Wie is Dan Larimer in dit blockchain-tijdperk? Zelfs met de snelle stijging van nieuwe tokens en ICO’s elke dag is hij een maestro.

Elke branche heeft zijn meesters. Dus, doet de blockchain-industrie. Een ding dat je misschien negeert, is dat de meesters veel invloed uitoefenen, waar ze ook maar een vleugje informatie bedenken. Dus, om alles te weten over het effect van Dan, blijf in de buurt.

Heb je gehoord van de ‘Ethereum Killer’? Oh! De Ethereum-moordenaar is EOS. En weet je wie het heeft gemaakt? Daniel Larimer. Daniel is een topmanager in de blockchain-industrie en heeft projecten doorlopen die hij heeft gemaakt.

Dan Larimer is een ontwikkelaar en heeft deelgenomen aan eerdere projecten. De vorige projecten die hij heeft gediend, lopen nog steeds. Hij is momenteel bezig met het nieuwste trending-project – EOS. Om deze reden is zijn invloed en macht in de blockchain-industrie ongeëvenaard.

Zijn bijdrage in het cryptoverse vers heeft hem naast de invloed ook enorme opbrengsten opgeleverd.


Laat me je nu geven wie Dan Larimer is in de blockchain-wereld. Wat heeft hij bereikt en hoe hij erin is geslaagd te bereiken.

Wie is Daniel Larimer: Bio

Je bent toevallig EOS, Bitshares online tegengekomen. En dan is een deel van de inhoud die u hebt gelezen waarschijnlijk afkomstig van Steemit. Maar kent u degene die ze heeft gezien van het begin tot de hoogten die ze hebben bereikt? Deze onder andere projecten zijn gemaakt door Dan Larimer. En zoals ik al zei, je hebt waarschijnlijk zijn producten gebruikt.

Elke token en elk project waarvan je hebt gehoord, heeft zijn eigenaar. Van groot belang is de rol die Dan speelt.

Dan is een softwareprogrammeur. Hij heeft BitShares opgericht in 2014, Steemit in 2016, en EOS-token en zijn blockchain. Bovendien, EOS is eigendom van block.one waarin Dan als CTO fungeert. Dan is ook de CEO van Cryptonomex, Inc, een bedrijf dat ze samen met de vader hebben opgericht. Dit laat zien hoe immens en actief Dan Larimer is in de blockchain-industrie.

Behalve dat hij een ontwikkelaar is, levert Dan ook een bijdrage aan blockchain-conferenties. Hij heeft kennis aan anderen aangeboden. Ik zou dit een hele goede vorm van sociale verantwoordelijkheid kunnen noemen.

Dan werkt volgens een progressieve filosofie in plaats van een conservatieve. Zijn projecten zijn gebaseerd op deze mantra. Deze filosofie wakkert zijn afkeer aan voor de regering als een gecentraliseerde eenheid.

In zijn hooggeplaatste profiel moeten er onenigheden en akkoorden bestaan ​​die voortkomen uit zijn opgroeiende leven. Laten we nu eens kijken naar de jeugd en achtergrond van Dan. Het moet hebben bijgedragen tot wat hij nu is.

Achtergrond van Larimer` Youth

Dan is een Amerikaan. Hij is geboren in Colorado. Maar hij had het voorrecht om op te groeien in 2 staten: Virginia en Florida.

Als opgroeiend kind werd Dan op zo’n jonge leeftijd blootgesteld aan computers. Hij zou verder met computers spelen. Met nieuwsgierigheid komt vrijheid van onderzoek. En met vrijheid komt het creëren van dingen. Dit is hoe Dan zijn weg weet te vinden met computers.

In Virginia woonde hij het Virginia Polytechnic Institute en de State University bij. En hij studeerde later in 2003 af met een undergraduate in Computer Science. Binnen dezelfde breedte leerde hij over economie. En de economie bracht hem in vrijwilligerswerk en veroorzaakte de synergie in anti-staatscontrole.

Zelfs met kennis van computers was er een andere vaardigheid nodig om software-engineer te worden: programmeren. Dus, waar haalde Dan zijn codeervaardigheden vandaan? Wat een geluk om een ​​mentorprogrammeur voor een vader te hebben. Dan`s programmeervaardigheden werden geleerd van Stan Larimer, zijn vader, terwijl hij op de lagere school zat.

Een andere vaardigheid die u nodig heeft om iets te zijn in elke bedrijfswereld, is ondernemerschap. Dan werd vanaf zijn jeugd een serieel ondernemer. En die ondernemersgeest heeft hem ertoe gebracht om nu geweldige dingen te doen.

Dus na zijn studie creëerde hij iets met vrienden. Hij werkte samen met vrienden en startte een virtual reality-bedrijf. Hoewel ze elk jaar geld verdienden, sloten ze het bedrijf na vijf jaar. En toen gingen ze andere dingen doen.

Dan` Eerste Blockchain-ontdekking

Omdat Dan een actieve softwareprogrammeur was, kreeg hij de neiging om blockchain en crypto gemakkelijk te kennen.

Dan`s zoektocht naar iets om te doen bracht hem ertoe staatscontrole in geldzaken te realiseren. Onthoud dat Dan leerde over economie. Dit hoofdstuk in zijn leven bleek nuttig bij het identificeren van de staatscontrole in geldzaken.

Geld was en is nog steeds de reden voor de enorme regeringsmacht. Omdat het gebruik van geld vrijwillig is, was het oorspronkelijke idee om het gebruik van zilver of goud te omarmen. Dit werd echter niet geaccepteerd door de overheid.

Het tegengestelde karakter van de regering tegenover andere vormen van valuta bracht Dan ertoe op zoek te gaan naar andere valuta’s. Gepromoot door zijn anti-staatspersoonlijkheid deed hij onderzoek naar andere valuta tegen door de staat gecontroleerd en eigendomsgerelateerd fiatgeld.

Het resultaat was een struikelblok over Bitcoin in 2009. De ontdekking van Bitcoin was het resultaat van online zoeken naar ‘gedecentraliseerde valuta’. Het resultaat was Satoshi Nakamoto, het pseudoniem voor de Bitcoin-ontwikkelaar.

Er wordt beweerd dat Dan kort na het online zoekresultaat begon te communiceren met Satoshi. De chat tussen de twee inspireerde Dan om meer te leren over blockchain.

In dezelfde tijd dat hij onderzoek deed naar blockchain, probeerde hij een digitale valuta te creëren. Met de ontdekking van Bitcoin als zijn arsenaal, werd Dan meteen een promotor van Bitcoin. En deze ontmoeting maakte hem geliefd bij het crypto-vers.

Dan`s Blockchain-carrière

Het nastreven van de waarheid over alles – Dan Larimer

Het citaat is een pijler van de carrière van Dan. In de presidentscampagnes van Ron Paul werd Dan gestimuleerd om nieuwsgierig te zijn naar hoe de wereld werkt. Op dezelfde toon werd Dan een libertariër met een passie die zijn unieke samensmelting van innovatie, politiek, economie en het algemeen belang informeerde..

Al zijn innovaties zijn erop gericht de overheidscontrole te beperken. Toegegeven, hij deelt dat hij gelooft in vrijwilligersverenigingen. Het idee is om weg te gaan van een contractmaatschappij waarin je gedwongen wordt dingen te doen. Voor hem zijn contracten door de overheid gedwongen. En dat verhoogt de kosten en ellende bij transacties.

Dan wil dat zaken gaan over reputatie en niet over dwang. Deze gedachte baseert zijn argument op de gulden regel.

Behandel anderen zoals u wilt dat zij u aandoen – Gulden Regel

Een ander principe dat zijn weg wijst bij het beperken van overheidscontrole. Je denkt misschien dat Dan een econoom is. Maar dat is niet het geval, want zijn weg omhoog was om te leren hoe de wereld werkt. En daarmee weet hij nu van economie. Daarom identificeren we 3 sleutelelementen van de vraag.

Leven, vrijheid en eigendom zijn de belangrijkste elementen van de vraag die zijn projecten leiden in de zoektocht naar verbetering van de levensstandaard.

Laten we eens kijken naar een ander deel van het leven van Dan dat zijn keuzes en beslissingen heeft geïnformeerd. En dat is het gezinsleven.

Gezinsleven en zaken van Dan

Voordat je het directe effect en de inspanningen van Dan op het gebied van blockchain ziet, was de familie ook belangrijk voor hem. Dat is tenminste wat we weten na zijn slechte ervaring met echtscheiding. En het legde vast hoe Dan redeneert.

Rond dezelfde tijd was hij voor het eerst verslaafd aan Bitcoin, Dan was verwikkeld in een huwelijksstrijd. Wat een pijnlijke gebeurtenis voor hem? Hij ging door een scheiding vanwege zijn gedachten over hoe de wereld werkt. Specifiek van belang was zijn afwijzing van oude christelijke overtuigingen. Het resultaat was een conflict.

Hoewel de scheiding hem verontrustte, koos hij nuttige lessen. Verrassend genoeg was zijn methode van vrijwillige conflictoplossing om eigendommen te verdelen en de voogdij en ondersteuning van het kind te regelen tevergeefs.

Hoewel hij enigszins bereikte wat hij wilde, realiseerde hij zich dat de overheid zelfs kinderen van ons bezit. Dat ouders niets te zeggen hadden over de voogdij over hun kinderen, maakte hem woedend. In de regeling zou Dan een enorme partner- en kinderbijslag betalen en de vrouw zou binnen 30 minuten leven.

De regeling beviel zijn ex-vrouw niet. Dus betwistte ze de uitkomst voor de rechtbank. Hoe hypocriet voor haar om dat te doen? Toch waardeert ze christelijke overtuigingen – overtuigingen Dan stelt vragen. Aan de hand van de uitkomst van de rechtbank realiseerde Dan zich hoe bevooroordeeld het proces was, aangezien hij de bevelen van de rechtbank moest opvolgen.

Ook bestraffend in de verbeelding van Dan, was zijn salaris vooraf bepaald door de rechtbank, zonder rekening te houden met zijn wens om van loopbaan te veranderen. Hij moest bij zijn ouders wonen omdat de ex-vrouw de helft van zijn loon overnam. Dit was vernederend voor Dan. Hoewel Dan failliet was gegaan en zich van juridische kosten had ontdaan gedurende 2 jaar, wanhoopte hij niet in zijn zoektocht naar het algemeen welzijn.

Hij ging nog verder met zijn blockchain-interesses. En dat is wat we vandaag zien als BitShares en EOS.

Dan`s Blockchain Energy and Projects

De gebeurtenissen in zijn jonge leeftijd brachten hem in vorm. Als gevolg hiervan heeft zijn vruchtbare karakter hem tot een schepper gemaakt.

De ervaring die Dan heeft, komt voort uit de rollen die hij in verschillende sectoren heeft gespeeld. Dan werkte als stagiair softwareontwikkelaar voor SAIC. Daarna werd hij onderzoeksassistent bij Virginia Tech. Na zijn studie werd hij de CEO bij Open Tech en demonstreerde hij managementvaardigheden.

Dan`s softwarevaardigheden werden verbeterd toen hij de taak kreeg als software-engineer bij Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit en Phoenix Integration.

De samensmelting van ondernemers- en programmeervaardigheden komt tot uiting in de start en groei van Bitshares, Steemit en EOS. Hij is er ook in geslaagd om zo niet chief executive dan chief technologist te zijn van Invictus innovations, Cryptonomex en BlockOne. Dit zijn bedrijven die hij is begonnen.

BitShares

Na zijn scheiding had Dan zijn toewijding aan blockchain hernieuwd. In dezelfde periode van meditatie na echtscheiding worstelde Bitcoin met sluiting of beurzen door de overheid en hun bankrekeningen. De gedachte aan de dood van deze technologie maakte Dan onrustig en zorgde ervoor dat hij een alternatief voor uitwisselingen creëerde.

Dus bedacht hij het Graphene-framework. Het framework is de basis van Bitshares. Het raamwerk is vervolgens gebruikt om zijn andere projecten te creëren.

BitShares, een gedecentraliseerde uitwisseling is zijn eerste blockchain-platform gebouwd in 2014. Hij ging verder met het uitvinden van het Delegated Proof of Stake. Dit systeem leverde toen de snelste en meest gedecentraliseerde blockchain van blokken van 10 seconden.

Binnen dit project heeft Dan groei gezien van de eerste versie van BitShares naar de huidige. Bijzondere verbeteringen zijn de schaalbaarheid en prestaties. Het was duidelijk dat hun software 100.000 transacties per seconde had.

In 2015, Cryptonomex is gestart door Bitshares-ontwikkelaars. Bovendien heeft het bedrijf later in het jaar een licentie voor Graphene verleend en de BitShares-blockchain geüpgraded naar versie 2.0.

Hoewel, met veel potentieel, de prijs van BitShares niet weerspiegelde om zijn ontwikkelaars te ondersteunen. Daarom gaven de investeerders de voorkeur aan stabilisatie van het bedrijf boven het aannemen van nieuwe werknemers.

Terwijl je dit stuk leest, is BitShares zelfvoorzienend en wordt degene die ontwikkelaar wil worden gekozen door de aandeelhouders. Op dit moment behoort Bitshares tot de topbeurzen.

Steem en Steemit

Een andere sector die Dan Larimer uitbuitte, is sociale media. In 2016 werkten Dan en zijn vriend Ned Scott samen om te creëren Steem en Steemit over concepten van wederzijdse hulp aan de samenleving. Nogmaals, grafeen was de basis van dit project.

Ze waren het erover eens dat Dan de CTO is en Ned de CEO. Ze bouwden binnen een paar maanden een werkende blockchain en website. In feite werd Steem-token gedolven met behulp van het proof-of-work-systeem.

Het trok aanvankelijk geen mensen aan. Daarom heeft Steemit 80% van Steem gedolven. Steemit stond voor een uitdaging van dure transactiekosten en gaf een nieuwe gebruiker $ 5 in Steem voor lezen, stemmen en posten.

Nu, met de introductie van tariefbeperkte transacties, kosten Steem-transacties geen kosten. De verbetering beperkt de bandbreedte in plaats van een vergoeding te vragen.

Steemit werd bekritiseerd omdat het onhoudbaar was. Het uitgangspunt baseert zijn argument op het feit dat Steemit vanwege inflatie minder dan 50% van Steem binnen 6 maanden heeft. Maar Steemit heeft een minderheidsbelang behouden, waardoor het zijn ontwikkelaars kan betalen.

Temidden van de wens van Dan om buiten Steemit een digitale contract-blockchain voor algemeen gebruik te bouwen, zorgde hij ervoor dat hij stopte samen met zijn vriend Ned. Het was minnelijk, maar om valse geruchten de kop in te drukken, legden Dan en Steemit een gezamenlijke verklaring af.

Nu is Steemit stabiel en heeft het een grote aantrekkingskracht op verschillende nieuwe gebruikers, zelfs nadat hij vertrok.

Zijn wens om een ​​blockchain te hebben die parallelle verwerking en gratis diensten ondersteunt, stond voorop. Dus de reden voor zijn vertrek.

EOS

Dan raakte in 2017 weer betrokken bij blockchain. Met hem als CTO van Block.one heeft Dan EOS blockchain gebouwd. Het is een blockchain die is ontwikkeld om digitale contracten op commerciële schaal te ondersteunen.

EOS is een grote concurrent van Ethereum, dat ook de voorloper is van slimme contracten.

EOS-platform ondersteunt parallelle verwerking om de horizontale schaalbaarheid te verbeteren en ervoor te zorgen dat er geen transactiekosten voor DAO’s en dApps zijn. Zou dit de reden zijn waarom hij Steemit verliet? Ik denk van wel omdat het een gedachte is die hij tot voor kort had toen EOS begon.

De opmerkelijke functie van het EOS-protocol is het gebruik van verschillende programmeertalen voor dApps en 16 keer snellere apps dan die van Ethereum`s Solidity.

Laatste gedachten van Daniel Larimer

Mensen hebben zijn toewijding in twijfel getrokken nadat hij zijn eerdere projecten had verlaten. Maar voorlopig heeft Dan zijn inspanningen geconcentreerd om het EOS-platform te ontwikkelen en al zijn toekomstige projecten erop te bouwen. Niettemin heeft zijn vindingrijkheid er soms voor gezorgd dat hij arrogant en enigszins verkeerd begrepen werd.

Maar zelfs met zijn arrogantie, kan hij je raken door zijn inspirerende aanbevolen lectuur. Van de vele boeken die hij heeft kunnen lezen, deelt hij 13 van zijn beste boeken met u.

Al met al weet je nu wie Daniel Larimer is. Waartoe hij in staat is. En nu kunt u op Steemit crypto schrijven en verdienen.

Middelen

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me