subsidies.

Canada deed ook een live proef met een andere blockchain voor een overheidsregeling. Daar bouwen ze een transparant administratief netwerk op voor de overheidscontracten. Na de lancering onderzoekt het programma echter meer functies die de overheid ten goede kunnen komen.

Om te voorkomen dat de gegevens in verkeerde handen vallen of worden verwijderd, slaan ze meerdere kopieën van de gegevens op het internet op. En dat is hoe mensen er toegang toe krijgen, ook al is de host misschien niet beschikbaar.

 

 • Thailand

De Thaise regering gebruikt blockchain en een overheidsregeling om een ​​stemsysteem voor het land te ontwikkelen. In werkelijkheid heeft het National Electronics and Computer Technology Center (NECTEC) van het land het project al voltooid.

Maar het is nog steeds in de proefperiode om te zien of het in staat is om alle voordelen voor hun land te bieden of niet.

Het is echter nog steeds op zoek naar meer proefpartners om het project perfect te lanceren. Het door hen ontwikkelde stemsysteem is bedoeld voor provinciale, nationale en gemeenschapsverkiezingen. Verder kunnen de zakelijke stemmen zoals breed of directeur ook gebruik maken van het platform om hun stem uit te brengen.

Bovendien is het primaire doel om de gegevensintegriteit te bevorderen en fraude op de blockchain voor overheidsplatformen te verminderen.

Dit is misschien maar een kleine stap in de richting van de blockchain-revolutie. Nu wil het land echter alleen kijken naar kleinschalige integraties. Als deze interacties vruchtbaar zijn, dan zouden ze gaan voor meer grootschalige integraties.

 

 • Zuid-Korea

De regering van Zuid-Korea haalt ook de blockchain-trein in. Momenteel gebruiken ze ICON om al hun informatie te verwerken, administratieve taken uit te voeren en nieuwe documenten uit te geven. Bovendien is de Seoul Metropolitan Government ook bezig met het creëren van hun eigen blockchain-ecosysteem.

In het ecosysteem zullen ze de mensen van Seoul gebruiken om de blockchain-evolutie te leiden. Momenteel bestaat het Governance-team uit universiteitsstudenten, blockchain-ontwikkelaars, gewone inwoners en experts uit de industrie. In werkelijkheid zal het team nieuwe technologieën ontwikkelen en testen. Als ze er veelbelovend uitzien, wordt het project ingezet.

Uiteindelijk zullen de blockchain en het overheidsprogramma de stadsbrede diensten overnemen, inclusief hun kern-IT-operatienetwerk. Bovendien zou het hen ook helpen om eventuele negatieve uitkomsten in de hele stad te beheren zonder inbreuk te maken op de privacy.

Het gebruik van ICON voor documenten is in ieder geval het eerste geval van blockchain voor de overheid in Zuid-Korea en een stap naar een betere toekomst.

 

 • Kenia

De regering van Kenia gebruikt blockchain en een overheidsregeling voor het opzetten van een huisvestingsproject. In dat project is de regering van plan om 500.000 eenheden te ontwikkelen. Bovendien is het huisvestingsprogramma echt betaalbaar en zal het in 2022 klaar zijn.

Bovendien krijgen de ondersteunende bijdragers $ 992 omdat ze zich geen hypotheken kunnen veroorloven. De trieste realiteit is echter dat 2,48 miljoen Kenianen hebben gewerkt sinds 2016. Toch zou slechts 3,1% van dat aantal meer dan $ 992 kunnen verdienen..

Met behulp van blockchain voor de overheid krijgt het woningbouwproject echter een goede verdeling. Vooral de meest verdienstelijke en deelnemende aanvragers zouden de oplossing krijgen. Daarom gebruikt de Keniaanse regering blockchain voor de overheid om voordelen en wetgeving vast te stellen.

Het belangrijkste doel van het gebruik van blockchain is het trackrecord van huisvestingsinitiatieven. Veel corrupte contactadvertenties hebben de neiging om het toegekende geld te plunderen omwille van hen. Daarom zal blockchain alles volgen om ervoor te zorgen dat niemand het geld voor zichzelf kan stelen.

Lees meer over verschillende Blockchain-bedrijfsmodellen om nu gebruik te maken van de technologie!

Hoofdstuk-6: Enterprise-blockchains die geschikt zijn voor de overheid

Het primair gebruiken van enterprise blockchain voor overheidsprojecten is een grote verandering. U moet echter weten voor welke blockchain-oplossingen u moet kiezen. Hier vertellen we je over de top vijf van enterprise blockchain die geschikt is voor de overheidssector.

 

1. Hyperledger

Hyperledger is een toonaangevend blockchain-platform voor bedrijven dat voor veel soorten toepassingen kan worden gebruikt. En overheidssectoren is een van de belangrijkste daarvan. Maar waarom is Hyperledger geschikt voor de overheid?

Welnu, er zijn enkele mogelijke redenen, zoals hun voorafgaande samenwerking met meerdere partijen. Om nog maar te zwijgen van hun vermogen om blockchain-oplossingen aan te bieden die specifiek zijn ontworpen voor verschillende industrieën.

Laten we in ieder geval eens kijken wat de Hyperledger de overheidssector eigenlijk te bieden heeft.

 

Wat zijn de kenmerken?

 • Toegestaan ​​blockchain-systeem om de privacy in de blockchain te beschermen voor overheidsregelingen. Geen enkele deelnemer kan het netwerk betreden zonder de juiste identificatie. Bovendien kan dit de manier waarop overheidsdiensten werken echt veranderen.
 • Hoge schaalbaarheid zorgt voor perfecte prestaties, zelfs als er meer knooppunten op het netwerk zijn. Het zal ook de prestaties aanzienlijk verbeteren.
 • Om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang kan krijgen tot de gevoelige overheidsinformatie, biedt het platform daarom noodzakelijke gegevensbeschikbaarheid. Bovendien helpt het om de vertrouwelijkheid te bewaren en weg te blijven van de slechte spelers.
 • Rijke zoektalen zullen de contactadvertenties van de overheid helpen het netwerk beter te begrijpen. Daarvoor hoeven ze geen programmeertaal te kennen.
 • Dankzij de modulaire architectuur kunt u elke functie aansluiten en deze gebruiken in blockchain bij de overheid.
 • Veiligheidsmeting voor gevoelige gegevens voegt een meerlagig beveiligingsprotocol toe dat niet vatbaar is voor hacks.

 

2. Ethereum Enterprise

Ethereum Enterprise Alliance is een ander geweldig blockchain-platform voor bedrijven. Bovendien wordt enterprise blockchain in veel landen veel gebruikt in blockchain voor overheidsprojecten. Maar waarom zouden regeringen dit overwegen??

Goed, EER biedt op welke manier dan ook aanpassing van het platform om aan de betere behoeften te voldoen. Een ander leuk feit is de enorme hoeveelheid samenwerkingen die het deed met meerdere bedrijven en die allemaal een groot succes zijn.

Laten we echter eens kijken wat het platform echt kan bieden in blockchain voor overheidsregelingen.

 

Wat zijn de kenmerken?

 • Het biedt een open source platform. Dus elk overheidsinstituut is vrij om er gebruik van te maken. Het is echter geen enkel product, en niemand mag het ook zo beschouwen.
 • In ieder geval willen de overheidsdiensten blockchain gebruiken in overheidsregelingen; ze kunnen hulp zoeken bij Enterprise Ethereum Alliance. In werkelijkheid heeft de Alliantie alle op Ethereum gebaseerde projecten overzee met een gezaghebbende figuur.
 • Ondersteuning voor de ontwikkeling van overheidsondernemingen wordt geleverd met de technologische ondersteuning die elk nieuw project nodig heeft. Aan de andere kant, als een ander bedrijf al een soortgelijk project heeft gemaakt, zal EE ervoor zorgen dat andere partijen dat kunnen gebruiken.
 • Door te evolueren van het bestaande publieke platform ontstaat er meer ruimte. Meestal is het openbare platform op alle mogelijke manieren al geavanceerd, en als er een goede functie in de openbare wordt toegevoegd, krijgt de privé deze ook.
 • Het gebruik van standaarden uit de vorige implementatie zorgt voor een goede marktwaarde- en prestatieanalyse in de blockchain voor overheidsregeling.

 

3. Corda

Corda heeft toevallig twee verschillende versies: Corda en Corda Enterprise. In werkelijkheid is de onderneming vooral geschikt voor multifunctionele industrieën. Corda Enterprise is ook open source, en elke overheidsorganisatie kan om op maat gemaakte blockchain voor overheidsplatforms vragen.

Als een overheid een kwaliteit van dienstverlening wil, dan moeten ze zeker Corda overwegen. Momenteel is Corda het product van een consortium genaamd R3, en ze hebben meer dan 200 leden.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een geavanceerd niveau van ontwikkelaars en technische ondersteuning hebben voor aanpassingen. Nu zullen we echter zien wat de mogelijkheden van Corda voor de overheid zijn.

 

Mogelijkheden van de Corda Enterprise

 • Blockchain Application Firewall is een belangrijke functie die voor elk bedrijf een krachtige firewall creëert.
 • Bevordert een hoger niveau van beveiliging en transparantie voor de blockchain in overheidsprojecten.
 • Toegestaan ​​blockchain-systeem om de privacy in de blockchain te beschermen voor overheidsregelingen. Geen enkele deelnemer kan het netwerk betreden zonder de juiste identificatie. Bovendien kan dit de manier waarop overheidsdiensten werken echt veranderen.
 • Biedt een toegangsbeheerschema met verschillende applicaties voor het platform. Alle applicaties zijn in staat om aan verschillende overheidsbehoeften te voldoen.
 • Het rampenbewakingsschema kan de autoriteiten waarschuwen wanneer er een probleem is op het platform.
 • Alle knooppunten hebben een hoge beschikbaarheid. Bovendien presteert het onder druk hetzelfde als met minder knooppunten.
 • Interoperabiliteit zorgt ervoor dat het netwerk toegang heeft tot meerdere applicaties tegelijk. In werkelijkheid zorgt het voor een exponentiële groei van de economie.

 

Bekijk nu onze volledige vergelijking van Hyperledger versus Corda versus Ethereum!

4. Rimpel

Rimpeling begonnen hun reis terug in 2012. Maar na een paar jaar werd het omgedoopt tot Ripple. In werkelijkheid is het primaire doel van Ripple om banken, bedrijven, effectenbeurzen en nog veel meer met elkaar te verbinden. Vooral geschikt voor financiële dienstverlening.

Nu iedereen echter op de hoogte is van het potentieel dat het met zich meebrengt, maken ook andere sectoren gebruik van het platform. In feite staan ​​veel regeringen ook in de rij om het platform in blockchain te gebruiken voor overheidsregelingen.

 

Wat zijn de kenmerken?

 • De enterprise blockchain zou helpen bij het uitzoeken van nieuwe marktplaatsen en het stroomlijnen van meer zakelijke vormen. In werkelijkheid moet de overheid voldoen aan de eisen van de burger. Daarvoor zou Ripple ervoor zorgen dat de blockchain in het overheidsproject overeenkomt met de verwachtingen van de burger.
 • Ripple wordt geleverd met het RippleNet waarmee elke consument gemakkelijk verbinding kan maken met het netwerk. De eenvoud en het gebruiksgemak zorgen dus op de lange termijn voor meer efficiëntie. Bovendien zorgt het gebruik van fiatgeld ook voor een grotere doorstroming van het project.
 • Beveiligingsprotocollen zijn tot nu toe een van de beste in deze. Bovendien hebben overheden extra beveiliging nodig, en Ripple zal precies daarvoor zorgen. Het verwijdert dus ook alle veiligheidsproblemen in de blockchain voor overheidsregelingen.
 • Overheidsdiensten hebben te maken met veel betalingen. Met Ripple kunnen ze het proces in hoge mate vereenvoudigen. Bovendien is het bijhouden van betalingen en het overdragen van gegevens slechts een kers op de taart.

 

5. Quorum

Quorum is een van de beste blockchain-platforms voor de overheid op de markt. In feite heeft J.P. Morgan het netwerk zo ontworpen dat het past in elke gewenste omgeving. Dus als het gaat om snelle transacties of hoge doorvoer, Quorum is absoluut een geweldige vangst.

Dat is de reden waarom Quorum in blockchain voor overheidsschema echt veel lucratieve functies kan bieden.

 

Wat zijn de kenmerken?

 • De knooppuntbeheerautoriteit helpt u alle knooppunten dienovereenkomstig te beheren. Het betekent dat het een geautoriseerd platform is, dus alleen geautoriseerde knooppunten kunnen het netwerk betreden. Dus iedereen zonder de juiste autorisatie kan op geen enkele manier binnenkomen.
 • Privétransacties zijn een geweldige functie omdat het twee knooppunten in staat stelt privé transacties uit te voeren. Het betekent dat ze een privéketen kunnen gebruiken om transacties uit te voeren, die alleen voor hen zichtbaar is en voor niemand anders op het platform.
 • Overeenstemming door middel van stemmen is anders dan andere consensusalgoritmen. Quorum volgt geen andere methoden, omdat deze het meeste energie verbruiken. Dus als het gaat om een ​​groot overheidsproject, zou het het beste zijn om vast te houden aan energiebesparende blockchain op overheidsplatforms.
 • Alle knooppunten hebben een hoge beschikbaarheid. Bovendien presteert het onder druk hetzelfde als met minder knooppunten.
 • Het optreden van Quorum is niet van de wereld. Als je het vergelijkt met andere platforms, is het veel beter. Dus voor elk overheidsproces is het platform het beste.

 

Is er een risico in blockchain voor overheidsprojecten?

Op dit moment zijn er enorme voordelen aan het gebruik van blockchain voor de overheid. Met voordelen zijn er echter enkele risico’s.

Allereerst zou het probleem een ​​mogelijke eliminatie van veel overheidsdiensten kunnen zijn. In werkelijkheid verhoogt de acceptatie van blockchain voor de overheid de efficiëntie – risico’s zoals het verliezen van potentiële functietitels. Omdat de blockchain veel services kan stroomlijnen die voorheen handmatig werden uitgevoerd, zou dit het benodigde personeelsbestand verminderen.

Als gevolg hiervan kunnen mensen hun baan verliezen. Blockchain creëert echter ook een ander soort banensectoren.

Ten tweede is dit niet meer een risico, maar enigszins een punt van zorg. De overheid gaat altijd om met gevoelige informatie. Ja, blockchain voor de overheid biedt meer veiligheid. Maar veel regeringen weten nog steeds niet zeker of het genoeg is of niet. Ook verhoogt het nieuws over crypto-hacks hun vertrouwen op geen enkele manier.

Ten slotte draaien regeringen in de wereld van vandaag nog steeds op verouderde netwerken. Het is een enorm niveau van het netwerk en het zou een moeilijk probleem zijn om het volledige netwerk te wijzigen. Om nog maar te zwijgen van de kosten die het zou kosten om elke sector afzonderlijk te veranderen. De beste aanpak zou dus zijn om één sector tegelijk te veranderen.

Als je meer wilt weten over uitdagingen op het gebied van blockchain-acceptatie, kun je ons artikel erover lezen.

 

Hoofdstuk 7: Conclusie

Hoewel de politieke of overheidsstructuren gecentraliseerd blijven, is er nog veel ruimte om decentralisatie aan de mix toe te voegen. Blockchain-technologie kan helpen om precies dat te stroomlijnen. Door het gebrek aan inefficiëntie van de overheid verliezen burgers hun geloof.

Het schaadt op zijn beurt de relatie tussen overheid en burger. Maar met de hulp van de blockchain voor de overheid kan de overheid het verloren vertrouwen herstellen.

Niet alleen dat, maar andere voordelen, zoals extra efficiëntie, economische groei en transparantie, zullen elke regering helpen het land naar een meer gedigitaliseerde versie te leiden.

Op dit moment kunnen we alleen speculeren wat de blockchain kan doen en welke veranderingen het al heeft gebracht. We zouden echter moeten afwachten of het echt biedt wat het beloofde wanneer grootschalige aanpassing plaatsvindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me