blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys kondigt drie nieuwe Freemium-services voor SaaS-producten aan

Drie ConsenSys-producten zijn begonnen met het aanbieden van premium software-as-a-service-modellen aan klanten van populaire Ethereum-ontwikkelaarstools en infrastructuurdiensten. door ConsenSysOktober 8, 2019Geplaatst op oktober 8, 2019

consensys kondigt aan


Osaka, Japan – In Q3 2019 kondigden drie producten die eigendom zijn van ConsenSys nieuwe Software-as-a-Service-modellen aan om serviceniveauovereenkomsten aan te bieden aan klanten, waarmee wordt voldaan aan een volwassen wordende markt voor Ethereum-infrastructuur, analyse en tooling voor ontwikkelaars. Naarmate de markt voor feature-rijke services en tooling in Ethereum zich ontwikkeld heeft, geldt dat ook voor de behoeften van klanten. In Q3 2019, Infura, MythX en Alethio, lanceerde abonnementsservices om een ​​reeks aanbiedingen te ondersteunen – van gebruik op beginners- tot bedrijfsniveau enkele van de meest gebruikte beveiligings- en infrastructuurservices op Ethereum Network met infrastructuur, data-analyse en beveiligingsauditsoftware.

aanbevolen infura

Infura +: verbeterde Ethereum-infrastructuur

Op 17 juli, Ethereum-infrastructuurprovider Infura lanceerde Infura +, een premium abonnementsservice voor Infura’s Ethereum API, die verbeterde Ethereum-infrastructuurondersteuning biedt voor applicaties van elke omvang. Gebruikers kunnen kiezen uit gelaagde service-opties—Core, Developer, Team en Growth — om het plan van de juiste grootte mogelijk te maken om hun op Ethereum gebaseerde project van proof-of-concept naar wereldwijde productie te brengen. Op basis van de vraag van de bestaande gebruikersgemeenschap van Infura, zullen betaalde abonnementen meer dagelijks gebruik, aangepaste SLA’s en verbeterde klantenondersteuning mogelijk maken, inclusief kortere responstijden, en het afhandelen van overschotten. Infura zal nog steeds een gratis laag behouden om de groei van ontwikkelaars en de acceptatie van blockchain- en Web3-technologie te blijven stimuleren.

Infura bedient al duizenden unieke Ethereum-ontwikkelaars en verwerkt miljarden verzoeken per dag. Infura, gelanceerd in 2016 bij DevCon2, is de meest robuuste infrastructuur-as-a-service die betrouwbare, schaalbare toegang biedt tot Ethereum en IPFS (InterPlanetary File System). In het afgelopen jaar heeft Infura een uptime van 99,95% gehandhaafd. Aangezien het aantal projecten dat afhankelijk is van Infura voor hun infrastructuurbehoeften, is uitgebreid, zullen de nieuwe abonnementen helpen om deze hoge servicestandaard te behouden en tegelijkertijd meer functies en aanpassingsopties toe te voegen. Met Infura + hebben gebruikers zelfs toegang tot accountservice op dezelfde dag om productieklare applicaties soepel te laten werken.  

Medeoprichter van Infura E.G. Galano zegt: “Infura is enorm gegroeid in onze eerste drie jaar, net als het Ethereum-ecosysteem. In het begin wilden we Web3 opstarten door gratis, schaalbare infrastructuur aan te bieden, zodat ontwikkelaars konden beginnen met bouwen op Ethereum. Nu zijn er grote bedrijven die onze service gebruiken om hun bedrijf te runnen. Om aan die groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, schakelen we over naar een duurzamer bedrijfsmodel. Met de nieuwe reeks abonnementen kunnen we nog steeds een gratis service aanbieden om de groei van ontwikkelaars aan te moedigen en betere ondersteuning van grotere, in productie zijnde applicaties. De lancering van de Infura + -ervaring is een grote stap voor ons team en een teken voor het hele ecosysteem dat Ethereum volwassen wordt. “

Op 4 oktober 2019, Infura werd binnen ConsenSys een volledige bedrijfseenheid.

webinars met mythx

MythX Pro: Ethereum veilig houden

MythX, De eerste beveiligingsanalyseservice voor slimme Ethereum-contracten heeft vandaag MythX Pro gelanceerd. Gebruikers van MythX detecteren nu een volledig scala aan slimme contractkwetsbaarheden en helpen inbreuken op de beveiliging te voorkomen – met een transparante en gebruiksvriendelijke DAI-stablecoin-abonnementsservice via Daisy-betalingen

“Meer dan twee jaar geleden, onze oprichter en‘ Chief Hacking Officer ’, Bernhard Mueller, creëerde de open source tool Mythril om symbolische analyse te bieden voor slimme contracten. Tot op heden is deze tool meer dan 420.000 keer gedownload, dus er was duidelijk wat vraag naar. Maar het lokaal uitvoeren van beveiligingshulpmiddelen is een moeilijk en arbeidsintensief proces, en er worden voortdurend nieuwe kwetsbaarheden en technieken ontdekt. Ons team realiseerde zich al snel dat om gelijke tred te houden met de technische behoeften voor uitgebreide slimme contractanalyse, we een service moesten bouwen met een reeks tools, waaronder niet alleen symbolische analyse, maar ook statische en dynamische analyse met fuzzing, allemaal werkend in concert, ”zei Tom Lindeman, medeoprichter van MythX.

In tegenstelling tot de andere beveiligingstools is MythX een alles-in-één geautomatiseerde oplossing die gebruikmaakt van een reeks geïntegreerde microservices voor diepgaande analyse die naadloos samenwerken om het kwetsbaarheidsgebied te verkleinen en de inspanningen te concentreren op specifieke codegebieden..

MythX API werkt als een SaaS-service in de cloud en biedt veel rekenkracht voor hun dynamische analyse en diepgaande fuzzing-mogelijkheden. MythX is geïntegreerd met populaire ontwikkeltools zoals Truffle, Remix en VS Code, zodat teams gemakkelijk beveiligingsscannen kunnen opnemen in hun dagelijkse werkstromen, rechtstreeks vanuit hun favoriete clienttools.

Kaleido, de toonaangevende zakelijke blockchain-cloud voor bedrijven, en MythX hebben ook een partnerschap aangekondigd op DevCon 2019. MythX slimme contractverificatie is nu beschikbaar op de Kaleido-markt, waardoor bedrijven & organisaties om slimme contracten veilig te gebruiken, met het gemak van een druk op de knop.

producten alethio

Alethio API PRO

Alethio heeft hun Blockchain API uitgebracht als een directe manier voor ontwikkelaars om op een robuuste en betrouwbare manier realtime toegang te krijgen tot geïndexeerde, gesynthetiseerde, on-chain Ethereum-gegevens. De API van Alethio lost het datafragmentatieprobleem van Ethereum op, waardoor veel mainnet-gebruikers geen betrouwbare en schone toegang krijgen tot blockchain-gebaseerde data. Ontwikkelaars, investeerders, bedrijven en enthousiastelingen kunnen deze on-chain-gegevens nu ophalen in een formaat dat hun projecten beter ondersteunt en kunnen deze met minimale inspanning integreren, zonder dat ze een aangepaste indexeringsinfrastructuur hoeven te bouwen of te onderhouden.

Op 20 juni 2019 kondigde Alethio het Alethio API PRO. Iedereen kan gratis aan de slag met de Alethio API om meer te weten te komen over hoe het product werkt en om vertrouwd te raken met de functionaliteit. Tot 10.000 oproepen / maand zijn gratis (zonder creditcardgegevens om aan de slag te gaan). Alethio gebruikt oplopende prijsniveaus, wat betekent dat hoe meer verzoeken u doet, hoe minder u voor elk verzoek betaalt. Voor meer details kunt u bekijk de rekenmachine.

Volg drie eenvoudige stappen om te beginnen met gebruiken: 

  • Meld u aan voor een account op developers.aleth.io
  • Gebruik uw API-sleutel en begin met het maken van API-verzoeken

Verwijs naar Alethio’s uitgebreide documentatie voor details over het gebruik van de eindpunten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me