blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys introduceert Token Swaps voor MetaMask

Vergelijk en wissel tokens in MetaMask voor de beste handelservaring in DeFiby ConsenSys6 oktober 2020Geplaatst op 6 oktober 2020

MetaMask-model 3


Vandaag introduceerde ConsenSys MetaMask Swaps: een functie om tokens rechtstreeks binnenin te vergelijken en uit te wisselen MetaMask, ‘S werelds populairste Ethereum-portemonnee en Web3-browser. De functie is in eerste instantie beschikbaar voor gebruikers van de MetaMask-extensie in de Firefox-browser en zal binnenkort worden uitgerold naar andere browsers en MetaMask Mobile. MetaMask wordt door miljoenen gebruikers vertrouwd om digitale activa veilig op te slaan en te gebruiken, en biedt nu de grootste verscheidenheid aan tokens tegen de beste prijzen in DeFi. De nieuwe functie voor tokenswaps haalt offertes op uit meerdere gedecentraliseerde liquiditeitsbronnen om ervoor te zorgen dat gebruikers krijgen wat ze zoeken tegen de best beschikbare prijs.

In de afgelopen maanden is op grote schaal gebruik gemaakt van gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s) door gebruikers. In vergelijking met gecentraliseerde beurzen kunnen DEX’s meer paren aanbieden bij het handelen, toegang krijgen tot een grotere diversiteit aan tokens en niet-bewaarplichtige swaps mogelijk maken die fondsen veiliger houden. Gebruikers van gedecentraliseerde beurzen ontvangen echter vaak niet de beste prijs als er onvoldoende liquiditeit beschikbaar is, of als een bepaalde gedecentraliseerde beurs niet de best beschikbare prijs heeft..

Voorheen moesten MetaMask-gebruikers navigeren door veel gedecentraliseerde beurzen of aggregators, die verschillende sets tokens tegen verschillende prijzen aanbieden. Dit is niet alleen onhandig, maar elk token moet worden goedgekeurd voor verhandeling op elke locatie afzonderlijk, waardoor een complexe en kostbare gebruikerservaring ontstaat..

De nieuwe functie voor tokenswaps stroomlijnt alle beschikbare liquiditeit voor een verbeterde en geïntegreerde gebruikerservaring, waardoor de efficiëntie van Web3 en DeFi wordt verhoogd en eindgebruikers verder toegang krijgen tot het snelgroeiende gedecentraliseerde financiële systeem.

“MetaMask biedt nu de beste handelservaring in DeFi. Swaps komen ten goede aan degenen die MetaMask actief gebruiken, evenals aan nieuwe gebruikers die handelen op beurzen en aggregators, ”aldus Jacob Cantele, Head of Product bijMetaMask​. “Wij geloven dat het brengen van meer transparantie en efficiëntie naar DeFi op Ethereum zal resulteren in een betere netwerkervaring voor iedereen.”

MetaMask werkte samen met ConsenSys Codefi om te integrerenUniswapAirSwap,En andere toonaangevende DEX’en en DEX-aggregators. De samenwerking maakt deel uit van een gerichte inspanning van ConsenSys om toonaangevende softwareoplossingen te ontwikkelen voor de commerciële en gedecentraliseerde financiële markten met gebruikmaking van open protocollen.

Vergelijk en wissel in de MetaMask-portemonnee

  • Beste prijzen.DEX-aggregators gebruiken verschillende handelsstrategieën die resulteren in verschillende prijzen, afhankelijk van het activum en de grootte ervan. Door prijzen op te vragen bij alle beschikbare aggregators, samen met individuele market makers, zorgt MetaMask ervoor dat elke gebruiker altijd de beste prijzen krijgt binnen DeFi.
  • Diepste liquiditeit. Elke aggregator werkt samen met een aantal verschillende liquiditeitsbronnen. Elke bron heeft een beperkte hoeveelheid liquiditeit. Door orders van meerdere aggregators op te halen, zoals UniswapAirswap,​ Kyber, ​0xAPI1inch. Uitwisseling,​dex.ag​, ParaswapTotle, En particuliere marktmakers, heeft MetaMask toegang tot de meeste liquiditeit in het DeFi-ecosysteem.
  • De meeste tokens. Het ophalen van bestellingen van meerdere aggregators zorgt ervoor dat elke MetaMask-gebruiker toegang heeft tot alle beschikbare tokens in DeFi.
  • Laag gas.Elke aggregator volgt een ander pad om de beste transactie te vinden. Elke route vereist een verschillend bedrag aan gasvergoedingen om de transactie uit te voeren. MetaMask zal de beste prijzen vinden en bepalen welke aggregator het meest gasefficiënt is voor een bepaalde transactie.
  • Minder goedkeuringen.Gebruikers hoeven niet langer elk token op meerdere aggregators goed te keuren. Met MetaMask keuren gebruikers elk token slechts één keer goed, wat de gaskosten verlaagt en het goedkeuringsproces vereenvoudigt.
  • Geïntegreerde UX. Naast het vereenvoudigen van het goedkeuringsproces, hebben gebruikers direct toegang tot alle liquiditeit vanuit de MetaMask UI. Voorheen moesten gebruikers de individuele DEX of aggregator bezoeken en onafhankelijk door elke gebruikerservaring navigeren. Door een enkele gestroomlijnde ervaring te bieden, stelt MetaMask gebruikers met zowel geavanceerde als elementaire Web3-kennis in staat om toegang te krijgen tot het hele ecosysteem.

Brengt een betere DeFi-ervaring naar het Ethereum-ecosysteem

Door een enkele end-to-end-ervaring te bieden, geeft MetaMask Web3-gebruikers het inzicht en de tools die nodig zijn om te browsen en te communiceren met het volledige gedecentraliseerde web..

Een eenvoudigere, gestroomlijnde ervaring met MetaMask vermindert de complexiteit voor nieuwe tokengebruikers en vergemakkelijkt de acceptatie van DeFi. MetaMask maakt meer transacties efficiënter mogelijk door voor elke transactie een geoptimaliseerd pad te bieden.

Download hier de MetaMask-browserclient

Over ConsenSys

ConsenSys is het toonaangevende Ethereum-softwarebedrijf. We stellen ontwikkelaars, ondernemingen en mensen over de hele wereld in staat om applicaties van de volgende generatie te bouwen, moderne financiële infrastructuur te lanceren en toegang te krijgen tot het gedecentraliseerde web. Onze productsuite, bestaande uitInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask, En Diligence, bedient miljoenen gebruikers, ondersteunt miljarden op blockchain gebaseerde vragen voor onze klanten en heeft miljarden dollars aan digitale activa afgehandeld. Ethereum is de grootste programmeerbare blockchain ter wereld, toonaangevend op het gebied van zakelijke acceptatie, ontwikkelaarsgemeenschap en DeFi-activiteit. Op dit vertrouwde, open source fundament bouwen we aan de digitale economie van morgen. Bezoek https://consensys.net/ om onze producten en oplossingen te verkennen.

Media contacten:[e-mail beveiligd]

MetaMask SwapsProductaankondigingNieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me