blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

ConsenSys verwerft Truffle Suite

Het team achter de meest gebruikte blockchain-ontwikkelaarstools voegt zich bij ConsenSysby ConsenSysNovember 17, 2020Geplaatst op 17 november 2020

Truffel met ConsenSys-producten 3


NEW YORK, 17 november 2020 – ConsenSys heeft het team en de technologie van Truffel. Een van de meest gebruikte blockchain-ontwikkelaarstools, de Truffle Suite is een ontwikkelomgeving, een testraamwerk en een activapijplijn, allemaal samengevoegd. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Met Truffle hebben gebruikers toegang tot ingebouwde slimme contractcompilatie, koppeling, implementatie en binair beheer. Met meer dan 8,5 miljoen downloads en een levendige ontwikkelaarscommunity is Truffle lange tijd een favoriet van ecosystemen geweest voor nieuwe en ervaren ontwikkelaars die op zoek waren naar de tools om het ontwikkelproces van slimme contracten en front-end apps te versnellen. Truffle versnelde de groei van het open source Ethereum-ecosysteem als een van de eerste projecten die door ConsenSys werden geïncubeerd en is sindsdien uitgegroeid tot een toegewijde aanhang van ontwikkelaars. Met de succesvolle integratie van Truffle met ConsenSys Quorum, Filecoin, en andere protocollen, richt Truffle zijn zinnen op wereldwijde acceptatie van blockchain door ondernemingen.

De Truffle Suite, waarop meer dan 1,3 miljoen ontwikkelaars wereldwijd vertrouwen, streeft ernaar om Solidity-ontwikkeling elegant, productief en veilig te maken. Vrij Truffeldozen bevatten handige modules, Solidity-contracten en -bibliotheken, front-end-weergaven en zelfs complete voorbeeld-dApps om het gemakkelijker te maken voor nieuwe ontwikkelaars. Truffel Teams stelt engineeringteams van elke omvang in staat om samen te werken aan gedeeld werk in testomgevingen om ervoor te zorgen dat een applicatie werkt voordat de kosten voor implementatie op mainnet Ethereum oplopen.

De toevoeging van Truffle aan de productstapel van ConsenSys-ontwikkelaars biedt zakelijke klanten een breder scala aan diensten om hun applicaties met vertrouwen in te zetten. Het team zal Truffle blijven bouwen met de ondersteuning van de toonaangevende teams voor bedrijfsontwikkeling, engineering en marketing bij ConsenSys. Truffeltechnologie zal ook worden gebruikt door Quorum, Diligence en Infura. De blockchain-ingenieurs en ontwikkelingsexperts achter Truffle zullen de ervaring van blockchain-ontwikkelaars blijven verbeteren en hen hoogwaardige, enterprise-grade ontwikkeltools bieden..

“De Truffle Suite is essentieel voor ontwikkelaars om aan de slag te gaan met Ethereum en Web3, en is van onschatbare waarde voor de toenemende acceptatie van zowel Mainnet-applicaties als enterprise blockchain-oplossingen. Truffel zal vaak de top van de trechter zijn voor al onze producten en diensten, aangezien bijna alle ontwikkelaars hun slimme contractontwikkelingsreis beginnen met de Truffle Suite. We zijn enthousiast over verdere integraties met ConsenSys ’suite van ontwikkelaarstools en -applicaties ‘, aldus Joseph Lubin, oprichter van ConsenSys..

Truffle, gelanceerd in 2015, is een ontwikkelsuite die is ontworpen om de volledige workflow van blockchain-ontwikkelaars te beheren, van slimme contractontwikkeling tot front-end-applicatie, en biedt het meest populaire ontwikkelingsraamwerk voor het bouwen op de Ethereum-blockchain op basis van Github-sterren. 

De Truffle Suite bestaat uit de volgende elementen om de vlotte en naadloze ontwikkeling van dApps te vergemakkelijken: 

  • Truffel Teams – Stroomlijnt de workflow van een team door een gedeelde compilatie- en testomgeving te bieden voor continue integratie, en stelt een team in staat de transactie, status en gebeurtenissen van geïmplementeerde slimme contracten te bewaken. Het maakt ook een visuele presentatie van bruikbare gegevens en configureerbare foutmeldingen mogelijk voor kritisch inzicht.
  • Truffel – De daadwerkelijke ontwikkelomgeving die compilatie, testen en implementatie van slimme contracten integreert.
  • Ganache – Een lokaal geïmplementeerde blockchain-simulator, Ganache beschikt over een grafische gebruikersinterface die blockchain-netwerken kan simuleren en het live testen van slimme contracten mogelijk maakt zonder dat het opzetten van echte testnetwerken of het gebruik van een extern netwerk nodig is.   
  • Motregen – Een assortiment front-end bibliotheken die nuttige componenten bieden voor het ontwikkelen van webapplicaties die naadloos kunnen aansluiten op slimme contracten.

“Als het meest populaire Ethereum-ontwikkelingsraamwerk past Truffle vanzelfsprekend bij de ConsenSys-productstapel. We kijken ernaar uit om enterprise-grade oplossingen te leveren waarmee ontwikkelaars blockchainsystemen kunnen bouwen en implementeren met Ethereum en over meerdere blockchains heen, ”aldus Tim Coulter, oprichter van Truffel.   

Voor meer informatie kunt u terecht op trufflesuite.com.

Truffelsuite-product

Contact: [e-mail beveiligd]

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me