blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi

LawCoin voltooit ‘s werelds eerste tokenisatie van investeringen in geschillenfinanciering

door James BeckDecember 4, 2019Geplaatst op december 4, 2019

Screen Shot 2019 08 27 om 5 35 37 uur


PHILADELPHIA, PA – LawCoin Inc.. (‘LawCoin’), een legaal fintech-bedrijf, heeft vandaag de digitale tokenisatie van eigendomsbelangen in LawCoin Investments, LLC (‘LCI’) aangekondigd, waarmee het ‘s werelds eerste symbolische investeringsvehikel voor geschillenbeslechting is. LCI is het beleggingsinstrument van LawCoin voor het investeren in financieringsmogelijkheden voor geschillen en andere juridische claims. LawCoin bouwt een platform voor investeringen in geschillen en andere juridische claims, dat naar verwachting begin 2020 van start zal gaan.

Schermopname 04-12-2019 om 16.19.11 PM.png

In samenwerking met ConsenSys Codefi heeft LawCoin de LCI-lidmaatschapsbelangen op de Ethereum-blockchain gedigitaliseerd en gecreëerd. Codefi is een flexibele en schaalbare productsuite die het blockchain-besturingssysteem voor handel en financiën aandrijft, gebouwd om bedrijfsprocessen en betalingen te optimaliseren, financiële instrumenten te digitaliseren en op maat gemaakte gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Via het Codefi Assets-platform kon LawCoin tokens maken die eigendomsbelangen in LCI vertegenwoordigen. Na de initiële tokenisatie is LCI van plan beveiligingstokens uit te geven om institutionele en geaccrediteerde beleggers een brede blootstelling aan deze niet-gecorreleerde activaklasse te bieden. Omdat rechtszaken over het algemeen minder verband houden met financiële markten, vormen ze een effectieve afdekking tegen recessie.

LawCoin CEO en mede-oprichter Noah Axler zei: “We zijn er trots op dat we de belangrijke mijlpaal hebben bereikt van het tokeniseren van onze portefeuille-investering en dat we de eerste zijn die tokenisatie gebruiken in procesfinanciering. LawCoin heeft de eerste stap gezet bij het introduceren van digitale activa in onze branche en we verwachten een voortdurende acceptatie van ons model, aangezien beleggers en emittenten de verhoogde efficiëntie en liquiditeit die tokenisatie biedt, erkennen. “

Noah Axler vervolgde: “Nu we LCI hebben getokeniseerd, zullen we blijven zoeken naar kwaliteitsactiva om toe te voegen aan de portefeuille van het fonds. We werken momenteel ook aan het tokeniseren van individuele financieringsovereenkomsten voor geschillen via ons netwerk van investeerders en, vanaf volgend jaar met de verwachte lancering van ons platform, is LawCoin van plan om symbolische financieringsmogelijkheden voor geschillen aan te bieden aan een nog breder scala aan institutionele en geaccrediteerde beleggers. Door samen te werken met een geweldige partner in ConsenSys, helpen we bij het transformeren van procesfinanciering en dragen we bij aan voortdurende marktgroei. “

Deze aankondiging komt nadat LCI een investering heeft afgerond in een commerciële geschillenzaak van meerdere miljoenen dollars, de eerste individuele financiering van een zaak.

“ Vanwege open-source programmeerbare blockchain-technologie en de kracht van tokenisatie, zijn we getuige geweest van ingrijpende veranderingen in hoe gemakkelijk het voor ondernemingen en ondernemers is om nieuwe en meer toegankelijke investeringsmodellen te creëren voor geavanceerde use-cases zoals procesfinanciering. Een van de redenen waarom we Codefi hebben gebouwd, was om de toegang tot kapitaal te democratiseren, en het is erg spannend om LawCoin te helpen precies dat te doen in een opwindende branche als procesfinanciering, ” aldus Patrick Berarducci, Global Fintech Co-Head bij ConsenSys..

Financiering van geschillen is de praktijk waarbij kapitaal wordt verstrekt aan een partij die bij een rechtszaak betrokken is, in ruil voor een deel van enig financieel herstel uit de rechtszaak. In de afgelopen jaren heeft de markt voor geschillenfinanciering in de Verenigde Staten een aanzienlijke groei doorgemaakt, en volgens sommige schattingen ligt de omvang ervan in de orde van miljarden dollars per jaar. Het is een gangbare financieringsoplossing geworden die helpt om de toegang tot het rechtssysteem gelijk te trekken.

Tokenization van een juridische financiële investering is het proces van uitgifte van digitale lidmaatschapsbelangen in een houdstermaatschappij die eigenaar is van de juridische activa voor juridische geschillen. Meer in het algemeen kunnen de gedigitaliseerde tokens worden gestructureerd om een ​​verscheidenheid aan eigendoms- en economische belangen in een onderliggend actief te vertegenwoordigen, zoals aandelen in een bedrijf dat het actief bezit, een belang in schuld gedekt door toekomstige inkomsten of een inkomstenstroom op basis van kasstromen uit het actief.

Over LawCoin

LawCoin is ‘s werelds eerste fintech-bedrijf voor symbolische investeringen in procesfinanciering en crowdfunding op het gebied van sociale rechtvaardigheid. Door gebruik te maken van blockchain-technologie en crowdfundingprincipes om investeerders te verbinden met belanghebbenden in juridische geschillen, verhoogt LawCoin de liquiditeit voor een snelgroeiende markt en biedt het toegang tot een niet-gecorreleerde activaklasse die historisch niet beschikbaar was voor het investerende publiek..

Over ConsenSys

ConsenSys is een van ‘s werelds grootste blockchain-bedrijven en bouwt de tools, infrastructuur en applicaties die het Ethereum-netwerk aandrijven. Sinds 2014 hebben we miljarden dollars aan digitale activa tokenized, waaronder een breed scala aan consumentenproducten, stablecoins, onroerend goed en financiële instrumenten, waarmee we tientallen miljarden dollars aan blockchain-gebaseerde transacties kunnen genereren. Via onze applicaties hebben we honderdduizenden gebruikers bediend, variërend van centrale banken en grote financiële instellingen tot ontwikkelaars en retailgebruikers van het Ethereum-mainnet. Als officiële blockchain-partner van het EU Blockchain Observatory and Forum, en als een van de oprichters van Wereldwijde digitale financiën en Het Brooklyn-project, ConsenSys is uitgerust om te navigeren en blockchain-gebaseerde software te implementeren in de meest complexe regelgevingsomgevingen.

Geen aanbod, verzoek, investeringsadvies of aanbevelingen

Deze release is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en vormt geen aanbod om te verkopen, een verzoek om te kopen of een aanbeveling voor enig effect of token, noch vormt het een aanbod om beleggingsadvies of andere diensten te verlenen door LawCoin Inc., LawCoin Investments LLC en ConsenSys, of een van hun respectievelijke gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen, functionarissen, directeuren of werknemers. Geen enkele verwijzing naar een specifiek effect of token vormt een aanbeveling om dat effect of token of enig ander effect of token te kopen, verkopen of vast te houden. Niets in dit persbericht mag worden beschouwd als een uitnodiging of aanbod om een ​​effect, token, toekomst, optie of ander financieel instrument te kopen of verkopen, of om enig beleggingsadvies of -dienst aan te bieden of te verstrekken aan enige persoon in enig rechtsgebied. Niets in deze release vormt beleggingsadvies of biedt een mening met betrekking tot de geschiktheid van een effect of token, en de meningen in deze release mogen niet worden opgevat als advies om een ​​effect of token te kopen, verkopen of aan te houden. Bij het opstellen van de informatie in dit persbericht hebben we geen rekening gehouden met de investeringsbehoeften, doelstellingen en financiële omstandigheden van een bepaalde investeerder. Deze informatie houdt geen rekening met de specifieke investeringsdoelstellingen, financiële situatie en specifieke behoeften van een specifieke ontvanger van deze informatie en de besproken investeringen zijn mogelijk niet geschikt voor alle investeerders. Alle meningen die in dit persbericht werden geuit, zijn opgesteld op basis van de informatie die voor ons beschikbaar was op het moment dat dergelijke meningen werden geschreven. Door gewijzigde of aanvullende informatie kunnen dergelijke weergaven veranderen. Alle informatie kan eventueel worden gecorrigeerd.

Voor vragen over LawCoin-media:

[e-mail beveiligd]

Gerelateerde Links

Lawcoinx.com

Asset Tokenization Case Study Klantaankondiging Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me