Overzicht

End-to-end Digital Asset Management

Traditionele schuldkapitaalmarkten en vermogensbeheer staan ​​voor veel uitdagingen en inefficiëntiesvan dure papieren processen tot meerdere tussenpersonen, losgekoppelde gegevenssilo’s en trage transactie-afwikkeling. Deze wrijvingspunten resulteren in een slechte gegevensbeveiliging en -deling, een gebroken beveiligingsadministratie, stijgende kosten en uiteindelijk een verouderde ervaring voor beleggers..

Codefi Assets is een end-to-end platform voor digitaal activabeheer dat een breed scala aan financiële producten en transacties veilig digitaliseert.

codefi activa overzicht e2e

Flexibel maatwerk

Vereenvoudig en configureer het ontwerp, de uitgifte en de distributie van digitale activa en effecten, over activaklassen heen.


Asset-tokenisatie

Digitaliseer closed-end en open-end fondsen en schuldkapitaalmarktinstrumenten zoals nulcoupons, vastrentende en variabelrentende obligaties.

Operationele efficiëntie

Verbeter workflows en verlaag kosten met geautomatiseerde processen en blockchain-native gegevenstoegankelijkheid.

Productvoordelen

Verdien geld met een breder scala aan activa

Maak een token van bestaande financiële producten

Digitaliseer producten, waaronder schuldkapitaalmarktinstrumenten, obligaties en instrumenten voor activabeheer. Dit omvat open-end fondsen (beleggingsfondsen en SICAV-eenheden) en closed-end fondsen (private equity-fondsen en special purpose vehicles).

Creëer nieuwe financiële producten

Bouw voort op de connectiviteit tussen volledig gedigitaliseerde activa, bijbehorende markten en financiële instrumenten om volledig nieuwe producten en diensten te vormen.

codefi activa voordelen te gelde maken

codefi activa voordelen tailor

Maak producten op maat om aan de marktvraag te voldoen

Pas de uitgifte van activa rechtstreeks aan volgens de specificaties van de uitgevende instelling en herstructureer langzaam afwikkelende financiële producten om snel op marktschommelingen te reageren.

Vergroot de mogelijkheden op de secundaire markt

Brede toegang voor investeerders

Maak uw producten toegankelijk voor een grotere groep investeerders door activa digitaal te fractionaliseren, de uitgiftekosten te verlagen en veilige, op blockchain gebaseerde tokens over de hele wereld te distribueren.

Peer-to-peer-handel

Breid uw aanbod van digitale activa uit met de geïntegreerde handelsfunctionaliteit van Codefi Markets en ontgrendel liquiditeit met snelle en veilige peer-to-peer-overdrachten van activa.

Activa StartTrade

vraag een demo aan

Producteigenschappen

Verhoog uw digital asset management-stack voor de volgende generatie commerce en financiën.

Aanpasbare uitgifte

Aanpasbare uitgifte

Geef binnen enkele minuten nieuwe effecten uit, waarbij de rechten en plichten van emittenten en beleggers gecodeerd en geautomatiseerd zijn.Gebouwd in overeenstemming

Ingebouwde compatibiliteit

Zorg ervoor dat uw digitale activa voldoen aan de regelgeving door code te gebruiken die is gemodelleerd naar de traditionele effectenwetgeving.Versnelde introductie van investeerders

Versnelde introductie van investeerders

Versnel KYC- en AML-operaties, stel distributieregels in, deel compliancegegevens met toezichthouders en andere netwerkdeelnemers en stroomlijn de auditing.Uniform levenscyclusbeheer

Uniform levenscyclusbeheer

Automatiseer levenscyclusgebeurtenissen op het gebied van digitale beveiliging, faciliteer bestuursactiviteiten, verbeter de relaties met investeerders en maak portfolio- en realtime cap-table-beheer mogelijk. Directe activadistributie

Directe activadistributie

Distribueer producten rechtstreeks naar beleggers met peer-to-peer-markten. Transacties in realtime wissen en afwikkelen met meerdere betalingsopties en zonder tegenpartijrisico.Nauwkeurige prestatiemeting

Nauwkeurige prestatiemeting

Bewaar een transparante en onveranderlijke geschiedenis van transacties, bekijk positie- en prestatiestatistieken en genereer bruikbare inzichten, allemaal vanuit één dashboard.codefi-activa binnenkort beschikbaar

De Codefi Assets Sandbox

Het begrijpen van de impact en functionaliteiten van digitale activa kan een uitdaging zijn. De eerste financiële spelers zijn echter al begonnen te profiteren van deze innovaties.

Vermogensbeheerders, investeringsbanken, transferagenten, broker-dealers, centrale effectenbewaarinstellingen, geregistreerde beleggingsadviseurs en crowdfundingplatforms over de hele wereld hebben contact gezocht om beter te begrijpen hoe het Codefi Assets-platform de manier waarop ze uitgeven, distribueren en beheren zal veranderen financiële producten.

Als reactie hierop hebben we de Codefi Assets Sandbox gecreëerd: een testplatform waarmee financiële instellingen digitale activa in een gesimuleerd digitaal ecosysteem kunnen beoordelen en verkennen. De sandbox kan worden aangepast aan de omgeving waarin een financiële instelling actief is, waardoor experimenteren, leren, trainen en demonstreren mogelijk is:

  • Experiment: Simuleer de uitgifte, distributie en uitwisseling van digitale activa.
  • Leren: Geef toegang aan teamleden die willen leren hoe Codefi Assets werkt en wat het betekent om op een blockchain te opereren.
  • Trein: Beheer gebruikers, investeer aan boord en creëer digitale activa zonder de risico’s van real-world implementatie totdat uw team er klaar voor is.
  • Overtuigen: Krijg toegang tot productdemo’s om de functies en voordelen van het platform aan uw belanghebbenden te laten zien.

 

Toegang tot de Codefi Assets Sandbox

codefi activa fordev

Voor ontwikkelaars

De Codefi Assets API

Integreer blockchain en geef digitale middelen uit terwijl u de controle behoudt over uw productworkflow. Implementeer functies voor tokenisatie van digitale activa, uitgifte en levenscyclusbeheer zonder helemaal opnieuw te bouwen, ontwikkelaars in te huren of te betalen voor slimme contractaudits.

Pas Codefi Assets-functionaliteiten toe om cases te gebruiken die verder gaan dan die ondersteund door het Codefi Assets-platform met de Universal Token for Assets and Payments.

 

Vraag een demo aan voor de Codefi Assets API

Ontdek het universele token voor activa en betalingen

CASESTUDIES

Gebouwd met Codefi Assets

Investeringen in onroerend goed katalyseren met blockchain-technologieMata Capital Investeringen in onroerend goed katalyseren met blockchain-technologie Mei 2020Onderzoek naar tokenisatie van onroerendgoedactiva in het VKHMLRE Onderzoek naar de tokenisatie van vastgoedactiva in het VK Januari 2020codefi activa video

Kijk maar Baptiste Saint-Martin, Productmanager bij Mata Capital, bespreek de missie van het vastgoedfonds om meer participatie in vastgoedinvesteringen mogelijk te maken door de minimale inschrijvingsbedragen voor investeerders te verlagen van € 100.000 naar € 1

GERICHTE MARKTEN

Ontdek hoe Codefi Assets financiële diensten transformeert

Oplossingen voor vermogensbeheerOplossingen voor vermogensbeheerOplossingen voor vermogensbeheer Oplossingen voor onroerend goedVastgoedoplossingenReal Estate SolutionsCapital Markets SolutionsCapital Markets SolutionsCapital Markets SolutionsCBDC-oplossingenCBDC-oplossingenCBDC-oplossingen

druk op

    Major Financial Clearinghouse onderzoekt Ethereum voor Digital Asset Management Juli 2020 Hoe € 350 miljoen aan onroerend goed werd getokeniseerd op Ethereum Mei 2020 Mata Capital en ConsenSys Partner op Real Estate Blockchain Platform Juli 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me